ezek borzasztó hírek! Tündi! Neked annyit szeretnék mondani, és nem észosztáskén, gogy nekem a 31 npon volt a tüszőrepim, és a hőm össze vissza ugrált...
A múlt hét egy horror volt! Vaárnap mikor mondták, hogy méhen belül van, de rossz helyen, megjártam a poklok poklát. Aztán hétfőn megint minden lehet, hát nem semmmi volt az az öt nap, de megérte, persze most is nagyon félek, 7 hetes leszek hétfőn, remélem már lehet hallani a szívét a kicsinknek. Szerintetek? Egy a "baj", hogy a doki mondt, hogy szedjem az utrót, mert nem "normális a ciklusom, viszont ez nagyon kiüt... úgy szédülök tőle, hogy menni nem bírok... de persze a babáért mindent!!! Kérhetnék még egy ks drukkot, hogy hétfőn minden rendben legyen?
Mindenkinek nagyon köszönöm az érdeklődést és a folyamatos drukkolást, nagyon megható volt és nagyon aranyosak vagytok! Olyan jó ez a kis csapat. Remélem nem bántok meg senkit, h így újjongok, de madarat lehetne velem fogatni. Csak ne lenne ez az aggódás....
Móni! Veled mi újság, olvastam, hogy Neked is votl egy halvány második csíkod! Remélem azóta jól megerősödött!
Jófi, Évi77 Veletek mi a helyzet?
Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönök mindent és ha lehet kérek is még + energiát és drukkokat.
Éva

Drukkolok neked tovább!!!!!! 

[/url]