A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Emberek: nekem most jonnek A Bizonyos Napjaim (jonas,,joslas,,stb..) !
Pentektol kezdodik,,es olyan drukk van rajtam,,mintha pl. szigorlatozni mennek! De addig remelem csokken a feszultseg...
saci

Barbi
Látom te is a BMC-be jársz! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő alatt jutottatok el az inszemig. Mi 17-én voltunk először konzultáción, és holnap megyek reggel a 3. napi hormonvizsgálatos vérvételre. Nagyon szeretném ha gyorsan mennének a dolgok, mivel már 35 felett vagyok, és hát minden hónap számít!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép ez szuper hír! Nagyon szorítok nektek. A tüszőcskéd nagyon szép, még növöget néhány mm-t holnapig. Igyál sok-sok folyadékot!
Nekem is kb ekkora volt, nem emlékszem, de visszaolvasok. Várj... Kép

Olik Kép MENSIELŰZŐ ENERGIÁK MENNNNEEEEEEEEEEEEEEK!!!!

Saci Kép neked is!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

koszi Noe Kép
saci

Barbi Kép nekem egy db 18*23 mm-est látott. Úgyhogy ez neked is elég kell, hogy legyen.
Én az inszem után mikor hazamentem, egész délután aludtam, aztán egész éjjel. Másnap jöttem dolgozni. És másnap este pedig szeretgettük egymást, meg az orvos is javasolta Kép

Így lett nekünk kiscsibénk Kép
Vendég

Saci Kép most extrán küldök neked babatapasztó energiákat! KépKépKépKépKép
Februárban azt mondtuk, hogy a március sikerül! Há legyen! KépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Időnként benézek ám még hozzátok Kép.

Most főleg azért, hogy szóljak, nekem megjött Kép. Mondjuk ma ez a legkisebb problémám. Reggel hat óta, futkosok a hasam után. Remélem nincs most ilyen vírus, mert szegény párom így is nagyon beteg, hát még ha ezt is elkapja Kép. Szóval semmi jó hírem nincs.

Izgulok ám értetek nagyon, és kívánok mindenkinek minden jót Kép.

Vkhajni

Jajj, majd elfelejtettem. Sanci, már megint elfelejtettem a teának a nevét. Pedig a mulkor felírtam, csak a fiúk kidobták a papíromat. Leírnád mégegyszer. Tudom, iszonyat tyúkeszű vagyok. De mindig ilyenkor jut eszembe, és ma megyünk boltba és beugrunk venni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni Kép a PMS teara gondolsz? ami a menzesz elotti fajdalmakra jo? meg allitolag a teherbeesest segiti. cickafark,,meg anyamtyukja van benne. Finom! Gyogyszertarban tuti van

Noemi Kép igen,,igy mondtuk!
saci

Szilva Kép én is a BMC-be járok. Amint meg lesznek a hormon és az egyéb eredményeid, utána rögtön kaptok konzultációt, ahol eldönthetitek, és javasolják, hogy milyen kezelés szükséges. HSG vizsgálatra is mész?? Az is nagyon fontos lesz. Nagyon figyeljetek oda, hogy a párod ezidő alatt legalább 2x menjen kiskatonavizsgálatra.
Ez azt jelenti, hogy akár már a következő ciklusban kezdhettek.
Valószínünek tartom, hogy ha semmi különöset nem találnak nálatok ami egyértelmű lombikot eredményezne, akkor max 3, de inkább 2 inszeminációt csinálnak a lombik előtt. A korod miatt nem fognak várakoztatni titeket. Az inszem különben arra is nagyon jó, hogy már a lombik előtt is lássák, hogy mennyire vagy stimulálható.
De remélem nem lesz szükség a lombikra.

Van egy lány, akit ott ismertem meg, együtt mentünk HSG-re. Ő már 35 is elmúlt, a férje 50 körül jár. 2 vagy 3 sikertelen inszemináció után az első lombikjuk sikerült. Most 17 hetes babája van Kép

Nagyon szorítok neked! Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan kérdezz. Melyik dokihoz kerültetek végül is? Te mondtad, hogy valamelyik fiatal kezdő dokinál voltatok?

Puszi
Noémi
Vendég

Saci, köszi erre gondoltam. Kép Gondolom már a világból kiűzlek lassan vele Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szilvi,körübelül egy hónap volt az összes vizsgálat és utána következő hónapba megcsinálták az első inszeminációt.

Saci, januárban és febr. volt egy-egy inszeminációm és most remélem a nyuszi most szerencét fog nekünk hozni. Izgulok nagyon.

Noémi, olyan aranyos vagy hogy utána néztél nekem,ebbe a hónapba a legnagyobb mult hónapba csak 16 mm-es volt, remélem ez most jót jelent!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hajni Kép gyere gyakrabban. Remélem hamar meg is gyógyulsz. Mi van veletek különben?

Barbi Kép ábszolúte jót jelent!!!
Vendég

És pihenj sokat. Ha lehet, szerintem feküdj az inszemináció napján. Még ha nem is alszol, lebzselj egy kicsit!!! Lehet, hogy jót tesz a kiskatonáknak, hogy megtalálják a nagy Ő-t!!!
Vendég

Barbi Kép
Szép nagy a tüsződ, drukkolok nagyon! Kép

Reni
Én is hallottam a cseppekről, de nekem a dokim meg se említette. Biztos az is hatásos, csak talán nem oylan lórugás mint a bromo. A bromo nem hormon úgy tudom, hanem az agyalapi mirigyet szabályozza, pont az amit te is leírtál.

Saci
Akkor jó akciózásokat kívánok nektek! Kép

Tündi
Vendég

Noémi
Nem kértem külön dokit, mert mikor bejelentkeztem, nem tudtam, hogy hogy mennek a dolgok, úgyhogy egy fiatal orvoshoz kerültünk: A neve Dr. Szűcs Zoltán. Nem gondolom, hogy ez feltétlenül rosszat jelent, hiszen talán ő ambíciózus? Azt gondoltuk, hogy úgyis kell mennem 20. napi vérvételre is, úgyhogy arra az időpontra kérünk kiskatona-vizsgálatot, és nőgyogyi vizsgálatot. A HSG-re azt mondta az orvos, hogy a hormon, sperma és nőgyogyászati eredmények megvitatása után térünk vissza, hogy szükséges-e illetve, hogy mikor legyen. Nos, röviden ennyi. Ezek szerint, ha jól értem, akkor a BMC-ben nem kell végigcsinálni a 6 inszemet? Lehet kevesebb is a lombik előtt?
Te kihez jársz?
Köszi a felvilágosítást, és a bíztató szavakat, rám fér, kicsit el vagyok keskenyedve mostanában.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Klassz, hogy már a 3. inszemed és ilyen jól álsz hozzá. Kép Hogy is mondják? 3 a magyar igazság.Kép
Nagyon szurkolokKép

MiliKép
Szlovákiában laksz?

Saci Kép
Meglátod mindenki megtalálja hamarosan az elveszett kis zebrácskáját. Kép
Szorítok neked, hogy minél hamarabb ráakadj. Kép

NoémiKép
Látod milyen jó, hogy itt vagy velünk. Kép
Csak úgy öntöd belénk a lelket. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szoval csajok akkor úgy mondjátok, hogy inszem napján pihi és utána lévo napot meg szeretgetés??
Vagy még van valami tippetek?

Saci
mindent bele akkor ezeken a napokon.és remélem egyutt zebrásodunk.
Agi
Igen.Jo tipp Kép, azért szerintem nálatok sokkal jobb az orvosi ellátás mint itt. Ezért mentunk mi rogton családtervezo kozponta mert szerintem a nogyogyaszomnál még itt sem tartanák, mert se felszereltség se semmi....csak sima kisvárosi nogyogyász.
Szerinted kérjek vért az inszem után vagy teszteljek?-persze ha a doki nem mond semmit.

Barbi!
két nap eltéréssel de kb veled is egyszerre zebráskodunk.Te,Saci,én + két hétre rá Ági és a tobbiek.... Jol el terveztem nem?KépKép Nagyon szorítok érted!

Reni!
Koszi hogy válaszoltál.A homeopátiás gyogyszerek kárt nem tesznek, de konkrétan amit írtál nem ismerem. Nem értettem mi elott szeretnéd ezt kiprobálni?
mili

Koszi,,Tundi Agi,,mar kezdek visszaterni norm. onmagamhoz!
Turbozom magam pentekre Kép
saci

Mili!

Az előtt szeretném kipróbálni, mielőtt bromoval gyógyszerezne a doki, de még nem tudom mit csináljak...
Vanoreni

Mili
Gondolok rád sokat holnap, és drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili Kép
Szerintem mindenféleképpen kérdezd meg, hogy miror menjél vérvételre. Kép
Általában 11-14 nappal inszem után kell.
Egyébként Szlovákián belül merre laksz?

Kép

Kép
pkagi

Zitus már azt sem tudjuk ki hogy áll. Kép
Dobj kérlek egy táblit Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili Kép a bromonak semmi veszélye nincsen, nyugodtan szedd be. Itt mi szinte valamennyien szedtünk (én még mindig szedek) bromot, a serocryptint úgy tudom kivonták a forgalomból.

Szilva Kép mindenképp kérdezz rá a HSG-re, ha ugyanis ez a vizsgálat pozitív, akkor hiába jók a többi leleteitek, nem érnek semmit. Mi különben a Konchoz járunk, én beblöfföltem a recepción és bejött. A Zeke még nagyon jó. Esetleg próbálkozz még vele. Nekem ő talán még szimpatikusabb szakmailag, nála is sokszor voltam már. A HSG-t a 10. nap után csinálják még a tüszőérés előtt, úgyhogy a 3. napi vérvételen mindenképp kérdezz rá a dokitól vagy kérj beutalót. Nagyon fontos!!! Különben várhatsz még egy hónapot, mert stimulálni biztosan nem fognak e nélkül, nincs értelme.

Szerintem beszélj a recepción az Irénnel (lesd meg a képen, hogy melyik ő, szerintem ő fog segíteni és kérd be magad a Zekéhez esetleg később.

Pusz

Noémi

Ui: semmi képpen sem akarom az orvost felülbírálni, de néha muszáj kérni bizonyos dolgokat. Az is lehet, hogy az orvos csak meg akar kímélni téged ettől a vizsgálattól így elsőre, de szerintem jobb, ha mielőbb túl vagy rajta. Kitartást!!! A nehezén már túl vagy. Innentől nagyon gyorsan felpörögnek az események! Nézd csak meg Barbit!!!
Vendég

Most mennem kell, holnap jövök! kitartást lányok!!!
Vendég

Sziasztok!
Két babát kértünk és kaptunk vissza (4 és 6 sejtesek). Amiatt lett így, hogy a petefészkeim még mindig nagyon meg vannak duzzadva. Érzékeny is nagyon a hasam.
Most beszélgetek a babákkal, hogy osztódjanak és kapaszkodjanak.
Most 3 hét várakozás jön, akkor kell visszamenni UH-ra.

Wish + 2 Barackmag

wish

Wish Kép
Ez fantasztikus. Kép KépKép
Hogyan történt a beavatkozás?
Szorítok. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép jujj de jó! Pihenj sokat! Sok-sok babatapasztó energiát küldök én is!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Wish,,ez szuper! Kép Kép es meddig maradsz otthon?
Az mit jelent, hogy 4-6 sejtesek?
Es az azt jelenti, hogy 3 het mulva megmondjak, hogy terhes vagy-e ? vagy az csak vmi ckecking-point
Pihenj es aludj sokat !!! Kép
++++++
saci

Sziasztok Lányok!

Nekem most március 14-én volt az első inszemem. Azóta Duphaston-t kell szednem. MÁr a második naptól alhasi tompa görcseim voltam, mintha meg akarna jönni.Érzett valaki ilyet inszem után? Azóta is fel van puffadva a hasam és esténként fáj is. Még van egy hetem hogy kiderüljön sikerült-e, de nagyon aggódom, és olyan nehéz várni.

Fruzsi

fruzsina32

Szisztok lányok!

Csak bekukkantottam egy kicsit.

Wish!
Nagy gratula a barackmagokhoz. Mennek a baba tapasztó energiák. Tesztelsz mielőtt a dokihoz mennél.

Mindenkinek küldök egy extra-mega drukkot a mielőbbi pocakosodáshoz.

Pusz
Nina
nina79

Wish!

Itt vagyok, figyelek, és nagyon nagyon drukkolokKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Megjöttünk UH-ról!Kép
Nekem is van egy pöttyöm!!!!KépKépKépKép Pont jó helyen, szépen beágyazódva! Annyira boldog vagyok!Kép

Az előzményekre való tekintettel itthon kell maradnom, naponta 1 db Utrogestan hüvelykapszula és április 11-én kell mennem megint UH-ra.
Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat, szerintem segítettek.Kép

Szilvi
szilvi26

Na látod Szilvi! Kép
Gratulálok. Kép

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Köszönöm.
szilvi26

Szilvi Kép
Gratulálok a manóhoz! Mondtuk mi, hogy nem lesz itt semmi gond!

Wish Kép
nincs a 11. napon az ET után vérvétel??? miért kell 3 hetet várni??? Az ET utáni 11. napon már simán ki lehet mutatni, hogy sikerült!!! (mert persze sikerülni fog!!!)
A petefészkeidre való tekintettel gondolom nem kaptál még choragon az ET után.
Hogyhogy 2t kértetek vissza?
Pihizz sokat, beszélgess velük, és csupa pozitív gondolat!!! Aztán ha gondolod, holnaptól künnyű séták, friss levegő, és JÓKEDV!!! DRUKKOLOK!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fruzsi!
nekem ugyan ezek a tüneteim voltak inszem után,görcsölés,puffadás,mellfájás...az első pár napban ki sem tudtam egyenesedni...én is duphastont kaptam attól lehet a mellfeszülés.
háát sajnos nekem nem sikerült,de azért nagyon bízok benne,hogy neked igen sikerülni fog!!!!!Hány petesejted volt????

Szilvi!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Légyszi,ha már szabad gépnél ülni írd meg nekem részletesen mi és hogy történt az egész beavatkozás.......
Nagyon szorítok!!!!!!!!
Vendég

Viki Kép
Jó látni téged?
Mikor is mész a Kaáliba?

Kép

Kép
pkagi

WishKép
Szorítok Neked és a Piciknek! Pihizz sokat!

Orsi, VikiKép
Köszönöm
szilvi26

Viki,

Köszi a gyors választ. Te is a Kaaliba jársz? Én a Kriszához járok? Hány inszemed volt már? Három tüsszőm érett meg, Coragon injekcióval repesztették. Remélem a legjobbakat, de gondolom az első után még mindenki bizakodóbb. Te már lombikra vársz? Nagyon szoritok mindenkinek!!!

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép
Nekem 10.-én volt az első inszemem, de sajnos nem sikerült.
Én az első napon voltam felfúvódva utána nem. Néha éreztem szúrkálást a pocimban.
Egy hét múlva mész csak vérvételre?
Én az inszemet követő 11. napon voltam és már akkor kiderült, hogy sikerült e vagy nem. Nekem nem, de örülnék, ha végre hallanék olyan emberről, akinek az első inszem sikerült.
Reméljük te leszel az az ember. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilvi, gratulalok Kép Nagyon jooo! Kép

wish, hogy megy a pihenes? Kép meddig nem dolgozol?
saci

Szilvi!
Nagyon gratulálok! Mostantól vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saci!
Remélem nem csalnak a megérzéseid! A remény hal meg utoljára!!!!
Vendég

Sziasztok lanyok!

Na, csak idekeveredtem megint!!!!!
Olyan sokat irtok, hogy alig birom visszaolvasni!!!!

KOszonom meg a drukkokat amiket kaptam, meg gratulaciokat, amiket meg nem koszontem meg, Zitusnak, Annanak, stb. Ti is jottok utanam nemsokara, biztos!!!! Eddig nekem is teljesen remenytelen volt, dehat latjatok bejon, csak ki kell varni a megfelelo idot!!!!!

Na,szoval ma reggel voltam UH-n, es nekem is van egy pottyom, jelentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allitolag azt meg nem lehet tudni, hogy egy vagy ketto, mert ugye az is lehet, hogy kettoKépKép
Persze eleg lenne egy is most igy hirtelen, de ha ketto, az sem baj...
Szoval nagyon izgultam, meg minden, de hala Istennek nem kellett sokat varni a dokira, hamar jott. Persze meg eletjelnseget nem latott, mert meg csak a 38. nap van, tehat 5-6 het, de azt mondta jovo penteken menjunk vissza es akkor mar latjuk majd a szivecskejet. Na, szoval addig meg pihengetek, nem eroltetem magam, vigyazok magamra. Na, persze rogotn ki is irt, ugyhogy ez is megvan. Kerdeztem is, hogy akkor most mit ne csinaljak, de olyan aranyos volt, mondta, hogy nyugodjak meg, ne aggodjak, terhes vagyok, szabaduljak fel, mert latta rajtam hogy eleg gorcs vagyokKép Szoval lanyok most fel vagyok szabadulva, csak hogy tudjatok.
Na, ennek oromere vettem hazafele egy Kismama ujsagot, merthogy eddig ezeket a dolgokat tavol tartottam magamtol, de most vegre vettem egyet, majd olvasgatom, merthogy meg nem tudom felfogni a dolgot. Hihetetlen.

Wish!

Neked meg oriasi gratula a ketto kis barackmagodhoz!!!!!! Hipp-hopp eltelik az a ket-harom het, es mar jossz te is utanam gyorsan, de jo lesz!!!!!!!

Saci!

En az aloet, a legjobb minosegut iszom, mert szerintem nem erdemes rosszabbat inni, es azt tudom 5600 ft-ert kb egy litert, de tudod meseltem meg van sokminden mas is, amit meg erdemes szedni.

Elevit:
Lanyok, en inkabb ezeket a termeszetes vitaminokat, taplalekkiegeszitoket eszem, mert ezek egyaltalan nem terhelik a szervezetet, sokkal jobbak, mert teljes egeszeben felszivodnak, nem terhelik a majat, meg a veset, nagyon ajanlom oket, nekem is biztos hogy kozrejatszottak a sikerben, mert most mar 1 eve szedem oket rendszeresen, es azt mondtak kb ennyi ido kell neki. Szoval ezek miatt nem kell izgulni, hogy most akkor mikor leszel terhes, miota szeded, es mi van akkor ha mar fel eve-egy eve szeded, es meg mindig nem jon ossze.Sot, ezeket direkt jo, ha a fogamzas elott par honapig szeded, mert igy tudod a babanak is a legjobbat adni.

Anna!

Aviva tornat es tanultam egy gyogytornasz nonel, parszor voltam nala, es utana magamnak csinalgattam otthon ket-haromnaponta. kb 50 perc, de nagyon jo. Most majd megint elkezdem finoman, nagyon finoman szabad most csak.

na, pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Wish!KépKép
Nagyon jo hogy már visszakaptad oket, vigyázz magatokra,pihengess,és csak is POZITÍV gondolatok. Nagyon szorítok.
Szilvi!
Ez csodálatos, gratulálokKépKép Nagyon boldog lehetsz, ennyi aggódás után.

Fruzsina!
Nagyon drukkolok. Mi végett dontottetek az inszem mellet. Nálad volt valami gond vagy a párodnál? Vérvétel lesz egy hét múlva vagy tesztelsz?

Szilva koszi a drukkot drága vagy nagyon jol esik, ma valahogy már kezdtek izgulni.

Reni!
Nem értek a bromohoz, de ahogy Noémi írta semmi veszélye nem kell tole félni /csak véletlenul nekem címezte/

Agi!
Olyan izgatott vagyok már holnapra, várom már nagyon. Egyébként Komáromtol 1 ora autoútra.Miért? Ti merre jártatok a múltkor?
mili

Wish
Nagyon örülök Nektek, Nagyon vigyázz magadra.Kép))

Szilvi
Gratulálok!!!
Sokat pihenjél és Te is vigyázz magatokra.

puszi Nektek Alina

a többieknek pedig: HAJRÁ, hajrá, hajrá hajrá...
Vendég

Mili Kép
Nagyon-nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön. Kép
Küldök neked sok-sok drukkot, na meg babatapasztó energiát, nekem most egy pár hétig van bőven, azután majd én kérek tőletek. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Feltétlenül jelenkezz, hogy milyen volt és hogy te hogy éled meg.

WishKép
Hogy érzed magad? Olyan izgi. Kép Mond meg a babóknak, hogy innen is üzenjük, hogy szurkolunk nekik és a szüleiknek és kapaszkodjanak. Kép Kép

Szilvi Kép, Noémi Kép, Dodo Kép
Törjétek nekünk az utat jó?
Puszi nektek, meg a pocaklakóitoknak. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Ági, Dodo...nagyon nagy gratula nektek!!!!!

Mili,
Nem volt semmi gond nálunk a hormonjaim és a HSG is jó volt, a párom is rendben van. A doki ajánlotta az inszemet. Tesztelnem kell a 15. napon....azaz húsvét hétfőn. Remélem hoz nekem valamit a nyuszika.Ti mióta próbálkoztok? Egyébként nekem 2 hete fáj a hasam főleg este kő kemény...Te is a Kaali-ba jársz?

Fruzsi

fruzsina32

ÁgiKép

Megjött már rendesen?

Katie
katie

Dodo, SzilviKépKépKépKépKép Milyen fantasztikus érzésben lehet most részetek!!!
Igazán szép tavaszotok lesz, boldog babavárást kívánok!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Rendeltem a neten egy ilyen Luna-jóga c. könyvet, állítólag ez uaz. Szerinted ebből is meg lehet tanulni???Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!

En is megvettem az elejen az Aviva torna cimu konyvet, de aztan pont amikor elkezdtem volna tanulni, osszefutottam ezzel a gyogytornasz novel, es akkor inkabb nala tanultam, de en is konyvbol tanultam volna egyebkent, szoval biztos menni fog, csak fontos a kitartas!!!!!
Remelem bejon neked!!!!!
Nem akarod ezeket a termeszetes vitaminokat is kiprobalni, amik novelik a termekenyseget is, meg meregtelenitenek, erositik a szervezet, nekem nagyon jol bejottek. Szivesen elmondom neked!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: