[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ed!Kép
Bizony én mennék veletek az állatkertbe! Jajj nagyon vérzik a szívem! Semmivel nem lehetne minket visszatartani! Bárcsak jönne a jóidő! Azért Nektek jó szórakozást!

Kata!
Szerintem nem vagytok lemaradva sem fogakkal sem másképpen! 3,5 fog az azért nem kevés!!!Kép

Ma este megyek Tunyogi koncertre! Kép Apától kimenőt kaptam. Nagyon jó hetem van! Kedden (nem is írtam) vacsizni voltunk édes kettesben, ma meg barátnével megyek bulizni! Kép Holnap du-n meg vendégek jönnek, de hogy tudjak még pihenni Apa de-t lelép Mátyással! Kép (Azért jobb lenne ha Apa is jönne este, de ne legyek telhetetlen! Kép)

Léna!
Hogy sikerült a vacsi? Boldog Szülinapot! Mit kaptál?

Pumukli még mindig nagyon el vagy veszve!!!!

No megyek, teszek valamit a rend érdekében!Kép
Süt nap!!!Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!


A ma éjszakánk is elég rémes volt. MÁté 4-kor kelt és azóta még csak egy 3/4 órát aludt. Kép én nagyon fáradt vagyok, rajta nem látom annyira.

Mléna,
én sem gondolom, hogy le vagyunk maradva a fogakkal, csak azért írtam, hogy még csak a 3. jött ki, mert már nagyon sokat szenved szegény MÁté és nem bír kibújni az a fogacska! Kép úgy sajnálom szegényt.

LÉna,
Boldog SZülinapot!!! Tényleg nagyon fiatal vagy! irígykedem!!! Felhívtad már Kristonékat??
Ez a parmalat babatej tényleg nem olcsó, csak elsőre tűnt annak, de akkor nem vettem figyelembe, hogy csak fél lityi és az 1 nap alatt elfogy.

Kármen,
a szüleim Szerencsen laknak. Elég messze van, ezért sajnos elég ritkán megyünk, de akkor általánban kicsit hosszabb időre. Most valamivel több, mint két hetet voltunk. Aztán, ha jön a jó idő, akkor még többet leszünk lent, szerintem.
Jól láttad, apa kicsit le van maradva MÁté honlapjával és már rég nem kerültek fel új képek, de majd ide teszek fel, csak válogatnom kell.

Ed,
Állatkertre én is vevő lennék, de nekem most még túl hideg van. vac-vac. majd, ha jobb lesz az idő, csatlakozunk.

Megyek, mert Máté úgy érzem büdi. Kép igyekszem jönni gyakrabban.

puszi,kata
katca
 
 


Sziasztok!

Kata,
szegeny Mate. Nagyon sokat szenvedhet. Kép Lassan mar csak kibujnak azok a fogacskak. Kép Camomillat adsz neki?

Lena,
meselj, milyen volt a tegnap este? Volt meglepi, s mi? Kép

Ed,
jo szorakozast az allatkertben. Kép


Megyek, mert Bianka mar nagyon hianyol.

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 

 
 

Kata! Milyen messze van töletek Szerencs? Ott tud Máté kertben is szaladgálni? Anyuék 2 sarokra laknak jó idöben mi is mindig ott vagyunk (igaz nálunk is van udvar de ott jobbKép)

Léna! ne csigázz minket, mesélj!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Tegnap mar azt hittem, rendbejon Bia, mert megcsak hoemelkedese sem volt. Mara viszont ujra van hoemelkedese. Kép 3 hete nem volt levegon a betegsege miatt Kép, de mar nagyon ki kene vinni.
Remeltem, a 4 napos unnep alatt eltudunk menni valahova, de igy nem valoszinu.
Ti kimennetek vele hoemelkedessel?

A tegnapi kerdesemre meg senki nem valaszolt. Kép Tenyleg nem tudjatok a valaszt? Mennyi tojassargajat ehetnek a babak?

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sly! én ugy tudom heti 1-2 alkalommal kaphatnak ennyi idösen. Én egyszerre felet adtam neki. Föztem többet és lefagyasztottam, abbol vettem ki mindig és a fözelékbe szétnyomtam.
Én nem vinném ki höemelkedéssel. Remélem gyorsan meggyógyul Biuska!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok,

Sly, én is úgy tudom, heti 1-2 tojás sárgát ehetnek. Bence szereti vajaskenyér falatkákra téve is.

Kivagyok teljesen, Bence ma még nem aludt napközben semmit. És már 4 óra. fél 8 óta fenn van. Szétmegy a fejem.

Sziasztok

Timi
kismaszat
 
 


Lányok! most kaptunk egy levelet, hogy a nyaraláson Orsi fotója nyert, itt lehet megnézni:
http://www.sonnentherme.com/ungarisch/highlights/bildergalleryliste.htm#top
persze egy belépöt is nyertünk igy nyáron megint ide megyünk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Edina,
koszonom a torta receptjet!

Karmen,
koszi a valaszt! Gratulalok a nyerteshez! Kép


Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Meg1 kerdes: szerintetek mennyibe kerulhet egy Fisher Price formabedobo csiga? ...anyosom ilyet szeretne Biankanak, de ha nagyon draga, nem vesz neki.
Koszi,

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!

Karmen, de jó, gratulaKép

Sly, sztem sárgája max. De ez nem tuti, ne vegyél rá mérget.Az ilyenekben Humi szokott otthon lenni.
Amúgy megvan a F-P forgalmazójának a telefonszáma.Ha kell beírom, hátha tudnak vmit segíteni.

Kedvesek vagytok, hogy így érdeklődtök, a péntek sajna suli nap, így nem tudtam korábban jönni mesélni.
Szóval a meglepi annyi volt, hogy apa elhívta a barátainkat az étterembe, és ott vártak engem.
Buliztunk egy jót végre.
Ma pedig kaptam tőle egy ráadás tortát (feketeerdőt,Budapest sztem legjobb cukijából) a Daubnerből.
I love fogyókúra KépKépKépKép

Na, megyek is, holnap megint suli Kép.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!
Szólok már, hogy megvagyunk, ha esetleg valaki hiányol bennünket. Most kivételesen nem én voltam az oka a távollétnek, hanem a számítógép. De most már működik. Ma csak bejelentkezem, remélem, jól vagytok. Mi igen, bár Tomika ma a rengeteg alvás (több, mint 3 óra napközben) ellenére egész nap visított. Biztos front van. Vagy telihold. Vagy a foga... Vagy valami más.
Szóval most már jövök megint. Pótolom az elmaradásaimat.
Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kivánunk!
Sziasztok!
Tünde+Tomika
ptünde
 
 


Sziasztok!

Nuska
BOLDOG szülinapot kívánok, s virtuálisan most megcibáltam a fülecskéidet!Kép Daubner "sajnos" tényleg nagyon jó, a feketeerdőről nem is beszélveKép
Majdnem egy napon születtünk ám, tudod?Kép Megelőztelek egy nappal! ..hümm, no meg azzal a tizenegy évvel, de arról nem beszélünkKép

Sly
Tojás: csak a sárgája, jól megfőzve, heti 1-2 alkalommal max. Ha ekcémára hajlamos a baba (mint pl. Peti) akkor egy darabig még ezt is hanyagolni kell.
Hőemelkedéssel csak szélcsendes időben vinném ki Petit. Cudar szélben csak rosszabb lesz. De hanem köhög, szerintem a jó levegő jót tesz majd Biának. petipötty köhögött, ezért nem vittük. Holnap viszont együtt sétálunk majd el vásárolni (Ő persze babakocsiban...)

Karmen
Gratulálok a nyertesnekKép Kép Emlékszem erre a képre, ezt nekünk is idetetted a fórumra.
Jó a kádban fürdős-kisördög Orsi fotó isKép

Magdi
Jobbulást Neked és a Családnak! Sajnos erre nincs orvosság, a pihenés, az orrcsepp és valami köptető szirup, mézes-citromos tea, meg ilyen népi gyógymódok. Meggyógyulni hamar!!!Kép

Zsu
No, valami újság állás ügyben? Csak hivnak az APEH-től, ha munkaerő hiány van. Fejvadászhoz miért nem mész el?
Ha a Petneházy Country Club-ban van az appartman, na oda mindenképpen menjetek el. Mondjuk jópár éve voltam ott, de nagyon hangulatos hely, lehet lovagolni, teniszezni, stb. Mindegy milyen az idő - legalább nem otthon vagytok. Jót tesz a családnak (főleg most, hogy nem túl jó a helyzetetek) a kikapcsolódás.

Nekünk mozgalmas hétvégénk lesz. Holnap este színházba megyünk ismét, a Portugál c. darabot nézzük meg. Az én meglepetés vacsim múlt szombaton lett volna, de mivel sikeresen tönkretettem a bennünket szállitani hivatott járművet, igy az elmaradt, majd pótoljuk, ha a wágen meggyógyult. Most hétvégére Apa hozott egy cégest, nehogymá buszozni kelljen. Vasárnap Anyós készül egy nagy közös szülinap-névnap party-ra. Mindenki márciusi. Nekem szülnap, Ati nővérének névnap-szülnap, kisfiának névnap, Petinek szülnap. biztos főz valami finomat. De sajnos már csinált egy nagy baromságot is...Már SZZERDA REGGEL megvette a tortákat. Van róla fogalmatok, hogy a vajkrémes csokitorta minő átalakuláson megy át VASÁRNAP délutánig???Komolyan nemnormális... Megbeszéltük Apával, hogy ne mi legyünk az ünneprontók (mármint azzal, hogy bizony AZOKBÓl a tortákból egy falatot sem eszünk), viszünk vasárnap egy tortát és azt mondjuk én kaptam valakitől, oszt mi majd véletlenül csak abból eszünk. Anyós képes lenne kiirtani a családot valami jó kis szalmonellával. Eszem megáll!

Na léptem. megérkezett néhány Utazási katalógus, amit bekértem. Nézegetem a nyaralásokat. és kapom a szivinfarktust egybőlKép

Puszi Mindenkinek!
Szilvus

Nuska, ezt még Neked a boldogszülinapraKép :
Kép

És Bálintnak is egy:
Kép

És végül, de nem utolsósorban Huminak, azaz a mi ILDIKÓ-nknak:
Kép
szilvus
 
 


Tündi
Kép Kép Ez aranyos voltKép Jót mosolyogtam. Peti hasonló nemalvását én már a nyuszira is ráfogtam, de sajnos az sem segitettKép

puszi Nektek!
Szilvusék
szilvus
 
 


Jaja és még valami.

Naaa, nosztalgiázzunkKép Emlékeztek tavaly az ünnepek alatt MEKKORA babaeső volt???Kép Kép

Sz.
szilvus
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot minden érintettnek!!! Nuska, Szilvus.
Huminak meg boldog névnapot (most már legalább én is tudom, mi az eredeti neve KépKép)

Szilvus, pont tegnap hívtak az Apehtől... A Végrehajtási osztályra keresnek most munkatársat... Csütörtökön megyek interjúra...

Mire mondtam Apának, hogy dicsértétek, lemondatta... Kép Egyébként csak egy szoba van ott....

Pepe cuppanós puszikat osztogat, mind arcra, mind dobálva Kép

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Lena,
de jo! Szerintem ez is nagy ajandek. Jot buliztatok. Kép Megkoszonnem, ha elkuldened a szamukat. Kép

Szilvus,
koszi a valaszt! Boldog Szulinapot+Nevnapot az illetekeseknek! Kép

Kép

Humi,
nem tudtam, hogy Ildiko vagy. Boldog Nevnapot neked is igy utolag! Kép

Kép

Zsu,
apat nem ertem! Na, de mind1. Kép Edes lehet a puszidobalos Petya! Irigykedek! Bianak meg nem megy. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Humi,

nagyon boldog Ildikó napot !

Kép
ezt meg csak úgy..

Kép

Szilvus, nagyon boldog szülinapot !

Kép
ez tuti friss..Kép

puszi mindenkinek

Timi
kismaszat
 
 


Sziasztok lányok.
Úgy néz ki hogy hétfőn jövünk haza a kh.-ból. Most már jól van a Petike. A többi gyerekem is gyógyulófélben vannak. A Balázsnak rá jöttem az éjszakai ricsajára. Nem bírja a gyomra a gyümölcsjoghurtokat. Úgy hogy nekem volt igazam hogy a gyomra miatt balhézott, így ha hazajöttem a Petivel akkor megyek a Bazsival a gasztróra.
Ja és a Petivel neurológiára kell járnunk. Majd megírom hogy miért.
És megyünk nemsokára vele orr-torok mandula kivételre.
Sziasztok. Sok boldog szülinapot az érintetteknek és jobbúlást a betegeknek.
u.i.:Nekem márc.21-én lessz a szülinapom. Úgy hogy én is tavaszi "baba" vagyok.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Szilvus, Léna,
Nagyon-nagyon boldog szülinapot nektek!!! Csoda szép hónapban születtetek!Kép
Kép

KarmenKép, SzilvusKép, SlyKép, TimiKép, ZsuKép
Köszi a névnapi jókívánságot. Nem volt titok a keresztnevem, csak valahogy soha nem került szóba hogy hívnak. Na de mostmár lebuktam.Kép
Timi, a ráadás képet külön köszi!!!Kép

Tünde,
Megírod majd Tomika 1 éves méreteit?

Sly,
Tojássársájáról a többiek már mindent megírtak. Én is így tudom, heti 1-2 alkalommal adható, alkalmanként először fél aztán max. 1 db.

Magdi,
Remélem már jobban vagy és a gyerekek sem betegek!

Edina,
Írd majd meg, hogy sikerült Bálint hétvégén megtartott szülinapja! Hogy vagy?

Vera,
Jé, ti is Erzsébeten laktok?! Melyik részén? Szuper, hogy már javulgatnak a srácok. Remélem minden rendben lesz és hipp-hopp az egész kórházasdit el lehet felejteni.

Velünk minden rendben. Ami nagyon meglep, hogy már igencsak látszik a pocakom, pedig még csak ma 12 hetes PociBébi. Krizsóval csak félidő környékén volt ekkora.

Itt egy táblicsku a friss szülinapos babák tiszteletére:
Kép

Andi,
Nagyon boldog 1. szülinapot Lilinek!!!
Kép

Puszi,
Humi és a mára 6 fogúvá krokisodott Krizsó
humi
 
 


Sziasztok!

Csak röviden!

Léna, boldog szülinapot utólag!Kép Hm, csak 23? Egy picit irigy vagyok...Kép

Na szóval Ildikó vagyis Humi! Boldog névnapot!Kép Én sem tudtam, hogy ez a neved! A Humi honnanjön? Amúgy nagyon tetszik ez a beceneved.Kép

Kriszta, a Móki név neked is jól illik ám! Bevallom, az elején sokáig törtem a fejem, ki is lehet Kriszta.Kép

Vera, örülök, hogy most valamelyest jobban vannak a gyerekek.KépNem lehet könnyű neked.

Sly, én is max. 2-szer adok tojássárgát Edinának. Gondolom, most már visszazökkentetetk Biával a régi kerékvágásba.KépNéha mi is kifogunk egy-egy extra nyűgös napot, de hamar elfelejtjük. Bia jobban van már?

Karmen, gratula a kis nyerteshez! Ari Orsi a képen!Kép

Szilvus, neked is boldog szülinapot! Fini lehet anyós tortája!Kép Naná, inkább én sem nem kérnék belőle. Akkor inkább a Timi virtuális tortája.Kép

Tünde, mostanában nálunk is vagy front van, vagy telihold, vagy túl fényesen süt a nap...KépA lényeg az , hogy bömbis éjjeleink vannak.Kép

Orsi, köszi a segítséget, íme néhány mű:

Kép Kép

Kép

Ja és új járgányunk van, már csak a tavasz hiányzik a képből.Kép

Mely
KépKép
mely
 
 


Kép

Itt a járgány.KépEdinának annyira megtetszett, hogy tegnap d.u. tologatnunk kellett benne a lakásban.

Lépek, ebédidő.

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Humi! Tavaly ilyenkor irtad a nevedet, én emlékeztem ráKép

Mely! Ez nagyon klassz lett! Profi vagy!Kép Milyen tipusu a kocsi?

Andi,Szilvus,LÉna! Boldog szülinapott az érintetteknek!

Zsu! én is mindig kérem Orsit dobjon puszit, mutatom neki, de nem tudja még. De régóta ha mondom hogy szeret minket odajön átölel és odabujik a nyakunkba. Olyankor meg tudom zabálni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat! Torta finom volt, mert vittünk mai sütésű frisset. Kép Peticica is falta, majd csatolok képeket.

Puszika:
Peti már több hónapja cuppog, annyira zabálnivaló. A 'puszi!' kérésre már csücsőríti is a száját és egymás után 3-4 cuppanósat küld. A 'pápá-puszi'-t tanultuk meg nemrég, igy egymásutánban, most az a sláger. De sajna pelusozás közben már ez a játék sem köti le.

Most - mig a nyaralásokat nézegetem, mely lassan kezd konkretizálódni -, a járókában virgonckodik. Száműznöm kellett, mert ha nem figyelünk rá, szabadon garázdálkodik és rendetlenkedik. A legújabb "gaztettei': a száradó (lehetőleg még nedves) ruhák leszedegetése és szanaszét hordása a lakásban, valamint a hűtőmágnesezés. Ezt utóbbit vagy Anyu, vagy a Bébiszitterünk mutatta meg neki (ha kiderül ki, senékbe billentem!Kép). Leszedi a mágneseket a hűtőről, ledobálja, majd leguggol, felszedi és visszarakja. Már 2 db szép eltört, a Danoninósakat pedig megzabálta és lejött róluk a kép.

Mely
Nekem is nagyon tetszik Edina új járgánya. Csodaklassz a halacskás huzata!Kép Elhiszem, hogy Edina is beleszeretettKép

betegeskedőink ugye gyógyulnak már?

Léna, nem irtad, mi lett végül Sárával! Ugye nem kellett végül a fülészetre menni?

Én sajnos lassan gyógyulok, a nátha sokáig tartKép Peti már alig-alig köhög, orrából is alig szivok ki valamicske váladékot.

Most ül a drága és zombiként nézi a TV-t, hiába szólok hozzá...Kép

Puszi mindenkinek, további kellemes hosszúhétvégét!!!!!Kép

Szilvus és Peti a TV-Zombi
szilvus
 
 


Sziasztok!

Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, remélem sikerülni fog. Még mindig beteg vagyok, az influenza ráhúzódott a gyomromra, ráadásul meg is jött. Szóval néha nem tudom eldönteni, hogy a hasam, vagy a gyomrom fáj éppen. A torok és fejfájást már egészen megszoktam. Öröm az ürömben, hogy 4 kg mínusszal zártam a hetet, ha így folytatom pár hét és elérem az álomsúlyomat.
Apa és Nóri már jobban vannak, persze még nem tökéletes, de hozzám képest topon van mindkettő. Márkot sem kíméli a betegség, sajnos ő is elkapta, lázas, folyik a nózija és köhög.
Szóval egyenlőre semmi jó hírrel nem tudok szolgálni. Elegem van, a hangulatom a béka segge alatt van (bocs).
A fentieket egy másik topikból másoltam ide.

És akkor most jöjjön a lényeg:

Andi! Lilinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Humi! Ha már így lebuktálKép Boldog névnapot!
Léna! Boldog születésnapot!
Szilvus! Boldog születésnapot! TortaKép

Vera! Nagyon sok mindenen mentek keresztül. Miért ilyen betegesek a fiúk, mit mondanak az orvosok? Ti is sokat betegeskedtetek kiskorotokban?

Mely! Lánykád még mindig olyan szép!! Nagyon jók a képek!!

Karmen! Nem csoda, hogy Orsika nyert!! Gratula!

Szilvus! Merrefelé nézelődsz utazásilag??? Csak, hogy irigykedjek, mi idén nem megyünk sehova.

Na, megyek fürdetni,
Szép hosszú hétvégét Mindenkinek:
Magdi

Köszönöm mindenkinek a gyógyulást elősegítő jókívánságokat!!!!

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan, amíg még eszembe van:

Sára érdektelensége miatt eladnám nagyon szép hálós járókánkat.
Május végéig garanciás.
fehér-kék alapon nyuszi mintás.
Összesen 2x volt benne, de a szomszédok dobhártyájának védelme érdekében rövid ideig.
Eddig próbálkoztunk, feladom, vigye akinek kell.

Mi 22000 Ftért vettük, 15000 Ft-ért eladnánk.

Érdeklődésre tudok képet feltenni vagy küldeni róla.

Köszi mindenkinek a szülinapos gratukat.

Szilvus, ez jóKépKép
Akkor neked is boldog szülinapot.Az a pár év, meg mit számítKép

Sly, holnapra előkerítem a tel számot

Sziasztok, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Pepe kínálgatta a kanalát, de Apa nem akarta kinyitni a száját és elkezdte neki mondogatni, hogy ááááááá Kép Olyan cuki volt Kép
Aztán Apa mondta neki, hogy mondd, hogy ááá és akkor kinyitotta a száját és kinyújtotta a nyelvét KépKépKép

Most az esti pelenkázásnál a pizsijét lepisilte, úgyhogy alig hogy átöltözött, újra öltöztethette Apa...

Holnap megyek takarítani...

Jó éjt Mindenkinek
Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Karmen, a járgány Baby Care, ezt láttuk a legstrapabíróbbnak, no meg nekem is könnyebb lesz a harmadikra fel-le cipelni.Kép Csak jönne már a tavasz! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én kezdek depis lenni ettől az időjárástól. Ennyi hideg meg szél azért már pofátlanség, nem?Kép

Magdi, örülj, hogy 2 gyereked már meggyógyult.KépMárknak meg neked sok gyógypuszi! 4 kiló mínusz? Nem semmi. Én már a szánkós képeteket látva irigykedtem, hogy né, egyesek milyen ügyesen visszacsinosodtak.Kép

Lányok, kétségbe vagyok esve: Edina úgy szopizik mostanában, hogy odanyomja a fogait a cicihez, sikerült is két sebet produkálnia rajta. A 2-at alul most vettem észre.Kép(Szerencsére csak a jobbat tette tönkre)Borzasztóan fáj minden szopizáskor.KépNincs valami tippetek mit lehet tenni, hogy mielőbb begyógyuljon? Elválasztani nem akarom emiatt, mert kár lenne a tejcsiért, szerencsére még van elég.

Szilvus, de jó nektek, hogy mentek nyaralni! Nekünk sajnos úgy néz ki, az idén is elmarad.Kép Na és mi az úticél?

További szép estét: Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

Koszi a tojassal kapcsolatban mindenkinek a valaszt!

Bianka szerencsere mar nem beteg - Kopp-kopp... - igy gyorsan le is utaztunk videkre a dedihez.

Humi,
gratula a 6 fogu kiskrokinak. Kép

Mely,
szupik a kepek Edinarol! Kép Ugyes vagy! Kitartas! Allitolag a macik 20.-a utanra mondjak a tavaszt. Szopi ugyben nam tudok segiteni, szerencsere Bia csak 1x, max. 2x harapott meg szopizas kozben. Nagyon vigyaz a cicire, nehogy baja essek, mert akkor mi lesz a fincsi tejcivel. Kép ...sajnos mar csak nagyon keves van, s sir is emiatt rendesen. Kép

Szilvus,
a szaritorol Bia is elvezettel, allandoan lecibalja a ruhakat, majd felmosva veluk cipeli egyik szobabol a masikba. Dupla munka kiteregetni. ...aah, dehogy, tripla! ...sot... Kép
De jo, hogy mar a nyaralasra gondoltok. Kép Mi az uticel?

Zsu,
edes lehet a kis nyelvnyujtogatos Petya. Kép

Minden betegeskedonek jobbulast! Kép


Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sziasztok!
Utólag is
Tomika BOLDOG NÉVNAPOT!!!Kép
Andi Lilijének, nagyon boldog 1. szülinapot!!!

Szilvus, Léna boldog szülinapot!
Léna, 23?, de jóóóó Neked!!!

Ed, ha már most Kincső magasságokba tör mi lesz később?Kép

Mely, a harapással Bence is próbálkozott csak mivel neki nem tetsző au felkiáltással reagáltam leszokott. Remélem Edina sem bántja tovább az anyukáját!Kép Tündéri a képeken!Kép A tápszert Bence se issza meg.

Karmen, a tortánk csoki volt és kapott belőle Bence. Annyira nem érdekelte a dolog.Kép
A szopi nálunk is úgy van mint Nálatok, de én az éjjelieket most el akarom hagyni. Egyik nap mikor felébredt 2órát ültem az ágya mellett mert cicin akart elaludni. Az oltásoknak én sem örülök, de a kötelezőek elöl nem lehet kitérni.
A nyertes képe nem véletlenül lett az!Kép
A fürdős is szuper!Kép

Orsi, de kár, hogy nem hallottam korábban a torta ötletedről! Jól megszívtam a mienkkel mert nem olyant akartam és ráadásul örült drága volt. Nem volt azon a héten babakocsink és így nem tudtam elmenni rendelni csak a tudakozóból kértem 1 közeli cukrászda nevet.
Az esküvői tortátok szép volt!!!Kép

Szamoa, én is beadattam az agyh. elleni oltást. Nem lett tőle se lázas, se nyűgös. Azt mondta a dokinénink, hogy ettől nem szokott semmi bajuk lenni a babáknak.Kép

Sly, irígykedek a síelés miatt.Kép Jó kis kikapcs lehetett. Én is kiakadok néha Bencétől, másnál is van ilyen. Remélem már meggyógyultatok!!!
Csigát nem láttam még boltban, de a szintén 18 pontos táncoló bogárka 8600Ft a Corában. Gondolom a csiga is hasonló áron fut.
Alvással mi is így állunk. Ha 2x alszik akkor nem tudom időben letenni este.Kép

Ági, jó,hogy ki van az örlő!Kép) Foggal már nagyon nagyfiús lehet Matyus!

Szilvus, anyósodtól tényleg "jó" ötlet volt a többnapos torta! Még jó, hogy elmondta Nektek! Meglepett, hogy a bölcsibe kor alapján kell fizetni? Törlőkendős ügyben mi történt? Engem is bosszantana.

Vera, amit átéltetek az szörnyű lehetett!Kép Kívánom, hogy soha hasonló ne történjen!!!

Magdi, a gyerkőcök élvezhették a szánkózást!Kép
Jobbulást a betegségből!!!

Moncsi, én próbálkoztam a Norbi dologgal. 8 kilót fogytam,úgy hogy nem igazán tartottam. Az édességeket napszaktól függetlenül nem hagytam ki.Kép Kenyeret max. barnát ettem viszont végignéztem az addig kedvelt kajáimat és rájöttem, hogy szinte csak hizlalóst ettem addig(3-st) Ezt kissé módosítottam. Remélem Neked bejön!

Humi, utólag is BOLDOG NÉVNAPOT! Jó érzés lehet, hogy már látszik!Kép Uh képeket kérünk!A csokis Krizsó édes lehetett!Kép

Pénteken voltunk Lakáskultúra kiállításon. Nem volt nagy durranás. Ráadásul 1200Ft-os belépő mellett egy hosszú lépcsősoron lehetett csak megközelíteni.
Tegnap tartottunk még egy közös szülinapi bulit a barátnőm kisfiával. Volt közös torta. A gyerekeket ráengedtük 1-1 szeletre. A barátnőm kisfia el sem mozdult míg be nem nyomta.Kép Bence a "jóevő" nem kért belőle.Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Sly, kissé lassú vagyok látom meggyógyultatok!Kép

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Barbi, Moncsi,
a Norbi dieta engem is erdekel, most, hogy itt a tavasz, s nemsokara furdorucit kell hordani. Csak konyvben vagy kinyomtatott formaban van meg nektek? Esetleg gepen?

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Sly, anyámnak vettem meg sajna már odaadtam neki. leírnom pár sorban amit megjegyeztem. Mindenkinek bocsi az OFF miatt.Kép
Szóval
12-ig lehet enni a bűnös szénhidrátokat.(tortaKép, péksüti,tészták ,zsíros kaják, magas cukortartalmú gyümik pl. szőlő stb) Keveset persze és nem mindennap ajánlja. Ezeket a kajákat jelöli 3-as kóddal.
3-ig lehet enni a 2-es kodú kajákat. Krumpli, borsó, rizs, tészták, hurka, parizer, alma stb. Pl főzelékek körettel. A fözelékeket tejes kiörlésű liszttel kell készíteni és a legtöbb így egész nap fogyasztható hagyományos köret nélkül.
Ezekből sem lehet betegre enni magát az embernek.
22-ig lehet enni az egész nap ehető 1eseket. Ezekből szerinte bármennyit. Ide tartozik a legtöbb értelen szerű fött, sült husi. Felvágottak, túró, tejföl, saláták. Gyümi amikben nincs sok fruktóz.
A kristálycukor a nagy mummusa helyette gyümölcscukrot lehet.
A zöldségek pár kivétellel(bab, borsó, kukorica) egész naposak.
Kenyér helyettesíthető teljes kiörlésűvel és így 3-ig ehető. Sótlan abonett és puffasztott rizs van helyette.
Sajnos a kakaós csigára nincs alternatívaKép

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Sziasztok!
Én annak idején jártam kicsit callaneticsre, az nagyon alakformál, ha rendesen csinálod!
Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni,csak gyorsan írok pár sort.

Tegnap,pontosan 11 és fél hónaposan elindult Dominik.Már csak nagyon ritkán kapaszkodik meg valamiben.

Jó éjt!

Orsi
orsi21
 
 


Barbi,
koszi, ez is tobb a semminel. Megprobalom betartani.

Orsi,
gratula Dominiknak.

Fontos kerdes: Kozeledik Bia szulinapja. Lattam valamilyan hirdetesben, lehet olyan jarganyt kapni, amit kesobb rollerre lehet atalakitani. Ha minden igaz, playscool-os. Nehany jatekuzletben kerdeztem, de naluk nem kaphato. Tudtok segiteni, hol lehetne ilyet venni?
Milyen nagy jatekboltokat ismertek?

Koszi,
Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


SziasztokKép

Léna
De azt nem irtad, mi lett Sárával? ugye kijött a lerakódás a nózijából??Kép
Najó, rendben, akkor nővéremmé fogadlakKép Kép

Barbi
Nem KOR alapján köll fizetni, hanem jövedelem alapján. legalábbis itt nálunk a kerületben. Máshol másképp van.

Sly, Magdi
Nyaralás semmi extra, szerintem ismét Horvátország lesz. Az Olasz riviérától én sosem voltam elájulva, max. ott lennt Calabria, de az messze van. Marad H.o., mégpedig a közelsége miatt. Valszeg Rovinj, Pula vagy ott félszigeten valamely szép városban egy szép bébibarát szálloda, szerintem all inclusive, igy a kajára sem lesz gond. Mihamarabb szeretném elintézni, hogy erre sem legyen gond. No meg, kapjunk helyet, lévén csúcsidőben zár a bölcsi.

Barbic és többiek
Elnézést, hogy belekotyogok a fogyókúrátokba, de mivel soksoksok évig testépitettem, talán nem mondok butaságot:
Barbi, a lényeget kihagytad a Norbi féle kódolt diétából. Mégpedig a rengeteg mozgást. Pusztán az e módon kajálás nem elég, mint ahogy egyetlen diéta sem hoz gyors fogyást és főleg nem kökemény feszes idomokat, ami mindenkinek a vágya. Ha valaki fogyni szeretne, akkor napi 5-7szer kell enni, lehetőleg elosztva, azonos időkben, keveset, és ésszel (pl. ez a kódolt diéta jól hangzik) VALAMINT mellette mozogni rengeteget, hogy a kötőszövetek a fogyással egyetemben szép feszesek maradjanak. Inni nagyon sokat kell, ez is feszesen tart. Kakaóscsiga, túróstáska is belefér, félóra futópad simán ledolgozzaKép Fogyókúrával csak legyengül a szervezet, főleg, többen második babára készültök, mégpedig hamar. Én bizony a fogyikúrák helyett sportot és testmozgást javasolnék, különös tekintettel a has és gátkörnyéki izmokra (egyes hasizomgyakorlattal ez az izomcsoport is edzhető). Ezek megfelelő átmozgatása ruganyosságot, ezáltal egy meglepően gyors szülés utáni külső és belső regenerálódást eredményez. Saját tapasztalat, csak ezért mondom. Sok sikert mindenkinekKép Egy kismama pedig mindenképpen gyönyörű, sőt, minél nagyobb a pocakja annál inkább!!

Na megyek inhalálni (ez tűnik a legjobb gyógymódnak) és eszem egy szelet csokitortát. Fiaim alszanak.

Képek tegnapról, azaz Peti első találkozásáról a nagyszelet csokitortával:

Itt még tisztán mosolyog a kamerába:
Kép

Finnyásan csipkedi a csokikrémet:
Kép

"Nézzétek, csokis a kezem!":
Kép

...és nemcsak a keze..:
Kép

Puszi,
Szilvus és Petike
szilvus
 
 


Sziasztok,

Szilvus, csúcs képek !!!!!!!!Kép

Mi is Pulába megyünk, tavaly is ott voltunk, nagyon jó volt.

Megyek, mert Benyó extra hisztis, reggel 6 óta csak 1 órát aludt.
Nem akar enni sem.

Sziasztok

Timi
kismaszat
 
 


Sziasztok!

A mai takarítás áttettük szerdára, mert mindketten megfeledkeztünk az ünnepről...
Így ma itthon takarítottam, eddig a konyhában végeztem... Majd a virágozás után folytatom a másik szobában...

Pepe ma érdekesen oldja meg az alvást... 11től aludt, volt fent, de visszaaludt... Aztán olyan 3ig alukált, fél4kor kajált...

Ja és megpróbáltuk a babatejet... Azóta se a Ha-s tápiból, se a babatejből nem eszik 1 teljes adagot KépKép Így fele ezt, fele azt szokott kapni, de félek, ez megterheli a gyomrát...

A múltkori szülinapozásból sikerült megkaparintani a képeket...
Így fogom 3-án boncolni a saját ajándékaimat Kép:
Kép

Torta-zaba, lássuk mi van a tányéron...:
Kép

Hmmmm, ez nagyon fini...:
Kép

És az utsó. Ahhoz, hogy cumival a szájában lehessen lefényképezni, le kell "kötni" a kezét...:
Kép

Mára eldugulok...
Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!Kép

Köszönjük mindenkinek a szülinapi jókívánságokat,szombaton nagy családi ünneplés, sajnos képekkel még nem szolgálhatok, még elő kell hívatni, de a héten én is felrakok egy párat.
A szülinapkörül sokat nosztalgiáztunk, hogy mi történt egy évvel ezelőtt ilyenkor és olyan jó érzés volt visszaemlékezni...Kép

Mi is boldog szülinapot kívánunk a holnap egyéves babáknak, Andrisnak és Rékának (bár Gabiról is már rég olvastam)!!!!

Megpróbálok azért egy-két aktuális képet felrakni, ha sikerül.

Lili egyébként már szépen járkál, igaz, a lakásajtón kívül még bátortalan, de már próbálkozunk.

Mi is lefoglaltuk mára nyaralást szeptemberre, megpróbálkozunk egy repülős úttal Mallorca-ra, reméljük, jól fog sikerülni.

Szép estét!

Üdv
Andi

Ui.: hogy tudom 250 KB alá szorítani a kép méretét? Nem tudtam feltölteni a képeket...
bagandre
 
 


még egyszer...

Kép
Kép
Kép
Kép
bagandre
 
 


Sziasztok!

Szilvus, Zsu, Andi!
Szuper jok a kepek! Gyonyoruek a babok! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano
 
 


Gabi Rékájának Boldog Szülinapot!!!
Kép
és nem utolsó sorban Móki Andrisának is Boldog Szülinapot!!!
Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Réka és Andrismazsi, nagyon boldog szülinapot !

Kép

Timi+Bence
kismaszat
 
 


Réka, Andris Nagyon boldog első születésnapot.
Kép

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Rékának és Andrisnak nagyon boldog 1 születésnapot kívánunk mi is:

Magdi, Nóri, Márk

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Réka, Andris, boldog szülinapot!

Kép

Puszi: Mely és Edina

Mely
KépKép
mely
 
 


Rékának és Andrisnak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!Kép
Kép
Puszi:
Humi és Kristóf
humi
 
 


Rékának és And
ris

nak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!


Kép

Pepe
é
s
Zsu

(Közben Pepe nyo+mkodja a+6++ billentyűzetet...)
bzsuzska
 
 


Egyszerüen édesek ezek a babák!!!

Rékának, Andrisnak nagyon boldog szülinapot!!!

Humi! Kristófnak meg boldog névnapot! Jol vagy? nincs hányinger, fáradtság?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: