A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!

Doris és a többiek!
Annyira aranyosak vagytok, ahogy törődtök velünk! Persze valljuk be, azért jövünk ide panaszkodni, mert tudjuk, hogy itt megértenekKép
Az éjszak kicsit jobban aludtam és nem is keményedtem. Így sikerült fél háromkor elaludnom és csak 10-ig aludtam. Ez azért nagy szó, mert mostanában végigaludtam a fél napot, hogy valahogy kipihenjem a hosszú éjszakákat.
Amúgy a fekvés nekem is minden pózban kényelmetlen, így nem is fekszem túl sokat. Inkább félig ülve elvagyok.
Nálunk egyelőre szigorú ágynyugalom sincs, tehát a házimunkámat kissebb hiányosságokkal el tudom látni. Azt már mondtam a múltkor, hogy jön anyum hozzánk segíteni festeni, de most nem hagyom majd, hogy osztogassa a parancsokat. Illetve egy kicsit gyakorolja a dirigálást a férjemen, mert én legfeljebb főzni fogok a nagytakarítás alatt.

Kristin!
Én még nem tudom, hogy fog-e fektetni majd a dokim, de most szerdán már letámadom, mert túl sok a megbeszéletlen kérdés.

Nettke, Edit!
Hát nem csodálom, hogy nektek sem jó sehogy sem a fekvés. Gondolom, a három gyerek sokkal jobban feszít meg nyom, mint ez a kettő.

Lányok!
Van valami kötelező protokoll ikresekre nézve, hogy mikortól néznek flow-t és CTG-t?
Amúgy a kórházzal nekem semmi bajom nincs, ha be kellene feküdnöm, szó nélkül mennék, mert tudom, hogy itthon képtelen lennék egyhuzamban egy óránál többet fekve maradni.

Most már én is nagyon számolgatom, hogy legalább mennyit kell még a babóknak a pocakban maradni. Tudom, nem lesz egyszerű a két gyerekkel, de most már olyan kényelmetlen a fekvés, hogy legalább ez az oldala megoldódik.

Puszi mindenkinek és a pocakosoknak kitartást!

Annamari
27+6 (tényleg jó ötlet, hogy kiírjuk. Én mondjuk mindig ki szoktam írniKép)

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Orsi!

Remény mindig van!Meg az esély is megvan,hogy bárki elkerülje a PIC-et.Mi is úgy készülünk,hogy a 36.hétig húzzuk ki.Ettől függetlenül, ezek a babák koraszülöttnek számítanak.Győrben (ahol én szülni fogok) pedig lekerülnek a PIC-re.Mérettől és egészségi állapottól függetlenül.Ezért ajánlottam Bernienek,hogy érdeklődjön a PIC után is.Mert ez is lehet szempont a kórház választásban.Szerintem jobb előre tisztába lenni minden eshetőséggel,mint akkor szembesülni a kész tényekkel,amikor ott van.
Bár én is azt kívánom neki (is),hogy soha ne ismerje meg a PIC-et!

Kettes ikreknél nagyobb az esély,hogy kihúzzák a 38.hétig és akkor már nem számítanak korbabának.Hármasoknál ez kizárt!

Edit

Kép

Kép
edit73

Amit az előbb írtam elszállt!KépKép

AnnamariKép
Nekünk a 28. héten néztek először flowt, majd a 32.-en, aztán a 35.36. héten végül bent a kórházban a 37. héttől naponta. CTG a 35. héttől volt, és a benfekvéstől pedig napi 2.

KristinKép
Azért a schöpfi sem a Marriott Hotel volt, tehát a magyar eü-i infrastruktúra jellemezte, de profik voltak szakmailag. Légkondi nem volt, csak ha Apa fújt. TV-zésre meg nincs idő, se kedv.Kép

ÉvaKép
Drukk a vizsgához! Én is ott végeztem, csak gazdasági mérnök szakon!KépKép

LillaKép
Örülök, hogy minden rendben. Azért pihenj sokat, a biztonság kedvéért.

Pocis lányok!

Igaza van Ritának, hogy most pihenjetek meg lazázzatok, mert később nem lesz rá lehetőség. Én bánom, hogy nem mentünk apjukkal többet moziba akkor, vagy nem pop cornoztunk henyélve egész délutánokat a TV előtt.Kép Hú de jól esne most!Kép
Tudom, hogy minden nagyon kényelmetlen, erre nem tudok bíztatót mondani, mert a 35. héttől még durvább sajnos. Már levegőt is alig kaptam, és apa pakolta a végtagjaimat.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép
azt hiszem elszállt amit írtam ...
de marha fáradt vagyok, úgyhogy lehet hogy csak nem találom .. ha így van bocsi az ismétlésért Kép

Szóval
Cat Kép
tündi vagy hogy felraktad a képeinket ...

MINDENKINEK nagyon köszönjük a dícséretet a fiúk nevében is ... néha azt kívántam kicsit lennének kevésbé szépek és kicsit nyugisabbak Kép de hát azért imádjuk őket Kép
A hétvégén megyünk velük Balcsira a Club Tihanyba.
Kíváncsi vagyok, hogy bírják majd a változásokat Kép

ÉvaKép

a lányok 14 és 16 évesek ... és nagyon jó fejekKép
szerencsére nagyon jóban vagyunk Kép
a mamájukkal isKép

EriskaKép
stoppolom a csajokat a fiaimnak Kép
mi még csak szopizunk ... Balu jól eszik 120-230 között ... Bencusnál be-becsúszik egy 60-70 is néha ... én sosem tudtam eldönteni, hogy éhesek-e még ... általában a mennyiségből ítéltem, hogy ááá biztos nem ... szóval ezért kérdeztem, mert ez nálam még mindíg talány, hogy mikor éhesek ...
Szerintem éjszaka sem arra ébrednek hanem a kaki-puki projektre ... sajna ez nálunk még mindíg éjjel nappal bekavar az alvásba Kép

Szerintetek nagyon zord dolog lenne, ha egyszer csak nem kelnék többet hozzájuk éjszaka?
Vagy egy idő után megszokják, hogy éjszaka aludni kell?

Claire Kép
te írtad, hogy az éjjeli szopit "csak terrorra hagyták abba"a gyerekeid, mit értesz ezalatt??

Orsi Kép
jövő héten jön a tavasz!!! kitartás!!!

POcakosok Kép
én azt hiszem, hogy minden kellemetlenség ellenére a terhesség semmi az utána következőkhöz képest ... bocsi, nem riogatás képpen Kép de én így érzem Kép
szóval amennyir lehet "élvezzétek" ezt az állapotot és kapcsolódjatok ki, pihenjetek ezerrel ...
Ahogy CatKép írta kellenek az együtt átlustult esték, mozi vacsi stb.

Még egy dolog ...

Nem lesz valamikor tali?
Nincs hozzá kedvetek?

Rita
trus

Taliban mi is bennelennénk. Már csak azt kellene kitalálni, hogy hol és mikor.
De nem várjuk meg a tavaszt? hogy ne kelljen fel-le öltöztetni a lányokat/fiúkat?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Tali:én is-én is!!!!!!!!!!!

Edit!
Én nem is figyeltem hogy ti 3-as ikreket vártok!!nagyon meglepett.Szerintem neked is nagy babóid vannak hisz mögöttem vagy 3 héttel és ők 3-an nőnek a pocidban!!!GRATULA!

Képzeljétek!A kórházbantörtént egyik reggel.
5.30-kor jött a nővérke,villany föl lázmérő,utána vérnyomás,szívultrahang a babóknak.
6-kor újra alvás,gondoltam én.Ahogy oldalt feküdtem az alkarom kozzányomódott a pocimhoz.Norbika jött és elkezdte rugdosni a karom.Följebb raktam hogy ne rugdossa (hátha gyorsan visszaalszom)erre jött ő is följebb és rugdosta ott.Elkezdtem magamba vigyorogni hogy már most nemhagy,jön "púposkodni".Elvettem a kezem a hasamtól és érdekes több mozgás már nem volt.
Olyan édesek már most a pocinkban..
mi már alig várjuk hogy megjöjjenek ha meg ha itt lesznek visszasirjuk ezt az időt

Kristin
30
kristin75

Rita

Egy idő után nekem is elegem lett a félóránkénti kelésből éjszakánként és a tőlem legtávolabbi szobába raktam őket, igaz nyitva volt az ő ajtajuk is meg a miénk is , szóval a nagyobb sírásokra felkeltünk, de az apró kis nyöszörgéseket átaludtuk. Volt olyan is, hogy a féjrem ébresztett, hogy sírnak a fiúk, de én is és ő is aludtunk tovább, aztán reggel csak arra ébredtünk, hogy elfelejtettünk felkelni hozzájuk és elaludtak. Szóval, most már te is tudod, hogy olyan nagy bajuk nem lehet, és nem baj, ha nem szokják meg, hogy egyből ugrasz minden sírásra.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Trus,
bocsi a többiektől is, hogy ide írok, de nem találtam az emilcímed a profilodban. Szabó dokiról szeretnék kérdezni, légyszi írd meg a mailcímed az enyémre, ha nem gond. Köszi!

Miszike
miszike

Sziasztok!

Először is köszönöm Mindenkinek a köszöntést!Kép

Rita!
Nagyon arik a fiaid! Nagyon komoly képet vágnak a fotókonKép
Éjszakai felkelés: én a fiúkkal együtt aludtam két hónapig, utána mentem a saját ágyamba. Már alig vártam, sokkal nyugodtabban aludtam, nem ébredtem fel minden kis nyöszörgésre. Kb. két és fél, három hónaposak voltak amikor már nem nagyon keltek fel enni.És hát volt olyan is hogy nem mentem be hozzájuk, sírtak egy kicsit és aludtak továbbKép

Lilla!
Örülök, hogy nincs semmi gond a babákkalKép

Pocakosok!
Tényleg pihenjetek sokat!Én is utáltam már a fekvést, sőt a négy hét kórházat is... Nekem nagyon sokat segített a kismama párnám, ezzel tettem valamelyest kényelmessé a kórházi ágyamat, és itthon is sokat használtam. Térdeim közé tettem, vagy a hátam mögé ( ha olvastam) , próbáljátok ki. Más hasznos ötletem sajna nincsKép

Ildikó
ildikó

PocakosokKép

Pont jó Ildikó hozzászólása után, az amit én találtamKép

A Babaszoba Csevegőn árulnak szoptatóspárnát 5-6 ezer Ft-ért. Sokféle van.

http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=615171

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép
Csak egy gyors bejelentkezésre futja most az időmből...elnézést.
Tegnap megkaptuk a 16 hós oltás második felét mert itt két részletben oltják,hogy ne egyszerre terheljék le a kicsik szervezetétKép Rékérdeztem az orvosnál, hogy javasol-e még a kötelező oltásokon kivül bármit is és azt mondta kizárólag akkor javasolna, ha veszélyeztetett régióba utznánk pl. Afrikába. Igy mi egyenlőre nem oltatjuk be a kicsiket csak a kötelező oltásokkal. Következő oltás két hónap múlva lesz, ahogy néztem a kiskönyvünkben otthon ez a 3 éves oltásnak felel meg de mivel itt más oltóanyagokat használnak ezért más az időpont isKép

Puszi és kitartás a kis Pocakosoknak meg Pocaklakókank meg babázóknakKép

ÉvaKép
Gondoltam Rád sokat, hogy sikerült a vizsgád???? Tudtál puskázni vagy fejből ment az egészKép

Doris
doris

Cateye
koszonom az infokatKép nagyon sokat segitett, ha viszont tobb hetet kell bent fekudni az nehezen lehet birni igy anyagilag szerintem, nem?
bar meg lehet oldaniKép)remelem csak a vegen latom a korhazat, jo hogy van PIC, nem szeretnem igenybe venni de hat jo hogy van

Rita
gyonyoruek a fiaidKép)

Edit
te hol szultel? tudom, hogy a 30.het korul jonnek vagyis orulni kell ha kihuzza az ember, bar monstanaban eleg biztatoakat hallottam minden harmas ikres szulesrol, remelem mi is beleesunk majd abba hogy ne legyen bajKép most csakremelni tudom
Cateye irta, hogy van PIC ami nagyon fontos tudom
bernie

BernieKép
Mi is nehezen bírtuk anyagilag, mert több mint 50 ezer Ft volt csak a szoba, pedig csak 1 héttel szülés előtt feküdtem be. Képzeld volt ott 1 ikres kismami, akit a 27. héten befektettek és 1 fizetősben volt. Kérdeztem, hogy hogy bírják anyagilag. Azt mondta, hogy családi összefogással 300 ezer Ft-ot összeszedtek erre!!!! Nagyon szimpi volt a kismami, de csak addig amíg meg nem láttam az udvaron dohányozniKépKép
Egyébként több ikres úgy csinálta, hogy a közkórtermekbe kérte magát szülés előtt, hogy ne kelljen fizetni, és a császár után már a "magán" intenzívre került, és utánna fizetős szobába. Csak
itt fennáll annak a veszélye, hogy nem jut fizetős szoba, mire kellene. Mert azt nem fogják kitenni onnan aki éppen sürgős eset volt, és oda kérte magát. Nagyon nagy az igény fizetős szobákra.
Egyébként amennyit a szülésznőn megspórolsz, azt lehet fizetős szobára költeni, mert császárnál nem kell szülésznő. (az anesztest viszont "díjjazni" kellKép)

Tudom, hogy van PIC, méghozzá nagyon modern gépekkel. Azért tudom, mert a férjem cége akarta pénzzel támogatni őket, de a PIC-hez nem kérték, mert azt mondták, hogy tavaly kaptak nagyon modern gépeket, és jól fel vannak szerelve.Kép UH gépet kellett venni nekik.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

Taliban mi is benne vagyunk Kép már csak a fiúknak kell beleegyezni Kép Kép

Nálunk is nagy dilemma a fizetős szoba Kép főleg az anyagiak miatt.

Ma 31 hetesek a Pocaklakók!!

Szilvi
31

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

Én is szívesen talizok veletek Kép
Nálunk a fizetős szoba fel sem merült. Hát épp az anyagiak miatt. Én még a rooming in-en is gondolkodom, mert lehet, hogy nem is bírnám, ha állandóan mellettem lennének. Itthon úgyis kiszívják majd minden energiámat.

Szilvi!
Pikk-pakk eltelik ez a pár hét és már babázhatsz is!

Annamari
28+1

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Cat
orulok, hogy ilyen modern gepek vannak, hat madj kiszoritunk neki penzt, remelem hogy csak tenyleg akkor kell majd befekudnom, a vegen, de hat meg soha nem lehet tudni mi lesz, csak remenykedem, hogy semmi rossz nem tortenik majd velunk

Edit
akkor rosszul olvastam Te meg csak most varod a babakat es harmat, ha jol olvastam, jo sokat irtok, es nem tudtam meg mindig visszaolvasniKép
nagyon szoritok nektek+++
bernie

Sziasztok!

Már megint nagyon termékenyek vagytok!!! Kép Kép

Rita Kép
Édesek a fiaid!!!! Kép Kép
Nagyon kiegyensúlyozottnak,és nyugodtnak tűnnek!!!nem láccik a nem alvás és pocakfájás Kép

Pocakosok Kép
Kíváncsi vagyok melyikőtök kezdi majd a sort? Kép
Kezd izgi lenni Kép
Mit szól a család?várják már a babákat?lesz segítségetek?
Hamarosan jobb idő lesz,ez jót fog tenni a lelketeknek Kép
Az éjszakákat meg bírjátok ki valahogy!!! Kép

Fizetős szoba???
Milyen kórházban szültetek?
Nagyon húzós árakkal működik Kép
Én a Szt.Imre kórházban szültem,és egy, egy ágyasban feküdtem.Ott volt helyben a fürdő+Wc is.Igaz az elején rossz volt egyedül,mert nem volt kihez szólni,de aztán már mindegy volt ,mert a 3. naptól átkocsiztam a Tűzoltó u-ba,a PIC-re a csajokhoz.
De ez teljesen TB alapon ment,és meg voltam elégedve.

Ildi Kép
Kicsit megkésve,boldog névnapot kívánok Kép Kép

Tali Képaz jó lenne Kép

Rólunk!
Így a hosszú hétvége előtt,végre kiderült,hogy mitől volt lázas Anna 4 napig!!
Vizelet mintát kellett vennem tőle-na az se volt egyszerő Kép...-,majd sürgősséggel a laborba.Ott kiderült,hogy egy kevés baktérium van benne-ez okozza.Kapott rá antibiotikumot,és az óta még hőemelkedése se volt,és végre eszik!!!!!! Kép
Ebben a pár napban,amíg lázas volt, nagyon át tudtam érezni a "nemalvós" anyukák helyzetét!!!
Pokol volt és szőrnyű volt látni,ahogy szenved!
Már sokkal jobban van!!!Bárcsak a szél is elállna végre,hogy legalább sétálni tudjunk menni.

Hamarosan megvesszük az első cipőket..kiváncsi vagyok mit fognak hozzá szólni?

Éva Kép
Gratulálhatok??? Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok Kép
Most csak gyorsan, mert eléggé le vagyok fáradva.
Mi épp após-anyós látogatóban vagyunk. Először jöttünk ide a fiúkkal.
Az éjjel 7 db-ig számoltam a felkeléseimet, majd feladtam... kb. óránként keltem valamelyikhez. Iszonyú fáradt vagyok Kép
Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű, mert mikor a szüleimhez mentünk is nyűgösek voltak az első nap... de éjjel legalább aludtak rendesen.
Már előre félek az éjszakától. Holnap megyünk haza!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MártiKép
Engem érdekelne ez a vizeletvétel.KépKép Hogy sikerült ? Én is gondolkodtam rajta, hogy fiúknál könnyebb, de azzal is kell taktikázni rendesen, nem hogy a csajoknál.Kép Örülök, hogy Anna meggyógyult.

ÉvaKép
Sikerült ? Gratulálhatunk ? Ma pont Gödöllőn kirándultunk.

AnnamariKép
Én nem ajánlanám a rooming in-t ikrekkel. Legalább bent pihenj egy kicsit. Én mindig az este 9-es szopi után elvitettem őket 1/2 11-kor, és reggel 6-ra hozták csak szopira őket. Napközben reggel 9-kor elviszik őket orvosi felülvizsgálatra, és csak 10-re hozzák vissza, és este is levitettem fürcsizni őket. Így egy pici idő magamra is jutott, hogy zuhizni, enni tudjak. Elég lesz otthon a robot.

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép
SziszusKép
Gratulálok a 31. héthezKép Nagyon ügyesek vagytokKépKitartásKép
AnnaKép
Szerintem is érdemesebb a korházban még pihenni ha tudsz aztán otthon úgyis helyt kell állnotokKép
MártiKép
De örülök, hogy kiderült a láz oka...nagyon idegesitő meg aggasztó lehetett már és jó, hogy az antibiotikum hatottKép Ügyes vagy, tényleg macerás ez a vizelet vétel...Kép
OrsiKép
Sajnálom...tényleg nagyon ki tudja őket zökkenteni az új környezet...ezt én is tapasztalom gyakran. KitartásKép
CatKép
Lányoknál is úgyanaz a tipusú vizeletgyüjtő zacsi van, mint a fiúknál. Nekik is fel kell ragasztani, aztán várni a csodát, meg vigyázni, hogy a mozgolódás közepette ne csússzon le a zacsi, mert a ragasztós csik sajna nem tart stabilan szóval elég macerás...Geritől egyszerübb volt vizeletet venniKép
ÉvaKép
Drukkoltunk, rajtunk nem múlottKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

OrsiKép
Én épp ezért nem megyek még sehova,ahol ott kéne aludni a csajoknak.A kiságyukon kívűl nem alszanak el sehol.Anyukám is nyaggat ezzel,hogy hadjam ott őket éjszakára,de tuti,hogy nem aludnának el a nagy ágyon.Ezért vagyok most is egyedül a csajokkal,a fiúk pedig vígadnak a Apával a nagyszülőknél Kép

CatKép
A lényeget leírta Doris,de 3 zacsiba került,míg sikerült!!!Az első viszonylag könnyűnek tűnt,miután felragasztottam megitták a reggeli tápszerüket,és e közben féligülő pozban tudtam tartani.Aztán kapott sonkás kenyeret is,-hogy teljen az idő,és le tudjam foglalni Kép Kép
vigyázva,hogy ne üljön a zacsira,mert akkor visszafolyik!!!
Ez még ment is egy darabig,majd megunta és le akarta tépni.Ekkor jöttek a tapsolós játékok.Így nyertem egy kis időt,de pisi még sehol!!!
Aztán már nagyon nem bírta.Ekkor rátettem a pelust gondoltam így jó lesz.Tévedtem!!Miután bepelenkáztam pisilt,persze az egész mellé folyt !!!Azt hittem sírvafakadok!!!!
Közben persze tea hegyek.Ezt eljátszottuk a masik zacsival is,majd a harmadikat kiböjtöltem Kép Kép
Igazából az a gáz ezzel,hogy mindig nézni kell hogy jó helyen legyen a nyílás,és tapadjon is ,mert akkor megette az egészet a fene KépKép
Na de könyörgöm,hogy ragadhat oda,ahol hajlat van és állandóan mozog Kép
Az biztos,pisinek még nem örültem ennyire!!!
Úgy őriztem,mint valami kincset míg hazajött Apa...

Annamari Kép
Sztem is pihenj még,ne félj lesz még időd rájuk Kép
töltődj fel,kelleni fog!! Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Elég rég jártam erre, nincs is időm visszaolvasni.Kép
De ha tali lesz, akkor küldjetek egy e-mailt nekünk is, mert szívesen mennénk (a fiúk a januári óta kérdezgetik, mikor megyünk a játszóházbaKép).

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Tali: Mi is !!!
Rita! "terror", értsd: nem ahgyták el maguktól, a nagynál az apja lelt föl, és előbb-utóbb rájött, hogy ez nem éri meg. A kicsnél ez nem hatott, ott sokat kínlódtunk, végül nyáron, ő bent aludt a házban, és sátorban nyaraláson, és akkor az anyám segítségével fölhagyott vele. Az ikrek még szopnak. Ez még türelmi időnek minősül Kép
Claire
claire

Sziasztok Lányok!

Ma meghallgattam a tanácsotokat és élveztem az életet. A barátainkkal elmentünk Kecskemétre (még sosem jártam ott), nézelődtünk egy kicsit a városban, majd Lajosmizsén a Tanya csárdában isteni estebédet ettünk. Komolyan mondom, soha életemben ilyen jól a cigánypecsenye még nem esett. Hazajövet még beugrottunk a Lurdy házba mozizni. Nagyon jó napom volt.
Apa mondta, hogy elvisz, bármennyibe került is ez a mai nap, mert nemsokára a négy fal közé leszek zárva. Addig is töltődjek fel mindenféle energiákkal.
És olyan jó, hogy jön a tavasz! Én most már két napja nyitott ablaknál alszom, mert úgy nyomják a 26-27 fokos távhőt havi 16 ezerért, hogy nem lehet meglenni a lakásban. Komolyan: ezek a szakemberek mért nem számolnak az ablakokon kiengedett hőveszteséggel? Most már nagyon el akarok innen költözni. Inkább fűtök fával, de én mondom meg, hogy milyen meleg legyen.
na, megyek, mert nagyon leamortizálódtam. Most azt hiszem jól fogok aludni.

Cat!
Én sem gondolom, hogy rosszabb anya lennék, ha nem lennének éjjel-nappal velem a gyerkőcök, csak szeretném őket magam mellett tudni. Hogy ott legyek, ha szükségük lenne rám. Na, persze az elvárásoknak is szeretnék megfelelni (sajnos ezt még nem vetkőztem le).

Jó éjt mindenkinek!
Jó látni, hogy lassan meggyógyulnak a kismanóitok.
Puszi,
Annamari
28+2

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy szorítottatok a vizsgámhoz, meg is volt az eredménye!!! Úgy néz ki, hogy sikerült, írásbeli volt, még nem tudom az eredményt, de úgy érzem, hogy összejön a 3-as.

Cat
Én nem Gödöllőre járok, hanem Budán a Frankel Leó téren van a sulim.

Azért nem írtam eddig, mert a fiúknak mandulagyulladásuk van, tegnap este az ügyeleten voltam velük, nagyonn csúnyán köhögnek, fáj a torkuk, lázasak.
Lorát anyukámék elvitték egy pár napra, hátha ő így megússza.
Most megyek is, mert egésznap rajtam lógnak az én kis betegeim.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Mostantól már tudlak olvasni benneteket újra.

Üdv és gratula akikkel még nem találkoztam eddig!

Húha, rengeteg minden történt az elmúlt 1 hónapban...

Az feledésbe merült szülinapos köszöntéshez csak annyit, szerintem lehetséges hogy Krisztina problémája mélyebben gyökerezik - talán Ő sem tudja pontosan hol - és mi abban a pillanatban éppen csupán a bűnbakok voltunk valahol a felszínen.

(Dorist különösképpen megvédeném - bár nincs rá szüksége - hiszen Ő itt mindannyiunk jó tündére azt hiszem. Ha valaki, akkor Ő biztosan nem bánta meg senkit. Sőt!

Én pl. .örülök ha a saját családom név- és szülinapjait fejben tudom tartani, úgyhogy előre is elnézést mindenkitől, akinek ezentúl nem jutna eszembe gratulálni...

Krisztina, azért ha netán mégis olvasnád, én várlak vissza és sajnálom hogy az ünnepetek nem úgy sikerült.

Márti!
Köszi, hogy mondtad Dorisnak mi van velünk.

Hogy vált be az etetőszék?

Orsi!
Szupeeeeer a táblázat! Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Jó, hogy megint köztünk vagy!!!! Milyen az új lakás? Berendezkedtetek már? És te hogy vagy? Mikor jön a baba?

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!

Köszönöm. KépHú, hát a lakás valami fantasztikusan nagyszerű mindenféle szempontból. Kép Hihetetlen jól érezzük magunkat, mindig valami ilyesmit képzeltünk el és a környék is nagyon klassz. Kép
1 hetet vett csak igénybe az hogy igazi otthont varázsoljunk belőle. Kép

Isteni napfényes, tágas, jó beosztású, a közelben van minden, amire csak szükség lehet gyerekekkel, jó a közlekedés is, stb. Kép

Szóval csupán azért nem tudtam jönni eddig, mert a netet sajnos csak mostanra helyezték át. Azt hittem azért valamivel gyorsabb lesz... Kép

Június 20-ra várjuk a bébit. Kép

Valamivel jobban vannak már azért a kis betegek?

Vadvirág
Vendég

Márti Kép
Az én szüleimnél úgy elvannak, mintha itthon lennénk. Azt már megszokták.
A pároméknál most voltunk először, így ezért volt nekik furcsa.
Szerintem jobb, ha korábban hozzá vannak szoktatva az idegen környezethez, mert kévőbb nehezebb a váltás. Ilyenkor az első nap kritikus, de utána már sokkal könnyebb.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vadvirág

Szerencsére elég jól bírják a mandulagyszit, kicsit nyűgösek, de azért jól eljátszanak egymással. Most éppen alszanak, ilyenkor képesek 3órát is aludni.

Nagyon klassz lehet az új otthonotok!!!
Hogy rohan az idő, már nemsokára meg is érkezik a kisbabátok! Ugyanott fogsz szűlni, ahol az ikreket szűlted?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Vadvirág!
Jó, hogy újra jelentkeztél!Kép
Jázmin hogy van? Már lemúlt nyolc hónapos ugye?

Annamari!
Régebben mi is gyakran jártunk a Tanyacsárdába, és mindig szuper kajcsikat ettünk!Kép

Éva!
Gratula a vizsgádhoz, a fiúknak pedig javulástKép
Ha nagyon fáj a torkuk, tudok rá egy jó homeós gyógyit, Homeogene9 a neve, és tényleg használ.

Lányok!
Most, hogy jön a jó idő, és nem kell már annyi pléd a gyerkőcőkre, ti mit adtok a lábukra( akik még nem tudnak járni) a babakocsiba? 6-7000 forintos cipőt még nem akarok venni nekik. Most plüs mamuszhoz hasonló valamit adok rájuk, de ezt hamarosan kinövik. CatKép nincs valami ötleted? (babaszobán nem jártál mostanában?Kép )

Ildikó
ildikó

Ez a lábas dolog engem is érdekel, különösen, hogy egyik manó nálunk kenguruzik, és ott kilóg a lába. Az overall, ha süt a nap már túl meleg lesz. Ilyenkor mi jó rá, hogy ne fázzon a lába?
(A másikat be tudom takarni egy vékony pléddel)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Éva!
Hú szuper hogy ennyit alszanak, az is biztos jót tesz... Kép

Bizony repül az idő, már annyia várjuk a júniust, remélem hamar itt lesz. Kép

Igen, ugyanannál az orvosnál, ugyanabban a kórházban, ugyanúgy nyáron. Kép

Remélem minden olyan simán és tökéletesen sikerül majd, ahogy Jázminnal is. Kép

Ildikó!
Bizony már el is múlt 8 hónapos a nőci. Kép

Most hogy már kúszik, mindent egy szempillantás alatt ellop, megszerez és ezeket azonnal alaposan megrágcsálja. Kép Rengeteget és nagyokat kacag Dávid poénjain, imád pl. ücsörögni, cibálni-tépni-messzire elhajítani a csörgőit, játékait és persze mindeközben pedig folyamatosan igényli a társaságot. Mindig mindenhová magunkkal kell vinni. Kép Ha pl. teregetek, akkor oda, ha mosogatok akkor oda, a lényeg hogy lásson és tudjunk "beszélgetni", viccelődni közben. Kép

Vadvirág
Vendég

Jó, hogy szóba került az öltözködés.
Mikor és hogyan kell váltanunk az overallról?(bundazsák?Kép)
Ma itt felénk nagyon szép idő volt, és hazaérve azt tapasztaltam, a babának kissé melege lett.De "alulöltöztetni" sem szeretném..

OrsiKép
Remélem, kipihented magad a családi látogatás után!

RitaKép
Holnap mi is átkirándulunk a babával TihanybaKép
Remélem bírják a kispasik a "kiképzést"!

Mi is lassan készülünk haza Sárvárra-kíváncsi leszek, a kicsi mit szól a "levegőváltozáshoz".
Eddig még nem éjszakázott máshol.Lehet, hogy nagy műsorok várhatóak???Szegény szomszédok!!

pussz mindenkinek
k

KépKép
KépKép
kirri

Cipő ügyben: már lehet 18-as kiscipőket is venni és nem 6-7000-ft-ért, nekünk is akkora volt az első kiscipőnk és ők sem tudtak még járni, de rájuk adtam. Én majdnem mindig a Corában vettem nekik cipőt és ott nem olyan drágák. Szerintem nézzetek körül, de a kínai piacokon is szoktak nagyon helyes babacipők lenni olcsón.

Ildi

Köszi, már jobban vannak, most telefonált anyukám, hogy a nagylányom is lázas, hiába vitték el tegnap magukhoz, hogy ő ne kapja el, már késő volt.

Éva

Kép

Kép
éva75

Kirri Kép
nálunk a fiúk az első utazáskor voltak nyűgösek. A szüleimnél délután ment a visítás, de éjjel már jól aludtak. A párom szüleinél nappal és éjjel is cirkusz volt, vagyis éjjel "csak" óránként ébredtek, de nem hangoskodtak, csak nyöszörögtek.

A családi látogatást még nem pihentem ki, ma értünk haza... kell még pár nap Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kirri

Szerintem már ilyen szép időben nyugodtan adhatsz a babára egy kiskabátot, alulra valami kis bélelt vagy polár nadrágot, alatta persze harisnyával. Hidd el nem lesz semmi baja, az szerintem sokkal rosszabb, ha túlöltözteted és leizzad.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok Lányok!

Annyira dagadnak (vizesednek) a lábaim, hogy már nem tudom, mit csináljak velük. Eddig éjszaka lement a daganat, de ma felkeléskor is vizes volt, s azóta úgy bedagadt, mint egy malacláb. Mit lehet vele kezdeni?
A vérnyomásom nem magas, tehát attól nem tartok, hogy toxikózis lenne, de hát nagyon kényelmetlen, hiszen lassan a legújabb, spéci dagadt lábra vásárolt bakancsomat sem tudom felhúzni.
Olvastam, hogy ilyenkor kell a sószegény diéta (én eddig sem ettem sok sót), de arról megoszlanak a vélemények, hogy mennyi folyadék kell.
Szerintetek?
Puszi
Annamari
28+2

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari Kép
A folyadékbevitellel nem függ össze, hogy mennyire vizesedsz, így igyál nyugdtan annyit, amennyi jól esik.
A sószegény diéta elég nehezen kivitelezhető mert pl. a kenyérben, vajban elég sok só van, és akkor ezeket is eliminálni kellene. Ha csak kevésbé sózod az ételeket, az alapvetően hatástalan.

Szerintem beszélj a dokiddal, és figyeljétek a vérképed is!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

no megvolt am az UH szombaton, de csak a kaosz latszott... szoval annyit tudunk, hogy mindharom egyforma, koranak megfelelo meretu, kb 885 grammosak egyenkent, aztan ennyi. Se a nemek, se a pofikak nem latsztottak. De sebaj, mar ennyi hir is megnyugtato! Szoval fenykepek nincsenek, sajnos nem tudok veluk villogni, mert nem latszott semmi, amit erdemes lett volna lefotozni.

Annamari,

Nekem vizesedes ellen (nomeg mert kicsit gyorsan hiztam szerinte) irta elo a doki az almanapokat, egy heten egyszer csak almat + sovany sajtot ehetek, az alma ugyanis vizhajto hatasu. Nomeg persze rengeteg vizet kell innni.
Tudod, nekem a labam meg nem, csak kezem vizesedik (errol beszeltunk is mar), es mar 3 hete csinalom ezt a heti 1 napos dietat. Kibirhato, de mondjuk neked eleg savas a gyomrod, szoval lehet hogy az esetedben ez nem nyero otlet.

Nettke (27+6)

Kép
nettke

IldikóKép,KirriKép,OrsiKép
Én polár nacit adok rájuk, normál dzsekit, és a lábfejükre pedig tutyit. Nem akarok még cipőcskét venni, sokkal kifizetődőbb még a pár száz forintos tutyi. Nyárra gondoltam esetleg, hogy majd kapnak kisszandállt, azt is a piacról, mert már nagyon jókat árulnak ott is, max 1500 Ft-ért.
Mindig van pléd nálunk, a hátizsákomra erősítve, ha hidegre fordul az idő, akkor be tudom takarni őket. Ma is kirándultunk, ill. szintén camel trophy lett a nagy sár miatt. Itt a kép a fiúkról:
Gőzborotvával kellett a babakocsit kitakarítaniKépKép

Kép

OrsiKép
Én is úgy vagyok vele, hogy szokjanak meg más környezetet is, ezért mi is megyünk sokat velük. Sajnos néha nyűgösek, de hamar megszokják.Kép

MártiKép
Olyan jót nevettem a pisi vételen. Biztos Neked nem volt ilyen vicces. Kisfiúknál azért gondolom egyszerűbb, az a pici "cső" sokat egyszerűsít rajta.KépKép

VadvirágKép
Hová költöztetek ? Jázmin hamar megszokta ? De jó, hogy van már netetek!!!

AnnamariKép
Szerintem csak a láb felpolcolását tudod tenni a vizesedés ellen.KépKép Jó lenne egy vérképet és vizeletet is nézetni.

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép
ÉvaKép
Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagyKép A fiúk mandulagyusziját sajnálom....jobbulást kivánok, remélem már jobban vannakKép
VadvirágKép
Létezik telepátia az biztos!!!!!Kép Pár órája jöttünk meg két babaüzletből mert ugye én még most is babakocsinézőben vagyok, és láttam élőben a BabyWelt kocsit amit kérdeztélKép Az eddigi legjobb az egymás mögötti kocsik közül aprócska hibával...Kép A hátsó ülésnek fix a lábtartója de!!!! legalább magasabban van, tehát Lillus lába is leér rá, pedig Ő elég kisnövésűKép Az első ülésnek is van egy fix lábtartója, de a lábtartó belső részét fel lehet hajtani vagyis ha úgy kényelmes akkor nem kell lógó lábbal ülnie a gyerkőcnakKép Az első ülés pihenő pozicióba dönthető de a hátsó teljesen vizszintesig ledönthetőKép Nagy bevásárló kosara van és az egész kocsi, nagyon massziv, igényes kialakitású, dekorativKép Nem vettük meg de csak azért nem mert még nem láttuk és próbáltuk ki élőben a Peg-Perego egymás mögötti kocsiját. Ha azt is megnéztem azt hiszem kikipáltam az összes létező egymás mögötti, melletti, Jogger ill. normál babakocsitKép Ha nem találok megfelelőt az már az én bajom, akkor engem kell lecserélniKépKép Örülök, hogy jól vagytok és sikerült elrendezkednetekKép Jó, hogy újra köztünk vagy, hiányoztálKép Gyerkőcök jól vannak? Hogy viselték az új helyet? Iskola, ovi?Gratulálok a mászáshoz, nagyon ügyes és most már lehet pakolni a lakástKépKép
IldiKépOrsiKép
Én a cipő kérdést úgy oldottam meg, hogy szeptemberben mikor beköszöntött a hideg vettem Lilinek egy 19-es Gerikének megy egy 20-as kiscipőt (kötőset, mert szerintme a tépőzárast hamar kibontották volna...igy is háromszoros csomót is képesek kioldani...KépKép)Ezek nem teljesen vékony cipőcskék, picit magasitott szárral igy most is ezt hordjuk harisnyával, nadrággal mert az overált már én sem rángatom rájukKép Ezek a cipők 4.000,-Ft körül voltak átszámitva (itt ez olcsónak számit) és nincs semmilyen kiképzésük de azért tartós jó lábbelikKép Mivel nem járnak még Ők sem, igy nem probléma, hogy nincs kiképzése, nyárra meg már vettem Salus szandikatKép
KirriKép
Én is a hétvégén váltottam le az overálatKépKb 7 fok volt vasárnap de ma már 12 és napsütés. Én a babakocsi zsákot még bent hagytam a kocsiban de már normál kabátban viszem őket sétálni. Alul harisnya, nadrág és kiscipő, fölül egy body, kardigán vagy pulcsi és a kabát van rajtuk igy ültetem őket a babakocsiba és ha kell összecipzárazom a zsákot igy alulról teljesen melegben csücsülnekKép Reméljük jól sikerül majd a kirándulásotok a nagyiéknálKép
AnnamariKép
Hivd fel és konzultálj azért az orvosoddal. A vizeletedben mikor nézték a fehérjét? Esetleg a védőnőt is megkérdezhetedKép Sószegény diétát és felpócolt lábakat szoktak ilyenkor javasolni no meg sok-sok fekvést, pihenést. Vigyázz MagatokraKép
OrsiKép
Remélem helyreáll az éjszakátokKép

Puszi:Doris
doris

Csajok Kép
Jól körbejártuk ezt az öltöztetés témát. Akkor ha már jobb idő lesz, akkor harisnya+naci+kabát+tutyi/cipő vagy polar kezeslábas az elég neki a kenguruban?
(végülis, ha leértünk a gyógytornászhoz úgyis tudom ellenőrizni, hogy mennyire fagyott le a lába Kép Kép - jajj, de gonosz vagyok Kép)

Cat Kép
Nem semmi kalandokat jártok Ti meg! Remélem szép idő lesz holnap, és el tudunk menni sétálni Kép

Mamik: holnap nagy nap lesz!!! Pont 1 éve lett zebrás a tesztem Kép Kép Kép és az eredmények a szomszéd szobában szuszognak Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Vadvirág Kép
Örülök,hogy újra itt!!! Kép
Kicsit irigykedem,hogy Ti már megtaláltátok álmaitok lakását!
Hihetetlen,hogy már ilyen nagy a nőci Kép,viszont ez azt jelenti,hogy már 8 hónapja vagyok Köztetek Kép!!!
Az etetőszék remekül bevállt,csak még tálcát kell szerválni,mert pont nem volt Kép
Küldj majd magatokról képeket! Remélem a pocaklakó is jól van Kép

Annamari Kép
Nekem is nagyon be volt dagadva a lábam,szinte már fájt,sőt még szülés után is olyan volt pár napig.A leleteim teljesen rendben voltak,a dokim azt mondta,ez sajna ilyen...azért mindenképp mutasd meg a dokinak,vannak olyan vízhajtók is amik kismamáknak is jó,de nem nagyon szeretik az orvosok adni.

Cat Kép
Hát tényleg akkor nem volt vicces a pisi vétel...de így utólag én is nevetek rajta Kép
Na de szerdán jön a fekete leves!!kontroll pisit kell gyűjteni Kép

Húúú,ez a kerék nem semmi Kép Kép!!!

Orsi Kép
Persze én is azt szeretném,hogy máshol is szokják meg a "légkört".Anyuéknál nálunk is remekül el vannak,talán még ott is aludnának..csak én valahogy nem érzem szükségét.Anyósoméknál pedig olyan macera lenne annyian ott aludni,ezért inkább nem is erőltetem.A fiúkkal más volt a helyzet.Amikor kicsik voltak,az egyiknek vittük a kiságyát,a másik meg már nagy ágyon aludt,így csak az volt a lényeg,hogy ott legyek.Kép
Szóval,egyenlőre nem alszunk ott sehol Kép

Nettke Kép
Nem baj,örülj a káosznak Kép!
Az a lényeg,hogy jól vannak!!!
Akkor még neveitek sincs ugye??

Cipőügyben!
Egyetértek Évával,addig amíg nem megy,teljesen jók a piaci,bolti cipők Kép
Olyan helyes kis kocsicipőket lehet kapni.

Egy pár aktuális közeli Kép Kép

Kép

Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti Kép
No persze több gyerekkel más már a helyzet Kép
Nálunk a párom szülei 2,5 órányi kocsiútra laknak, így ott mindenképp ott kell aludni ill. a többnapos program is garantált.

A szüleim meg kb. 1 órányira laknak, így az is kényelmesebb, ha ottalszunk. Visszük az egész pereputtyot és pár napot lent szoktunk 2 hetente tölteni (a 2 pasi + én).

Nagyon huncutok!!!!!!!!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

A fiúkkal pont én is így voltam Kép
Volt olyan nyár,hogy én és a fiúk "leköltöztünk" anyosómékhoz a kertesházba és ott voltunk egész nyáron Kép
Volt jó nagy felfújható medence,hintaágy,grill,gyümölcs,zöldség a kertben...szóval,mint a paradicsomban Kép
Apa,pedig addig tudott szegény nyugodtan dolgozni.
Bizti később megoldható ez majd mindegyikkel,de ez még most macera...a lányok is fogják előbb-utóbb élvezni Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok Lányok!

Megint itt vagyok, a férjem még mindig alszik.
A bokám ma reggel is változatlanul be van dagadva, pedig az éjszaka is felpóckoltam a lábaim amennyire tudtam. Csak hát úgy nagyon kényelmetlen a fekvés.
Olyan gyönyörű idő van ma is!
Komolyan, ettől a napsütéstől napok óta sokkal jobb kedvem van. Mintha kicseréltek volna! Csak azt sajnálom, hogy már nem bírom a nagy sétákat. Pedig úgy mennék!
De, elterveztem, hogy ha a babák szépen egészségesen növekszenek a nyáron, akkor majd augusztusban kimegyünk velük Erdélybe édesanyámhoz legalább 2 hétre. Apám csak egy órányira lakik, de náluk olyan kevés a zöld, hogy csak na. Mondtam is neki, hogy ha unokákat akar nyárra a kertbe, akkor füvesítsen, mert egyébként sem gazdaságos majd 1 000 négyzetméteren a veteményeskertjük. De erre az erdélyi útas gondolatra most nagyon felpörögtem.
Cat!
Hol a babakocsi kereke? Kép
Nettke!
Nagyon jó hír, hogy a babáid ekkorák és egyformán fejlődnek. Szerintem az a legfontosabb, hogy egyformán fejlődhessenek, hiszen ha kibújnak is egyforma esélyekkel indulnak mindannyian.
Húúú, nagy káosz lehet tényleg nálatok odabent, de nyilván klassz is. Én sokszor nem is vagyok biztos benne, hogy melyik babó mozog. Az az érzésem, hogy a lány sokkal többet, de mindketten fejvégűek voltak legutóbb, úgyhogy lehet, hogy a lábacskák is egy helyen taposnak.
Ezt az almás diétát lehet, hogy érdemes kipróbálnom. Legalább azokon a napokon nem hízlalom magam.
Márti!
Sokáig néztem, hogy egy gyereket látok, vagy sem? Aztán úgy ítéltem, hogy az egyik kislány szeme barnább. De mindketten nagyon aranyosak. Nagyon szépek a gyerekek.
Orsi!
A zebracsíkos tesztet majd én is meg fogom ünnepelni. Neked meg mára jó kis ünneplést kívánok.
Doris!
A vizeletemben legutóbb 6 hete néztek fehérjét. Akkor még semmi nem volt. De a hat hét hosszú idő. Holnap délután megyünk a dokihoz, akkor megkonzultálom vele a dolgot. A férjem, szegény csak sajnálkozik. Szerinte attól dagad a lábam, hogy nagy a súlygyarapodás és a szívem nem bírja átforgatni a rengeteg vért, amit kell. De hát ez nem vér, hanem víz! Ha benyomom, akkor ott marad az ujjam nyoma fél-egy centi mélyen.
Én napról napra nyugodtabb vagyok. Valahogy minden pocakban töltött napnak örülök. És nem is érzem úgy, hogy készülnének kifelé a kicsik. Végülis olyan hamar eltelt ez a 28 hét is (minden nyűgjével együtt).

Na, jó hosszú monológot produkáltam. Megyek, megnézem mit lehetne reggelizni. És mindenkinek köszönöm a tanácsokat.

Puszi mindenkinek. És jó kirándulásokat mindenkinek.

Annamari
28+3

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Judit, Gyöngyi!

Nagyon eltűntetek. Minden rendben?

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok! Kép

Márti Kép csodaszépek a lányok!! Kép
Nálunk az egész család extázisban van már, és a barátok is a babók miatt Kép az hogy a beígért segítségekből mi lesz, azt majd utána elmesélem Kép
Nem mindig van netünk, úgyhogy itt kérdezem meg hová jártok gyerekorvoshoz? Mert ezt még el kellene intéznem.

Lányospisifogást jól megjegyeztem, remélem egyszer még szükségünk lesz rá Kép Kép

Éva, gratula a vizsgához, remélem fiúk már joban vannak Kép

Orsi Kép sikerült az éjjel nagyot pihenned? Kép "egyéveszebraévforduló" Kép

Annamari Kép nekem is a gyümölcsnap jött be, és az üres főttkrumpli sok petrezselyemzölddel, de vizet azt sokat kellett innom.

Nettke Kép a lényeg, hogy a babók jól vannak Kép Kép

Szombaton fészekrakó ösztönömtől hajtva, hajnali 6-kor kimentem a tescoba bevásárolni, nehogy szegény uram éhenhaljon ha nem leszek, és persze beszereztem pár dolgot ami kell, kb. decemberig elég lesz a mosópor és az öblítő. Kép
Mi is Gödöllőn "kirándultunk" vagyis én csak topotyogtam pár száz métert. Sajna mi nem ebédelhetünk bárhol Kép aztán voltunk moziban isKép
Tegnap Gödre mentünk ki, annyira élvezem ezt a jóidőt, csak néha kellene egy talicska, hogy haladjunk is. Kép
Este óta itt annak az unokahugaim a sógorommal, úgyhogy folyamatos "pocidögönyözés, puszilgatás" megy. Most elhúztak moziba, én meg megyek ebédet csinálni.

Szilvi
31+2 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Márti Kép
A nyarat, vagyis amint jön a kerti idő, én is így tervezem. levonulunk a szüleimhez. A páromnak elég kötetlen a munkaideje, így ő onnan is fel tud hetente 1-2-3 alkalommal jönni - apu úgyis jön ennyiszer. Ott van kert, medence... friss levegő!!!! Kép

Az éjjel még elég macerás volt. Sűrűn keltek a fiúk, de remélem holnap már jobb lesz Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: