Remélem fölismertek, ezen az új néven is.
Na nem annyira új, de sikerült letiltatnom magam a babanetről.
Meg akartam változtatni az e-mail címem, és innentől kezdve kész, vége.
Na mindegy, most NMZs/x lettem.
Niki
Szomorúan olvasom, hogy mi van veletek!
Nem tudom, hogy szoptatsz-e, vagy sem, de ha igen, szerintem is hagyd abba, és csak fejjél. Ha túl sokat idegeskedsz, és nagyon nem fogod várni a szopikat, akkor előbb-utóbb elapad a tejed. Anyósom dettó ebben a helyzetben volt anno. Neki is kisebesedett, és mondta, hogy miközben szoptatott folyt a könnye a fájdalomtól, és rettegett minden etetéstől. El is apadt a teje, másfél hónap után. Persze lehet, hogy ez nem általános, de szerintem is kicsit pihentesd. Egyen Kori cumiból, vagy amiből akarod, csak most ne szoptasd. A pocijára sajna nem tudok én sem okosat mondani, tudod mi is megjártuk a hadak útját Bencével, és nem igazán segített semmi. Esetleg a dokid ne tud fölírni valami görcsoldót?
Aludni meg aludjál, amikor csak tudsz, mert ki fogsz nyuvadni, aztán semmit nem fogsz élvezni az anyaságból...legalábbis itt az elején. Pedig ez is szép időszak.
Fel a fejjel!!!!!
Nekem meg képzeljétek el, megjött!
Hót ideg vagyok, hogy három hónap után, megint megjött. Pedig azt hittem, hogy a szoptatás miatt sokáig kihúzom...tévedni emberi dolog. Szerencsére Bence eszik, és úgy néz ki, hogy a tejem is elég (kopp-kopp-kopp), de azért vettem egy Aventos mellszívót (az enyém olyan vacak volt), és most elkezdtem a maradék tejcit bezsákolni, és fagyasztani, hogyha esetleg kevesebb lenne, akkor is legyen mit ennie a lúrkónak. Zsófi