Őszinte részvétem az anyukád miatt
Sok erőt kívánok Nektek a nehéz időszakban. Tökéletesen egyetértek amit a tesókról írtál. Judy
2005.03.03 09:23
Már írtam hogy nekem anyósom van sajnos nagyon rossz állapotban és azt mondták az orvsok hogy sajnos mindne rosszra fel kell készülni. Én ezért nagyon sokat gondolkodtammár hogy hogy fogom megmondani Emmának. Én is valahogy így gondolom hogy azt mondom el kellett mennie messzira és többet nem tud sajnos visszajönni. De én azt olvastam hogy azt nem szbad mondani hogy beteg volt, mert a kisgyerekenka betegség fogama náthát takarja, meg ilyesmit és hogymgeijedhet hogy a betegség miatt eltűnhet valaki, pl ha késöbb te megfázol és mondod hogybeteg avgyok, vagy ha ő beteg és mondjátok neki hogy beteg vagy, ilyesmi.
2005.03.03 09:26
majd írd meg, mi legyen. 2005.03.03 10:17

Jót nevettem
2005.03.03 14:23
. 2005.03.03 16:20
Foleg hogy Danny meg a Ronto Pal korszakat eli is mindent azonnal felborit, szetkap.
Idegenektol o is megszeppen, de nem fakad sirva, max ha hirtelen olbekapjak, de azt igyekszem megakadalyozni. Sokkal mozgekonyabb,talan mert ikrek jegyben szuletett, es bar Emi is sajtkukac, sokkal felenkebb.(rak jegy)
Szoval mar nalunk sincs egyszerre alvas, sajnos. 2005.03.03 17:04
Meg ráadásul Bak aszcendense van, és a Bak sem annyira izgága, mint Dani
Meg még a hitel beadásától is, annak ellenére, hogy mindent megkérdeztünk már A-Z-ig, és mindenhol rámondták az ámment. De hát még sosem volt saját lakásunk! 2005.03.03 19:13
Lenyeg hogy Te mint anya nem legyel az
Ferfiak amugyis nyugos betegek
MEg valahogy az agyamt atallitani
Anyai erzes nekemis csak kesobb jott de ezt beudtam a szopi mizerianak
Nagyon sok erot kivanok neked.
Hiaba van ferjnel megis teljesen egyedul erzi magat ebben a helyzetben
Probalok neki segiteni,de ez nem ugyanaz.

Nalunk tobben igy csinaltak a hazban,sajnos mi nem
2005.03.03 20:15
Én is mozgékony és hisztis gyerek voltam, a ráknál inkább felnőtt korban jjemző a túlzott érzékenység és "páncélosság". Én bevallom direkt kerültem ezt a jegyet, meg a többi szélsőséges jegyet is, mint skorpió, kos, halak. Én Rák vagyok skorpió akszcendenssel ráadásul

Emma mérleg és nyilas akszcendensű, számítottam egy jó kis kiegyensúlyozott, nyugodt mérleg gyerekre de nem jött be

Szegény vízöntő anyukám lassan megőrül tőlünk. Na ennyit a horoszkópról. 2005.03.04 09:12
.
A férjecske a legnehezebb eset a családban ő Bak-Nyilas.
Olyan furi nekem, Nóri 1 évesen volt 8,5 kg. Márkot hatalmasnak látom.
2005.03.04 09:37

) 2005.03.04 10:53

Szóval az se mindegy milyen a párosítás. 

bocs mindne rák fiútól, szóval olyan bohémak, mellett peresze megvana szuperérzékenységük és a család imádatuk minta rák lányoknak.
2005.03.04 11:28

Már csak Gellértke mérlegségében bízhatok
Milyen a könyvbe illő mérleg? Kiegyensúlyozott? egyenlőre kiegyensúlyozottan ébred éjjel két-három óránként
Akkor inkább már a jó alvó skorpiók. 2005.03.04 11:34

Szerintem azhogy jó alvó e végképp nem horoszkóp függő. A neten vanegy akszcendens nézegető, baírod hogy mikro született óra percre pontosna kell és kiírja. majd megkeresem.
2005.03.04 11:37
2005.03.04 12:33
. A barátnők változók voltak, de a legtöbb Bak.
A Bak is rendmániás, több élő példát láttam, elsőként anyukámat
Engem sosem tudott ránevelni, pedig rend van körülöttem, de nem úgy ahogy ő gondolja, hogy állandóan nyaljam 1 szösz miatt is a lakást.
2005.03.04 12:34
Anyukám szerint ez nem döntésképességre nevelés hanem szigor hiány
2005.03.04 12:50
2005.03.04 13:07
Én nagyon soakt hallgatok emiatt otthon, állínadóan azt kapom hogy elkapatom és nem lesz ennek jó vége. Ruhában sem veszi fel csak amit ő akar, kb 1,5 éves kora óta. és ebből is volt már balhé a gondozónővel, mert leöntötte magát és már csak 1 body volt bent ami ujjas volt, és nemakarta felvenni és nagy patáliát csapott emma, rugta vágta a gondozónőt és tépte le a gondozónő pulóverét
Ez azért tényleg elég ciki volt. Amúgy jó gyerek bent, nincs vele semmi gond.
2005.03.04 14:30
Biztos fárasztó lehet, de a mai világban ez egy jó tulajdonság. Én Nórit nagyon féltem, annyira befolyásolható és MINDENKIBEN megbízik. 2005.03.04 15:36

2005.03.04 20:30
Ő kevésért is bevállal engem
2005.03.05 17:59
2005.03.05 18:28
Nem tudom milyen aszcendens, asszem merleg. A gyerekeimet mar irtam, a parom nyilas. A javabol. Iszonyat energiaja van, munkamanias es dul benne a versenyszellem.
De akkor is rettento ijesztore sikeredett.
Emi most ott tart, hogy ha be van kapcsolva a tv, nem hajlando bejonni a nappaliba. Az en rajtam logos, egyuttjatszast igenylo gyerekem a szomszed szobaban konyvet lapoz egyedul, vagy percenkent kiabal,"Anya!", de az esteket kulon szobaban tolti. Meg akkor sem jon at, ha lekapcsolom a hangot a reklamnal.Ugy sajnalom, mert latom, hogy remeg mint a nyarfalevel.
Dehat ez a mi egyeni szoc problemank ugye, ez az olyan undormany multikat ,mint a Domestos gazdaja nem erdekli.(ezt csak azert merem leirni, mert ott dolgozom...
)
) Na mindegy, majd ezt is kinojuk.
Hat istenem, kezdem megszokni, hogy a fiuk masok.
2005.03.05 18:54
2005.03.05 20:39

2005.03.06 20:13
A 4-6 vilivel tudtok menni a Balhaig es onnan a 7-es busszal.
Nekem Alex merleg de nem vettem eszre hogy nehezen dontene,biztos kesobb meg valtozhat ez.
Nyugodt,jol alvo,viszont ezt inkabb orokolte az uramtol mint a horoszkopjan mult
JA es o is irto izgaga,ahhoz kepest hogy fiu egesznap be nem all a szaja(Na ezttolem orokolte
0 es le nem ulne egy percre sem
En halak vagyok minden igaz ram is

Tudod a hazat ugye?A kapucsengon ki vagyunk irva.Na mit volt R.nyelvvizsgajan?
Mindenkinek gyors gyogyulast
es surgos lenne.LEhet mailban is cim,telcsi szam,nagyon megkoszonnem
Biztos meg nem volt rendben egeszen.Sogornodnek kitartas,most jon meg csak a neheze,raszoktatni a cicire
Nalunk is nagy szerelem van,komolyan mondom elolvadok tole ahogy dicser ha jo a hajam vagy a sminkem.
Neked sok drukk a vizsgazhoz,nem vagy semmi ennyit tanulni
Regi helyedre mesz majd vissza dolgozni??
Gratula a szobatisztasaghoz
En is elegedett vagyok a mondokazassal a bolcsiben,ok a heten 4-n voltak
Mi ujsi veletek ,kar hogy ide nem irogatsz.
Es sikeres,bar nem alszolm azert meg olyan jol,de bizom benne tovabbra is
2005.03.06 21:16

- már elkezdte az állatok utánzását végre. Meg egyre több szót mond, de Őt pl a kirakók érdeklik már a 35 db osokat kirakja egyedül. 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint