A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zitus,,kosz, hogy leirtad - es jo, hogy akkor nem faj ! puszi saci
saci

Sziasztok!Kép

Nina!Kép
Nekem az a dokinéni ajánlotta a Gynexet, akivel felíratam a Gynevac-ot!
Itt szegeden van egy un. Élet-Erő klub, és ott vettem meg 4900 Ft-ért!
Találtam egy címet a papírján:
Hungaro Energy Kft.
1065 Budapest, Nagymező u. 49.
Tel: 06-1-3540910/06-1-3540911

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok.

Egy kissé el vagyok keseredve.A párom beteg azt már látom. Igaz nincs láza, de fáj a torka stb...
Otthonmaradt, hogy regenerálódjon, de nagyon félek, hogy ez kihatással lesz az inszemre.Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Nyugi, ha nem lázas, akkor nem lehet gond.
Tegnap a párom bszélt az andrológussal, arról is, hogy a gyógyszerek amiket az andrológus szedet vele nem okoznak-e bajt és azt mondta a doki, hogy nem. Ha csak beteg de nem lázas, akkor nem lesz baj. Legalább kipiheni magát és erős kiskatonákat termel Kép

wish

Felhívtam a dokimat most és azt mondta szedhet Coldrexet. Nem befolyásolja az inszem sikerességét. Kép
Egyébként reggel 37,3-as hőemelkedése volt, de most beszéltem vele és fekszik Kép Nagyon komolyan veszi most, mert ő is nagyon szeretné, ha jövőheti inszem sikerülne. Kép

Kép

Kép
pkagi

Matchi Kép
Neked írt fel a doki inszem után valamit? (kúp vagy gyógyszer ?)

Lányok, akik már megjártátok az inszemet neketek?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
A Billing módszer szerint úgy tűnik ma volt tüszőrepim, úgyhogy a páromat hazarendeltem ebédelni és mondtam, hogy ha tud korábban jöjjön.Kép Szerintetek még időben van?

Ági
Ez a hőemelkedés szerintem még nem árt. És olyan jók voltak a párod eredményei, szerintem sokkal rosszabb eredményekkel is mennek sokan inszemre, úgyhogy ha picit ront is a helyzeten, szerintem akkor is ok.Kép

Zitus
Amíg kapod az injekciót addig is lehet próbálkozni?
szilvi26

Ági Kép miért ne sikerülne? NAgyon drukkolunk! Mikor mész UH-ra? Hányadik stimulációs napon vagy most? Szorítok nagyon.

Bogi Kép jövő hét kedd reggel Kép délbe hozom a híreket Kép
Vendég

Bogi,
Remélem sikerrel jártok a négynapos hétvégén, és lesz rendelés a klinikátokon. Majd írj, hogy mit tudtál meg!

Ági,
Utrogestan hüvelykapszulát írt fel a doki, 2*1-et naponta. Hétfőig kell használni, akkor derül ki, hogy sikerült-e. Nektek mikor lesz az inszem? Kúráld addig a párod, mielőbbi jobbulást neki.

Noémi,
Remélem nagyon, hogy jó sok hcg hormon találnak Nálad a keddi vérvételnél. Drukkolok ám nagyon.

Hajnesz,
Mikor fagyibabákat ültetnek vissza, azt nem számolják lombikbak? Bocs, ha most nagy hülyeséget kérdeztem, de nem teljesen értem. Nagyon szorítok Neked, ennek most sikerülnie kell!! Tudod, ahogy Noémi írta, tripla drukk!!

Matchi
matchi

Szilvi,,mi az a Billing modszer? az a Jonas masik neve? Az is a Hold allasatol fugg?

en az inszem utan semmilyen kupot nem kaptam...
saci

Hú, Lányok, mennyit írtatok, miután hazamentem, bocsi, hogy nem reagáltam!
Most aztán nagyon el lettem látva drukkokkal, már alig bírok velük, annyit kaptam Kép Köszi Csajok!!!
ÁgiKép
De jó, hogy ilyen kis lelkiismeretes a párod, biztos meggyógyul hamar!!! Nagyon szorítok jövő hétre!!!
Kérdezted a lombikot: márc. 27 és ápr. 3. között lesz a stimu, pungi ápr. 6-ára várható, transzfer gondolom megint 2 nap múlva, 8-án. Ennyi drukk mellett ennek sikerülnie kell!!!Kép
NoémiKép
Én már elsőre is értettem, hogy mi lesz az utolsó! Kép Jövő hét kedd? Hú, izgi!!! Gondolok majd Rád!!! Kiskanálra viszont nem vagyok hajlandó gondolni!!! Maradj továbbra is ilyen optimista tudod, az már fél siker!!!KépKépKép
WishKép
Mintha csak a saját gondolataimat olvastam volna ezzel az idő dologgal kapcs. Teljesen ugyanígy érzem én is! Megvan a papír??? Hurrá!!! Akkor most már semmi nem állhat utatokba, jönnek a bébik!!!Kép
hajnesz

MatchiKép
Hál'Isten, nem számolják bele, ha visszakaptuk az összes megmaradt fagyibabát, akkor állítják ki a zárójelentést, akkor van vége egy lombikbeavatkozásnak. Gondolom én.
hajnesz

Saci
Idemásolom, amit találtam:

Hüvelyváladék vizsgálata (méhnyak nyák vizsgálata, Billings mószer)
A ciklus ideje alatt a méhnyak nyák állaga megváltozik. A termékeny napok alatt a nyák jellegzetes. Ezen az elven alapul e védekezési módszer. A hüvelyváladékot naponta, rendszeresen, általában reggel és este, tiszta kézzel kell elvégezni az alábbiak figyelembe vétele mellett:
a hüvelybemenetnél található váladékból mintavétel a hüvelyk és a mutatóujj együttes használatával.
Az ujjakon maradt nyákot vizsgáljuk.
A menstruáció utáni napokban nyák szinte nincs is, száraznak mondjuk.
Az peteérés (ovuláció) előtti napokon ez az állapot megváltozik és a nyák tapinása: sűrű, tapadós, fehéres sárgás, tésztaszerű lesz.
Az ovuláció időpontjának közeledtével : ez a váladék mind hígabbá, tejszerűbbé válik.
Tüszőrepedéskor: a váladék egy kicsit hasonlít a tojásfehérjéhez: mennyisége megnő, üvegszerű és nyúlós lesz. A két ujjunkat összeérintve óvatosan akár 13-14 mm vékony nyákszálat is húzhatunk szét belőle. Ez az állapot mindaddig kiváltható, amíg az ovuláció (a termékeny napok ideje) tart.Termékeny időszaknak a legnedvesebb napot megelőző és követő 3-3 nap tekinthető. (1 hét)
A ciklus második felében a hüvelyváladék jellege ismét megváltozik: mennyisége csökken, állaga ragadós, esetleg lisztszerű de száraznak tűnő lesz.
Majd következik az újabb mensrtuáció (vérzés kíséretében).
szilvi26

SzilviKép
Neked most nem más dolgod lenne, mint a neten lógni? KépKépKép Hajrá!!!
hajnesz

Hétfőn megyek Uh-ra, ha minden igaz akkor kapom meg a tüszőrepesztő szurit és utána szerintem szerdán lesz az inszem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilvi,,ertem,,koszi
ezt kb ismertem,,csak a nev nem volt ismeros..

most azt nem tudom, hogy mi van akkor akiknek termekeny nap pl a rogton a menstruacio ele,,vagy moge esik..a jonas szerint. Akkor ott azokon a napokon van a "nyulos,,stb allapot? "
A menstruacio alattirol nem is beszelve. Pedig sokan esnek akkor teherbe...
saci

Agi Kép tüszőérlelő drukkokat küldök neked! Sokat! DRUKK-DRUKK-DRUKK-DRUKK-DRUKK-DRUKK Sok víz, (mint mindig Kép) meg fehérje! Nagyon drukkolok neked hétfőre!

Szilvi Kép szép délutánt neked! Kép Reméljük, hogy időben vagytok! emlékszel a Forró szívek hideg vágyakra?
Vendég

Sziasztok,

ZitaKép te még lehet, hogy emlékszel rám, valmikor régen én is ide irogattam, majd a kudarcok után kicsit hanyagoltam a babanetet. Én is szedtem a Gynexet, és három hónap után meg is lett az eredménye. Még nem akarom elkiabálni, de a picuri pocilakónk már látszik az UH-n. Majd ha 2 hét múlva szivhang is lesz, akkor már nyugdtabb leszek.
Na, csak azt akartam ezzel mondani, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom a gynexet, mert segit (egyébként én is egy babás ismerősömtől kaptam ami babásodás után neki megmaradt). Az árához még annyit hozzáfűznék, hogy nálunk (Szlovákia) sokkal olcsóbb.

Mindenkinek drukk a mielőbbi zebrákhoz.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Saci Kép szerintem ki van zárva, hogy a Jónás-módszer, a Billings-módszer meg a hőmérőzés stb. egybe essen Kép Vagyis sose tudhatod melyik a jó Kép Szorítok neked, hogy ettől függetlenül is mielőbb babás legyél. KépKépKépKépKép
Vendég

Anita Kép igy "ismeretlenul" is gratulalok! es koszi , hogy elmondtad tapasztalatodat, - ezek utan mar en is kiprobalom ezt a Gynex et..ill eloszor a Gynevac ot. Azt is ismered? vagy probaltad?
Ti mennyit probalkoztatok? vmi mesterseges beavatkozas is volt? vagy "csak" ez a csodaszer? kivancsi vagyok...
akkor beigazolodott, hogy jo idoszak kovetkezik,,egyre tobben lesznek terhesek,,es akkor jovunk,.Mi 25 en Kép
GRatula megegyszer! saci
saci

koszi Noemi, igen,,megint bebizonyosodott a "felelmem", hogy minden nap kell sexelni. Kép Kép
Felre ne ertsd, kedvelem en a jo akciokat,,csak ugye most, hogy teljesiteni kell (?) , igy mar egy kicsit izzadsagszagubb a dolog.

de koszi a biztatast! igen, en marciusban jonassal, vagy billing el, de terhes leszek! Amen Kép
saci

Anita
Gratulálok!Kép

Hát remélem, hogy tényleg most volt tüszőrepim, mert akkor mi mindent megtettünk a babáért!
Kép
szilvi26

Sziasztok!

Milyen jó hangulatú a topik mostanság, örülök neki Kép

Noémi Kép
Ahogy Stella mondaná: nincs kiskanalunk, se nagy, se semmi ilyesmi Kép Nagyon drukkolok neked, várom veled a keddet! Kép Biztos nem tesztelsz egyet előtte? Kép
Nekem most 1 héten belülre esett a hő leesés, billings, a páfrányok, a Jónás is, és a hő felmenés is Kép Múlt hét volt Kép Ezért aztán irtó kíváncsi vagyok már, és várom a végkifejletet Kép

Szilvi
Nincs késő, a termékenység nem csupán percekig tart, igaz nem tart hetekig (különben milyen egyszerű lenne a dolgunk Kép), de tuti időben vagytok Kép

Saci
Bizony bizony, termékeny időben mégiscsak jó ha minden nap szexel az ember lánya a párjával Kép És igazad van, itt teljesíteni kell valamilyen értelemben, és egy kicsit el is veszti a varázsát a dolog, dehát ha "csak" ennyit kell áldoznunk a babáért, akkor ezt örömmel Kép

Tündi
Vendég

Szilvi
Hőd hogy áll most? Nagyjából a legalacsonyabb? Meg azért még pár napig nem lazsálunk ám Kép
Tudod, 8 hónap után most már éppen eljött az ideje a mi babánknak is Kép

Tündi
Vendég

Anita

Megkérdezhetem, hogy nálatok mennyibe kerül a Gynex nevű csodaszer? Férfiak is szedhetik? Rájuk milyen hatással van? Mi aránylag közel lakunk a szlovák határhoz, be tudom ezt én is szerezni? Bocsi a sok kérdésért, de nagyon kíváncsivá tettetek. És hát a babáért mindent!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Tündi Kép ez nagyon jó jel ám!!! KépKépKépKépKép
Akkor együtt izgulunk Kép
Én is gondoltam a tesztelésre, de mivel a vizelettesztet csak péntekre kellett volna vinnem és a vér mutatja csak ki előbb, azaz kedden, ezért szerintem úgyis negatív lenne a teszt, esetleg péntekre csíkozódhat be. Majd meglátjuk. Vak is aszonta Kép
Vendég

Sziasztok!

Ági, én Duphastont kaptam az inszem után. Szerintem tuti, hogy neked is adnak valamit.

Ma beszéltem a dokimmal, hogy mi legyen azzal a négy napos hétvégével. Végül abban maradtunk, hogy ebben a hónapban próbálkozunk spontán. Igaz, hogy talán így veszítünk egy hónapot, de végre akciózhatunk már néhány jóízűt kedvünk szerint.Aztán ki tudja, hátha éppen most...
Először a párom el volt egy picit keseredve, de aztán kitaláltam, hogy utazzunk el valahová. Na erre teljesen bezsongott, már szállást is foglalt azóta. Szóval most olyan jól érzem magam.

Húúú, lányok, mennyi mindenkiért kell a jövő héten szorítani!

Bogi
bogi1975

SzilviKép SaciKép
köszi a gratulát, remélem hamarosan már én gratulálhtaok nektek - meg mindenkinek

PetyaanyaKép
nálunk az 50 ml kerül kb 3e HUF-ba, ez napi 4 csepp mellet elég lehet akár egy évig is.
Az enyémből kb 2 havi adag hiányzik és szinte tele van. Van más kiszerelésben is, de szerintem ez a leggazdaságosabb. Az ize egyébként szerintem borzalmas, csak üditőbe keverve orrbefogva tudtam bevenni + utána még uditő. A páromnak izlett (bár lehet, hogy csak bátoritani akart), de ő nem szedte, ezt kimondottan nőknek ajánlják.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Hú lányok ez az inekció, meg cseppek igazi csodaszerek, de most nem merek semmi ilyet kipróbálni az inszem miatt. (pedig kipróbálnám)
Így marad a víz, a joghurt és a vitamin, mint csodaszer. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tündi Kép
Ez a sok egybeesés csak jelent valamit. Kép Mondjuk egy pocaklakót. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tündi
Nem folytattam a hőmérőzést, csak stresszelném magam, meg hát a műtét miatt nem volt értelme.
Én is úgy érzem, hogy mostmár igazán jöhetne a baba, de utólag jó, hogy nem babásan volt vakbélműtétem. Lehet, hogy tényleg tudja, hogy mikor kell jönnie.Kép
szilvi26

Sziasztok!

Zituska, légyszi javíts ki a táblázatban 3. cn-re és 23 évesre.

Lányok, én holnap este megyek egy komplett homeopátiás kivizsgálásra. Elmondom majd a panaszaim a dokinéninek és kifaggatom a csodagyogyikról is. amit megtudok, majd továbbítom. Én is szívesebben veszek be természetes gyogyikat, amiknek nincs káros mellékhatásuk. Remélem ez is elég lesz a sikerhez.

Más... Megszületett a férjem kistestvére, gyönyörű kislány 3200 gr és 53 cm, Virágnak hívják. Hónapok óta most először tudtam úgy örülni egy picinek, úgy megfogni, hogy nem kerülgetett a sírógörcs. Lehet, hogy átestem a kétségbeesett depis korszakomon?!Kép Nagyon remélem...Kép

Mindenkinek megy a DRUKK!!!
Reni
Vanoreni

Sziasztok!

Már jó régen nem voltam erre.
Az igazság az, hogy nem sok hangulatom van írni. Olvasni olvasok azért. És drukkolok mindenkinek, "csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja!" - és hogy az érkező gólyákat el ne ijesszem.

Velünk semmi sincs. Állóvíz. A párom még mindíg nem volt (adtam neki egy kis felmentés a barátunk halála miatt is. Bár addíg is el tudott volna menni.)
Amúgy tegnap megjött. Egy kicsit el is szomorodott miatta. Én annyira nem, már szinte vártam, hogy mielőbb túllegyek rajta. És, hogy jó is legyen a dologban: már két napja tart. Igaz, nem valami rengeteg, de több, mint ami eddig. És nem fél napig tart(ott). És piros. Nem csak szinte barna. Elég naturális vagyok, voltam, de boldog, hogy működhetek még rendesen is.
Aztán, hogy szeretnék-e még babát? Nem tudom biztosan. Kétségeim vannak néha. De nekem már van egy fiam, így talán nem annyira gáz ez az érzés.

Na menek...

Puszi mindenkinek.

Kriszta

mohácska

Hajnesz Kép
Akkor már csak egy hónap van hátra! Az eltelik gyorsan, ugye? Tényleg nem szémít a fagyibaba lombikba? Az tök jó! Bár Nektek úgysem kell több Kép

Reni Kép
Gratulálok Kép Azért fura lehet, ekkora korkülönbség.
Kíváncsi vagyok mit mond a homeós doki. Nagyon érdekel az is, hogy hogyan zajlik egy homeopátiás kivizsgálás. Majd mesélj!

wish

Tundi!! en bizakodo vagyok! lehet, hogy bejott a megfelelo hozzaallas? Kép nagyon remelem!
erzem, hogy most sok gombolyodes lesz...

Venoreni...kivacsi vagyok, hogy mi lesz...

bogi,,jo otlet volt az utazas...ott jon az ihlet is jobban
saci

Saci!
A próféta szóljon belőled a gömbölyödést illetően!
Bogi
bogi1975

Bogi - JA! Kép
saci

Sziasztok Lányok!

Nem ismertek még, eddig csak olvasgattalak Titeket.

Pirus:
Jól teszed, hogy negyedekkel kezdesz a bromóból, én nem így csináltam, és az első hét borzalmas volt. Utána amúgy semmi gáz, csak az első hetet kell kibírni!

Mindannyiótoktól kérdezem, hogy milyen vitamint, folsavat, stb-t érdemes szedni folyamatosan ha babát szeretnénk? Olvastam cseppekről is, de nem tudom mire való. Írnátok erről nekem valamit?

Mi amúgy szeptember óta próbálkozunk, és a dokim nem nagyon ér rám, úgyhogy a pontos problémámról magam próbálok infókat szerezni, ő nem nagyon mesél nekem... Kép

Köszi!!

Panka
panka20

Sziasztok lányok!

Zituska!
Képzeld, anyukámnak mondtam ezt a gynexet, és kiderült, hogy neki van. Rögtön megfeleztükKép Most már csak azt kell kiderítenem, hogy milyen mennyiségben kell szedni.

Anita!
Először is gratula a babóhoz. Ha megkérdezhetem volt nálad valamilyen kimutatható gond, mert nekem a progi nem valami jó, gondolom ez arra is jó, mert a tejtermeléshez is ez kell, és arra is jó, ahogy olvastam. Én is határ közelében lakom. Néha át szoktunk ruccani Tornaajára egy jót pizzázni, gondolom ott nincs ilyen jellegű bolt, de terezünk egy Kassai utat is. Szerinted, ott lehet kapni ilyesmit?

Tündi!
De jó, hogy így minden összejött neked. Drukkolok, hogy mihamarabb meglegyen az eredménye.

Bogi!
Akkor előre a spontán szerelem babáért. Ha jól emlékszem valakinek is a Mátrai hétvégen jött össze a babó, hátha nektek is környezetváltozás kell. Kicsit elbizonytalanodtam a teával kapcsolatban. Szerinted elég a gynex, vagy igyam mellé a teát is?

Reni!
Remélem jó híreket kaptál a dokitól. Gratula a férjed kistesójához.

Puszi
Nina
nina79

Anita!
Ha még benéznél esetleg segítenél abban milyen mennyiségben lehet ezt a cseppet szedni. Találtam egy energy oldalt, de a nagy része szlovákul van, mint a felirat a gynexen, így nem boldogulok velükKép

Panka!
Üdv nálunk, de ne maradj sokáigKép Én folsavat, meg Elevitet szedek felváltva, egyik nap ezt, másik nap azt. Meg minden nap c vitamint. A gynex csepp sok mindenre jó , az előző oldalon Zituska ügyesen leírta mi mindenre, ha érdekel keresd vissza. Mi is szeptember óta próbálkozunk, de én már pontosan tudom, hogy mi a bibi. Szerintem, ha dokid ennyire nem vesz komolyan váltsd le.

Nina
nina79

Sziasztok!

pár napja olvaslak Titeket, és nagyon tetszik ahogy biztatjátok egymást, én is nagyon sok erőt merítettem belőle.

Mi már kb. 2 éve próbálkozunk, közben fél évig a Schöpfiben stimuláltak closti, bromo együttessel, eredmény nélkül. A férjem elvileg OK, neki a baktérium volt gond, azt két antibiotikum kúrával sem sikerült kiirtani, igaz aztán feladtuk, és azóta nem járunk.
A férjem leleteit nézegetem, és nem igazodom ki rajta. (A BMC-ben csinálták)
Tudnátok segíteni, hogy melyik értéket kell nézni? A TSC gondolom az összes kisfickó. Az FSC jelű érték 10,4 ugyhogy ebből gondolom, hogy ezt az értéket nézik.
Reménykedem, hogy tudjátok.
Köszike!
plussz

Sziasztok lányok,

Amit láttom jó sok mindenkiért kell szurkolni mostanába.Lányok tudjátok "mindig a sárga úton....."!!!!!!!!!!!
Mi is a párommal elutazunk a hosszú hétvégén Egerbe, már alig várom hogy egy kicsit kikapcsolodjunk!
Velem semmi különös, mintha most kevesebbet görcsölne a hasam mint a múlthavi inszemnél, majd meglátjuk 17-én!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Lányok!
Sajnos tegnap nem tudtam megköszönni az általatok küldött sok bíztatást. Határozottan jobb hangulatban vagyok azóta. Örülök, hogy egyet értetettek velem, és örülök, hogy végre talán történni fog v.mi.
Egy kérdésem azonban van hozzátok: Szerintetek a különböző velem kapcsolatos vizsgálatokat el lehet úgy végezni, ha közben szedem a Closty-t? Mert még lesz 1 hónapom, amikor kéne szednem.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

KépPanka es Plussz! udv. nalunk - jo kis csapatba kerultetek! de remelhetoleg lassan mindenki atmegy a "babas" topicba! Kép

Panka,,van egy konyv,,csak azt targyalaja hosszu oldalokon keresztul, hogy a ferfinek,,es nonek mit kell ennie, hogy nagyobb eselye legyen a fogamzasnak. Kivulrol nem tudom az egeszet,,de ami tuti:
Pasiknak: nagy dozisu C vitamin kell, Cink (napi 1), es nagyon jot tesz a ging zeng ampullaban kaphato vmi. Ezt kuraszeruen erdemes.
Noknek : NEM szabad C vitamint szedni,mert a sok jo hatasa mellett van benne vmi ami gatol, CSAK termeszetes formaban jo a noknek (citrom, kaposzta,,,stb). Folsav (napi 1). En nem vagyok az Elevit hive,,de itt sokan igen,,szerintem tul nagy dozis, es oriascsecsemok szuletnek tole. De ez csak az en,,es a dokim velemenye. E vitamin fontos a beagyazodashoz (napi 1).
MEg jot tesz az alga (pl suchiban), vagy a tengeri hal, herkentyu,,csak egy "kicsit" draga.
Amit fentebb irtak a lanyok a Gynexrol , az nagyon jol hangzik,,en azt is kiprobalom majd.

Sok sikert!

saci
saci

Venoreni,, milyen volt a homeopatias doki? nagyon erdekel!!!

Tundi, hogy all a hod?? nagyon szoritok Nektek! Vegul is marcius van,,szoval most fog sikerulni..Emlekszel!!??

Szilva,,nem tudom,,de valoszinuleg igen..Orsit ill. dokit kene kerdezni

Barbi,,itt a hetvege!! De jo lesz Nektek!!

Plussz, en ugy tudom, hogy ferfiaknal 40.000 millio a normalis mennyiseg. de a 20 M val is lehet vmit kezdeni, termeszetes uton. Lombikkal 1 db spermaval is lehet boldogulni.

mohacska, hogy vagy ??!

Hajni, te merre?

tobbieknek is jo penteket, ropulnek a hetek,..! az ido nekunk dolgozik most!! Kép
saci

Évike ma reggel teszteltél újra????

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
mind a gynevac, mind a gynex használható most az inszem alatt is, mert ezek nem tartalmaznak hormonokat, így nincsenek semmilyen hatással a kezelésre.

A gynevac az egy lactobacillus injekció, ami a hüvelyflóra egyensúlyának visszaállításában segít. Tehát szerintem nyugodtan elkezdhetitek beadatni magatoknak.

Lányok Kép
Azért azt mindenkinek tudnia kell, hogy ezek nem csodaszerek. DE! Nagyon sok esetben a meddőség oka az, hogy a hüvelyflóra PH értéke nem megfelelő, így a megtermékenyült petesejt nem képes a beágyazódásra. Tehát ezek csak ott hoznak látványos eredményt, ahol ez a probléma állt a meddőség hátterében. Viszont ez a probléma a nők nagy részénél fennáll, tehát sokmindenkinek lehet hatásos.

A homeopátia (anyukám homeopata orvos, így valami rálátásom van arra is), ugyancsak nem csodaszer, és azzal is ugyanúgy félre lehet kezelni valakit, ha nem jó szert adnak neki. De alapvetően azt mondom, hogy nagyon hatásos gyógymód.

Ezeket nem elrettentésnek írtam le, csak inkább a rószaszín felhő eltüntetése miatt.

Hozzáteszem, a gynevacot mi is beadattuk magunknak. Nekem azóta megszűnt a hüvelyfolyásom, és a páromnak sem tért vissza a prosztatagyulladása. A hoemopátiát meg nap mint nap alkalmazom Kép
Tehát nagyon jók ezek, csak nem csodaszerek.

Még valami. A homeopátiánál nagyon számít az, hogy milyen a kezelt beteg alkata (ezek homeopátiás kategóriák), tehát bizonyos általános szereket leszámítva, ami az egyik embernek használ, az lehet, hogy a másiknál pont ront a helyzeten. Ezért, ha valakinek javasolnak valamilyen gyógyszert pl. szénanáthára, akkor önmagától ő ne terjessze azt úgy, mint szénanátha elleni gyógyszert, mert az a gyógyszer csak és kizárólag az ő alkatára használ!!
A homeopátia gyógyításának a lényege, hogy nem a tüneteket kezelni (mint alapvetően a nyugati orvoslás . vagyis, ha folyik az orrod, akkor az orrfolyást szünteti meg), hanem az okot (tehát megkeresi, hogy miért folyik az orrod, és azt kezeli). De egy tünet oka más és más lehet, így hoemopátiánál inkább bízzátok szakemberre a gyógyszer kiválasztását.

Az általános szereket, mindenkinél lehet alkalmazni, pl. lázcsillapítás.

No, akkor abbahagyom az okoskodást.

Mi most nagymamázunk-nagypapázunk. Itt az éjjel 15cm hó esett, és most is esik. A szüleim egy hegy tetején laknak, így ilyenkor itt kicsit megáll az élet Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SZIAsztok Csajok!

Igen teszteltem és KÉT CSÍKOS lett megint!
Mostmár erősebb volt a csík,mint kedden, tuti baba van a dologbanKép
Annyira boldog vagyok!!!
Kívánom mindenkinek, hogy mielőbb megtapasztalhassa ezt a hihetetlen jó érzéstt!!!

Üdv
Évi
evike1975

Orsi,, koszi a hosszu infot-t,,mit csinalnank Nelkuled? Kép

Evike, szivbol gratulalok!! Kép Akkor most mar biztos, hogy iden szulsz. Mar Karacsonyra a kezedben tarthatod a bebit!!

saci
saci

Gratulálok Évi! Kép Kép Kép Kép Kép

Látjátok lányok kezdődik a Zebrás időszak. Kép Kép Kép

Évi megkérdezhetem, mert most nem emlékszem rá, hogy spontán vagy inszem-es a babó? Illetve ti mióta próbálkoztok?

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: