Tündi
Nagyon sajnálom, hogy tényleg megjött. Én is az "azért bizakodunk" tábort erősítettem.
Lehet, hogy egy kis szünet tényleg jót tenne mind a kettőtöknek, sokat hallani arról, hogy amikor nem a babára koncentrált a pár akkor sikerült.
Tegyetek úgy, ahogy gondoltok.
De zárójelben azért megjegyzem: Ha az én példámat nézzük (vagy Stelláékét), akkor egy korábban elvégzett andrológiai vizsgálat már hamarabb segíthetett volna. Legyen nálatok minden rendben, szívemből ezt kívánom. Én másfél év után adtam fel, és akkor derült ki, hogy a kiskatonákkal van baj. Most utólag verem a fejem a falba, hogy miért nem mentünk el korábban. Akár már kisbabám lehetne, ha egyből megcsináltatjuk. A családtervezőben meg is csinálják, rögtön a próbálkozások elején is akár. A spermavizsgálat abszolút fájdalommentes és akár jó, akár rossz eredménye van rengeteget lendít a dolgokon. Ha jó, akkor megnyugvást ad, ami önmagában is fél siker, ha meg rossz, akkor van segítség. Ez nem rábeszélés akar lenni, egyszerűen csak leírtam az én érzéseimet a dologgal kapcsolatban.
Továbbra is nagyon szurkolok nektek, bárhogy folytatjátok

.
Reméljük hamar találunk mindenkinek zebrát a sárga úton
Saci
++++++++++++++++++++++++++++
Mutasd meg nekünk, hogyan is kell ezt csinálni
Lányok, mi ma kerek egy órát szórakoztunk a szurik beadásával. Annyi apró buborék volt a fecskendőben és mind ragaszkodott saját magához, a végén meg a tű nyakában maradt egy, ami sehogyan sem akart kimozdulni. Nagyon nem akart ma menni a dolog...
Megyek színházjegyet keresni. Ma este elvileg színházba mennénk, de annyira jól elraktam a jegyeket (amikor vettem, akkor voltak a lakás garanciális javításai és nagy felfordulás volt emiatt), hogy most nem találom. Az evidens helyeket már átnéztem kétszer, most jönnek a lehetetlen helyek

.