2005.03.18 10:06
2005.03.18 10:54
Ráadásul ugyanúgy görcsöl, mint előtte. De szerencsére zabagépem szopi kedve nem csökkent ettől. 2005.03.18 11:36
Viszont a rosszban a jó, hogy láz nincs és Márk köhögése is javult a gyógyszer hatására. 2005.03.18 12:04
Mindig kitalálnak valamit, nehogy már az ember csak úgy élvezze, hogy milyen szép, okos, édes babája van. Tuti, hogy nincs baja a manókádnak.
Bálint nagyon szép kisfiú. Boldog hetedik hónapot
2005.03.18 12:09
2005.03.18 15:14
Hogy 2 év múlva miből etetem, az a jövő zenéje. 2005.03.18 15:55
2005.03.18 16:09
Reditke,
Anita
2005.03.18 16:14
ehhez képest mi sehol se vagyunk
Harapás
Szerencse Bandó elég jól eljátszik egyedül,és olyankor van időm írni,meg házimunkázni
Harapás
Hogy lehetnek ennyire aljasok.A legnagyobb baj az hogy eddig bárki aki a baráti körömben szült senkit se vártak vissza a helyére,ahogy lehetett vmi hülye indokkal megszabadultak tőlük.Az én munkám is olyan volt hogy csak 1 emberes,ha letelik a 2 v 3 év nem tudom mi lesz.Még az a szerencse hogy védik az anyák jogait
és nincs hátrányos megkülönböztetés
Egyik barátnőm is most válik munkahelye megszünt de bárhova beadja az önéletrajzát meglátják hogy gyerek és vissza se hivják
A szemetek Na most én is kidühöngtem magam 
2005.03.18 16:24
2005.03.18 17:16
2005.03.18 17:18
2005.03.18 17:18
Sokat segítettetek, sajna én is elég aggódós vagyok, de én is igyekszem ám nem az lenni!
Sajnos Magyarországon nincs megoldva az anyukák foglalkoztatása. Nekem szerencsém van, várnak vissza. Belegondoltam egyébként abba, hogy ugyanolyan értékű munkaerő leszek -e. És oda jutottam, hogy nem. Valahogy megváltozott az értékrendem. Például nem hiszem hogy most ugyanolyan jól tolerálnám a főnök totál hülyeségeit, amivel rengeteg energiát lehet elpazarolni. Természetesen nem az ő energiáját, hanem adott esetben az enyémet. Azt gondolom, hogy rosszul fogom tűrni, ha olyanokkal akar lefárasztani, aminek semmi értelme. Úgyhogy várhatóak majd konfliktusok. Meg tuti, hogy csak a fél fejem lesz ott, a másik fele meg azon fog aggódni, hogy mi van a csöppel. Na most aztán jól megvígasztaltalak
Egyébként ahogy én így (igaz, csak olvasva) ismerlek, tuti megtalálod a megoldást, talpra esett csaj vagy!!!
Az igazságtalanságokon pedig szerintem ne húzd fel magad. Szemetek és ettől érezzék ők rosszul magukat! Nnnaaaaa... fel a fejjel!
. Ezek után kivasalt egy csomó cuccot
Gyors gyógyulást!
Miután jól fejlődik a manó, valószínű kutya baja. Az aggódás viszont azt hiszem végigkíséri most már az egész életünket. Szegény anyám például úgy agódott pl. mikor szültem. Pedig eléggé felnőtt ember vagyok, aztán mégis. És ez így van rendjén. Csak ne vigyük túlzásba!
Pépek amiket felírt a dokinő: Milupa HA és Humana HA. Ezek mind TB támogatottak, úgyhogy olcsóbbak is, és HA-k is. Ráadásul édesítettlenek, azt csinálok velük amit akarok.
/ 2005.03.18 17:23
Szóval fel a fejjel, majd csak találunk valami másik állást. Amúgy is elegem volt már a multik világából! Én is a pénz miatt vagyok elkeseredve.
Nálunk Luca lassan 5 hónapos és egyátalán nem fordul. Se jobbra, se balra, se hasról hátra, se vissza. A mi dokink azt mondta, hogy 6 hónapos korában is ráér még megfordulni. Egy a fontos, hogy mindig fejlődjön egy kicsit. Nálatok mennyi idősen fordultak meg a Picurok? 
2005.03.18 17:43

,
Biztos vagyok benne, hogy találsz majd másikat. Olyan talpraesett, magabiztos csajszi vagy
Fej a fejjel
,
De én egyátalán nem aggódom. Esetleg próbáld felkeletni az érdeklödését valamivel amiért odafordulna, bár már biztos ezt is pròbáltad. De aggódni semmiképp nem aggódj, pláne, hogy Norbi 1 hónappal elöbb született, így még nem is biztos, hogy annyira kell neki pörögni-forogni.
, 2005.03.18 18:46
De mjd utánanézek, és küldök pár linket.

Az én férjem most épp haverozik ( nagy fényképalbummal a fiáról) de legalább a gép az enyém. A szórakozás nálam is hiánycikk. Puff, ez Kornél 3. eldobott cumija. Megyek elmosok párat. 
2005.03.18 20:11
Szóval mehetünk arra amerre te szoktál sétálni
12-1 körül van ebéd nálunk ,mármint a babának ,utána jó bmikor 
2005.03.18 20:51
Nekünk még nincsen kialakult napirendünk (mint már korábban írtam), majd úgy alakítom én is a napot, hogy ha jól értem 13-14 körül tudnánk találkozni. Mi a Köztársaság téren szoktunk sétálni, van ott egy játszótér és ott szoktunk nézgelődni, de mehetünk máshova is én mindenben bennevagyok. Leírom az email címem: fdino@freestart.hu Ne untassunk itt másokat a részletekkel. Valami ismertetőjel, vagy megbeszélt jel (rózsacsokor vagy valami ilyesmi
). Bár gondolom azért a Kaisers előtt nem tolonganak a babakocsis anyukák. 2005.03.18 22:04
2005.03.18 23:34
,
Tényleg semmi okosat nem tudok írni Neked. Erös vagy, hogy ilyen fájdalommal is képes vagy szoptatni.
2005.03.19 19:04
Naugye
Ennek csak a cici miatt örülök. Elöre félek

2005.03.20 00:10
,
Úgy sosem fedezné fel, hogy lába is van
A sétakra viszont mindig ráadom, mert szerintem jó, ha szokja a dolgot
2005.03.20 02:55

2005.03.20 08:36
Én meg bőgtem rendesen.
Ma szerencsére sikerült
Na megy ez...
Mi is sokszor kelünk, zombisodom rendesen, szerintem már megszokásból kel, tegnap vártam hátha visszaalszik cici nélkül, erre fél óráig mondta a magáét, megint cici lett a vége.
Leteszteljük
Élvezi a fürdést is
Nagyon szeretek horgászni.Jó fogást nektek.
Nagyon vagány
2005.03.20 09:08
Szerencsére Gellértke nem beteg.
Gergőm egy évesen volt kilenc kiló
Mi még csak 7100 körül járunk, de a védőnő azt mondta ez oké, mert félévesen kell duplázni és egyévesen triplázni a születési súlyt. Mama
2005.03.20 10:27
).Aludni sem nagyon akar,már a babakocsiban is felébred 1/2 óra múltán.Egy nagy előnye van ennek a sok fentlétnek,hogy hihetetlen gyorsan fejlődik mozgásügyileg(is)bárhová képes elgurulni,mászogatni

.Két hónapos korától egyszer kelt éjszakánként,pár hete viszont óránként.Simi+cumi és alszik tovább,étel ital nem kell neki éjjel. 

)
. 2005.03.20 11:22
. Költözés miatt nem volt egy darabig internetünk, aztán meg időm nem volt. Livike most 4 és 1/2 hónapos. Fogzás nálunk is van
. Kb. 2 hete állandóan sír, nem is nagyon lehet megvígasztalni (persze azért vannak jobb pillanatok is), tegnapelőtt este be is lázasodott, de szerencsére a kúptól elmúlt. A foga miatt kevesebbet is eszik (gondolom fáj neki olyankor az ínye), így újra felébred éjszakánként
. Remélem, hamar kibújik. Forgás nálunk is van, de csak hátról hasra. Aztán mikor megunja, megy a balhézás, hogy fordítsam vissza
. De az se jó, újból megfordul, úgyhogy kezdődik előről
. Ezen kívül a kedvence most a lábevés
. Most 6510 g. Az utóbbi hetekben alig hízik
. Bár így is elég szép a súlya a korához képest. Itt egy kép róla:
. Olyan szomorú ez. Tudni, hogy sokunkra ez vár... (Engem is, ha vissza is vesznek, tuti átraknak egy vacakabb pozícióba
)
. 2005.03.20 11:28
Apum, amikor megtudta, hogy Kornél lesz elöhalászta a kincsek közül.
irigyelllek, és gatulálok Helénának. Nagyon ügyes nagylány
A szomszédok iszonyúak tudak lenni. Nálunk A terhesség altt és kb. 1 hónappal ezelöttig minden du 5-7-ig és hétvégén fúrtak. Panelház! Szerencsére a gondnok meg a lakók elég konzervativok, igy este itt vagy csönd van, vagy az illetö hamar elköltözik. Kitartás. 2005.03.20 19:20

2005.03.20 19:45

)
2005.03.20 20:50
nagyon örülök, hogy újra itt vagy
látom nem unatkoztok, elég viszontagságos az életetek
gratula Botinak a forgáshoz
na nem mintha a kilókon agyalnék egyfolytában, csak pont a héten volt itt a védőnő és adta elő az elméletet. 
Úgy emlékszem Heléna nem nagy súllyal született. 2005.03.21 02:55
Örülök, hogy vagy megint!
Ott is édes kis hurkácskák vannak a combin..
Jó hogy ilyen hosszú idő után újra jöttél!
Éjszakákhoz, cicihez - kitartást és jobbulást kívánok!
Ugye-ugye!
Kicsit próbálj meg türelmesebb lenni Dáviddal. Tudom, hogy nálatok már a terhesség alatt mindig ment az ijesztgetés, aztán a sok aggódásra még a nehéz kezdet is rátett egy lapáttal, de pont ezért most már bízhatnál benne annyira, hogy megbírkózott eddig is minden nehézséggel, kihevert egy nagyon súlyos betegséget, hízik, nől, fejlődik mint a gomba, gyógyul a hipotónia, szóval igazán megelőlegezhetnéd neki a bizalmat, hogy ha lassan is, de a maga tempójához mérten időben meg fog fordulni mindkét oldara, sőt, kúszni, ülni, állni és járni fog, stb!
Hogy bírod /fogod/ ezt cipelni a te törékeny alkatoddal??
Nem csodálom,, hogy meghatódtál az ébresztődtől - gratula!
Szomszédok
Nem tudsz velük esetleg szépen higgadtan elbeszélgetni, hogy ez zavaró, és próbáljanak meg csendesebben éjszakázni? Lehet hogy ők észre sem veszik, hogy kopognak... Persze nem mindig lehet békésen elintézni a dologt. Amikor nekünk voltak nagyon kiakasztó szomszédaink, a párom gondolkodott, hogy beszerez egy nyilpuskát /halk, és gyors, és pont emiatt a szemtanuknak fogalmuk sincs ki a támadó/ és valamelyiket odaszegezi az ajtóhoz..
-sajnos olyan csalóka az idő, a nap süt, kellemesen melegít, de azért a szél még hűvös. Jobbulást neki, csak nehogy KisG is elkapja.. Látod, ti is szépen fejlődtök, nem éhezik Gellért baba sem, egyszerűen csak nem a leggönbölyűbb testalkatú!
Panadol szirupot én is néha esténként bevetettem, ha nagyon nem bírtam elaltatni, de csak egy "negyed" adagot és nagyon ritkán, talán 3-4x össz. Szépüléshez minden jót!
Én is szeretem az ilyen "kúratúrákat"
Jó volt újra olvasni téged, hiányoztál nekünk!
Jó kis kalandjaitok vannak, de meg sem lepődöm, nálatok mindig nagyüzemben zajlik az élet..
Honvágy van már? Boti kopasz buksijáról nem tettél fel egy képet sem nekünk??
Boldog névnapot kívánok én is!
Virtuális fülcimbálás fénypostával megy, ablakot nyiss!
- MZ/X
/Bocs, azoktól akiknél pont nehéz időszakok vannak, hogy áradozok, de legalább tudjátok, hogy nemsokára eljön nálatok is a jobb korszak, és ez mindent megér!/ Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint