2005.03.04 14:16
Tunderiek a kepen, bar az alsot mar lattuk.
Mi nem ragaszkodunk a ketynelvuseghez, csak szeretnenk ha kepe lenne a kulonbozo nyelvekhez. Hallja oket. Itton nem beszelunk vele kulfoldi nyelven.
De mi akar 3 nyelvunek is nevelhetnenk Lilit.
En franciabol ferjem meg angolbol kituno.
Majd ha nagyobb lesz es erdekelni fogja, meg fogom neki tanitani a franciat. Erre a zenes angol nyelvu foglalkoztatasra inkabb a zene miatt viszem el. Lili eszmeletlenul zenebolond.
2005.03.04 14:44
2005.03.04 18:38
Pontosabban a képeken a gyerkőcök!
És ezt elég felháborítónak tartom! Mert nagy címszövegnek beteszik, hogy rákkeltő, meg minden, aztán a végén a cikknek már nem is olyan biztos, hogy az, meg már egyáltalán nem is az a tömítés van. Hogy is van akkor ez? Csak sajnos sokan nem is olvassák el a cikket, hanem a vastagbetűs résztől már frászt kapnak!
Ma is egész nap esett a hó, voltam is kint havatlapátolni.
Jól esett!
De azért már jó lenne a jó idő!!!
2005.03.04 20:43
2005.03.04 23:41
2005.03.05 00:13
2005.03.05 02:28
Még az eladó is vigyorgott a bajsza alatt..
Úgyhogy most van egy "okosabb" és olcsóbb Tv-nk, mint a Metrós akciós..
) zavarja ha véletlen ki kell kerülni a babás bevásárlókocsit? Ne adj isten az esetleges sírás bánja a kis fülecskéjüket?? Na jó, nem húzom magam tovább!
Még jól is jártam a végén..
A francba lebuktam: én ilyen kis önző vagyok, én elvárom, hogy az én lányom engem szólítson először!
Milyen gyönyörű kis tündérkéd van neked!
Maxi majd kicsattan az egészségtől, nagyon szép kis srác lesz, szerintem tanítsd meg hamar sepregetni, mert lesz mit eltakarítani az összetört szívek romjahalmazai után!!
Jól teszed, hogy nem hagyod a gyerkőcöket tv-zni..
/és ügyes vagy, hogy meg is tudod valósítani! /
Altatás: CSÚCS!!
Jippi-Jappi-Juhééé!
Kitartás és jobb éjszakákat neked is és Bencusnak is!
Igen, közel van, de repcsivel meg csak egy óra, és most már a fapadosokkal viszonylag olcsó is..
Az ember sohasem tudhatja..
Hát én ebben elég tájékozatlan vagyok, nem nagyon eszünk ilyen, nekünk a dokinéni a Milupa vaniliás HA pépet írta fel, szerintem ez biztos nem lehet káros!
2005.03.05 13:16
2005.03.05 14:55
2005.03.06 19:48
Hihetetlen,hogy már a méregdrága tutibio babakajákban sem bízhat az ember.És még van pofájuk mentegetőzni,hogy 2004 nyara óta már nem abba csomagolnak.Köszi,és a azok a gyerekek akik még előtte ettek,mert én pl. a Mayának is azt vettem anno.Akkor most izgulhatok?!Nem normális ez a világ komolyan mondom.Nem tudok mindig frisset készíteni,és néha jól jön-pl.utazásnál,de bármikor is-,ha van kéznél 1-2 üveg.Maxi is nagyon szereti őket.És tényleg inkább azt adom neki,mint a kitudjahonnanhozott gyümölcsöt.Még szerencse,hogy nyáron legalább a saját termést lehet nekik adni
Vajon amit mi is összeeszünk,tartósítószerek,stabilizátorok...stb.mennyivel járul hozzá ahhoz,hogy meddig élünk?
Pedig imádom a libamájpástétomot
2005.03.06 23:44
2005.03.07 02:52
Most már elég későn van!
):
Felmásztam a Milupa honlapjára (www.milupa.hu), de érdekes ott sem találtam meg a trutyit a termékek között, így lefényképeztem
) Viszont az is szerepel benne, hogy " Az allergiára veszélyeztetett csecsemők hozzátáplálásának változatosabbá tétele érdekében azokat a Milupa készítményeket alkalmazza, amelyek nem tartalmaznak tejfehérjét: Miluvit gyermekgríz mézzel, Bio 7-gabonás pehely." /Ezek viszont fent vannak a honlapon.
/
Nestlé Sinlac pép. Ez tej és szójamentes.
Erről is egy kép
Szegény Karcsi!
Jobbulást neki, ezek szerint a védőoltással már elkésett
Remélem Ti nem kapjátok el, sok energiát a beteg apushoz, és a kis vasgyúróhoz!

Biztos van sok gyerek /főleg a "vidéken" egyáltalán nem jellemző, hogy üvegespempőkkel tömik a manókat/ mami főzte házkoszton élt és mégis sajnos a kórházban kötött ki. Szerintem a városi forgalom bűzében kimenni a gyerkkel sokkal károsabb, mint ami egy egy ilyen kupakban (határérték alatt, vagy felett) van. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült, nem tudom sikerült-e megnyugtatni, mert valójában ez volt a szándékom (
), hogy szerintem nem kell aggódnod Mayácska miatt
Ha már semmi olyan nem ennék, amit a valaha valamiért károsnak nyilvánítottak, akkor rég száraz kövön élnék!
Különben is, az élet így is úgyis is jó rövid, legalább amíg élünk, jól éljünk!
Éljen a libamájpástétom /+társai/!
Kerüljön csak egyszer a kezem közé, jól megdögönyözöm, /ha megengeded/!
Köszönöm az infót !
Te lebuktál, mert már másodszor is azonnal reagálsz a hsz-ra, vizsont magadról, magatokról nem írsz!
Tessék "társalogni" velünk!
2005.03.07 08:20
2005.03.07 09:30
Nemsokara megyunk setalni. Elmegyek a dokihoz, mert irattam fel Milupa HA tejpepet. Mi is probaljuk ezt, estenkent a szopi elott kap a Lili. Meg nem nagyon vallt be, de majd meglatjuk.
Mya ruhaja gyonyoru. Nyert valamit? Es te csinaltad? Nagyon ugyes vagy!!
Nagyon sokan eltuntetek es nem tudunk rolatok semmit (Anita, Suncsi, Linda, Szoszi, Pano, te stb). Elmentetek egy masik forumra? Vagy tenyleg ilyen keves idotok van?
En is mindig figyelem a ferjemet.
nehogy valamit hazahozzon. Nem lehet most konnyu neked.
2005.03.07 10:20
2005.03.07 13:17
Mikor lesz már tavasz?????
Panó, Linó? Jaj, erről jut eszembe!!! Nagyon el vagyok maradva a köszöntésekkel! Így csak egyben, ha nem haragszotok meg:
2005.03.07 14:12
Enyem is.
Amugy ugyanugy alszik csak szopi es tejpep-szopi utan is. 9 honapos kora utan szeretnem elkezdeni leszoktatni a delutani szopirol is.
Mit szol Gergo mikor meglatja?
Nagyon sokat nottek a gyerekek. Bar a kep egy kisse homalyos, de azert felismerhetoek. Reka hihetetlen nagyot nott.
Koszonjuk az infot.
Ugy orulok.
2005.03.07 15:06
persze,hogy megengedem,mindenki azt csinálja vele
háááát igen,nem a tv-t utálom,hanem ezeket a ker.csatornákat ahol,mást sem hallassz,csak pánikot,betegséget,katasztrófát,balesetet.
Pl.tegnap a Viasat3-on Angalbőrben,és Linda volt-nem tudom ki emlékszik még ezekre a régi magyar sorozatokra-ezeket nagyon szívesen megnézem,mert szerettem őket régen is.
2005.03.07 17:33
Szerencsére Gergőt nem érte a babakocsiban, de engem néha zavart.
De lehet, hogy nálam is csak elhatározás kérdése lenne.
Egyelőre örülök, ha tudok aludni fél órát Gergő mellett. délután is kiájultam szopcsi közben, de nem aludt csak fél órát.
Hát mit mondjak, alig bírtam magamhoztérni!
Én meg már nem bírom, totál le vagyok fáradva.
2005.03.07 23:03
2005.03.08 07:34
Izzetlen es mintha egy picit kesernyes is, de azt valoszinu a vanillia okozza. Ha ma nem megy a Sinlac, akkor hagyom a fenebe.
Vagy banannal fogom keverni.
2005.03.08 11:24
Lehet, hogy nem fogom bírni a terhelést addig, amíg Gergő végre alszik? Ugyanis az után a 2 jó éjszaka után ismét visszaromlottunk, tegnap éjjel 3-tól óránként ébredt és én már teljesen kivagyok! Ja, és ezt még tetézte azzal, hogy 3/4 6-kor felkelt. Sajna valószínűleg a pisi volt a ludas, megint kifolyt, így átöltözés után nem tudtam mit csinálni, betettem a kiságyba én meg visszadőltem az ágyba, mint egy darab fa. De persze a nyekergéstől nem tudtam elaludni. Szerencsére Karcsi mára egész jól lett, így valamikor fél 7 felé felkelt Gergővel és akkor én még aludtam másfél órát, de sírva ébredtem egy rossz álomból és úgy, mint akin átment az úthenger.
Aztán a 9-es szopcsiba is bealudtunk Gergővel és mikor kezdett ébredezni Karcsi kivitte, így ismét aludtam 1 órát. De nem nagyon érzem, hogy jobb lenne.
Most Anyukám vitte el Gergőt sétálni, de csak fél óra nyugi ez, mert aztán Neki mennie kell tanítani, szóval utánnuk kell mennem. És a tavasz még sehol!
Igaz süt a nap, de most már ez sem tud felvidítani.
2005.03.08 12:26
2005.03.08 13:02
2005.03.08 13:07
Kicsit már jobban vagyok, anyuék után mentem és a séta jót tett.
Már a másik topikon is volt ilyen, nem tudom, hogy ez az illető volt-e, de ott nagyon kiakadtak a Lányok. Én csak azért sem fogom magam felhúzni ezen, totál nem érdekel az ilyen ember.
És adsz Neki valamit? Kérdezd meg a dokitokat a Calcimusc-ról, nekünk az nagyon sokat segített, mikor Gergő náthás volt.
2005.03.08 13:11
Nem sértődtem meg. 2005.03.08 13:18
Szoval, szerintem egyaltalan nem tulzas ami Orsival tortenik vagy amit Orsi leir. Mi nagyon szeretjuk ot es meghallgatjuk barmi gondja is legyen. Probalunk segiteni is. Pszihologus baratunk szerint ha valami nagyon bant, valami miatt magad alatt vagy, azt add ki! Hogy hogyan az mar rajtad mulik..
2005.03.08 13:21

2005.03.08 13:27
2005.03.08 13:36
2005.03.08 13:41
Hatan alszik szettart kezekkel. De mindjart megyek a hasara forditani.

2005.03.08 13:51
2005.03.08 14:20
2005.03.08 14:25
2005.03.08 15:03
2005.03.08 19:19
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint