A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VikiKép
Nagyon drukkolok, szerintem ez jól hangzikKép Érzel valamit?Kép

Doris
doris

Viki26!

Jelenthet jót!!!! Kép
(A teszttel még egy picit várj...)

Beszti
Beszti

Viki26!
Lehet egy kérdésem?Ha a hõd állandóan 37 fölött van az jelenthet terhességet?
Alice

Lányok, köszi a bíztatást.
Doris, persze érzek dolgokat, de még nem merek semmire sem gondolni. Állandóan pisilnem kell (bocsánat), sajna éjjel is, nagyobb lett a cicim és néha feszül a hasam. Bár nem is tudom, hogy ilyen hamar lehet-e érezni valamit.
Beszti, ugy gondoltam, hogy várok még hétvégéig és ha addig sincs változás, akkor csinálok tesztet. Vagy az korai lenne?
Hihetetlen lenne, ha most jönne össze. Ebben a hónapban semmit nem csináltunk úgy, mint ahogy az a nagykönyvben le van írva. Félidõben elutaztunk és a szállodában mindennap szaunáztunk, ami ugye tilos.
Mindenesetre szereztünk a férjemnek spermavizsgálatra beutalót és szerdán visszük az aranytartalékot vizsgálatra :-)
Üdv
Viki26

Sziasztok Lanyok!

Ahogy mondtam, pentekre kesz lett a hormoneredmenyem, el is mentem erte. Melinda: egyebkent egy het alatt lett keszKép Jol be is keszitettem a tatyomba, hogy otthon ne felejtsem, erre reggel rendezkedes kozben kipakoltam. Na mindegy, holnap hozom, most csak amire emlekszem, azt osztom meg veletek.

Fsh: 3.5
LH: 4.2
Progi: 32 nmol/mL (asszem)

Es jonnek a kerdeseim mindenttudokKép (Beszti figyeljKép!) Szal dokim es Elek Csaba szerint is, PCO-ra az utal ha az LH folyamatosan magas. Na ez nalam nem jon be. A vert a 23. napon vettek le, de baromira ugy tunik, hogy addigra nem volt peteeres, merthogy akkor mar meg kene jonnie. Lehet hogy megen anovulacios ciklust produkalok? Ha megis volt peteeres, akkor meg alacsony, igaz?

Na szal egyenlore ennyi, holnaop hozom az osszeset, mertekegysegekkelKép

Pusssz: orsoly

Ps: Gaboka, jobbulast hamarostKép
orsoly

Alice,
nem tudom, hogy ez garanciát jelent-e. Mindenesetre azt olvastam, hogy a terhesség egész ideje alatt 37 fok felett marad a hõ.
Olvastam a történeted és nagyon furcsa. Milyen tesztet használtál? A doki csinált ultrahangot? Érzel valami furcsát?
Viki
Viki26

Sziasztok!

Nos, miután Edelweist megkértem, hogy vegyen le egy ideig a listáról nem tudhatjátok, hogy múlt hét csütörtökön kellett volna megjönnie, de a mai napig semmi. Erre ma reggel csináltam egy tesztet (RapiPreg gyors teszt, 3-4 perc), és 2 CSÍK látszik Kép . Bár a második halványabb, de ott van! Kép
Bár a párom nagyon kér, hogy még ne éljen bele magam, csak ha doki is megerõsíti és az UH is kimutatja, én reggeltõl csak vigyorgok.
A héten sajna nem igazán tudok elmenni a dokimhoz, mivel szerdán és pénteken vizsgázok, de a jövõ héten elsõ dolgom ez lesz.
Remélem a teszt nem csap be!

Alice!
Voltál pénteken a dokinál? Mit mondott?

Ancsi!
Látom Neked is késik, vagy hosszabbak a ciklusaid?

Pusz
Gyöngyöske
gyöngyöske

Viki 26!
Én A fogamzástól számított 3napos tesztet csináltam ami pizitív lett mind a kettõ,de a kórházi teszt az viszont negatív.A dokihoz elmentem csak éppen szülni volt és így még mindíg nemtudok semmit.A melleim elég furcsán viselkednek a pocim meg mintha fellennék azóta fújódva amióta megjött,és tartott 4 napig a 8 helyett és néha megszédülök egy kicsit egyébként semmi különös.Dehát aztmondják hogy a kórházi tesztek nem tévedhetnek.

Gyöngyöske!
Annyira drukkolok hogy sikerüljön,vigyázz magadra és szerintem menj el dokihoz.

Üdv mindenkinek Alice
Alice

GyöngyöcskeKép
Nagy drukk beindítvaKépKép Aztán ne nagyon idegeskedj a vizsgák miattKépKép
VikiKép
Lehet, hogy pont azért sikeredett most mert nem csináltatok semmit "úgy" ahogyan az kellett volnaKép Talán nem görcsöltél annyit miattaKép Nagyon szorítokKép Egyébként miért tilos szaunázni?
OrsolyKép
Kíváncsi leszek a leleteidre meg persze a kiértékelésreKép Apránként kitanulgatom a fortélyokat és mire a dokimhoz eljutok teljesen "szakképzett"leszek a témábanKép

Puszi: Doris
doris

Lassan-lassan tenyleg mindenki babas lesz Kép

kamilla
kamilla

Kamilla!

ÚGY LEGYEN !!!!!!!
Alice

Gyöngyöske, Viki
Úgy drukkolok nektek!!! KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Alice!
Milyen márkájú tesztek voltak pozitívak? Igazán én is inkább majd a doki "diagnozisában bízom, no és persze az UH a döntõ.
Gyöngyöske
gyöngyöske

Viki26!

Milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid és mennyire stabilak? Nem tudod, hogy mikor lehetett az ov.? Most hányadik napon tartasz?
Ha a hétvégén csinálsz tesztet, az biztos nem lesz már korai, mert az kb. a menzesz elmaradása utáni 8-9. nap. Ha elég stabilak a ciklusaid (nem ugy, mint nekem anno...), akkor már nagyon jó.
Egyébként kár, hogy nem mérted a hödet, mert akkor már okosabbak lennénk talán.
(A tünetek mind jók Kép, ezeket én is átéltem...)

Orsoly!

Komolyan mondom, megnézem, hogy milyen értékeknek kéne lennie. Sajnos nem tudom...
Az tudom, hogy PCO-nál tényleg magas az LH, rendes ov. ciklusnál meg csak a félidöben a tüszörepinél kell magas LH.
Neked egyébként hogyan diagnosztizálták a PCO-t (tudom, tudnom kéne, bocsi...)?

Gyöngyöske!

Kép
A fiamat nekem is egy RapiPreg teszt mutatta meg!!!

Beszti
Beszti

Gyöngyöske!

Az volt a neve MINI-CSEPP a másikra meg nem emlékszem az valami rózsaszin hosszukás doboz volt.
Nagyon drukkolok neked,remélem neked sikerül.
Pusz Alice
Alice

Gyöngyöske!
Lenne egy kérdésem .kb mennyi idõ alatt jött be a második vonal?
Alice

Köszi nagyon a biztatásokat és a velem együtt izgulást!

Doris: a lányok írták nekem, hogy a melegtõl lelassulnak a spermák és azt hiszem a számuk is csökken. Hát remélem most olyan sok volt, hogy maradt még nekem is elég :-)

Gyöngyöske: nagyon gratulálok Neked és kívánom, hogy problémamentes legyen az egész babavárásod!

Beszti:
a ciklusaim 28 naposak, és kb. 90% pontossággal meg is jön a várt napon. Nem mértem most sajna a hõmet, mert az ünnepek, utazás stb. miatt gondoltam nem lesz rá mindig idõm. Az elõzõ két hónapban mértem és akkor boldog voltam, ha 37-ig felment a hõm a második szakaszban. Bár egyenlõre most azt mondom magamnak, hogy ez biztos csak valami megfázás, idegesség stb. Tudom nem vall optimizmusra. Most viszont ÁLLANDÓAN mérek, mint egy megszállott (értsd reggel-este). A gond inkább az, hogy nagyon rosszul alszom mostanában, állandóan felkelek (talán az izgalom miatt).
Dehát az idõ majd eldönti. Ha meg akar jönni, akkor mindeféleképpen leesik a hõ?
Pusszancs
Viki26

Beszti! Nagyon megkoszonom am, ha utananezel, mert nekem csak az infertility.hu-rol van egy listam, de azon inkabb 3. napi eredmenyek vannak. Lehet jovo honapban elmegyek olyanra isKép A PCO-mat egyebkent csak UH-val latta igazolodni az elozo dokim, na meg a klinikai jegyek alapjan (ld elhizas, fokozott szornovekedes, stb). De az eredmeny alapjan kisse ketsegbe vonom! A mostani doki szerint legalabb 3x annyinak kene lennie az LH-nak, mint az FSH-nak, ha PCO-s vagyok!

Szal varom, hatha a konyved okosabb leszKép

orsoly

Hát, megnéztem az infertility.hu-n a normális hormon értékeket, és nem egészen értem, hogy mit akar majd kihámozni a dokim a 8. napi vérvételbõl, mert mindenhol azt írják, hogy a ciklus 3. napján nézik. Vagy õk azt is tudják, hogy akkortájt mennyinek kell lenniük ezeknek az értékeknek? Azt mondta a doki, hogy egy általános hormonvizsgálatot csinálnak. Azt akármikor lehet????

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Alice!

Lehet, hogy terhes voltál és spontán ürült (elnézést a kifejezésért). Valószínû ezt mutatta a teszt, a második pedig a sp. vetélés után kb 10 nap kell a hcg hormonoknak, hogy teljesen kiürüljenek a testedbõl, tehát a teszt az elhalt terhesség után is pozitív egy darabig. Sajna!

De fel a fejjel!KépKépKépKép

Pucúr
Pucúr

Edelweiss!

Az orvos azért orvos, hogy tudja. ha ö nem a 3. napit adta meg, akkor abból a napiból akar infót szerezni, amit adott.
Szerintem ez oké. Szerintem azért a 3. és 21. napit szokták csinálni, emrt akkor még biztos ov. elött vagy és a 21. napon még nem kezdödik ujabb ciklus.
Az én dokim a 10. 20. napon csináltatott, mert a ciklushosszomból kb. ez volt reális. (Más kérdés, hogy épp rossz ciklust találtunk el, amikor 44. napra sikeredett a hossz...)

Orsoly!

Azt hiszem, ez nem volt elég a PCO diagnosztizálására.
A külsö jegyek csak akkor igazak, ha a születés óta fennálló PCO-d lenne:
"A policisztás ovárium szindróma (PCO) az asszonyok 6–10 százalékát sújtja. Legfõbb tünetei az elhízás, a férfias szõrnövekedés (hirzutizmus), az állandó vérzési rendellenességek (fõként ritka, gyér és gyakran kimaradó havivérzés), súlyosabb esetben a férfias hajhullás, a férfihormon túlmûködésre visszavezethetõ bõrbetegségek (például akné, szeborrea). Mindkét petefészek szimmetrikusan megnövekszik, felszíni szöveteiben számos, 6–10 mm átmérõjû folyadékkal telt üreg (ciszta) látható.

Az egyszerû peteérési zavarra visszavezethetõ policisztás petefészkek esetében a kísérõ tünetek hiányoznak, és ez az állapot rendszerint csak átmeneti. A fogamzóképes korú nõk kb. 20 százalékánál figyelhetõ meg ez a megtévesztõ elváltozás. A valódi PCO génhibára vezethetõ vissza. Olyan betegségek társulnak hozzá, mint a felnõttkori cukorbetegség, a vérzsíreltérések, a magas vérnyomás."

Ha jól tudom, valaki irta korábban (Kriszti?), hogy PCO-t egyértelmüen csak laparral lehet diagnosztizálni.
A mostani LH értéked meg tényleg nem azt jelzi szerintem.

Viki!

Elöször is nem mérj állandóan. Az izgalmadat meg tudom érteni, mert én is nagyon rosszul aludtam, söt álmodtam azt is, hogy megmértem Kép (már nem tudom, hogy "jó" lett-e az eredmény).
A hö csak azért lenne jó, mert 16 napi magas hö már jót jelenthet.
Igen, lehet olyan, hogy csak késöbb (akár a ciklus 2. napján) megy le a hö. De ha nem nagyon ingadozik (elég egyenes a vonal), az a hö fennmaradásával együtt nagyon jó jel.
Akkor ma vagy a 31. napon?

Beszti
Beszti

Gyongyi gratula! Kép Kép Kép
Viki26: szerintem eselyes vagy te is! Kép
Melinda

Gyöngyöske!

Jövõhétre++++++++++++++++++++++++++++++

Ma megint megjött.......

Bejelentkeztünk lombikra, megbeszélés február 25., elõtte hiszteroszkópia (megnézik a méh belsõt).
Kaptam vérvételpapírokat.
Sajnos valamit érzek a hasamban és nagyon félek, hogy endó.
Figyelem tovább magam és 25-én megbeszélem az orvossal.
Aggódom............

Caldea
caldea

Marcsi
Letoltotted a jatekot? Mi tortent amikor a cimre katintottal? (Elvileg be kellett volna jonni egy kis ablaknak amit le kell OKezni. Majd letoltodik a jatek. Lehet hogy a geped megkerdezi hogy hova mentse az anyagot ekkor megadod az eleresi utvonalat)
Melinda

CaldeaKép
Fel a fejjel!!Kép Tudnál bõvebben is írni a hiszteroszkópiáról? Hogy történik ez a vizsgálat? Te érezted az endodat korábban is? Szerintem ne gondolj mindjár arraKép Én nem érzem, pedig az enyém állítólag nagy...Kép

doris

Caldea, mi az az endo? Ha jól gondolom, akkor nem egy olyan dolog, aminek örülsz. Sajnálom, hogy megjött. Neked hány naposak a ciklusaid?

Beszti: akkorát nevettem ezen az álmomban megmértem történeten, mert képzeld én is! Aznap éjjel mikor a barátnõm bejelentette, hogy terhes. Én sem emlékszem az "eredményre" :-) Szerintem a drogosok hamarabb leszoknak a drogról, mint én a hõmérõzésrõl...

Mennyi idõ míg egy spermavizsgálatnak meglesz az eredménye?

Melinda :-))) (hogy kell vigyorgó fejet csinálni)?
Viki26

Jajj, mindig elfelejtem. Igen Beszti, ma vagyok a 31. napon.
Viki26

VikiKép
Fentebb már írtam róla,(úgy a múlt hét vége felé) rá is tudsz keresni erre a szóraKép Egyébként egy alattomos elváltozás amely azért veszélyes mert sokaknál elzáródást, összenövéseket ill. meddõséget okozhat...

Mosolygó fejet a kettõspont ill a zárójel leütésével tudsz. Nem kell közé szünetet ütni Kép A cifrább ábrákat a Formázás-nál találsz a bal oldalonKép

Doris
doris

Sziasztok Lányok!

igy a 26. napon megint kezd rossz hangulatom lenni és a pityergéssel küszködni. ráadasul ebédrol tértem volna vissza a munkahelyemre és meglattam egy kolleganomet a bejarat elott aki epp azzal a kolleganovel beszelgetett aki akkor szült amikor nekem is kellett volna. vele volt a pici babaja is. nem volt erom hogy odamenjek hozzajuk köszönjek nekik es gratulaljak a picihez, ugyhogy tettem meg egy kort es 10 perc mulva visszalopoztam hogy meglessem ott vannak e meg. nem voltak. egy masik ismerosunk jovo honapban fog szulni. ot sincs erom meglatogatni. en minden jot kivanok nekik, remelem minden rendben lesz mindannyiukkal, de nekem hagy ne kelljen erõt vennem magamon, odamennem és erolkodni hogy nehogy elbogjem magam elottük vagy valahogy megerezzek hogy milyen szomoru vagyok aztan meg rakerdezzenek hogy miert. ha erolkodesre vagyom lemegyek a konditerembe sulyzozni.

Marcsi
Marcsi

MarcsikaKép
Már megint elhatalmasodott rajtad ez a csúnya,rossz depi-kor.. SajnálomKép Szerintem jól teszed, hogy elkerülöd Õket. Amig úgy érzed bánt a dolog nem kell odamenned és gratulálnodKép Ne csüggedj! Képzeld milyen jó lesz amikor majd Hozzád mennek oda gratulálvaKépKép Amikor az én Nõvérkém szült ill. terhes volt úgy gondoltam milyen gonosz vagyok és nem fogom tudni majd szeretni a Babát de hidd el az emberbõl kitörnek az igazi, õszinte érzések és nem képes haragudniKép Én úgy imádom mindenki gyermekét de eröltetned nem kell semmitKép Fel a fejjel, Te is leszel az Õ helyükbenKépKép

doris

Sziasztok Lányok,

Jelentem ma megjöttKép Ennek megdöbbenésetekre válaszul csak annyit, hogy nagyon örülök, mert magától és spontán, tehát gyógyszeres rásegítés nélkül. Én okt.-ban hagytam abba a gyógyszert és sajnos decemberig (amikor is Norcolut hatására)nem jött meg, csak gyógyszerrel. Addíg semmi (terhes sem voltam). Közben persze kiderült, hogy magas a prolaktinom fentebb olcashattátok az MRI-s beszámolómat is.
Lehetséges, hogy most rendezõdött a ciklusom és állt vissza a normálisra a fog. abbahagyása után, egyébként a 29. napon jött meg, ami ha az egy éves gyógyszer szedés elõtti állapotot hozta vissza.
Gondoltam megosztom veletek ezt!

Breki
Breki

Dorisz, Viki és Többiek!

Sok infót találhattok a www.kaali.hu (ez nem a kaáli honlapja).

Hiszteroszkopia= HSG
Endometriosi leírás, lobik menet stb.

Érzem az endót. Sajnos én éreztem és nem tudtam, hogy amit érzek az egy betegség. Vakbélszerû szúró fájdalom, az említett "kövek", menzeszkor iszonyú fájdalom stb.

Caldea
caldea

Viki!

28-31 naposak (de engem már hormonokkal kevernek).

Caldea
caldea

Csak próba:

Bocsi...
Viki26

Miért nem sárga???
Viki26

BrekiKép
Ez tényleg nem rossz hírKép Talán rendezõdik minden és akkor jó úton haladsz a babáhozKép
CaldeaKép
SajnálomKép Köszi az infot, el fogom olvasniKép Pedig úgy reménykedtem amikor azt írtad, hogy Neked elmúlt az endod.Azt reméltem én is ilyen szerncsés leszek. Mikor hagytad abba az innyekció-kúrát? Nekem azt mondta az orvosom és több cikket is olvastam már róla, hogy ez nem múlik el esetenként visszahúzódik, esetleg mûtéti úton leszedhetõek az elhalt rétegek.
Nagyon szorítok NekedKép Mikor mész orvoshoz?

VikiKép
Nem tudom miért ilyen. Nekem a szimpla : ) szünet nélkül ütve egy sárga figurát alkotKép

doris

Csajok!

Mikor lesz legkozelebb tali??? En mar vagyom ratok de nagyonKépKépKép HihiKépKépKép

Edi ajanlotta a multkor, hogy legyen naluk Maglodon, de mostanaban nem surun jelentkezikKép Es Gyorgyi sem, remelem nincs a babajaval semmi baj.

Mindenesetre en akarok talit!!!! Ti nem?

A Peterfynek korrekt oldala van a neten (www.orvosok.com, az egesz a korhazrol szol). Pont azon gondolkodom, hogy elmegyek oda a meddosegi rendelesre. Hatha mondanak valami okosat....egyebkent most mar tobb helyen is olvastam, hogy PCO-ra a folyamatosan magas LH szint utal..ergo nekem nem PCO-m van.

Na gondolkozzatok a talin!

orsoly

Viki!
Neked legalább sikerült piciben de nekem???????
Kép hát most mond meg ennyire béna vagyok??
Alice

Bocsi mégis sikerült.
Alice

Sziasztok Lanyok!

Gyongyi! Nagy gratula!
Remelem neked is egyre pozitivabb lesz viki!

A hetvegen talalkoztam egy baratnommel eddig csak telefonkapcsolatban voltunk a kovetsegen keresztul ismertem meg, es most pont arra volt dolgunk ahol O lakik igy osszeultunk egy kis beszelgetesre. Elmondtam neki hogy mi mar egy eve probalkozunk es szeretnenk nagyon a babat mire olyan reakcioja volt amit nem vartam volna. Egyszeruen megkerdojelezte miert is akarom en, hisz eloszor a sajat eletem kell rendbe tenni, befejezni a sulit (ez egyebkent mar a masodik) megvarni mig anyagilag rendbe jovunk stb. lehet hogy igaza van nem ezt kerdojelezem meg, de ugy beszelt mint mondjuk amit a szuleimtol varnek. Miert nem erti meg vki, hogy nekem mindennel nagyobb vagyam, hogy egy csoppseget tarthassak a karomban aki a parom es az en szerelmem gyumolcse.

Ezt tetozte a masik baratnom akirol a multkor irtam, hogy lehet terhes, na mara kiderult, hogy az. Valoszinuleg elveteti, en meg nem tudom mit mondjak neki. Ugy erzem igazsagtalan a sors. Aki ugyanugy mint mi mindannyian itt kuszkodunk es barmit odaadnank azert, hogy egy kisbabank legyen csak nagy szenvedesek aran vagy talan sose lesz. Az aki meg nem akarja annak azonnal lesz.

edina
edina

Drága Doris!

Köszi a vigasztalo szavaidat. valszinuleg megint hormonalis a kedelyallapotom. en is imadom a tesom gyerekeit en ha veluk vagyok ne is gondolok a sajat anyasagomra, csak ha egy olyan ismerossel talalkozom aki egy csettintesre terhes lett, en meg egy marek gyogyszer utan sem, akkor nagyon szomoru vagyok. en kettonel is tobb gyereket szeretnek. de ne ilyen kinkeservesen.

Marcsi
Marcsi

És mi lesz ha 6 serophenes honap utan sem esem teherbe? Peteérésem van, mnimum az egyik petevezetõm átjárható. a férjem rendben.
Marcsi

Orsoly!

Én is szívesen talalkoznek veletek újra.

Marcsi
Marcsi

Edina!

Nem kell mindekinek mindent elhinni!!!!!
Meg van ugy, hogy ahogy mondani szokták: "egyik füleden be, a másikon ki".
Mindekinek más az elgondolása az életével és a gyermekszüléssel kapcsolatban.
Én pl. soha nem éreztem (és most sem érzek) a gyereknél elöbbrevaló dolgot (karrier, anyagiak..). De meg tudom érteni, hogy esetleg valaki másképp is gondolkozhat.
De ha neked ez a vágyad, akkor bármilyen körülmények között Kép is jó helye lesz nálad annak a csöppségnek. Kivánom, hogy minél hamarabb! Kép

Viki!

Akkor mindenképpen oké a hétvégi teszt (csak maradjon is fent a höd!!!).

Orsoly!

Szintén hajrá tali!
De hol és mikor?
(Magamat most nem merem ajánlani, mert elég lehangoló minden (a táj), majd inkább valamikor tavasszal, amikor már zöldül...)

Beszti
Beszti

EdinaKép
Úgy látom ma többen is lelki istá-istáp-ra szorultokKép Nem szabad így csüggedezni. Pont most olvastam, hogy a meddõség sok esetben a túlzott "babavágy"-ból alakul. Lazítsatok egy kicsit! Igazad van, tényleg igazságtalan a sors mert sokszor olyanoknak "ad" babát akik nem szeretnének. Ne itélkezzünk senki felett, hisz nem tudhatjuk mi mondatja Vele azt, hogy nem kell a baba. Talán nem olyan szerencsés mint mi, akiknek egy biztos, megbízható társ áll a háta mögöttKépNem szabad lebecsülni azokat az apró "ajándékokat" melyek nekünk megadattak. Lehet, hogy a barátnõd sem boldog attól, hogy el kell vetetnie a babát, ki tudja miért dönt így?
Elöbb-utóbb biztosan sikerül majd és akkor Mi leszünk a világ Legboldogabb embereiKépKépKép És hogy mennyire megéri ez a küzdelem azt csak Mi tudjuk igazán!!! Fel a fejjel!!! Kép
OrsolyKép
Én még csak olvasgattalak Titeket amikor a talira készültetek és nagyon irigykedtem, hogy ilyen jó kis csapat jött itt összeKép Szívesen részt vennék bármikor hasonló találkozónKép Egyébként mennyien voltatok akkor? Nagy helyet igényel egy ilyen összejövetel? Ha nem túlságosan, akkor nálunk megtartható lenne a dologKép Ha ez az ötlet mégsem tetszene akkor szervezhetünk valamelyik étteremben is ilyen összejöveteltKép Biztosan találnánk olyan helyet, ami megfizethetõ lenneKép Mit gondolsz?
CaldeaKép
Nekem ez a cím a Kaáli honlapját találja meg. Valamit nem jól csináltam?
doris

Caldea! Ne legyel pesszimista, minden ok leszKép

Gyongyoske gratula amKép

Lanyok, aki rajta van a listan, kuldtem neki ajandekot, aki nem kapta meg, es szeretne sikitsonKép A freemail-eseknek lehet nem ment el, mert kisse sokan vagytok es jol leterhelhettem a szervertKép

Na lanyok, ki vallalja a tali haziasszonyi szerepet??? Vgay ha ugy jobb, uljunk be megint valahovaKép Csak legyenKép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Milyen ajándékot? Én nem kaptam de most akkor sikítokKépKép

Doris
doris

Alice!
Pár perc elteltével. Neked mikor jelent meg a 2. csík?

Beszti!
Amikor a lányommal terhes lettem Kép , akkor egy hasonló elven mûködõ "Mono-teszt"-et használtam. Errõl a tesztrõl még nem hallottam, de remélem, hogy megbízható. A férjemnek a Patikában azt mondták, hogy ez a jobbak között van. Remélem.

Mindenkinek köszönöm, hogy drukkol nekem, a fejleményekrõl beszámolok, de most rohanok spanyol órára.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Doris!

10 embert kepes vagy befogadni?Kép Na kb ennyien voltunk....de sok jo ember kis helyen is elferKépKépKép Merrefele laksz? En jobban orulnek neki, mint egy etteremnek...itt sokkal felszabadultabbak lehetunkKép

Megadnad az email-cimedet? Merhogy van egy listam, rajta sok-sok cimmel, telszammal es felvesnelek raKép Na meg ha szeretned, elkuldom neked. JOhet maganban is: urbano@budapest.hu

orsoly
orsoly

Orsoly!

Én megkaptam, és így is majdnem sikitottam a nevetestol. elküldenéd úgy is hogy csaknekem, a többieknek nem, mert tovabbküldeném, és nem akarom hoy lassak a a lanyok címét. Ugy meg hogy elmentem a csatolt fajlt és egy ures elvelhez csatolom nem sikerül a csatolas.

Marcsi
Marcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: