[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Te nem találod viccesnek, hogy egy kórházban vagy, ami hemzseg a dokiktól és neked kell megmondani, milyen vizsgálatot kéne megcsinálni? Akkor minek van ott a doki?! Szinte egyszerübb lenne egy interaktív számítógép, amin bepötyögöm az adataimat, és az kidobja a receptet. Ha már egyszer úgysincs szükségem viszgálatra vagy doki felügyeletre.

Kép KépKép
lorca
 
 


Nem, azért nem pont így volt. Merthogy a doki mondta, hogy kéne a vérvétel és szóljak a nővérkéknek. Szóval azért nem én találom ki. A toxo meg úgy volt, hogy én mondogattam a dokinak, hogy szeretnék, aztán kb rávágta, hogy jó, lehet. És ezután meg jött, hogy ott álltam a nővérkék előtt.Kép

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Lorca!

Érdekes, hogy neked kellett szólni vérvétel ügyében. Nálam mindig a doki szó nélkül adta a papírt, a beutalót a laborba. Ami toxo szűrést illeti, amikor szóltam a doktornak, hogy nemigazán macskamentes a környezetem és jó lenne, ha végeznénk erre vonatkozóan is vizsgálatot, szó nélkül bejelölte ezt a részt is a beutalón ... Most kíváncsi lettem: kihez jársz?

Üdv

Edit
pedit
 
 

 
 

Lorca,

A normál vérvételt nekem is a körzeti orvost kérte, ott csináltattam, de a speciális vizsgálatokra én is a dokitól kaptam papírt, sőt, időpontot is ő kért (még UH-kra is). A toxot is úgz csinálták, hogy első alkalommal mondtam, hogy van otthon macska és ő kérte rögtön.

H.

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok!

Átolvastam egy pár hozzászólást, de Gávai doktornőről nem találtam semmi infót.
Ha valaki ismeri vagy hallott róla, kérném ossza meg velem is.
Őt ajánlották, de még nem jelentkeztem nála.
Köszi:himi
himi
 
 


Himi!

Előző sikertelen terhességmnek szomorú vége lett, 17. héten meg kellett szülni a babát. Ügyeletesként Gávai drnő végezte a műszeres befejezést, nagyon segítőkész és korrekt volt, később pszichés segítséget is felajánlott a klinikán belül. Szerintem jó szakember, bízhatsz benne!

Macskavati
Vendég
 


Himi!

Én a kisfiammal a 24. hétig jártam hozzá (2001-ben) - szerintem egyenesen szörnyű volt Kép Rideg, embertelen, figyelmetlen - ráadásul még pénzéhes is. Úgyhogy én váltottam dokit és kórházat is Kép Gávai Mártát pedig az ellenségemnek sem ajánlanám Kép

Márti
márti
 
 


Márti!
Hogy érted, hogy pénzéhes, ő mondta meg a tarifát vagy előre megállapodtatok esetleg?

Macskavati!
Köszi a véleményt.

Himi
himi
 
 


Himi!

Nem, nem állapodtunk meg semmiben, én úgy képzeltem, hogy a kórházi szakrendelés ingyenes. És úgy is képzeltem, hogy nem ad időpontot akkora, amelyik nap szabadságon van, hogy majd ahogy időben egyre előrébb haladunk, úgy talán egy idő után megismer, ha máshonnan nem, legalább a kartonomból tudja a nevem arra a maximum öt percre, amit nála töltök - és talán még egyre kedvesebb és érdeklődőbb is lesz, amint haladunk a szülés felé és majd a szülést követően adok neki hálapénzt, hiszen így szokás és én biztosan hálás leszek a munkaidejében futószalagon gondozott terhességemért meg a szülés levezetéséért. Hogy nem így alakult (aminek utólag roppantul örülök), az annak volt köszönhető, hogy találkozásról találkozásra undokabb lett (amit én nem tudtam mire vélni), majd az utolsó találkozásunkkor üvöltött!!!! velem (nem a pénz miatt) és kérdéseim egyikére mellesleg megjegyezte, hogy csak nem képzelem, hogy ingyen, a két szép szememért külön számontart, ha nem tudnám, a fogadott betegei anyagilag is kifejezik azt a szándékukat, hogy nála szeretnének szülni.

Mit mondjak, köpni-nyelni nem tudtam és zokogva jöttem el tőle és kerestem más orvost a 24. héten. Mindezt úgy, hogy én eredetileg nagyon szerettem volna a kilinikán szülni, mert már a szüleim is ott születtek, én is, a testvérem is. Ezért is maradtam a klinikán (elég buta érzelmi okokból), holott egy évvel korábban feküdtem bent 8 napot méhen kívüli terhességgel ill. az azt követő műtét miatt és a tapasztalataim elég horrorisztikusak voltak - de gondoltam, a szülészet más. És nőt választottam szülészorvosomul, részben, mert a sikertelen terhességek lelki utógondozásának specialistájaként hirdeti magát, részben pedig úgy képzeltem, nőként empatikusabb a várandós nőkkel kapcsolatban, mint egy férfi. Az már csak a lelki része - de akkor nagyon megviselt - hogy a babát végig "a fetus" szóval illette - tudom, szakszó, de nekem azért jobban esett volna a "baba" megnevezés, hogy a méhenkívüli terhesség miatti műtétre hivatkozva azt mondta, hogy biztos a császármetszés (azóta kétszer szültem, hüvelyi úton, minden gond nélkül), de nem csináltatott korábban UH-t, mint a betöltött 8. hét, pedig nagyon féltem, nehogy ismét méhen kívül fejlődjön a baba (ezt az aggodalmamat nemes egyszerűséggel hisztinek nyilvánította - holott a korábbi terhességemnek sem kellett volna feltétlenül hasműtéttel és a petevezeték eltávolításával végződnie, ha időben észreveszik, hogy nincs jó helyen a baba) hogy vizsgálatok és bármilyen indok nélkül írt fel gyógyszert, hüvelykúpot, hogy üvöltött velem, mert a körzeti orvos helyett merészeltem a klinika laborját igénybe venni vérvételhez, mikor ő határozottan a háziorvoshoz utasított és közölte, hogy "az ilyenek miatt megy tönkre a klinika" - és ezután az ominózus megjegyzés arról, hogy hogy kell anyagilag is az orvos tudomására hozni, hogy nála szeretnék szülni...

Bocs, kicsit kaotikus lett, de nagyon előjöttek megint ezek a dolgok Kép Bár, igazából örülnöm kéne, hogy előjöttek még a szülés előtt, mert olyan kórházat és olyan orvost találtam, ahol, akinél nagyon jó volt szülni Kép

Márti
márti
 
 


Családon belüli megszólításokról készítek felmérést (magyar és norvég viszonylatban) és nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:

www.sammm.fw.hu

Nagyon szépen köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat. Köszönöm a megértést!
sadrien
 
 


Gávai drnő: hát én sem hallottam sok jót felőle. (Zárójelben emgjegyzem, hogy általában azokról az orvosokról hallok rosszat, illetve azon betegek mondanak rosszat az rovosról, akik nem fizettek neki, vagy "nem elget". Akik tömték as dokikat, azokhoz érdekes mód nagyon rendes volt a doki... Hát, ennyit az orvosokról, tisztelet a kivételnek.)

egy tanmese: még a lányomat vártam, vagyis lassan 5 éve történt, hogy bementem szombaton a klinikára, mert gondjaim lettek. (sdemmi komoly, a történet szempontjából lényegteelen.) Egy fiatal lány is várt az ügyeleten, a fárjável/barátjával, nagyon-nagyon sírt. Az anyukája is ott volt. Mint kiderült, nagyon a terehssége elején volt, és vérezni kezdett.
Gávai drnő volt az ügyeletes. Megvizsgálta, majd közölte, h el kell venni a terhességet, mert a baba elhalt. A lány mondta, h legalább csináljanak uh-ot, hogy biztos meghalt-e a baba.- A válasz az volt, hogy biztos, hogy emghalt, különben sincs uh szombaton (na ezt sem értem, hogy miért nincs uh szombaton??? meg éjjel netán)
Jött a lelki terror, emg a többi, de hálistennek a lánnyal később találkoztam (pár nappal később) fent az osztályon. Szerencsére nem lehetett nagyon rá hatni, nem engedte a műtétet, és csakazértis emgvárta a hétfőt, (ja, a saját dokiját nem volt hajlandó felhíyvni a Gávai drnő). Hétfőn az uh-on kiderült, hogy a baba él, semmi baja. A lányt fektették, kapott vmi gyógyszert is. Később láttam nagypocakkal. Kép
Ennyi, szvsz elgondolkodtató...
Biztos megvoltak a drnőnek a szakmai szempontjai, de szakmai szempontok ide, szakmai szempontok oda, ilyen esetekben igenis egy uh vizsgálatot meg kellene ejteni, ez a minimum. Azért, mert ő "ért hozzá", egy esetleg élő magzatot elvenni?????!!!!!

Zsóka
zsóka
 
 


Én ugyan Gávai doktornmőt nem ismerem, de azt hiszem sokan tévhitben vagyunk amikor azt hisszük, hogy a női nőgyógyászok empatikusabbak. Bár nem a klinikán, de nekem is volt hasonló tapasztalatom, amikor a korábbi (50-es nő) nőgyógyászom az ócska szívhangvizsgáló készülékével meghallgatott a terhességem elején, (semmi panbaszom nem volt, csak rutin vizsgálatra mentem) és közölte, hogy nem hallja a szívhangot, másnap a motyómmal menjek be a kórházba, ahol elvégzik a műszeres befejezést, ha másnap az UH is igazolja a diagnózist. Érthető módon pánikba estem, majd közölte, hogy ez nem ritjkaság, ilyen előfordul. Mikor megkérdeztem nem lehetne-e aznap megcsinálni az UH-t (déli 1 óra volt), közöltw, hogy csak délelőtt van UH, de azt egy szóval sem mondta, hogy esetleg itt vagy ott magán alapon is elintézhetem, én meg még naiv hülye voltam. Jó kis éjszakánk volt, mit mondjak. Szerencsére minden rendben volt, a terhesség problémamentes volt, a kisfiam most 2 éves. Amikor visszamentem hozzá és megkértem, hogy ha lehet ezentúl ne használjuk a gépét, vagy ha bármi problémát lát kész vagyok áldozni érte, hogy minél hamarabb biztos eredmény legyen a kezemben teljesen hülyének nézett, és nem is értette, hogy ez engem miért érintett olyan rosszul. Aztán jöttem át a klinikára.

Bocs, h. ilyen hosszan leírtam egy olyan élményemet, ami nem is a klinikán történt, de nem hiszek abban, hogy egy nő feltétlenül empatikusabb. Talán pont azért nem, mert ő is átélte, biztosan gond nélkül, és nem érti, hogy más nők miért hisztiznek. Szerintem egy férfi orvos, akármennyire jó nőgyógyász is, soha nem tudhatja 100%-ig, hogy mit jelent ez az egész, ezért valahol mindíg egy misztérium marad számára, és talán jobban is becsüli a nőket.

S.K.
Vendég
 


Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy Ti hogyan, mikor kértétek fel a fogadott szülésznőt, és a terhesség során tartottátok- e a kapcsolatot, és hogyan? Esetleg kontrollok idején felkerestétek?

Köszi,

Macskavati
Vendég
 


Macskavati!

Én a szülés előtt kb. 1 hónappal beszéltem a dokival, hogy szeretnék szülésznőt is fogadni. Kérdeztem tőle, hogy ő melyik szülésznővel szeret együtt dolgozni, ezt követően a doki felhívta a szülésznőt, és megbeszélte vele a dolgokat. Miután éppen bent volt a szülésznő a klinikán, fel is mentem hozzá egyeztetés céljából. Kb. 2-szer voltam nála, mindig nagyon kedves volt, részletesen válaszolt a kérdéseimre, a szülőszobát nem sikerült megmutatnia, mert mindig éppen foglalt volt.
Sajnos az már más lapra tartozik, hogy amikor megindult a szülés, egyszerűen nem lehetett utolérni, az sms-re sem reagált. Ez nagyon rosszul esett. Kép Kép Ha nem akart elvállalni, akkor miért nem közölte ezt már előre?
Így az ügyeletes szülésznőnél szültem, aki ugyan rendes volt velem, de nem vitte túlzásba a gondoskodást, pátyolgatást. Ha nem lett volna ott a párom, nem is tudtam volna végigcsinálni az egészet.

Üdv

Edit
pedit
 
 


Macskavati!
Én a második terhességem elején megfogadtam, hogy ezúttal választok szülésznőt, hátha akkor jobban figyelnek rám. A második harmadban valamelyik kontroll alkalmával pont ott volt egy szülésznő, aki nagyon szimpi volt és már többször láttam. Én meg hirtelen felindulásból megkérdeztem, hogy elvállal-e. Ő meg elvállalt. Nagyon kedves volt és igaz, hogy végül császárral szültem, de azért bejött és ott volt velem.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha van valakinek szülésznője, akkor jobban odafigyelnek rá és megkockáztatom, hogy hamarabb sorra is kerül.
Üdv.
Szilvi
sylvike
 
 


Köszönöm az infót lányok!

Macskavati
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodom közétek, de szeretnék egy kis segítséget kérni. Engem az orvosom ma küldött el a SOTE I.-re, valami olyan osztályra, ahol kifejezetten gombás fertőzésekkel foglalkoznak ill. azt tenyésztik. Nem tudjátok, mi a pontos neve és hogy az épületen belül hol található? (Még sosem voltam ott.) Mert nem hiszem, hogy a sima ambuláns nőgyógyi ellátásra küldött volna. Ha tudtok, kérlek segítsetek. Vagy esetleg a Mikrobiológiai ambuláns ellátásra kell mennem?

Előre is köszi!
Lola
lolita
 
 


Lola! Kép

Van egy ún. Nőgyógyászati Mikrobiológiai Rendelés a Klinikán. Lehet, hogy erre gondolt az orvosod. A telefonszáma: 266-0473/4208 vagy van még egy központi szám (ez az egyetemé): 459-1500 és úgy kéred megint a melléket.
Próbáld meg őket felhívni, biztosan tudnak érdemi infót adni.

Edit
pedit
 
 


Köszönöm Edit,

akkor mégis jól gondoltam, hogy ez lehet az. A gáz csak az, hogy ez hetente csak 1x rendel. Azonnal felhívom. Köszönöm a segítséget. Remélem, itt már tudnak rajtam segíteni. 4 éve küzdök ezzel a szemét gombával.

Minden jót kívánok!
Lola
lolita
 
 


Sziasztok!
Régota olvasgatom ezt az oldalt,de csak most léptem be,én is a nöi1be járok a Szendei doktorhoz,de sajna nem tudok rola semmit,ti tudtok rola valamit,vagy ha nem akkor kit ajánlotok?
ZSU74
Neked mi a tapasztalatod,miért akarsz váltani?
ria75
 
 


Sziasztok,
A szitu a következő: 2000-ben született a lányom a Sote I klinikán. Nem sokkal később (pár hét) megjelent egy jól karbantartott 70 körüli néni, bemutatkozott (dr akárki), az én nevemet ill a kislányomét említette. Persze azt hittem, vmi orvos, beengedtük, majd végighallgattunk egy 30 perces előadást arról, h csináltassunk náluk fotósorozatot a babáról. nemc sináltattunk, kiraktuk a szűrét (udvariasan).

Akkoriban a itt babaneten is ovlastam a banyáról, volt, aki be is dőlt neki, csináltattak képet, majd fizettek, mint a katonatiszt, mert a fotókon kívül vmi előre nem kért albumot vagy mit is kifizettettek velük jó pénzért (apróbetűs rész.)

Sokakkal előfordult ez akkor, nagy volt a felháborodás.

Ma reggel banya ismét csönget, a tavaly aug-ban született kisfiamra hivatkozik, dr xy, én persze megismertem (nem is nyitottam ajtót, csak az ajtón lévő ablakot) nem mondta, mit akar, én pedig mondtam neki, h köszönjük, nem kérünk fényképet, és becsuktam az ablakot. Az álla leesett, h honnan tudom, h mit akar :o).



De: elkezdtem azon gondolkodni, h vajon ki adhatta ki neki az adatokat.

3 lehetőség jutott eszembe:

Sote I klinikán vki
VIII önkorm-nál vki
VIII védőnő (nem hiszem, ui a nagyobb fiam születése után a banya nem jelentkezett, pedig ugyanahhoz a védőnőhöz jártam)


Persze nem nagy dolog, de elegem van az ilyenekből. Vhol el kell kezdeni az ellen lépéseket tenni, h ne lehessen csak úgy odaadogatni bárkinek a címeket-adatokat.

Ahogy anno olvastam, kizárólag azoknál jelent meg a mami, akik a Sote I.-en szültek.

Járt még így vki? Kinél lehet panaszt tenni?
(Első körben megyek a védőnőhöz, kérdezősködni.)

Zsóka
zsóka
 
 


Én is itt szültem, idén januárban, mi pedig egy fiatalabb csajszit dobtunk ki a hazajövetel után pár nappal, hogy nem kérünk fényképeket. (És ráztunk le telefonon bizosítási ügynököt, aki remekbe szabott életbiztosítást ajánlott a babának, meg vkit, aki nekem akart jót, hogy tanuljak kismamaként valamit...)
Pest környékén lakunk, és szintén a 8. kerületben anyakönyveztettük a kicsit. Vagy a Soten, vagy a 8. kerületi önkormányzatnál keres valaki egy kis zsebpénzt szerintem, legalábbis én a védőnőből nem nézem ki, hogy kiadná az adatainkat.
csipet
 
 


Zsóka, amikor átveszsed a kismama csomagot, bent a kórházban levőt, akkor aláíratnak veled egy papírt. Abban azt írod alá, hogy hozzájárulsz, hogy tudomisén mely cég megkapja a cimedet és továbbra is elárasszon a dolgaival.
Nálunk banya nem volt. Volt egy férfi, simán leráztam. Ő Pampersékre hivatkozott, mint nyerő kulcsszóra.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Ildi, én azt hiszem, csak azt írtam alá, hogy átvettem 2 db csomagot. Legalábbis így emlékszem.

Ja, és egy bankból is hívtak, hogy takarékoskodjunk a babának. Na, tőlük megkérdeztem, honnan tudják, hogy mostanában szültem. A csaj nem árulta el, hiába nyaggattam, végül azt mondta, hogy a főnökétől kapta a telefonszámomat (amit biztosan nem adtam meg). Ha aláírtam volna, hogy kiadhatják az adataimat, akkor biztos nem titkolózik, hanem arra hivatkozik, hogy aláírtam valamit...
csipet
 
 


Zsóka!

A Sotén szültem tavaly szeptemberben és a szülés után kb. 4 héttel lerángatott a 3. emeletről egy fiatal csajszi, hogy a baba ügyében jött. Kép
Mondanom se kell, hogy a fényképezést próbálta rámtukmálni ezerrel, alig bírtam megszabadulni tőle, hiába mondtam, hogy van saját gépünk stb., csak fújta a magáét. Az viszont érdekes volt, hogy mire mondtam, hogy jó átgondoljuk a dolgot, adjon nevet és telefonszámot és esetleg jelentkezünk, erre nem volt hajlandó. Azzal érvelt, hogy most kell megrendelni, mert baromi sok munkájuk van. Finoman próbáltam érzékeltetni vele, ha ilyen "sok" a megrendelésük, akkor az enyémre már nem igazán van szükségük, elboldogulnak enélkül is. Kép

Honnan jutott a címünkhöz? Hát ez jó kérdés. Én lökött akkor nem kérdeztem meg. Visszagondolva a kórházban (is) sokszor adtunk információt a címünkről, így bárhonnan megkaparinthatták. Kép Kép

Üdv

Edit
pedit
 
 


Lányok,
én semmit nem írtam alá a kórházban... (!)
A klinikára gyanakszom első körben, utána jön az önkorm.
(Egyébként most nagyon dühös vagyok magamra, rá kellett volna kérdeznem, hátha a meglepetés erejével feltett kérdésre válaszolt volna...)

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Korábbi írásaitokban sokat dícsértétek az Ádám dokit. Tudnátok adni privát elérhetőséget hozzá?
Nem vagyok pesti és ikreket várok, ezért szeretnék a sote I-en szülni. De ez így vidékről elég komplikált ezért szeretnék beszélni vele.
Köszi előre is!
Enikő
enic
 
 


Edit,
Nálam is az a fényképészcsajszi járt, aki nem volt hajlandó nevet és telefonszámot adni. Valamilyen Andrea volt, legalábbis is mutatkozott be...
És persze fürdetési időben jött, amikor mondtam, bocs, nem érünk rá, akkor annyi empátia volt benne, hogy azt kérdezze, nem tud apuka vigyázni rá addig, amíg ő beszél velem? Hihetetlen.
csipet
 
 


Enic,

Az Ádám dokit elérheted a klinika központi számán, majd a 4301-es melléken, ez azt hiszem a nála lépvő telefon melléke.

Üdv:

Skála Kópé
Vendég
 


Skála Kópé, köszönöm!

Kaptam egy másik nevet: Boze Tamás. Ismeri valaki?
Tudnátok ajánlani?
Köszi!
Enikő
enic
 
 


Sziasztok
Nalunk is jarta mamiKépHat mi is bedoltunk,tudjatok elso gyerekKépde viszonta kepek nagyon jok lettek es nem kerultek tobbe mint mashol.Aztan mar nem csinaltattam tobb kepet naluk mert van egy videki fotos nenink plusz jo gepeinkKép
Viszonten tuti beixeltem hogy nem adhatjak ki az adataim,ezert nem ertettem hogy talaltak meg,jes egy biztositos pasi is aki csak addig voltk kedves amig nem mondtam hogy mar van a gyereknek biztositasaKép
Szerintem tuti a klinikan valamelyik nover lehet a dologbanKép
Tanulsag,a teosonal mar at sem veszem a csomagot ,megkimelve magam ettolKép
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa,
nyugodtan átveheted a csomagot, akkor is emgtalálnak KépKép...

Tanulság: le kell tiltatni az adataid kiadását az önkormányzatnál az anyakvi hivatalban.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9122069 (ide bemásoltam az idevágó tv linkjét is, sajna jogosan kérheti ki bárki (!) az adatainkat)

Zsóka
zsóka
 
 


Enikő!

Dr. Bőze Tamás fiatal, nagyon rendes, udvarias és szakmailag is rendben van. Évek óta a klinikán dolgozik, sok szülést vezetett már és őszintén javaslom, inkább ő, mint dr. Ádám!!!Tudom, hogy jó orvos, egyrészt mert már voltam nála, másrészt mert személyesen is ismerem régebbről, harmadszor pedig a klinikán csak szakmailag kiváló orvosok maradhatnak a prof. mellett.
Tehát az emberi tényezők döntenek.


Macskavati
Vendég
 


Kösz, az infót Macskavati.
Felhívom a Bőze doktorurat és megpróbálom elmondani neki a helyzetemet. Remélem így is elfogad. Nekem itt vidéken is van orvosom, de nem itt szeretnék szülni, hanem a SOTÉ-n az ikrek koraszülésveszélye miatt. Remélem jó lesz nekik, hogy a két doki összedolgozik, mert nem hiszem, hogy a végefelé a túl sok pestreutazgatás jót tenne. Ha kell esetleg majd befektet.
Kösz mégegyszer.
Enikő
enic
 
 


Sziasztok!
Lehet,hogy tudok segíteni nektek néhány kérdés megválaszolásával!
Én az I.Női klinikán vagyok szülőszobás szülésznő.
Sokan érdeklődtek Ádám doktor és Bőze doktor felől.
Mindketten kiváló szakemberek és munkájuk elismert a klinikán.Nyugodt szívvel keressétek fel őket,nem fogtok csalódni!
szülésznõ
 
 


Sziasztok!
Lehet,hogy tudok segíteni nektek néhány kérdés megválaszolásával!
Én az I.Női klinikán vagyok szülőszobás szülésznő.
Sokan érdeklődtek Ádám doktor és Bőze doktor felől.
Mindketten kiváló szakemberek és munkájuk elismert a klinikán.Nyugodt szívvel keressétek fel őket,nem fogtok csalódni!
szülésznõ
 
 


Kedves Szülésznő!
Örülök, ez jó hír, Te biztosan tapasztalt vagy.
Én Pesttől 120 km-re lakom, de az ikrek miatt a sotén szeretnék szülni. Szerinted be lehet feküdni előbb, hogy jó helyen legyek ha történik valami? Illetve nem tudod véletlenül, ha baj van és mentő kell, kérhetem-e itt vidéken, hogy Pestre vigyenek? Valaki azt mondta, ha kifizetem felvisznek. Ez tényleg így van?
Ikrekkel milyen szobába kerül az ember. Valaki írta, hogy valószínű az egyágyasba. Ezt lehet kérni is?
Köszi!
Enikő
enic
 
 


Kedves Szülésznő!
Remélem te tudsz nekem valami infot adni Szendei doktorrol,sehol semmi,se jo se rossz,pedig jo lenne tudni rola valamit,most kezdtem el hozzá járni.Szimpatikus volt de jobb lenne bövebben tudni rola.Légyszi ha tudsz segits nekem.Köszike
ria75
 
 


Kedves Szülésznő!

Egy fiatal doktornő, Dr. Halmos Amrita vizsgált meg amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Nekem nagyon szimpatikus volt, szeretném, ha ő végezné a terhesgondozást. Kérlek, írj róla valamit, mert a fentieket elolvasva nem találtam róla semmilyen infot!

Köszömöm!

Arven
arven
 
 


Sziasztok!
Szeretnék felkérni egy szülésznőt a májusi babámhoz. Tudnátok valakit ajánlani?

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca! Kép

Én Jancsó Annamáriát (remélem jól emlékszem a nevére, fekete hajú, vékony, szép arcú lány) ajánlanám, bár én sajna nem nála szültem, hanem a szobatársam és ő nagyon-nagyon dícsérte!! Ha jól rémlik a hathatós segítségének következtében gátmetszésre sem volt szükség, pedig első szülésről volt szó. Szülés után még arra is volt ideje, hogy meglátogatassa a szobatársamat.

Üdv

Edit
pedit
 
 


Lorca!

Én is Annamáriával szültem, Ria a beceneve, remélem ugyanarról a kedves szülésznőről beszélünk! Nekem is első baba volt, gátmetszés nélkül, hihetetlen segítőkész és figyelmes. Októberben szülöm a következő babát, őt fogom megkeresni újra!!

Macskavati
Vendég
 


Köszi a segítséget, megpróbálok kapcsolatba lépni vele.

Kép KépKép
lorca
 
 


Macskavati Kép
Ugyanarról a szülésznőről beszélünk Kép

Lorca Kép
Sok sikert!

Üdv

Edit
pedit
 
 


Kedves Enikő!
Az I.Női klinikán minden ikres kismamát befektetnek még időben.Nem tudom hányadik terhességi héten vagy,de időben kell orvost választanod ahoz,hogy ez megtörténjen.Én még nem hallottam arról,hogy ha valaki indokoltan jött mentővel fizetnie kellett volna.Szülés után 4-2-1 ágyas szobába kerülhetsz,de mivel nagy a forgalom nem igen lehet megválasztani,hogy milyenbe szeretnél,mert mégha időben kéred is előfordulhat,hogy éppen akkor nincs ott üres hely.Igazából minden kórterem pici és kellemes, az a pár nap amit el kell tölteni bent eltelik hamar a négyágyas kórteremben is.
szülésznõ
 
 


Szia Ria75!
Személy szerint én nagyon szeretem Szendei doktort,mert nagyon nyugodt és kellemes szüléseket vezet.Ha rá tudsz hangolódni a stílusára akkor nagyon elégedett leszel vele!Alapos gondos és jó szakember,tudása sokoldalú és megbízható.Remélem tudtam segíteni!
szülésznõ
 
 


Kedves Arven!
Halmos doktornő nagyon kedves és alapos.Sokszor vezettem vele szülést és eddig jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatban.Nagyon türelmes mindenről felvilágosít,ha őt válsztod biztos jó kezekben leszel!Igaz azt is el kell mondanom,hogy ő még fiatal orvosnak számít,de szerintem ez nem jelent akadályt abban,hogy elválaljon ha megkéred rá.
szülésznõ
 
 


Kedves Lorca!
Biztos olvastad,hogy többen ajánlották neked Jancsó Annamáriát szülésznőnek.Ő valóban nagyon jó szülésznő,és ennek köszönhetően nagyon be is van táblázva.A klinikán egy szülésznő havonta maximum 5 szülőnőt vállalhat el.
Én Orosz Szilviát tudnám ajánlani neki nincs olyan sok szülőnője,nagyon kedves közvetlen és ami előny nagyon közel lakik a klinikához,úgyhogy bármikor 5 perc alatt beér,ha menni kell.
szülésznõ
 
 


Kedves Szülésznő!
Köszönöm hogy válaszoltál,nagy segitség volt.
ria75
 
 


Köszönöm a válaszodat Szülésznő!

Arven
arven
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: