Nos, ez mindenkinél így van. Az esti szopira Nekem is kevesebb a tej, és Bogi a mai napig éjjel 2óránként eszik, mert eszik, elfogy, bealszik, és hamar felkel. Ok, h kell pótlás, de Én a helyedben akkor is előbb szoptatnék. Hidd el, h nem működsz másképp, tény, h vannak jobban tejelő nők, kevésbé, van aki egyáltalán nem, vagy minimális tejet tud produkálni boszorkányságok, varázslatok ellenére is, de az tény, h a prolaktin hormon, ami ezért felelős, Nálad is 6hétig emelkedik (ha). Én elhiszem, h nem elég, ám a nem szoptatás az jelen pillanatban öngyilkosság, mm a tejednek. Nem beszélve arról, h a tápot nyilván cumiból kapja, most 1 hónaposan ez még annyira nem gáz, de lesz Ő 2, 3 hós is, amikor majd jobban tetszik Neki a cumi, és elképzelhető, h 1általán nem akar majd szopni.
Szóval azért szóltam, mert sztem EZEN a PONTON most sok múlik, itt most el lehet rontani.
Persze nem tudom, mi a cél. Mert mikor a klinikán voltál, és beszéltünk, akkor Nekem úgy tűnt, h szeretnél mindent megtenni. Ha nem így van, akkor befejezem

, tényleg csak segíteni szeretnék.
És hangsúlyozom, ha kell tápszer, akkor kell, de ez nem jár feltétlen azzal, h a tejnek el kell apadni, amennyit egy nő egyszer produkálni tud mennyiséget, annyit kb a klimaxig (vagy más nagyobb hormonális változásig) fenn lehet tartani, ez kizárólag rajta múlik! (És ugye a menzeszt is az éjjeli szopikkal lehet késleltetni)
Ja, és estére azért kevesebb a tej, mert elfáradsz, akár negyed órás pihenés is segíthet, tudom, h nagytesó mellett főleg az esti rutin közben ez is lehetetlen sokszor, meg kell szervezni.
.:Angi:.