A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő! Alvásra nem tudok jó tippet adni, Nálunk folyamatos körforgás van:DDD. De idővel érdemes arra törekedni, h egyszerre, egy szobában aludjanak el, h ki hol ébred reggel, az más lapra tartozik.

Gira! Tiszteletre méltóak az elveid, és követendőkKép.

Lányok, nyithatnánk egy szegedi anyukák, kismamák lakásgondjai című toplikot is;) :D

Szép 7végét mindenkinek!

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Karmen, 11 lakásos. Remélem én is, hogy ennél lejjebb nem megy, bár néha van egy két "őrült" aki hihetetlenül olcsón árulja a lakását és amíg el nem adja, addig szerintem az ő ára a mérvadó, sajnos ezt tapasztaljuk.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Dancsi!Boldog névnapot kívánunk Jozsónak!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kármen!

Mi még várunk.Ráérünk,de azért hirdetgetjük.

Anita!

Biztos,hogy nagyon klassz az új lakásotok.Úgy tűnik,nekünk mostanában nem lesz.

Gabi!

Ez volt a 4.éjszaka,ami borzalmas volt.Ma az apa lesz az ügyeletes.
Remélem,hogy nem haragudtál meg rám.Első olvasásra tűnt soknak az ár.Azóta átgondoltam,és tényleg nem sok.Majd egyszer megnézhetem?

Angi!

Tényleg tiszteletreméltóak a Gira elvei,de én inkább fogadok legközelebb is orvost meg szülésznőt.Nekem ez így jobb volt,jobban éreztem magam.(Nagyobb biztonságban-de én beszari vagyok.)

Ildi
tfildiko

Angi! volt már az a babás müsor amiben ti is voltatok? Ma néztem de nem az ment, lehet már elkéstem?

Megirná valaki mi volt este a császárról? hát nem elfelejtettem megnézni?

Nekem tuti jo volt saját orvosom volt, nem voltam komplikáció mentes, ebben az esetben nekem megnyugtató volt tudni bármikor riaszthatom a dokit, akár éjjel is hivhatom ha gondom van. Bár ha gondtalan terhesség lett volna akkor is jártam volna hozzá csak nem havonta. De szülésre tuti felkértem volna.

Ildi! Nem a fog a bünös??

Orsi 1 hét alatt 5x pisilt be éjszaka, arra ébredt nedves a háta v. a lába. Pampers. Eddig jo volt de lehet most nem ugy illeszkedik, nem értem de nagyon mérges vagyok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hu, Karmen, ez gáz. Nem azt mondtad, h Lidl-eset használtok?

Dancsi,
Fiadnak boldog névnapot kívánunk!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

A Noémi már egyre biztosabban lépeget körbe-körbe a járókában,persze kapaszkodik közben.Pillanatok alatt végigmegy az ülőgarnítúrán,hogy fogja a háttámláját.

Dancsi!

Én is boldog névnapot kívánok a fiadnak.

Kármen!

Van pár duzzanat a szájában,de már elég régóta.Mindig várjuk,hogy áttörjenek,de nem történik semmi.Decemberben kinőtt az első két foga,azóta semmi.
A múltkor nálunk is kifolyt a Midiből a pisi,de áttértünk a Maxira.Ez most jó.(Mi is Pampers-t használunk.)
Egyetértek veled orvos ügyben.Jó,ha van az embernek saját orvosa.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Használ valaki lila zacsis tescos pelust?
Mi azt használjuk, elég jó. Most van egy csomó promó pelcsi kirakva, és van benne egy 400 ft-os bón. A most akciós 1999-es árból, még lejön 400 ft.
Így nagyon baráti az ára 1599. márc 31-ig.
A 9-13kg maxi csomagban 56 db van. 28ft/db
Nina
nina74

Kriszti! Pampert vettem még van belöle de hamarosan elfogyott volna azért vettem Lidl-set is mert ajánlottátok itt az oldalon. De éjjel maradtam a bevált Pampersnél. Erre most meg abbol folyik ki. Kép Nálunk Maxi van egy ideje már.

Dancsi! boldog névnapot Jozsónak! (esetleg a férjed is Jozsef??Kép akkor neki is)

Ildi! szegényke, majd csak tullesz rajta! Remélem mielöbb. Hátha ma éjszaka alszik. Szoktál lefekvés elött adni Noéminek valamit? Én amikor Orsival ez volt adtam Chamomillát.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
nekünk a LIDL-s peli, a piros szacsis maxi nagyon jó. De éjszakára nem merem. AMúgy mi Liberot használunk. A PAmperst én utálom.

Van valami ötletetek piros popóra? MErt 2 napja nem múlik el, pedig kenegetem Alsol-al. Eddig ez mindig bevált.

Köszi a névnapi köszöntéseket!
Vendég

Dancsi,
mi minden este Bepanthent kenünk Eszter popsogójára. Soha nem volt piros.
Te próbáltad már?
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi! Nekünk is a piros zacsis van, ami légáteresztö (ugy láttam a többi nem az ott) meg van rajta pisijelzö csik. Én sem merem még éjszaka kiprobálni de nappal nagyon jo.
Popóra mi is Bepanthen-t kentünk, bevált. Ha nem piros akkor meg boraxos krémet. (1 év alatt 2x volt piros pár napra)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Egy kép arról, hogy érzem magam most:
Kép

Apával bepizzáztunk Kép. Ittam 6 deci szódát, de még mindig szomjas vagyok.
Ki akartam menni lépcsőzni egyet, de olyan csikorgást hallottam (Gergő szerint a tévében volt), mint amilyet Freedy csinál az Elm utcában.
Így maradok és dagadok Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Még valami és takarodok:
Ebédnél Eszter felkönyökölt az asztalra, belenézett az Apja képébe és elkezdte ordítani, hogy dádudádudádudádudá... és komolyan nézte...
Majd' betojtunk a röhögéstől.
Szal, megmondta a frankót a csaj Kép.

Jóccaka!

Kép

Kép
eszteranyu

Jó estét!
Nagyon ki vagyok dögölve. Nagytakarítottam, szönyeget mostam, meg ablakot, meg függönyt, meg stb, egész nap szinte azt csináltam és még csak az egyik szobával vagyok kész..Kép a kisebbel! És még föztem meg sütöttem isKép Meg még gyerekeket is neveltem Kép Bogival játszón is voltunk 2x is!Igaz csak rövid idöre de azért voltunk! Igaz, hogy olvasni már nem bírtam neki, de azért egy rövid mese fejböl belefértKép Nem is tudtam, hogy 2 gyerekkel is, 1 napba ennyi minden beleférhet! Most határozottan elégedett vagyok magammal Kép Persze ehhez kell, egy nagyon jó baba és egy együttmüködö nagytesóKép

Képzeljétek Viola 3970 grammosKép Mindjárt 4 kilós! Hihetetlen!

Angi: Mégegyszer nagyon nagyon köszi a mérleget!Nagyon hálás vagyok érte, hogy kölcsönadtad! KépRemélem Bogi megnyugodott mire hazaértetek és nem volt sokáig ordítás!

Jozsónak boldog névnapot! Kép

Kriszta: Nagyon édes a lányodKép

Kriszta,TFIldikó: Emlékeztem Évára, aki nagy pocakkal ült a játszótéren? Reggel 3 cm méhszáj, délután 10 perces fájások és elment a nyákdugó, úgyhogy mostmár nemsokára meglesz a baba!Kép Majd irok a fejleményektölKép

Alvási szokások váloztatása elnapolva, avagy elhetelve. Megkérdeztem egy szakértöt (pszihológus) és ö azt javasolta, hogy csakis egyszerre szoktassam át öket! Szóval még egyelöre maradunk egyrakáson mind a négyen. Majd ha Viola is átalussza az éjszakát, úgy, hogy nem ébred fel, majd akkor átköltöztetem a kölköket a gyerekszobába....

Na megyek lefekszem, holnap a másik szoba takarítása vár rámKép
Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

A profilomba tettem fel családi fotót, ami szeptemberben készült.
Aztán nem megkérdezni, kire ütött ez a Lyány Kép!

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő,
ügyes vagy! Én is takarítottam ma - Kópém szobáját, olyan fincsi a levegő nála.
Viola rohamtempóban nyomja Kép!
Akkor szurkolok Évának, végre a hidegfront megtette 6ását.
Várom a fejleményeket!

Köszi Eszter nevében Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Kérdés:
ha az öthónapos baba kakija zöld színű akkor az alultápláltság?
Ugyan adok neki gyümölcsöt délelőtt és a kakija egész más jellegű mint eddig de zöld és napok óta sír a cicin és a tejem is kevesebb.ELőször azt hittem hogy a megfázás miatt de az is lehet hogy ennyire vagyok hitelesítve a többieket is 6-7 hónapig szoptattam.
Ildi,Enikő,Kriszti
Tiszta írígy vagyok rátok hogy taliztatok a játszótéren. Ha nem lesz szél akkor egyszer mi is csatlakozunk.
készültök már húsvétra? a takarításon kívül

Látom nagyon belefogtatok a lakásos témákba. Hát aki meg építkezni fog az jól levelezze ki magát mert amíg tart az építés nem nagyon lesz ideje rá. De megériKép
Jó éjszakát
Bea
20180827120929

Bea,

sztem a gyumolcstol is valtozhat a szine. De gomba is lehet, illetve az, hogy csak a tej elejet szivja, a hatso tejet nem, ill. meg barmi mas en csak ennyit tudok. milyen a szaga?
g.
gabomamo

Sziasztok!

Dancsi!
Jozsókának nagyon boldog névnapot kívánunk!

És itt egy kép a kiflievős homlokonsérült Tomikáról:
Kép

Most csak ennyit, majd még jövök!
További kellemes hétvégét!
Tünde+Tomika
ptünde

Jó reggelt!

Tünde!

Édes a Tomika.

Bea!

Én nem készülök a húsvétra,mert megyünk haza.Már nagyon várom.Takarítok,de azt egyébként is kellene.(Ablakmosás,szekrénypakolás stb.)

Enikő!

Nagyon drukkolok az Évának!De már bizti,hogy megszületett a kiscsaj.
Ügyes vagy!!!Én ezektől az éjszakáktól szét vagyok csúszva,nem sok mindenhez van erőm.De azért igyekszem.
Hatalmas a Viola!!!Nálunk holnap lesz mázsálás,kedden jön a doki néni.

Kármen!

Tegnap megbeszéltük,hogy ráérünk eladni a lakást jövőre is.Elférünk még egy darabig.Meghirdetjük többször,hátha majd lesz jelentkező.

Kriszti!

Nem semmi a csajszid és gyönyörű.

Dancsi!

Nekünk csak a Sudocrem vált be.A Bepanthen nekünk nem volt jó.

Ildi
tfildiko

Ildi, Enikő,
köszi Kép. Átadom.

Enikő,
valami hír?

Dancsi,
még Neogranormon is jó volt.

Tünde,
Tomika: Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Kriszta: Még semmi, nem akarom zavarni öket! De a trabant itthon vanKép Úgyhogy sztem még semmi.

Tünde: Nagyon édes TomikaKép

Bea: Én se nagyon készülök Húsvétra, nálunk szülinapok lesznek Húsvét hétvégéjénKép (Bogié és apáé) Inkább arra gyúrok. Azért lesz sonka meg tojás,meg Bogival festünk is tojást természetesen, de nagy feneket nem kerítünk neki!

Képzeljétek megjött a mensimKép örülök neki nagyon,gondolhatjátok....! Olyan furcsa, teljesen elszoktam töle. Viszont nem fáj a hasamKép Aminek nagyon örülök, régebben majd megpuszultam a fájdalomtól amikor megjött! Bogi után valamivel jobb lett, de most,szinte "észre se veszem"Kép Remélem nem fog 10 napig tartani! Bár nekem ilyen problémáim sose voltak. Mindig halál pontos volt és max 5 napos. Remélem marad ilyen szupi a ciklusom!

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Már azt hittem,hogy megszületett a baba.
Nagyon hamar megjött neked szülés után a mensid.Elhiszem,hogy nagyon örülsz neki.

Ildi
tfildiko

Ildi: Dehogy haragudtam meg,inkább nekem volt lelkiismeret furim, hogy lehet, kicsit durvábban írtam. Bocsi! A tali még mindig áll, csak időpont kell majd! Most még nem nagyon akarom, mert ma ebéd előtt Flóra kitaccsolt megint és nem is nagyon eszik. Jó lenne már kigyógyulna. Pedig semmi más baja nincs, csak kicsit kókadt és folyton nyafog.

Karmen: Nem volt nagy durranás a csaszis műsor. Nem mondtak újat. Csak hogy a szakmai kollégium ellene van az anya kérésére csaszinak, csak nyomós oka lehet a kitűzött idejű műtétnek, mert milyen kockázatos meg ilyenek. Egy ügyvéd is volt, az lehetségesnek tartaná az anyakérésére történő csaszit. Ilyenek.
Nem lehet, hogy ORsi kinőtte a pelust? Mi Liberot használunk éjszakára.

Dancsi: Boldog névnapot a fiúknak! Hogy ünnepeltétek?

Enikő: Hogy állsz tejügyben? Van még?! Ügyi vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál! Azért pihizz még. Tudom, hogy nem tudsz a fenekeden ülni. Kép Én sem tudok.

Kriszti:Nagyon szépek vagytok!

Bea: Nem lehet, hgoy a gyümi a hibás?! Lehet túl korán adtad Katának. Ha azóta van, hgoy adsz neki, akkor tuti az a ludas. Próbáld ki, néhány napig nem adsz neki csak anyatejet. Lehet, addig óránként kér enni, de hátha helyrejön a kaka. Ha meg nem akkor menj el dokihoz vele.

Mi túléltük a szülinapi zsúrt. A keresztapa nem ért rá, így kezdődött. Flóra okádott egyet ebéd előtt, Bátor meg nem evett, és nyügi volt. De a torta tetszett. Flóra leette az összes marcipán virágot és csoki szivet. Majd teszek fel képet!

Puszka:Gabi3
inecsg

Tünde:Szegény Tomika, jól beütötte a fejét!

Gabi3
inecsg

Gabi!

Jobbulást kívánok a Flórának!
Ma a Noémi is megint annyit eszik,mint egy madárka.Most pár napig a szokásos mennyiséget(ami nem valami sok)megette,de ma csak a tápszer és egy kis gyümölcs van a pocakjában.Kiakaszt a nem evésével.
Az éjszakánk jobb volt egy kicsit.Csak 3/4 órát volt hajnalban ébren,majd utána aludt még 2 órát.

Ildi
tfildiko

Gabi! Maxi pelust? 18 kg-ig tuti attol messze vagyunk, kinöni nem lehet még. Amikor felteszem is böven jo még rá. Köszi a müsort leirtad.
Sajnálom hogy nem volt minden a legjobb a zsuronKép

Tündi! Tomika milyen ügyesen elbánik a kiflivel. Orsi csak kis darabot tud rágcsálni.

Ildi! Jaja. Ha nem sürgös eladni akkor jobb várni. Ettöl még lehet lesz akinek éppen ennyiért megéri.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi,
Nem volt nagy ünneplés. Én sütöttem apának egy tortát és annyi. A nagy családi hepaj anyósoméknál idén elmaradt.

Jozsó egy babakocsit kapott tolünk, meg anyukáméktól közösen. Anyósoméktól egy sötétítofüggönyt a szobájába. Idén még úgysem értékel semmit.

Bea,
Jozsónak is szokott zöld lenni a kakija. Mondjuk mostanság már nem, de 5 hósan még sokszor volt. Olyankor, amikor túlzabálta magát cicibol.
Vendég

Jó reggelt!

Kriszti!

Mikor mentek az oltásra?Szorítok!!!

Dancsi!

Éjszakáitok???A miénk ma is rossz volt.Sokszor keltem,és ringatni is kellett.

Erika!

Boldog névnapot kívánok a Benedeknek!

Ildi
tfildiko

Ildi,
nekünk okés mostanság az éjszakat, max. egyszer kell kelni hozzá, persze többször felsír, de 1-2 perc és visszaalszik. Ma kelt 1-kor (visszaaludt), 2-kor (szintén), 3-kor szopiztunk, majd kelt 6-kor, de mire beértem megint aludt és kelt fél 8-kor végleg. Kép

Sajnállak, hogy nálatok ez nem akar megoldódni.

Én úgy tunik visszakaptam az aranyos, nyugis pici Jozsómat. Fogalmam nincs mi volt a baja,a mikor megkergült, de minden elismerésem azoknak a szüloknek, akik ezt hónapokok kereszetül összeroppanás nélkül végig tudják csinálni. Nekem az az egy hónap pokoli volt, durvább volt,mint a szülés utáni elso hetek.

Erika,
Benedeknek boldog névnapot!
Vendég

Dancsi!

Örülök,hogy nálatok minden rendben.A Noémi sosem volt egy nyugis baba.A férjem tegnap ki is jelentette,hogy ő ezt nem tudná csinálni,amit én.És hogy én ezt hogy bírom.(Tegnap megint formában volt a csaj.Nem evett,hisztizett egész nap.)Én is most már kezdem látni,hogy anyukámnak nagyon nehéz lehetett velem.Teljesen olyan a lánykám,mint én kicsi koromban.
Szombaton megyünk haza,és egy kicsit pihizhetek.Esténként anyuék foglalkoznak majd vele.Már nagyon várom!!!

Lányok!Meddig kell sterilizálni a cumisüveget?

Ildi
tfildiko

Lányok köszi a kakis hozzászólásokat.
Mostmár eldöntöttem nem idegesítem magam amiatt hogy a Kata pehelysúlyú.
Az tény hogy nincs valami sok tejem de azt nem mondanám hogy éhezik. Akkor nem szopna bő háromóránként.
Amúgy nem hinném hogy korai a gyümölcs,de ez gyerek, anya meg divatja vállogatja.
Erről mindenkinek más a véleménye és a tapasztalata.
Minden esetre azt remélem hogy még legalább ennyi ideig tudom szoptatni is a kaják melett.
Ja és amióta a cumisüveg helyett pohárból itatom visszaállt a normális szopási "morálja". vagyis már nem hisztizik a cicin ha dolgozni kell a kajáért.
Mi is hazamegyünk húsvétkor.Már pénteken utazunk.De vasárnap este jövünk is vissza hogy a locsolkodást hétfőn a fiam itt Szegeden is megejthesse.
Ildi!
Biztos kiakadtok rajta de Én csak akkor főztem ki a cumisüveget meg a cumit amikor megvettem, utánna soha. Pontosítok ha már nagyon gáznak tartottam cumikat akkor azért kifőztem őket de egyébként nem.
Karmen!
Képzeld egyik barátnőm is vett a Lidl-es pelusból és szegény 1,5 éves kislányának gombás kiütései lettek tőle. Mondjuk Én is azt használom de nincs vele gondom.
Bea
20180827120929

Bea!

Nem akadok ki rajta.Nekem a doki azt mondta,hogy egy éves koráig fertőtlenítsek.Most már elmúlt 8 hónapos.Én úgy gondolom,hogy már elég lesz csak alaposan elmosni az üveget.De megkérdezem a véleményeteket.Mert ha ti úgy látjátok,hogy még kell,akkor fertőtlenítek tovább.A cumikat én minden nap kifőzöm.

Ildi
tfildiko

képzeljétek, Jozsónak szájpenésze van. 2 féle ecsetelot kapott, 3-3 alkalommal kell ecsetelni vele. Hát szegénykémet úgy kell lefogni, mint az orrszívásnál, ordít, mint a sakál.

Ildi,
Én kb. 3 hós korig sterilizáltam Jozsónak. Szerintem most már elég ha forró vízzel kimosod a cumikat. Végülis a földet nyalja már, nem?
Vendég

Sziasztok,

bocs, hogy pénteken szó nélkül ne mentünk talizni, Kincsőnek nagyon felszaladt a láza, és itthon voltunk meg dokinál. Igen nyűgös volt, egész nap vagy aludt, vagy szopott. De szerencsére szombatra már nem volt semmi baja.

Ildi: mi Kincső hat hónapos koráig főztük ki a cumiját. Ő addig csak szopott, ott nem volt mit sterilizálni, és amikor elkezdtük a hozzátáplálást, akkor már nem sterilizáltam semmit, csak megvoltak a saját edénykéi, és mindig azokat mosogattam először, leginkább csak forró vízben, mosogatószer nélkül. Hozzátezem, nem vagyok egy sterilitás- és tisztaságmániás. Csak nézem, hogy Enikő mikre képes egy ilyen pici baba mellett. Én biztos hagytam volna a csudában a szőnyeget, inkább ledőltem volna egyet, az a tejmennyiségnek is jót tesz. De persze nem vagyunk egyformák.

Kati

Kati
katicabogár

Kati,Dancsi!

Köszönöm.Akkor befejezem én is a sterilizálást.

Kati!

Örülök,hogy jobban van a Kincső.

Dancsi!

Szerintem is már fölösleges,hisz minden poros cuccot bevesz a szájába.Csak nagyon kíváncsi voltam,hogy ti mit gondoltok.

Megyek vásárolni.(Apa pedig Noémizzen.)

Ildi
tfildiko

Ildi! Én azt olvastam fél éves korig kell, én azóta nem is föztem ki neki. A vizet még mindig forralom. A doki szerint már nem szükséges de akkor inkább ásványvizet adjak. Az elég drága a másik hogy nem iszik meg annyit, szoval marad a csapviz. Én fejek azóta is de azt sem sterilizálom, aki megvette a tejet azt mondta szerintem sem kell. Nem lett baja a babájának sem.

Bea! Orsi is pehelysulyú volt, tényleg ne izgasd magad!Ha kevés a tejcsi kapjon vizet is szomjoltásra. Este megint bepisilt Orsi, éjjelre nem adok többet Pamperst, kiprobálom akkor is a Lidl-st.

Orsi is 4 napja megint eszik éjjel 2-3x. Pedig azt hittem végleg átállt az egyszeri ébredésre.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jozsónak utólagosan boldog névnapot kívánok! Szegénykém, szájpenész, nem tudtam, hogy még ilyen korban is el lehet kapni.

Ildi, ha rá értek a lakással akkor várjatok nyugodtan. Most tényleg a béka feneke alá kezdenek süllyedni az árak. Sajnálom, hogy Noémi ilyen nyűgi éjjel, meg tudlak érteni. Pipi se a végigalszomazéjszakát gyerek.

Karmen, Orsi sokat iszik, azért nem bírja a pelus? Nekünk a pampers eddig még mindig bevált, pedig Pipi fogzáskor literszámra iszik még este is.

Enikő, Viola nem sokára megduplázza a súlyát:-) Ügyes vagy, hogy így takarítasz két bogárka mellett. Nálunk emberem takarította az ablakokat, olyan aranyos:-) Ma barkát díszítettünk tojással, több díszítés nem lesz, Pipi így is szerette volna jobban bevizsgálni a tojásokat.

Tünde, Tomika nagyon aranyos, tényleg jól beütötte a homlokát.

Kriszti, táncsak nem apájára hasonlít a lány?:-)) Nagyon jó a kép, szépek vagytok rajta:-)

nyúlanyó

Anita! Régebben sokkal többet szopizott éjszaka, akkor nem volt gond mégsem. Most nincs a pelus átázva, hanem ahogy éjjel felemeli a lábait (gondolom én az lehet) és nagyokat rug lecsuszik a pelus. Pedig nagyon szorosan rázárom, ezt használjuk fél éve nem volt gond a mérettel. Mindegy nappal jo, majd akkor kapja meg.
Régen volt Pipiröl kép!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, lecsúszik a pelus? Nem bodyba alszik Orsi? Bocs nem tudom elképzelni, vagy a lábánál nem zár jól, ahogy mocorog? Aranyos vagy, hogy hiányolod a Pipi képet:-)

nyúlanyó

Sziasztok!

Ildi: Most Bátor nem eszik,Fló mintha jobban enne. Egész jól bírod az éjszakázást, le a kalappal előtted, hogy ilyen türelmes vagy.
Én sem főztem ki sokáig Fló cumisüvegeit. Inkább hetente, kéthetente, mikor már nagyonkoszosnak láttam. Most Bátornak nincs is. Ill. az itató. De azt sem szoktam csak kb. kéthetente. Nem is iszik olyan sűrűn belőle.

Erika: boldog névnapot Benedeknek! Jobban vagy már?

Karmen: Én inkább ásványvizet adok Bátornak, és már régen nem is forralom fel. Mi is ásványvizet iszunk.

Bea: Ez nem divat dolog, hogy a kisbabának hat hóanpos koráig kizárólagosan anyatejre van szüksége. A WHO hozzáértő szakemberei "találták ki". Mert a kisbabának még nem elég fejlett az emésztőrendszere ahhoz, hogy megeméssze, feldolgozza a másféle táplálékot.
Minek a cumisüveg Katának, ha szopik?

Dancsi: Borax jó szájpenészre! Homeós gyogyó!

Gabi3
inecsg

Bátor szülinapi tortájával!

Kép

gabi3
inecsg

Erika,
Benedeknek boldog névnapot kíván Eszter és én is Kép.
Kép

Anita,
igen, nyertél, Apáé a Csajom Kép.

Ma votunk védőoltáson, elég jól vette Eszter. Kapott 1 kúpot és most alukál a Csillagom.
Remélem, nem lesz gond - a 8 napba pont beleesik a Húsvét Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi, nagyon jó a kép, jó pofa ez a luka fogú kutya:-) Bátornak utólag kívánok nagyon sok boldogságot!

Kriszti, Pipinél nem volt gond, remélem Esztinél sem lesz, mostanában így is kijutott neki.....

nyúlanyó

Azt elfelejtettem leírni, h 15 hósan 77cm és 9700g.

Anita,
bízom benne. Eddig csupa rosszakat hallottam a mellék6ásokról, viszont zsinórban Te vagy a 3. akiknél nem volt gond Kép.
Mikó házasodó Kép?

Gabi3,
Fló hogy van?
Bátor milyen nagyfiú már. És nagyon helyes Kép!
Mi is ásványvizet iszunk, Eszter is azt kap. Napi 1,5l nekem simán lemegy Kép.

Ildi,
mit vásárolsz?

Karmen,
Eszter is fenn van éjjelente, Gergővel megbeszéltük, lehet insomnia van a lánynál Kép.
Én tegnapra ütöttem ki magam a kelésekkel+éjjeli szopikkal, ma minden oké.
Gergő Veszprémbe ment tréningre, holnap este ér haza.
Mama nemsoká ideér.

Hajni,
remélem, nem ütött ki nagyon a 7vége?! Merre vagy elveszve?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti: Remélem nem lesz Esztinél gond. Fló rá két hétre belázasodott, de semmi komoly.

Anita: Ez a Courage! Tavayl mikor Bátor megszületett ilyen tortával vártak volna haza, de mi nem mehettünk, ezért behozták! Kép Majd csak holnap lesz a szülinapja, de a nagyikkal tegnap ültük meg. Mi holnap köszöntjük.

Lóci leette róla az összes csokiszívet és marcipánvirágot, ahhoz képest hogy előtte csandrázott.

Gabi3
inecsg

Kriszti: Fló jobban, most Bátor nem eszik. Nálunk nagy alvókájuk van a gyerekeknek. Nappal is tök sokat alszanak és éjjel is jó. Bátor már 2 napja nem ébredt. Most remélem nem kiabáltam el. NÁlunk sem volt gond a szurival.

Gabi3
inecsg

Gabi!
Aranyosak a gyerekek, jópofa a torta is.
Kérdezted egyszer hogy a barátnőm melyik házban lakik, az erdő felöli oldal első ház. Könnyűszerkezetes.Színe passz...
Már nincs cumisüveg, de csak a vizet vagy a gyümilevet akartam a gyerekbe "önteni".nem bonyolítom jó a cici is.nem beszélva arról hogy egyszerűbb.
Egyébként 10-12 éve a három de a négy hós csecsemőre szinte kiírták a gyümölcsös hozzátápit. Legalább is Én így emlékszem. Akkor még vajon hogy tudták megemészteni a másmilyen kajcsit,most meg nem?
Tudod, és gondolom mindannyian így érezzük hogy próbáljuk a helyes utat megtalálni, ami a legjobb a gyerekeinknek.
és ha nem megy a csk anyatejes táplálás akkor mást kell kialakítani.
Amúgy mi szép csendben visszatérünk a cicihez ugyan is ma elmentem vele a dokihoz aki orvosilag megállapította hogy csak hisztizik...
Semmi baja de főleg nem éhezik. Lassan 6 kg elmúlt egy hónapban is szépen fejlődik tehát csak nem bíztam magamban és azt hittem nincs elég tejem közben pedig vanKép
Örülök és megnyugodtam.

Építkezők figyelmébe:
A VAdaspark lakóparkba voltam ma kocsikázni(Katát altattam)a hátsó sorban van egy csomó könnyűszerkezetes ház. Igaz csak kívülről lehet látni a földszintes,elég alacsony házak, mindha semmi padlásterük nem lenne. Egy sétát megér maga a forma az ötletek miatt is.
Bea
20180827120929

azt szerettem volna leírni hogy egy hónapban 0,5 kg hízott csak nem sikerült
Bea
20180827120929

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: