A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi,
jó éjt Kép!
Ma átvittük Eszter ágyát a mi szobánkba...

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi, aug. 19, péntek, London szektor felső soraiban megfelel? Ha igen, holnap félrerakatom neked, ahogy Bea mondta, 2 hétig lehet érte menni. Jó lesz így? Én meg megveszem a mellette lévőt magamnak.

Köszönöm Peti nevében a gratulákatKép

Bea, ez a Zrínyi volt, biztos a fiad is hallott róla, csodálom, hogy ő nem ment. Lehet a sulijukban nem ezt a versenyt favorizálják. Pedig most ez a legnépszerűbb állítólag.

Gabi, sokszor elmaradtak a vitaminok, ez az igazság, de a dokinénink végülis azt mondta, hogy elfogadható ez az eredmény, a vvt szám nőtt, meg a vas szint is. Egyébként is ő a fehérjehiánytól tartott, most hogy nem kapott tejterméket, de én arra nagyon figyelek. Igazából a vasban gazdag élelmiszerek fogyasztására is, ezért sem értem én ezt. Na mindegy, jól van ez így és kész.

Melinda, remélem Lottika mielőbb jobban lesz! Nem is tudtam, hogy Meli a hugod! Kép

Jó éjt!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Nóri! nekünk se volt légzésfigyelönk. Köszi, igy már értem mire jó a több csatorna. Egyszerüen nem tudtam rájönni. Nekünk sem sürgös még venni, várok lesz-e jó áron.

Melinda! bocs, hogy én Melynek irtam a nevét. Én is megtagadtam az EST-t nekem is megrökönyödtek. Ugyanis császár elött azt akarták hogy menjek EST-re, merthogy a fájások olyan hormonokat szabaditanak fel ami jó lenne a babának. Naná hogy legalább fájások ne legyenek ha már ugyis császár és megúszhatom. Mondjuk ha nem császár lett volna akkor se mentem volna EST-re.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika!
Igen tudtunk a zrínyiről de semmilyen módon nem tudtuk rábeszélni hogy menjen. pedig ha esetleg jövőre a Radnóti 6+6 ba felvételizne oda már számítana az ezévi eredmény is.
Mindegy van más. AZthiszem már túl sok minden amit csinál és ezért akadt ki
bea
20180827120929

Sziasztok!

Hűű, nem vagyok könnyű helyzetben!
Molnár G-ről én is sok jót hallottam, ezért is mentem el hozzá. De nagyon hormon ellenes vagyok, és nem is akarok beszedni addig semmit, amíg nincs minden lehetőség kivesézve. (pláne, hogy a hormonjaim maguktól is működnek)
Mert -mint írtam - hiába az inszem, ha esetleg nem tud beágyazódni a babó! erre pedig információim szerint választ adhat a lapar!
Nem félek tőle, mert utánna érdeklődtem, azért nem olyan nagy műtét az! Persze tudom, akkor is műtét, de én ezt inkább beválalom, mint a felesleges hormonszurikat!
Persze jöhet a szuri is, ha már végképp nincs más megoldás, de addig nem.

Remélem, azért megértetek, nem akarok itt nyavalyogni, csak nagyon keresem a jó megoldást, és ehhez minnél több információra van most szükségem!

Köszi Nektek!

Kármen!
Küldtem mail-t!

Üdv!
BZ
bézé

Sziasztok!
Viola ma 4 hetes Kép avagy 1 hónapos (mivel február rövidebb hónapKép)

BZ remélem sikerül döntened. Miért nem keresel fel nöi orvost? Hátha jobban megérti a problémádat...!

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Nem is tudtam, hogy van női orvos! Hol????

Gratulálok a 4 héthez!!!
bézé

Karmen: Fogalmam nincsmilyen rejtett hibái lehetnek.

Kriszti: Gratula Esztinek! Honnan tudtad, hogy megvan a babó?! Én mindig erre az érzésre vártam. Lehet, hogy túl halk volt a belső hang?! Kép
Miért vittétek át az ágyat?

Melinda:Remélem nem lesz gond Lottival, biztos gyógyul már!

Nóri: légzésfigyink nekünk sem volt.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Melinda, örülök, hogy minden ok. Anyukáddal beszéltem ma, felháborító, hogy mire rá nem vennék a kismamákat!!
Lotticicáról kiderült, hogy miért volt elkettyenve? Lehet, hogy csak a sokk utóhatása, nem?

Bézé, ez nem az a dolog, amire az ember azt mondja, hogy "nyavalygás". Itt mindenki valamilyen formában megharcolta a magáét, te meg most kezded, remélem, hogy meglesz a kellemes eredménye.
Azért a laparoscopia sem egyszerű dolog, de a hormonoknál még mindig jobb.

Enikő, hogy szalad az idő! Maholnap már veled főzi Viola a vacsorát:-)))

Kriszti, bocs, hogy nagyon nem tudom visszaolvasni, de miért költöztették át a nagylányt?

Nóri, gondolod, hogy egy mamánál van jobb légzésfigyelő??:-)) Bocs, nem poénkodni akarok, csak önirónia, az első 3 hónapban még olyasmire is odapattantam az ágyhoz, ami nem is volt:-))
Belekontárkodom a korábbi írásodba is:-)) Szerintem pontosan ok Léna. Érdeklődő, mert figyel a környezetére, arra, amit ti mutattok neki, képes a tanulásra, mert emlékezik dolgokra, magyarul céltudatosan tevékenykedik. És még jókislányhoz méltóan akaratos is (tökéletes nő:-)))
Humor ide vagy oda, megvettem az Anyu, taníts engem c. könyvet, ebből merítek mindig, ha elbizonytalanodom Luci adottságai miatt. Aztán mindig arra lyukadok ki, hogy ha a gyerek figyel rám, játszik velem, kommunikál, nem csak magával törődik, akkor onnantól már csak rajtam múlik, hogy mikor mit és hogyan tanul meg.
Bocs, ez hosszú volt:-)), de ha gondolod, beszkennelem az ő korához írt javaslatokat és elküldöm mélben neked.

Ildi, mekkora a lakásotok, írnál többet? Jöhet priviben is, nézelődünk a belváros környékén lakás ügyben, amíg ez a közalkalmazotti hitel még működik.
Na, eldugulok, jó éjt mindenkinek!
H
babamama

Sziasztok!

Kriszti gratula Eszternek, ügyes a lány nagyon:-) Hozzád hasonlóan én is tudtam amikor Pipi beköltözött a pocakba, a párom hitetlenkedett is, amikor nyaraláskor közöltem vele, hoga ne dobáljon a vízbe, mert babát várok:-) Akkor kb 1 hetes lehetett .

Nóri, Léna szerintem is ügyes és okos kislány. Megnéztem Pipi miket csinált 13 hósan a babanaplóba. Kb. ugyanúgy viselkedett mint Léna, megmutatott mindent, ha kért inni-enni jelezte, ha kaka volt mutatta és állandóan mászkált meg beszélt babanyelven (akkor még a hinta, nem, hoppá, kutya, kip-kop,autó, cica szavakat tudta, nah meg az apa), önállóan evett és nem is engedte, hogy etessem. Persze kézzel nem kanállal. 14 hósan tudott puszit adni.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Erika!

Jó lesz.Majd írd meg,hogy melyik jegyet tetetted félre.Hétfőn délután elmegyek érte.

Melinda!

Hát,ez nagyon furcsa.Ugyanaz a dokink,és nekem nem ez a tapasztalatom.Nekem is be kellett feküdnöm a klinikára,de engem minden nap megvizsgált.Én sem írtam alá az Est-t,és tök megértette,hogy nem járulok hozzá.A szülés után minden nap meglátogatott.Nekem a terhességem vége fele vénásan vasat kellett kapnom.9 napon át jártam be hozzá a klinikára,és beadta.Velem kezdte a napját.Én csak jót tudok róla mondani.
Nagyon drukkolok neki!
Lottikának jobbulást!

Ildi
tfildiko

Hajni!

A lakásunk 60 négyzetméter.Tágas,világos tetőtéri.(3 nagy ablak van,és egy Velux.)A nappalit boltív választja el a konyhától és az étkezőtől,így az egész egy térben van.És még egy szoba van.Na,és persze fürdő és Wc.Nagyon szépen megcsináltuk,igényes lakás.(Légkondi is van.)Sajnálom itthagyni,mert szeretem,de kinőttük.8 lakásos társasházban van.Jól ismerjük egymást a többi lakóval,szuper kis ház.
Gondolom,hogy ti nagyobbat kerestek,de remélem,hogy valakinek majd tetszeni fog.
Ti milyen lakást kerestek?Most hol is laktok?

Enikő!

Gratulálok az 1 hónapos Violának.

Ildi
tfildiko

BéZé: Igen van, a klinikán is és a kórházban is nöi orvos. Én esküszöm a nöi szülész-nögyógyászokra. Nem tudom miért! A klinkán minimum 3-4 nöi orvos van, pontosan nem tudom mennyien vannak. De sztem sokkal együttérzöbbek és gyengédebben vizsgálnak, mint a férfiak. Ez csak az én véleményem, biztos van aki a férfiakra esküszik Kép Nekem is nöi dokim van, és öszehasonlíthatatlan egy férfihoz képest....

Itt van a tesóm megyünk csavarogni, négyen lányok Kép Pusz
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na, nézem végre a Babaházat.

Köszönöm, hogy leírjátok, hogy mit tud/tudott a gyereketek 14 hósan! Egyik rossz pillanatomban huhogott a védőnő, hogy a csecsemőkori vérszegénység értelmi fogyatékosságot okozhat. Ezért figyelek árgus szemekkel meg hasonlítgatok, ha rámjön, persze tudom, hogy nem helyes.
Amúgy mostanában határoztam el, hogy a következő gyerkőcnél, ha nem lesz szimpi a mórahalmi védőnő, akkor szépen lemondok róla.

Karmen!
Nekem meg pont az is rosszul esett a császárban, hogy Léna nem "kapott fájásokat", így felkészületlenül jött a világra.

Ági!
Hol vagy elveszve?

Kriszti!
Hogy tellt az éjszakátok?

Nóri
Ildi!
Mind a 3-an a szobában alszatok?
norcee

Ildi, mi nem költözni akarunk, hanem most ugye adott a lakáshitel közalkalmazottaknak. Ki tudja, hogy jövőre a következő kormány mit fog csinálni. Nekem nincs saját lakásom és ugye az is szempont. Elviekben én már a lányomra gondolok előre. Most nincs itthon apa, elutazott, de ha hazajön, elmondom neki.
Megyek tanulni, csóka
H
babamama

Hajni!
Nagyog jól gondolkodol! Sajnos Magyarországon nem lehet előre tervezni lakásügyileg, ha van egy jó lehetőség meg kell ragadni.

Láttátok, március 1-en jelentősen csökkentek a kamatok -> havi törlesztőrészletek. Amit mi nézünk az FHB-nál, az majdnem havi 5000Ft-val lett olcsóbb.

Nóri
norcee

Hajni!
Nagyog jól gondolkodol! Sajnos Magyarországon nem lehet előre tervezni lakásügyileg, ha van egy jó lehetőség meg kell ragadni.

Láttátok, március 1-en jelentősen csökkentek a kamatok -> havi törlesztőrészletek. Amit mi nézünk az FHB-nál, az majdnem havi 5000Ft-val lett olcsóbb.

Nóri
norcee

Hajni!

Mit tanulsz?

Nóri!

Igen,egy szobában alszunk.
Mi is az FHB-tól veszünk fel hitelt.A párom kollégájának a felesége ott dolgozik.Már küldött is papírokat,hogy nézzük át.De most nagyon el kell adnunk a lakást.A hétfői Déli apróról már lecsúsztunk,de utána héten meghirdetjük.

Ildi
tfildiko

Hajni!

Mit tanulsz?

Nóri!

Igen,egy szobában alszunk.
Mi is az FHB-tól veszünk fel hitelt.A párom kollégájának a felesége ott dolgozik.Már küldött is papírokat,hogy nézzük át.De most nagyon el kell adnunk a lakást.A hétfői Déli apróról már lecsúsztunk,de utána héten meghirdetjük.

Ildi
tfildiko

Enikö! gtar. az 1 hónaphoz!!

Nóri! azt hittem mindenki arra vágyik, ha nem muszáj ne legyenek fájásokKép

Ildi! hány szobátaok van? Nekünk sajna 2, ha lenne még egy szoba (v. félszoba) mi sem akarnánk elmenni innen. Nagyon szeretünk itt lakni, ez 7 lakásos, de csendes. Pedig csupa fiatalok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! gtar. az 1 hónaphoz!!

Ildi! hány szobátaok van? Nekünk sajna 2, ha lenne még egy szoba (v. félszoba) mi sem akarnánk elmenni innen. Nagyon szeretünk itt lakni, ez 7 lakásos, de csendes. Pedig csupa fiatalok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! grat. az 1 hónaphoz!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! grat. az 1 hónaphoz!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Állítólag az Erste banknál, ha van élettárs (gondolom adóstárs), akkor tán 30 évre is adnak 7 milkót havi 30eFt-ért. Össze kellene őket hasonlítani a neten. Lehet, hogy holnap este megnézem.
Ildi, holnap reggel 9-től matek szigorlat. A nadrágom már most tele van:-)))
H
babamama

Állítólag az Erste banknál, ha van élettárs (gondolom adóstárs), akkor tán 30 évre is adnak 7 milkót havi 30eFt-ért. Össze kellene őket hasonlítani a neten. Lehet, hogy holnap este megnézem.
Ildi, holnap reggel 9-től matek szigorlat. A nadrágom már most tele van:-)))
H
babamama

Hajni!

Drukkolok!Én is félnék...A matekot nem szerettem.

Kármen!

Nekünk is két szobánk van.Ha lenne még egy fél, mi sem mennénk.

Ildi
tfildiko

Hajni!

Drukkolok!Én is félnék...A matekot nem szerettem.

Kármen!

Nekünk is két szobánk van.Ha lenne még egy fél, mi sem mennénk.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Lakásilag mi is így vagyunk, ha lenne még legalább egy fél szoba én se mennék sehova:-) Az FHB-ba én csalódtam, nem hiszem, hogy náluk vesszük fel a kövi hitelt. Különben most pangás van ingatlan piacon, nagyon hiányzik a tavasz már, hogy kialakuljon az emberekbe a fészekrakás ösztön:-) Túlkínálat van sajna.....

Hajni szorítok én is a szigorlathoz, húúúh matek, engem be se engednének vizsgázni:-)

nyúlanyó

Sziasztok!

Lakásilag mi is így vagyunk, ha lenne még legalább egy fél szoba én se mennék sehova:-) Az FHB-ba én csalódtam, nem hiszem, hogy náluk vesszük fel a kövi hitelt. Különben most pangás van ingatlan piacon, nagyon hiányzik a tavasz már, hogy kialakuljon az emberekbe a fészekrakás ösztön:-) Túlkínálat van sajna.....

Hajni szorítok én is a szigorlathoz, húúúh matek, engem be se engednének vizsgázni:-)

nyúlanyó

Ildi, félrerakattam neked a jegyet, majd holnap este írok emilt, most nem vagyok otthon.

Erika

gerika

Ildi, félrerakattam neked a jegyet, majd holnap este írok emilt, most nem vagyok otthon.

Erika

gerika

Anita!
Jöhet magánban is, mi volt a gond? Mire figyeljünk?

Karmen!
Én nagyon rákészültem a fájásokra, csalódott is voltam nagyon, és aszem az itt írkáló csaszisok közül én vagyok az egyik, aki még mindig nem dolgozta fel. Sajnos az maradt bennem, hogy nem tudtam teljesíteni azt, ami a legalapvetőbb, legősibb. Ezért is tettem meg mindent, hogy akkor legalább a szoptatás menjen...

Nóri
norcee

Anita!
Jöhet magánban is, mi volt a gond? Mire figyeljünk?

Karmen!
Én nagyon rákészültem a fájásokra, csalódott is voltam nagyon, és aszem az itt írkáló csaszisok közül én vagyok az egyik, aki még mindig nem dolgozta fel. Sajnos az maradt bennem, hogy nem tudtam teljesíteni azt, ami a legalapvetőbb, legősibb. Ezért is tettem meg mindent, hogy akkor legalább a szoptatás menjen...

Nóri
norcee

Erika!

Köszi.Nagyon rendes vagy.

Nóri!

Én azért voltam csalódott,mert 24 óra vajúdás után nem tudtam megszülni hüvelyi úton.De most már kezdek belenyugodni.

Ildi
tfildiko

Erika!

Köszi.Nagyon rendes vagy.

Nóri!

Én azért voltam csalódott,mert 24 óra vajúdás után nem tudtam megszülni hüvelyi úton.De most már kezdek belenyugodni.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Büszke nagynéniként a boldog család nevében tudatom, hogy ma 15.50-kor megérkezett a hugom /Meli27/ kisfia: Handl-Vígh Ruben Dominik,2890 grammal és 47 centivel.KépKép

Előzmények: Reggel elment a nyákdugó, folydogált a magzatvíz. Akció indult.
A sokak által tisztelt, profinak tartott fogadott orvosa pedig bejelentette, hogy családi események miatt nem tud jelen lenni a szüléskor, és lepasszolta a tesóm dr. Kormányos Zsoltnak. Ez egy fiatal, lelkes, rendkívül szimpi doki, le a kalappal előtte, annyira rendi volt.
A nagy tiszteletnek örvendő MGB pedig (gondolom, mivel sértve érezte magát amiatt, hogy tesóm nem járult hozzá sem, az OPT-hez,sem az EST-hez) megfutamodott a spontán szüléstől. Ennyit róla! Remélem nem haragszik meg egyikőtök sem, de én az ilyen dokit elítélem, nem erről szólt az orvosi esküje!!!! De el tudom képzelni, hogy ha a vizsgálatok bármelyikétől megindult volna a szülés, büszkén veregetné a mellét a doktorúr!
Kormányos végig jelen volt, pedig életünkben nem látott egyikünket sem! Folyamatosan tájékoztatott bennünket a szülés folyásáról, a hugomékkal (apás szülés volt) is maximálisan rendi volt. Apuka is jól bírta a gyűrődést!
M. Barbara volt a szülésznője, ő is topos volt.

Teszek fel képet.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Büszke nagynéniként a boldog család nevében tudatom, hogy ma 15.50-kor megérkezett a hugom /Meli27/ kisfia: Handl-Vígh Ruben Dominik,2890 grammal és 47 centivel.KépKép

Előzmények: Reggel elment a nyákdugó, folydogált a magzatvíz. Akció indult.
A sokak által tisztelt, profinak tartott fogadott orvosa pedig bejelentette, hogy családi események miatt nem tud jelen lenni a szüléskor, és lepasszolta a tesóm dr. Kormányos Zsoltnak. Ez egy fiatal, lelkes, rendkívül szimpi doki, le a kalappal előtte, annyira rendi volt.
A nagy tiszteletnek örvendő MGB pedig (gondolom, mivel sértve érezte magát amiatt, hogy tesóm nem járult hozzá sem, az OPT-hez,sem az EST-hez) megfutamodott a spontán szüléstől. Ennyit róla! Remélem nem haragszik meg egyikőtök sem, de én az ilyen dokit elítélem, nem erről szólt az orvosi esküje!!!! De el tudom képzelni, hogy ha a vizsgálatok bármelyikétől megindult volna a szülés, büszkén veregetné a mellét a doktorúr!
Kormányos végig jelen volt, pedig életünkben nem látott egyikünket sem! Folyamatosan tájékoztatott bennünket a szülés folyásáról, a hugomékkal (apás szülés volt) is maximálisan rendi volt. Apuka is jól bírta a gyűrődést!
M. Barbara volt a szülésznője, ő is topos volt.

Teszek fel képet.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ruben kb 3 percesKép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ruben kb 3 percesKép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

És kb másfél órásan anyukájávalKép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

És kb másfél órásan anyukájávalKép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Gratulálok a tesódnak!Gyönyörű a babája.
A dokit sajnálom...Nekem csak jó tapasztalatom van vele kapcsolatban,már 5 és fél éve hozzá járok.

Ildi
tfildiko

Melinda!

Gratulálok a tesódnak!Gyönyörű a babája.
A dokit sajnálom...Nekem csak jó tapasztalatom van vele kapcsolatban,már 5 és fél éve hozzá járok.

Ildi
tfildiko

Melinda! gratulálok tesodéknak és nektek is! Nagyon szép baba! K.-ról én meg rosszat hallottam, barátnömet ugy császározta meg, hogy nem hitte el neki hogy nem hatott eléggé az EDA.
De a lényeg tesodnál nem volt gond. Megvallom én sose fogadnék fel prof.-t szülésre. Szakmailag lehet nagyon jók, de amugy...

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda! gratulálok tesodéknak és nektek is! Nagyon szép baba! K.-ról én meg rosszat hallottam, barátnömet ugy császározta meg, hogy nem hitte el neki hogy nem hatott eléggé az EDA.
De a lényeg tesodnál nem volt gond. Megvallom én sose fogadnék fel prof.-t szülésre. Szakmailag lehet nagyon jók, de amugy...

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda,
gratulálok a Tesódnak!!! Jó egészséget kívánunk Nekik és sok boldogságot Kép!
Végül csaszi lett, vagy hüvelyi szülés?

Nóri,
majd írok én Eszterrel kapcsolatban, csak tegnap egész nap nem volt netünk.

Hajni,
hol vetted azt a könyvet?

Még vissza sem olvastam egészen.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda,

Nóri,

Hajni,

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda, nagy gratula a tesódnak Rubenhez!!!! Teljesen meghatódtam... nem is tudom miért Kép

Mi az az EST?

Gira
Vendég

Melinda, nagy gratula a tesódnak Rubenhez!!!! Teljesen meghatódtam... nem is tudom miért Kép

Mi az az EST?

Gira
Vendég

Melinda,

Nóri,

Hajni,

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: