A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dodooooooooooooooooo!

Szupeeeeeeeeeeeeer!!!!

Zsu!(remélem emlékszel rámKép)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Lányok!
Zebracsorda a láthatáron Kép Vadászatra fel!!! Kép

Dodókám Kép, puszillak itt is, aztán csak ügyesen Kép

wish

Zsu!

Hogy a fenebe ne emlekeznek rad??????????? De draga vagy!!!!!!! Gondoltam, hogy megtalalsz!
Akkoriban majusban nagyon egyutt voltunk, emlekszem. Ez most spontan jott ossze megint clostival. Remelem most minden rendben lesz, kicsit izgulok, bar nem gondolok semmi rosszra, csak imadkozom.

Mohacska, Bogi, Szilva, Szilvi!

Koszonom nektek, Szilvi neked is gratula, most olvastalak!

Lkt!

Hat tortenetunk nem egyszeru, bar nagy problemak nem voltak. En sem hallottam meg rolad, bar en mar regi motoros vagyok, mar egy eve irogatok ide, es hat 3 eve probalkozunk, ugyhogy sok lany azert emlekszik itt ram, hogy nem volt keves ido ez a harom ev, de most remelem vege!!!!! Csak mostanaban ritkan tudtam jonni.
Szoval 1 ev felhotlen probalkozas, aztan closti ellenorzes nelkul 3 honapig, aztan meddosegi kp, Szabolcs utca, 5 sikertelen inszem, aztan dokivaltas, vegre jo kezekbe kerultem, mert addig csak kiserleteztek rajtam.... Utana megint closti de most mar Uh es vervetellel minden honapban. 2. honapban osszejott egy halvany csik, ez volt majusban, de sajnos a herpeszem miatt elment a baba. Aztan fel ev immunerosites, hogy ne jojjon ki herpesz legkozelebb, probalkozas nelkul telt el ez az ido. Aztan oktobertol megint closti, kozben clamidia gyanu, candida, aztan most a 4. clostis honapban jott ossze, eros csikkal, es nincs herpeszem. De most is legyengult az immunrendzserem egy kicsit, elkaptam ezt a farnya influt vagy mi a fene volt, de mar jol vagyok. Persze eddig semmit nem kaptam el mar tobb, mint egy eve...
Ugyhogy most aztan itt tartunk...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Mili!
Én írtam, hogy a barátnőmnek még 3 hónapig volt menzije, igaz csak 1-2 napi volt de volt. Nem tudom mitől nekik spontán sikerült, de mondjuk egy év után.

Noémi!
Te vagy egy kis tündér. Nagyon örülök, hogy ilyen boldog vagy. Nagyon sokat lendítettél most a jókedveddel rajtam. Szerintem nemsokára így fogsz kinézni, szerintem.Kép

Ági!
Remélem, összejön a hétfői vérvétel, drukkolok.

Wish!
Haláli lehet a párod, az enyém is képes mindenből viccet csinálni. Már nem is szeretek vele romantikus filmet nézni, mert tuti, hogy a legromisabb percben valami olyat mond, amin fél órát szakadunk a röhögéstől.

Dodo!
Nagyon nagy gratula, el sem hiszem. Olyan régen jelentkeztél. Mi történt veled azóta?

Lkt!
Hát te is jó sok mindenen mentél keresztül. Remélem hamarosan neked is egy kétcsíkos lesz a kezedben. Mi is várakozó állásponton vagyok, tudom mit érzelKép

Pusz
Nina
nina79

Lányok!Kép

Azt hiszem csúnyán megtréfált a sors, mert előbb elkezdtem barnázni.Kép El sem hiszem.Kép
Majd jelentkezek.Kép

Szilvi
szilvi26

Szilvi!

Ne gondolj rogton rosszra, pihenj sokat, sokan voltak, akik barnaztak, vereztek, es semmi bajuk nem lett!!!!!

Drukkolok neked nagyon!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Tényleg Szilvi, én is ösztönösen azt mondom, hogy FEKÜDJÉL feltétlenül. A barnázás már sokakat megtévesztett különben.
lkt

Sziasztok!

Noémi, Szilvi, Dodo!
HATALMAS GRATULA!

Elnézést hogy ritkán jövök, de hát teendőim bokrosak lányok!
Viszont tök jó hírekre jöttemKép és ennek nagyon örülökKép
Többieknek is továbbra is nagyon drukkolok!Most kell belehúzni lányok, mert jó széria vanKépKépKépKép

Rólunk röviden!
Túl a 14. héten! Megjöttünk a síelésből, úgyhogy mostmár jól elpakolom a bőröndöket, mert kicsit kifáradtam a nagy utazgatásba!
Képzeljétek ma vagyok a 14+4 napon és még mindig nincs hasam!Magam sem értem hogy hogy lehet ez!(nem vagyok egy nádszál alkat)
Egyik ismerősünk megnyugtatott, ő 18. hetes hogy 3 hete még neki is lapos volt a hasa és utána rohamosan kezdett nőni! Azért én nagyon izgulok, kb 2 hete volt a nyaki redős uh! Ott minden rendben volt, vidáman kalimpált a babánk!
Remélem minden rendben van!
Tüneteim mivel nem is voltak, ma sincsenek, csak az energiaszintem a fele a réginekKép de hát ki bánjaKép
Hát röviden ennyi!

Mindent bele lányok, azért megpróbálom rajtatok tartani szurkoló szemeimetKépKépKép

Puszi!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Reggel rosszullet, hanyinger, emelyges, itt faj ott faj... mar tesztet is vettem, de a melohelyen nem akartam megnezni.

Aztan delutanra belazasodtam, 38.6, iszonyat fejfajas, levertseg, mindenhol faj es hasmenes: influenza
es a tesztem sajna negativ lett... Kép
next time
jangi

de a sok kismaminak gratula, olyan jo latni, hogy sorba csikosok vagytok!!!! Kép
jangi

Sziasztok!
Benéztem kicsit hozzátok ,és örömmel olvastam,hogy egyre több kismama van köztetekKép
Akiknek már sikerült gratulálok!!Kép
A többiek meg ne adják fel,kitartás(nekem 3 év után jött össze!)Pihenjetek sokat,kapcsolódjatok ki!!!

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!
minden újabb kismamának SZIVBŐL GRATULÁLOK!!!

Nagyon jó látni, hogy ennyi zebrásunk lett hirtelen! Ez nagyon bíztató!!!!!!!!!

Mi is azok leszünk hamarosan!

Ági,
írtad, hogy értesz a pajzsmirigyhez.
Megnézdék a következő eredményeket nekem?
2 napi adatok:
TSH 1,5
T3 5,2
T4 18,7

A neten lévő hormontáblázat alapján a TSH jó, de a T3 és a T4 magasnak tűnik.

Köszi. :-))))))))
plussz

[color=#ff0000]
Én ám emlékszem rád és nagyon nagyon boldog vagyok hogy sikerült,egy óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi!
Csak nyugalom...pihenj sokat meg lesz a gyümölcse!!!!!!!!Neked is gratula!

Noémi!!!
Mega gratula!!!!!!!!Nagyon nagy lelki támasz vagy nekünk inszemeseknek!!!!!!!!
Vendég

Plussz Kép

Minden eredményed tökéletes. Egyátalán nem magagas egyik értéked sem. Kép

Kép

Kép
pkagi

DODO Kép Kép
Most olvasom a hirt!!! Haaat, fantasztikus!!! Szivbol gratulalok! Kép
Mondtam mar parhete,,hogy most sok gyerek lesz!!! Es igen! jonnek.....hajra....mindenki sorra kerul! Kép
Dodo,,remelem mar semmi bajod, vigyazz magadra,,de az meg jo, hogy nem paraztatod magad feleslegesen!
Vmi kurat csinaltal elotte? mi segitett? vagy semmi trukk nem volt? MESELJ!!!!
saci

DODODODODODODODODO!!! KépKépKépKép óriási gratula!!! Hurrá!!!!! Jujj de jó!!!

Viki Kép ti voltatok/vagytok az én lelki támaszaim. Ez a legkevesebb, hogy én is segítek mindenkit akit csak tudok! Remélem szerencsét hozok most nektek! Kép

Szilvi Kép a spermavizsgálat a BMC-ben nagyon korrekt, két helyiség is van, a párom bár viccesen azt mondta, hogy legközelebb hoz jobb újságokat Kép mert már nagyon szét vannak szedve KépKép Az inszeminációkra/lombikra külön helyiséget különítettek el a spermavételre. Ez még jobb Kép

Ági Kép remélem nálad is bejön a vérvétel! Kép

Bogi Kép Alig várom már a húsvétot Kép Micsoda húsvét lenne! Kép

Wish Kép el is felejtettem. Átírom a profilt. Köszönöm. Remélem jövő héten kép is kerül bele Kép

Nina Kép olyan kedves vagy! Ahogy Megannt Kép olvasom, ki tudja. Bár nem lapos hassal indulok, az hét szentség! Kép Nina, mikor is töltöd a 4. hetet?? Kép

Megann Kép de jó hallani felőled! Örülök, hogy jól vagytok! Hogy telik az idő! Vigyázz nagyon magatokra!

Jangi Kép menni kell tovább. Egyszer sikerülni fog! Ígérjük! Kép

Jajj lányok, nagyon szorítok mindenkinek!

Pusz
Noémi
Vendég

Jangi Kép sajnalom Kép de next time,,ahogy mondod...

Lanyok,,nagyon arad a +++++++energia,,nem semmi!
Tundi Kép remelem Te is meritessz belole, mert most mar Te/Mi kovetkezunk!
MAgann Kép milyen jo, hogy ennyit jottok-mentek...te is sieltel? igazad van,,mert utana majd nem fogsz ugralni egy ideig a geyrekkel. Van mar neved?
saci

Noemi!

Koszi a kedves szavakat, en is nagyon gratulalok neked, nem is tudtam, mert nem voltam jo ideig a neten... De mi nagyon egy idosek vagyunk, en vasarnap leszek 5+0! De jo, hogy nem vagyok egyedul! Lanyok, konyorgok gyertek meg, legyunk tobben november vegen, Karacsonyra mar babazunk!!!! Nagyon drukkolok nektek, komolyan, tudom, hogy milyen vegelathatatlannak tunik a varakozas, de egyszer nekem is eljott az idom, nektek is ugyanugy elobb-utobb itt lesz az ido!!!! Es most mar nem is emlekszem a hosszu 3 evre a sok szenvedesre....

Viki!

KOszonom neked is, en is emlekszem am rad nagyon a clostis topicbol is! Remelem neked is sikerul hamarosan!

Saci!

KOszonom, ma mar teljesen jol vagyok, ki is megyek egy kicsit itthonrol, mar tobb napja nem szivtam friss levegot, csak itt bent a szelloztetes alkalmavalKép
Hat igazabol nem biztuk mar a veletlenre, eleg sok praktikat bevetettunkKép
Munkahelyet valtottam januartol, ez sokat szamitott, ez az uj nem stresszes, a regi az volt nagyon, 4 evet dolgoztam ott, ezt most iszonyuan elvezem, szeretek segiteni masoknak.
Aztan ugye az aloe veras termekek, tisztitokura, meregtelenites, termeszetes vitaminhegyek, gyogynovenyek, talpmasszirra is jartam, kicsit Aviva tornaztam is, ja es a Jonas nap nem bejott megint???????????
Szoval meg az is! Mondjuk most pont a 14. napra esett, nem tudom ez mennyit szamit.
Ja es a tuszoim nem voltak olyan kulonlegesek, mert volt egy 24-es meg egy 31-es, ugye ami tul nagy mar. Nem tudom mi lett vele, de lehet hogy ikrek lesznek???????
Na, majd meglatjuk...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo
Oltári nagy gratuláció! Kép Hihetetlen, hoyg ennyi idő után végre nektek is összejött! Vigyázz magadra és tudósíts minket a hogylétedről Kép

Saci
Te honnan veszed ezt a rengeteg energiádat és jókedvet? Nekem elfogyott teljesen Kép Alig birom összeszedni magam Kép Másik topikban már volt ilyen babaeső korábban, én mégsem estem bele, úgyhogy már nem merek hinni ebben sem.

Tündi
Vendég

Nekem is az jutott eszembe lányok, hogy vajon hány babó van a pociban? Kép
Az kb mikor derül ki mennyien vannak? Ebben a témában még nem vagyok jártas. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Ma szabin vagyok, beszéltem a nőgyógyásszal és be kell mennem hozzá a barnázás miatt. Reggel megint csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Ha megjöttem jövök.

Szilvi
szilvi26

Dodo!
Gratuálok és sok boldog percet kívánok neked. Ez oriási hír, és ezzel hogy nektek sikerult, még tobb reményt adtok nekunk akik még elotte vannak, hogy hamarosan nekunk is sikerulthet.Kép

Szilvi!
Remélem minden rendben lesz. szorítok!!!!!!!!
Majd jelentkezz!!!

Nina!
Nem tudod véletlenul hogy az a barátnod csak barnázott vagy vérzett 1-2 napig? Nagyon érdekelne.

Agi!
nagyon drukkolok neked hétfore. Jelek??????,
Nekem nincs fogalmam mikor derul ki de valaki biztosan meg tudja válaszolni a kérdésed.

Szóval kérdés...Nekem is volna, remélem tudtok nekem segíteni. Nekem ma 9 cn van. Kb 4 napja kezdtem szedni egy vitaminkészítményt ami kimondottan kisbabát tervezo noknek és az 1 három terhességi honapra ajánlott. Es tegnap éjjel arra ébredtem, hogy szaggató fájdalmat érzek az egyik mellemben. Napkozben is éreztem tegnap is meg ma is hogy néha úgy elkezd szaggatni egy idore, azután semmi. Ma már a másik mellemben is éreztem de csak enyhén. Mi lehet ez? Lehet hogy a vitaminkészítménytol? Vagy valami más baj lehet? Tanácstalan vagyok még nem éreztem ilyet.
mili

Szilvi nagyon szorítok. Kép
Ne ess kétségbe, nagyon sok embernek van az első hónapokban barnázása, sőt valakinek még menstruációja is.
Mindenféleképpen jelenkezz ha visszajöttél az orvostól.

Kép

Kép
pkagi

Nincs itt most senki? Kép
mili

Sziasztok!
Voltam Uh-on, A dokim nagyon aggódik, hogy túlstimulálodóm Kép. Most 13 tüszűt számolt 13-18 mm-ig. Azt mondta holnaptól pihenjek, ne menjek sehova csak reggel egy vérvételre és hívjam fel ha túl magas a hormonszintem.
Szóval most bejöttem a munkahelyemre elrendezgetni a dolgaimat, aztán holnaptól pihi. Hétfőn meg punkció.
Nagyon izgulok.
Légyszi szorítsatok, hogy minden rendben legyen és ne stimulálódjak túl. Kép

wish

Milli Kép
Fura lenne, ha a vitamin miatt lenne. Mit szedsz pontosan? Szerintem ha nam múlik el kérdezz meg egy orvost.

wish

Wish!
Tényleg jo sok tuszod van. Fogadd meg az orvos tanácsát és tényleg pihizz!
En amit szedek úgy hivjak Calibrum baby plan- vitaminokat, folsavat meg minerális anyagokat tartalmaz. szerintem se szabadna. Jovo héten megyek az inszemre akkor úgyis megkérdezem.
Azon kivul meg nem szedek semmit. Tényleg akkor nekem csak 1 tuszom lesz?

A punkcio alatt azt kell érteni, hogy hétfon fogják leszívni a petéidet a lombikhoz?
mili

Wish Kép
Szurkolok, mondjuk tényleg sok a tüsződ és nem is kicsik.
Hétfőn pontosan mit csinálna veled?

Mili Kép
Én is itt vagyok. Kép
Erről a vitamin dologról nekem sincs fogalmam, szerintem viszont egy ilyen vitaminnak nem lehetne ilyen mellékhatása.
Mili ugyebár mint írtad ma vagy a 9. napon. Teszteltél a menzi előtt? Rendesen megvolt?

Kép

Kép
pkagi

Milli Kép, Ági Kép
Igen, hétfőn fogják leszívni őket. Elaltatnak és leszívják őket. Aztán a petécskék remény szerint párosodnak kiskatonákkal önként vagy segítséggel, Én meg pihenek Kép

wish

Agi
Nekem is ilyen gondolatok járnak a fejemben, azért kérdeztem Ninátol hogy hogy van ez a menzi dolog. Ugy emlékszem hogy 26. napon teszteltem-negatív. Igazábol 2 napig véreztem,de azután csak kevés barna. Hányingerek is kerulgetnek de nem tudom mire véljem. En igazábol már kizártam a terhesség esélyét-már ami a múlt honapot illeti. De ez a cicifájás nem tudom mi. Mondjuk most nem érzek semmit. Gondolkokodom vegyek e tesztet. Szerinted? Szerintetek?
mili

Wish!

Es mikor juttatják vissza beléd? Azt nem mondták?
mili

Mili, nem is irtal, hogy mit szoltal a jonashoz? tegnap irtam neked a napokat...

wish..ugy latszik tul sok energiat kuldtunk,,szoval most vissza, hogy ne stimulalodj tul..hogy mik vannak? Erre nem is gondoltam
Sok sok pihenest!!! Kép

Tundi, csak ugy jon a sok energia....igy nekem is jobb. remelem mar atestel a "nem megyek gyerek kozeleb",,mert az tuti, hogy nem jo jel!! De persze ido kell ahhoz is! De Neked menni fog,,! Kép

dodo,,kosz, hogy leirtad,,megerte munkahelyet valtani. en is most szeretnek venni egy nagy uveg (muanyag) aloet,,csak eleg draga. Te mannyiert tudsz? Aviva n meg nem voltam,,de a tobbit en is csinalom..de helyette megyek majd intim tornara. allitolag az is segit
saci

DodoKépKépKépKép

Hatalmas gratulát küldök neked!!!

Stella, egy másik régi motoros

Kép
stella9

Saci!
Ja bocsi, el is felejtettem megnézni az én papíromat, de a februárira emlékszem, az nekem is úgy jott ki. Szoval pont az inszem elott lesz vége a piros napoknak.Koszi mégegyszer hogy megnézted.
Saci nem tudsz tanácsot adni az én problémámat illetoen?
mili

Mili, az a kerdes, hogy vegyel -e tesztet? hat miert ne??
vegyel! Kép Kép
es orulok, hogy megkaptad,sajnos nem esik egybe az inszermeddel...akkkor azokon a napokon duplan akciozzatok Kép
saci

Mili Kép
Szerintem nem vesztesz vele, ha veszel egy tesztet csak biztosabb leszel. Kép
Szerintem tesztelj reggel egyet. Kép

Kép

Kép
pkagi

Akciozni sem nem nagyon lehet mert inszem elott 5 nap onmegtartoztatást kell tartani.-ez a bibi.

Nem kimodottan a tesztre gondoltam hanem az azelott leírt kérdésemre a cicifájdogálásrol. Kép
koszi
mili

Wish Kép
Elég hétfőn befeküdnöd?
Mehetsz is már haza vagy meddig tartanak bennt?

Kép

Kép
pkagi

Agi!
veszteni nem veszítek, valoszinu veszek ma egyet, csak szinte elképzelhetetlennek tartom azt hogy esetleg terhes legyek. Hisz menzi utáni 9. nap. Igazábol nem értem "orvosilag" hogy volna lehetséges ez.
mili

Mili,,a cicifajas normalis,,nem vagyunk muanyagbol,,csak akkor van baj,,ha tul hosszu ideig,,es nagyon faj. Akkor meg a dokinak erdemes szolni!
saci

Agi!
Elfelejtettem neked írni hogy egy másik topikban azt írták, hogy amikor már látni a szívhangot, akkor tudják megmondani hogy hányan vannak odabenn. Szerintem azt már a7.8 hét korul biztosan látni de nem tudom pontosan.
mili

DodoKépKépKép
Anniyra örülök, hogy végre megtalált titeket a Picúrkátok!!! Nagyon boldog pocakosodást kívánok neked!!!
hajnesz

Szilvi, én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit mond a dokid, de a teszt nagyon megnyugtató.

Mili, én sem a vitaminra gondolok, ha nem múlik, feltétlenül doki!!
lkt

Ági Kép
Igen csak hétfőn kell benmaradni. Punkció után 6 óra megfigyelés, aztán mehetek haza.

wish

Lányok ti nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem már mára nincs sok munkakedvem és ráadásul holnap is jönni kell dolgozni.
Ti is dolgoztok?

Kép

Kép
pkagi

Azt hiszem én hétfő délutánig "megeszem a kefét", hogy sikerült-e az inszem. Kép
Jó lenne már biztosat tudni. Én elfogadom azt is ha nem csak tudnám.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép

Én nem dolgozom holnapKép Sőt, ugye orvosi előírásra pihenek Kép
Most még benn vagyok a munkahelyemen, de már azon gondolkodom milyen sorrendben fogok elolvasni milyen könyveket Kép

wish

Wish Kép
Olyan klassz, hogy már itt tartasz.Kép
Utána otthon maradsz vagy dolgozol?
Mikor kapod vissza őket?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Nem tudom mikor kapom őket vissza, gondolom pénteken.
Tegnap beszéltem a háziorvosommal, hogy szeretnék otthon maradni kb három hetet, azt mondta megoldható, majd hívjam fel punkció után.
nagyon izgultam, hogy mit fog mondani, de tök normális volt Kép

wish

Ez már tetszik, Wish, amikor az olvasnivalón töröd a fejed, mert az biztos ágyhoz köt, és gyorsan telik vele az idő.

Ági, munkakedv témában egyetértek, már nagyon mennék. Holnap én szabit veszek ki (még van tavalyi), Utazás Kiállítást vagy ha az idő engedi kirándulást tervezünk (Mátrát emlegetett a férjem). Nem tudom, mit dolgozol, de a holnapi nap bztos laza lesz.
lkt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: