A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Margit Kórház Szülészet

BMárti!Kép
Nem bújsz kia válaszadás alól! Kész van már a csomagod???? Nehogy azt írd hogy még ez+az+amaz mert még a végén csomag nélkül fogsz "lebabázni"!KépKép

Doris
doris

Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kivánok mindenkinek! Kép

Doris, február 7. elõtt nem nagyon akarnék szülni, na jó, a februárba még beleegyezem... Kép
bogyeszka

BogyeszkaKép
Rendben, a februar az remek honapKép En is februari vagyok, vizonto es nem panaszkodnak RamKépKép

Bocs az ekezetek miatt, de ez mar itthonrol irodik a Parom keperolKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!
Eloszor is, B.U.É.K. mindenkinek! Uj vagyok meg ezen a Forumon, es meg csak a gyerekprojekt elott allunk, most hagytam abba a gyogyszer szedeset. Viszont tobb okbol orvost szeretnek valtani (a jelenlegi az Istvanban fofodoki, es kisse penzehes lett, meg az Istvan Korhaz sem tetszik igazan), es meg teherbeeses elott elmenni hozza. A sok hozzaszolast mind szorgalmasan vegigolvastam, a Beres doki, es a Sztanyik doki eddig a legszimpatikusabbak. Tudnatok nekem maganrendelo telefonszamot/cimet is irni? Koszonom szepen,
M.
Névtelen

Szia M,

Sztanyik László tel.száma: 436-7344 Óbudai Egészségcentrum

Bóbita
Bóbita

Szia M!

Dr. Béres teloszáma: 06 30 9624703. A magánja a Szõlõ utcában van minden szerdán! De bármikor hivhatod ha be akarsz jelentkezni! Én ajánlom neked!

Ha kérdésed van irj: mamacs2000@yahoo.com

Pusza!

mamacs
mamacs

Sziasztok,
Erre jártam és gondoltam megosztom veletek tapasztalataimat, mint volt Margitos. Nevek nélkül írok, mert a tapasztalataim azért nem olyan igazán negatívak, hogy bárkit érdemes lenne bántani miatta.
Kb. 8 évig jártam az egyik Margitos orvos magánrendelésére. Nem is volt semmi probléma, kedves volt, recept, melltapogatás, rákszûrés ilyesmi. Természetes volt, hogy nála fogok szülni. Amikor elhatároztuk, hogy mostmár aztán szeretnénk gyereket, ezt mondtam is a dokinak, meg azt is, hogy valszeg nem voltam rubeolás, és ezt meg lehetne-e nézni. Itt ért az elsõ negatív tapasztalat. Erre az volt a reakció, hogy mindenki volt rubeolás és kész. Semmi, hogy esetleg szedjek folsavat vagy bármi más tanács. Najó 6 hónap múlva visszamentem, mert nem jött össze a gyerek a menstruációm meg egyre ritkább lett, és azt gondoltam esetleg nincs is peteérésem. Csináltam terhességi tesztet, de nem mutatott terhességet. Az orvosom elküldött egy másik orvoshoz, aki meddõségi esetekkel foglalkozik a kórházban, nomeg UH-ra. Az UH nagyon frankó volt senki nem mondta, hogy hüvelyi lesz, én meg honnan tudtam volna, a nõ aki UH-zott, talán egy szót se szólt hozzám, idõpontra mentem, de legalább 1 órát vártam. A másik doki rendes volt, akkor már vagy 40-45 napja nem menstruáltam, elmondta mi lesz, milyen vizsgálatok, a következõ ciklustól vérvételek stb. Meg most is vérvétel megnézik a hormonszinteket és 1 hét múlva menjek vérvételre, 2 hét múlva vissza hozzá. A 2 hét alatt volt 3 nap amikor egy nagyon nagyon enyhe vérzésem volt, gondoltam esetleg már csak ennyi a menstruációm. A doki megnézte a leleteket és mindent rendben talált, így aztán el is magyarázta, hogy most még csinál egy vérvételt meg egy UH-t, és utána valahogy a hasfalon keresztül valami csövet vezet be és megnézi a méhem petefészket stb. ehhez majd 3 napra be kell feküdnöm. Este jöjjek vissza UH-ra. Este kiderült, hogy 8 hetes terhes vagyok, ami azt jelenti, hogy az elsõ UH-kor 6 hetes voltam. Ami mindebben furcsa volt, hogy csinált ezer féle hormonvizsgálatot, de elfelejtette megnézni, hogy terhes vagyok-e. No mindegy én boldog voltam és mentem vissza a régi dokimhoz a lelettel, aki azért nem olyan nagyon boldogan fogadott, mert már beszéltek és presztis kérdést csináltak abból, hogy melyiküknek kellett volna észrevenni, hogy terhes vagyok, és persze én voltam a bûnbak. Elküldött a kerületi védõnõhöz, majd bejelentkeztem a terhesgondozóba a Margitba, meg 12. heti UH-ra. Kaptam idõpontot, ott vártam 1.5 órát persze éhgyomorra, mire kiderítették, hogy õk engem a következõ hétre írtak be. Na én itt adtam föl, amikor rájöttem, hogy milyen frankó a szisztéma, mehetek terhesgondozásra, majd vissza a leletért, mehetek idõpontra (1/2 11 meg ilyenek, ami roppant mamabarát) UH-ra, ahol egy ismeretlen csinálja a vizsgálatot majd várhatok 1-2 órát, és aztán az összes leletekkel bemasírozhatok a magánrendelõbe, hogy ott az orvos megnézze õket és beszedje a pénzt, holott mindenért én rohangáltam.
Nem olyan rettenetes a dolog, de a 12. heti idegállapotom is kellett, nomeg a férjem, aki miután ott bõgtem neki a telefonban egybõl mondta, hogy keressünk más megoldást.
Úgyhogy átmentem a Kútvölgyibe, ahol az orvosom csinálja a terhesgondozást, ami a következõképpen folyik. Ha laborba is kell menni bemegyek mondjuk reggel 1/28-ra, õ ha éppen esedékes megvizsgál, majd azonnal megyünk az UH-ba, amit mindig a saját orvosom csinál. Megcsinálja a laborbeutalót, elmegyek a laborba, ahol sorszámot kell húzni, kijelzõ jelzi ki következik -eddig max. 30 percet vártam, amikor vagy 40-en voltak elõttem-, leveszik a vért meg pisilek és én általában 9-re a munkahelyemen vagyok. Ezután semmi dolgom, mert a technika vívmányait használva, az eredményeket fölviszik egybõl számítógépre, majd a kórházi postán az orvos megkapja papíron is. Így például az AFP-nél, csak fölhívtam a dokit 2 nappal a vérvétel után és meg mondta az eredményt, meg hogy minden rendben. Egyéb esetben meg az is elõfordul, hogy õ hív föl, ha gond van a lelettel. Ha nincs labor, akkor vagy délután 5 körül, vagy hétvégén amikor ügyeletes megyek be hozzá, de ezt mindig közösen egyeztetjük. Aztán vérnyomásmérés, vizsgálat és havonta egyszer UH. Nekem ez amikor minden egy kézben van -lásd UH-n õ látja a gyereket, leletek amint megvannak egybõl hozzá futnak be- sokkal megnyugtatóbb és kényelmesebb, mint az a hercehurca ami a Margitban van. Azóta mióta kórházat váltottam, sem nekem, sem a férjemnek -aki minden UH-n ott akar lenni-, nem veszik észre a munkehelyén, hogy gyereket várok.

Amint írtam, a tapasztalataim nem tragikusak, de nekem néhány apró dolog is elég volt ahhoz, hogy elgondolkodjak azon rá merjem-e bízni magam erre az orvosra, és erre a kórházra.

No ezt csak azért írtam, mert azt láttam sokan elégedettek a terhesgondozással a Margitban, és nem értenek egyet azzal aki elégedetlen. Szerintem lehet ezt még mamabarátabban csinálni! De biztos vagyok benne, hogy a Margit is megtesz mindent ezért!
Üdv,
Valéria
Névtelen

Sziasztok!
Koszonom szepen a telefonszamokat! :-)
Es ezuton is szeretnek megkerni mindenkit, hogy irjatok dr. Beresrol minel tobb infot. Barmi johet!
Koszonom szepen,
M.
Névtelen

Sziasztok LányokKépKép
Remélem mindenki jól vanKép
BogyeszkaKép
Mi újság van Veletek?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!
Bele-bele olvastam az eddigi írásotokba, és szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet. Ötletesnek tartom, hogy külön fórum van a kórházaknak és a különbözõ témáknak, így nincs keveredés, nyugodtan lehet beszélgetni.
Szóval ha nem bánjátok csatlakoznék én is!
Kriszta vagyok, 29 éves és most várom elsõ babámat. Most 9. hetes. Én is a Margit Kórházba járok már elég rég óta, rákszûrésre is. Sajnos viszont ennek ellenére az orvosokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert csak a Györey doktort ismertem, hozzá jártam, de sajnos most derült ki hogy õ már nem vezethet le szüléseket, így most orvos nélkül maradtam. A két ünnep között voltam elsõ ultrahangos vizsgálatomon, melyre a beutalót a Béres dokitól kaptam. És mint elsõ gyermekét váró kismama, nem igazán tudom hogy ilyenkor mit kell tenni. Most a Béres doktorhoz menjek vissza az eredménnyel (akit nem ismerek még)vagy a Györeyhez, akirõl tudom hogy a végén úgy sem lehet velem. Még kiskönyvem sincs úgyhogy mindenképpen lépnem kell valamit. Ha tapasztalatotok nagyobb mint az enyém, kérlek segítsetek egy kicsit:-)
Köszönöm, sziasztok!
krisz

Kedves G.KrisztaKép
Személyes tapasztalatom szüléssel kapcsolatban sajnos nincs de a Nõvérem februárban szülte a Margit-ban a babáját. Õ korábban is a Gyõrey-hez járt az elsõ babáját is Nála szülte. A Gyõrei elvállalta a terhesgondozását és úgy a 7. hónap környékén mondta meg Neki, hogy nála már nem szülhet így átadta másnak aki azonban elutazott pont a szülés idõpontjában így az éppen ott lévõ ügyeletes orvosnál szült. Semmilyen rossz tapasztalata nem volt, szerinte a szülésznõ sokkal fontosabbKépKép
Bocsika, tudom, hogy nem sokat segítettem de szerintem azt az orvos válaszd aki szimpatikus Neked és maximálisan tudsz bízni benneKép
Jó babavárástKép

doris

Kedves Krisz!

Én Bérehez járok, tudom a számát. Megadjam? Jo fej és figyelmes! Szerdánként magánzó a Szõlõ utcában!

Még nem szültem de remélem nemsoká(kb 9-10hónap )mulva fogok!

mamacs
mamacs

Szia MamacsKép
Hogy vagy? Helyre billent már a lelked?Kép Remélem igenKépKép

doris

Szia Doris!

Jobban vagyok!Kép Most a closti uj eröt adKép Remélem bejönKépKépKépKépKép Izgulok nagyon!Kép A cickok jobban érzékenyek, meg a pociban is érzek valami másokat mint eddig. Dolgozik a drága!KépMármint abogyoKép Vasárnap leszek 12napos, akkörül UH!Kép Közben akcio akcio hátánKép Na nem locsogok továbbKép

Puszi! Mamacs
mamacs

MamacsKép
Látom már optimistább vagy és könnyebben veszed az akadályokatKépNagyon örülök, csak így továbbKépKép!!!

doris

Mamacs

Igen, köszönöm szívesen venném a számát! Most beszéltem a Margit kórházzal telefonon és mondták hogy egész hónapban békáson rendel a Béres. Úgyhogy mindenképpen beszélnem kéne vele. Ma bemegyek egy másik dokihoz hogy egyáltalán elindítsuk a kiskönyvet meg még nem tudom mit, aztán beszélek a Béressel.

Egyenlõre még így ismeretlenül is drukkolok neked, hogy összejöjjön a bébi, bár az elõzményekkel nem vagyok tisztában, de azért tényleg drukk, drukk.

Kriszta
krisz

Kedves Krisz!

A teloszám: 06-30-9624-703. hivd nyugodtan. Hogyhogy békáson rendel???? Ezt nem értemKép Tök jo neked, hogy babsá vagy! Én is ugy várom már! Ma megkaptam fizut, el vagyok keseredve!Kép Na de nem lombozlak le benneteket!Kép

Ha lesz ujabb infom magamrol megiromKépKépKépKép Reméelm jo lesz és tamponra nem kell többet költenem egy darabig!Kép Jo kis ohaj,mi? Tiszta hüje;) vagyok!
Na pusza! Mamacs
mamacs

MamacsKép
Nyugi, és ne keseregjKép Kevés volt a fizud ezért vagy szomorú?
Fel a fejjel, teljesül majd az óhajod KépKép!

doris

Doris, még egyben vagyok... Kép Egyébként nincs különösebb, csendben morzsolgatom a napokat. Kép
bogyeszka

Krisz, én úgy tudom, hogy a terhes könyvet a kerületileg illetékes védõnõd adja ki, nem a doki. Szóval a dolgok elinditásához õt kell felhivnod elõször, utána a dokit. Kép
bogyeszka

Igen a védõnõ adja ki, de kell egy papír a dokidtól, hogy terhes vagy.
Névtelen

Szerintem a tampon egészségtelen.
Névtelen

Sziasztok lányok!

Köszi mamacs a telszámot, felírtam. Ne legyél szomorú, mindig van valahogy.

Bogyeszka igen most már ezt is tudom, de tényleg kellett egy papír a dokitól, mert nekem még csak az elsõ uh-s papír volt a kezemben.
És mivel az én leendõ orvosomat most nem lehetett fellelni a Margitban ezért elmentem az éppen rendelõ dokihoz, hisz telefonban azt mondták hogy a papírt amit a területi védõnõnek adnom kell bármelyik doki ki tudja állítani. Csak az a furcsa, hogy az összes orvos olyan természetesnek veszi ezt az egészet, nem veszik figyelembe, hogy van olyan nõ is aki most elõször terhes és gõze nincs róla hogy hova is kell mennie.
Ezt a tegnapi napból szûrtem le, a Sóvágót fogtam ki és kb. 3 órás várakozás után már be is jutottam hozzá. Ugyanis a telefonban elfelejtették megemlíteni hogy idõpontkéréssel gyorsabb, amúgy pedig addig váratnak amig lehet. Ezt a helyszínen az aszisztens közölte is elég flegmán.
Amikor pedig bementem megkérdezték hogy miért vagyok itt. Ehh.:-)))))
Úgyhogy ma futom az újabb körömet a védõnõ ügyében, utána pedig a másik kör jön a Margit terhesgondozójával.
Most már ezt is tudom! Haladás!

Na pussz nektek, megyek dolgozni! Sziasztok
krisz

Szia Mamacs!
Ma voltam a Beres dokinal. Nekem is nagyon szimpi volt. :-) VArakozas kozben kimentem beszelgetni az asszisztensevel, o is nagyon kedveli ot, nagy tudasunak es normalisan emberinek tartja.
Te hogy vagy?
Szia,
M.
Névtelen

4 napos,intenzív bentlakásos Doula-képzõ a Napvilág Születésházban jan. 21-25.
Információ:www.szules.hu
Felvilágosítás és jelentkezés (éjjel-nappal) a PalackPosta telefonszámán:354-04-23
Névtelen

Sziasztok!

Némi késéssel, de szeretném itt is elújságolni, (hátha valaki nem olvassa a friss kismamákat Kép) hogy december 23.-án 16 órakor 3250 grammal és 50 cm.-rel megszületett a kisfiam. Mindkettönkkel minden rendben, PiciLaci eszik, alszik vagy üvölt, ennek függvényében én szoptatok, pelenkázok, dajkálok, ringatok és aggódok, söt, néha egy-egy órát alszom is. Kép

G.Kriszta! Megértelek, eleinte én is örökké teljesen hülyének éreztem magam. Ráadásul én nem sokkal a teherbe esésem elött költöztem Budapestre, azt se tudtam, hogy hol a kórház és a védönöi rendelö (gondozó? tanácsadó?). Közben mindig mindenütt fél szavakkal (vagy annyival se) igazítottak útba, és ha visszakérdeztem, akkor lehülyézö hangnemben kioktattak, pedig igazán nem tudom, honnan kellett volna tudnom, hogy mi hol van, és mit hogyan szokás. Elsö babára várva egy idegen városban... Kép Nade hajrá, fel a fejjel, a lényeg a babócád, ne hagyd magad kiborítani! Ha elsöre nem, akkor huszadik visszakérdezésre majdcsak útba fognak igazítani! Ha valami konkrét kérdésed van, tedd fel bátran akár itt is, én pl. tele vagyok friss tapasztalattal, csak sajna PiciLaci keveset hagy mostanában Internetezni, de azért jövök, amikor csak tudok.

BMárti
BMárti

BMártiKép
Na végreKép! Már több topic-on is gratuláltan Nektek de most is megteszem eztKép Szívbõl gratulálok és jó egészséget kívánok MindkettõtöknekKép Most még gondolom ki sem látszol a feladatokból de kérlek majd ha idõd engedi oszd meg velünk a Margit-os tapasztalataidat részletesen isKépKép
Fotót tudsz feltenni? Ha igen kíváncsi vagyokKépKép

Sok tejcit és türelmet kívánok NekedKép

doris

Márti, gratulálok PiciLacihoz, jó egészséget kívánok nektek!

Szia
Iboly
iboly

Szia BMarti!
En uj vagyok ezen a topicon, de szivbol gratulalok Nektek! :-))
Szia,
M.
Névtelen

Szia Márti!

Elõször is én is csatlakozom az elöttem szólókhoz, és szívbõl gratulálok egészséges bébidhez.
Másodszor nagyon köszönöm, hogy felajánlottad segítségedet, én azt hittem csak én érzem magam kicsit szerencsétlennek az orvosokkal szemben, akik úgy beszélnek mintha minden nap terhes lenne az ember és tudná hogy hova kell menni elsõ alkalommal.

Még 1x sok-sok boldogságot és örömet az "új jövevényhez", és ha kicsit pihentél és gyermeked enged neked egy kicsi szabadidõt írj nekünk!

Pussz: Kriszta
krisz

Szia BMárti!
Elõször is gratulálok a nagy fiadhoz és sok-sok tejcsit kivánok.
Ha van egy kis idõd igazán megoszthatnád a Margitos tapasztalataidat a szülés utáni pár napról. Szerintem többeket is érdekel de ha itt nem akarod akkor tedd meg légyszi e-mailben.
köszi

tiktakora
tiktakora

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulációt és a jókívánságokat! Most kicsit elmerültem a "Friss kismamák"-ban, és nagyon elrepült az idö. Lassan itt a szopi-time, úgyhogy mennem kell. PiciLaci nagyon kevés idöt hagy nekem az Internetezésre, de amikor tudok, jövök. Azt hiszem, majd megírom elöre (részleteiben Kép) az élménybeszámolót, amikor egy-egy kis idöm lesz, aztán bemásolom ide egyszerre az egészet. Szintén csak szabadidö kérdése, és megcsinálom a Profile-unkat, akkor lesz fotó is!

BMárti
BMárti

BMártiKép
Kíváncsian várom a fotót isKép

doris

BMárti!

Én is KépKép

Emilt a napokban küldök, bocs, de.. tudod!Kép

Puszi:

Verus

Kép
verus

BogyeszkaKép
Mi újság van Veletek? Hányadik héten jársz? Minden rendben a Baby-vel?Kép Ha idõd lesz írj kérlek ide isKép

doris

Sziasztok!

Én is a Margitban szültem meg kisfiam aki már 8 hónapos. Dr. Sávai György "vezenyelte" a dolgokat. Vele meg voltam elégedve és miután átkerültem az egyágyasba akkor már a kórházi ellátással is. Bence délben jött a világra 2 órás "vajúdás" inkább úgy mondanám kórházban tartózkodás után. Sajna a rooming in-es kórtermek mind foglaltak voltak és engem az oszályosba helyeztek el. Leszámítva, hogy megígérték a kifiamat odahozzák csak másnap láthattam hajnalban. Ma már tudom, hogy simán felkelhettem volna és átmehettem volna a csecsemõsökhöz (amit persze azt se tudtam, hogy hol van) de miután elszédültem szülés után, feküdnö kellett. Sávai elintézte, hogy magánkórterembe kerüljek, tényleg megtesz mindent a kismamákért.
Késõbbiekben a szoptatás nem ment, így a hatodik héttõl már pótlást kapott Bence. 4 hónaposan már nem szopott. :-((
Hát ennyi röviden a történetünk.
Martus

Szia MartusKép
Az egyágyas korteremért kellett fizetned? Ha igen mennyit? A nõvérekkel meg voltál elégedve? Hány napot voltatok bent? A szülésznõ milyen volt?Kép Bocsi a sok kérdésért, de minden érdekelneKép
Jó egészséget NektekKép

doris

Doris, a helyzet változatlan, még mindig egyben vagyunk, bár a pocakot egyre jobban vonzza a gravitáció... Kép Itthon vagyok, rendezgetek, pihengetek, tanulgatok.
Holnap kezdem a 37. hetet, azt hiszem, lehet lassan visszaszámolni... Kép
bogyeszka

Szia Bogyeszka!

Lehet hogy találkozunk a Margitban. Én is ma kezdem a 37. hetet. Te mikor jársz CTG-re? Én ma megyek elõször és ma lesz az utolsó vérvétel is. Te kinél szülsz majd?

Doris!

Az egyágyas szobáért 7900 Ft/nap a térítési díj de csak akkor kerülhetsz oda ha éppen üres. Csak 2 van belõle.

Sziasztok
tiktakora
tiktakora

BogyeszkaKép
Örülök, hogy minden rendben van VeletekKép Tudod kíváncsi vagyok mert mi mindketten azonos orvoshoz járunkKép Ugye leírod majd a tapasztalataidat?Kép
TiktakoraKép
Köszi a tájékoztatástKép Nem tudom Te kihez jársz, de az "élményeid" és tapasztalataid nagyon érdekelnekKép Elégedett vagy a terhesgondozóval?
De jó nekte, hogy már visszafelé számolhattokKép Drukkolok Nektek, hogy minden remekül alakuljonKépKép

doris

Szia Doris!

A terhesgondozóval elégedett vagyok. Én másik kerületben lakom, ezért én csak akkor megyek oda, amikor vérvétel ill. CTG van. A dokimnak pedig a magánrendelésére járok. Csak annyi a baj, hogy sokat kell várni. Egyébként ha nem balhézol és Te is mosolyogsz akkor õk is igyekszenek minél rendesebbek lenni.
A csecsemõsökrõl már sajna nem ilyen jó a véleményem de az õ mentségük, hogy kevesen vannak.

tiktakora
tiktakora

TikatakoraKép
Én sem vagyok III;-i csak az Orvosom miatt járok a MargitbaKépA magánrendelésére ua. tudom mondani. Sokat kell várni ezért amikor csak tehetem a korházba kérek hozzá idõpontotKépA mosollyal kapcsolatban igazad vanKép

doris

Kedves Tiktakora! Kép Lehet, hogy ma épp találkoztunk is a CTG-n? Olyan 1/4-1/2 12 tájékán voltam bent, és rendületlenül csuklott a babám, de annyira, hogy a pocakom beleremegett, alig birtak értékelhetõ eredményt csinálni... Kép

Pálffy doktornál fogok szülni, és teljes mértékig elégedett vagyok vele, 100%-osan megbizom benne. Kép Neked ki a dokid?

Doris, természetesen beszámolok majd mindenrõl! Kép Bár a szülés úgy néz ki, hogy még odébb van, mert teljesen zárt a méhszájam, és méhmozgásokat sem mutatott a CTG.
bogyeszka

BogyeszkaKép
Köszi a "pozitív" értékelést az OrvosunkrólKép Természetesen izgatottan várom majd a beszámolódatKép Örülök, hogy Babucival minden okKép Végül is ráér még bent kibújni nem igaz?Kép Meg aztán Õ is biztosan tudja, hogy befelé könnyebb volt....KépKépKép

doris

Kedves Bogyeszka!

Sajnos biztosan elkerültük egymást mert én korábban voltam mert az utolsó vérvétel is most volt esedékes. A jövõ héten is csütörtökön megyek de akkor már ráérek kb. 11-re menni. Én Sárvárinál fogok szülni de már a másodikat és én is elégedett vagyok vele. Te mikor mész UH-ra?
tiktakora

Tiktakora, nem is nagyon tudom. Be kell mennem már 7-re egy 2 pontos vérvételre a cukor miatt, a második vérvétel 1/2 9-kor lesz, utána át tudok menni CTG-re, aztán vissza a dokihoz ultrahangra, igy lesz valahogy.
bogyeszka

Helló Mindenki!

Az Én kisbabám is a Margitban született, Dr.Pálffy-nál 2000-ben. Szerintem nagyon jó orvos, bármi problámám volt mindenben segített, pedig elég nehéz eset voltam!Mielõtt megszületett Enikõ, egy babát már elvesztettem(akkor másik orvoshoz jártam)és folyton aggódtam,de Õ mindig megvizsgált, és nem napok múlva.Nem arra vágytam ,hogy a lelkem ápolja,(arra ott volt a férjem), inkább a pocim lakóját akartam jó kezek között tudni.Ez teljesült!

Viki
viki (viki)

VikiKép
Örülök, hogy pozitív véleményed volt RólaKép A korházról, csecsmõsökrõl, szülésznõkrõl milyen a véleményed?Kép

doris

szia Doris /itt isKép/

Visszaolvastam de bizti bena vagyok,ki az orvosod??
En a Fabiannal fogok szulni.Hu de fura meg ilyet irniKép

Krisztinka
kriszti

KrisztinkaKép
Dr.Pálffy-hoz járokKépKép Nagyon rendi és megbízhatóKép Most kaptam idõpontot péntekreKép Kíváncsi leszek mit mondKép Én még nem vagyok olyan szerencsés mint Te (sajnos), de nagyon bízom benneKép Kíváncsi leszek hogy alakult az endom...? Te is pénteken mész dokihoz?Kép És Õ már a 3. babucitok lesz? Ez igen, gratulálokKépKép
Minden korházas "tapasztalatodra" kíváncsi leszekKép

doris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: