Köszönöm az együttérzõ sorokat! Azóta úgy látom teljesen kezdünk rendbejönni!

A jegeléstõl már csak egy kicsit csomós az oltás helye, most már eszik is, meg a hasfájás sem olyan intenzív. Egy jó ötlet, ami nekünk most bevált a következõ: jegeléshez kis vattacsomókat vizeztem be és fagyasztottam ki. Ez sokkal kellemesebb mint az összetört jég rongyba tekerve. Puha is mikor kiolvad, meg könnyebben kezelhetõ. Capuccino. Örülök, hogy sikerült egy jó gyerekorvost találnotok. Nekünk is ez lesz most majd a cél! (A homeopata doktornéni persze a problémás esetekre marad,de a tanácsadáshoz azért kellene egy közelebbi gyerekorvost találnunk! Nálunk egyébként a homeopátia nagyon jól bevált - a kisebbik lányom aki három éves, még soha életében nem kapott antibiotikumot, és ez csak a homeopátiának köszönhetõ-persze a hagyományos orvoslást sem vetem el, amikor csak az segíthet.
Jó ízlése van a kislányodnak (és a neve is nagyon tetszik)!
Pocok. Én karácsonyra megkaptam a babamasszázs videokazettát. Elég nagy csalódás volt, mivel összesen húsz perc (talán ebben a Lovella reklám nincs benne), és igazából nem is magyaráz, hanem három anyuka van ott három babával, és hol egyiken hol másikon mutogatja mit kell csinálni. Én ezt kifejezetten nem ajánlanám, mivel elég borsos az ára, és ha valahol ingyenesen van ilyen tanfolyam ott gondolom hogy sokkal inkább elsajátítható a technika.
Danimama. Az elsõ hetekben én is a csillagokat láttam amikor a kicsi fiam ráharapott (a másik két gyereknél már nem emlékszem ennyire), de egy-két hét és megedzõdött annyira a mellbimbóm, hogy most már nincsenek ilyen problémák. Úgyhogy kitartás!
Egyébként nálam eddig mindhárom esetben az vált be a mellbimbó kisebesedésekor (illetve Anna lányom szabályosan kiharapott egy pici darabot belõle még anno), hogy hagytam az anyatejet rászáradni. Állítólag a pici nyála és az anyatej a legjobb orvosság ilyen esetekben! Nálam bevált!
Pedig az elsõ babánál volt olyan, hogy annyira sebes volt a mellbimbó, hogy a fejésnél (akkor még rendszeresen fejtem, most csak hébe-hóba) szabályszerûen véres lett a lefejt tej.Juj, visszagondolni is rossz!!!
Nálunk meg az az érdekes dolog van a hasfájással, hogy ha pl. az ágyában teszem hasra, hogy kicsit jobban kijöjjenek a pukik, akkor azt nagyon utálja, rendszerint középre befúrja a fejét, és nem hajlandó sem jobbra, sem balra fordítani, hanem ott szenved. Ez azért kicsit veszélyes, hogy így nem nagyon kap levegõt. De amikor ugyanilyen helyzetben az apukája vagy az én hasamon van, akkor bezzeg rögtön elalszik. Hiába, a megnyugtató közelség (gondolom)!
Az is érdekes, hogy már egészen pici korában (most is még csak 9 hetes)azt csinálta, hogy a kiságyában valahogy odadolgozta magát a kiságy széléhez, és a kiságyban levõ puha fejvédõhöz bújva, azt megfogva aludt-alszik. Úgyhogy szerintem nálunk pl. ez az anya-pótlék napközben, mivel éjszaka velem alszik, akkor ott vagyok én "kéznél".
Tikk. Kap két hónaposan oltást, nekünk tegnap azt szúrták el (a szó szoros értelmében).
Mindenkinek minden jót, sziasztok: Norcsi.

)!