Sziasztok lányok!
Bogi!
A progis tea nem olyan borzasztó, mint a cickafarkos. Csak az vele a gond, hogy elég macerás ennyi füvet bekanalazni egy helyre, forrázni...stb. Ezért én egyszerre iszom a fél litert ált. este. Remélem lassan jobb kedved lesz, ahogy közeledik a hétvége. Egyébként nekem is van néha ilyen megmagyarázhatatlan rossz kedvem. Mindenkibe belekötök, semmi sem jó. Ilyenkor az őrületbe tudom kergetni, szegény párocskám. Épp ma beszéltük, hogy nem tudjuk, hogy egyáltalán használ-e a tea, mert nem tudom le ellenőrizni. Erre a párom azt mondja: Elég ha terhes leszel
Mili!
A tea keverék leírását itt találtam a babaneten, de már régebben, és egy másik topikban, csak kimásoltam. Szerintem, meg kellene nézni, hogy egyáltalán szükséged van-e a teára. De minden esetre idemásolom, ha ki szeretnéd próbálni. Amit még fontos tudni, hogy ha összejön a babó akkor egy darabig még inni kell, mert ha abba hagyod, akkor elvetélhetsz.(a progi szint leesik)
"A teakeverék a progiszint beállításához az alábbi: rozmaring, bazsalikom, pásztortáska,
körömvirág, útifű, citromfű, galaj, ragadósgalaj, feketeribizke. Ezeket a teákat
gyógynövény-, illetve bioboltokban lehet beszerezni. Minden nap ezen teák egyenlő
arányú keverékéből kell inni fél literrel (egy evőkanál teát leforrázni fél liter vízzel,
napi 2-3 alkalommal elkortyolgatni)."
Extra drukk az inszemeseknek.
Pusza
Nina