A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
csak a topik címét írnám:"ma megint megjött....."
Ki gondolta volna?????????????????!!!!!!!!!
Vendég

Viki
Noéminak is a 2. sikerült. Kép
Sajnálom, pedig úgy szurkoltam neked, de tudod fel a fejjel. Folytatni kell.

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép
Nagyon drukkolok holnapra. Biztosan sok szép kis petéd lesz Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Segítsetek! Nagyon szeretnénk babát.egy hónapja próbálkozunk és most 4ik napja késik a menzeszem(nem szokott!)A méhem duzzadt, gyakran pisilek és állandóan éhes vagyok! Ezek alapján azt gondoltunk - biztos terhes vagyok.De a teszt negativ lett. Lehet, hogy más bajom van? A férjem szeretne, hogy holnap mennjek el a dokimhoz. Mit tedjek! Valami van velem, csak nem lehet tudni, hogy mi.
Köszi
Vendég

Ennyit találtam most!
http://www.fn.hu/cikk.php?id=31&cid=62263
http://www.infertility.hu/ferfib2.htm
-na a keresőbe írjátok be azt,hogy spermaszám és sok-sok jót találtok!
pusza Kandi
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Olik, neha a teszt nem mutatja ki a + eredmenyt, de a jelek alakpjan siman lehetsz terhes. Gratulalok, hogy 1 honap alatt osszejottKép Itt a legtobben evek ota probalkozunk,,es meg semmi! szoval varj egy picit meg,,aztan menjel dokihoz+vegyel masik tesztet!

Wish Kép este varjuk a fejlemenyeket! Drukkolok Kép

Vikimi Kép sajnalom...de itt a tavasz,,es mind pocakosodunk majdKép
saci

Vikimi

SajnálomKép
szilvi26

Sziasztok!

Szilvi nagyon sajnálom, de fel a fejjel, legkozelebb már sikerulnie kell.Kép

Olik!
Szerintem is vegyél egy más fajta érzékenyebb tesztet. En a dokival még kicsit várnék. De remélem, sugséged lesz majd rá. Kép
Ha most mégis dokinál lennél, akkor majd írj nekunk mi a helyzi!

Agi!
Turelmetlenul várunk a hírekkel. Veled izgulok!

Wish várjuk a beszámolódat, addig is drukkolok és gondolatban veled vagyok.
mili

Sziasztok!
Köszi a válaszotokat. Tegnap a sikertelen teszt miatt elléggé elszomorkodtam :-( pedig még egy jel van rá: eddig nem mértem a reggeli hőmérsékletemet, de a szokásos menzeszem napján elkezdtem( várva, hogy megjön). A hőm 36.8 és fentebb van. Ma 37.1! Hogy most ez azért van, mert sikerült, vagy azért, mert valami más bajom van - nem tudom. Ez a teszt rendesen bekavart. Hányingerem egyáltalán nincs!
Most jelentkeztem be a dokihoz, szerdán megyek. Lehet addig megjön :-(
Vendég

Lányok megjöttem a dokitól.
A méhnyálkahártyám elég vastag a babóhoz, de már volt ilyen és akkor sem volt.

KatieKép
Megkérdeztem a dokit 18mm vastag Kép

15 óra után lesz eredmény.

Kép

Kép
pkagi

SZiasztok!

Annyit írtatok 2 nap alatt hogy teljesen elvesztettem a fonalat KépKép NA, majd olvasgatok most már, hátha képbe jövök Kép

Viki
Őszintén sajnálom!!!!! Kép Tudom nehéz, de szerencsére vannak még lehetőségek előttetek!

Lányok
Nekem ma, 10. napon voltak kis páfránykáim Kép 2/3 rész karika, 1/3 rész páfrányok KépRemélem lesz ez még páfrányosabb is, mindenesetre tegnap elkezdtük a 2 naponkénti akciózást Kép

Tündi
Vendég

Ági Szorítok neked, nincs is olyan messze a du.3!!!

Én ma vagyok a 27.napon, holnap kell megjönnie. De jobb lenne, ha nem tenné. Sajnos a jelek (derékfájás, barnázás) már jelentkeznek. Eléggé el vagyok szomorodva, bíztam benne, hogy most sikerül. Mindenféle praktikákat bevetettünk azokon a napokon. Titkon reméltem, hogy nem lesz szükség a kivizsgálásokra. Na mindegy, ha így kell lennie, akkor kezdődjék a tánc.
Holnap majd jelentkezem, hogy ki kell-e javítani a táblát.
Üdv. a kismamáknak!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ági!

Ez gyönyörű!! Ha van baba, akkor nagyon jó helye van arra hogy megkapaszkodjon!!!! Kép

Katie
katie

Agi, nagyon szép vastag ágyikód van. Nagyon várom a du 3-at, mindjárt itt lesz!!!!!!!!!!!
lkt

Viki Kép úgy sajnálom! Áginak igaza van, nekünk is a második sikerült. 9 hónap kihagyással Kép

Ági Kép nagyon drukkolok! KépKépKépKép
Vendég

Ági Kép már csak 4 óra!
Vendég

Agi!
Hát akkor én is veled izgulok még 3 ig.KépKép De nagyon drukkolok. Telefonálni fogsz majd, vagy személyesen mész az eredményért?
Szilva!
Hát a jelentkezo jelek nem tul biztatoak, de ki tudja?! Lehet, hogy mégisKép
mili

A méhnyálkahártya pontosan minek a hatására vastagodik meg?
mili

Lányok nagyon köszönöm a drukkokat. Kép Olyan jól esik, hogy így szurkoltok értem.

MiliKép
Telefonálni fogok az eredményért. Kép

Képzeljétek csak most jött meg a mindenféle vérvételem eredménye.
Toxoplazma jó, a rubeolára is immunis vagyok. Mindkettőnk AIDS és Hepatitis tesztje negatív.Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili
Én úgy tudom, hogy a tüszőrepi után vastagszik, csak nem mindegy mennyire.

Kép

Kép
pkagi

Olik Kép nem semmi, hogy 1 honap alatt osszejott. ! Nagyon irigykedek,,de persze orulok, hogy legalabb hallani ilyet, hogy vki gyereket akar,,es rogton osszejon. Altalaban olyanokat hallok csak, hogy nem akartak gyereket,,de becsuszott, ill. hogy akarnak, de nem megy Kép
vicces az elet!!!!
De neked a magas hoddel sok eselyed van! Egyel folsavat es E vitamint,,az E v. a beagyazodast segiti, a folsav meg foleg a terhesseg elejen kell, hogy minden ok legyen a bebivel
saci

Saci
Amig nem vagyok benne biztos, addig félek nagyon beleélni magamat a dologba.
Írok majd, hogy mi van. Szerdán kiderül.
Szia
Vendég

Noémi Kép
Nektek miért volt 9 hónap kihagyás a két inszem között? Vagy félreértettem valamit? Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Kb. két hete olvaslak Titeket és nagyon örülök hogy ide találtam, erre a társalgóra.
Történetem: 2004 augusztusban befejeztem a fogamzásgátlóm szedését,decemberben pedig nem jött meg. Érzések: ijettség,félelem. Azonnal dokihoz futottam (2 teszt: ++ )aki gratulált a kisdedhez. Érzések:félelem + öröm + boldogság.
A 6. héttől reggeli hányingerek, ami a 8. hétig tatott. 10.hét: ultrahang, nincs szívhang!!
Érzések:meg akarok halni!!
A doki szerint a 9.héten megállt a kis szíve. 2005.02.03.műtét
A szövettanra nem mondtak konkrétat, csak hogy nem volt egézséges a magzat. 3 hónap és újból nekivághatunk mert minden leletem negatív lett, a rákszűrésem P1.
Nekem nagyon jót tett lelkileg hogy olvashattam Rólatok és már nem kérdezem hogy: Miért pont ÉN? jártam így. Köszönöm hogy erőt adtok.

Olik: Tudom, hihetetlen hogy ilyen gyorsan összejöhet ( én is ezt éreztem )de bízz benne!!!

A többieknek is sok sikert!!
Vendég

Alina
Nem semmi ami veled történt. Kép
Azóta vizsgálatok?

Kép

Kép
pkagi

Alina, Kép nagyon edes vagy...Remelem most mar minden rendben lesz ! es egeszseges, uj pocaklako koltozhet hozzatok...
akkor 2 het es kezdhetitek az akciot! Drukkolok! sac
saci

Alina!
Hát ez egy nagyon szomoru torténet. Sajnos én is tudom mit él át ilyenkor az ember. En azt mondom hogy az is elkeseríto amikor nem sikerul, de amikor már sikerult és elmegy az valami borzasto, mert beleéled magad és aztután minden orom szertefoszlik. Nagyon rossz mert a Nagy Orombol belezuhansz a Nagy Bánatba. Pár hónap és jobb lesz mert új reményekkel indulsz. Mi is vártunk 3-4 honapot és most már nagyon rástartoltunk,és nagyon bizakodom hogy most minden OK lesz.
mili

Sziasztok csajok!
Kb 2 hete olvaslak Titeket és nagyon örülök hogy megtaláltm ezt a társalgót.
Tötrénetem: 2004 november: abbahagytam a fogamzásgátló szedését. December: nem jött meg.
Éerzések: félelem,ijettség. 2 teszt: ++
Rohanás a dokihoz, aki gratulált a kisdedhez. Kismama lettem!!! Érzések: öröm, boldogság, kis félelem. A 6. héttől reggeli hányingerek amik a 9. héten el is múltak.10. héten ultrahang vizsgálat, nincs SZÍVHANG!A dokim szerint a 9. héten állt meg a szíve. Több mint egy hetet úgy hordoztam hogy már nem élt.2005.02.03.műtét.
Érzések: meg akarok halni...
Még most is rettentően felkavar.A jó hír: minden leletem negatív lett, rákszűrim P1. 3 peteérés és újból nekiállhatunk a dolgoknak. A párom is kivizsgáltatta magát Neki is minden rendben.

SZia Olik!
Tudom, hihetetlen hogy ilyen gyorsan is összejöhet (én is ez gondoltam ), de bízz benne.

A többieknek is sok sikert.
Mindenkinek köszönöm , hogy bár nem is tudtatok Rólam, rengeteget segítettetek lelkileg. Már nem kérdezem magamtól azt a kínzó kérdést: Mért pont velem történt.??

puszilok mindenkit ALINA
Vendég

Ne haragudjatok, hogy mégegyszer elküldtem nagyon kezdő vagyok bocsikaKép))
Vendég

De jó hogy már válszoltatok is tök JÓÓ. köszönöm
Pkagi
A műtétem után egy héttel mentem vissza a dokimhoz, akkor mondta hogy minden OK, azóta nem voltam vizsgálaton. Nagyon örültem, amikor a műtét után 28 napra megjött, viszont most 20 napra jött meg. Szerintetek ez nem baj?
A környezetemben mindenki azt mondta, hogy szedjem az Elevitet, meg a folsavat is. Nektek erről mi a véleményetek?
Vendég

Alina!
Ha jól értem akkor nem véreztél meg ilyenek, hanem csak az UH-on derült ki a dolog ? Kép
Ilyenkor miből áll a műtét? Bent kell maradni a kórházban, altatás, stb. ugyanúgy mint a műviterh. megsz.-nál? bocok
bocok

Alina, en nem vagyok Elevit parti, tul nagy lorugas adatg. Eleg a folsav, E vitamin. max. es a helyes taplalkozas
De ez csak az en velemenyem
saci

Alina!

Én PONTOSAN úgy jártam, mint Te. (Ez volt 2003 tavaszán.) Most pedig itt ugrál mellettem egy egészséges 10 hónapos kisfiú.

Úgyhogy fel a fejjel, tudom nehéz, de legközelebb minden rendben lesz.

Drukkolok!

Ági

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Alina Kép
Az Elevit jó szedd nyugodtan és a folsavat is. Az Elevit segít neked a beágyazódásnál is. Kép

Kép

Kép
pkagi

Még 3 óra Kép

Kép

Kép
pkagi

Alina!
Én is szedek Elevit-et. A dokim ragaszkodik hozzá. A környezetemben is sok kismama jelölt van. Ők is szednek. Hogy mi a hatása - nem tudom. Hiszek az orvosomnak.
Kitartás!
Vendég

Bocok
Nem véreztem, csak az volt a furcsa hogy nincs hányigerem, ami a 9. hétig minden reggel volt. Viszont a hátamon és a nyakamon pattanásszerű képződmények jöttek, amik gyulladtak voltak és nagyon viszkedtek. Kb egy hete múltak el teljesen. A műtét napján reggel 7-re kellett bemennem a kórházba, még egyszer megultrahangoztak, biztos ami biztos, 10-kor feltettek méhszájtágítót, 14-kor pedig bevittek a műtőbe és elaltattak. Állítólag tíz perc volt az egész műtét. Olyan 17-órakor keltem, eléggé véreztem, és 18-órakor hazavihettek. Másnap már alig volt vérzésem. Ennyi vot.!!?
Saci
köszi a vélemyényedet

Boeske
Köszönöm a bíztatást, remélem nekem is igy lesz.(Szívemből szóltál, titkos vágyam hogy kisfiam legyen elsőre Kép)
Pkagi
köszönöm, mihez kell Neked a 3 óra?
Vendég

Alina Kép
Én mesterséges megtermékenyítésen azaz inszemináción voltam és ma reggel voltam vérvételen, aminek 15 órakkor lesz meg az eredménye, hog sikerült-e. Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi,

Drukkolok nagyon neked hogy még egy példa legyen előttem hogy inszemel sikerült a pocak lakó!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Alina
Borzasztó amin átmentél, reméljük, hogy a következő baba nem akar angyalka lenni! Viszont ha igaza van a szövettannak, akkor tényleg jobb hogy elment, esélyt adva ezzel egy egészséges babának! Kitartás, előre nézz, hamarosan lehet újra próbálkozni!!!!

Tündi
Vendég

Bocok
Jó hogy említed a művi.terh. megszakítást.
A mikor a műtétem napján bementem reggel a kórházba, előszőr az ambulanciára kellett jelentkeznem, elvették a kismamakönyvemet (olyan büszke voltam arra a kiskönyvre anno ), meg az utolsó UH felvételemet a kis macikámról, aztán kikérdezték az adataimat, de észrevehetően MINDENKI olyan hideg és tartozkodó volt velem szemben, nem értettem, miért bántanak, van nekem elég bajom. Aztán a nővérek mikor felkísértek a szobámba (hál'isten egyedül voltam a kétágyasba)szintén hidegen és katonásan beszéltek hozzám. Mire rájöttem... Ezek azt hiszik hogy direkt vetetem el a gyerekem!!! Hát hihetetlen. Csak zokogtam zogoktam...Mikor benyitottak hozzám hogy megkérdezzék élek -e még, látták milyen állapotban vagyok és rájöttek a papírjaimból leleteimből hogy mi a helyzet, olyan kedves lett mindenki hogy csuda! Őrület.
Szerintem nincs joga senkinek ehhez a viselkedéshez. Miért kell bántani azt a NŐT aki nem tudja vállalni a gyerekét?
Azt mondanom se kell, hogy ezek után olyan kézségesek voltak velem és segítőkészek hogy alig hittem a szememnek. Még a takarítónő is bejött hozzám vigasztalni, két felmosás között.))
Vendég

Kedve Pkagi!!
Ez nagyon komoly, nahát? Rettentően szorítok Neked, okvetlen írj, hogy mi az eredményed. Bárcsak sikerülne, elmondok pár imát is érted, bár nem vagyok nagy hívő, de ki tudja? mi segít.
puszillak Téged, vagy Titeket? Kép)))

Tündi30
köszönöm. mást nem is tehetek csak remélek.Nem is tudom mi lesz velem ha a következő terhességemmel is így fogok járni.
Vendég

Ági Kép az első ugye nem sikerült és én magamba zuhantam. Júliusban erőt gyűjtöttem és "bekéreckedtem" a topikba. Bár már az első inszeminációkor is olvastam rendszeresen a topikot, nem mertem ide írni. Aztán kellett itt 6 hónap köztetek, hogy felvértezve rászánjam magam a további kezelésekre, hogy most már nem várok egy percet sem tovább. Így kerültem januárban megint a dokihoz, aki februárban folytatta az inszeminációt - sikerrel. Kép

Már csak 1,5 óra Kép
Vendég

Alina Kép olvasom a történeted és könnyes a szemem. Nagyon sajnálom. Remélem nem kell sokat várnod a következő zebrás tesztedig, aki olyan egészséges lesz, mint a makk és ki se bújik csak majd 9 hónap után.
Én ma vagyok 5+3. Holnap megyek az első UH-ra.
Aggódom rendesen...

Pusz
Noémi
Vendég

Ági!

már csak 1,5 óra!
Olyan fura, úgy izgulok, mintha az én eredményemről lenne szó!

Szurkolok, hogy jó magas HCG szinted legyen!

P.
plussz

Kedves Noémi!
Nagyon örülök Nektek, gratula az 5+3-hoz, ez is nagy idő ám!!
Ugye milyen jó Kismamának lenni? Én el sem tudtam képzelni milyen állapot is ez, míg át nem éltem. Bár csak rövid ideig sikerült, de csodálatos volt. Nagyon irigyellek ám!
Okvetlen írj holnap, ja és ne parázz, vigyázz magadra. Szorítok!!
pusszancs a hasadra, apuka adja át! Kép)
Vendég

Agi!!!!!!!!!!!!!

Hogy bírod? Már nem egész egy ora!
Nagyon drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkKép

Tisztára izgulunk itt mind érted. Már nagyon várunk a hírekkel!
mili

Nehezen Mili nehezen Kép

Kép

Kép
pkagi

A fene egye meg , pont 3-tól 6-ig nem leszek gépközelbe. És már 1 óra sincs az erdményedig Pkagi. Biztos nagyon izgulsz már, hát elmondanám (mindenki nevében) MI IS!!
Vendég

Alina
Tessék rögtön ezt kiverni a fejedből, hogy mi lesz ha a második is.....! Arra gondolj, hogy a második már a tiétek lesz egészen, tartod majd a kezedben miután megszületett! Oké? Kép TUdom hoyg nehéz, hidd el, bár én ilyet nem éltem át mint te, de sokmindent megéltünk itt már a topikban, és mindig talpra állunk!!!!

Ági
Közben rájöttem hogy miért kell neked drukkolni, számíthatsz rám is!!!!! Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: