2005.03.06 20:29
Gyonyoru kislany!
Nem semmi meretei vannak a lanykanak!

Tudsz mar valami uj infot a dokidrol?

(Daninak nincs nagy feje, nem ertem, miert mondtak ezt.
)

Milyen az asszonysors?
2005.03.06 20:30
!
, és most már nem látsz semmit Danin? Elképesztő, amit a dokikról írtál...

(VAgy lehet, hogy te ezt nem így gondolod???
) 

Itt röhögtem hangosan.
) 

2005.03.06 20:34
, felnőttkorra nem látzsik már . Emma 35-ös fejjel született, az 1-es sapik amiket ránkbeszéltek a Kenguru goldban (majd meglátja a kismama hogy elég az ekkorát is megszülni) egy percig sem voltak jók rá
2005.03.06 20:59
A kórházban pont te jártál az eszemben, mert én nem tudom, hogy bírtam volna ezt ki nagy hassal. Arról nem is beszélve, hogy a röntgenen én is kaptam a sugarakat rendesen.
Nálunk is ez a bünti. 2005.03.06 21:53
.
És akkor hajrá kistesó!
. Mélben küldöm majd a garázskapus címet, nem felejtettem el
.
Andris sztem még téli álmot alszik, tökéletesen megértem, legszíveseben én sem másznék ki a paplan alól tavaszig. Csak a büdöskölkök nem hagyják
.
. Én nem találom Dani fejét nagynak. A családunkban az unokaöcsémnek volt átlagosnál nagyobb kobakja, de már hozzánőtt, most 3 évesen teljesen átlagos
. Persze amiatt is tűnt nagyobbnak a buksi, hogy elég vékonyka volt a srác, most egy kicsit kikerekedett.
. 

, de nem emlékszem, melyik korosztlyhoz kapcsolódóan. Olyanokat mond pl, hogy kapt,adt, stb.
.
Lehetőleg képes dokumentációval ellátva
. 2005.03.06 22:55
A mellkasát és a hátát kell bekenni reggel és este,minden gyógyszertárban lehet kapni!
Lesz ez még sokkal jobb!
2005.03.06 23:06
ZSombi kiheverte a tudogyulladast, utana a barihimlo oltast is, Nandi meg a horgogyulladasbol gyogyult fel vegre marcius elejere, ezert o meg a 4 hos oltast kapta meg. Pont aznap, mikor kirobbant ez az oltas artalmas/nem artalmas balhe. Es raadasul szerintem nem volt teljesen egeszseges aznap, de a dokino azt mondta, beolthato. Ezert csutortok ota ujra paramami vagyok, argus szemekkel lesem a kisebbik kispasit.
Meg a nagyobbikat is.
Lehet, el kene vinni valami szakertohoz? Ki foglalkozik ilyesmivel?
Dalma 2.4-gyel, Noemi 2.9-cel szuletett, napra pontosan 4 honappal Nandi szulinapja utan. 

2005.03.07 00:23
Dalma nev nekem nagyon tetszik, ha harmadszorra is lanyom lesz, lehet, hogy azt kapja
2005.03.07 09:39
2005.03.07 09:56
2005.03.07 10:01
Itt minden gyerkőc nagyon szép
2005.03.07 10:03
te meg persze ott állsz kiszolgáltatottan. 2005.03.07 11:30
. Én nem aggódnék még beszéd miatt, Dávidka is későn kezdett, de rögtön egész mondatokban.
.
. 2005.03.07 12:05
lemérted végül hogy mekkora?
2005.03.07 12:32
De te jó bátor vagy, négyeske után most ötöske
Én most azt találtam ki, hogy K miért nem iszik pohárból. Na, miért? Mert azannya lusta, sokkal egyszerűbb kitenni az asztalra, mint mindig rohangálni a pohárral, őrizni amíg iszik, vagy átöltöztetni minden korty után...De már 2 hete megembereltem magam, és csak a reggeli kakaó és az esti tej megy üvegből, a többi csőrös pohár vagy itthon sima pohár.
És amikor mondom neki, hogy "mondjad, hogy szia", vagy "köszi" akkor közli, hogy nyem. (Néha mondja, de többnyire lekakálja, mit akar az anyja
) Abszolút érti, mit szeretnék, de nem akarja.
) akkor nyugi.
Jöhetnél gyakrabban.
Én meg tök kibuktam, sose nézünk napközben tévét, ha kéri a "baba-tv"-t, akkor Minimax, boxot utáljuk, és egyáltalán, kb a hiradó magasságában van először bekapcsolva a tévé, szinte még véletlenül sem láthatott ilyesmit. Először azt hittem, hogy talán Tom és Jerry, vagy valami hasonló, de anyu szerint kifejezetten azt mondta, hogy bácsi.
2005.03.07 12:53
kösz a ránkgondolást, de inhalálni nemigen lehet egy ilyen kicsi gyerekkel, félő, hogy magára borítja a forró vizes edényt. Viola duma
ismerem a Baby Luffot, mindháromnak szokott használni, sőt nekem is a felnőtt változat, de valahogy most nem működött. Gyerekek szépek
őszinte részvétem
Az sem semmi, amikor már ki lehet vinni Őkutyaságát, valszeg I. félni fog, és ott kell állni mellette.
Szerintem sem nagy Dani feje! Legalább is nem tűnt fel, lehet, hogy azért, mert nálunk Andris volt a nagyfejű, az I. tavaszára kötött sapit Zsuzsi 1 évre rá hordta, Julkának meg még mindig nagy
Nálunk anyukám azon izgult anno, hogy Zsuzsinak kicsi a feje, persze mert Andrishoz szokott
eszedbe ne jusson ezért szakihoz vinni Zsombit! Azok ott is találnak valamit, ahol nincs! Szerintem is Zsombi, ha 10 szót is, de beszél! Julka is kb. annyit használ, igaz, még van egy hónapja a 2 éves szülinapjáig.
tündérke a 2 évesed, hiába boszizod!
2005.03.07 13:40
Esetleg máshol, vagy amikor más vigyázott rá nem láthatott a tévében...?
2005.03.07 14:12
Dani múltkor lövöldözött egy fadarabbal, pedig itthon csak Teletubbies meg Mackóshow megy. Én sem tudom, hogy hol láthatta, de valahol bizti. El kell fogadni, hogy úgysem lehet megvédeni mindentől. Én is inkább megmagyaráztam neki, hogy ez nem jó és hogy csak a csúnya bácsik csinálnak ilyet. Azóta nem csinálta.
Jó gyorsan bővül nálatok a család
Mi kutyink a 3 hónapos korában kapott oltás után mehetett ki először. Bár akkor is kerülni kellett a más kutyákkal való érintkezést.
2005.03.07 14:38
2005.03.07 14:43
50 cm. Ilyenkor már lassan nő nekik. Nekem mégse mondta soha senki hogynagy. és ahogy írja Elli Kevinnek is ennyi. Ez teljesen normális, a doki előbb mérjen aztán beszéljen. lehet hogy nálatok esetleg azért feltűnőbb, mert ahoyg írod nem egyformán széles mindnehol, Emma pl kis golyófejű
lehet azért nem olyan feltűnő. Bár azt már nekem is soskzor mondták hogy kis dagi, a feje alapján, közben nem is dagi, tök arányos. 2005.03.07 15:23
2005.03.07 16:02
2005.03.07 17:17
De tobbnyire nagyon edes az occsevel, pl. ma seta utan Marci sirt a vetkozesnel, es Petra odament hozza, es tok ovatosan ekezdte simizni a pocijat.
Hihetetlen, minek megy az ilyen gyerekkorhazba dolgozni?
De jo, hogy minden rendben!
Aszongya, vizfejusegre utal az ekkora koponya, de NEM NEZI MEG ultrahanggal.
Ami egy kb. ketperces vizsgalat! Amikor ugyis ott vagytok a korhazban! Hadd parazzon az anyuka az elejtett megjegyzeseken! Tok kivagyok az ilyeneken.
Meg jol fel is huztam magam megint.
Majd lassan osszeszedem magam, es leirom a mi tortenetunket, ott is hasonlo volt a hozzaallas...
Petra szerintem az elejetol a vegeig orditott volna, nem birja az ilyen maceralast. Gondolom, a dokiktol megkaptam volna a magamet...
En sem vagyok ra buszke... 
Hajra-hajra! Mar elesbe megy?
Kedvencem az utolso kep, ahol olyan almodozva nez.
Hihetelen, hogy mennyi haja van!
Enyem meg vizsgara keszul, ezert nagyjabol minden nap megy egy haverhoz, aki segit neki felkeszulni. Mult heten egyszer volt itthon furdetesre, de akkor is csak azert, mert nekem programom volt. szoval a gyerekeket szinte nem is latta, reggel meg aludtak, este pedig mar aludtak. Hetvegen meg betegeskedett, ezert en furdettem mindket kolkot, es persze minden egyeb is ram maradt. Es ez a keson hazajaras el fog tartani 21-eig...
De muszaj tanulnia, ha ez a vizsgaja nem sikerul, lottek a BME-s diplomajanak, azaz karba veszik az osszes eddigi tanulasa. Mondjuk ehhez azert eleg linknek kellett lenni idaig...
Aszongyak pedig, hogy rendben van a gyerek, de nehez elfelejteni az elso napokat.
Na majd ha jar, beszel, ir, olvas, szamol, akkor talan en is megnyugszom...
Fekete gatyo tovabbra is ervenyes?
Gondolom, ez a szobafogsagosdi nemi plusz takaritassal jar.
De szerintem csak kutyatarsasagba nem lehet vinni, amig az oltasai nincsenek rendben, es olyan helyre, ahova mas kutyak piszkitanak. A kertetekbe gondolom mas kutyak nem jarnak be, ezert urulekuk sincs otthagyva, akkor miert ne mehetne ki?? Vagy van masik kutyatok? Sot, ha az utolso oltasa egy sima veszettseg, akkor mar az elott is lehet kutyak koze vinni (mondjuk egy hettel az elozo oltas utan, hogy a vedettseg kialakuljon), mivel seta kozben veszett kutyaval ugysem talalkozik. De ha az utolsot egy Coronaval egyutt kapja, akkor erdemes megvarni a kutyak koze vitellel azt, plusz egy hetet, hogy vedett legyen. De kertbe velemenyem szerint nyugodtan... Na, ezt eleg ossze-vissza irtam, ha nem vilagos, szolj, es nekifutok ujra.
Es meg okos is!
2005.03.07 18:33
Úgy értem a kis makkegészséges, sosembeteg Kevinnek 38,6 popóban
Egyelőre csillapítok, más tünet nincs, és dr-hoz nem akarom vinni ebben az influenzás időben... 2005.03.07 19:14
. Jobbulást a kis véznagézának!
.
.
.
2005.03.07 19:30
Csak ugye Marcit UH-val neztek (nala egy tunet alapjan felmerult a vizfejuseg
), de neki meg lehetseges ez a kutacsan keresztul. Engem meg elragadtott a hev.
De akkor sem ertem, irtad, hogy rontgeneztek, azon is kene latszania szerintem... 2005.03.07 19:46
2005.03.07 20:01
2005.03.07 21:57
És zabál. Meg hízik. Julcsi meg folyton "cucálni" akarja, ez a ringatás és a nyúzgálás sajátos keveréke
Zulu kutyakexes sztorija se semmi
2005.03.07 22:18
. De azért jó lenne tudni, hátha van vmi erre vonatkozó szabály. 2005.03.07 22:52
Es nagyon fontos a gyerekek miatt a rendszeres, gyakori fereghajtas, mert azt viszont tenyleg osszeszedheti a macskaktol is! 2005.03.08 08:03
2005.03.08 08:26
Tegnap este 39,1, reggel 38,7-el ébredt
2005.03.08 09:05
2005.03.08 09:05
De komolyan, én egész életemben azt hittem hogy a macsekok és a kutyák parvoja ugyanaz. Volt régen egy rotweilerünk, aki kint lakott az udvarban, elkerítve, semmi más kuytával nem találkozott, de ez egy gyárudvar volt és sok volt a kóbor macska. és sajnos pár hónaposan elpusztult a rotink parvoban. a macsekokra fogtuk, mert senki mással nem találkozott. 2005.03.08 09:07
2005.03.08 09:28
További sok boldogságot!
. Én tényleg nem szoktam ügyet csinálni egy meghűlésből, náthából, főleg, ha nincs is tünet, de influenzás időszakban, nyilvánvaló tünetekkel illik otthon maradni szerintem. Úgyhogy most várható, hogy Mancika is elkapja, szuper, így is olyan dagatttt, pont kapóra jön egy kis hányós-hasmenős, gyorsan menjük vissza tíz kiló alá
.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint