Sziasztok!
Alig győztem olvasni ezt a rengeteg hosz-t, hát még mindre reagálni, úgyhogy bocsi, ha véletlen valakit kihagyok.
Köszönöm a sok bíztatást!

Kitaláltam valami nagyon nagyot!

/Csak ettől mentsen meg titeket az Úr!/ Nem lehetne kismami-szakszervezetet csinálni?? és akkor kivívnánk magunknak a jobb helyzeteket és nem hagynánk, hogy mindenkivel szemétkedjenek! Anyaököl, vasököl, odacsap ahova köll! Elvtársnők! Szolidarítsunk, és törjük meg a zimperialista listalusta munkaadók kizsákmányoló hatalmát!
Na jó, nem fárasztalak benneteket tovább!
Ani!

Micsoda művészfotó, és micsoda modell!
Liv! Türelmetlenséget nem úgy értettem, hogy vele szemben vagy, hanem, hogy mgadban várod türelmetlenül az időpontokat.

Örülök, hogy megint pozitív vagy!

Csodababságot valamikor régesrégen, a világnak kezdetén, (3 nyuszi békességben éldegélt a rét füvén) amikor csatlakoztam a topikhoz, írtam, de ez már olyan rég volt, hogy már magam is majdnem elfelejtettem.

Kajcsikat szerintem ne erőltesd, ami nem ízlik, nem esik jól talán majd később megszereti. Mindig "gyári" kaját adsz? Vagy a saját főztödben is van valami amit nem szeret? Én bevallom szoktam neki kicsit fűszerezni, ill. a húslevese répát is simán megesszük, nem hiszek benne, hogy a teljesen ízesítetlen kutyulékok finomak.
Lau!

Jó hogy jöttél!

Bazsid meglásd olyan szép szál legény lesz, mint a szülei!

Boldog szülinapot!

Nem csak a 20 éveseké a világ!
Vera! CSipő - grat!

Linkeket köszi!

Autózás: Mi pécsiek vagyunk, nálunk Paks után kész volt a gyerek, és nem volt elég a szopi az útfélen, reméljük nálatok jobb lesz!

Jó utat, és jobbulást!
Csirkesz!

Nekem az e-mailcímed volt az áruló névnap ügyben ..

Éjszakázásról leszoktatás: ezt úgy írtad, mintha bűnöztél volna, pedig nagyon ügyi vagy!

Pucérkodni Lili si nagyon szeret, ha van időnk peluscsere után nem szoktam egyből újra ráadni az újat, hanem kicsit szokottuk "szellőztetni" a popiját. Képek klasszak, ezt a beültetős hátiputit már néztem, nagyon klassznak tartom, mennyiért szereztétek? Jó kis kidobó feje lett Botinak, az a kis "frufru" meg külön szuper!
Redit! Izmocskáitok

Viszont így duplán rendes tőled, hogy időt szakítottál a tanács leírására!
Cedit! Puszit nem tanítottam, csak én állandóan agyba-főbe "csókolom-csumidálom" őt is és az apját is

, és szerintem elleste. Aztán amikor először "megnyalta" a képem, jó látványosan megörültem, és megdícsértem, és rájött, hogy ezért nagy szeretgetés, ölelgetés na és persze kézbefelvevés jár..
Gabóca! Remélem egyenlőre a "befenyítés" segít..Aztán meglátjuk..

Hozzátápi - én vártam vele 6 hós koráig, főleg így, hogy volt elég tej, pedig a sulinapok miatt nekem kényelmesebb lett volna már előbb is elkezdeni. Úgy gondolom a tejcsi a legprofibb tápi a babáknak.
CSengő! Ilyen durvaa betegség, hogy antibigyó kell?

Cebiont legalább fél órával a tejcsi előtt add, mert a c vit. megváltoztatja a tejcsi állagát, a fehérjéket kicsapja, és attól hányhat a babus! Nekünk különben ettől volt hasfájásunk anno domini.. Kösz a linket!
Kormi! Ne kérj bocsánatot, mindannyiunknál vannak jobb és rosszabb napok. én hála istennek tudok aludni, de eltudom képzelni milyen rossz lehet több mint fél év kialvatlanság.. Cickód remélem hamar meggyógyul, sok sok pozitív energiát küldök neked fénypostán!

Olyan GYÖNYÖRŰ a kis nyuszkód!! Még hogy szép pasi nincs, csak jóképű!
Kata! Gratula a fogacskákhoz!

Minden második héten megy a doki?? Mi havonta egyszer látjuk /nekem még az is sok/!

Az a baj, ha egyszer megsértődnek, utána sokáig sz.v az ember, jobban mondva a baba, lásd, hozzám már akkor sem jön ki ha hívom!
Nikk!
Ne aggódj, Ti sem maradtok fogak nélkül /ilyen könnyen nem úszod meg!/. A fogatlanság úgyis csak a nőknél szexepil!
Találka!

JUHU-JUHU! Mostmár aztán nagyon nagyon jó lenne!

De előre szólok, hogy ápr. 15-én anyukám esküvője van, akkor nem érek rá !
Bori!

Nem éhezik a te "picurkád" sem,- és igazán szexi ez a napszemüveg!
Elfogytak a jegyzeteim, megyek hunyok egyet!
Macs
Kukucs!..