A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish a munkahelyeden tudják, hogy lombikra mész?
Én attól félnék, hogy nem tudnék otthon maradni, mert a munkahelyemen nem vennék jó néven. Max 1 hetet még el tudnék intézni, de kb ennyi.

Kép

Kép
pkagi

Bár én még csak az inszemnél tartok, dehát gondoladban foglalkoztat a lombik.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Igen tudják,hogy lombikunk lesz és nagyon rendesek. A főnököm azt is mondta, hogy ha valami miatt elfogyna a szabim, akkor elenged simán fizetésnélkülire, ha szükség van rá. És szurkolnak nekem, ami szintén nagyon jó érzés Kép

Neked nem lesz szükség lombikra, kövesd inkább Noémi példáját Kép

Lkt Kép
Laptop (Babanet Kép), könyvek, playstation.
Ez a tervem az elkövetkezendő három hétre.
A páronak meg mondtam, hogy hétvégén ki kell takarítsa az erkélyt, mert ha ilyen szép idő lesz, akkor a nyugágyban akarok feküdni a friss levegőn Kép

wish

Tényleg, akit érdekel, annak mondom, hogy ma is volt egy 30e Ft-os gyógyszercsomag. Most tartunk 125-nél.
Ha hozzáveszem a lombik elötti kivizsgálásokat, és a párom kezelésére vett gyógyszereket, akkor még egyszer 100.
Mondták, nekem, hogy sokba kerül felnevelni a gyerekeket, de hogy ennyire! Kép

wish

Sziasztok!
Olvaslak titeket egy ideje, de eddig úgy gondoltam, hogy nem nagyon illik ide a problémánk. A párom sejtszámai igen alacsonyak, bár a Maca Vibe-vel elértünk valamiféle javulást. Az urológusa felírt egy gyógyszert és azt szedi jelenleg is. November óta próbálkozunk és eddig még semmi. Persze tudom, hogy csak 1 év után kellene elkezdeni aggódni, de a doki azt mondta legutóbb, hogy ha nem javul az eredménye (1,5 és 6 millió között van)akkor elkezdhetünk gondolkozni a további lehetőségeken. 4 hét múlva lesz az esküvőnk. Most teljesen lefoglal és kikészít a szervezés, de minden nap azzal kelek és fekszem, hogy mennyire szeretném már, ha beköltözne valaki a pocakomba. Szóval lelkileg eléggé megvisel a dolog. Ezért nem is merek elkemenni a nyőgyógyászhoz. Ráadául nincs is nőgyógyászom! Nem tudom kihez kellene fordulniom, aki komolyan veszi a félelmeimet és meghallgat és a elvégzi a szükséges vizsgálatokat. Jó látni, hogy másoknak sikerül és őszintén örülök neki. Mióta megtudtuk, hogy nem lesz egyszerű a baba projekt teljesen máshogy nézem a dolgokat. Szóval ha valakinek lenne néhány biztató szava hozzám, az nagyon-nagyon jó lenne.
Ninocska
Vendég

Wish,,,Kép ja,,nem olcso egy gyerek,,,foleg nekunk! nem baj,,majd 5 eves szuletesnapjaig nem kap ajandekot,,mert mar sokba' volt...Kép Kép Kép Ez az emberem mondta hhahha (persze viccbol)
Az nagy szo, hogy a fonokod ilyen megerto! Biztos van gyereke,..vagy tevedek?

Dodo,,azt elfelejtettem, hogy amikor meg regen beszeltunk akkor mondtad, hogy a josnod idenre igert gyereket! Es bejott ! Kép
saci

Ninocska Kép Ne keseredj el,,itt jo csapatot talalsz,,es probalunk segiteni. A gyerekhez 1 db sperma is eleg Kép LEgfeljebb lombik kell hozza.
hol laksz? A meddoseg.lap.hu - n vannak alap info-k,,de majd reszleteset mondanak itt a lanyok! A fo meddosegi klinikak ott vannak, nem erdemes kulon nogyogyaszt keresni,,mert ott ugyis agyon fognak vizsgalni !
saci

Saci Kép

Én azt mondta, hogy írom a "gyrekcsinálási" kiadásokat, aztán ha valamit kérnek a gyerekek, akkor annak az összegét mindig levonom belőle és megmondom nekik, hogy vegyék úgy hogy megkapták, de még van hátra 78562 Ft törlesztés Kép

Ninocska!
Ez tényleg nagyon alacsony szám. Lombikgyanús. Az andrológus ezt nem mondta? Inszemhez azt olvastam, hogy 12 milliós összspermaszám kell.

wish

Saci Tegnap kérdeztem tőled, hogy megnéznéd-e nekem is a jonas napjaimat? Ha nincs időd, nem probléma..

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Nem volt semmi bíztató.Kép 31.cn-on a méhen belül nem talált semmit. Látott valami képletet meg ömlenyt a jobb petevezetéknél, lehet, hogy méhen kívüli terhesség. Jövő szerdán kell megint visszamenni UH-ra, megnézi, hogy hogyan változtak a dolgok. Nagyon magam alatt vagyok, már bőgtem is.Kép
szilvi26

Ninocska Kép
Szerintem itt már mindenki volt lent a padlón. Nagyon sokat segít, hogy húzzuk egymást. Kép
Én mióta itt vagyok mondhatom azt, hogy boldogabb lettem, mert nem nyomaszt már a dolog, hanem csak arra gondolok, hogy előre, meg hogy mi a következő lépés és itt mindent kivesézünk a lányokkal.
Jó olyan emberekkel beszélgetni, akik ugyanolyan cipőben járnak. Kép
Kérdezz minket nyugodtan és majd mi öntjük beléd a lelket. Kép
Jól kicsavartam ezt a mondatot. Kép
Szóval fel a fejjel. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ninocska
Az urológusnak tényleg kellett volan mondania hogy ez lombikos dolog lehet Kép Persze a maca Wish párjának segített 2 hónap alatt, ez még esélyes lehet, de szerintem ne várjatok sokáig a dokival. Én a helyedben most megpróbálnék maximálisan az esküvőre koncentrálni, hisz egy csodálatos esemény előtt álltok, teljes embert kíván a szervezés is, hát még a részvétel! Kép Nehogy aztán kisírt szemekkel álljál nekem a házasságkötő teremben! Kép Komolyra fordítva a szót, lagzi után pihi, aztán meddőségi központ kerestetik. Legalábbis én ezt tenném.
Sok boldogságot egyébként! Kép
És kitartás, mégha küzdelmes is az út a babáig, de biztosan össze fog jönni!

Tündi
Vendég

Szilvi Kép
De ez még nem biztos, ugye? Nagyon remélem, hogy a doki csak nem látott még semmit, de OTT VAN! Nagyon szoritok neked! Húúú de messze van az a szerda Kép

Tündi
Vendég

Wish!

Teljes erőmmel koncentrálni fogok rátok!
Nagyon nagyon szorítok!Sikerülnie kell!Kép
Ígérd meg hogy az őszi babások fórumába jössz!Kép

Kép

Kép
megann

Jaj, Szilvi Kép
Remélem nem lesz méhekívüli. Inkább ne legyél most babás, de ne legyen méhenkívüli Kép
Drukkolok, hogy ne legyen baj.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++

wish

Megann Kép
Egy decemberi babával (sőt kettővel)? Kép
De legyen Kép

wish

Wish!
Ne haragudj, önző voltamKépKép
Csak nagyon szerettem volna, ha jönnek még sokan innen a másik topicba!
De természetesen a te érdeked az, hogy a veled egykorúakkal diskurálj, viszont ha bármi kérdésed, aggályod van, rám mindíg számíthatsz az őszi babás topicba, ezt ne feledd!
És nagyon nagyon szorítokKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Szilvi,Kép,bocs,,mar tegnap akartam irni,,hogy mar annyi nev lett beirva a jonas tablaba, hogy ez a gep kiirt vmit, hogy regisztralnom kell most mar magam. Sajnos nem megy. Ha van idod,,probald meg,,a cim vhol feljebb
sok sikert Kép

wish Kép jot rohogtem! A levonasrol beszelek! jo otletKép
Atyam,,utolso lehetosegunk ebben a honapban teherbe esni,,ha iden szeretnenk szulni! Mindent bele!!!
Latod Tundi,,ITT az energia
saci

Szilvi Kép
Húúúú hát kitartás.
Meddőségi dokihoz jársz?
Nem akarsz elmenni gyorsan egy másik orvoshoz, hogy esetleg ő mit mond?

Kép

Kép
pkagi

Megann Kép
Édes vagy Kép. ne félj számítani is fogok rád Kép Remélem majd a szopizás pelenkázás közepette lesz rám időd Kép

wish

Saci Kép
Pesrze szerintem szíves örömest megveszek bármit a skacoknak, ha lesz elég pénzünk. Végülis már most is éppen ezt teszem Kép

wish

Lányok!
Köszönöm mindenkinek!
Saci Budapesten lakom. A lombiktól nagyon félek, mert anyagilag sem állunk valami jól, másrészt lelkileg is elég rossz időszakom van. Egyetemre járok munka mellett, ráadásul fél éve vagyko csak a munkahelyemen, nem hiszem, hogy támogatnák a dolgot. Persze nem ettől kell függővé tenni a dolgot, de valamiből meg is kell élni.
Pkagi Jól esik, hogy megbeszélhetem olyanokkal a problémámat, akik megértenek és nem gondolják, hogy csak hisztizem. Eddig is sok lelkierőt merítettem belőletek. Remélem egyszer majd viszonozni tudom neketek.
Tündi30 Nagyon szépen köszönjük! Sokan az ismerőseim közül feltették azt a kérdést, hogy így miért megyek hozzá a páromhoz. Számomra ez sértés volt. Szeretem és nem ezért nem fogom szeretni. Látom, hogy küzd és akarja a babát. Szóval legalább a kapcsolatunkkal nincs gond.
A másik problémám, hogy nem tudom melyik központot válasszam. Nézegettem már a különböző topicokat, de nem tudom merre induljak el. Ezért gondoltam, hogy előbb beszélek egy nőgyógyásszal. Azt hiszem igazad van. Egyenlőre elég az esküvő. Addig pedig gyűjtöm az erőt az első lépésre.
Ninocska
Vendég

Szilvi,

szerintem a 31. napon még nem szokták UH-al látni!

Szorítok, hogy minden rendben legyen! Próbáldd elfoglalni magad valamivel, ami leköti a figyelmedet! Persze könnyű ezt másnak mondani......

Én szerencsére holnap szabin vagyok, de biztos laza nap lesz mindenhol.

KITARTÁS!!!!!!!

Pussz
plussz

Ninocska
Ezt komolyan mondod? Megkérdezték tőled hoyg így miért házasodtok össze? Hát megáll az eszem! Nem kérdeztél vissza, hogy az illető ismeri-e egyáltalán azt a szót, hoyg szerelem? Jesszus! Nekem is sértés lett volna a te helyzetedben, és azért mert kevés a kiskatona, nem azt jelenti hogy egyáltalán nem lehet babátok!
Kérlek, felejtsd el most ezeket a dolgokat, próbálj tényleg az esküvőre koncentrálni, hogy olyan legyél és olyan legyen amilyennek elképzelted egész életedben! És olyan is lesz, hidd el! Kép
Meddőségi központ ügyben a Kaálit javasolják többen, de sokan járnak a BMC-be is. Én pécsi vagyok, úgyhogy saját tapasztalattal nem rendelkezem egyikről sem (szerencsére), de sajnos többen igen, és fognak neked segíteni ha eljön az ideje. A lombik sajnos sok pénzbe kerül, de ha ez lesz, akkor biztosan lesz megoldás, de most ezen se aggódj!
Inkább mesélj, hogy álltok a szervezkedéssel, min aggódsz, és majd küldjél nekünk egy képet, amin egy boldog Ninocska látható a boldog férjecskéjével! Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Örömmel látom, hogy pécsi vagy. Én is ott születtem és 27 évig ott is éltem. 2 éve jöttem fel a páromhoz Budapestre. De eszméletlenül hiányzik Pécs. Próbálunk minél többet hazajárni és már felvetődött a lehetősége a hazaköltözésnek. De ez még nagyon sok mindentől függ. Az esküvő Pécsett lesz. Ez is kicsit megnehezíti a szervezést, de vannak fantasztikus barátnőim, akik rengeteget segítenek. Nagyjából már készen vagyunk. Leginkább azon aggódok, hogy nem tudok mindenki elvárásainak megfelelő esküvőt szervezni. De próbálom megkeményíteni magam. Csak mindenki fontos annyira, hogy érdekeljen, jólérzi-e magát. ígérem küldök képet! Perzse, ha rájövök, hogyan kell bemunkálni ide.
Tényleg köszönöm a biztatást.
Neked van már babád?
Ninocska
Vendég

Ninocska,,szomoru, hogy vki ilyet kerdezett...Kép
de a lenyeg, hogy te nem csak a spermakepe miatt mesz hozza a baratodhoz Kép Ez mar jo kezdet.
Igaza van a Tundinek, hogy most eskuvozzel, meg gondolom jon a vizsgaidoszak,,es majd utana, nyugodtan kezdjetek ennek neki. A BMC (budai meddisegi kozpontban=Janos korhaz) nem olyan veszesek az arak. Vagy ezt "kell" kerni vkitol naszajandekba. Kép Szulok biztos segitenek egy kicsit..Vagy nem is tudom. En is nagyon szivom a fogam, hogy hogy fizetnek ki pl egy lombikot ? Azt hiszem hitelt vennenk fol. Ez van.
Es hany eves vagy? Biztos fiatal, ha meg egyetemen vagy! En mar "oreg" 31, szoval ne legy szomoru. Orulj neki, hogy nem az egyetem mellett kell szoptatnod, es egy kicsit egymasnak is tudtok orulni Apuval. Ezek az idok kesobb mar nem jonnek vissza. CSak optimistan, elore ! Kép
saci

Saci
Köszönöm neked is. Én sem vagyok egy mai csibe. Januárban beléptem az utolsó 20-asba. Tehát nem vagy sokkal idősebb nálam. Az a 2 év meg nem számít.Persze az ember mindig talál valami megoldást arra, amit nagyon akar. És ezt mi nagyon akarjuk. Ezért nem adjuk fel! Próbálom optimistán nézni a dolgot, de nem mindig egyszerű. Például az egyik jó dolog, hogy beszélhetek olyan emberekkel, mint ti.
Ninocska
Vendég

Ninocska
Itt lesz az esküvő? Hát ez szupi! Kép Remélem szép időtök lesz a fotózáshoz is! Kép Jó hogy már minden megvan, akkor nincs is miért izgulni Kép Persze azt tudnod kell, hoyg mindenki kedvére nem lehet tenni úgysem, mindig van nagy társaságban valaki, akinek ez nem tetszik, másnak az nem tetszik, de ezzel ne foglalkozz, te, ti megtettetek mindet, és aki így nem tudja magát jól érezni, az az ő baja! Kép A jóbarátnők aranyat érnek egy esküvőszervezéskor Kép
nekem még nincs babám sajnos Kép Én tavaly júliusban mentem férjhez, azóta próbálkozunk, eddig sikertelenül Kép Ha addig nem jön össze, akkor júniusban megyünk dokihoz.

Tündi
Vendég

Ági Kép az UH-ot nekem 14 nappal a vérvétel, és pontosan 28 nappal az inszemináció után csinálják majd. Azaz jövő hét kedden Kép Szerintem neked is Kép

Wish Kép pihenj sokat. Reméljük nem stimulálódsz jobban, ebből biztosan sikerül egy baba Kép

Dodo Kép igen, egyidősek! Kép nyitottam topikot a novemberi babáknak Kép De csak jövő héten megyek megint oda Kép

Szilvi Kép pihenj!!!!! A barátnőm kétszer is vérezgetett a terhessége első három hónapjában 1-1 hétig! Szigorúan feküdt, így megmaradt a baba és nagyon szép egészséges, 7 hetes volt tegnap Kép

Milli Kép remélem nem szórakozik veled a természet Kép drukkolok Kép

Ninocska Kép sajnálattal mondom de nem ellened, hogy felejts el minket még 4 hónapig!!! És CSAK az esküvőre koncentrálj! Utána várunk vissza szeretettel, szerintem ne is menj már más dokihoz addig. Egyszerűen élvezzétek ezt a nagy napot és a sokszor terhesnek tűnő készülődést, ami ezzel jár. Utána a mézes hetek után ráértek ezzel foglalkozni. KÉRLEK!!!
Vendég

Ninocska Kép
Az esküvő az jó, legalább mással foglalkoztok Kép Hátha sikerül közben mégis a baba Kép
Tudnál bővebbet írni a spermaképről? Nem csak a mennyiség számít, hanem az is, hogy mennyi mozog és morfológiailag milyenek.

Saci Kép, Ninocska Kép
A BMC és a Nyírő "állami" meddőségi központ, de szerintem mindegyikben lehet választani gyógyszerezési csomagot. Dévainál is lehet kérni hetvenezres csomagot is. Szóval ki lehet gazdálkodni ha muszály. Mi 150 ezres csomagot kértük (most tartunk 125-nél), de van 350-es is. Na azt már tényleg durva lehet kifizetni. Bár gondolom van olyan is, aki azt is ki tudja pengetni.

A Várva, várt babák könyvben írtákm hogy volt olyan pár, akinél amikor megmondták nekik, hogy a fiúnak kevés spermája, és csak lombikkal lehet gyerekük, a nő felpattant, azt mondta, hogy neki így nem kell és elrohant. Sajnos vannak mindenféle emberek, ezért lehet, hogy Ninocskától olyasmit kérdeztek, ami nekünk marhaságnak és durva dolognak tűnik. De nem kell velük foglalkozni Kép

Lányok, én közben hazajöttem és szó szerint bedőltem az ágyba. Amikor hazaértem akkor éreztem meg, mennyire kimerített ez a mai nap. Most mély levegőket veszek és nyugtatgatom magam. Nagyon izgulok, pedig nem szabadna.

wish

Sziasztok lányok!
Még nem voltam dokinál,de majd jövőhéten megyek....és eldől,hogy jöhetek közétek????....
Mindenkinek szorítok addig is!
Ninocska:-nincs email címed írva a profilban....szerettem volna írni Neked,írj légyszi Nekem,levelet....
Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Ninocska!

Üdv itt. Ne légy szomorú! Itt a tavasz, napsütés, meleg, na meg közeledik a NAGY nap! Van Neked más dolgod is, mint szomorkodni. Az ilyen megjegyzéseket a szájukra vevő embereket meg jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó nagy íííííííííííííííííííííííííííívben kerüld el! Szeresd a párod és NE lássa rajtad a csalódást! Az még jobban ronthat az "állapotán". Különben is, fiatal vagy, sok minden történhet még Veled, Veletek! Fogsz te még babakocsit tologatni, én úgy érzem.

Milli!
Én tesztelnék.... Amúgy én is úgy voltam terhes a fiammal, hogy az első hónapban rendes mensesem volt! De akkor már tudtam, éreztem, hogy terhes vagyok! Nem úgy mint mostanság! Mostanában (tavaly jan. óta), csak(be)képzelem, hogy terhes vagyok. Mostanában már ez is boldoggá tesz, nem is tudom, miért?!

Szilvi!
Szerintem, ne idegeskedj, ártasz Magatoknak! Korai még az az UH. Lesz az a Foltocska még jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó helyen!!

Dodó!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök Neked!
Tavaly már olvastalak, és Veled éreztem! Most meg veled ÖRÜLÖK ÉS BOLDOG VAGYOK ÉS VIDÁM!
Ideje volt.

Puszi Mindenkinek!

Ja és ne szegje kedveteket ha reggelre jön a hűvösebb! Előre a jókedvért!

Puszi

Kriszta

Még mindíg nem értem, mitől van ennyire jókedvem, mitől vagyok ennyire boldog. Túlteng bennem a boldogsághormon. Pedig nem is eszem csokit sem, édességet sem!

mohácska

Ninocska, tényleg most foglalkozz csak az esküvővel. Emlékszem erre az időszakra, amikor az az ember meggyőződése, hogy valamiről biztosan elfelejtkezik, és fél, hogy a sok vendég közül biztos, hogy mindenki jól fogja -e magát érezni. Végül életem egyik legjobb bulija kerekedett belőle. Nálad is így lesz! Tényleg van abban valami, hogy esküvőzz, vizsgázz le, és utána irány valamelyik meddőségi. A Nyírőt nem ajánlom, mi is ott kezdtünk anno, 3 éve a párommal, és hiába állami, a levegőben lóg a pénzéhség (pl. a petevezeték átjárhatóságit a főorvos a magánrendelőjében csinálja kemény tíz ezrekért).

Szilvi és Wish, pihenjetek szigorúan, de ahogy írjátok mindketten eléggé fáradtak vagytok ahhoz, hogy húzzon az ágy. Wish, nagyon örülök, hogy a párod holnap is el tud vinni a vérvételre, így mégiscsak kevesebb energia a részedről.

Holnap különben semmi kirándulás, a páromat berángatták dolgozni, úgyhogy reggel természetgyógyászozok egyet (ezt is a férjemmel együtt kellett volna...), aztán maradok egyedül. Na mindegy...
lkt

Sziasztok!Kép

Dodo!Kép
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!KépKépKépKépKépKép
NAGYON ÖRÜLÖK A JÓ HÍRNEK!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
BORZASZTÓAN SOKAT GONDOLTAM RÁD!!!!!KépKépKépKép
VIGYÁZZ NAGYON MAGATOKRA!!!!KépKépKép

Szilvi!Kép

Nagyon-nagyon szorítok neked, hogy mniden rendben legyen, és ott lapuljon a méhecskédben a babád!!!!KépKép
Szerintem is korai volt még ez az UH...
Kaptál vmit a barnázásra???

PusziKép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Csajok, most nincs időm visszaolsni, ha lett volna kérdés.

DODO Kép
NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!! NAGYON VIGYÁZZ A POCAKLAKÓDRA!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish Kép
A notebook-odon is van ugye internet és beszámolsz nekünk mindenről? Kép

Viki Kép
Hogy vagy? Kép

Noémi Kép
Nagyon ari vagy, hogy így bízol a sikeremben én nem vagyok ennyire bizakodó, de azért a pozitív hozzáállás megvan. Kép
Én az inszemet követő 11. napon megyek vérvételre.

Szilvi Kép
Reméljük a legjobbakat. Mindenesetre próbálj ne idegeskedni, nehogy azzal árts a babónak. Tudom nehéz betartani, de szerintem ez lenne a legjobb. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilvi Kép
Nem lehet, hogy kívül még a vakbélműtétedből adódóan látott valamit a doki, mert mint már itt többen írták a babó még nem látszódhat az UH-n.

Kép

Kép
pkagi

<blink>Ninocska írsz címet?</blink>
<blink>Kandi72</blink>
kandi72
Budapest III. kerület

Szilvi!

Nem rég a másik topicban is történt hasonló eset, ott Évinél jól végződött a dolog, néhány nappal később megtalálták a babát. Jó helyen. Neked is ezt kívánom.

Zituska!
Hát csúcs szuper az éttermetek! Tegnap este ott vacsiztunk, nagyon fini volt minden. A párom azt mondta a desszertre, a csúsztatott palacsintára, hogy jobb, mint az anyukájáé. Ez pedig nagy szó!

Bogi
bogi1975

Sziasztok!Kép Látom, ma nem csak én nem tudtam feljönni a babanetreKép

SzilviKép
Én is pont arra gondoltam, amit Ági is írt, hogí nem lehet, hogy a vakbélműtéted miatt látott jobb oldalon vmit a doki?

Sajnos nem tudom folytatni a jó híreket, mert nekem ma megjött...KépKép
Ez most nem érdemel több szót, hétfőn kezdem szedni a Clostyt, utána pedig szétdöfködik a hátsófelemKép.( csak zárójelben jegyzem meg, hogy kicsit bíztam benne, hogy nem lesz szükség erre a herce-hurcára)

Dobok egy táblitKép:

Kép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Bogi!Kép

Jaj, de örülök, hogy voltatok, és tetszett!!!KépKépKép
Mikor voltatok??? Mert este én is lent voltam!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Ja, ezt a tesztet tegnapelőtt csináltam. Kidobtam a kukába, mert még a negatív jel is alig akart kijönni...aztán pár óra múlva kivettem a kukából, és ilyen lett:
Kép

Nem tudom mire vélni. Mert sajnos a tények nem igazolják a halvány függ. csík valódiságát.Kép

Kép
Kép
zituska28

Dodo!!!!!!!!!!!! Most látom csak, ahogy visszaolvastam az elmúlt napokat!! Hajni fogalmazott szépen és igazat, tényleg jó, hogy visszatalált hozzátok a bébi, aki még nem akart megszületni tavaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon vigyázz rá!
AZ Aviva torna érdekelne, hányszor voltál, vagy csak úgy magadtól otthon?
Ezt a Jónás-módszert soha nem értettem, hogyan működkik, pedig régi motoros vagyok én is.

Gyerekek, ijesztő, hogy a táblában nálam milyen számok szerepelnek!!!

Lehet, hogy nekem is munkahelyet kellene váltanom?Kép Vagy egyáltalán nem kellene dolgozni egy pár hónapig?Az iskolai stressz engem is kikészít!
BogikaKép mit teszel ez ellen???

Zituska! Nem,mintha nem lehetne lehetséges bármilyen is a teszt, de tudod, hogy nem szabad pár óra múlva megváltozott tesztre alapozni! Én is csináltam ilyet. Két nap múlva csinálj új tesztet, akár kettőt is egymás után, az nem csalhat!!!KépKép

DODO, MÉG EGYSZER ÉS SOKSZOR: ANNYIRA ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!!!!!Kép MINDENRŐL SZÁMOLJ BE RÉSZLETESEN, JÓ?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Ja, ZituskaKép A táblázathoz:a januári lombik sem sikerültKép, vagy még áprilisban vagy májusban lesz a következő próbálkozás.
tényleg elkeserít engem a tábla. Hirtelen el is vesztettem most minden erőmet. Bőgni talán mégsem fogok.....!?

madaran

Voltam az eredményeimért, 2300 lett az estradiol a doki azt mondta akkor hívjam el ha 4000 fölött van, úgyhogy megnyugodtam Kép

Meglátogatott a keresztfiam (fél éves), úgyhogy begyűjtöttem annyi babahormont, amennyit csak bírtam, remélem kitart a transzferig és jut belőle az én babáimnak is Kép

Egyébként pihenek és várom a hétfőt. A petefészkeim már nagyon feszítenek, úgyhogy remélem hamar itt lesz Kép

wish

WishKép Itt is: KépKépKép tényleg megnyugodhatszKép

madaran

háát csajok két nap elég volt a gyerekek között...........38.2 a lázam.......erről ennyit..............lelkileg különben nagyon jól vagyok,meg is lepődtem magamon.......
Vendég

Ági, Bogi, Zitus
Remélem csak amiatt látott valamit. Amúgy lélekben már felkészületm a legrosszabbra, inkább szeretnék kellemesen csalódni, mint megint így koppanni. Már csak 4-et kell aludnom.Kép Ha méhen kívüli, akkor is fel kell állni a padlóról és előre nézni. Köszi, hogy aggódtok értem, nagyon jólesik.

Szilvi
szilvi26

Zitus!
a tesztről annyit 5 percen illetve 10 percen belül kell értékelni..............nekem 3db kétcsíkos erősebb tesztem lett.............
de azért hátha neked sikerült..........
Vendég

Szilvi Kép
Olvasd el a szomszéd topikban Évi történetét. ((Babaprojekt elött állók))
Bogi már írta, hogy neki is méhen kívülire gyanakodtak, kórházban volt egy hétig, de minden rendben lett a végére, megtalálták a babát jó helyen mikor kicsit nagyobb lett.
Próbálj meg megnyugodni.

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: