[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Ki tud valamit Dr. Boros Juditról? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem még nem, a mostani az még szerintem korai, kérdeztem, lesz később is majd hírdetik a folyosón.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Igen, én is úgy gondolom, hogy majd a huszonvalahanyadik héten kellene elkezdeni Kép
monny
 
 


Sziasztok!

Én a 24. héten voltam először. Mi jártunk folyamatosan. :-)
multivitamin
 
 

 
 

Sziasztok
Már megint rosszakat írnak a dotornőről az Istvános topikban. Ez olyan rémes, hogy azt hiszem nem is fogom olvasni többet!
Multi,
Neked nagyon könnyű szülést és jó sok tejecskét kívánok! Ha majd lesz egy kis időd remélem beszámolsz a szülésről.
monny
 
 


Szia Monny, miket írkálnak már megint? Itt a babanetesek?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Nézd meg Goofy hsz-ét a sos topikban...
monny
 
 


Nem értem, aki rosszat ír róla az mind hasonló indokot mond. Ez valóban csak azon múlik, hogy szimpatikus-e neki az anyuka vagy sem? De akkor az ilyeneket minek vállalja el? A pénzre nem hiszem hogy rá lenne szorulva?!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Elolvastam. :-( Hát, én nem tudom, hogy mi oka, a kismamák által fájlalt dolognak. Lehet, hogy sok volt a dolga, vagy gyengélkedett és nem akart bacit bevinni. Én mindenesetre nem törődök a beírással. Elmondom a tapasztalataimat, ha megszültem. Oké?
Amúgy mára vagyok kiírva, és még semmi. :-(
multivitamin
 
 


Én sem értem. Nem akarok csalódni benne és nagyon idegesít, hogy ilyeneket helet hallani róla.
monny
 
 


Szia Monny!

Ne idegeldd magad feleslegesen. Majd én megírom a tapasztalataimat, és annak higyj. Én nem idegesítem magam rajta, úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom. Amíg velem/velünk rendes, mosolygós, mindig kedves és lelkiismeretes, addig bízom Benne, és nem hiszek a beíróknak.
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem is minden Róla szóló beírás hiteles, lehet, hogy van akinek nem szimpi és le akarja húzni, csak mert jó nevű orvos. Nem?
multivitamin
 
 


Igazad van Multi!
Én eddig teljesen elégedett vagyok vele és bízom benne. Az ilyen beírásokat pedig egyszerűen figyelmen kívül fogom hagyni.
Lassan megyek már haza. Vigyázz nagyon magatokra.
Puszi
monny
 
 


Szia Monny!

Remélem már hazaértél és nem ért semmi baj az úton hazafelé. Gondolok itt az út csúszósságára és a hóra. Igyekszem vigyázni. :-) Most nagyon szomorú vagyok, hogy Mocorgó még nem akar látni minket kívülről. Jó neki bent. :-) Puszi: Multi és a többiek
multivitamin
 
 


Hali!
FÉlreértés ne essék, nekem nagyon szimpi volt a Boros, de meghalotta hogy asztmás vagyok és ráadásul nem vagyok még kismama, rögtön aláhagyott hogy foglalkozzon velem, nem akart kivizsgálni hogy miért nem jön össze, volt olyan hogy berendelt, bementem 2,5 órát vártam rá és közölte velem amikor sorra kerültem, hogy ő nem mondott ilyet, és ez nem az elsö volt. De hát van ez igy hogy nem vagyok neki szimpi, viszont a barátnőmnek mondtam hogy rendes a kismamákkal nyugodtan menjen hozzá, de sajnos neki is vmi ősrégi gyógyszert irt fel, amit aztán letagadott, és mint kiderült ha beadta volna az injekciot rámennek mindketten.
Nem akarok senkir riogatni, örülök hogy nektek bevált, és remélem minden rendben lesz veletek.
Nem akarom lehuzni mert már ajánlottam más kismamának is.

Goofy
goofy
 
 


Szia Goofy!

Én megértelek, csak nekem az nem világos, hogy miért szimpátia alapon nézed a dolgot? Lehet, hogy elfelejtette, hogy behívott. Én mondjuk kismama vagyok, de nem szokott elfelejteni. Elvileg ma kellett volna szülnöm Nála és az NST-n odajött és megkérdezte, hogy hogy vagyok és mit érzek éppen, van-e jel, hogy jönne a baba. Mondtam, hogy még nincs. Erre azt kérte, hogy ha végeztem az NST-n, keressem meg a szülészeten. Megkerestem, megnézte a papírt és megkérdezte, hogy megvizsgáljon, vagy ne? Úgyértem, hogy lennék nyugodtabb. Én kértem, hogy nézzen meg, mert ugye a 40. héten az ember kicsit idegesebb már. Lesétáltunk az ambulanciára, és megnézett. Azt mondta, hogy szerinte nem lesz semmi, de azért jöhet váratlan esemény. Hívjam nyugodtan, bármikor. Szerintem ez azért elég korrekt dolog. Nem?

Üdv: Multi és Mocorgó
multivitamin
 
 


Sziasztok
Boldog nőnapot mindenkinek Kép
Multi, remélem jól vagytok. Sokat gondolok rátok.
monny
 
 


Köszi, viszont!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Örülök neki hogy veled jól bánik, észrevettem azt hogy aki még nem kismama azzal nem foglalkozik ugy mint egy kismamaával. Sokan megvannak vele elégedve, én is megcvoltam az elején, de már nem járok hozzá. A kollégájához járok aki szintén alternativ szülés hive, ő alaposan kivizsgál mi lehet a bajom. De nem tudom még ha odajutok kinél fogok szülni, lehet még az is hogy vissza megyek a Boroshoz.

Goofy
goofy
 
 


Sziasztok
Multi, hogy vagytok? Remélem minden rendben.

Goofy, azért az enyhén szólva furcsa, hogy azt írod róla hogy bunkó volt aztán meg azt, hogy vissza fogsz menni hozzá...
monny
 
 


Sziasztok!

Monny!

Köszi szépen, nagyon jól vagyunk, még 2in1. :-(
Te jól vagy?


Prüntyi: Merre jársz? Ugye nincs semmi baj?

Goofy: Szerintem menj vissza hozzá, ha kismama leszel. Sok sikert az esetleges babaprojecthez. :-)

Üdv: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Sziasztok, nincs semmi baj, de a korábbi azonosítóval és jelszóval egész nap nemengedett be a rendszer!

Beléptünk a 15. hétbe. most egykicsit eleresztettem magam kajailag, és bűnözöm néha Kép
egy kis kóla, pizza, süti... de most megint vissza kell fognom magam, mert nem lesz jó vége! Kezd fájni a hátam, valószínűú a roszabb testtartásmiatt, viszont ha kihúzom magam, akkor meg kicsit feszül a hasam és a köldököm körül! Tudtok erre valamit gyógyírt?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Multi
A fiukák szeretnek tovább maradni Kép
Tudom, mert az én fiam két héttel később született. Majd nézd meg a baba körmeit, ha hosszabbak akkor tovább maradt bent Kép
Kitartás már nagyon kevés van hátra!
monny
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza a kórházból, még mindig semmi. :-((((

Prüntyi: Nyugodtan "bűnözz" én is szoktam. Sőt, engem a doktornő buzdított rá. :-) A pocifeszülés ismerős, de nem tudsz ellene semmit tenni, majd alakul a pocid, és abbamarad a feszülés. Nálam bejött.

Monny: Én nem aggódom, csak türelmetlen vagyok. :-)
Akkor szerinted kisfiú lesz? Sokan mondták már, de volt aki kitartott a "kislány lesz" tipp mellett. Majd meglátjuk. :-) Mi köze a baba körmének a túlhordáshoz?

Most megyek kajálni, már nagyon éhes vagyok.
Puszi: Multi és Mocorgó
multivitamin
 
 


Multi
Jó étvágyat!
Körmök: elvileg ha időre születik a baba akkor a körmöcskék pontosan akkorák mintha levágtad volna, ha később születik akkor túlnőnek az újacskákon Kép Nekem annó a bába mondta Kép
Az is lehet, hogy csak mese az egész, de az én fiamnak hosszabbak voltak a körmöcskéi Kép
monny
 
 


Szia Monny!

Köszi!

Oké, majd megnézem akkor a körmöcskéit. :-)
multivitamin
 
 


Sziasztok,

Mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét kívánok!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Köszi Prüntyi, de én dolgozni fogok Kép
monny
 
 


Köszi Prüntyi!

Monny: Hogyhogy? A kereskedelemben dolgozol? Vagy a vendéglátóipaban?

Puszi: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Multi!
Egyikben sem Kép A skót piacot szolgáljuk ki és mivel ott nincs ünnep nekünk is dolgozni kell Kép
Hogy vagytok? Hogy van mocorgó?
monny
 
 


Szia Monny!

Köszi szépen, nagyon jól vagyunk. Még 1-ben. :-(
Ma már éppen 1 héttel vagyunk túl a kiíráson. Nem baj, Mocorgó jól van, és még nem akar kibújni. :-)
Ti jól vagytok? Pocaklakó?

Puszi: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Szia Multi
Köszi, jól vagyunk. Pocaklakó most már lassan 17 hetes és egy kicsit aggódom mert csak ritkán érzem a mocorgását.
Nagyon örülök, hogy jön a tavasz!
Vigyázz nagyon magatokra.
Puszi
monny
 
 


Szia Monny!

Mocorgó még mindig bent. Nem baj. Jól van és ez a lényeg. A mi türelmünk egyre fogy, de soha nem fogy el, főleg, ha Mocorgóra várunk. :-)
Ne aggódj a 17 hetes baba még gyengéket mozdul. Nekem 16 hetesen moccant először és még a 18. héten is csak én éreztem a mocorgását, akkor is alig. 16 hetesen éreztem, hogy valami símogat belülről, de nem volt tuti, hogy az Ő. Éppen jött a 16 hetes kontrol, és UH-on láttuk, hogy tényleg mocorog, és a doktornő még mondta is, hogy ezt már érezhetem. És ......... Ő volt az!!!!!!!!!! Kb. a 20. héten éreztem igazán erős mozgást, úgyhogy nyugi, nem vagy elkésve. Vigyázz nagyon magatokra, és írj, ha tudsz!
Puszi: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Jó, hogy rendben vagytok!
Mocorgó pedig nagyon kis szerencsés, hogy ilyen szép tavaszi időben fog megszületni Kép
Csütörtökön kell mennem AFP-re aztán valamikor utána UH-ra. Ez még elég izgulós időszak, de remélem minden rendben van a pocaklakóval.
Gondolom minden készen várja már a Mocorgót otthon. Biztos nagyon szép szobácskája van.
monny
 
 


Szia Monny!

Köszi, hogy írsz! Szorítok az AFP-n, és az UH-n is. :-) Igen, Mocorgót én is irígylem. :-) Én egy 34 fokos hőségben születtem. Anyukám azt mondta, hogy majd meg pusztult a szülőszobán, mert melege volt, és még én is elindultam. :-)))) Igen, már minden készen van a házban és aranyos szobácska várja Mocorgót itthon. :-)

Prüntyivel mi lehet? Már régen nem volt. Remélem nincs semmi baja.

Puszi: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Ja, elfelejtettem, hogy további kellemes ünnepet kívánok!

Puszi!
multivitamin
 
 


Sziasztok,
Szervezetem megvárta a szünetet és vasárnapra lebetegedtem... enyhe hasmenés és izületi fájdalmak, meg hőemelkedés. Féltem, hogy lázam lesz estére, mert az én speciális hátfájásom ezzel összefügg. Aztán mondtuk Apával a mazsolának, hogy most nagyon erős kell legyen odabent, és ne hagyja hogy felmenjen a lázunk! Tegnap még gyengélkedtem, de szerencsére lázam nem volt és ma már jól vagyok, úgyhogy holnapmehetek dolgozni. Kép
De legalább így tényleg pihentem a hétvégén.

Igazából nem tudom mi volt ez az egész? Van egy tippem, de nem tudom az lehet-e?
Megkérdeznélek titeket.
Doktornő javasolta szorulásra az indiai korpafű keveréket (béltisztító,hashajtó, de természetes rost, és terhesek is szedhetik, rá is van írva) napi 1 teáskanállal este, bő folyadékkal. Nos kb 2 napig így szedtem, de nagy változás nem volt csak annyi, hogy így nem 2-3 naponta voltak "bogyók" hanem naponta. de én ezt nem értékeltem eredményként, hisz valljuk be a normális szélet ugye nem ilyen! Kép Aztán harmadik nap is mikor ugyanez volt az eredmény úgy voltam vele, hogy napközben kb du 3 kor ittam egy csapott kávéskanálnyit, hátha normalizálódik a dolog. Egyébként a korpafűre rá van írva, hogy felnőtteknek napi 1-3 x 1 teáskanál, így úgy voltam vele, hogy nem teszek rosszat! És másnap volt az ominózus rosszullét. Nem tudom összefügg e a kettő, és most nem tudom merjem e szedni? Vagy valami influenzás dolog volt ami leterített minket?

Ti ittattok/isztok ilyet?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Szia Prüntyi!

Nem, én nem iszom ilyet. Szerintem rosszat nem tettél, csak "túladagoltad". Szerintem a doktornő nem véletlenül tette hozzá, hogy milyen mennyiségben idd. Ha csak azt mondta volna, hogy idd, akkor az adagolás nem lényeg. De így, hogy meg is mondta, szerintem térj vissza az általa mondott adaghoz. De azért ha bizonytalan vagy, holnap hívdd fel. Amúgy a hasmenés és láz vírus is lehet, mert édesanyám is ebben szenvedett ma délután szegény. :-(

Örülök, hogy rendben vagytok.

Ha van kedved és időd, írj kérlek.
Puszi: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Sziasztok
Prüntyi, hál'istennek nem kell ilyet szednem. Nem tudok tanácsot adni, de egyáltalán nem biztos, hogy ez okozta. A környezetemben is volt hasonló szerintem vírusos hasmenés és láz. Úgy tűnik eddig én megúsztam. Szerintem is nyugodtan felhívhatod a doktornőt ha bizonytalan vagy.
Multi, egy kicsit irigyellek ám, hogy nemsokára megláthatod a kis csodát. Képzeld én augusztus 29.-re vagyok kiírva, szerintem lesz vagy 40 fok Kép
monny
 
 


Felhívni ezért már nem fogom a doktornőt, mert így utólag már nem sok értelme lenne, de visszaállok az ő által javasolt adagra, és meglátjuk mi lesz.

Tényleg Multi, milyen neveket találtatok ki Mocorgónak? Vagy még nem eldöntött?

Tegnap töltöttük a 15.hetet, és már úgy várom, hogy megint lássam!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok?

Monny: Köszönöm, én is irígylem magunkat. Már tök izgulok. :-) Mondd Pocaklakódnak, hogy szülessen 1 nappal később, mert akkor lesz apósom 45. szülinapja. :-)))) Szerintem talán augusztus 29 az már eléggé a nyár vége ahhoz, hogy talán megúszod a 40 fokot, csak 38 lesz. :-)

Prüntyi: Jobban vagy?
Hát a nevek megvannak. Ha kislány lesz, akkor a Lara Hanna nevet kapja, ha kisfiú az albérlő, akkor Philip Adriánnak nevezzük. Ezek azért jók, mert itthon is és külföldön is ismert nevek. Nálunk ez fontos, Apa miatt.

Lehet, hülye kérdés, de nálatok van már esetleg név? Esetleg olyan, amit régóta kiszemeltetek és azt mondtátok, hogy ha nekem egyszer gyerekem lesz ......... Van ilyen?

Ha van kedvetek és időtök, írjatok!
Puszi: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Ja, kellemes délutánt!
multivitamin
 
 


Nálunk még nem teljesen "tiszta" a névlista Kép
Még dolgozom azon, hogy a kedvenceim kerüljenek a lista elejére Kép
Nagyon tetszenek a nevek amiket választottatok. Különlegesek és nagyon modernek.

Prüntyi,
Nektek megvannak már a nevek?
monny
 
 


Monny: Köszi!

Mik a kedvenceid?
multivitamin
 
 


Márk és Noémi Kép És mindig ikreket szerettem volnaKép
monny
 
 


Monny: Nagyon szép. A Márk nekünk is tetszett, de Egy kicsit kimondhatatlan a vezetéknévvel együtt. Ezért esett ki.
Miért? Most ikreket vársz?
multivitamin
 
 


Sziasztok!
Köszi, már jól vagyunk.

Igen, nekünk sajnos volt 4 éve egy abrtuszunk, és akkor sokat töprengtünk utána is, és még akkor összegyűjtöttünk pár nevet amik tetszenek. Persze ebből csak pár maradt meg, és pár csapódot még hozza, de nekem, amióta tervezzük ezt a babát, azóta nekemkét név létezik: Dániel és Diána! A Danikában elsőre megegyeztünk, így ha fiú lesz, akor Somogyi Dániel Károly lesz, a lány még nem tuti, páromnak annyira nem tetszik.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Multi,
Nem sajnos nem ikrek, csak nagyon szerettem volna. Voltam vérvételen és nagyon sokan voltak, április 1-én lesz az UH. Kicsit izgulok az AFP miatt.

Prüntyi,
Ezek nagyon kedves nevek. Tudom, buta kérdés de mit szeretnél jobban Danikát vagy Diácskát Kép?
monny
 
 


Kislányt szeretnénk mindketten, de... (a többit biztosan tudod). Majd kiderül!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Prüntyi: Nagyon szép nevek. A Dani nekem is tetszik. Mellesleg megsúgom, hogy a doktornő egyik fia is Dániel. :-)

Monny: Ne izgulj az AFP miatt. Felesleges. Ha baj lenne, már tudnád. :-)

Puszi: Mocorgó és Multi
multivitamin
 
 


Szia Multi,
Hát...veled meg mi a helyzet? Úgy tűnik valaki nagyon jól érzi magát odabent! Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok,
Holnap szabin leszek és otthon nincs internet...
Vigyázzatok nagyon magatokra és nagyon kellemes tavaszi hétvégét kívánok Nektek.
Puszi
Luna (Monny)
monny
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: