A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CaldeaKép
Hihetetlen, pont ezeket a tüneteket produkálomKép Most két napja egyszerûen "borzalmas" a közérzetem. Ez egy nagyon abnormális állapot (már ami a hormonjaimat illeti. Egyébként nekem 30.000,-Ft-ot mondott az orvosom de el tudom képzelni a 40.000,-Ft-ot is. A hõhulláomokról ne is beszéljünk.... Én az elsõ szuri elött megkérdeztem, hogy mire számíthatok és a magam kis optimizmusával el is határoztam, hogy na jóóóóó.. Nekem ne mondja senki, hogy ezeket produkálni fogom. Aztán jöttek a sírások, pityergések, hõhullámok.... Ezért is mondom, hogy a dicséret a Páromat ugyanannyira megilleti. Azért igyekszem uralkodni magamonKép A laparon már én is gondolkodtam. Valószínûleg azért nem csinálta meg az orvosom, mert egyértelmû volt a diagnózis és gondolom most fogja mivel így kiderülhet, hogy milyen állapotban van az endom.Kép Nagyon bízom benneKép

Puszi: Doris
doris

Edi, Edus es tobbiek
En is banom hogy mindenkinek elujsagoltam a hirt, es azt is hogy beavattam Oket a problemaimba, amitol valoszinuleg nem sikerul aldott allapotba kerulnom. Az elejen azt gondoltam hogy pik-pak terhes leszek nem gondoltam az esetleges komplikaciokra. Mikor bejelentettem hogy megnezetem magam, szinte mindenki megprobalt lebeszelni rola. Nehez volt nekik megmagyarazni hogy en inkabb elmegyek most, minthogy 2 evet hiaba varjak. Azota bolcsebb vagyok es csak azokat avatom be a titokba ahol erzem a hasonlo keszultseget. Miutan megmutattam apukamnak a grafikonomat tudomanyosan kozolte a problemat: Minden nap kell akciozni es tobbszor is! Kép Hiaba magyaraztam neki: ez nem egeszen ajanlott meg stb......
Ram se hederitett viszont komoly elbeszelgetesre invitalta a ferjemet Kép) a temat gondolom sejtitek.
Szerintem ez rosszabbul esett szegeny paromnak mint az oly retegett Matyi vizsgalat. Kép

Alice
A legbiztosabb az ha magad is hiszel az eredmenyben. Kép
Lehet hogy terhes voltal de a hormonkornyezet vegett nem maradt meg, de az is lehet hogy a korhazban elavult technikat alkalmaztak ami csak egy kesobbi szakaszban mutatt ki eredmenyt, vagy osszekevertek a leleteket. Kép) Tudom nagy a fantaziam de szerintem neked is. Igy azt ajanlom gyozd meg magad egy vegso teszttel, ha mar felig-meddig hiszel abban hogy nem vagy terhes nem erhet oly nagy csalodas.

Pusz Mindenkinek
Melinda
Melinda

EdiKép
Ne csüggedezzKép! Olyan rossz volt ezt a "selejt" szót olvasniKép Én havonta szoktam selejtezni (rossz akkukat, tartozékokat...stb) De, hogy Magamat is bedobozoljam....KépKépKép Az a legfontosabb, hogy mi bízzunk önmagunkban ill. egymásbanKépMiért lennél Te vagy itt bármelyikünk is selejt? Nekünk eddig még nem sikerült babázni de lehet, hogy van egy csomó olyan pozitív, jó, szép tulajdonságunk melyek más "babások"-nak nincsKépKép
MelindaKép
Fel a fejjelKép Ez egy jó kis versenyfutás ahol mindannyian célba érünk csak még "meglepi", hogy mikorKépKép

doris

EdelweissKép
A leveled üresen jött át. Elküldenéd újra?Kép

Köszi: Doris
doris

Doris,
benned egy pszichologus veszett el. Kép

Edi, Melinda
Fel a fejjel. Mindenkinek sikerülni fog nektek is. Az élet nagyon kiszámíthatatlan, lehet, hogy éppen most.

Szúrogat a petefészkem. Még soha nem vettem észre, hogy ilyet csinált volna. Ráadásul ma kellene lennie a nagy könyv szerint az ovimnak, de hõmércsizni nem tudtam reggel, mert elaludtunk, és idõre kellett menni a dokihoz.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris,
most megkaptad? Kép

Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép
Izgi amit írsz, lehet, hogy szerencsét hoz neked ez az elmaradt hõmérõzés meg a doki bácsi?KépRemélemKép

Mi lehet a gond? A leveled megint szöveg nélkül érkezett... Tegnap még minden OK-s volt. Van ötleted? És Te megkaptad az enyémet?

Doris
doris

Melinda!

Azthiszem már nem veszek tesztet hisz ma délután megyek nõgyogyihoz az majd megmondja hogy mivan vagy mi volt remélem.A fejleményekrõl majd beszámolok nektek.
Addigis pusz mindenkinek
Alice
Alice

Doris Kép
Elküldtem megint. Kíváncsi vagyok most lesz-e "bele". Kép
Mert ha igen, megvan a hunyó is. :-)

Edelweiss
edelweiss

Lányok,
Nagyobb szöveget nem enged el küldeni mit tegyek?
Breki
Breki

BrekiKép
Csatolni nem enged a gép? Ha nem akkor küld nyugodtan 2 vagy három üziben és mi tudni fogjuk, hogy folytatásos levélrõl van szóKép

Doris
doris

Mivel többen is kértétek leírom akkor az MRI- vizsgálat tapasztalatait itt: Beutalót a nõgyógyász adott és idõpontot is õ egyeztetett az IMC (International Medical Center)-vel. Ez a MÁV Kórház területén található, de nem tartozik szervezetileg hozzá.
A lényeg: ez egy olyan vizsgálat, amely a mágneses rezonancia elvén mükõdik, így semminemû fém tárgy nem lehet a betegen a vizsgálat idején ( akinek fém darab van a testében annak meg sem csinálják). A vizsgálat elõtt 4 órával nem szabad sem enni sem inni (én ezt nem tudtam) mivel kap a beteg egy kontraszt anyagot és egy igen korrekt ( jogi szempontból is kielégítõ vizsgálatról szóló tájékoztató után aláíratják a belegyezést a vizsgálat elvégzésérõl.
Breki

Ez után ráfektetik a beteget egy ágyra és betolják - kb. csak a térde van kint - egy tube-ba (zárt csõ szerû valamibe) és ezután gyakorlatilag különbözõ szögekbõl hol erõsebb hol gyengébb lövés szerû hangot és puffanásokat hall az ember. (Szerintem ehhez a hangokhoz képest az Afgán lövészárkokban lévõ zaj az kis nyúl.)Kép A külvilágtól -ha rosszul van az ember - segítséget csak akkor lehet kérni, ha a kezedbe nyomott kis gombot megnyomod és õk akkor leállítják a gépet és bejönnek a betegért. A férjem elmondása szerint én kb 20 percig voltam bent.
Breki

Én megtagadtam a kontraszt anyag beadását - a vizsgálat elõtt radiológus professzorral konzultáltam és õ mondta, hogy enélkül is látniuk kell az elváltozást ha van - mivel egyrészt én elõtte ettem, másrészt a olyan hatásait taglalta a kontraszt anyagnak a részletes leírás, hogy ha ettem volna sem adattam volna be. Egyébként pedig jogomban állt megtagadni. A fõorvos asszony próbált rábeszélni, hogy egyezem bele, de én nem tágítottam, és végülis az eredmény engem igazolt, mert negatív lett a vizsgálat pusztán nekik volt macerásabb a gépet más szögbõl történõ beállításra beprogramozni.
Breki

Hát ez történt. Én úgyan nem küszködöm klausztrofóbiával, de a vizsgálat elõõti éjjel egy órát ha aludtam, annyira be voltam rezelve, de feleslegesen. Csak hát az ember minden ismeretlenül egy kicsit fél.
Ha valakinek van még valami kérdése nagyon szívesen válaszolok!
Breki
Bocs azoktól akiket mindez nem érdekelt a hosszúságért!Elnézést a részletekbe való küldésért is, de csak így ment el!
Breki

Sziasztok Lanyok!

Breki: kuldd tobb reszletbenKép

Megvan a hormonvizsgalatom, ma remelem kezbe is vehetem, mar tok izgatott vagyok, es remelem minden rendben lesz vele. Majd hetfon megosztom veletek az eredmenyeket!

Pusssz: orsoly
orsoly

BrekiKép
Köszi a leírástKép Miért tagadtad meg a kontraszt anyag beadását? Milyen káros mellék/utóhatása lett volna?

Doris
doris

Doris, Edelweiss
Osztom optimizmusotokat Kép
Raadasul ott van Barbi esete is...rendezetlen ciklus tobb hosszu probalkozas majd Serophene, es az orvos meg azt is megmondta nekik mikor kell szeretkezni pluszba meg az ovulacios teszt es lass csodat: baba a pociban Kép
Ebbol az kovetkezik hogy tervezetten vagyak es ketsegek kozott is lehet teherbe esni.
Ilyenkor nagyon boldog vagyok Kép
Melinda

Doris,
Azért mert úgy gondoltam, ha már úgyis betolnak egy teljesen zárt csõbe akkor ha ott rosszul leszek akkor nagy gáz lesz. Egyébként enyhe rosszulléttõl a fulladáson át légszomj, hányinger stb súlyosabb esetekben erõs reakciós tünetek és akár halál is bekövetkezhet. Ilyen infok birtokában még utólag is azt gondolom jól döntöttem.Nem?
Breki
Breki

Orsoly meg Tobbiek milyen hamar lett kesz a hormonvizsgalati eredmeny? (Ot het az realis, vagy elobb is kesz van?)
Melinda

Breki
Jol dontottel Kép
Melinda

Melinda
Nekem ma azt mondta az orvos, hogy 1-2 hét, de 1 hét múlva érdeklõdjek. Azt hiszem attól is függ, mennyire leterhelt a labor.

Edelweiss
edelweiss

Breki
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Jól döntöttél. Kép
edelweiss

OrsolyKép
Drukkolok, holnap meséld elKép!
MelindaKép
Csak így tovább az optimizmus útjánKépKép
BrekiKép
Most már maximálisan megértelek... Én sem engedtem volnaKép

Doris
doris

Melinda!

Az enyém 1 hét mulva kész lett.
Alice
Alice

A II. szamu klinikan?
Melinda

Koszi Lanyok!
Melinda

Doris

Mindig a sarga uton.....lalala ++++
Melinda

MelindaKép
Ez jó, le sem esett"...mindig a sárga téglán..."KépKépKép

Puszi: DorisKép
doris

Breki ?

Mi a vizsgálat lényege, vagyis miért csinálják? Bocsi azt hiszem lemaradtam róla.

Szami
Szami

Köszi BrekiKép!
Sien

Breki itt van valami osszefugges leirva a prolaktin es a stressz kozott!

A hipotalamuszban képzõdik az a hormon (ennek GnRH a nemzetközi rövidítése), amely az agyalapi mirigy megfelelõ hormonjait mozgósítva a tüszõérést és -repedést, valamint a méhnyálkahártyának a megtermékenyített petesejt befogadására való felkészülését szabályozza. Ha a GnRh örökletes vagy szerzett ok miatt nem tölti be feladatát, a tüszõérés és -repedés elmarad. Szerzett ok lehet a lányok körében nem ritka lelki eredetû, kóros étvágytalanság (orvosi nevén anorexia nervóza), az igen erõs testi igénybevétel (ez különösen a hosszútávfutókra jellemzõ), a fokozott stressz, bizonyos idült betegségek és vegyi anyagok (gyógyszerek és kábítószerek rendszeres szedése).
A tüszõrepedés elmaradása és vérzéshiány miatt orvoshoz forduló nõk egyötödének az agyalapi mirigye mûködik rendellenesen. Ezt a petefészket a saját hormonjainak termelésé-re késztetõ agyalapimirigy-hormon hiánya ugyanúgy elõidézheti, mint a tejelválasztást serkentõ hormont (a prolaktint) termelõ daganat (erre tejcsorgás is felhívhatja a figyelmet), továbbá bizonyos gyógyszerek szedése. A tüszõérlelõ hormon híján ugyanis nem indul meg a petesejt érése, míg a sárgatestképzõ hormon hatásának zavara viszont a tüszõrepedés folyamatát és a méhnyálkahártya érését, azaz a megtermékenyített petesejt befogadását zavarja meg.
Melinda

A nagy szakszavakbol kihamozva:
Van az agyalapi mirigyunk ami a hormonjainkat termeli es letrehozza. Ez az agyalapi mirigy retento erzekeny joszag mivel meg a stressz, a hulye lelkialapot is hatassal lehet ra. Ha elmarad a toszurepi vagy verzes akkor beletarozhatsz a nok azon egyotod reszebe akiknek az agyalapi mirigye rendetlenul mukodik (es ennek okozoja a fentiek alapjan lehet a sterssz is). Ezt a helytelen mukodest okozhatja a prolaktin is.
Melinda

MelindaKép
KösziKép

Doris
doris

Meg egy bizonyitek:

Hormonvédelem

Ugyanazok a hormonok termelõdnek akkor is, ha egy kutya kerget bennünket vagy ha összetûzünk fõnökeinkkel. A stressz folyamata az agy vegetatív központjából, a hipotalamuszból indul ki. Ez az agyi struktúra egyszerre aktiválja a szimpatikus idegrendszert és a mellékveséket A mellékvese velõbõl felszabaduló adrenalin és nonadrenalin hatására megnõ a vázizmoknak, a szívnek és a tüdõnek a vérkeringése. A mellékvesekéregbõl felszabaduló cukoranyagcserét szabályozó hormonok (glükokortikoidok) az adrenalinnal együtt megnövelik a vércukor szintjét, ezáltal az agy tápanyag-ellátása javul. A só- és vízháztartás szabályozásáért felelõs mineralokortikoidok megnövelik a szervezet só és víz visszatartását, ezáltal nõ a vértérfogat A vértérfogat növekedése és az adrenalin felszabadulása, valamint a szimpatikus idegrendszer aktivitása megnöveli a pulzust és a vérnyomást Így hát szervezetünk harcra kész, azaz majdnem.

A mellékvese kéregbõl ugyanis az említett ingerre nemi hormonoknak is fel kellene szabadulnia. Ez viszont nem egyeztethetõ össze a létért folytatott küzdelemmel. A természet úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy a stressz hatására megnövekszik a prolaktin nevû hormon termelése.

A stressz tehát egy idõben aktiválja a létfenntartó erõket és nyomja el a fajfenntartó ösztönöket És ez így tökéletes.

Hivatkozas : [url=http://www.pharmanet.hu/babapatika/0009/cikk03.htm" TARGET="_top]http://www.pharmanet.hu/babapatika/0009/cikk03.htm[/url]
Melinda

Breki
Ezt is ott talaltam:

Betegségtudat: az ördögi kör

Ezzel a kör bezárult Azt a tényezõt, mely ezt az ördögi kört újra és újra indítja, úgy hívom, betegségtudat. Ez nem más, mint egy kis csipogó a beteg fülében, mely minden reggel és este azt csipogja: "neked valami bajod van", "lehet, hogy rákos vagy", "talán sohase lesz gyereked" stb., stb. Általában mindenki attól fél, ami a környezetében már elõfordult A nemi szervi vérzés például szorosan összefügg a nõgyógyászati rákos betegségek képzetével, így ha valaki a családban már szenvedett nõgyógyászati daganatban, a rákfélelem fog dominálni. Ha a beteg vagy közvetlen hozzátartozója már szenvedett el spontán vetélést, a vetéléstõl fog félni. Más betegeknél jóval ritkábban fordul elõ a fejlõdési rendellenességektõl, terhességtõl, szüléstõl való félelem. Sajnálatos módon a stressz eredetû cikluszavarokról és meddõségrõl az orvosok (külföldön is) nem hajlandók tudomást venni. A szorongó, a betegség tudatától megrettent beteget a legválogatottabb testi és lelki gyötrelmeknek teszik ki. Például kikaparják a méhet, hastükrözést, méhfeltöltéses röntgenvizsgálatot végeznek De szóval is legalább annyit tudnak ártani. Megvizsgálják a beteget és úgy találják, hogy "kicsi a méhe" vagy "hátra hajlik a méhe". Megvizsgálják a beteg vérének prolaktinszintjét: "Magának magas a prolaktinszintje, lehet, hogy agydaganata van." Kismedencei ultrahangvizsgálatot követõen: "Magának petefészek cisztája van". Persze hogy van, hiszen a tüszõ nem repedt meg. Nyilván magasabb a prolaktinszint, mert ez a stresszfolyamat része. Továbbá az egyes mellékleleteknek, mint például a méh nagyságának és helyzetének a taglalása, az esetleges méhszájseb ecsetelgetése mind-mind olyan tett, mely a beteg betegségtudatát, azaz a szorongását fokozza. Az orvosok olykor tehát annyit ártanak, mint amennyit használni tudnának, ha felismernék az álarc mögött a betegség tudatától megrettent beteget.
Melinda

Breki!

dr. Elek Csaba egyik könyve pont azzal foglalkozik, hogy milyen okok lehetnek a meddöség hátterében. Ö az irja, hogy a nem szervi eredetü meddöség 70 %-át a stressz okozza (ezt a tapsztalatai is alátámasztják). És a stressz velejárója a megemelkedett prolaktinszint. igaz, azt állítja, hogy a magas prolaktinszintet nehéz vérvétellel tettenértni, mert nagyon gyorsan bomlik.
Jó kérdés, hogy akkor mi van azoknál, akinél mégis sikerül megmérni. Azoknál már nagyon magas? (Bocs, nem ijesztegetés akar lenni, inkább csak egy elméleti kérdés, amire még nem találtam választ.)

Beszti
Beszti

Ja, ezt a cikket is ö irta, amiböl Melinda is idézett...

Beszti
Beszti

EdelweissKép
Melinda írását olvastad? Nem érdemes bosszankodni a Fõnökeink miattKépTudom, hogy nehéz de muszáj letojni õketKép Egyébként én mosolyogva végighallgatom aztán amikor kimegy a szobámból akkor "beintek"Kép Nem túl nõies de bejön a dologKép Én fiuk között dolgozom (szerencsére) és velük jó kis taktikát dolgoztunk ki és folyton nevetgélünkKép Amikor kedves Fõnökünk elõáll valamivel akkor mindannyian lelkesen bólogatunk és sûrû "igen,rendben,helyes...stb" reakciókkal nyugtatgatjukKép Aztán távozása után minden visszaáll a régi, jó kerékvágásbaKépKép Annyira nem éri meg idegeskedni a Fõnökök miattKépKép

doris

Doris
Ezt a technikat en is alkalmaztam.Kép
Meg a fonok kibeszelese is az alkalmazottak kozott nagy stressz oldo volt. Foleg mikor lattad hogy nem csak teged szivat hanem masokat is. Kép
Egyebkent, nekem ritka lehetetlen fonokom volt ma mar csak rohogok amikor a banto dolgai az eszembe jutnak. Nem mondom hogy minden huzasa direkt volt de hianyzott a kello pszihologia erzeke.
Melinda

MelindaKép
Örülök, hogy Te is sikerrel jártálKép Mi kibeszélni nem igen szoktuk de a "letojni magasból és mosolyogni kedvesen" terápia remekül mûködikKép Engem már rég nem bosszant ilyesmi bár egyébként is "higgadt" természetem vanKépKép Szerintem meg kell tanulni szelektálni és sorrendbe állítani a fontos ill. másodlagos dogokatKép Tudom, hogy nem könnyû de megériKépKép
TímeaKép
Gondolom, hogy nem igazán volt kedved a héten "beszélgetni" velünk de azért remélem, hogy "bekukkantasz" közént néhaKép Sokat gondolok RádKép
CipomamaKép
Jó hétvégét Nektek is és ha idõd engedi írj kérlekKép

LányokKép
Pihenjetek jól a hétvégén és ne feledjétekKép Csak elõre szabad nézni sohasem hátraKépKép!!!

doris

Sziasztok Drága BARÁTNÕIM!

Remélem még nem felejtettetek el. Sajna snowboardozás közben a bal térdem kitekeredett, úgyhogy most táppénzen vagyok. Kevés az idõm most, csak gondoltam adok valami életjelet magamról. A babaprojekt most felfüggesztve, mert rögzített lábbal aligha tudnék inszemre UH-ra és egyéb hasonló vizsgálatokra menni. De most olyan jó így. Nincs bogyó, nincs állandó korházbajárás stb. Nyugis vagyok, mert úgy érzem ebben az évben már csak összejön a kismanócskánk.

Nagyon hiányoztok és megõrülök,hogy otthon nincs net. Sajna vezetni sem tudok, így netkávézóban sincs lehetõségem veletek lenni. Ez is csak egy véletlen.
Most befejezem, mert lejárt az idõm
gabómanó

Drága Gabóka!KépKép

Jó. hogy jelentkeztél! A lábadnak jobbulást, hogy mielõbb mehessél inszemre!! Addig is pihenj sokat!!KépKép

PucúrKép
Pucúr

GabomanoKép
Sajnalom ami a labaddal tortent... Remelem mielobb felepulszKép Az viszont nagyon klassz, hogy teljesen bekes es nyugodt VagyKép Ha meggyogyul a labad biztosan sikerul majd az a BabacskaKépKép

doris

Kedves Lányok!

Én is már régen jelentkeztem (eddig még csak néhányszor), de most szeretném a segítségeteket kérni. Nálunk is elérkezett az idõ egy alapos kivizsgálásra. Szeretnénk Apajelöltet is és engem is megnézetni, hogy hogy állunk... miért nincs még baba,pedig mi mindent megtettünk.
Amiben segítség kellene:
Hol végeznek rövid határidõvel "matyi" :-) vizsgálatot?
Illetve nekem is kellene egy megbízható orvos aki spéci a hormonok terén. Mindez Budapesten...

Segítségeteket elõre is köszönöm
Pukkancs
Pukkancs

Sziasztok!

Kép...Kép...Kép EZT FELTETLENUL NEZZETEK MEG!!!
Ha az alabbi cimre rakattintatok egy humoros, a babas temaba vago jatekot tolthettek le. Kb..5 MB
Ha a letolteshez vagy a telepiteshez segitsegre van szukseg irjatok.

[url=http://download.freenet.de/download.php?file_id=4087&PHPSESSID=495cf48e2d50837fe9fb4c5ab075bcc1&PHPSESSID=495cf48e2d50837fe9fb4c5ab075bcc1" TARGET="_top]http://download.freenet.de/download.php?file_id=4087&PHPSESSID=495cf48e2d50837fe9fb4c5ab075bcc1&PHPSESSID=495cf48e2d50837fe9fb4c5ab075bcc1[/url]

Udv Melinda
Melinda

Szép jó reggelt Lánykák! Kép

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Gabómanó
Úgy sajnálom a lábadat. De hidd el, minden rosszban van valami jó is, most legalább kikapcsolsz egy kicsit, még ha kényszerpihenõ is ez a pihenõ. Lehet, hogy épp ezért fog majd összejönni a kismanó. Kép

Doris
Maximálisan igazad van. Juszt se fogok idegeskedni valaki miatt, akinek más sem jár az eszében, mint hogy hogyan szipolyozzon ki másokat. Majd én is jópofizok, aztán úgy csinálom a dolgokat, ahogy jónak tartom. Kép

Ja, majdnem elfelejtettem. A mai táblázat:

<pre>
Kisvuk 4c 45 cn Svájc 27 év
Indigo 2c 35 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 34 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 34 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 31 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 31 cn Adács 27 év
Gabó 31c 29 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 26 cn Budapest 27 év
Edina 11c 26 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Klari 8c 25 cn Budapest 31 év
Szami 11c 23 cn Budapest 30 év
Lora 15c 22 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 21 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 20 cn Budapest 28 év
Edi 10c 19 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 13 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 12 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 11 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 11 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 9 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 9 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 8 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 6 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 5 cn Los Angeles 35 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok LányokKép
Szép, mosolygós hetet kívánok mindenkinekKép
EdelweissKép
Ügyes vagy, csak így továbbKépKépKöszi a leveletKép Hamarosan válaszolokKép

doris

Melinda!

Sajnos nem tudtam megnézni amit feltétlenül ajánlottál, azért sem mert nem tudok németül.

Mi az?

Marcsi
Marcsi

Nagyon szép reggelt mindenkinek!
Hát én is jó rég voltam itt. Átadom a munkámat és ez elég sok elfoglaltsággal jár, sajna ezért kellett itthagynom Titeket!
Örülök,hogy azóta azért van akinek sikerült a baba.
Az én menstruációm most 3 napja késik, ami már máskor is elõfordúlt, de az még nem, hogy a hõm 37 fölé menjen. A múlt hónapban nem hõmérõztem, csak a 23-24. naptól és azóta 37,1 v. 37,2. Szerintetek ez jót jelent, vagy ez még nem ad alapot a reménykedésre?
Alig tudok aludni és rettentõen izgulok. Tesztet még nem hiszem, hogy érdemes lenne csinálni, hiszen ennyit máskor is késett.
Lányok, egy barátnõm Serophen (remélem jót írtam) szedése közben lett terhes. Elötte szinte abszolút nem volt peteérése! Ugyhogy mindenre van remény!!!!!
Sok pusszancs
Viki26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: