A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Jaj Cat!!! De sajnalom!!!
Halistennek, hogy nem tortent nagyobb baj, de azert a terdedet le kene apolni...Apa vigyen el orvoshoz delutan...addig is talan borogatni kene, minimum zuzodott!!

Orsi:-)
Ilyen biza!!! van hozza "melykocsi" csatolmany is, 3 kosar-resz, azzal kezdunk, aztan majd jon ez a kis helyes ultetos verzio is:-) A szelessege nem olyan horror (persze ajton igy kinyitva nem fer be), 1 m 6 cm. Mi nyar vegen koltozunk "videkre", eleinte nem lesz ut sem, csak foldut a haz elott, szoval terepkocsi kell, es arra isteni lesz.

Kép
nettke

Cat Kép
Ti szegénykék!!! Jobbulást a térdednek! Az enyém olyan lila-zöld-sárga a múlt heti esésem után, hogy ihaj! És még mindig nagyon fáj!
Valami van a lépcsőtökkel!!!
Örülök, hogy a manóknak semmi baja. A térded borogasd, hogy lemenjen a duzzanat róla!!!
Másodat nem ütötted meg?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nettke Kép
jópofa ez a kocsi. Nekem a "sima" ikrese is tetszett. A hihetetlen keskeny, mert csak 75 cm széles Kép Azért az 1m6cm nem semmi Kép Kép Egy sima ajtón tényleg nem férsz be vele.
Szabad elárulni, hogy hova költöztök?

Mi is megyünk majd.. most telekkeresőben vagyunk, ha meglesz, akkor indul az építkezés Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi:-)
Irany Pest-kornyeke, kozelebbrol Veresegyhaz. persze a hazunk meg "a holdban", de elvileg augusztusban koltozunk.

Fura lesz akarhogy is, mert panelos pesti lany vagyok szuletesemtol fogva. Szoval felek en mindentol, foleg a poktol, izeltlabutol, darazstol... de hos mama leszek, az biztos, hogy a babaimat nem hagyom majd nekik!!:-)) Persze varom, sose volt meg kertem, viragaim...

Kép
nettke

Doris!
Ez jó hír, ügyesek vagytok! Kép

Cat!
Húúúúúú... Milyen jó, hogy ilyen alapos vagy és még a legelején bekötötted Őket. Kép
Jöjjön rendbe hamar a térded! Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Most olvastam milyen felháborodást váltott ki a babaszobán a büfipad utáni vágyam...
sajnos tegnap már nem neteztam igy nem tudtam rá reagálni,de koszönöm cat és azt hiszem talán orsi de lehet hogy nem ő ,szóval hogy helyreraktátok azt aki nem is gondolkozik csak jár a szája..

Gyorsan visszaolvasok mert megint nagyon termékeny nap után vagyunk...
Kép
kristin75

Megint én...ma egész délelőtt azt "tanultam"hogy kell a telcsiről a gépre tenni a képeket és a képet hogyan lehet elküldeni az üziben...mert ha ittvannak a babák már meg is zeretném mutatni nektek!!!
Most is itt vannak képen csak még dugdosom őket...

Kristin
31+5(a kép tegnapi ezért 31+5)
kristin75

Kristin Kép
Mi voltunk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krisitn!
Olyan szép a pocid.KépNagyon csini kismami vagy.Kép
Gratulálok.Kép

Doris!
Nagyon örülök, hogy sikerült lejebb vinni Lilcsikének a lázát.Kép

Cat!
Jajj, szegénykém.Kép
Tényleg az a szerencse, hogy nagyobb baj nem történt.Jegeldd vagy borogadd a térdédet.

Nettke!
De ügyes vagy, hogy elintézted a büfipadot.Kép
Nagyon klassz kocsitok lesz.Kép
Szerintem nem fog gondot okozni a kertesház megszokása.KépSőt imádni fogod.Kép

Ma voltunk a védőnőnél és képzeljétek, hogy a kis huncut srcáunk ("A", aki mindig szégyenlős) nem akarta megmutatni a szívhangját, csak rugdosta a műszert és elbújt előle.Kép

Judyt
24+4

Judyt
KépKép
judyt

Szilvi!!

Kb4 napja én sem találom a helyem.ha fekszem nem jó mert nyom a hasam és alig jön levegő,ha oldalra fordulok az jó de úgy nem lehet semmit csinálni csak aludni,ha állok nem jó mert fáj a lábam,ha ülök az se jó mert a hátam fáj meg nem férek a hasamtól.
Egy hete pont mondtam apának milyen könnyen viselem ezt az ikerterhességet,erre rá pár napra elkezdtem "szenvedni".
Igaz mondták hogy az utolsó 2 hónap már nehéz lesz...

Márti!! nagyon szépeket csinálsz és nagyon édesek a lányok!!!!

Orsi!

jó ötlet volt a fail felrakása...köszi előre is bár most még nem de majd biztos hasznát veszem én is ahogy a többi mami is...

Nettke!!

Köszönöm hogy igy utánajártál a bufipadnak...igazán ügyi vagy!!!
nem semmi lehet neked a 3 baba a pocidban,mekkorák most súlyra?
Nagyon jó lesz a kertes ház...ahogy majd a gyerekek kint játszanak te megbiztonságban tudod mindig őket,meg nagy szabadságot ad a kert az egész családnak...apa füvet nyir,anya kertészkedik a gyerekek a gilisztát vizsgálják...
én mindig kertes házban éltem de nagyon jó volt mindig minden ami ezzel jár...

Edit Judit!!

ti hogy vagytok???

Cat!!

nagyon sajnálom ami veletek történt ,tényleg nagy szerencse hogy a fiúk jól vannak és nem történt semmi bajuk...neked a terded viszont nagyon csúnya lehet...a vizes ruha vagy jeges tömlő sokat segit ilyenkor...

Doris !!

hogy vagytok?remélem az a fránya láz már a múlté!!!!!
kristin75

Orsi!!
Igen akkor jól éreztem hogy ti vagytok...Koszi!!!!

Judit!!
köszönöm aranyos vagy!!!Aranyos lehetett az "A" baba ahogy rugdosta a műszert...gondolta "mi a fene ez a hideg"...
Olyan furi hogy már bent érezni kicsit hogy melyik baba milyen személyiség féléba tartozik..
na ezt jól leírtam...
kristin75

Sziasztok!

Jó rég írtam, inkább csak olvasó üzemmódban vagyok,d e azért nagyjából követem az eseményeket.
Nálunk már 3 hete dúl az influenza kisebb nagyobb megszakításokkal, (egy hét ovi, egy hét itthon).
Doris!
Nálunk tavaly volt ilyen mind három gyereknél ráadásul egymás után jött ki rajtuk karácsonykor, így a két hét ünnepet végig virrasztottam.
Nekem az vált be hogy a kúpot kombináltam algopirinnel.Napközben kaptak kúpot, este meg algopirint. Egy negyed algopirint összetörve nyugodtan adhadsz neki, csak arra kell figyelni (ahogy Orsi is írta)hogy csak nyolc óránként lehet adni lázcsillapitót. Én az algopirint összetöröm és mézbe, vagy gyümölcsjoghurtba beletéve adom oda nekik. Fél óra alatt leviszi a lázat.
Remélem sikerül megoldani, és jobbulást Lilcsinek!Kép
A pocakosoknak kitartást és sok örömöt kívánok a babaváráshoz!Kép
A friss kismamáknak meg irígykedve nézem az 1,2,3... stb. hónapos babaképeit,Képvisszagondolva az enyéimre, négy és hat év távlatából szinte pillanatoknak tűnnek ezek a gyönyörű hónapok...

Yabu
yabu

Doris

További jobbulást kívánok Lilcsikének!!! Én legrosszabb esetben fél algopirint szoktam adni a gyerekeknek, igaz ők már 3 évesek múltak, de el kell olvasni mit írnak.,kiskanállal szoktam összetörni és belekeverem az üdítőjükbe , attól midnig lemegy a lázuk.
A lázgörcs olyan volt, hogy elkezdett rángatózni a Zolika, kezét lábát széttárta, szeme felakadt és eszméletlen állapotba került, s mindez ülőfürdő közben volt a kádban és ahogy hátracsapta magát a száját is megütötte és még a vér is folyt belőle, én azt hittem megőrülök, még azelőtt sosem láttam ilyet, azt hittem, hogy meg fog hallni és kínomban üvöltöttem az anyósomnak, hogy azonnal hívja a mentőket, oda is értek 5 perc alatt. Most már van egy kúpunk, amit lázgörcs estén kell neki beadni, de szerencsére azóta nem történt ilyen, ez kb. másfél éves korában volt.

Kristin

Nagyon szép a pocikád!!! Csak gömölyödjön tovább!!!

Cat

Nagyon sajnálom, hogy ilyen csúnya baleset történt veletek, de a lényeg, hogy a kicsiknek nem esett bajuk!! Te meg tényleg menj el orvoshoz, mert a végén már felállni sem bírsz majd!!

puszi mindenkinek

Éva

Kép

Kép
éva75

LányokKép
Köszönöm az együttérzést. Sajnos a térdem csúnya, csak sántikálok vele. A gyerkőcöket alig bírom cipelni. Beültettem őket az etetőszékbe és tologatom mindenfelé őket.Kép Borogatom melltartó betéttel, meg pelussal. Remélem a 7végére helyrejön.

OrsiKép
Hogy vannak a fiúk az oltás után ? Nyugisak ma ?

KristinKép
Igazán csini kismama vagy. Sajnos az alvás egyre nehézkesebb lesz, de megéri!!!
Remélem sikerül büfipadot szerezni.

NettkeKép
Nagyon klassz a babakocsi. Biztos jó nagy feltünést fogsz velük mindenfelé kelteni. Már a kettes ikrek is nagy ámulást-bámulást okoznak, úton útfélen megállítanak velük, és kérdezik, hogy mennyi idősek, mit esznek stb, mintha ufó gyerekek
lennének.KépKép

JudytKép
Édes az A baba. Ha a kezed odateszed visszarugdalnak már ? Nekem sokszor visszarugdostak a fiúk, ha a pocimra tettem a kezem.Kép

KristinKép
Pipa lettem tegnap este a sok okoskodótól a csevegőn. De látszik, hogy Orsival egy húron jár az agyunk, mert mindketten rádörrentettünk a nagyokosra.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

ÉvaKép
Hú ez a lázgörcs dolog ez kegyetlen lehetett!!KépKép Sajnos én is hallottam már erről, az unokahugomnál is ugyanez volt, azóta ha egyet köhint az anyukája viszi orvoshoz, és meg tudom érteni.
Mi a kúp neve ? Beszerzem, hogy legyen itthon, ha hasonló lenne. Mi okozza egyébként, a magas láztól begörcsölnek ?

Cat

Cat
Kép
cateye

KristinKép
Nagyon helyes vagy a képen!
CatKép
Jaj, még az a szerencse, Samu+Oli jól vannak és semmi bajuk nem lett.

Én az autóvezetéssel vagyok úgy:mióta Jocit fuvarozom, rettenetesen görcsösen fogom a kormányt!Az a tudat, hogy hátul ül, és én viszem...hú, eddig is marha óvatosan vezettem, de az semmi, ahogy mostanság!
OrsiKép
Nagyon jó a gyógyszerlista!Köszönjük mi is!
k

KépKép
KépKép
kirri

Érdekes ez az autóvezetés... én azt hittem, hogy ha a fiúk megszületnek, akkor majd visszaveszek... de nem így történt, megmaradt a sportosság Kép
még pocisan is az utolsó pillanatokig vezettem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CAt!!!

Mikor irtam neked választ az eladó topikban még nem olvastam hogy az enyémbe miket irtak csak örültem mennyi segitség van.Elkezdtem olvasni és ment fel a pumpa,azután láttam hogy Ti kisegitettetek...azután már szabadkozott,de szerintem sikerült lejáratnia magát és ezt ő is érezte...

Köszönöm lányok...azért is tettem fel mert én is szeretem ha már láttam azt akivel tartom a kapcsolatot és mivel én még nem voltam senkivel talin igy gondoltam arcot adok Kristinnek
Na meg remélem lesz követőm is!!!!!!!!!!

Kérdés!!!Én is szeretnék beszúrni ikont de nem tudom hol vannak ...és hogy szúrom be őket...ha nem bonyolult írjátok le légyszi...ma nagyon fejlesztem a tudásom...hi-hi

Kristin
kristin75

OrsiKép
Te kis SchumacherKépKép

KépKép
KépKép
kirri

hát nem semmi 1 napot végiolvasni...
szül valamelyikötök az I. sz Klinikán?

Doris,
én is jobbulást kívánok a lányodnak.

kedves Heppi,
nagyon aranyos az a kép, amit küldtél Kép
azóta is nézegetem, h lehet 2 gyerekkel boldogulni szopiztatás közben.

Éva,
jelenleg Csepelen lakunk és ősszel költözünk a XI. kerületbe.
Az I. sz női Klinikán fogok szülni. Dalma is ott született

Enic,
hát majdne ugyanarra a napra vagyunk kiírvaKép
néztem a profilod 1 évvel vagyok fiatalabb nálad.
lányod hány éves?

Szilvi,
"És ha a laborom is jó lesz akkor fel sem merül a befekvés."
ez orvos v kórház függő? az én orvosom azt mondta az utolsó 4 hetet kórházban kell töltenem. szívesen kihagynám ezt a nyaralást.

Márti,
nem tudjuk még a nemüket. most 13 hetesek.
a nevek állandóan változnak. jelenleg a Laura, Luca, Benedek tetszik a legjobban.
szépek a munkáid én is készítettem keresztszemest csak egyszerűbb volt a forma.

pusz: dalmama
Dalmama

Dalmama Kép
Nagyon orvosfüggő, hogy kit fektetnek be, mikor ill. hogy kit nem.
Ha nálunk nem lett volna gond, az orvosom nem fektetett volna be semikor.
Van, akit meg a 32. héten automatikusan befektetnek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

akkor erre semmilyen szabály nincs?
nekem jelenleg semmi bajom, Dalmával sem volt(azt kivéve, h az utso 2 hónapban nehezen mentem, mert bevizesedett a lábam)
most harcoljak az orvossal?
ha az ikrek miatt kell akkor megyek, de feleslegesen semmi kedvem különösen, h van egy gyerekem.

dalmama
Dalmama

DalmamaKép
Szerintem előre tisztázd az orvossal. Én rákérdeztem korábban nála, és akkor azt mondta, ha nem indokolt nem kell befeküdni csak a 37. héten, mert a Schöpfiben a 38. héten ikrekkel császároznak. Állítólag az a legoptimálisabb ikerterhesség esetén.
Nekem a szülés előtt 1 hetet kellett bent feküdnöm, mert napi 2 CTG volt, és egy flow vizsgálat. Azt ki lehetett bírni az a hetet, sőt megnyugtató volt, hogy jó kezekben vagyok, ah megindul a szülés. Szóval nem kórház hanem orvos függő. Azért meg lehet "főzni" őket.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
De bizony már viszzarúgnak a fiúk.Kép
Sőt már a páromat is megrugdosták.KépNagyon nagy élmény volt mindkettőnk számára.Kép

Kristin!
Elolvastam a babaszobában írtakat.Kép
Sajnos vannak ilyen emberek, akik csak okoskodnak, és igazán nem is tudják, hogy Te miért szertnéd használni, utánna meg csak mentegetőznek.

Orsi, Cat!
Nagyon szép dolog volt tőletek, hogy megvédtétek Kristint.Kép
Örülök, hogy meg ismerhettelek Titeket.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Éva!
Ez borzalmas lehetett, sajnálom hogy át kellett élnetek.
Azért jó, hogy mostmár megvan az "ellenszer" és így biztonságban tudhatod Őt. Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!!!

Judit!
Én is hasonlóképp érzek ,csak nem akartam irni mert nehogy azt gondoljátok hogy érzelgős hülye pi...a vagyok és felfújom,de igazán nagyon jól esett Cat és Orsi reakciója
kicsit mintha közelebb kerültem volna,vagy bensőségesebbé vált volna ez az egész ikres-társalgó.
Tényleg lehet a másikra számitani!!

Új pocakosok jó helyre jöttetek...én is tizenhetesen kapcsolódtam be és nagyon sokat tanultam a többiektől,jó hogy mindig volt kikhez fordulni,és tanácsokat kérni..mert sokszor van hogy csak egy másik ikres tud igazán segíteni...
Remélem sokáig megmarad a csapat!!!!!!!!!

Kristin
kristin75

Sziasztok!

Még mi is itt vagyunk, csak én egy ronda lusta disznó vagyok és már nem írtam két hete. De hát mit csináljak, itt a tavasz, lehet menni sétálni. Mindig csinálok vakamit napközben, estére meg teljesen kipucsulok és már nincs kedvem ideülni a gép elé.
Hétfőn megvolt a genetikai UH, minden rendben van velük, nem árultuk el, de ott is megerősítették, hogy 1 fiú 1 lány. Én is pont kérdeztem a dokinőt, hogy be kell-e feküdni a végén, de azt mondta, ha nincs baj, nem kell. És nem automatikus a csaszi se, csak ha baj van!
Tegnap megrendeltük a tapétát is a gyerekszobába, 5 hét mire meglesz, úgyhogy szobaproject májusban indul gőzerővel.

Cat

Én is csatlakozom a részvétnyilvánítók táborához, az az esés nagyon csúnya lehetett. És ijesztő! Még jó, hogy mindenki jól van (kivéve szegény térded). Próbáld azért mozgatni, hogy ne merevedjen be, de ne terheld túl se! Jobbulást!

Kristin

Naggyon szexi vagy a képen! Mennyit híztál eddig? Nem is ment sehova, csak a hasadra, nem? Én már most 5 kilónál tartok és még csak most jön a Húsvét...

A többieket is puszilom, biztos még egy csomó érdekes dolog történt, de sajna nem volt időm visszaolvasni a lemaradást. Jó Húsvétot mindenkinek!
Lilla 19+4
Ja, akkor a rend kedvéért én is rakok be képet magamról, hogy hozzám is tudjatok arcot (és pocakot) kötni.A kép a 17. héten készült.
Kép

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok! Kép

Remelem mindenkivel minden rendben, sajna nem tudtam visszaolvasni, mert meg mindig nincs gepem, es ha sikerul 1-et megkaparintanom 5 percre, akkor sajna dolgozni kell... Kép
Most viszont 4 napos unnep lesz Kép, ma este erkeznek Anyukamek Kép, ugyhogy szep a vilag...
Mindenkinek kellemes husveti unnepeket, es sok locsolot - vagy keveset, ahogy akarjatok! Kép Kép Kép

Gyongyi

bgy

CatKép
Remélem azóta is minden rendben van... Rossz volt olvasni az eséseteket. Azért ha nem javul a lábad mutasd meg orvosnakKép
NettkeKép
Jó ez a kocsi nagyon, nem lesz ki munka tolni, de legalább nem kell majd a karizmaidat erősiteniKép
YabuKép
Köszönöm szépen a lázcsillaptási tanácsotKépHogy vagytok? Jobbulást kivánok a gyerkőcöknek Neked meg kitartástKép
ÉvaKép
Neked is köszönöm szépen a lázcsillapitási tanácsotKép Legközelebb akkor megpróbálkozom az algópirinnel is bár úgy emléksze csak Algoflexet hoztam ki... A kettő nem azonos, ha jól sejtem, majd megnézem Orsi listáját a gyógyszerek összetételéről. Remélem Ti jobban vagytokKép Köszi a lázgörcsös infót is, jó tudni, hogy mire kell számitani...Kép A kúp esetleg engem is érdekel. Mi most kaptunk itt egy jó kúpot meg lázcsillapitó teát és talán ennek köszönhető, hogy végre nem tüzel szegénykém....
JudytKép
Ez már olyan jó érzés, mikor lehet velük pocakon keresztül kapcsolatot teremteniKép
OrsiKép
Én meg addig nem tudtam vezetni, mig meg nem születtek...aztán a kényszer rávittKép
DalmamaKép
Én is az I-es Klinikán szültem, de nem ott terveztem csak rohammentővel oda szállitottak át a koraszülés miatt. Választott orvosom nem volt. Köszi a jókivánságokatKép
KristinKépCicamicaKép
Nagyon helyesek vagytok, örömteli pocaknövesztést kivánokKép

Hol találom a társalgót az ominózus büfipados témáról?

Magunkról:
Egyenlőre lekopogom! 38 alatt van Lilcsike hőmérséklete de adtam neki kúpot éjjelre, hogy ne 40 fokkal ébredjünk két óra múlvaKép Szegény annyira gyenge, hogy szinte csak hálni jár belé a lélek... Ti jártatok igy? Úgy értem, hogy csak feküdt a karotokban vagy az öletekben a gyerkőc és nyöszörgött... Most este meg már nem nyöszörgött erre a Párom megijedt, hogy talán már arra sincs ereje...Kép Reménykedem nagyon. Inni délután nem akart, ezért fecskendővel "tömjük" szegényt. Hányás egyszer volt visztont Gergő is és Lilcsike is folyamatosan fostiznak...Kép
Semmilyen ételt sem tudtam Lillusba beleimátkozni csak 120 ml- tejpépet este és napközben a teát. Ez mennyire nagy gond? Akinek tapasztalata van kérem irja megKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Éva Kép
Azért ez a lázgörcs szőrnyű lehetett,nem irigyellek !De legalább van rá gyógyszer Kép

Cat Kép
Húúúúúúú,amikor olvastam ezt a leesést,szinte láttalak a szemeim előtt.Nekem mindig az jut az eszembe,amikor cipelem a lányokat a babakocsival a lépcsőn,hogy most esek le.
Orvos látta a lábad?Így az ünnepek előtt meg kéne mutatni...

Orsi Kép
Te raktad fel a gyógyszeres táblázatot ugye?
A MEXALEN "kellemesebb" ízű mint az ALGOPIRYN?
A nagyfiam teljes traumában(szó szerint) van mikor algopirynt kell bevenni ,mert lázas,de eddig ez hatott.Azt hallottam,hogy a mexalen hatásos,és nem olvad olyan gyorsan,mint a többi,és nem olyan rossz ízű Kép

Szépek a pocakosak Kép

A betegeknek jobbulást !!!!

Dalmama Kép
Mi a Xl. kerületben lakunk Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti Kép
Nem tudom, mert ezt a táblicskut mi egy tanfolyamon kaptuk, hogy tudjuk, mit adhatunk a gyereknek. Én nem próbáltam egyiket sem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

de most nézem, hogy ha Nektek az algopyrin hatásos, akkor azonos hatóanyagú gyógyszer kellene, nem?
novalgin vagy panalgolin
a mexalennek más a hatóanyaga - paracetamol, lehet, hogy az nem olyan hatásos.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris!
Az biztos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékra nagy szükség van minden nap. Kép Az is biztos, hogy ilyen állapotban nincs kedve semmihez és hogy legjobban a közeledben érzi magát biztonságban. Kép
Gyógyuljon már meg!!! Kép Neked kitartás... Kép

Szépek a pocakosok! KépKép

Vadvirág
Vendég

Orsi!

Igen,csak az íze sem mindegy !!! szegény képtelen bevenni,vagy csak nagy -nagy nehézség árán!
Az biztos,hogy a Panadol nem jó.

Márti

Kép[/url]
martisa

Cat Kép remélem jobban van a térded Kép

Kristin Kép nagyon jól néztek ki Kép

Dalmama Kép mi is a XI kerben lakunk, azt hiszem én is, hogy orvos függő.

Doris Kép jajj borzasztó lehet, mikor ilyen beteg egy gyerek Kép

Mi is voltunk dokinál, fiúk tisztességesen nőttek Kép (nem akarom senki kedélyét borzolni az adatokkal Kép de valószínű a múltkor kicsit el lettek mérve ... és a hasam is nőtt szemmel láthatóan ) a flow is tökéletes lett, és még a laborom is jó (persze aceton megint voltKép viszont a többi minden rendben.
Jövő csütörtökön megint vizsgálat, de utána mindenképp kórház. Már nem tiltakoztam ... de a feltételekben majd még alkudozunk Kép

Szilvi
32+4 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Szuper, hogy minden rendben a fiúkkal! Akkor hozzák a súlybecslésemet?KépKép

CicamicaKép
Nagyon csini a pocid, szép kiamami vagy!

DorisKép
Szerintem az nem baj, ha nem eszik, mert a szervezet nem terhelődik le még az emésztéssel is. Viszont az ivás nagyon-nagyon fontos, lázas kisbetegnél. Muszáj fecskendőzni, ha másképp nem megy. Jobbulást a pici lánynak!

MártiKép
Én nagyon ritkán vagyok beteg, de ha lázas vagyok, csak az Algopyrin viszi le a lázam. 94-ben volt egy tüdőgyulladásom, és a kiérkező mentősorvos mondta, hogy nagyon magas láznál csak az Algopyrin hatásos, Ők Algopyrin injekciót adnak 40 fok körüli láz esetén. Ez be is jött. Ha összetöröd, és teába adod be ? (bár ne legyen rá szükség soha)

Rólam: A térdem estére botrányos volt, azzal feküdtünk le, hogy reggel irány az orvos. A kádba sem tudtam belépni vele. Szerencsére reggelre sokkal jobb lett, már hajlik is. Estére bekentem Mineral Ice nevű zselével, és csodát tett.Kép
Viszont egész éjjel az volt előttem, amit MártiKép is írt, hogy gurulok a gyerekekkel le a lépcsőn. Ez a félelem mostmár mindig benne lesz.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép te tudtad jól Kép Persze a múltkor is és most is elmondta a doki, hogy a +- 10% benne van, de most láttam ő is nagyon elégedett a fiúkkal (2017gr, 1803gr Kép de ennyit nem lehet egy hét alatt nőni Kép na mindegy van egy hetem még itthon, és nagyon sok elintéznivalóm Kép

Szilvi
32+5!!!!

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!!

elszállt amit irtam!!!Még egyszer nekiugrok de most nem leszek ilyen bőbeszédű!

Sziszus!!
nagyon szépen fejlődnek a babók a pocidban gratula
mikor kell befeküdnöd?
hogy fogy szülni?ha lehet szülhetsz természetesen?már befordultak a babák?

Cat4
hogy van a terded?szegény gondolom ha a lépcsőre gondolsz a frász kerülget...
tudsz járni vagy nagyon gáz a terded,

Doris!
annira sajnálom Lilcsikét hogy igy megszenvedi ezt a virust.javult valamit az állapota?sok-sok folyadék muszály mert az segit a láznál,volt már szó a kórházról vagy annyira nincs nagy gáz?
szerintem is legjobb gyógyszer az algopyrin,nekem is csak az visi le a lázam,meg mikor elkaptam ezt a fosós virust azt kaptam, inekció formájában mert az megállitja a háyást.
Kismamaként is kaptam tehát ezek szerint gyereknek is lehet adni..

Cicamica!
Nagyon szép vagy te is a képen,édes a hasid ahogy nőnek benne a babócák...
Én 10 kg-nál tarok most.ez eddig nagyon jó csak most valahogy mintha kezdene az étvágyam javulni...ennel nem örülök...de hát ez van

MINDENKINEK KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK!!!

Kristin
32!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HURRÁ-HURRÁ(azt mondta a doki 20 hetesen hogy ha a 32 -ig kibirom akkor utána már nincs nagy gáz)
kristin75

Sziasztok lányok!
Jó régen írtam de azért próbálom követni a topikot bár akkora a forgalom hogy csak kapkodom a fejemKép
Mi most éppen a bárányhimlővel küzdünk Ricsi már kezd kilábalni belőle de a Barbuson még egy pötty sincs úgyhogy nemtom mikor leszünk túl rajta.
Azért jöttem hogy mindenkinek kellemes Húsvéti ünneplést és sok locsolót kívánjak ill. a fiúknak sok piros(csoki) tojást
puszi mindenkinek
Csilla
bim_bam

<font size="+1"><font color="0000ff">Lányok!

Mindenkinek kellmes ünnepet kívánok!!!</font></font>

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Bocsika, de kellemest akartam írni.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

SziszusKép
Lassan a finisbe értekKépSzép a kispasik súlyaKép
KristinKép
32+5?Hohó, Joci is ekkor született és egy vasgyúró lett belőleKép

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK ÉS SOK LOCSOLÓT-elfogadható illatú kölnikkelKépKép
kirriékKép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Cat

Örülök, hogy jobban van a térded!

Kristin!

Gratula a 32 héthez!!! (bárcsak már én is ott tartanék, úgy megnyugodnék!)

Még 1szer Kellemes Húsvétot mindenkinek!

pussz, Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Kristin KépKép gratula a 32. héthez KépKép (én nem tudom miért gondoltam, hogy egy hét van köztünk, de akkor csak 5 nap tökjóKépLegkésőbb április 4.én be kell feküdnöm, ez már tuti. Sajna egyre biztosabb a császár Kép gyerekek keresztben vannak, és a doki nem akar kockáztatni ... én meg lassan nem tudom mit gondoljak ...

Csilla Kép gyógyuljan gyorsan a barikásaid Kép

Kirri Kép Kép

Doris Kép Liluska jól van??

Szilvi
32+5 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

KristinKép
Gratulálok a 32. héthez! Mostmár nagy gond tényleg nem lehet, de azért maradjanak bent még a babócák, beszéld meg velük!!! A tüdejük még most fog megerősödni a kinti léthez.Kép

Köszönöm a térdem már jobban van, bár Bice-Bóca az itthoni nevem most. Sétáról egy darabig nem álmodhatok a gyerkőcökkelKépKép

SziszusKép
Hidd el, hogy jobb a császár a Te esetedben, igaza van a dokinak, hogy nem reszkíroz. Nekem azt mondta a dokim, hogy ikreknél az a legnagyobb veszély, hogy összeakadnak. Én soha nem bocsátottam volna meg magamnak.

Hogy fogunk értesülni "izgalmas" kórházi napjaidról ?

CsillaKép
Remélem hamar túlestek a barikákon!

Mindenkinek kellemes nyúl ünnepet, és jó pihenést! De azért én benézek, mert többnyire itthon leszünk.Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Mi most lábalunk ki egy hosszu afta fertözésböl,hát nem kívánom senkinek!Kép
12-étöl betegek voltak folyamatosan,és ma mondhatom el,hogy végre ettek valamit.

Pocakosok!
Kiváncsian várom,hogy ki kezdi a sort.Annyira fej-fej mellett haladtok,hogy még csak tippelni sem lehet!Kép Mindenesetre vigyázzatok magatokra és minél tovább huzzátok!Kép

Mégegyszer kellemes ünnepeket (gyomorrontás nélkül), és sok locsolot és persze sok ajándékot a babáknak!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Kép

Eriék
simones

Doris!
Köszi érdeklődésedKép Jól vagyunk, csak már nincs annyi időm netezni. Vajon miért? Kép

Betegeknek jobbulást!
Pocakosoknak kitartás!
Jó sonkafőzést, tojásfestést, locsolkodást! (Most főzöm éppen a sonkát Kép)

Eri
simones

Kellemes Nyuszit Mindenkinek! KépKép

Kép
Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!!!

Szilvi!!
Ha keresztben vannak mindenképp jobban jársz ha császároznak,rásdásul semmi szenvedés!!!
Tényleg akkor te most teljesen el fogsz tűnni ha befekszel,és csak amikor már hazamentetek fogunk rólad hírt hallani?
Fogok izgulni értetek!!
Milyen jó lenne ha egy időben szülnénk!!!!!!!!
Ha én bekerülök a kórházba ,én csak mikor hazajövünk fogok jelentkezni...
Izgulsz már kicsit???
Összepakoltad a kórházi motyókat???
Hol is fogsz te szülni???

Lányok!!
olyan aranyos képeket raktatok fel....

Cat!!
a babókkal úgy van "lezsírozva" hogy a 35-36. héten érkeznek...és bikák lesznek nem kosok...
Jó nagyra megnőnek de anyukájukat sem kínozzák...

Igazából az a jó ha minél tovább bent vannak(a fenti csak vicc volt) és nőnek ,fejlődnek...
haza akarom őket hozni pár nap múlva nem akarom hogy bármelyik kicsikémnek is bent kelljen maradnia plussz napokat az intenziven vagy a koraszülött osztályon...persze ez nem kivánságműsor de vigyázok rájuk amennyire csak tudok...

Lilla!
Olyan gyorsan telnek a hetek ,hónapok hogy pikk -pakk te is csak azt veszed észre hogy már alig van hátra csak hetekben gondolkozol...
én nem gondoltam hogy ilyen gyorsan a vége felé járok majd...

Kirri!!!
Gratula hogy Jocika korai jöüvetele ellenére ilyen kis masszív legénnyé vált!!!!
Mennyi idöt kellett neki még bent maradnia a kórhiba?
akkor neked nem is tudtak adni tüdőérlelőt ?

kristin
32
kristin75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: