A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Ági KépKépKép, pedig bíztam Benned és a babádban!

Wish!
No para, tessék kikapcsolni, apával elmenni moziba, vacsizni, aztán egy ici-picit szeretgetni egymást, majd elaludni apa ölelő karjaiban.Biztos jót fog tenni!! KépKépKép Izgulok érted!

Lányok!
Miénk a tavasz! Azt hiszem ki kellene ezt a topikot üríteni! Mit szóltok az ötletemhez? Topik, amibe jó régen nem ír senki Kép.

Noémi!
Maradj, amíg mi itt leszünk!

Még mindíg jó a kedvem, nem tudja elvenni még az a gondolat sem, hogy ez a hónap sem lesz az enyém!

Puszi

Kriszta

mohácska

Alina Kép
Szia itt.
A 11 elég sok, de ICSI-hez 10-12 kell. Az ICSInél a megfogják a spermiumokat és beleszúrják őket a petesejtbe, ilyenkor eldurranhat a petesejt, úgyhogy a 11-ből 11 az jó Kép. Utánna meg el kell kezdeniük osztódni, mivel nem biztos, hogy a biológus egészséges spermiumot jutattott be, emiatt is sok petesejt elveszik. Azt hiszem 30-40%-nál szokott rendesen megindulni az osztódás.
(Sima lombiknál csak összeengedik a petsejtet a spermiumokkal és a természetre hagyják a dolgot.)

Azt kértük, hogyha nagyon szépen osztódnak, akkor próbáljuk meg a blasztocitát, de ez majd kiderül még. Egyelőre a holnapért izgulok.

wish

Wish Kép
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy eddig minden zökkenőmentesen halad?
Mikor kapod vissza őket?
Mennyit kapsz vissza?
Mi lesz azokkal, akiket lefagyasztanak?
Mi az blasztocita?
Nagyon szorítok neked.Kép

Kép

Kép
pkagi

Hahóóóóóóóó mi van itt lányok????
Csütörtökön megteszem az első lépést...megyek dokihoz,akkor eldől,hogy van esélyem,vagy nincs köztetek!!!!
Kandi
kandi72
Budapest III. kerület

Wish, minden a várakozások szerint halad. Nagyon-nagyon örülök, mert nagyon-nagyon sokszor jártak feléd a gondolataim. Nagyon ügyes voltál, és különösen tetszik a hozzáállásod.
Szia és pihenj!!!!!
Ma este én is vendég leszek Dévainál, kezdődik minden előről, de most egyáltalán nem vagyok elkeseredve, sőt nagyon várom a fejleményeket. (már kb 2 éve nem fogadtan ennyire optimistán a mensimet).
lkt

Szia Kandi!
Frissítés volt! Én és reggel óta nézegettem, de hiába.
Mi volna az az első lépés?
Olik
Vendég

Végre van b.net! Vagy csak nekem sikerült belépni?
Wish Nagyon szorítok neked, kíváncsian várom a fejleményeket!!!

Zituska! Légyszi javíts: ma van az 1 cn.
Nem, baj, csütörtökön lesz az első hormonvizsgálatom.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Alina Kép ez alapján nem lehet általánosítani a peteérést, egyéntől és ciklóstól is változó. Ez gondolom egy átlag eredmény tájékoztatásképp.

Képzeljétek, ma voltam dokinál az első UH-on!
Egy 9 mm-es petezsákot látott, amiben benne volt egy szikhólyag. Azt hiszem az olyan 3-4 mm lehetett. Itt már nem figyeltem, örültem, hogy a 9 mm-t meg bírtam jegyezni Kép Két hét múlva kell megint visszamennem Kép

Szóval, van fotóm is. Érdekel esetleg titeket? Csak egy pöttyöt lehet látni.

Puszi

Noémi
+ kiscsibe (5+4)
Vendég

Köszi Wish a felvilágosítást.Ebben még nem voltam jártas.
pusz: a kis naív Alina
Vendég

Sziasztok!
Reggel azt mondta a doki, hogy három kezdett el osztódni Kép és egy még bizonytalan. Holnap már vissza is kapom őket. Remélem mind a három/négy ügyes lesz holnapig! Nagyon aggódom miattuk. Olyan kis védtelennek érzem őket.
Még mindig nagyon fáj a hasam, de nagyon lassan javul Az éjszaka nagyon rossz volt.
Ráadásul a párom annyira megfázott, hogy alig lát, úgyhogy egy méteres távolságot tartunk egymástól. Nincs semmi összebújás, szeretgetés Kép

wish

....jaj és elfelejtettem,hogy a nem pozitív híreseket sajnálom Kép
Olik:-tesót szeretnénk és elég reménytelen eset vagyok,fiam insemre sikerült több mint 6 éve...hátha tesó is sikerül mellé!?
Már megint nem volt babanet délelött?-még jó,hogy nem ma izgultatok szegény Ágiért!
Kandi
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi!
Én szeretném látni azt a pöttyöt Kép

wish

Wish Kép kívánok neked egy ilyet 4 hét múlvára Kép
Vagy kettőt Kép Remélem a negyedik is beindul még ma és legalább 3-an visszakapják a mamijukat holnap Kép

Kép

A pöttyre büszke kismama KépKépKépKépKépKépKépKép ??
Vendég

NoémiKép
Én is szeretném látni a "pöttyödet"Kép

WishKép
Gratulálok Én is a szép számú baba jelöltedhezKép
vigyázz nehogy most betegedjél le, szükség lesz minden erődre! Hajrá és kitartás!

Üdv
Évi
evike1975

Noémi Kép)))
Gyönyörű a kiscsibéd!Gratulálok!

WishKép)
Nagyon örülök neked és "nekik", de ne aggódj, biztos minden rendben lesz.
Vendég

Noémi

Gratulálok a Picidhez!Kép
szilvi26

Noémi,

Nagyon aranyos a pockod, irigyelek ám érte.
Holnap megyek dokihoz és eldől hogy esetleg szombaton már megcsinálnák-e a következő inszemet vagy kedden.Remélem szép nagy tűszöm lesz.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép remélem lesz egy-két szép nagy tüszőcskéd! Igyál sok vizet hogy a méhnyálkahártyád jó vastag legyen, meg egyél sok fehérjét még a tüszőrepiig. Az még növeszti őket.

Lesz neked is ilyen pöttyöd Kép kitartás!
Vendég

Ági Kép Mizújs veled?

Viki Kép te is eltűntél, remélem lányok csak erőt merítetek! Dobok egy kis energiát nektek biztos ami biztos Kép

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép ENERGIA Kép
Vendég

NoémiKép
Nagyon szép ez a felvétel, egy pöttynek ritkán örül ennyire az ember, én is csak itt ülök a monitor előtt és vigyorgok a Pöttyödre!!!Kép Látom, már barátkozol a kismama szóval!KépKépKép
hajnesz

Noémi!
Nagyon jo hogy felraktad. Buszke lehetsz a kis "pottyocskédre".Gratuálok hozzá.Hasi vagy huvelyi UH-val nézték?
Agi!
Remélem ma már jobb, mint tegnap. Ma még nem láttalak itt. Igaz én sem voltam mert nem mukodott. Gyere azért ha van kedvedKépKép

Wish!
Nagyon drukkolok és holnap is fogok rád gondolni, hogy minden sikeruljon. En sem tudom mi az a blasztocita????

Alina!
Nekem is 28-29 napos szok lenni és mégis múltkor a huvelyi UH azt mutatta hogy a 15-18.cn kozott volt tuszorepim. Ugyhogy szerintem ez elég individuális dolog.

Csajok szorítsatok majd nekem is már holnapután megyek az inszemre.Kép
mili

Noémi Kép
Ez az egyik legszebb pötty, amit valaha láttam Kép

Ági Kép
Blasztociszta, amikor soksejtessé továbbtenyésztik őket, ésnem "csak" 4-6 sejtesen ültetik vissza. Ilyenünk már nem lesz, csak magátol odabenn. Ezt csak akkor szokták csinálni, ha sok osztódik szépen. A három az nem sok, bár nekem pont elég Kép

Ja! Holnaptól írhatom azt magunkról, hogy 2+1 Kép, vagy ez túlzott optimizmus lenne? Kép

wish

Alina Kép
Szerintem a táblázat azért is csalóka, mert azt írtad, hogy a peteérés kezdő napja van benne, ami szerintem nem feltétlenül azonos jelentésű a tüszőrepedéssel. Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ahány napos a ciklusod, abból kel visszaszámolni 14-et és akkor van a tüszőrepi. Persze ez is csak az átlagra igaz. Ismerek olyanokat, akik ciklus végén, vagy mensikor estek teherbe.

wish

Mili Akkor csütörtökön megy a drukk!
Hányra mész? és hova?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Köszi a táblával kapcs. észrevételeket. Azt hiszem hanyagolom a táblát a jövőben, és inkább a megérzéseimre hallgatok, ill.a PG53-ra.

Milli
Gondolok rád és szorítok a holnap utánra.

Wish
Legyél csak optimista!
Vendég

Milli Kép hát neked is megy a MEGADRUKK!!! Szorítunk nagyon! Hány tüszőcskét láttak eddig? A többit Szilva is kérdezte Kép

Hajnesz Kép jó látod, barátkozom. Kép Végül is muszáj, nem? Muszáj példát mutatnom Kép

Wish Kép miért ne? 2+1 Kép Mikor lesz eredményed, sejted már? Remélem vérvételt néznek majd!

Pusz
Noémi
Vendég

Lányok!Kép

Ha esetleg megint nem lesz társalgó, akkor én holnap 15 órára drukkokat kérnék, hátha lát már a doki egy iciri-piciri petezsákot a megfelelő helyen. Már annyira izgulok.

Szilvi
szilvi26

Szilvi Neked inszemed volt? Annyi minden történik itt mostanában, hogy már nem is bírom követni!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilvi Kép remélem olyat lát, mint fejjebb Kép
Vendég

Szilva
Természetes úton fogant.Kép

Noémi
Nagyon jó lenne, de megelégednék a negyedével is, ha jó helyen van, mert engem a doki méhenkívülivel riogat.
szilvi26

Szilvi
Én is nagyon drukkolok, először a kis zsákért, aztán a piciért aztán a szívhangért aztán ....tudod mindenért.Kép)), mindenért.
puszi Alina
Vendég

Szilvi Köszi, akkor holnap 3-kor mennek a drukkok! Irigylem ezt a sok kismamát!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ne higgy neki! Ha jól tudom most lehetsz az 5. hétben. Az előzőnél még semmit sem láthatott. Én is aggódtam, ez természetes. De jó helyen van az a baba. Vannak kitörő görcseid vagy ilyesmi?
Vendég

KösziKép
szilvi26

Noémi

Még mindig csak a 36.cn-on leszek, ezért aggódok.
A barnás folyás már elmúlt(kop-kop-kop), a hasam fájdogál néha, van, hogy középen tompán, vagy párszor beleszúr. Olyan, mint menzi előtt. És a mellem is érzékeny kétoldalt. Neked?
szilvi26

Sziasztok Lányok nem vesztem ám el, csak délelőtt nem ment a társalgó és délutánra meg feltorlódott a munka. Kép

Jól vagyok teljesen. Kép Ismét teli optimizmussal és reménnyel. Kép Rómát sem egy nap alatt építették fel.
Képzeljétek nem sírtam otthon sem. Kép

Noémi Kép
Húúú ez nem semmi. Látod ez már a biztosabbnál is biztosabb. Gyönyörű kép, nem győzök csodálkozni. Kép

Mili, Barbi Kép
Megy nektek a drukk az inszemhez. Tessék gyarapítani a sikeres inszemes tábort. Kép
ZEBRACSORDÁT AKAROK! Kép

Wish Kép
Holnap már vissza is kapod őket ez fantasztikus. Kép
Alig hiszem el, hogy ilyen gyorsan mennek a dolgok. Persze hihetetlenül örülök neki és természetesen nagyon-nagyon szurkolok neked.
Itt ikrek lesznek Wish. Kép Érzem. Kép

Szilvi Kép
Na látod milyen hamar elszállt ez az 5 nap, bár neked biztosan nem annyira. Remélem holnap minden rendben lesz. Feltétlenül jelentkezz, hogy mi volt. +++++++++++++++++++++++++++++++
Múltkor hatott a sok pozitív energia, remélem most is fog. Kép Tudod mit küldök még belőle. Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Szilvi
Drukkolok nagyon! Kép

Szilva
Sajnálom, de eljön a mi időnk is, hidd el! Kép

Noémi Kép
Irigylem a pöttyödet, tetszik ez az UH kép, ilyet talán még nem is láttam Kép Drágák vagytok! Kép

Tündi
Vendég

Szilvi Kép Nekem is hasonló tüneteim voltak, mint neked, ne feledd nekem a 36. napom múlt szombaton volt, tehát csak 3 nappal vagy fiatalabb a pöttyömnél. Valamit már látnia kell. Bár nálunk az inszeminációval kicsit előrébb hozták a tüszőrepit, a megszokotthoz képest kb 4 nappal. Nagyon szorítok! Hány órára mész? Jelentkezz be azonnal, ha tudsz. Nekem mára enyhült a mellfeszülésem. (Elnézést a többiektől, ha zavar titeket Kép )

Ági Kép ez aztán a visszatérés! Mikor kezded a stimut? Remélem az április egy csodás hónap lesz a számotokra!

Wish Kép nektek meg a Húsvét!

Mili Kép rólatok nem is beszélve

És mindeninek egy ilyen kis pöttyöcskét kértem ám a húsvéti nyuszitól! Remélem nem felejti el mindenkinek elvinni, de ne felejtsétek megkeresni azokat a pöttyöcskéket a húsvéti tojásokon majd! KépKépKépKép

Dodo Kép te hol vagy???

Pusz

Noémi
Vendég

Tündi Kép el fog jönni!
Vendég

Noémi Kép
Most nagyon várom, hogy megjöjjön. Reggel már "barnáztam". Menetrend szerint szombatig meg kellene jönnie és ha jól számoltam, akkor már április 9.-én mehetek is a második inszememre. Kép

Tényleg nincs valakinek valamilyen praktikája menzi meghozására. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi Kép
Ne is gondolj ilyen butaságokat, hogy bárkit is zavarna, amit írsz. Mi ugyanúgy örülünk veled. Kép
Isszuk a szavaidat, mesélj.... Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép nagyon szorítok! Készülj fel erősebb vérzésre és nagyobb görcsökre. Legyen nálad valami gyógyszer. Utána pedig szorítok nagyon a stimuhoz. Utána meg az inszemhez! Aztám meg az eredményhez Kép

Olyan drága vagy, hogy bíztatsz. Lassan kezdem felfogni az állapotom Kép az a furcsa, hogy olyan rég jött meg. Hozzá kell szoknom, hogy nem kell úgy lesni: na hány napot késik már, hanem a babáért izgulok "csak". Remélem el is hagy a mensi vagy novemberig Kép

A hasamat nem bírom behúzni. Pedig 14 éves korom óta behúzott hassal járok. Így eleve nagyobbnak látszik, mint kéne, pedig még nem kéne Kép
Vendég

Sziasztok!

Wish!
Nagyon szép az a 11 kispalánta,ha 3 elkezdett osztódni az meg szuper....nagyon szorítok
Milyen előzetes vizsgálatok kellenek a lombikhoz?pl.andrológia,rákszűrés.....

Noémi!
Gyönyörű az kispötty,olyan nagyon szeretnék már én is ilyet.
Köszi,hogy hiányoltál jól esett.
Nem vagyok elszomorodva,sőt most vagyok igazán feldobva.Végre tegnap elszántam magam és bejelentkeztünk a Kaáliba ápr. 7-én lesz a konzultáció.Akkor már jó kezekben leszünk és csak előre haladunk.
Vendég

Viki Kép ez nagyon jó hír! Azért mész még inszemre? Hová jártál? És ez az első volt, ugye? Ne haragudj, nem emlékszem már rá.
(Ejnye, bejnye Noémi! Kép)
Vendég

Ja, és azt elfelejtettem írni neked is, mint amit Áginak is írtam a lenti Kép topikba, hogy remélem nem is juttok el a lombikig. Még tavaly októberben én is ebben reménykedtem. Mert sosem hallottam még inszemmel sikerült babáról előtte. A barátnőm viszont aznap mikor szült felhívott (januárban), hogy együtt szült egy inszemes anyukával. Innentől keztem el bizakodni. Szerintem ez is nagyon fontos.

Remélem ez segít nektek is a bizakodásban Kép
Vendég

Noémi!
igen ez volt az első inszemem,egy meddőségi osztályra jártam...
én nem vagyok lombikellenes sőt a párommal azon vagyunk,hogy azt kéne megpróbálni...de a doki dönt.Én nem igazán szeretném a laparoszkópiát megcsinálni,nem szeretném ha kísérletezgetnének hanem haladjuk előre célirányosan...nyáron munkanélküliként nem valami kecsegtető a helyzetem...
Vendég

Jaj lányok, annyira el vagyok kámpicsorodva. Két hónappal ezelőtt, amikor megtudtam, hogy a babámnak nincs szívhangja, szépen elraktam a két UH felvételemet, lezártam egy borítékba. Nem volt erőm csak úgy kidobni. Ma rászántam magam, hogy felnyitom, és kidobom. Nem sikerült megtennem. Annyira felkavart, még mindíg, pedig azt hittem most már könnyebb lesz. Csak azért írom le ezt Nektek, hogy megkérdezzem Tőletek, hogy Normális ez? Valaki járt már így? Vagy csak én vagyok ennyire béna lelkileg? segítsetek
Vendég

Kedves Alina,,nagyon is megertelek,,idot kell magadnak adnod..nagyon nehez lehet,,de az biztos, hogy elobb vagy utobb szembe kell "nezned" a multtal,,es itt pont jo otlet volt ez a boritek. Lehet, hogy kovetkezore meg tudod nezni.! Nem vagy egyaltalan bena lelkileg,,csak egy normalis, erzo no vagy! Kép Aki biztos szuper anya lesz Kép

vikimi,Kép,egyetertek,nekem volt laparom (mar 100 x elmeseltem)-valoszinuleg feleslegesen..

wish,,jujjj,jonnek az ikrek! nagyon joooo Kép

Noemi,,Kép nagyon tetszik ez a kis "potty" nev..meg persze A Potty maga is.

Agi,,Kép vegre! orulok, hogy nem aggodsz, csak igy tovabb...

ja,,nekem sem mukodott a babanet..Kép korabban, sot mar tegnap este sem.
saci

Sziasztok lányok!

Wish!
Nagyon drukkolok neked a holnaphoz. Ha tudsz, jelentkezz, hogy hogy érzed magad.

Alina!
Nekem nincs ilyen tapasztalatom, de az biztos, hogy én képes vagyok magam elsírni egy aranyos kisbaba láttán is, ha olyan hangulatban vagyok. Nemrég olvastam egy cikket a nlc honlapján, Babázzunk, Babára várva részben. A címe Kincső elvesztése. Szerintem nagyon tanulságos kis történet, ha teheted, olvasd el. De ne szomorkodj sokat. A babócád szerintem már ugrásra készen várakozik, hogy belebújhasson a jó meleg, vaskos nyálkahártyádba.Kép

Noémi!
Nagyon cuki kis pöttyöd van. Nagyon örülök, hogy itt vagy és ilyen szép pöttyöt mutatsz nekünk. Én is szeretnék egy ilyet. Remélem legközelebb már egy jó kis profilt látunk KiscsibétőlKépKép

Pusz
Nina
nina79

Alina
Szerintem is természetes ez a dolog, amit érzel, szerintem ez akkor fog tompulni, ha már új pocaklakód lesz. Kép

Wish Kép
Írj, ha tudsz holnap. Oké. Szurkolokkkkkkk.Kép Kép Kép

Viki Kép
Fantasztikus, hogy elhatározásra jutottál. Kép Mostmár biztosan jó kezekben leszel. Kép

NoémiKép
Nekünk is nagyon sok erőt ad ám, hogy neked már sikerült. Kép Követendő példa vagy. Kép

Saci Kép
Én is próbáltam, nagyon sokszor belépni ma. Nagyon rossz, hogy ennyire nyűglődik a rendszer.
Köszi amúgy. Kép

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: