A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi
Nekem megcsinálták a PCT (azt hiszem ez a neve) tesztet és nem találtak benne élő spermiumot, akkor döntöttünk a dokival, hogy akkor inszem. Lehet, hogy ez a gynevac nevű "szer" megoldaná ezt.
Képzeljétek el én szinte soha nem vagyok beteg. Életemben talán egyszer voltam lázas és soha egy himlőt vagy hasonlókat nem kaptam el. Soha nem voltam influenzás. Tavaly volt egy torokgyulladásom, de azélőtt vagy 10 évig semmi.
Nem tudom, de én mindig is attól féltem, hogy ennek a túlzott ellenállóképességnek egyszer még meg lesz a böjtje. Lehet, hogy ezért nem jön nekem a babó. Kép

Kép

Kép
pkagi

Évi Kép
Gratulálok a pocaklakóhoz!

Ági Kép
Nem oldaná meg ezt a problémát a gynevac, mert az ezeket az ellenanyagokat nem tudja közömbösíteni. Valamiért a szervezetd betolakodóknak tekinti a kiskatonákat, és fellép ellenük.
Én sem voltam sosem beteg, leszámítva a gyerekkori kötelezőket. Szerintem ez nagyon jó. A babónak ehhez semmi köze... vagyis annyi,hogy szuper immunrendszert fog örökölni! Ne aggódj!

Orsi + 2 Kismaczkó
(akik épp durmolnak)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csak gyors írok, mert rohannom kell! Este ígérem bővebb leszek!Kép

Anita!Kép
Nagyon örülök hogy írtál!!Kép, És hogy ilyen jó hírt!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Nina!Kép

Én napi 5 cseppet szedek, reggel éhgyomorra, evés előtt 1/2 órával!

Puszi, Z.

Kép
Kép
zituska28

Orsi szerinted akkor remélhetek az inszemben, mert nekünk ez a problémánk. ?
(nekem sajna a gyerekkori kötelezők sem voltak meg Kép )
Zitus dobsz egy táblit? Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Persze, hogy remélhetsz. Azt az ilyen esetekre találták ki Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

PkagiKép
3 hónapos Closti+Bromo után sikerült, egy wellnes pihenetető hétvégénKép
Jövő hónapban már be voltam jelentkezve a HSG-re, utána pedig az inszem következett volna. Már 2 éve próbálkozunk amúgy, de az nem derült ki, hogy eddig miért nem jött össze. Mert mind a kettőnknél rendben volt mindenKép

Üdv
Évi
evike1975

Évi Kép Gratula a pocaklakóhoz!!! Hurrá!! látod? A halvány csík is csík KépKépKép:

Bogi Kép ez nagyon jó! Végre egy szupi kikapcsolódós hétvége! Hátha veletek is az történik, mint Evikével!Mi ebben a hónapban még csak egyszer voltunk együtt Kép Az utrok miatt ... nem is nagyon vágynék rá. Kép

Vanóreni Kép ez nagyon jó jel! Ha lelki gond nélkül tudsz egy kisbabához nyúlni! Ez már fél siker! És boldog szülinapot!
Vendég

Évi,

Gratulálok a pocak lakóhoz, vigyázzatok magatokra nagyon. Olyan jó olvasi ezeket a jó híreket hogy két év után spontán összejött a baba. Még egyszer GRATULÁLOK nektek!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Évi
Gratulálok!!! Vigyázz magatokra. Van valami tüneted? Mikor mész dokihoz?
Kép
szilvi26

Lányok igaz mi még itt nem tartunk Kép , de feldobok egy témát kíváncsi vagyok, hogy ti hogy látjátok ezt a dolgot.

Ime a cikk:

Egyre nő a császármetszések aránya
2005. március 4. 11:30

A nők is igénylik, az orvosok is szeretnek "biztosra menni"

Egyes kórházak között akár két, két és félszeres különbség is van a császármetszések arányát nézve, ez pedig mindenképpen furcsa, mindenképpen kivizsgálásra készteti a szakembereket - mondta a hirado.hu - nak Dózsa Csaba, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgató-helyettese.

Az OEP két éve dolgozik azon, hogy nemzetközileg is összehasonlítható adatokkal vizsgálhassa a hazai kórházak eredményeit, ennek egyik részeként a szülészeti ellátást.

Nemzetközileg is megfigyelhető tendencia, hogy egyre gyakoribb a császármetszés. Ennek két oka is van - mondta Dózsa Csaba. - Egyrészt a nők részéről is egyre nagyobb az igény a császármetszéses szülésre, másrészt az orvosok is gyakrabban nyúlnak ehhez a lehetőséghez, ha bármilyen csekély lehetőség felmerül, hogy a természetes szülés során baja eshet pácienseinek. Ha ugyanis baj történik, akkor a szülést levezető orvosnak hosszas eljárással bizonyítania kell, hogy mindent megtett a baj megakadályozására. A műhibapereket elkerülendő tehát az orvosok gyakrabban élnek a gyors császármetszés lehetőségével.
Azt is el lehet fogadni részben, hogy a nehezebb, komplikáltabb esetek a magasabb rangú intézményekbe kerülnek, a betegellátás csúcsát jelentő klinikákra, itt azért is lehet magasabb a beavatkozások száma.

Persze ez nem magyaráz meg mindent - tette hozzá a főigazgató-helyettes.

Császármetszések aránya:

Egyetemi Klinikákon: 28 - 30 %

Megyei kórházakban: 20 - 23 %

Fővárosi intézményekben: 22 - 25 %

Városi kórházakban: 18.5 - 20.5 %

Vannak olyan intézmények, ahol akár minden 3. szülés is császármetszéssel történik. A nemzetközileg elfogadható arány ezzel szemben 20 - 25 százalék körül van.

A másik véglet, amikor egy magyarországi kórházban összesen a szülések 13 százalékát végzik így - ebben az esetben felmerül annak a gyanúja, hogy indokolt esetben sem végzik el a beavatkozást.

A kapott adatokat továbbították a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégiumhoz, ahol megvizsgálják a kirívó eseteket. Akár az is előfordul, hogy a kórházon belül 1-2 orvos borítja fel a statisztikát - mondta Dózsa Csaba.
Mielőtt bármit lépnénk, megvárjuk a szakmai kollégium véleményét - tette hozzá az OEP főigazgató-helyettese.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép ami engem illet, én biztosan császárt szeretnék, ha csak 0,5% veszélye is van annak, hogy a babám károsul bármilyen tekintetben. Pláne, mivel szinte 100%, hogy nem spontán fog foganni. A cikk meg arról nem szól, hogy a szülések hány százaléka származik asszisztált reprodukciós eljárásból, ahol az orvosok is külön figyelemmel kísérik végig a terhességeket, hiszen már a fogantatás is elég pénzébe került az OEP-nek ahhoz, hogy egy szülésből származó rendellenesség a családnak meg az OEP-nek is további pénzébe kerüljön.
Vendég

huu, Agi,,nekem ez meg nagyon messzinek tunik...
en olyan orvost keresnek,aki eleve normail-szules parti es tudom, hogy Nem kenyelmessegbol, vagy gyorsasagbol vag fol.
Ez azert kiderul egy-ket beszelgetesbol...
saci

Noemi,,az is "karosodas", hogy a gyerek nem a szulocsatornan kerul ki a vilagra. Allitolag eletreszolo "elmeny" tol marad el ennek hianyaban.
Ugyanolyan mint a szoptatas,,anelkul is fol lehet noni,,csak hat azert van kulonbseg...
En meg soha nem gondoltam arra, amit fentebb irtal,,de hat ezert jo ez a topic.
kulonbozosegunk-sokszinusege Kép

saci
saci

Ági Kép örülj neki, hogy ilyen ellenálló a szervezeted. Remélem az utódok is öröklik majd! Kép Orsinak meg igaza lesz, hamar sikerül az a babó nektek, minden zsigeremmel érzem! KépKépKépKépKép
Vendég

Saci Kép nem is tudom, szerintem a babának is ugyanolyan élmény lehet, mint a mamának. Jó is, rossz is. De ha ráadásul nem sima gyors szülés, hanem komplikált, akkor meg inkább rossz. Az egészség talán mindennél előbbrevaló. Ráadásul a császár mostanság már nem is jár az izmok átvágásával, tehát egyre kevesebb a szövődmény kockázata. A topikos mamik biztos többet tudnak erről Kép KépKép
Vendég

Noémi Kép
Az az igazság, hogy én is és a párom is nagyon bízunk most az inszemben. Kép
Majd ha mégsem lesz babó felkanalazom magam a földről, de egyenlőre még minden optimuzmusunk megvan. Kép
Isten beszéljen belőled. Kép Bízom a "zsigereidben". Kép

Izgulok ám én is érted. Már nagyon várom a keddet, hogy kiderüljön mi a helyzet.Kép
Látod most beindult a Zebrásodás. Úgy látszik lesznek itt nagyon szép karácsonyi ajándékok. Kép

Kép

Kép
pkagi

hát én is Saci táborába tartozom, mert természetes úton szeretném majd megszülni a babámat. Persze majd az adott helyzet dönti el, meg hogy befordul-e jó irányba.
plussz

Az biztos, hogy én csak császárral szülhetek. Tavaly márciusban volt egy lézeres látásjavító műtétem, és ott állapították meg, hogy nagyon vékony a retinám, ezért a szekrények cipekedésétől, tologatásától eltiltottak, továbbá attól is, hogy normál-módon szüljek, mivel az erölködés közben bármikor leszakadhat a retinám, és az nagy gáz lenne. Akkor ki is akadtam ezen, még sírdogáltam is,de ma már egyáltalán nem érdekel, hogy milyen úton fogok szülni... csak szülnék már valahogy!

Egyébként, beszélgettem már olyan 2 gyermekes anyukával, aki az első gyermekét rendes úton szülte, a másodikat pedig császárral. Ő azt mondta, hogy a következőt is császárral szülné. Végül is mindenképpen vágnak, csak máshol.
Úgy tudom, hogy a császárnak egy hátránya van, mégpedig, hogy utána fél évig nem szabad tornázni, illetve főleg hasazni. Ez nekem nagy szívfájdalmam, mert nagy tornászós vagyok.

Évi Nagyon örülök a sikereteknek. Ez bíztató jel számunkra is. Mióta köztetek vagyok, te vagy az első zebrás.

Zitus! Felvennél a táblába engem is? Előre is köszi.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Nem csak a császárnál a szoptatásnál sem szerncsés a torna; így a torna, ha szoptatsz így is úgy is elmarad.
Szerintem ha meglesz a baba megváltozik majd a véleményed a tornáról és az egész világról. Más dolgok lesznek fontosak.
Én nagyon sokat sportoltam, mielőtt babásak lettünk, és most egyáltalán nem hiányzik... vagyis tudok élni nélküle. Mivel a babók csak szopiznak, így nekem most ez a legfontosabb.

Mivel mi ikresek vagyunk, és a babák sem feküdtek jól, így nálunk nem volt kérdés, hogy császár lesz.
1 baba esetén viszont fel nem merült volna bennem, hogy nem természetesen szülünk, pedig ők lombik babák.
Szerintem a babának az a jobb, ha hüvelyi úton születik, mert az a természetes, és alig több a veszélye, mint a császárnak.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én is szeretném természetes módon megszülni majdani gyermekemet, sőt gátvédelemmel.
Én szeretném, ha nem vágnának gátat. Természetesen, ha bármi lehetősége is lenne, hogy a babónak baja lesz 1 másodpercet sem gondolkodnék a császármetszésen.

Kép

Kép
pkagi

Orsi Igazad van, a szoptatás ideje alatt sem lehet tornázni. Erre nem is gondoltam. Hát ez legyen a legnagyobb problémám, hogy nem mozoghatok. Nem is nyavajgásból írtam ezt a tornát.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok, csak 1 percre ugrottam be.

Évi,
Én is gratulálok nagyon, vigyázz magatokra.

Bogi,
Nagyon jó ötlet az utazás, hátha meglesz a spontán gyümölcse. Egyébként mi is elutazunk a 4 napra.

Lányok,
Ha nem sikerült az inszem, a 4 napos hétvégén már szurikat fogok kapni. Pécsre tervezzük a kiruccanást. Ha viszem a doki által írt beutalót, beadják a Pécsi Kórház nőgyógyászatán nekem az injekciókat? Ha valaki ismerős Pécsett, írja meg, merre keressem a kórházat, vagy hova menjek. Előre is köszi.

Matchi
matchi

Matchi mikor mész vérvételre?

És milyen szurikat kapsz?
Nem kell megvárni a menstruációt a következő stimuig?
Nem igazán értem.

Kép

Kép
pkagi

Matchi
Szerintem érdemes lenne telefonon megérdeklődnöd a szülészeti klinikán vagy a megyei kórház szülészetén, hogy beadják-e a szurikat neked, de biztosan. A klinika fent van a Mecsekoldalba, ha ilyen csúnya utak lesznek akkor kicsit nehézkesebb a közlekedés. A megyei H bent van a belvárosban, Kórház téren. Vegyél Pécs térképet, az alapján könnyebben meg fogod taláálni, mintha én most elkezdem neked taglalni hogy mi merre van. A klinikán ráadásul nem is voltam még.

Tündi
Vendég

Szilva!Kép

Persze, hogy felveszlek a tábliba!
Írd meg az adataidat:
- mióta próbálkoztok
- hanyadik ciklusnapon vagy- milyen hosszúak a ciklusaid
- hol laksz
- hány éves vagy

Anita!Kép
Mégegyszer: örülök, hogy írtál!Kép
És GRATULÁLOOOOOK!!!!Kép

Évi!Kép
Látod, látod????Kép
Megérdemelted azt a zebrát!Kép

Orsi!Kép
Olyan jó, hogy vagy nekünk!Kép
Ezt már régebben is tudtam, de most megállapítottam megint!Kép

Nina!Kép
Klassz, hogy van az anyukádnak Gynex!Kép
Remélem segíteni fog!

Na jó éjt lányok!Kép
Tábla már csak holnap lesz...bocsi

Pussz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Ha felébredne vki ezen az álmos reggelen, segítsen nekem, hogy hol találok a topicon belül infót a petevezeték átjárhatósági vizsgálatról? A menete érdekelne, részletesen. Beleolvastam jó pár találomra kiválasztott napba, de nem találok sehol semmit.
Előre is nagyon köszi,
egy barátnőmnek keresem, akire ez vár a Kaáliban,
egyébként mindenkinek sok-sok babát kívánok, drukkolok nektek!!!!!
Cicmac (17.hetes kismama Kép)
cicmac

Szia én tudok segíteni, mert én már túl vagyok rajta, ha még nincs infód róla.

Kép

Kép
pkagi

wish

Sziasztok!
ma éjszaka azt álmodtam, hogy babánk van. Remélem ez jó jel erre a hónapra.
Most egyébként a 14. napom pont egybe fog esni a Jónás nappal. Tudom, hogy ez nem mindig jön be, de most nagyon bízom..........

Cicmac,
az átjárhatóságit szerintem mindenki másképp éli meg. Nekem rossz élmény volt, közben is fájt és utána is, pedig kaptam egy szurit előtte, de van aki nagyon könnyedén vette.
plussz

Sziasztok,

ZitaKép
köszi a graulát

ÉviKép
igy ismeretlenül is gratulálok a zebrádhoz, problémamentes pocakosodást

NinaKép
én mindig este vettem be, lefekvés előtt 4 cseppet.

Azt még hozzá kell tennem, hogy nekem Januárban csináltak HSG-t (nekem csak egy kicsit volt kellementlen, az egészet vévgigdumáltuk a dokival), ahol minden rendben volt, de lehet, hogy mivel áttisztitották a petevezetőket, könnyebben célba jutottak a kiskatonák. Egy enyhe progihiányon kivül nálunk semmi gond nem volt.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Anita!Kép
(hátha itt vagy még!Kép)
Írtam mail-t!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Cicmac!
Szerintem ne nagyon tudjon meg az élményekről a barátnőd előre semmit. Itt nagyon sokan írtak kisebb-nagyobb fájdalmakról, rossz élményről a beavatkozással kapcsolatban. Én is elolvastam őket, aztán ki tudja ezek hatására, vagy sem, olyannyira rosszul lettem, hogy meg sem tudta a dokim csinálni a vizsgálatot. Mondjuk alapban is rosszul tudok mindenféle dologtól lenni. A vérvétel, az operációk után, magától az operációk látványától (dokumentumfilmek). Pedig a fájdalomtűrő képességem elég nagy.

Köszönöm a bíztató soraitokat. De még nem döntöttem el, mi legyen, hogy egyáltalán legyen-e. Mindenesetre eléggé felvillanyozott, hogy nem fél nap alatt jött-ment mensim volt.

Mea!
Arik vagytok a képeken. Mi 5 évet vártunk a fiam után az esküvővel Kép. Ő volt a koszorúsfiú, csak az a baj, nem volt koszorúm Kép.

Anita!
Köszi az emilt, várom a továbbiakat. És persze GRATULÁLOK!

Babus!
Tündéri a pici Kristófka! Nem lehetne hormon helyett valami mást, mondjuk valami kétfélét együtt? Naptár-Jónás-Billings-kiszállás? Húha, ez már 3-4 Kép. Ja meg persze a szopi is.

Orsi!
Hogy nőnek a lurkók! És milyen jó, hogy ennyi időd van, hogy még nekünk is segítesz! Köszönjük!

Minden babásunknak további problémamentességet, nekünk meg sok-sok gólyát! Bár gólyából elég egy is, ha mindenkihez elmegy, ugye? Úgyis jönnek hazafelé...

Puszi mindenkinek!

Kriszta

mohácska

Sziasztok lányok!

Zituska, Anita köszi az infókat.

Zitus átírnál 2 cnra, és inkább rendszertelenre, ha kérhetem.

Nina
nina79

Sziasztok!

Na írok végre, azt is jól összekutyulom. Az érintettektől ezer bocsánatot kérek!

Bocsibocsibocsibocsi.....

Puszi Kriszta

mohácska

Kriszta Kép
Na annyi időm nincs ám... csak szívesebben lógok itt, mint hogy pl. vasaljak Kép
Meg általában akkor kukkantok be, amikor a két rosszcsont éppen alszik (bár egyre ritkábban fordul ez a helyzet elő)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Lányok!

A gynexet ki fogom próbálni, meg veszek folsavat. És akkor addig szedjem folyamatosan, amíg össze nem jön? (meg a folsavat ha jól tudom, még 3 hónapig)

Hajrá mindenkinek!

Panka
panka20

Sziasztok Lányok!
Pénteken voltam az átfogó vizsgálaton, amit írtam - Voll diagnosztika a neve.
Egy szg segítségével megnézik ,hogy milyen az energiaáramlás a szervezetedben. Az akkupunktúrás pontjaidhoz (kézen és lábon)érintenek egy fém ceruza szerű valamit, ami alapján a különböző szerveidet meg tudják nézni.

Ami érdekes, hogy mondta a doktornő, aki csinálta, hogy a bal oldali petefészkemben és a bal oldali petevezetékben az energiaáramlás nem megfelelő, lehet, hogy van egy kis gyulladás, stb. Ezek után godolkoztam el, hogy lehet benne valami, mert eddig a UH vizsgálatokon mindig a jobb oldalon érett csak petesejtem. Most 14-én kell megint mennem UH-ra, kíváncsi vagyok melyik oldalt lesz?!
A nem olyan jó hír, hogy a pajzsmirigyem kettő keresztes lett (három keresztes a legrosszabb). Eddig nem tudtam, hogy valami baj lenne vele, de állítólag ezzel a diagnosztikával olyan kis eltéréseket is észre lehet venni, amire a "hagyományos" orvoslás nem képes. Ez nem túl biztató, de jöv. hétfőre a hormoneredményeim is meglesznek a kórházban,remélem nem fog nagyon rosszat mutatni.

A párocskámat is megvizsgálta, elvileg a szerveiben neki nem talált semmit, de ő is arra biztatott minket, hogy egy spermavizsgálatot mindenképpen csináltassunk meg.

A végén kaptunk egy pár homeos bogyokat, amiket szedni kell, és 8 hét múlva megyünk kontrollra, hogy javult-e valami.

Hát jó hosszú lettem..Kép

ÉVIKép
Nagyon gratulálok a posaklakóhozKépKép

Reni
Vanoreni

Lányok nagyon fáj a fejem, holnap megyek a dokimhoz tüszőrepi szurit kapni, utána ugye inszem. Szerintetek vehetek be fájdalomcsillapítót?

Kép

Kép
pkagi

Venoreni..ez erdekes! en is voltam hasonlon,,csak azt nem igy hivtak....
kivancsi vagyok mit mond majd az UH-n

Agi,,persze, hogy bekaphatsz fejfajascsillapitot..az nem antibiotikum,+ az elet nem all meg egy rohadt inszem miatt! Kép
ilyenkor ha eszembejut, hogy emberek milyen
taplalkozas,,drogok,,eletvitel stb mellett teherbe esnek...haaat, akkor egy aszpirin nem art. Tudom nalunk mas a helyzet,,de akkor is Kép -

Plussz, en is bizom, hogy osszejon !!! Drukkolok nektek (is)
A jo alom, mar fel siker!!! Kép

Matchi,,mi lett a szurikkal?

saci
saci

Ági Kép
nyugodtan vegyél be. Algophyrin a terhesség alatt is szedhető.

Reni Kép
milyen bogyókat kaptatok? (ha nem túl indiszkrét a kérdés)
Ha valamelyik gyószert nem tudod kiváltani (nem tudom, mennyire spec. szerek), akkor a II. kerületben a Lajos utcában, vagy egy nagyon jó patika, ahol minden szokott lenni.
patikákról a www.homeopata.hu oldalon tájékozódhatsz - érdemes telefonon rákédezni, hogy van-e az adott szer, mert van, hogy nincs minden

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági
Szorítok, hogy szép nagy tüszőcskéd legyen!Kép
szilvi26

Szép hetet mindenkinek!

Noémi!
7-e van, teszteltél? Drukk, drukk, drukk!

Bogi
bogi1975

Noémi,hol vagy már, gyere mesélj nekünk!!!!!!!!

Lányok ti nem híztatok el a puregontol én a 2 hónapos kezeléstől több mint három kilót hiztam a hasamra. Szerintem csak ettől lehet mert máshova nem híztam és nagyon oda figyelek hogy mit eszek!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Zitus
Írom a táblához az adataimat!
35 éves vagyok.
Érden lakom.
28 napos ciklusaim vannak, a ciklusok rendszeresek
Ma a 13.napon vagyok.
2004. május óta próbálkozunk, és még nincs gyerekünk, de már nagyon szeretnénk...

Köszi

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!

Noémi mi lett a tesztel, megcsináltad? IzgulokKép

Ma délután megyek dokihoz. Remélem minden rendben lesz, csinál majd uh-t is! Holnap mesélek!

Üdv és mindenkinek ezer drukk!!!
Évi
evike1975

Sziasztok!

Most voltam dokinál. 1 nagy érett tüszőm van és még 2 db 9 mm-es, de szerintem az nem számít.
Megkaptam a tüszőrepesztő szurit és csütörtökön lesz az inszem.

Bekaptam tegnap fájdalomcsillapítót. Kép
Jobb is lett.
Sajna pirin érzékeny vagyok így Benuront vettem be.

Noéminak ha jól tudom holnap lesz meg az eredmény. Igaz? Drukk. Kép

Évike feltétlenül írd meg mi volt az orvosnál. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tündi,
Köszi a segítséget. Ma voltam reggel vérvételen, 3 után lesz eredmény. Ha nem sikerült, csak akkor fogok szurit kapni, ha a menzesz 2. napján meg tud nézni a dokim UH-val, hogy minden rendben van-e. Ha a 4 napos ünnepre esik a 2. nap, és ez könnyen lehet, hogy így lesz, akkor clostit fogok szedni, hogy ne maradjon ki ez a hónap.

Ági,
Megkaptad a repesztő szurit?

Matchi
matchi

Ági Kép
A másik kettő is számít, mert a tüszőrepesztő szuri hatására azok is hiper-szuper gyorsan megnőhetnek! A tüszők bármire képesek Kép
Drukk az inszemhez!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Úgy látszik ma többen is UH-zunk/tunk maKép

Nekem felemás lett az eredmény, a bal petefészkemben van egy 19 mm-es tüsző Kép, a nyálkahártya vékony, de a doki szerint ez a clostitól van, a jobb petefészkem viszont policisztásKép. A fordított LH-FSH arány, az emelkedett prolaktin, a poliszisztás ovárium és a rendszertelen ciklus, így együtt, sajna PCOS-re utal.
Jövő hétfőn, szerdán és pénteken megyek újra vérvételre, most csak a progit és a prolaktint fogják nézni.
Olvasgattam a PCOS-ről itt neten.
Van közületek olyan, akinek PCOS-e van? Milyen kezelésre kell számítanom?
A következő ciklusban megpróbáljuk a babát, a doki szerint nincs akadálya, mert a closty működik, de mire számítsak, ha sikerül a megtermékenyülés? A beágyazódást ugye elő tudják valamivel segíteni?

ZitusKép én is be szeretnék kerülni a táblázatba. Pirus-2004.június-nem tudom mi az a ciklusnapKép-rendszertelen-Veresegyház-29 év- 2004. dec. missed ab.
Köszönöm.

Mindenkinek szép napot! Drukkolok mindenkiért, akinek szüksége van rá!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ági
Gratula a tüszőhöz! Párod jobban van már?
szilvi26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: