[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Magdi,
Köszi, ez jól esett.Kép Itt maradt egy zöld kupakos kis méretű cumisüveg. Erről tudom, hogy a tiétek. Van még itt egy popsikrém és egy doboz törlőkendő. Ezeket nem tudom ki felejtette itt.

Tegnap nagyon jól éreztük magunkat mi is és kifejezetten jó volt az a kis közös séta is. Tarthatnánk ilyet talikat gyakrabban is.Kép A lakást Lacus és Karcsi segítségével 10 perc alatt rendberaktuk, csak a konyha maradt mára.Kép
Ugye simán hazaértetek? Fotókat igyekszem még ma felrakni. Van közte egy pár tényleg jó. Ha kéritek valamelyiket teljes méretben dobjatok egy mailt!

Era,
Tegnap azt beszéltük, hogy a következő ilyen alkalmat nem hagyhatjátok ki. Hozd majd a kislányod is és Magdi Nórijával biztos jól eljátszanak majd.

Szilvus,
Mesélj, milyen volt a bölcsis szülinapozás!

Orsi,
Dominak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Kép

Puszi,
Humi
humi
 
 


Sziasztok!

örülök, hogy jól sikerült a tali tegnap! Képeket várjuk!!!! Talán a tartós jóidőben újra eltudunk menni mi is!

Orsi!
Dominak Boldog Szülinapot Kívánunk Matykóval!
Kép

Elég mozgalmas napjaink voltak a héten. Mindennapra szerveztem eddig programot, hogy Matyi kicsit kizökkenjen ebböl az anya-majma fázisból. Elég hatásos. Ma itthon vagyunk hogy azért a napirend se felejtődjön el, de lehet hogy holnap is meglépünk erre-arra.

No megyek takarítani!Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy jól telt a tegnapi tali!! A következőn mi is ott leszünk, nagyon remélem. Dorkát viszem, imádja a "pici babákat".

Teszek fel két képet a gyerkőcökről. Hétvégén Állatkertben voltunk. Nagyon élvezték.

Szilvus, kicsit megkésve, de nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Petikének!

Orsi, Dominak is sok-sok puszit küldünk szülinapja alkalmából!!


Era
pera
 
 

 
 

Képeket nem tudom feltenni. Majd még próbálkozom.

puszi
pera
 
 


Sziasztok!

Albumba raktam a tegnapi tali képeit.
Itt vannak:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5173

Humi
humi
 
 


Sziasztok!

Orsi,
Boldog 1. szulinapot Dominak! Kép

Kép

Humi,
meg1x koszi a meghivast, nagyon jol ereztuk magunkat tegnap! Kép Szerintem is gyakrabban talizhatnank, foleg, hogy jon a jo ido. Kép

Magdi,
jo volt szemelyesen is megismerkedni! Koszi a frizura dicseretet. Kép Biankan en is csodalkoztam tegnap. Eddig a talikon mindig jatszott mas babakkal, de most szinte csak rajtam logott, mint ahogy itthon is ezt teszi. Kb. 2 hete lett ennyire szegyenlos. Remelem, hamar kinovi. Kép En a Te Markoddal nem tudok betelni. O a legkisebb baba es olyan gyomyoruen kolbaszol mar onalloan. Gratula neki. Kép Merre kirandultatok ma?

De. voltunk az Europarkban cipoket nezni. Mondanom sem kell, nemhogy elso ciponek valo nem volt, de meg olyan sem, aminek a talpa konnyen hajlithato. Ja, s hogy kivul belul bor legyen, csak elvetve volt es az sem kislanynak valo. Kép Ugyan az igyik helyen igertek szallitmanyt a hetvegere, de nem tudjak milyen cipok jonnek. Megprobalok elmenni a korutra is.

Megyek, kicsit ledolok, mig Bia alszik. Iszonyatosan elaludtam az ejszaka a nyakamat, alig tudom forgatni a fejemet. Kép


Kép
Sly+Bia

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Humi,
megnezegettem a kepeket. Nagyon jok lettek! A 35-os kepbol kuldenel nekem mail-ben?
Koszi,

Kép
Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Na végre tudok jönni.

Én elismerem túl ragaszkodok Orsihoz, de ezt nem tartom hibának. Szerintem késöbb elég lesz elszakadni tölünk ha muszáj lesz. Addigra meg könnyen lehet ö is alig várja beirassuk az oviba mert ott sok gyerek van. Miért okoznék neki azzal bármi bajt ha most hagyom ragaszkodhasson hozzánk? amugy nekünk is nagyon jól esik hogy ölelget minket. Az más ahol muszáj beirtani hamarabb, de nekünk még nem kell, akkor meg miért kellene lepasszolnom amit amugy sem birnék ki nélküle. Férjem is örül hogy Orsi mindig velünk van, nem teher. Nálunk nincs program Orsi nélkül, de tudom ez meg a másik véglet, ez sem jó.

Szilvus! Petikének boldog szülinapot!! Senki nem mondta micsoda rossz anya vagy mert Petinek bölcsibe kellett mennie. De én itthon tudok maradni Orsival, el tudom magammal vinni mindenhova, ugy szervezek mindent ne kelljen leadnom. Szerintem neki is jo igy.

Tündi! olcsobbak a házak ott mint Szegeden. A telkek isKép Meddig maradnak hugodék? Tényleg klassz a hintalo

Orsi! Dominak boldog szülinapot!!

Kata! hü ez tényleg jo messze vanKép


Karmen (aki a tali miatt megint nagyon irigyKép)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk!

Orsi!
Dominak Nagyon Boldog 1. Szülinapot!!!

Pepe hazafelé elaludt a kocsiban, kb 10 perce kelt...

Ma kicsit informálódtam... Lehet, felveszünk egy kis hitelt, hogy idén biztosan sikerüljön a leválasztás... plusz az átalakításra jutó szocpol (ennek még utána kell néznem, hogy mennyi lehet...).

Humi én a 3, 5, 14 és a 38as képekből kérnék... Köszi!!

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapi jó kívánságokat!

Nagyon jól sikerült a buli!KépKépKépRengeteget nevettünk,itt voltak anyuék is. (anyu és férje,meg az öcsém) A párom sajnos dolgozott így nem lehetett velünk,de felvettünk neki mindent kamerával. Dominak cseresznye tortája volt,tetején Donald kacsával,egy gyertyával,és egy rakétával vagy mivel.(nem tudom mi annak a neve,de nagyon tetszett Dominak,sikítva nevetett mikor meggyújtottuk az az izétKép)
Aztán belenyomta Donald kacsát a torta közepébe,majd mindkét kezével belecsapott,aztán a fejét is belenyomta és úgy harapdálta a tortátKépKépKép Volt sok lufi és ajándék,szóval nagyon jól sikerült.Én meg jól visszaemlékeztem mi történt pont ilyenkor egy éve...12 órakor kezdődő fájások...15 30-kor már a kórházban...22 35-kor megyszületett Domika...

Na megyek nézem a Fábrit!

Puszi mindenkinek!

Ja a fényképeket holnap teszem fel!

Orsi
orsi21
 
 


Sziasztok!

Orsi,
Klassz lehetett a szülinap Domival. Olyan hihetetlen, hogy ilyen hamar elment ez az 1 év és már ekkorák a lurkók.Kép

Zsu,
Azért ez így egy kicsit reálisabb célnak tűnik, mint amit eddig írtál.Kép Azt biztos végiggondoltátok miből fizetitek vissza a hitelt, mert a bank könyörtelenül rárakja a jelzálog jogát az ingatlanra, és rá is teszi a kezét ha nem tudtok fizetni! Azért ezt érdemes 50* is átrágni!!! De ezt biztos végiggondoltátok?! Azt ugye tudod, hogy otthonteremtő hitelt és félszocpolt is nem vehettek fel Pepe után? Na de olvasd el, itt leírnak minden lakáshitellel, szocpollal, stb. kapcsolatos infót.
http://www.origo.hu/uzletinegyed/ingatlan/20010213lakastamogatasok3.html
Olyan 500.000,ft körüli összeget kalkuláljatok hozzá a kiviteli költséghez, mert ennyit simán elvisz a tervezés, engedélyeztetés, illetékek, kölcsön felvétellel kapcsolatos költségek, stb... És akkor még nem csináltál semmit.Kép

Humi
humi
 
 


Sziasztok!

Humi, megnéztem én is a képeket.Olyan szépek lettek a gyermekeinkKépÉdesek, és olyan nagyok már, pedig, nem rég itt mentek egyre másra a gratuk, meg a sok tejcsi kívánásokKép
ELolvastam én is az origon az összefoglalót, hasznos volt köszi.Kép
Így legalább tudom, hogy egy gyerek, használt lakás, még a félszocpol se jár.
Igen jól ki van ez találva.
Na nem baj, egyszer úgyis lesz saját lakásunk.Most már csakazértisKépKép

Hallgatom itt csendben a gyerek lepasszolós témát.
Nálunk Sárát anyu minden gond nélkül át szokta vállalni, de hát mi együtt lakunk.(íme egy előny, hogy nincs saját lakásunk KépKép )
Így mikor én fodrászhoz vagy suliba megyek, vagy esetleg barátnőimnek súlyos szakítási lelki gondjuk van, akkor nyugodtan mehetek , mert tudom, hogy jó helyen van, szeretik egymást.
És nekem erre szükségem is van néha.
Viszont olyan jó, hogy mikor haza érek , látom az őszinte örömöt az arcán, és a kis keze majd' leszakad, annyira integet.Ugyanakkor, mikor elmegyek semmi pityergés nincs(remélem, ez így is marad).
Mi szeptemberben nyaralni is megyünk egy hétre, kettesben(mert bármennyire szeretjük is Sárát, szükségünk van rá).
De csak szerényen, Kőszegig merünk elmerészkedni, hogyha esetleg mégse úgy alakulna minden, akkor pár óra alatt itthon lehessünk.
Szóval, szerintem is egyrészt, anyának és apának szüksége van a gyerek nélküli programokra(egyebként , Zsú, ezt akartam már nektek is javasolni), másrészt, tényleg ő csöppent közénk, és alkalmazkodnia kell.
Ezzel nem azt mondom, hogy Karmenéknek nincs igazuk, sztem ebben nincs jó meg rossz döntés.Csak mások vagyunk.


Azt hiszem, Sára szeptember körül felköti kis hátizsákját, és lépdel Peticica mögött(persze képletesen) bölcsibe.
Ugyanis, a bizonyítványom még nincs meg, de már 2 helyről kaptam közösképviselői állás ajánlatotKépKOP-KOP-KOP.
Egyenlőre ennyit merek róla elmondani, a többit, ha már tuti lesz.

Addig is puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan (mint szoktam).

Humi
Végiglapoztam a fotókat. Na, most először sajnálom, hogy már dolgozom. mert igy nem lehettünk ott.Kép Elképesztő, mekkorát nőttek a bébik. Illetve már nem bébik, hanem kisgyerekek. ma mondta a véfőnéniKép

Peti 1 éves adatai:
Súly: 9780 gr Hossz: 76 cm (szerintünk a 80 reálisabb. Majnem akkora ugyanis, mint a 2 éves kis barátja.) Fej és mellkas körfogat: 47 cm. Fogacskák: 7 db (4/3)

Léna
Kép Kép Hajrá-hajrá!Kép Majd legközelebb Peti elmeséli Sárának, micsoda jó dolog is a bölcsi. Petike tegnap (a szülnapján) állitólag nagyon elemében volt, egész nap nevetett, táncikált a Halász JutkáraKép Icipici hátizsákot a NIKE-ban vettünk, annyira aranyos, egy falat az egészKép
Állást elfogadni, jól hangzik, ritka ha az állás keresi meg az emberlányát. Általában forditva szok lenniKép Bölcsit ha komolyan gondolod, intézd SOS, mert nem olyan egyszerű az. Kinézted már Sárának a legmegfelelőbbet?

Egy uccsó gondolat a bölcsi-nembölcsi, lepassz-nemlepassz témához. Igérem nem hozok fel többet ilyet, mert irásban könnyebb féleérteni mindent. NEM lepasszolásról van szó. A lepasszolás az, ha minden hétvégén és minden adandó alkalommal a szülők odalökik a gyermeket nagyszülőkhöz vbagy valahová. Én a hangsúlyt a gyermek nélküli programokra tettem. Ez nem egyenlő a lepasszolással. Szerintem már irtam kb. fél éve, hogy számunkra 3 féle program van: 1., KÖZÖS, azaz családi, 2. KETTESBEN Apával, Peti nélkül, 3. ÉN EGYEDÜL, Apa és Peti nélkül. Természetesen igy, ebben a fontossági sorrendben. De mondom, nem ez a jó, azaz minden jó, ahogy Léna mondja. Viszont nálunk nincsenek veszekedések, nincsenek viták, a legcsekélyebb értelemben sem. Nem szépitek, valóban nincsenek. Talán ezért. Ki tudja.

Karmen
Persze hogy az a jó, ha a mama otthon van, minél tovább, és tegye is meg minden mami Kép. Ezt maximálisan elismerem, annak ellenére, hogy nem igy cselekedtem. De itt is félreolvashattátok a szavaimat: Petinek nem KELLETT bölcsibe mennie, és nekem sem KELLETT visszamennem. Úgy gondolom sokan döntöttek volna hasonlóképpen, ismerve az okokatKép Szóval nem ismétlem magamKép

Megyek csicsikálni, a Fiaim már alszanak.

Kellemes éjt,
Szilvusék
szilvus
 
 


Humi,
koszi a kepet, megkaptam. Kép

Szilvus,
feltennel egy fotot Peti hatizsakjarol? ...esetleg Petivel egyutt viszonyitaskepp. Koszi. Kép

Kép
Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Orsi Domijanak es Szilvus Petijenek boldog szulinapot kivanunk!
Kép
Sly, Bia nagyon aranyos a letras kepen! Kép

Tunde, gratulalok a fogyashoz! En is probalkozom, de nagyon ragaszkodnak a kilok hozzam. Aranyos Tomi a hintalon! Lili is fog kapni a szulinapjara a keresztapjatol.

Claire, jobbulast a gyerkocoknek!

Mi jol vagyunk. Sokat jatszoterezunk, a kozelunkben van 2 szuper, bekeritett jatszoter csudajo jatekokkal. Kar, hogy az en gyerekkoromban nem volt ilyen. Rakok is fel kepet rola.
Kép


Kép


Bolcsi-tema: en masfel eves koromtol voltam bolcsis, de Lilit nem akarom majd csak oviba adni.

Zsu, csak egyeterteni tudok az elottem szolokkal. Gondold at alaposan a dolgokat, mielott barmit is cselekszel! Csak egy kerdesem lenne: hany eves vagy? Nekem ugy tunik, hogy kis fiatalka vagy, aki egyelore meg nem tudja az ertekukon megitelni a dolgokat (csalad, gyerek vagy kutya). Talan tul hirtelen jott a kepbe a kisfiad, es meg nem voltatok eleg erettek a szulo-szerepre. Mindenesetre most botorsag lenne bevallalni egy 2.-at vagy egy hiteltorlesztest. A masik amire meg reagalni szeretnek, csak eddig nem tettem meg: nem tudom elhinni, hogy a kisfiad csak a kiabalasbol ert. Talan csak megijed ilyenkor, azert hallgat el. Lilivel is elofordul, hogy nem lehet birni vele. Pl. utal oltozkodni, ilyenkor probalom elterelni a figyelmet, tegnap pl. nagy beleelessel magyaraztam neki, hogy ki mindenkivel fog talalkozni a jatszoteren, ha kierunk. Hatott, mert abbahagyta hisztit. Talan te is probald elterelni a figyelmet neki. Ez csak egy otlet, nem biztos, hogy mindenkinel bevalik.

Udv, Sz.
szamoa
 
 


Sziasztok!

Szilvus,Kép
Mi Sárának Adidas hátizsákot néztünk ki, jövő héten megyünk is a szülinapjára bevásárolni, akkor lesz meg az is.
Kaptam egy levelet Adidaséktól, hogy olyan sok pénzt elvertem már náluk,hogy törzsvásárlóvá lépek elő, így minden évszakban egyszer 30%-kal olcsóbban vásárolhatok.Így Sára tőlünk szülinapjára egy teljes felszerelést kap(cipő, póló, tréning ruckó, és persze a hátizsákKépKépKép ).

Szamoa, de szépek vagytok.Azzal a kis vödörrel, igazán édes Lili.

Zsu, az jutott eszembe, hogyha ennyire nem mennek a dolgok apával, akkor először nem inkább egy albérletbe kellene külön mennetek?Hiszen egy 3 embernek való albérlet, már játszik olyan 60-80 körül, amennyi egy törlesztőrészlet általában.
És ha, attól, hogy magatok vagytok, minden sokkal jobb lesz, akkor irány a saját lakás.
mert szerintem nem mindegy, hogy bevállaltok egy lakást 20-25 évre(nekem ez tűnik megfizethetőnek), és esetleg nem megy a dolog, vagy megnéztek egy albérletet, és azt bármikor fel lehet mondani.
Jó, csak osztom az észt, ne haragudj, csak nekem ez tűnik ésszerűnek.
Mi is anyuékkal élünk, és tudom, hogy ez mennyire gáz.Szinte a semmin is képesek vagyunk összeveszni, sztem egyszrűen sokan vagyunk.Pedig, mi anyuval jól ki is jövünk, és a Zolit is szeretik, de akkor is gáz.(lásd, a talit, nem tudtam elmenni, mert ablakot puceráltunk, és ilyenkor nem én osztom be az időmet.)

Na, megyek, reggelre sok leszekKép

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Körbe néztem, hogy mennyi a szocpol... Az egy gyerekre jutó félszopolt (450e) nem lehet tetőtér-beépítésre használni... Viszont a 2re jutót már igen (1.200e), a másodikat 4 évre lehet bevállalni és ha nem jön akkor kölcsön formájában lehet visszafizetni... (hogy mire rakják rá ebben az esetben a jelzálogot nem tudom, mert a ház amiben alakítani akarunk nincs a tulajdonunkban... Nekem van Anyu lakásában 1/6 od rész...)
/Itt jegyzem meg, hogy a második bevállalásánál nem igazán a gyerekre utazunk, hanem inkább arra, hogy majd visszafizetjük (aztán van 4 évünk eldönteni, hogy érdemes-e esetleg bevállalni a kistesót...)/

Humi, köszi a képeket!
És a linket is, én ugyan két másik oldalt találtam, de úgy veszem észre, hogy ugyan azt írják csak kicsit máskép...

Léna, igen, ez a gond, hogy 60-80 ért van albérlet... Ha választhatok, akkor ezt a pénzt már inkább a sajátomra költöm, mint egy idegenére... És még akkor is választhatok, hogy akkor kiadom albérletbe... és visszajövünk a Dédihez... (Pepének előbb-utóbb úgy is szeretnék vmi lakást... bár ezzel asszem még ráérünk egy darabig)

Zsu
bzsuzska
 
 


Orsi! Nagyon jol sikerült akkor a szülinap, a képekre nagyon kiváncsi vagyok!

Szamoa! De irigy vagyok, bezzeg felénk nincs normális játszótér

Humi! köszi alinket, most látom emelték megint a szocpolt!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Mivel elutazunk ezert most kivanok mindenkinek kellemes husvetot, locsoloval vagy anelkul!

Kép

Udv, Sz.
szamoa
 
 


Sziasztok!

Végre elhárították a hibát, ugyanis nem működött szerda este óta az ADSL.

Humi!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Remélem, a cicátok is túlélte Bálint rajongását, aki azóta egyfolytában mondja, hogy cica(így valahogy ccciccc)
Annyira jól sikerült szerintem, én nagyon jól kikapcsolódtam, na persze annyira elfáradtam, hogy még tegnap is pihiztem egész nap szinteKép
A kocsiba miután beraktam Bálintot el is aludt, hazáig szunnyadt, majd itthon gyors fürdés, és ismét alvás reggelig. Tegnap is magához képest sokat aludt, na nem bántam, mert mostanában nagyon kifáraszt.
Szupik lettek a képek, olyan édesek ezek a gyerkőcökKép
Elküldenéd nekem a 1,2,5,16,21,22,25,30,31,37

Szaoma,
Milyen jó nektek ez a játszótér. Nálunk sajnos csak olyan van ami kb 4-6éves gyerekeknek jó. Nagyon jók a képek!

Orsi,
Dominak így utólag sok boldog szülinapot kívánunk! Nagyon jó lehetett a szülinap! Várjuk a képeketKép
Kép

Magdi,
Téged megismerve egy kicsit megnyugodtam a kis korkülönbség miatt. Annyira jó volt amiket meséltél. Azt szeretném kérdezni, hogy amikor kórházban voltál meglátogatott a Nóri? Hogy viselte, hogy nem vagy otthon?

Zsu,
A hitel kérdésnél szerintem az is fontos, hogy mennyi a jövedelmetek. Nekünk az én majdnem max.Gyedemre azt mondták, hogy az ilyen jellegű "kereseteket" nem tudják figyelembe venni. Tehát olyan mintha egy fillért sem keresnék, és ezért Apának kell előteremtenie az össz jövedelmet.
Szerintem ahhoz, hogy az ember egy ilyen hosszútávú hitelt bevállaljon egy stabil háttér nélkülözhetetlen, úgy anyagilag, mint kapcsolatilag. Az sem hagyható figyelmen kívül, hogy a nagy törlesztőrészlet miatt keletkező pénzszűke állapot is okozhat nagy feszültséget.
Mi újság munka téren? Addig ha jól tudom amíg nincs rendes munkahelyed nem is kaptok hitelt. Most mind a ketten otthon vagytok?

Még jövök, csak kihasználom az időt, amig Bálint alszik.
Szép napot!

Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Zsu,
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de az elképzelésed a hitelről és az átalakításról a jelenlegi állás szerint nem fog összejönni. Ugyanis az ilyen jellegű bővítés Építési Engedély köteles. Amíg a jóváhagyott Építési Engedély egy példányát le nem adod, be sem fogadja a bank a hitelkérelmet. Márpedig Építési Engedély csak saját tulajdonban lévő ingatlan átalakítására kérhető!!!!!!! Így vagy átíratjátok az ingatlan bizonyos százalékát a ti nevetekre, feltéve ha a tulaj belemegy (gondolom a Dédi, ez viszont egy csomó ügyvédi ktg és illeték kifizetésével jár) vagy elfelejthetitek az egészet. No és persze itt jön be az amit már írtam, hogy ügyvédi ktg, illetékek, építész díja, kivitelezésért felelős személy megbízási díja, stb... Ezeket mind a hiteligény beadása előtt kell kicsengetni és elég tetemes összeg. Ráadásul megkerülni sem lehet, mert csak névjegyzékekben szereplő személyt fogad el az Építésügyi Hatóság. Szóval nem olyan egyszerű ügy.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez van. És még valami, ha a nevetekre kerülne a ház egy része. Tetőtér beépítésre csak 2 gyerektől jár szocpol, egyre nem (ezzel szívtuk mi meg, mert Krizsó még a pocimban volt, és amíg meg nem születik a gyerek addig a bank számára nem gyerek). Azaz, ha vissza kell fizetnetek; mind az 1.2 millát visszakérik kamatostól, és nem a kedvezményes kamattal, hanem a mindenkori banki kamatattal, mert ez jogtalanul igénybevett hitelnek minősül. Így vagy tényleg lesz 4 éven belül 2. babó vagy semmi értelme szocpolra hajtani, mert rosszabbul jártok vele, mintha normál államilag finanszírozott hitelt vennétek fel.
Én ezt az egész procedurát tavaly végigcsináltam, ezért tudom, hogy megy és csak segíteni szeretnék. Szólj, ha unod a belekotyogásom.

Edina,
Cica túlélte Bálint rajongását. Olyan aranyos volt vele. Krizsó sokkal durvábban bánik a macsekkal, nem simogatja, hanem cibálja a fülét, bajszát, stb. Na azt tényleg utálja a macsek.

Orsi,
Szülinapos képekre nagyon kíváncsiak vagyunk. Kép Írd majd meg légyszi Domi 1 éves adatait a táblicskuhoz.

Szamoa,
De jó nektek, hogy ilyen szupi játszótér van a közeletekben. Itt sajna csak hagyományos régimódi játszóterek vannak. Nagyon édes Lili a piros kabátkájában.Kép

Szilvus,
Bővítettem a táblicskut Petipötty adataival. Később majd felrakom. Bölcsit illetően meg azt hiszem a te helyedben a legtöbbünk így döntött volna. Ez így normális és természetes. Vannak az életben olyan helyzetek amikor ha "vinni akarja valamire" a család akkor áldozatot kell hozni... és nem csak a szülőknek, hanem a gyereknek is. Adott esetben azzal, hogy bölcsibe jár, amit mellesleg még élvez is. Ettől nem lesz a szülő rosszabb, mint aki otthon marad a gyerekkel. Én legalábbis így gondolom, annak ellenére is, hogy nem szándékozom Krizsit bölcsibe adni.

Léna,
Örülök, hogy hasznos volt a link. Előbb-utóbb biztos titeket is újra érint majd a lakáshitel kérdés.

Puszi,
Humi
humi
 
 


Sziasztok!

Orsi,
cseresznye torta. Hm... nagyon finom lehetett. Kép Kepeket varunk! Kép

Szamoa,
Jo nektek, nalunk csak nagyon messze van normalis jatszoter. Amik a kozelben vannak, vacakok. Kép Lili nagyon vagany a vodorrel a kepen. Kép

Husvet:
nalatok milyen husveti menu lesz? ...s a suti? Sut-foz mindenki? Kép


Kép
Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Elfelejtettem irni, hogy ma de. az Arkadban voltunk. Husvet reven tele volt a bevasarlo kozpont orias tojasokkal, s volt egy nagy nyuszi is (igaz, ember oltozott be). Biankanak nagyon tetszett, persze a nadragomba bujt, mert szegyenlos a lelkem. Kép Kapott a nyuszitol csokitojast, aminek negyon orult. Kép

Kép
Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek! irigy-irigy! na, majd legközelebb!Kép

Voltunk tegnap tanácsadáson, egy éves státusz: 74 cm, 8750 gr. Hm, igen, fogyott a gyerök. A betegség nem múlt el nyomtalanul. Ja, és a 74 cm, az valóban 74, de Szilvus Petije tuti nem 74, mert Andris lassan a hóna alatt szaladgálhatna Kép

Már jobban vagyok, de meglehetősen gyengusz mégKép Sebaj, csak megerősödök hamahamaKép



Holnap megint megyünk vidékre, kedden jelentkezem legkésőbb!

Most pedig KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK kis családom nevében:

Pussz,

Móki
móki
 
 


Sziasztok,

kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek !
Voltunk ma Állatkertben, most értünk haza, igen jó volt, csodás idő, jó levegő, (hm, azért Pest, de más környezet) Bence nagyon élvezte, főleg az állatsimogatósdit, ahol odajöttek a kecskék, barik, stb. Azért mikor 3 kecske rohanta meg egyszerre, már elsírta magát. Kép

Jaj, lányok, visszaolvastam a tavaly ilyenkori írományokat, olyan jó volt ! Szerintem olvassatok bele, olyan klassz nosztalgiázni! Épp Mókiék Andrisának születésénél hagytam tegnap este abba. Kár, hogy akkor még nem ismertelek titeket. Jó lehetett együtt izgulni a babókért.

Kellemes pihenést mindenkinek,

Puszi

Timi
kismaszat
 
 



Edina! nekem azt mondták a bankban hogy már nem kell jövedelemhez még kezes sem, adnak hitelt már nem vacakolnak. Nem lényeges a kereset. Melyik bank mondta ezt?

Husvét nálunk rohangálunk csempe után, mert felvált az egész elöszoba, Wc. 5 évesKép Kedd reggel jönnek felszedni. Elötte nekem el kell pakolnom a szekrényböl, el kell vinni a butorokatKép

De azért nektek kellemes husvétot!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Íme a képek:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A háttérben a nagymama látszik.
orsi21
 
 


Sziasztok!

Köszönjük-köszönjük a jókívánságokat, Édes Gyermekem ezektől nő jó nagyra!Kép

Móki
Andris jól belehúzott, ami a növekedést illeti, nyúlánk fiúKép Van friss kép? Hajacskáját szeretném látni. A mi 76-unk szerintem 80, de a védőnéni a 76-ra is azt mondta túl sok. Úgy látszik, ha már Peti súlyába nem köthet bele, akkor beleköt a magasságábaKép Anyu szerint én sokkal nagyobb darab voltam 1 évesen, és sosem "kapott ki" érte a rendelőben.

Petinek 7végén levágom a haját. Sajnálattal teszem ugyan, de kell. Belelóg a szemébe, rákunkorodik a fülére, állandóan piszkálja. Remélem nem lesz bilifrizurája, de nincs időm elvinni fodrászhoz. Majd nyárra kap egy szép úszófrizurát a mestertőlKép (No, nem tőlem..Kép )

Karmen
Ez nekem furának hangzik. Melyik bank mondta ezt? ha mondott is hasonlót, ne feledd: a jelzálogot úgy ráterhelik az ingatlanra, hogy na! Abban az esetben télleg nem kell kezes, mert nemfizetés esetén viszik az ingatlant. De valamely módon az adósnak igazolnia kell, hogy miből fizeti meg a havi részletet. 30-40-ezres törl. részletnél valóban nem vacakolnak sokat, de ez a részlet egy kb. 3,5 milliós 20 évre felvett hitelnek felel meg. Tehát vagy jövedelemigazolást, vagy kezest, vagy életbiztosítást (egyösszegű, ún. hitelfedezeti életb.) kérnek, plusz a jelzálogjog.

Zsu
Léna és Edina azt próbálta neked elmagyarázni, hogy egy ilyen nem túl stabilnak tűnő és vitákkal teli kapcsolatot mint a Tiétek először meg kellene alapozni egy szülőktől-nagyszülőktől való különköltözéssel. Ha már működik a család, akkor lehet a nyakatokba venni egy 20évre szóló irdatlan összegű eladósodást. Ugyanis, ha esetleg (de ne legyen ilyen eset!) nem működik az együttélés, akkor könnyebb felmondani egy albérletet. Egyenlőre ne az 1 éves Pepe lakásgondjain töprengj, meglesz Ő még veletek az elkövetkezendő 20 évben.

Léna
Kép Feltétlenül szeretném majd látni a sport-lady SárátKép Mi a NIKE-tól kaptunk hasonló ajánlatot, s Apára pazaroljuk (bár semmi apropója...). Peti nő, mintha locsolnánk, egyenlőre nem merek neki szabadidőcuccokat venni ott, talán majd jövő tavaszra. Az 1 hónapja vett kiscipőt már szinte szétnyúzta, annyira tetszik Neki a tépőzár, ki-be csukogatja, már alig tapadKép

Timi
Ez klassz program lehetett!Kép Ha tartós marad a jó idő, tervezem, hogy kimegyünk. Szegény Bence, nagyon megijesztette őt a kecskék rohama?Kép

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET s igény szerinti locsolót kívánunk Mindenkinek!Kép

Szilvi és Petike

Kép

Kép
szilvus
 
 


Orsi!
Nagyon jó képek!!!Kép Dominik tünemény! Jól széttapicskolta a tortátKép Izlett neki, látszik!

Úgy szerettem volna, ha Peti is igy belemászik a tortába, de nem tette. Két ujjal csak, nehogy tortás legyen, s a villával volt csak hajlandó enni (több-kevesebb sikerrel).

Kép

Kép

Jó éjt!

Szilvusék
szilvus
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek szép, hó és fagymentes Húsvétot kívánok!
Ja, és pöttyöket csak a tojáskákra, ne a gyerek buksikra!
Szilvus!
Azt hiszem elrohantunk egymás mellett csütörtökön 6kor a Deák aluljáróban, lehet?
Bocs, hogy nem álltam meg, de már így is késésben voltam, egy barátunk kiállítás megnyitójára mentem 6-ra, a Kempinskibe! (klassz természet fotók)
Claire
claire
 
 


Sziasztok!

SzilvusKép
Tüneményesek a születésnapi képek. A frizurától pedig el vagyok ájulvaKép Nagyon csábosKép Ezek a védőnők... Nádja egy hónapja volt 77 cm, holnap megmérem, mert a 11 hós hosszmérés még elmaradt. A súlya szerdán 9700 gramm volt.
Sportruházat ügyileg -gyerekeknek is- érdemes a biatorbágyi outletet is megnézni. A 2 éves keresztfiamnak vettem egy tök jó Nike cipőt 5000 ft-ért.

OrsiKép
Dominik tündéri, ahogy beleveti magát a tortába.

MókiKép
tessék most már gyógyulgatni! Nádja is beteg, és sajnos nem sokat javult szerda óta. Pedig tömöm rendesen a felírt gyógyszerekkel, meg kenegetek baby luuf-fal. Úgy köhög, mint egy erős dohányos reggelente és folyik az orra, mintha kinyitották volna a csapot. Szerencsére a láz eddig elekrülte. Ma viszont nem akart enni, pedig eddig ezzel nem volt gond. Most disznózsírral bekent, reszelt káposztával megszórt, textilpelusba és fóliába csomagolva alszik. Remélem ez használ. Büdösnek mindenesetre büdös.... és én vele alszom...

HumiKép
Most irigykedem a tali miatt. Sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Hogy Krizsónak is micsoda haja van, és mennyit nőtt...

Mariann
tmarianna
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Kép

Sajnos most nem tudok visszaolvasni,elutazunk Balcsira a dédiékhez ketten Domival,mert a párom szokás szerint megint nem tud jönni...

Puszi

Orsi és Domika
orsi21
 
 


Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!!

Kép

A hölgyeknek egy locsolóvers Pepétől Kép
Én még kicsi vagyok
verset nem tudok
majd jönnek a nagyok
s mondanak azok

És egy kis locsolás ezzel a kölnivel:

Kép

Pepe (és Zsu)
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

No, szerencsésen befejeztük a nagytakarítást, épp ideje volt.Kép Ma vééégre lesz időnk kimozdulni egeyt hármasban, úgy néz ki széééép időnk lesz.Kép

Orsi, de édes Domi, amint a tortát gyömködi!Kép Nagyon jók a képek!

Szilvus, Petin is jót nevettem. Milyen kényeskedve csípegeti a tortáját!Kép Na nehogy már összemaszatolja a kis kacsóit.

Megnéztem a talis képeket, tényleg hogy megnőttek a babók! És mennyit ügyesedtek! Irigykedem én a a tali miatt, de örülök is, hogy együtt látom a társaságot.Kép

Na lépek is, kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.

Kép

És egy kis ráadásKép


Kép

Puszi: Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4121
A 2. oldalon kezdődnek a képekKép
Én nem írtam alá szövegeket, mint Humi, de feltölteni is elég volt, Nóri itt lóg rajtamKép Bocsi!!!

Humi, tök jók lettek a fotóid, én csak abból kérnék, amin Márk a HuncutkaKép Kép Most nem keresem vissza, hogy hányadik kép, de szerintem tudod, hogy melyikre gondolokKép

Sly! Nagymaroson voltunk kirándulni, felmentünk a Börzsönybe, tettünk egy nagy sétát.
Olyan izomlázam van a karomban, elég nehéz Márkot toligálni terepenKép

Márk igazi kis kényes pasi, nem hajlandó kiszállni a babkocsiból, sem az erdőben, sem a homokozóban, sem sehol. Ha kiveszem egyből üvölt. Elég fárasztó a pasiKép

Edina! Örülök, hogy tesókérdésben megnyugtattalak. Kórház: Hozzám minden nap bejött a Nóri, sőt ott volt, amikor Márk megszületett. Azt hiszem nem nagyon fogta fel, hogy mi is történik, de semmiképpen nem akartam kihagyni ebből a fontos eseményből. A gyerekorvos tök rendi volt, bevitte Nórit az elzárt területre, és lefotózhattuk a tesókat. Teszek fel erről képet:
Kép
a dátum nem jó a fotónKép
Még fogok írni, mert 1-2 tesós praktikát megosztanék veled, ami nálunk bevált pl. a féltékenység ellen.
De most mennem kell, Nóri szétszed.

Orsi! Azt hiszem még nem írtam: Nagyon boldog 1 születésnapot Dominiknak! Tortás képekKép Kép Kép

Szilvus! Kis szülinaposod olyan elegánsan közeledik a tortáhozKép Kép Nagyon ari!

Télleg megyek, pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Szilvus! OTP. Amugy valoban 4 milla körül lenne a kölcsön, 20 évre. Jelzálog meg szerintem minden hitelnél rákerül az ingatlanra, nem? Sajna több hitelt nem is tudnánk fizetni, most is kb. 150e a havi bevétel, ennek fele megy a bankba mint hiteltörlesztés. Melozni visszamennék, de hova? A helyem bizonytalan lett, nem kockázathatok hogy jelentkezek és kirugnak. Annál a GYES is jobb. Szoval sajna bele kell férnünk ekkora hitelbe.
Nagyon szép a tortátok nektek is! Nem te mondtad Petikének Micimackós lesz? Villával?? Komolyan nagyon ügyes Peti, Orsi még a kanalat sem fogjaKép De jo hogy van nálatok ilyen hinta a fene felénk semmi hasonló!

Léna, Szilvus! Nem is tudtam náluk is van törzsvásárló, igaz mi (sajna) ritkán vásárolunk ilyen helyen.

Orsi! Nagyon szép volt a torta, és látszik Domi hogy örült neki!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Kellemes Husveti Unnepeket kivanunk mindenkinek! Kép

Orsi,
nagyon jok lettek a szulinapos kepek! Domi rendesen szettrancsirozta a tortajat, de latszik, hogy nagyon izlett neki. Kép

Szilvus,
nekem a szajban turkalos Peti nagyon tetszik. Kép

Magdi,
szep nagy turat tettetek, s gyonyoru idot fogtatok ki. Irigykedek. Husvetkor alt. kirandulunk mi is, de az iden elmarad, mert sajnos esos idot mondtak. Kép Nem baj, megyunk maskor. Kép Nagyon szupi a tesok elso kozos kepe! Nori is gyonyoru kislany. Legkozelebb tenyleg johetne o is.

A betegeknek jobbulast! Kép


Kép
Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk, szép tavaszi időt. A fiúknak sok pirostojást, lányoknak kivánt számú locsolkodót.
Kép
Tomika az idén még csak a szűk családi kört öntözi meg, jövőre már megy a csajokhoz is.

Most csak ennyit, mert csütörtökig igen zsúfolt a program: szerdán mennek el húgomék, mi visszük őket a reptérre, és elmegyünk a budaőrsi barátnőmékhez 1 napra. Csütörtökön jövünk vissza, utána jelentkezem.

Üdv. Tünde+Tomika
ptünde
 
 


Kellemes, békés Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek:

Magdi, Nóri, Márk

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Sziasztok lányok.
Először is Boldog név és szülinapot az érintetteknek. Kellemes Húsvéti ÜNNEPEKET kívánunk mindenkinek.
Gondolom már elfelejtettetek, mert elég rég nem jelentkeztem.
Az utsó levelembe írtam hogy minden rendben van és hazahoztuk Peti fiamat a kh.-ból hétfőn. Azon a hét csütörtök éjjelén a Balázskám SUGÁRBAN EL KEZDETT HÁNYNI ÉS NAGYON LÁZAS LETT MEG NAGYON MENT A HASA. Reggel felhívtam a lászlóban levő ismerős dokinkat és ő mondta hogy vigyük be de a 22-be kerül nem hozzá. Be mentünk és most pénteken jöttünk haza. A diagnózis: ROTA VÍRUS ÉS SZALMONELLA!!!!!!
A rotát sejtem hol szedtük össze, de a szalmonellát sejtelmem sincs. Mivel pár nappal múlt el egy éves nagy nehezen tudtak csak ágyat adni, mert mág elég sokat szopik és mondtam hogy én már két hete csak kh. széken ülök a többi miatt, és elegem van. Nagyon aranyosak voltak, mert elintézték. Most már tényleg minden rendben van de nem szeretném senkinek sem hogy át élje ami velünk történt az utóbbi 3 hétben.
Kérdés.
Nem az enyém a gép és nem tudom hogy van e rajta képszerkesztő. Megpróbáltam elküldeni e-mailba huminak de nem sikerült. Úgy látszik hülye vagyok hozzá.
Látom szoktatok talit szervezni, ha lehetséges,és nem pofátlanság én is feliratkoznék rá.
Olvasom a leveleket és látom hogy vannak erzsébetiek is. Ki az és hol laktok?
Mert én szoktam menni a Kossuthiban levő vonatos játszóra menni. Talán valakit személyesen is ismerek. Nekem egy ABC Desing 3 kerekü b.kocsink van.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 





Sziasztok!

Anita!
Először is nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Atinak! Múltkor azt írtad, hogy ugyan nem írogatsz nekünk, de azért olvasol. Remélem ezt is olvasod.Kép Jelentkezz sűrűbben, hogy tudjunk rólatok!
Kép

Vera,
Szörnyű heteitek lehettek. Lényeg, hogy már meggyógyult az összes csemete.Kép
Én lakom Erzsébeten. Mi nem szoktunk a Kossuthi felé járni, mert eléggé kiesik, a Dél-Pesti Kórház közelében lakunk.
BMP-t nem tudsz feltenni, mert túl nagy a mérete. Ha más nem is, de Paint biztos, hogy van a gépen (Start-Programok-Kellékek-Paint). Ott nyisd meg ezt a BMP fájlt, majd méretezd át mondjuk 50-50 %-ra (Kép-Nyújtás/döntás-Vizszintes és függőleges méret). Ezután mentsd el (Fájl-Mentés másként). A fájl típusát mentéskor állítsd át JPG-re. Az így elmentett JPG fájlt már fel tudod ide tenni. Kérdezz ha elakadsz!

Magdi,
Aranyos a tesók első közös fotója. Milyen szép kislány Nóri!Kép

Így utólag kívánunk mi is nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Puszi,
Humi és Krizsó
humi
 
 


Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom, bocsi, ha hosszú leszek!
Utólag is NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT RÉKA ANDRIS,LILI,KATA,PETI,DOMI,ATI!!!!
Kép

A babaképek gyönyörűek!Kép Tényleg hihetelen, hogy már ilyen nagyok!

Orsi, külön gratula a lépegetéshez! Édi lehet,ahogy felszed mindent az utcán!Kép A szülinapi képek nagyon jók! Domi pont azt csinálta amit illik csináni a tortával!Kép
MI köszi jól vagyunk anyuéknál voltunk Győrben, hogy kicsit érezzék ők is milyen a baba a háznál.Kép

Tünde, a malacos esetről jut eszembe, hogy már most látszik, hogy van humérzékük!Kép A balesetetKép remélem már elfejtette Tomika! Bencének is az autók a kedvencei. Hosszan csodálja őket és a játékok közül is a kedvencei. Brüm-brüm-ög nekik,de ezzel jelzi, ha azt akarja hogy cipeljem a fenekét valahova. Kvázi engem is kocsinak néz. Ja és közben mutogatja az aktuális célt.

Vera, olyan szép fiaid vannak!!! Amiken átmentekKép remélem véget ér ez a rossz széria!

Edina, milyen nagy Bálint! Bence most 10 és fél kiló, és őt is nagynak gondoltam. Láttam a pocidat a talis képen jó érzés lehet, hogy már látszik!Kép Ilyenkor mindig kicsit előretolnám én is az újabb baba kérdést.

Karmen, a telekhez gratula!Kép Minket is sokan hülyének néztek mikor kiköltöztünk Pestről, de
eddig nagyon jó döntésnek bizonyult!A fogacskáival helyes lehet Orsi, nem láttam képet mostanában róla!

Móki, jobbulást Nektek!!!Ahogy írtad nehéz lehett a vendégeskedés. Kép

Humi, örülök, hogy leletek rendben. Kár, hogy nem láttam képeket Rólad és Pocibébiről! Krizsó viszont tündéri!Kép

Magdi, az újszülött kép Nórival együtt nagyon megható! Jó látni, hogy ilyen is van!Kép

Timi, Bence és előszeretettel megfogja a kukiját, ha pelenkamentesítve van, ill. fürdéskor. Nagyon vicces!Kép

Sly, Bence is bújosabb ismét. Pedig már leszokott rólam.Kép

Szilvus, Peti a csokievő nagyon helyes fiú!Kép Mondták már, hogy hasonlít Rád?
A NorbirólKép még pár szó mert azóta nem írtam.
A sportot tényleg kihagytam az írásból. Erről azt mondja, hogy a lényeg a rendszeresség,
másnaponként javasolja. Ezzel is lehet túlzásba esni, amit nem tart jónak, mert ahhoz szokik hozzá a szervezet.
A bölcsis témához: Bence sem fog járni. Megértem ha vki emellet dönt akár megélhetési okok miatt, akár közvetve egy jó álláshoz ragaszkodás miatt.
És szerintem összefér, ha vki szereti a munkáját és a gyerekét. A régi állásomban semmiképp nem szeretnék visszamenni, így szerencsére nem fenyeget semmilyen kísértés e térről. Főleg mert hamarosan tervezünk egy második bébit. Ezeket az éveket, így én otthon szeretném tölteni, az ún. karriert a férjem csinálja.KépKésőbbre pedig 6 órást gondoltam, hogy lehetőleg elkerüljem, hogy az én gyerekeim legyenek az utolsók az oviban és a napköziben. Még későbbre egyenlőre nem gondolok, kell vmi meglepetés isKép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Zsu, remélem rendződtek a dolgaitok, szorítok Nektek!

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Sziasztok!

Barbic, köszi a szorítást. A múltkori veszekedés óta nincs köztünk zűr (kop-kop-kop).
Utána jártam a szocpolos lehetőségeknek... Asszem ez is kimarad az életünkből Kép A ház átírása, a tervezés, az engedélyeztetés elvinné az egész szocpolt és akkor még nem is csináltunk semmit... Egyébként Após mondta, hogy fent a padláson nincs más, csak a gerendák (tehát még egy hajópadló réteg sincs rárakva) és azok is elég hézagosan vannak fent. Tehát a tetőtér-beépítés a gerendák pótlásával és padlózat lerakásával kezdődne... és akkor még nem vettünk egy ablakot se, amit még be is kell rakatni, mert ugye annak is fel kell erősíteni vaskereteket, meg a cserepeket is át kell akkor rakni... Szóval kimarad ez is Kép Marad a tűrés... Most megint kicsit rosszabb, mert a Dédi már megint feljár... Így hogy itthon van Apa elszállt vele a ló... Tegnap meg is jegyeztem Jocinak, hogy régen is ebből volt egy nagy veszekedésem a Dédivel...

No, ennyit a panaszkodásomról, nem akarom senki jó kedvét elrontani itt az ünnepek alatt...

További jó napot
Zsu
bzsuzska
 
 


SziasztoK

Most jöttünk haza vidékről, igy - bár még nem megkésve - de

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET és igény szerinti locsolót kívánok a lánykáknak és soksok pirostojást (és ropogós locsolópénzt) a kisfiúknak!

Kép

Claire
Debizonyhogy lehet...A múlt héten még gyalogkakukk voltam, és 6 körül rohantam haza, egy földig érő szürke kabátban. Látod, milyen vakegér vagyok?

Karmen
Igen, a elzálog sajna mindenre rámegy. Egy a biztosíték a bankoknak, ezért nem érdekli őket igazán a jövedelem. Micimacist szerettünk volna, de itt Pesten ez a fajta forma-torta irtózatosan drága, és végülis csak sima csoki egy marcipán réteggel bevonva, végül úgy döntöttünk, sima csokitorta lesz kb. 1/4 áráért, a többit meg ráköltjük a gyerekreKép Jövőre már értékelni fogja ha kedvence vigyorog vissza torta képébenKép
A játszótér itt van a házunk mögött, kőrbe is van keritve, hogy kutyák ne járjanak be kakálni. Tisztán is tartják, itt nálunk tavasztól őszig kb. havonta kertészek dolgoznak, nyirják a sövényeket, a füvet, gyomlálnak, stb. A játszót emellett a szülők is tisztántartják. Valóban szerencse, ha kisüt a nap csak úgy hemzseg a gyerkőcöktőlKép

Barbi
Kép Tényleg hasonlit rám Petike, de honnan tudod?Kép

Magdi
Nekem is nagyon tetszik a Nagytesós kép Nóriról. Márk is milyen szép nagy baba, mintha 1-2 hónapos lenne a képen.

Mariann
Kép Mérd meg Nádját, biztosan több már Ő is, bár emlékeim szerint Nádja magasabb kislány volt mindig is mint Peti. Rég láttam képet rólatok! PliiizzKép
Az outletet jó, hogy irod, ki kellene néznünk. Hové érdemes betérni? NIKE van, MEXX, esetleg BALLY is? kellene 1-2 cipő, nekem nyári kosztüm, apának néhány rövidujjú póló, rövidgatya, Petinek nyári ruházata pedig még egyáltalán nincs.
Szeglény pici Nádja! Ez a köhögés úgy látszik valami szövődménye lehet ennek a ronda téli időszaknak? Kúrálgasd Őt. Láza továbbra sincs, ugye? Petike is köhécsel, kb. 2. hete szinte egyfolytában. A Rhinathiol lehúzta neki egy időre, orra folyik (hol sárga, hol fehér), szeme is piros. Tegnap már ott álltam az ágya mellett, olyan rondán köhögött éjjel, pont úgy ahogy irod, olyan ronda száraz "bagós"-köhögéssel, hogy átfutott az agyamon, mi van, ha kruppos. Nappal egyáltalán nem köhög. Pedig párásitom a szobát. Remélem nem lesz igazam.

Puszi Mindenkinek, megyek ebédet késziteni petikének. Mi majd későn eszünkKép

Szilvusék
szilvus
 
 


Sziasztok LÁnyok,

egy furcsa kérdésem lenne, és talán furi is így ünnepek alatt, de:
- furi tüneteket kezdek észrevenni magamon, például állandóan enni tudnék és szinte kizárólag édességet. Egész nap azon jár az agyam hogy milyen édességet kellene enni. De ezt olyan szinten, hogy még a vajas mézes kenyeret is falom, amit egyébként nem szeretek. Kép
A "rendes "kajákat viszont nem kívánom, sőt. És furcsán fájdogál a hasam is, és puffadtnak érzem. Most ne mondjátok azt hogy hülye vagyok, negatívan teszteltem, igaz az utsó nagylányságom mindössze 1 napos volt, lehet az hogy negatív a teszt de esetleg mégis laknak a pocakomban ?
Amikor Bencét vártam, ilyen tüneteim egy percig sem voltak, se hányinger, se undor, se kívánósság. Akinek van valami tapasztalata fenti tünetekkel kapcsolatban, plíííííííízz ossza meg velem!
Talán teszteljek újra pár nap múlva ?

További szép ünnepet, jó pihenést

Timi
kismaszat
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: