A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

kosz Dodo,Kép,mar vettem en is Aloet-t, szerintem ugyanaz, amit te is mondassz! MAr en is benyomtam tavaly abbol 2 uveggel. Szuper jo erzes a hatasa. En, hogy elevitet nem szedek,,az tuti,,de az alap dolgokat igen,,es normalisan eszem. Ha egy gyerek meg akar szuletni,,akkor az meg is fog Kép Meg ha csak zsiroskenyeret ennek isKép
Az Aviva jol hangzik,,majd lehet, hogy en is nekiallok
Gratulalok a pottyhoz!!!! ++++++++++++ Es ne aggodj!, minden ok lesz!

FruzsiKép remelem sikerul!!

Olik Kép igy van!

Mikor kapunk tablat? mert sok zebras lett most!! Kép Kép koszike saci
saci

FruzsiKép
Ari vagy, hogy gratulálsz, de talán még korai, hiszen nekem nem sikerült az inszemem, de majd a következő remélem fog. Kép

KatieKép
Nem jött meg még mindig rendesen. Egy kis "barnázás" van, de csak nagyon minimális. Kép
Pedig már nagyon várom.

Kép

Kép
pkagi

Szilvi Kép óriási gratula a pöttyödhöz!!! Mekkora? Van fényképed? Pihenj sokat és ... jaj, már alig várom a 11-ét! Én április 5-én megyek megint UH-ra. Szerintem a napi 2*1 se lenne sok az utroból neked. Én 3*2-t kapok. Ártani nem árt, de ha alacsony a progid, akkor viszont megmentheti a pöttyöcskét. Szerintem kérdezzük meg Orsi Kép doktornénit is, hogy emelj-e az utron.

Dodo Kép irigy kutya vagyok! De jó, hogy kiírt téded a dokid! Úgy örülök, hogy minden rendben. Most már ne görcsölj, csak mondd meg szépen minden nap a pöttyöcskének hogy nagyon szereted és vigyázol rá. És hogy minden nappal egyre erősebb lesz. Képzeld, én is olvasok kismama könyveket és újságokat. Ez döbbenetes. Eddig a kezembe se vettem.

Fruzsi Kép üdv itt közöttünk, remélem rögtön is csusszansz lejjebb a lenti topikba Kép A hasszúrkálás és a többi nekem is végig volt, sose tudtam, hogy ez most jó-e vagy sem. És még mindig szúrkál egy kicsit.
A dokim azt mondta kedden, hogy azért kapom az utrot, hogy ne szúrkáljon. Hát, rajtam ne múljon Kép Nagyon szorítok a nyuszinak!!!

Milli Kép minden ok lesz, ne izgulj Kép

Lányok, látjátok, hogy beindultak a pöttyöcskék a tavaszi napsütésre? Ez azt jelenti, hogy ti is jöttök velünk sorba!

Mindenkinek extra napsütést küldök! Kép

Pusz

Noémi
és kiscsibe (5+6)
Vendég

Sziasztok!Kép

Nagyon köszönöm a gratulációkat! Tényleg leírhatatlan ez az érzés.Kép Délután már meg tudom mutatni a pöttyömet, ha nem baj.

Ági
Törjük az utat. Nekem még annyira hihetetlen. A férjem tegnap közölte, hogy akkor ő nem szed be több cink tablettát a spermái miatt.Kép Majdnem rászóltam, hogy akkor hogyan lesz majd kisbabánk.Kép Csak vigyorgott.Kép
szilvi26

Szilvi Kép én mindenképp szeretném látni a pöttyödet! Kép
Vendég

Ági Kép remélem hamar kezdhetitek a következő inszemet. Talán segíthet, ha fizikailag kicsit megterheled a szervezeted pl. futással, biciklizéssel stb. Vagy Kép régen ha mi ilyenkor (még kihasználva a lehetőséget) szeretgettük egymást a párommal, akkor másnapra sajna mindig mejött Kép Kép
Vendég

Wish!

Nagyon örülök nektek, mond meg a piciknek, hogy azt üzenem kapaszkodjanak nagyon, mert itt nagyon szerető családba fognak kerülniKép

Szilvi!
Gratulálok neked is. Nagyon vigyázzatok magatokra, pihenj sokat!!

Reni
Vanoreni

MiliKép

Sokat gondolok rád, szorítok nagyon..KépKép
Vanoreni

Igen, ezt en is tanusithatom, hogy jo kis akciozas, ugy mindent bele, es azonnal megjon, mi is kiprobaltuk mar amikor szukseg volt raKép
Na, persze most nem is merek erre gondolni. Szegeny ferjem teljesen kivan mi lesz vele most 2 honapig amig nem lehet csinalni, de mondtam, hogy majd keresunk neki mas megoldast, ugyes kislany vagyok enKép

KépKép
Kép
dodo32

Lányok Kép
Köszi a tippeket. Van is otthon eliptikus futógépem, így este jól kimozgom magam, utána meg szeretgetés Kép és remélem meg lesz a hatása. Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi,,Kép Jo otlet!!
a testmozgas fontos,,hogy a verkeringes fol legyen pezsditve! + a valtozuhany is jo!! Kulonben amitol megjon,,az a meleg vizben valo furdes! Jo hosszan.
DodoKép 2 honapig nem lehet szexelni? Es miert?
saci

Hat allitolag, hogy ne legyen ott verboseg, mert az nem jo. Noemi te mit tudsz errol?

KépKép
Kép
dodo32

dodo Kép nem boxra gondoltam,de pl seta,,ovatos torna..stb. Nekem muszaj lesz mozgnom, mert kulonben bedilizek. Remelem nem leszek veszelyeztett terhes Kép Kép
Es az akcio? arrol beszeltel, hogy nem lehet? miert? doki mondta?
saci

Noémi
Köszi az infokat, nagyon aranyos vagy. Meg is nyugodtam. Sajnos a tanácsokat csak most tudtam elolvasni, így nem tudtam megbeszélni a dokival a HSG-t. A 10. napon kell mennem vissza UH-ra és nőgyogyi vizsgálatra. Szerinted akkor még meg lehet vele beszélni a HSG lehetőségét? Lehet, hogy akkor már nem fogok időpontot kapni? Vagy próbáljam meg telefonon elintézni? A HSG az orvos utasítása alapján lesz? Szerinted mit csináljak? Nem szeretnék még 1 elpazarolt hónapot végig csinálni.

Szilvi
Kíváncsian várom a pöttyödet! Vigyázz magatokra!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Saci!

Igen, en a szexre gondoltam amit nem lehet, en ugy hallottam tobbektol is, hogy a 12. hetig nem ajanlatos. Mozgas az kell nekem is persze, lassan elkezdek finoman tornazni is, nem erositest csak ilyen gyogyi tornat. Seta kafa, az mehet szerintem minden mennyisegben, nem kell fekudnom.

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok Lányok!
Olyan jó olvasni az öröm híreket! Mint egy órjás túró rudi ( PÖTTYÖS - az igazi!!! )
Kivánom mindenkinek szép pötyiket! :-)
Olik

Hogyan csináljátok ezeket a szép színes hangulat jeleket? Én eddig nem találtam őket!
Vendég

Dodo Kép a vérbőség csak veszélyeztetettség esetén okozhat bajt, különben nem. Meg akkor, ha vérzel. Én is utánanéztem már a mozgásnak, valószínüleg kismamaúszásra fogok járni. Mivel sajna előtte nem mozogtam semmit, ezért most már nem kezdhetek el semmit.

Olik Kép a mosolygó arc egymás mellett: : )
ez az fej pedig Kép egymás mellett : O

Jó hangulatjelezést Kép

Szilvi Kép szerintem a 10. napon még nem késő a HSGre beiratkozni, de nyugodtan hívd fel a dokit akár telefonon, ha biztosra akarsz menni. Az orvos rendeli a vizsgálatot és fél napos elfoglaltságot jelent. Én kivennék a helyedben 1 nap szabit erre a napra majd.
Vendég

Köszike! Kép Kép
Vendég

Sziasztok

Agi
Már otthon vagyok. Szoval fél kilencre odaértunk, 2 perc múlva behívtak hogy megnéznek UH-val. 21mm tuszot találtak a 15. napon. Ezután a férjem leadta kiskatonáit 20 perc múlva megmondták hogy használhatok az inszemhez. Ezután 1,5 ora várakozás és az egész 5 percig tartott, kicsit csípett mikor belém rakták de kibírhato volt. 3 percig még hagytak pihenni és belémraktak egy "kis zsákocskát"-ami olyan 4-5 tamponnak felel meg amit 5 ora mulva kell kivennem. Semmi gyogyit nem kaptam, csak ajánlotta hogy kedden menjek UH-ra hogy el e repedta tuszom - de én nem tudok akkor menni. Ugyhogy 14 nap mulva majd tesztelek mert a doki nem említette a vérvételt, és a férjem meg azt mondta, hogy inkább várjuk ki. Tehát várakozunk. Most megyek lepihenek mert fáradt vagyok, nagyon rosszul aludtam az éjjel.
Majd még jovok késobb.

Olik!
Ugyanugy csináljuk mint te csak "orr"nélkul kell. Kép
mili

LányokKép
Nem tüszőrepedés után kell csinálni az inszemet?

Kép

Kép
pkagi

Mili
Remélem hamar kipihened magad, és azt is, hogy megtapadnak azok az ügyes kiskatonák. Drukkkkk!

Noémi
Akkor megpróbálok telefonon intézkedni.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Saci, köszi még egyszer, megvettem a PMS teát. És olyan nagyon ügyi voltam, hogy nem is kellett a papír, tudtam fejből a nevét KépKép. Remélem azért nem kell majd kipróbálnom a hatékonyságát Kép.

Nagyon beindultak a topikban a dolgok mióta erre jártam. Csak így tovább lányok.

Kép

Kép
vkhajni

Mili Kép
Megy a drukk és a babatapasztó energiák. Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép szerintem is, de ha Milinek így csinálták, már ne kavarjuk meg. Nagyon úgy tűnik, hogy nem megfelelő meddőségi szakemberhez jár, bár Magyarországon is számtalan hasonló beavatkozás létezik.
Vendég

Mili
Ezt úgy hívják, hogy inszemináció? Ne haragudjál meg, de nekem is volt három, de teljesen másképpen zajlott le...
De ki tudja lehet, hogy így tényleg sikerülni fog. Azért én szórítok neked!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mili Kép én is szorítok neked, meg itt mindannyian. Reméljük sikerül neked. Ha mégse, akkor majd ráérünk beszélni róla. És keresünk néked egy megfelelő szakembert Kép

Sok-sok erőt küldök a kiskatonácskáknak odabenn.
Tényleg, tudod, hogy hányan voltak?
Mennek a pozitív energiák a nagy találkozáshoz!!

Puszi

Noémi
Vendég

Lányok Kép
Most megyek haza hétvégén és megyünk kisbabalátogatóba (1 hónapos), Sogoromék kislányával is fogunk találkozni (21 hónapos)+ még egy 4 hónapos kismama barátnőmmel is találkozunk.
Most hogy így belegondoltam, nem tudom hogy fog ez menni nekem lelkileg. Kép
Itt minden oké fennt. Ketten vagyunk, elmegyünk ide-oda és nem szembesülök állandóan azzal a ténnyel, hogy mindenkinek van már csak nekünk nincs. Fú most teljesen lehangoló vagyok, ne haragudjatok, de olyan jó kiírni magamból ezeket.
A páromat nem akarom traktálni ilyen dolgokkal, na meg persze imádom a kicsiket ezzel nincs is baj.
Szerintetek hülye vagyok???

Kép

Kép
pkagi

Ági
Nem vagy hülye, és nem vagy egyedül az ilyen gondolatokkal. Korábban észre sem vettem sem a kismamákat, sem a gyerekeket a reklámokban, filmekben, meg az utcán. Most állandóan ezekkel a "képekkel" szembesülök. Persze körülöttem is mindenki szüli a gyerekeket, örülök nekik, csak hát a keserűség + a türelmetlen várakozás mindig bennem van. Amikor nagyon magam alatt vagyok, akkor olyanokra gondolok, hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben levő emberek is, és azért még nekem lehet szerencsém.
Úgyhogy Ági nem vagy egyedül, minimum én olyan vagyok mint te. Talán a következő hónap a miénk lesz??????!!!!!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

ÁgiKép
Picit sem vagy az! Én is ugyanígy éreztem.
szilvi26

Mili!
Nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön az inszemináció, küldöm a babatapasztó energiáimat, és remélem elég volt a "fél szívem".Kép

Ági!
Nem vagy egyáltalán hülye!!!! Amikor én megtudtam, hogy a 45 éves mostoha anyósom terhes, akkor azt a délután végigbőgtem. Véletlenül, védekezés, cigaretta, stb. mellett esett teherbe. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy még ő is "alkalmasabb" rá, mint én.

Volt olyan időszakom is, ha bevásárlóközpontban, utcán, vagy valahol láttam kismamát, vagy pici babát tele szökött könnyel a szemem és el kellett fordulnom, hogy ne lássák nekem mennyire fáj, hogy nekünk nincsKép

De egy idő után átlépünk ezen a korszakon, majd egy kis idő után újra visszaesünk, de eljön majd az az idő is, hogy fülig érő mosollyal fogunk 9 hónapig járkálni és még utána hosszú évekig.

Úgyhogy fel a fejjel!!!!

Reni
Vanoreni

Köszi lányok. Kép
Én most úgylátszik az "ismét kicsit lent vagyok" szindrómát élem, remélem hamar kikecmergek. Kép

Kép

Kép
pkagi

Venoreni, Agi,,megertem amit a gyerek-temarol irtok,,sajnos en is azt latom, hogy nem az kap gyereket,,aki feltetlenul "alkalmas" ra, (bar, azt nincs jogunk eldonteni...) - hanem,,akinek ez a feladata az eletben.
Nekunk, ezek szerint meg az, hogy tanuljuk a turelmet+kitartast Kép, meg a rohadt sok anyagi raforditast Kép. En ezt utalom a legjobban !
Az elet nem igazsagos, es mi meg jo helyzetben vagyunk,,mert pl. van parunk!!!! Kép (sok no szeretne gyereket,,de meg pasija sincs..) + megvan a lehetosegunk, hogy inszemmel, vagy lombikkal vmit varazsoljanak.
Szoval fel a fejjel ! Engem egyaltalan nem erdekel, hogy kinek hany gyereke van...csak nekem legyen maaaa Kép
Mellesleg az irigyseg+negativ erzelmek leblokkoljak az embert...

Hajni,,orulok! PMS=pre menstrual syndrome, igy talan konnyebb megjegyezni ...
saci

Wish Kép mit erzel? hogy megy a pihi?
saci

Sziasztok!
Már itt vagyok, kicsit fájos fejjel. Már kiszedtem a "dugót" és kicsit nagynak láttam mikor belémrakták -valószínu az izgalomtol- javítok-kb 2 tamponnak felel meg.KépKép
Jaj csajok ne keserítsetek elKép En bizom bennek hogy érti a dolgát a doki, hiszen nagyon sok kisbabakép van ott kirakva, rengetegnek segítettek már. Saci írta nekem még régebben, hogy valószínú azért nem kapok annyi mindent,mert nálam minden ok. Az inszem a lusti katonák miatt van foleg.
Azt remélem hogy ez a fejvájás az ovulácio jele is lehet. A doki azt mondta hogy ma ne, de holnaptol szeretgessuk egymást még pluszba.

Agi,Szilva,Noémi,Kagylo

koszi a drukkokat, igen tényleg kicsit "kilógok" a sorbol, de remélem nem lesz gond. Nem tudom mennyi katona volt,csak azt mondták megfelelo az inszemhez. A méhnyálkahártyát is kérdeztem azt sem tudom pontosan de azt mondta a doki hogy jo.

Wish!
Nagyon drukkolok és én is kuldok babatapasztokat hogy legyen jo sok +++++++++++++++++++++++++.Kép

Viki!
Szombatra szorítok, azután majd egyutt izgulunkKép
mili

Reni!
Jaj kihagytalak, koszi a szivet éreztem hogy valahogy ma jobban dobog /biztos azért mert féllel tobb voltKépKép
mili

MiliKép
Megy a drukk, hogy sikerüljön!Kép
szilvi26

MiliKép

Ne aggódj, a felhelyezett anyag katonái általában 48 óráig életképesek. De akadhat köztük olyan is aki még tovább is. Tehát ha a következő 48 órában megreped a tüsződ, akkor jó eséllyel találkozhatnak a dolgok odabenn!!! Kép

A petesejted ellenben csak 24 órán át megtermékenyithető.

Remélem sikerrel jársz! Kép

Katie
katie

Saci Kép
Dehogy vagyok én irigy, távol álljon tőlem.
Persze igazad van nem szabad keseregni, de ez most egy kis hullámvölgy nálam, remélem holnap már felfelé megy az én hullámvasutam is. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili Kép
Csak nyugi, minden a legnagyobb rendben lesz. Kép
Mi is szorítunk neked. Kép
Mit érzel? Felfúvódás, pocifájás?

Kép

Kép
pkagi

Agi,,Képezt nem "ugy"ertettem,,csak leirtam a tapasztalatomat. En is ereztem hozzad hasonloan,,de mar szerencsere elmult. ezert irtam le Kép Hatha segit ! Kép
saci

Mili Kép drukkolok ! soknak tunnek azok a tamponok,,de ha ez kell hozza? ! Hajra Kép
saci

Sziasztok Lányok! Olvasgatlak Benneteket, de annyi az infó, hogy szinte követhetetlen.
Valakinek PROLAKTINOS kérdése volt néhány napja (bocs a nevek nem ismerete miatt).
TEhát a novemberi vérvételeimkor nálam is magas volt az érték, olyan 600 körüli (mértékegységre nem emlékszem). Mivel 2 vérvételkor is ilyan magas votl, a dokim elküldött ct-re, majd onnan mr-re, hogy kizárja az esetleges jó indulatú hipofízis daganatot, mielőtt gyógyszert írna fel. Mire a ct-re és az mr-re is sikerült időpontot kapnom már január lett, mivel minden negatív volt, újabb vérvétel következett, amikor is tökéletes volt a prolaktinom. Mert mint kiderült a prolaktin nagyban stressz függő. Valóban novemberben nagyon nehéz, rengeteg munkás időszakom volt jó sok izgulással, mert közelgett egy pályázat leadási határideje, tehát ment a harc az idővel. Januárra minden rendeződött, és a prolaktinom is rende jött. Tehát kérlek Benneteket, hogy ismételtessétek meg a prolaktin mérést, mert sok minden befolyásolhatja.

Ági, ismerem az érzéseidet, nekem is volt sírógörcsöm a barátnőm játszótérre való elkisérése után. Ez csak egy időszak, biztos vagyok, hogy túl leszel rajta. Mostanában már én is teljesen kibékültem ezekkel a helyzetekkel, mert tudom, hogy nekem is lesz hamarosan kisbabám!!!!!!!!
lkt

Lkt ! Kép nagyon jo!!! Kép
hogy mik vannak? Kép
saci

Csajok koszi hogy gondoltok rám.
Agi
Hát a fejfájásom maradt plusz elob "kiraktam a gyomrom tartalmát" elég szarul vagyok. Nem érzek azon kivul semmi kulonoset itt ott szurizik a pocim.
mili

Mili,
Nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön Kép Ez volt az első inszemed? Olyan furcsa volt ahogy leirtad, hogy feltettek valami zacskót. Nekem ilyet nem csináltak. Valami tamponfélét tettek fel? És gyógyszert sem kell szedned? Én sem értem miért kell szednem, amikor minden hormonom teljesen jó.És kitartást kivánok a várakozó időre...Én nagyon nehezen birom, már legszivesebben most megcsinálnám a tesztet, hétfő helyett.

Fruzsi

fruzsina32

Sziasztok!Kép

Nem tudtam jönni idáig, rengeteg dolgom volt/van...Kép
Most is csak gyorsan..Kép

Kép"PÖTTYÖSÖK"Kép
Mégegyszer nagy-nagy gratula!!!!!KépKépKép

Én szedem a Clostit, és tegnap megkaptam az első szurimat is. Ma pedig kaptam a 4. Gynevac-ot, holnap, vasárnap, és kedden pedig megint Merional. Kedden már lesz UH is, meglátjuk mekkora tüszőim lesznek, és utána megy a repi - és az akció!!KépKép
Szóval haladnak a dolgok, majd látjuk milyen eredménye lesz!Kép

Mindjárt jön a tábli!Kép

Puszi!
Z.

Kép
Kép
zituska28

DodokámKép HOgyan is szól az a recept???Kép
Beszerezném a hozzávalókat!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

De rég láttam már a táblát itt Kép. Olyan jó ránézni az elejére, ennyi babát...., csak az a baj, hogy én a legalján vagyok. De nem baj, kapaszkodom egyre feljebb Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Zituska 1 cn ma. Kép

Lányok az összes ötletet végigcsináltam. Bejött, mert megjött. Kép

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: