2002.01.10 22:41
2002.01.10 23:09
2002.01.10 23:31
2002.01.11 09:04
De nekem is mindenki azt mondta, hagyatkozzam a fiúra, tudja õ, mibõl mennyi kell neki. Szörnyû érzés, amikor nem fogad el semmit, én is agyonra izgultam magam. Aztán egyik napról a másikra visszajött az étvágy, és én is megnyugodtam, hogy nem hal éhen a gyerkõc!
2002.01.11 11:08
2002.01.11 18:31
2002.01.11 20:01
És nincs élet nélkülem..
) ott lesz! 

Biztos azért kezdett el mászni, hogy ne izélgessenek, meg ne parázz, hogy diszlexiás lesz, meg hasonlók
Puszi Neki! 2002.01.11 20:37
, örülök, ha az emilekre tudok válaszolni. Ráadásul most a mélyen fekvõ lepény és az ehhez társuló rizikó miatt szednem kell egy rakás magnéziumot (napi 4-et, már én vásárolom fel a patika teljes készletét), és sajnos Seduxsent, hogy ne izgassam fel magam semmin, meg hogy elkerüljük a méhösszehúzódásokat. Ha így belegondolok a Seduxsen így vizsgaidõszakban nem is jön rosszul
. Állandóan aludnék, szerencsére Jázmin partner ebben, mert napközben aluszunk 5-6 órákat is
.
? Ilyenkor vércukrot is néznek, tehát éhgyomorra kell vinnem? Ja és a legfontosabb! Lányos anyukák! SEGÍTSETEK!!!!! Hogy is van ez a pisizacskós dolog? Kedden reggel 7-re megyünk a laborvizsgálatra. Reggeli pisit kell "kicsikarnom", vagy elõtte nap esti is jó? Ha igen, akkor berakjam éjszakára a hûtõbe? A felhelyezésre is kérek praktikus tanácsokat! Ne haragudjatok ha butaságot kérdezek, de most ebben teljesen tanácstalan vagyok! 2002.01.11 21:56
. Vki írta, hogy az õ csemetéje is ilyen volt talán két éves korátüól (azt hiszem, Liesel). Téynleg, mi van Liesellel?
! Férjuram éas Cessna: bonyolódik a dolog, pénz nincs, szponzorok után szaladgálnak, még az is lehet, hogy párom egyáltalán nem megy, vagy megy, de nem velük, szóval bonyi... Véglegeset még a pilóta sem tud...
. HP: a vélaményem ua. mint Neked. Bár már a második kötetnél ez volt. Õszintén szüólva nem tudom, hogy az írónõ nyelvezete, fogalmazása ilyen szerencsétlen, néhol mint egy gimis fogalmazás, vagy a fordító sz@r. Mindenesetre elolvastam,
, de nagy véleménywem nincs róla. A filmet yól megcsinyáták belõle. Evey-s levlista tök jó ötlet.
. 2002.01.11 22:52

Nem azért felejtettem el írni, mert ez csak olyan mellékes dolog... magamban sajnálkoztam sûrûn, de elfelejtettem itt a topicban is hangot adni ennek. Majd a züllésen talkszunk

Köszi a fotókat a képrõl is rettenetesen nagy kópénak tûnõ trónörökösrõl

2002.01.11 23:18

Lehet, hogy nem vagyunk kompatibilisek
Azaz a gépek. De 1x már érkeztek jó képek Tõled. 2002.01.11 23:26
Jobb, ha nem csak egy textil van a háta mögött, hanem valami stabilabb.
Na, jól van te kis telhetetlen, jövõre tavaszt kívánok neked!
2002.01.12 09:09
2002.01.12 10:11
Végül úgy csináltam, hogy reggel még félálomban kikaptam az ágyból, gyorsan levetkõztettem, és vártam egy kis tálkával. Persze mire észrevettem, hogy jön a pisi, már a fél ágy átázott! Hogy lányoknál ezt hogy lehet megoldani? Fogalmam sincs. Ja, és a dokinénink azt mondta, hogy kb. két óránként pisilnek. Nagy kihívás, sok sikert! 2002.01.12 16:51

ez neked és a lurkóknak szól, milyen jó lehet nektek..... remélem, pár év múlva hasonló fotókat készíthetünk majd mi is itthon, rajtam nem fog múlni!
, azért ölre nem megyünk, aztán a vesztes sértõdöttnek játszik egy darabig, a gyõztes meg büszke vigyorral a képén járkál a lakásban
, jol elvagyunk, nem? 2002.01.12 20:12

És az egész telet utálom úgy ahogy van. De már nem kell sokáig várni... 2002.01.12 20:45
Bízom benne, hogy majd este bepótoljuk, bár ez soha sem volt még így, inkább az ellenkezöje a jellemzö.. 
Igaz lányok??
:
, meg meséket is (melléjük még egy kis rajzot is csatol), és ruhákat tervez... minden nap alkot vmi újat
Megnéztem a tesói 4 éves rajzait, hát Tomikám nagyon kis esetlenül rajzolt, Hanna pedig nem ennyire részletesen.. 
(Emese levédetted?
) 2002.01.12 20:51
2002.01.12 21:25
Olvastam a topikot, csak írni már nem volt erõm. Dolgozgattam, dolgozgattam.... De a fiúk mellett erre leginkább éjjel van idõ.
A hajad nagyon klassz! A vörös hajszín pedig nagyon jó szín (csöppet sem vagyok elfogult
).
Csak egy megoldást tudok rá, de most várnék még vele amíg Benke nagyobb lesz.
2002.01.12 21:40

2002.01.12 22:20

2002.01.12 22:52
Megették üresen, minden feltét stb nélkül
2002.01.12 23:27
Engem már csak nyáron láttok. (Hacsak nem jöttök errefelé.)
)
2002.01.13 00:02
Megbeszéltük telefonon
. Pelusvédõ: régebben szappannal mostam a csap alatt, ma már lusta vagyok ehhez. Ami csak pisis, azt kimosom 40 fokon a ruhákkal, a kakisat beledobobm a pelenmkák közé ázni (fertõtlenítõs vízbe), és kimosom velük együtt (70 vagy 60 fokon, hangulatomtól függõen). Én olyat használok, mint a Libero pelenkavédõ, elég jól bírja a tortúrát. Kell vennem majd vmikor, mert már alig van, talán 3 db... Szaga nincs.
. Benne van a pakliban az is, hogy õ utasszállító gépen megy utánuk, és a helyszíneken filmezgeti õket (ahol leszállknak). De ez mégf a jövõ zenéje, bármi lehet. 
... 
Amire nagyon kellene, arra valszeg nem fogok emlékezni... 2002.01.13 12:01
Ezt a bizonyos agyhártyás oltást én is be fogom adatni Adriánnak, de majd késõbb, amikor már abban a korban lesz, hogy megkaphassa az egy oltást. Az védettséget ad azt hiszem, 10 évre?
Csongiról! Tisztára olyan mint egy felnött pacák, aki jólakottan felteszi a lábát az asztalra!
Tényleg nem semmi a filctollas kép! Ki engedte ezt meg a gyereknek? Elég bátor volt! Ki is szúrhatta volna a baba szemét!
) Milyen nyugodtan ült ott, azokban a szarvakban.
Erröl a finn szopi módszerröl az jutott az eszembe, hogy azért "alultáplált" Leevi a finn átlaghoz képest, mert a tápos babák mindig nagyobb súlyúak szerintem, nem?
Nekem is üres email jött!
2002.01.13 14:08
2002.01.13 14:19
.
. Tényleg nekem ezzel nincs semmi bajom, sõt örülök, hogy alaposan átnézik és megnyugodhatok, hogy valóban makkegészséges. A szemészet: párom olyan mértékben kancsal volt kicsiként, hogy mûteni is kellett, és sajnos az én látásom sem jó, a jövõ héten indulok kontaktlencsét felíratni és beszerezni (van ugyan szemüvegem csak hát a hiúság).
!
2002.01.13 14:30
Mostanában valahogy nem nagyon jutok a géphez, gyerköceim teljesen lekötnek. Lehet kicsit el vannak kényeztetve, mert minden délután együtt játszunk, most már Timi ott tart, hogy nélkülem el sem kezd játszani. Viszont így legalább kiküszöböltem a TV nézést. Tomi gyönyörüen jár-kel már a lakásban, mindenre felmászik, semmi nincs tõle biztonságban. Igazi kis hétördög.
Most ott tartunk hogy éjjel 5-6 alkalommal ébred.
, én is mindig Timi mellett maradtam, amíg elalszik, de mióta nem alszik délután, azóta este magától megy az ágyába, kap egy jóéjt puszit, és 10 perc múlva már alszik.
) helyzetbe raktuk neki a támlát, mert már annyira érdekelte a külvilág. 

2002.01.13 15:33

,hogy ezen a napon találkozunk,viszek a Dóriról majd fotókat!!!Jó pihenést az Geriékkel,és sok örömet az ügyes picurok összebarátkozásában!!!Biztos nagyon fogják élvezni egymás társaságát!Gratulálok Pankának a sok ügyességért! 

-et az új lakáshoz és kitartást a berendezkedéshez!!! 

Szóval egyik sem jobb a másiknál!! 2002.01.13 16:15
2002.01.13 16:35
2002.01.13 21:10
2002.01.13 21:21

Én nem érzem elkiabálásnak, nincs ezzel semmi problem, jól hangzik! 

Elpakolgatás nagyjából megtörtént, így is változott a leggyakrabban használt kifejezésem a kérdõív óta "nem szabad", "Mondom, hogy NEM"-re

. Óh, ha tudnék szövetkezni a Jézuskával.......
) Na midegy, biztos nem vesztünk sokat! 2002.01.13 21:32
2002.01.13 22:00

Jól szórakoztam... 

Mi ez a bébitaxi????? 

Szerintem te is légy egy kicsit keményebb Tomival alvásügyben. Nem kell 6-7 alkalommal kelnie. 

4 hónaposan már nyugoBarika!dtan. 

Lili és Panka már jól ismerik egymást, talákoztak egy párszor. 

örülök, hogy mi gyõztünk 

2002.01.13 22:53
2002.01.13 23:12
2002.01.14 13:32
2002.01.14 14:19
Ezt már én meg nem nézem! Amúgy mindenevõ vagyok, fõleg mióta az öttusázóknál dolgoztam
2002.01.14 14:59
Gyerköcök engedélyeztek egy kis pihenõt nekem (meg maguknak is). Mindkettõ alszik. (Ma se fekszünk le 11-nél elõbb
) De legalább tudok olvasni és írni is.
Ha a fény megnyugtatja, akkor azt is kipróbálhatod többször, lehet ez jön be.
Nálunk a lányom elmésen megoldotta a problémát, ráült a bébitaxira és mondta Tominak, hogy - Öcsike tologassál! 
Fõ a kényelem, és a taxi sem billent fel.
) Szóval most egy kicsit visszaszorítottuk.
Sokáig Õ is befogta a számat, ha mesét mondtam vagy énekeltem (de jó hogy nem vagyok ezzel egyedül
), viszont egy idõ óta pont ezt igényli és Õ mondja, hogy most mit meséljek, énekeljek. Szintén ugyanígy voltunk a délutáni, esti 1-2 óra mellette üléssel. Én valahogy így adtam fel a délutáni alvást, nem volt türelmem mellette ülni.
Viszont esténként eleinte már 6 órakor aludt, majd egyre késõbbre tolódott ki ez az idõpont, most kb. 8 óra. Nálunk is elõfordult, hogy nem aludt el korábban, hiába nem aludt délután, olyankor már biztos hogy túl is pörgött estére azért nem aludt. Sokszor kezelhetetlen és hisztis volt estére, de ez kb. két hét alatt megoldódott, gondolom addigra állt át a szervezete. Most mint már tegnap is írtam, egyedül megy aludni, és hamar el is alszik (néha délután is).
Neked is köszi a képeket, nagyon helyesek a gyerköcök, és Kari tényleg gyönyörü, nem vagy elfogult. Ja és a hajad is tetszik!
2002.01.14 16:00

Mai napig kisért

!Próbáld ki a világítást remélem sikerrel jársz!!! 

,hogy végre talátam egy sport kedvelöt és méghozzá egy nöit!

Nekem a tenisz,kosár,foci,uszás és síugrás a kedvencem.Szoktam is olykor tipmixezni nem nagy szerencsével

Sportoltál valamit?Mit?Én teniszeztem 1 évig utánna jött a terhesség!Most pedig taposógépezek azt kaptam a hugomtól karácsonyra látványossan fogyasztja a combot és a hátsót!!!Hajrá Magyarok minden sportágban!!!!!!
Remélem február 9-én jössz??? 

-ben!!!!!! 

: idötöl!!!Hajrá napocska!!!! 

itt vagy,a barátnödnek nagyon sok boldogságot kívánok,és nem ez lesz az utolsó tali az évben ez az elsö még fogunk találkozni!!! 

neki,föleg,hogy négyszögletes és 100x100 átlag ilyen méretüek ilyet kerestem!!! 2002.01.14 19:06

, büszke lehetsz magadra, remélem, hamarosan én is a "régi" leszek. Két hete intenzívebben elkezdtem mozogni, nagyon jólesik.
Sajnálnám, ha a züllésen nem lennél ott
2002.01.14 19:29
2002.01.14 19:35
Na, persze nem az én hibám, hanem a Bridget Jonesé. Ugyanis végre nekiállhattam elolvasni, és most végeztem.
Nálunk megint teljes az éjjeli felfordulás, 1-2 óránként kelés, de nem cicire, hanem csak úgy. Leevi (holnapután 11hó) felsír, aztán bemegyek, mondom hogy semmi baj, betömöm a cumival a száját és alszik tovább. Nem hiszem, hogy csak a cumi miatt kelne, mert vannak idöszakok, amikor semmi gond nincs, kiköpi a cumit elalváskor, és reggelig nem is kell neki. Szerintem talán fog lesz....Szóval jó fáradt vagyok meggen. Így aztán délelött én is rendszerint együtt szunyálok a bébivel. Kis Berber tök ügyi, most kezdett el tapsolni, és tök édin széttárja a kezeit, mikor elfogy a kaja, mutatja, hogy nincs több. Az órára azt mondja, hogy tikk, megmutatja a békát a könyvben, bölcs képpel húzatja magát a szánkóban és tegnapelött lenyelt valszeg egy egyforintost. (Tudja, mi a dörgés, nekünk itt az euróval gyülik a bajunk, ö meg forintot eszik. Nem hiába, a magyar vér...)
A filces képet is köszi!
Kajailag hogy álltok?
Én is arra gongoltam, azért ilyen sovány a bébim, mert anyatejes.
Próbálom én meg mantraként mondogatni az elelvós tanácsodat, hátha megússzuk nagyobb alvás-gubanc nélkül.
) Milyen bébi-mopp ötlet?
. Itt az a fura, hogy pl. a kórházban 200%-os a segítség, semmi tápszer, teáztatás, éjjel 3-kor is birkatürelemmel, mosolyogva tanítanak szoptatni, meg mindenki tudja elvileg, milyen fontos lenne, a kórházból hazajövet tök hasznos szoptatós füzet csomagot adnak, nemtom mégis hol csúszik el a dolog...
Ugye, milyen bonyolult? Pelyheknek meg zab, búza, rozs és rizspelyhet használunk, otthon bioboltokban tuti hogy van. Úgy néz ki, mint a mag, amin átment az úthenger. Ja, nálunk u.ez grízzel is nagy kedvenc, az a különbség, hogy ha grízzel csináljátok, a 2 dl folyadékba (víz, tej, tápszer) csak 2 ek gríz kell. Jó fözöcskézést, remélem nálatok is beválik!!!
2002.01.14 20:35

Aztán Apa dühös lett és felcsavarozta az asztal sarkára
(Ha már nem lesz rá szükség az ún. folyékony fával betömjük a lyukakat) Azóta -kb. 1 hónapja- a helyén áll.
(Apropó, mi van velük? KAti?)
VerusVissza: Gyermekek / magzatok kor szerint