Vera, boldog másféléveséget Nektek!

De ari vagy,hogy még tortát is sütsz neki! Milyet? Edit, most összezavartál tesóilag. A tünetek nagyon okésnak tűnnek, nem lehet, h a teszttel van a baj? Drukkolok Nektek!
Marcsi, gratula a vizsgákhoz, a 4 és 5 még nem gyerek mellett is szép, hát még így!
Örülök, h jobban vagy! Zsizsa, jót nevettem Gabi beszerzési módszerén
Tény, hogy kommunikál, na! És legalább hatásos volt? A tündérkirálynő kifejezés nem is elég, olyan édes Gabi a képen

AMúgy ez a 37 perces alvás nálunk is ismerős, ha egy órát alszik, akkor már azt modnom, óóó, milyen nagyot aludt
Tündér, nagyon sajnálom a nagyidat
Küldök Neked energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++ és mennek a drukkok a vizsgához is!!!
Manócs, tudod, mi csak tavaszal talizunk
valahogy lemaradt az agyam, mi lesz addigra a házzal?? Évi, nagggyon ügyesen beszél már Flóra! ÉS még csak 18 hónapos, hihetetlen
Hirtelen kezdett el ragozni, egyik napról a másikra? Mert Hami így szokta.. Pl most a S, SZ, Z hangok csak így beépültek 1-2 nap alatt
Úgyhogy jelentem, Haminak már csak az R hang hiányzik!
Mondjuk azért nézem, h mit tud meg mit nem, mert én baromira selypítettem kicsinak - igaz, mire oviba mentem, minden elmúlt (kivéve az Sz, amihez szépen kidugtam a nyelvemet a fogaim között)

Dorki, érdekes ez a babaföldhözvágás, mindent ki kell próbálni.
Gabi, de jó, hogy írtál, nem szép dolgo eltűnni!!! És ne tessék depisnek lenni, jön a tavasz!!!

Én is ebben bízom, na! Tök jó, h bevált Nálatok a kis felmosó. Én nem merek venni, mert sztem Haminak azért is a nagy kéne és eggyel több fölösleges cucc már nem fér be a lakásba 
Na jó, ennek ellenére lehet, h kipróbáljuk. Amúgy Hami még mindig imád takarítani, kiváncsi vagyok, mikor múlik el nála
Mert ugye ami most még érdekes, amint könnyű, de unalmas lesz - vagy kötelező - itt mondjuk nem a takarításra gondolok, hanem pl. az elpakolásra - elveszti a varázsát és nem akarja majd csinálni... előre látom sajnyarú sorsomat 

Mucus, Nálatok még van hóember? Nálunk tök jó volt nézni, hogy a lakótelepen lévő hóemberek hogy olvadtak össze. Asszem a legnagyobb tegnap vált örökre vízgőzzé, vagy mivé, csak a répát meg a lábast láttam
Kitartás, azért is jön a tavasz!!! Barbi, kártyák és vízumok brrrrrrr!!! Nem irigyellek!!! Utálom a hivatalokat, mondtam már???
Varrógép, szupppper!
Én most épp babaruhát varrok HAmi babájának, vagyis konkrétan egy pulcsit az anyukámnál, mert neki van gépe + amíg varrok, lefoglalja Hamit. Amúgy Hami utálja, ha varrok, de legutóbb eleinte sírt tőle, majd megszokta. De ő elég érzékeny az erős hangokra - pl. turmixgépet is utálja, meg a ventillátoros hősugárzót (van annak vmi normális neve?). Miért cseréltek házat? Milyet szeretnétek? Mesélj már!
Cory, drukkolok, h felvegyék Balut az oviba. Ez mitől függ amúgy? Zsomának gratula az önállósághoz, tényleg nagy szó!
Brigi, nem lehet könnyű Neked, de nagyon ügyesen csinálod!
1/2lábon is kibírod addig, amíg majd tudnak együtt játszani
Körkérdés mindenkihez, akinek a csemetéje/ő maga homokozott már életében: milyen a jó homokozó felszerelés? Ok, hogy vödör meg lapát meg szita meg formák...de pl kicsi vagy nagy + szerintetek van e vmi különös dolog, amitől jobb az egyik, mint a másik. Mert a gyerekek nagyon tudják, h X lapát jobb, de hogy mitől? Szóval kérek véleményeket. Köszi
Puszi,
Ann

Teccik a szine is.