[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma hajnalban arra ébredtem, hogy iszonyúan begörcsölt a bal vádlim egy darabja. Ne tudjátok meg, még most is érzem. Gyorsan beszereztem MagneB6-ot. Meg a derekam is majd szét szakad. Öregszem, mi lesz velem 30 év múlva?

TALI? De jó lenne! Úgy várom már a tavaszt, hogy végre hosszabb időre ki tudjunk mozdulni. Meg már nagyon hiányoznak az üde színek, a friss illatok, a sok virág, a zöld. Azért vígasztal, hogy már márciust írunk, hogy még 5-kor is világos van. De ez a február végi nátha nem hiányzik. A depit megúsztam.

Era,
jó hír, hogy jobban érzed magad, de ennek mindenképpen a végére kell járni.

Szilvus,
látom nagyon szereted a munkádat. Jó, hogy vártak vissza a régiek és klasszul sikerült az első napod.

Zsu,
még mindig nagyon drukkolok munka ügyben! Ha valahova sikerül bejutnod, akkor már könnyebb a helyzeted. Milyen volt az interjú?

Léna,
csak bátran, majd meglátod, hogy kész kikapcsolódás lesz a suli és otthon is minden OK lesz majd.

Andi,
sajna nem tudok jobbat tanácsolni, minthogy kérdezz meg egy hozzáértőbb dokit!

Tünde,
szupik a képek, Tomika nagyon jól érezte magát! És a torta - hmmmmm, de fincsi lehetett!

Mely,
remélem Apának bejön az új melóhely hosszabb távon is. Neked meg kitartás a dolihoz!

Móki,
ez a pirított dara víz nélküli sztorit én is ismerem. A párom nagyon szereti a pirított darát, erősködtem, hogy majd én csinálok. Persze víz nuku. Szörnyű lett, de hát én azt gondoltam, hogy a pirított dara olyan mint a pírított zsemlemorzsa. Egy életre megtanultam hogy nem.

Timi,
Levivel is előfordult már az utóbbi időben, de nem sokszor. Én arra gondoltam, hogy sokat evett, mert hát ő tényleg sokat eszik. De ahogy írod Bence nem, úgyhogy nem tudok tanácsot adni. Védőnénit, dokit kérdezted már?

Jaj, eszembe jutott egy aranyos sztori, mikor Levivel néztük a kutyusokat. Nyáron 5 hétig voltunk Ferkó szüleinél. Náluk van tünemény, Jenny névre hallgató lány berni pásztor kutyus. Látta, hogy mindenki hozza-viszi Levit, gagyarásznak hozzá és rátört az anyaság. Összeszedte a fellelhető papucsokat - illetve csak a fél párat - és bevitte őket a házába, ahova egyébként sosem megy be. Elbarikádozta a papucsokat rongyokkal és melléjük telepedett egész napra. Hát nem édes?

A délelőtti alvásaink kb. fél órásak és keservesek. Fáradt, de mégsem alszik. Lehet, hogy lassan sok lesz a napi 2 alvás? Szopi - úgy veszem észre, hogy csak engem érdekel. Levi újabban közömbös iránta, ha nem kap. úgyis jó. Ha meglátja a cumisüveget, akkor inkább az kellene neki. Tapasztaltatok ilyet?

Nna, most már igazán sokat dumcsiztam, Levi felébredt, uzsizunk.

Pussz, Moncsi
monyó
 
 


Csá csajok!Kép

Voltunk ma méricskélésen- kapaszkodjatok meg- Márk pont ma 10 hónapos és 9750 gramm. A dokinéni csak annyit mondott, hogy „Hűha”. A mérleget alapból 10 kg felettire állította, de az majd legközelebb lesz aktuális.Kép A sétálgatásra csak annyit mondott, hogy Márk igazi kis izomkolosszus, úgyhogy nem csoda, hogy ilyen ügyike.

Autóvezetés: nekem 11 éve van jogsim, amint lehetett rohantam megszerezni 17 évesen. Imádok vezetni, minden porcikám élvezi, nagyon tudok koncentrálni. Én is a dinamikus vezetők közé tartozom, de még soha nem volt balesetem. Szerintem 2 csopira oszthatók az emberek eszerint: 1: akiknek van érzékük, 2: akiknek nincs érzékük a vezetéshez.
A második csoport miatt vannak a balesetek, sajnos sokan vezetnek úgy, hogy bizonytalanok, félnek, nem érzik az autót, vagy éppen nagyon elbizakodottak, nem tisztelik az autóstársakat.
A tancsivezetők természetesen kivételt képeznek, rájuk én mindig nagyon vigyázok, emlékezvén az én kezdeti 1-2 bénáskodásomra, amikor lefulladva a pirosnál remegő kézzel próbáltam újra indítani az autót úgy hogy mögöttem egy barom ráfekszik a dudára.
Egyébként én szinte soha nem dudálok, nem vagyok egy olyan típus.

Ed! Csodálatosan szép helyen voltatok, én nagyon szeretem a hegyeket, inkább egy havas erdő, mint száz tengerpart. Képek szuperek, a kis egyéves is nagyon édes.

Szamoa! Nagyon szép kislányod van!

Móki Én is amiatt izgulok, hogy mikor lesz már tavasz. Mind2 gyerkőc kezdi kinőni az overállját. Meg amúgy is. Micsoda dolog az, hogy ilyen idő van márciusban???

Zsu! A csajok már mindent leírtak elöttem. Nem is akartam ehhez hozzászólni, de valami megragadott a hozzászólásaidban:
Tényleg kiabálsz Pepével?? MIÉRT??????

Andi! Nekem van egy „nagylányom”, de nálunk nem volt ilyen. Remélem nincs baj.

Timi! Nórim sokáig és sokat bukott, de mivel nem fogyott, jó étvággyal evett nem foglalkoztunk vele. Szerencsére kinőtte.

Jó hosszú lettem, Word-ben írtam a levelet 2 nap alatt, megpróbálom elküldeni
Puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


mEGINT ÉN. uZSI MEGVOLT, lEVI BENYOMTA A CAPS LOCKOT. Szóval elfelejtettem írni hőstettemet, miszerint ma palacsintát sütöttem.Isten tudja csak, hogy mikor ettem, annyira macerásnak éreztem a sütését, hogy nem mertem belevágni. Aztán most mégin, Apának lesz meglepi.

Na tényleg mentem. Kösz a türelmet. Moncsi
monyó
 
 

 
 

Sziasztok!

A mai beszélgetést elhalasztottam holnap du-ra, mert későn végeztünk a védőnéninél...

Magdi, néha-néha kiabáltam Pepével, de csak olyankor, amikor nagyon felhúzott egy egész napos nyűgösködéssel, és este már nem bírta üvöltés nélkül kivárni, hogy megcsináljam a vacsiját... De tudni kell hozzá, hogy ha ő üvölt, akkor hozzá nem lehet csendben, nyugodtan szólni, mert olyan, mintha nem is szólnék... Próbáltam többször is... Olyankor jött a Dédi, hogy miért nem csinálok már vmit a gyerekkel...

Nos, méreckedés: Pepe 11 hósan 8700 gr és 73 cm (már megint összement 1 centit...)

Mi van még???
Minden betegeskedőnek mihamarabbi gyógyulást!!!!

Jó éjt
Zsu
bzsuzska
 
 


Zsu!Kép
Hogy sikerült az állásinterjú????? Nagyon sokan szoratunk ám Neked!!!Kép
Meglepődtem mikor írtad a kistesó gondolatot! Megértem ha mostanában csapongnak benned a gondolatok, érzések, de szerintem csak a tutira merj vállalni másik babót! Értem ez alatt a megfelelő Apát! (néhány hozzászólással ezelőtt még erről írtál) Remélem alakul a helyzet közted és a férjed között, és közeledtek egymás felé! Hajrá!!Kép
ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Zsu!
Most látom csak, hogy egyszerre írtunk! No akkor holnap is szorítunk ám rendesen!!Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Második napon is túl, hasonlóképpen mint az első, de már mintha kezdenék képben lenni, ami nagy szó annak ismeretében, hogy egy évig pihenőn voltam, s nulla segitséget kapok. Még szerencse, hogy hátráltatást nemKép

Peti nagyon örült nekem, mikor hazaértem, el sem mozdult az ölemből, hangosan kacagott, simogatta az arcomat (és tépkedte a fülbevalómat). Na ilyenekért érdemes élniKép

Ed, Móki
NyugiKép Most én is megkaptam MoncsitólKép Kép HihiKép

Ed
Megnéztem a képeket, gyönyörű helyeken jártatok most (is). Kincsi milyen büszkén feszitett a hátizsákbanKép Milyen filmben lesz benne Apa?

Moncsi
Azta! Peti 11 hónaposan produkálta majdnem ezt az értéket, s nálunk is volt nagy-nagy csodálkozás. Mégiscsak hozzák ezek a csemeték az 1 éves/10 kiló sztenderdet?Kép

Bukás:
Csatlakozom, Peti kb. 1,5 hónapja ismét bukik, hogy a Ti szavaitokkal éljek. Mi itthon nemes egyszerűséggel "már megint leokádta magát a baba!" kifejezést használjuk. A "bukások" az esti tápizás után jönnek, miután egyhuzamra kiszörcsögte, felül az ölemben és BLEEE, de úgy, hogy a toálettjét úgy ahogy van, cserélni kell. Volt olyan hét, hogy 3x mostam billerbekketKép Nektek mikor jellemző mindez? Szerintem túl mohón nyelnek, ennyi.

Zsu
Most van időd, mindenre küldd el a jelentkezésedet, igaza van Huminak, valamelyik csak bejön.
Hogy szeretnél egyébként bejárónői állást vállalni, ha otthon sem takaritasz? Akik bejárónőt fogadnak NAGYON kényesek a tisztaságra, ott minden porszemnek katonás sorban kell állnia.
Tesóprojekt...hát erre inkább semmit nem mondok, tudod, megirtam én bizony a betoji kategóriába tartozom, a jelenlegi jól szituált életünkbe sem merem MOST bevállalni, de nem én vagyok a követendő példaKép
HAJRÁ a munkakereséshez, én nagyon drukkolok.

Jajj, már megy a Csapd le csacsi! hogy én azt hogy szeretem!

Kellemes éjt,

Szilvus és Petike
szilvus
 
 


Szilvus, egyszer még versenyzünk majd, meglátod!!! Velem csak az a baj, hogy beszari vagyok, hiányzik a rutin. Várom a tavaszt!
Az egyik ismerős jár valami operatőri tanfolyamra és a vizsgamunkáját készítette el. A nyersanyagot apa is megkapja, saját videoklippet fog készíteni, amit majd valami tali alkalmával meg tudok majd mutatni.
Egyébként Kincsőről is van már 2 videoklipp, amit apa csinált.

Meséltem a hétfői akciót?
este 7re elmentem az usziba, apa maradt itthon Kincsivel. Anyámék aznap voltak itt felköszönteni, tehát jól elfáradt a leányzó. Siettem haza, fél9kor már a lakásban voltam és megdöbbentem, mert csend volt. Az én pici, hisztis, anyás lányom aludt!
Az apja megettete, fürdette, és lerakta aludni.

Jó éjt,
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok!

Nekem sem ment de. a Társalgó. Mérgelődtem is miatta, mert ki akartam próbálni a túrógombócot és nem írtam le tegnap a receptet. Végül csak meglett. Meg is csináltam és szupi jól sikerült. Annyira, hogy mostanra el is fogyott.Kép

Zsu,
A bevásárló központokban lévő butikok 90%-ban ki van írva, hogy eladót felvesznek. Ha nem jön össze könyvelői vagy más adminisztratív állás, miért nem ilyesmivel próbálkozol? Még mindig könnyebb és biztosabb munka, mint a takarítás.
A vállalkozásról meg annyit, hogy az mindaddig csak viszi a pénzt amíg nem találsz fix megrendelőket, akármilyen területen vállalkozol is. Amíg be nem indul addig abból nem lehet megélni. Én a helyedben egy minél jobban fizető állásra, anyagi biztonságra törekednék és nem a GYED alap megteremtésére.
Szorítok, hogy találj valami megfelelő állást.
Gyerek projektről meg annyit, hogy ha valamikor hát most nincs itt az ideje, hogy mégegy babát vállalj. Miért ilyen sűrgős neked a 2. bébi? Olyan fiatal vagy, bőven beleférne hogy később, jobb érzelmi és anyagi háttérrel vállald a babát. Mindannyiotoknak jobb lenne. Bocsi, hogy leírtam. Semmi közöm hozzá, de ez kikívánkozott belőlem.

Edina,
Krizsóról nekem már a 12. héten megmondták, hogy fiú, már akkor is látszik ha úgy fordul a baba (ő premier plánban mutogatta nekünk, hogy milye van Kép). Drukkolok egy kislányért. Mi is azt szeretnénk inkább, de elég kicsi rá az esély, mert Apa családja nagyon fiús és hát ugye ez tőle függ.

Andi,
Elég ijesztő amit írsz. Nekem ugyan semmi tapasztalatom kislány téren, de szerintem mindenképpen kérdezz meg egy gyerek szakorvost!

Autóvezetés:
Nos nekem ez a mániám, mondhatni lét-elemem. 18 évesen eladtam mindenem, hogy autót vegyek.Kép Mikor Lacussal GYES-en voltam megszereztem a hivatásos jogsit is és rendszeresen vezetek (pl. szülni viszem magam Kép). Teljesen egyetértek Magdival és Szilvussal. Minden tiszteletem a tanuló vezetőké és a lehető legjobban vigyázok rájuk, türelmes vagyok, feltéve, hogy tudom, hogy tanuló, azaz nem szégyenli kirakni a "T" betűt. Ha anélkül bénázik valaki akkor azért be tudok gurulni. Amúgy szerintem egy nő vagy jó vagy rossz vezető. Nem nagyon van középút. Igazából az a baj, hogy nagyon sokan félnek a forgalomban, mégis volán mögé ülnek. Ennél rosszabb pedig nincs. A férfiak egy része pedig épp ezért viselkedik olyan pofátlanul az általa nyuszinak itélt női vezetővel. De sokat megszívattam már....Kép Sokszor rámnéztek..."hosszú a haja, akkor nem engedem be, leszorítom, stb...", csak a több, mint 20 év gyakorlat nincs rám írva. Ti nem szoktatok így járni?

Magdi,
Gratula Márk súlyához. Nem semmi 10 hónaposan.Kép
Nagyon stramm kissrác; nem csoda, hogy ilyen hamar elindult.Kép

Moncsi,
Hogy sikerült a palacsinta?

Léna,
Nem lesz semmi gond sem a sulival sem otthon.Kép Csak nyugi, sima ügy lesz és így Sára is szokja egy kicsit az "anyátlanságot". Korábban írtad, hogy mindig megy utánad. Javult valamit a helyzet?

*** TALI ***
Nálunk talizhatnánk.Kép Adjatok még nekem másfél hetet, mert szeretném a 12. hetet betölteni addigra, de ha most elkezdjük összehozni, ez pont jó lehet. Szóval gyertek egy talira hozzánk! Mit szólnátok a 15.-i héthez?

Puszi,
Humi
humi
 
 


Sziasztok! Rég jártam itt, mert hol a server nem működött itt, hol az influenza működött nálunk, de mostmár úgy tűnik minden OK. Egyelőre olyan a fertő az oviban, hogy a nagyok is itthon "szabad napoznak-heteznek", így viszonylag elfoglalt vagyok Kép.
Tegnap voltam Eszterrel neurológusnál, a dévényes gyógytornász javaslatára. Eszterre azt mondta a doki néni, hogy nem nem tud, hanem nem akar mászni. Szerinte vmi negatív hatás miatt hagyta abba, mi ugyan nem tudunk semmilyen traumáról, de ki tudja, ő mit élt meg annak. Szóval szerinte szervileg, idegrendszerileg minden ok, és hagyjuk, aztán majd hátha egyszer elfelejti a dolgot. Egyébként szerinte sokkal nehezeb mozgás formát választott, mintha mászna, ezzel a fenéken csúszkálással!
Humi! Gratulálok, bátrak vagytok, már ami a korkülönbséget illeti. A tali jól hangzik, annál is inkább érdemes várni, hogy hátha kidühöngi magát az influ addig!
Minden érintett, boldog szüli és névnapokat! A képek tök jók! Jaj! szörnyű, hogy ma már az ikrek is 11 hósak, egy röpke hónap, és már évben mérjük a korukat Kép.
Sziasztok: Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Egy röpke helyzetjelentés a ma 10 hós Edináról: A reggeli méricském alapján 10550g és 72 cm. Nekünk nem kell mennünk doki nénihez, 6 hós kor után csak 9 és 12 hósan mérik meg errefele a babákat.

Boldog 10 hós fordulót Márknak, Ádmnak, Eszternek, Biának és Petyának meg boldog 11 hós fordulót.

Íme egy kép a tegnapi fürcsiző pucérkérólKép

Kép

Lépünk reggelizni.

Szép napot mindenkinek.

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

Humi, itt a környező bev.közp-ban n incsenek lehetőségek... (Campona, Savoya Park) Egyébként az egyik ismerős csajszi keresett kb 1 hónapja itt eladói állást, mindenhonnan elhajtották, mert nem volt eladói gyakorlata... az nekem sincs. ..

Gyerkőc-kérdés: azért lenne "fontos" a második baba, mert én kis korkülönbséget szeretnék... Én a bátyáimmal csak kb 6-7 éve vagyok jóban, addig folyton csak a támadásaik célpontja voltam Kép /7 és 8 év a korkülönbség/
Ami az anyagi hátteret illeti, ha így haladok, akkor sose lesz alkalmam megszülni a másodikat... Asszem lezárom ezt a témát... Oks? Köszi

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok,

10.20-ra megyek Bencével dokinénihez a bukás miatt, lehet hogy gasztroenterológia lesz belőle, bár remélem inkább nem. Majd jövök hogy mit mondott.

Sziasztok

Timi
kismaszat
 
 


Itt vagyunk. Hát, refluxgyanúval kaptunk beutalót hasi UH-ra, a dokinál is amikor felültette dokinéni, visszajött a reggeli kakaó. És igaza van dokinéninek, tényleg általában hirtelen mozdulatok hatására bukik vissza.
Ezen kívül azt mondta redukáljam minimálisra a darabos kaják mennyiségét, és főleg pépet egyen. Na, kíváncsi vagyok ez hogy fog működni az én mindenevő gyerekemnél aki imádja a falatkákat vadászni a tányérból, nem is nagyon eszi meg a pépes kajákat. Ja, és át kell állnunk Sinlac tápra, meg BEBA A.R tápszerre, és kell adni napi 1 Normaflore ampullát, ami valami bélflóra regeneráló.

Na lépek főzni, sziasztok

Timi
kismaszat
 
 


Helló. Csatlakozhatok hozzátok? Az én 4-ik fiam tegnap volt egy éves. Ráadásul nagyon szakértő vagyok reflux kérdésben, mert a 2-ik és a 3-ik fiam is abba szenvedtek. A 3-ikat műteni is kellett. Tudok jó gasztróst ajánlani.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Na, ma megvettem az expresszt, szerencsére most volt benne 3 hirdetés... Ebből 2 időpontot kaptam Kép Az egyik holnap 12:45kor lesz, a másik jövőhét szerdán.... Kép A 3.at már betöltötték...
Az egyik egy adminisztrátori állás, a másik meg egy otp-s vegyes állás (ez nem lenne annyira jó, mert úúúútálok telefonálgani...)
bzsuzska
 
 


Timi!
Mikor mentek a hasi uh-ra?
Matyi akkor bukdácsol amikor kaja után játszik felpörgetve! Ha sürűsödik a dolog akkor én is megmutatom dokinak, de mivel csak napi 1- max 2x fordul elő egyenlőre nem csinálok belőle gondot.

Ma adtam Matyusnak először tisztán a tejcsit. 150-et megivott belőle jóízűen. Azthiszem jobban ízlik neki mint a tápi, legalábbis a tápból este sokkal többet meghagy+reggel is vagy 6x futottunk neki 150ml tápnak, tej meg elsőre eltűnik benne. Nem viseli meg, nincs gond, pedig ez már a 4.napunk. Annyi a változás, hogy kevesebb és keményebb a széklete (allergiás hasmenés kilőveKép)

Harivera!
Üdv itt köztünk! Gyere gyakran!Kép Mesélj magatokról. Sajnálom ezt a refluxos dolgot a családotokban. Mesélj erről is egy kicsit bővebben, jól jön a tapasztalat most ebben a témában (is). Képeket esetleg tudnál feltenni?!

Léptem! Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Zsuzska!
Hajrá!!! beindultak a dolgok! Kép
Ma is menned kell meghallgatásra. Nem? Ez milyen állás? Mesélj majd milyen volt!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Ahova ma megyek az csak egy állásközvetítő, tehát nem konkrét állsinterjú, hanem egy beszélgetés... Remélhetőleg lesz állásinterjú is belőle KépKépKép
Az expresszben nem mindig van jó állás, ez a 3 telcsi szám is 4 kategóriából került ki...
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, ma már legalább be tudtam kapcsolni a gépet. Cirka 3 hete beteg az egész család. Az iskolából megérkezett az influenza(ami tényleg az, mert a nagyok, meg a férjem "csak" taknyosak meg szörnyen köhögnek.Őket beoltattam) Én 39,6-tal szaladgáltam 5 napig Rékus után, próbáltam minél többször szoptatni,hogy legalább Ő maradjon ki belőle. Sajna, mivel enni sem tudtam, nagyon lecsökkent a tejem, így aztán már 5. napja Rékacs is beteg.38,5 a láza és valami iszonyatosan köhög. A Stodal szirupot kapja, és mától Sumetrolimot is.
Ja, és én már 2 napja azt hittem meggyógyultam, minden tünetem elmúlt. Mától már a szövődmény is megjelent, arrcüregGyulám lett, iszonyúan fáj a fejem,minden mozdulatra, nem érzek ízeket. Infráznom kellene, de ha Réka ébren van, egész nap az ölemben ül, és sírdogál.
Hát ezért nem jelentkeztem. Kép

Legyen már tavasz!!!!!!!!

Vissza nem tudtam olvasni, de látom Zsu álláskeresőben vagy. Hajrá! Nálunk most hírdettek egy olyan állást, mindha pont rám szabták volna, és pont itt lenne a munka ebben a kisvárosban. Beadom a jelentkezésemet, ha mégis engem válsztanának, még mindig lemondhatom ha mégis úgy döntünk. Egyenlőre nem létszükséglet,hogy dolgozzam, akkor meg minek vigyem apicit bölcsibe, főleg most,hogy látom milyen,ha beteg. Teljesen bizonytalan vagyok,mert jövőre bizti nem lesz ilyen lehetőség, ilyen csak akkor van,ha még egy kicsit később szeretnék visszamenni dolgozni. Férjem rugdosna,hogy menjek, én meg itthon lennék még egy kicsit. A nagylányom szerint "hülye vagy Anya,ha ekkora gyereket bölcsibe adsz"

Na lépek, hátha még az infra elé jutok.

Remélem Titeket elkerül az influenza!!

Matyikának utólag is boldog szülinapot!!!!! Más nem lett 1 éves azóta,mióta nem jöttem? Most nem találom a táblicskut.

Puszi:

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok!

Szia Vera!
Te jó ég, négy fiú? Hogy bírod? Bocs, hogy ez az első reagálásom. Boldog szülinapot a legkisebb fiadnak. Hogy hívják? Üdv nálunk, persze, hogy csatlakozhatsz, nyilvános a fórum. Jó, hogy lesz még egy sokat tapasztalt anyuka. Gyere és mesélj magatokról!

Zsu,
mi volt az interjún? Figyi, jól gondold meg a második babót! Először várd meg, hogy rendeződjenek körülöttetek a dolgok, a gyerek semmit nem old meg. Ne szúrj ki a gyerkőceiddel, ne légy felelőtlen csak azért, hogy kicsi legyen köztük a korkülönbség. És nem muszáj, hogy 7 meg 8 év legyen. Ne haragudj, de ezt muszáj volt elmondanom. Nem okoskodok többet.

Timi,
jó, hogy elküldött a doktornéni UH-ra, legalább meglátjátok, hogy mi a helyzet. Mindenképpen tudni kell. A sinlac-ot miért kapta? Én Levinek kisebb korában adtam gyümibe keverve, hogy tartalmasabb legyen. Egyébként szerintem jó ízű, édes.a BEBA A.R milyen tápi?

Mely,
Edina milyen nagy és vigyori! Hogy bírod még a szobában fürdetni?

Humi,
a palacsinta lett vagy 30 db és fincsi, Apa nagyon örült neki. Bár azért elég macerás volt megsütni. Azt hiszem egy darabig megint nem lesz. Örülök, hogy sikert aratott a túrógombóc.

TAli- köszi, hogy megint befogadod a csapatot. Addigra már a pocid is látszani fog (naaa, csak egy piciiit) - remélem, mert szeretném látni.


Claire,
de jó hogy jelentkeztél megint. És az meg egyenesen nagyon szupi, hogy Eszter nem beteg, talán megjön a kedve egyszer a mászáshoz!

Rólunk: Levi irtó nyügi megint, rágja a kezét meg minden keze ügyébe kerülő dolgot, piros a popsija és megint szinte csak a kezemben bírja ki a napot. Szóval újabb fogacska van kilátásban. Kérdés csak az, hogy meddig tart a szenvedésünk. Lehetne már egy kis szünet. Az étvágya viszont elég jó, tegnap kolbászt evett. Szigorúan nagyszülők gyártotta, színhúsból, zsírját kisütve és keveset. De nagyon-nagyon ízlett neki. Ma spenót volt és előszöt kapott tojássárját. Remélem nem lesz gond. Az orrfolyás még mindig megvan.

Autóvezetés: a beszariak közé tartozok. Van már vagy 14 éves a jogsim, de alig vezettem. Ha muszáj akkor igen. A múltkor nagyon büszke voltam magamra, mert elkocsikáztam a melóhelyemre. Megjártam minden gond nélkül. Illetve nem tudtam besorolni a sok kocsi - meg a mazsolasáogm - miatt egy kanyarodó sávba, úgyhogy mentem egyenesen és kis kerülőt csináltam. De jól esett. Bele tudnék szeretni, ha nem lennék bátortalan. Mondta az egyik barátunk, hogy legyek merész, úgyis vigyáznak rám a többiek. Ja, vagy nem. Előbb-utóbb úgyis elkerülhetetlen lesz.

Na léptem, Levi nyügi. Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Nem is végigolvastam,csak végiglapoztam az elmúlt heteket.

Kincső, Tomika Nektek is nagyon boldog szülinapot így utólag. Kép

Humi! Kép
Gratulálok, jaj,de jó Neked!!! Rendben lesz minden. Kishugit vártok inkább? Gondolom Öcsike is uolyan öröm lesz! Már irigyellek is.

Lépek, matekot segíteni a Dórinak,mert holnap írnak.

Kitty
kitty123
 
 


Orsi nagyon bukos volt kb. fél éves koráig, de még utána is döntött ágyon aludt. Szerencsére azota nincs ilyen gond, nem is gondoltam hogy van akinél késöbb jön ez elö. Remélem kinövik hamar a babák!

Claira! Remélem minden ok lesz Esztivel!

Mely! Gratula, Edinának tényleg nincs gond a sulyával. Nálunk sem kell vinni, csak én viszem mert kiváncsi vagyok mennyit hizott, mert nem eszik sokat.

Ja 1 hete nagy lett Orsi étvágya!! Hozzáképest amilyen volt persze. Nem a többi babáéhozKép

Timi! Remélem Bencusnak is javul majd a refluxa.

Ági! milyen tejcsit kapott Matyus? Babatejet? Orsi nem issza meg csak ciciböl az anyatejet. Elöször azt hittem a fagyasztás miatt, de a frisset sem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Talán csak okulásképpen mindenkinek a mi esetünkről (hüvelyi vérzés 1 évesen): több gyerekorvosal is beszéltem,igazából senki sem tudta megmondani, mitől lehetett (többször nem fordult elő szerencsére),csak tippek voltak, húgyúti fertőzés, hormonális eredetű, stb.
Ha többször is előfordult volna, beutaltak volna hasi UH-ra és vérvétel-, vizeletvizsgálatra. Csak jó tanácsként: ha ilyen vagy ehhez hasonlótörténik (véres széklet,stb.),ne dobjátok ki a pelust, hanem tegyétek el megmutatni a dokinak.

De nagyon remélem, hogy senkinek sem kell hasonló ijedtséget átélnie...

Szép estét!Kép

Andi

U.i.Mi jövő szombaton leszünk 1 évesek!
bagandre
 
 


Sziasztok!

Most nincs időm irni, csak egy valamire reagálnék:

Claire
Nagyon örülök én is, hogy Eszter csak lusti és nincs semmi komoly baj.
Egy nagyon kedves barátnőm kicsifiával is hasonló eset történt, kb. 4 hónaposan úgymond abbamaradt a mozgásfejlődése. 9-10 hónaposan vitték el őt a nefrológiára majd a neurológiára, s a diagnózis ugyanaz volt: a baba makkegészséges, valami trauma érhette valamikor 4 hónapos kora körül. Azt a tanácsot kapták, tegyék be a babát járókába, mert a kiságy túl kicsi, a nappali pedig túl nagy neki ahhoz, hogy mozgolódni kezdjen. Eképpen cselekedtek. A baba 10 hónapos kora után kezdett el kúszni, majd szép fokozatosan mindent. Járni gyakorlatilag 1 hét alatt tanult meg úgy 14 hónapos kora körül. Egy csudaédes, mosolygós, jókedvű, imádnivaló kisfiúKép
Figyeld csak Esztert, nála is mindez biztosan seperc alatt zajlik majd le!

Betegeskedőknek, influenzásoknak (Kitty és family!!) mindenkinek jobbulást! Bencének drukkolunk, ne legyen valóban reflux-betegsége.

És most látom csak, Andi, dejó! Felhivhatlak a napokban? Én már dolgozom, de délután vagy délelőtt ha nem zavarlak?Kép

Én úszom a takonyban, Petinek is ma egész nap folyt az orra. Láza egyáltalán nincs, jókedvű, jó étvággyal evett, most meg szépen csicsikál. Remélem nem lesz betegKép

Tali:
Dejónektek!!!!!! irigykedemKép Gondolatban ottleszünkKép

Na lépek, álmos vagyok, inkább fáradt. Holnap később megyek be, ma 7-re estem haza, s csak egy kicsit tudtam játszani Petivel. Holnap reggel 7-8-ig csak az övé leszek, igy is beérek 9 körül.

Sziasztok,
Szilvus és persze Petike
szilvus
 
 


Sziasztok!

Teszek fel pár képet.

Íme Domi az én kis pasimKép
orsi21
 
 


Na a kép hol van?Megpróbálom megint.Kép
orsi21
 
 


Kép
Bevásárlás...
orsi21
 
 


Kép

Hinta-palinta...
orsi21
 
 


Hintapaci...
Kép
orsi21
 
 


És még egy mosoly a lányoknak!Kép

Kép
orsi21
 
 


Sziasztok!

Jó régen jelentkeztem, de micsoda hírek várnak!
Először is Humi!Nagyonnagyon gratulálunk a pocaklakóhoz!KépKépKép

Orsi, olyan szép kisfiú Domi! És látom a polcok mellett önállóan közlekedik!Kép Hogy csináltál ilyen jó kis képeket?

Úgy lemeradtam utólag is nagyon bodog 1 éves szülinapot RÉKA, DANI, MATYUS, KINCSŐ, TOMIKA!!!!!
Kép

Szilvus, örülök, hogy Peti ilyen szépen beilleszkedett a bölcsibe.Kép

Móki, Andrisnak gratula járáshoz!Kép Olvastam ami a barátnődékkel történt a szülészetenKép

Claire, a betegségekkel nem lehetett könnyű!Kép Csak vége lesz már ennek az időszaknak. A mászásnál szerintem is nehezebb a fenéken közlekedés. És ráadásul egyedi is!KépBence se mászott csak mostanában kezdte el, de már villámgyors:Kép

Ági, Matyus szülinapi képe nagyon jól sikerült a husival!Kép A tej szerintem is finomabb a tápinál!Kép

Mely, jó kis husi Edina!Kép Helyes kis pocakja van!Kép

Moncsi, én is úgy vettem észre, hogy lanyhult Bence érdeklődése a cici iránt. Legalábbis, ha nem vagyunk otthon. Itt már csak unalomból csináljaKép

Edina, hogy viselkedik a baba a hasadban?

Magdi, micsoda ügyes nagyfiad van!Kép

Sly, Léna mi újság veletek?

Bocsi, nem tudtam visszaolvasni rendesen.Apa ismét sokat dolgozott este pedig családi életet éltünkKépMár várom a májust akkor lesz napközben is gépem.
Hétfőn először otthagytam Bencét a barátnőmnél. 1 órát voltam távol,izgultam erre mi vár. Mikor megérkeztem örült nekem, de mikor odajött a barátnőm rögtön átkérte magát hozzá, utána pedig csimpaszkodott belé, nem akart hozzám jönni.Így hagyja el az ember a gyerekét!Kép Nem esett annyira jól.
Szerdán voltunk szánkózni a barátnőmékkel Visegrádon. Az szuper volt!!!Bence sikított mikor siklottunk lefelé,remélem az örömtől!Kép
KIcsit aggódtam mert elég béna vagyok a kormányzásban és a fékben. Csak úgy porzott a hó körülöttünkKép

Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Sziasztok!

Éppen csak belestem, úgy terveztem, hogy hétvégén végigolvasom a 3 hetes lemaradásom, és aztán ismét jövök rendszeresen, de ma este már nem bírtam magammal, és beleolvastam az utolsó hozzászólásokba, és miket látok...

HumiKép
Jaj, de jó!!!! Nagyszerű hír!!!! KépKépKép
Gratulálok!

Most csak ennyi, majd hétvégén bővebben.


Mariann
tmarianna
 
 


Szia Barbi!

Jaj de jó hogy itt vagy! Ne haragudj,hogy nem írtam még e-mailt,igyekszem!Kép
Nagyon jó ez a szánkózós kép!
Nálunk is van ilyen,hogy ha a Domit meglátogatják a nagyszülők,mi már nem is érdekeljük őt.De szerintem ha több időre hagyod ott Bencét,már biztos hiányolt volna.
Visegrádon ekkora hó van?Mi Szentendrére járunk ki sokat (ott laknak anyuék) de ott nyoma sincs hónak.
A képeket egy Photo filtre nevű programmal csináltam.Ha gondolod küldj pár képet e-mailben és megcsinálom neked.Vagy esetleg az origo szoftverbázisában keress rá a programra és töltsd le.

Orsi
orsi21
 
 


orsi21
 
 


Sziasztok!

Orsi,
Nagyon arik a képek! Kép

Barbi,
De jó, hogy írtálKép
Köszi, a baba jól van, növesztem Kép
Jó az a szánkózós kép, Bence biztos az örömtől sikított. Nekünk a szánkózás sajnos idén kimaradt, de majd jövőre.

Na, felébredt Bálint, sírdogál, megyek, még jövök!
Szép napot!

Edina

nedinabp
 
 


Jó reggelt!

Ma reggelire Pepe feles tejet kapott egy szelet kaláccsal, nagyon ízlett neki, aztán megivott még másfél decit belőle Kép)

Elmegyek majd interjúra (12:45re), aztán megyünk ma bevásárolni.

Zsu
bzsuzska
 
 


Orsi! Nagyon szép kisfiad van, tök jók a képek.

Zsu! És amikor rákiabálsz Pepére az használ?? Csak azért kérdezem, mert nálunk Nóri nagyokat vigyorog, amikor megemelem a hangomat. Szerintem játéknak fogja fel, oly ritkán kiabálok, hogy azt hiszi anya csak poénból emeli meg a hangjátKép
Márkkal nem szoktam kiabálni, ő még olyan picike, meg amúgy sem hiszem, hogy ez megoldás lehet egy próblémára. Nórival is csak akkor veszekszem, ha önmagára veszélyes dolgot csinál.
A férjem szokott szigorkodni a gyerkőcökkel, de én mindig azt látom, hogy amikor idegesen szól hozzájuk, akkor a gyerkőcök még hisztisebbek lesznek.

Andi!Örülök, hogy nincs komoly baj. Azért ez nagyon ijesztő lehetett.

Timi! Közben megnéztem a babanaplót, Nóri addig bukott sokat, amíg csak mászva közlekedett, kb. 10 hósan állt fel kapaszkodva, onnantól kezdve nagyon ritkán jött vissza kaja.
Remélem nálatok is hamar megoldódik a baj, mikor lesz a hasi uh.?

Megyek, mert már fél órája lógok a neten és ezer dolgom lenne
Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


A kiabálással kapcsolatban:
Én is volt, hogy eréjesen szóltam rá, pl amikor összetörte a tojásokat, vagy a videóba turkál stb, de nem használ, sőt. Azt gondolta, hogy ő is visszakiált, és utána kacagott hangosan. Kis pimasz Kép Ha már most felesel, mi lesz később? Kép
Egyébként én sem hiszem, hogy a kiabálás bármit is megold, meg olyan kicsik, hogy még nem igazán tudják, hogy miért rossz amit csinálnak. Egyébként mi is pont ilyenek voltunk, nem? Kép csak tán videó nem volt Kép

nedinabp
 
 


sziasztok!

unatkozunk itthonKép
Kincső most kente szét a danoninot a szobában, most pedig felmászott a sámlira.
Reggel még állatkerti sétát terveztem, azátn megláttam, hogy szakad a hó.

Edina+Kincső

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Ed,
mi is unatkozunk már 2. napja. Bár már megjártuk a piacot a hóesésben. Brrr, elég volt. Milyen jó lenne, ha kicsit közelebb lennénk egymáshoz, akkor talán nem unatkoznánk.

Moncsi és Levi
monyó
 
 


Sziasztok!
Moncsi+Ed!
Hát én nem unatkozok, alig bírom lefoglalni Matyit. Nagyon-nagyon és még 1x nagyon nyűgös!Kép Jön felülről mind2 örlő foga. Még jó hogy éjszaka alszik+ilyenkor délben is (tegnap 4 órátKép) Legalábbis remélem hogy az miatt ilyen nyüsszöre, mert eddig nem viselte meg a fogzás, de hát az örlő fog az mégiscsak más. Csak gyorsan kibújjanak. Kép

Karmen!
Rendes bolti tejet kap a 2,8%-at. Megmondom őszintén ezt a babatejet csak olyan humbuknak érzem, hiszen az is tápszer, ha megnézed rá van írva hogy 3féle tápszerből áll. Akkor meg adhatnám neki tovább az eddigi tápot is ha mindkettő az. De nem értek hozzá, a doki mondta hogy nyugodtan szoktassam át a tejre, mert eddig sem volt semmi gond a tejtermékekkel.

Megyek gyűjtök egy kis erőt a du-nhozKép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

3* ugrok neki az irogatásnak, mert Kincs 2* kinyomta a gépetKép
Végre elaludtKép Kicsit felborult a rend, mert 9kor keltünkKép
Állatkert kilőve, ha felébred, bebuszozunk a városba Apának szülinapi ajándékot keresni.

Ági, Kincsőnek kezd pici lenni az itthoni mozgástere. másfél szobában rohangálhat, ha kimegyek a konyhába vagy fürdőbe, ordít. Oda meg nem vihetem magammal.Kép

Moncsi, hamarosan jobb lesz, mert a Feneketlen-tó pont középen van, így oda mindketten hamar eljutunk. Ott van egy tuti játszótér is.
Sajna piac nincs a közelben, buszozni kell oda isKép
A jövő hétre beszéljünk meg valamit. Jó?

Kéne főzni, a fiúk szilvásgombócot rendeltek.

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Helloka mindenkinek.
Hát igen nem fenékig tejfel ennyi férfival az élet.
Az első 9 éves lessz októberben(ANDRÁS)
A második 5 éves múlt dec.-ben (CSABA)
A harmadik 3 éves lessz áprilisban(GÁBRIEL PÉTER)
És jelenleg az utsó (ROBIN BALÁZS) most volt 2-án egy éves.
Az elsőt vácott szültem, a többit az istvánba.
Refluxal a Csabával és a Petivel bajlódtam. A Petit meg is kellett műteni, de milyen tortúra után!!!!!!!!
A Csabi fiam mikor megszületett sárga lett és bekerült kék fény alá. 10 naposan bekerültünk a Heim Pálba fertőzés miatt. Egy széken ülhettem, vagy lemehettem volna a koszos anya othonba. Inkább haza mentem. Nem semmi hogy egy szoptatós babával is csak szék jut abban a kórházban. Ez volt dec 25-től. Szép karácsony volt!! 2 hón vissza rendeltek minket egy alvás vizsgálatra, mert kis súlyal született és sárga is volt. Bent tartottak utána minket még 2 hétig(3 széket össze húztam és azon aludtam) de semmit nem találltak, csak azt hogy mélyen alszik és ki hagy a légzése. Akkor is bukott már, de arra nem mondtak semmit. El küldtek minket egy életmentő tanfolyamra a madarászba. Ott megmutattam az ottani dr-nőnek és ott is csináltak egy alvásvizsgálatot. Ott is bent tartottak minket. Ekkor 3 hónapos volt. Na itt megállapították hogy refluxos, vérszegény és lyukas a szíve. A refluxra gyógyszert adtak és a többi meg magától rendeződött. Mondanom sem kell, hogy a két kh. között ég és föld a kül.. A madarászban külön ágy, ételt is kaptam.
A harmadik meg a szülészeten bukott. 3 hónaposan a 3320 g. született gyerek csak 4000 g-ot nyomott. Ez nyáron volt és mikor kerestem egy befogadó kh.-t akkor a tűzóltóba mentünk. De az is 4 nap után be zárt. Nyári zárás. De bent tartottak minket és az alatt a pár nap alatt 5 különböző mérlegen volt mérve. Ez azért fontos, mert mindenhol mást mértek. Amikor hétfői nap bezárt a gasztró akkor lekerültünk az újszülöttre. Csak 3 óránként lehetett etetni, amikor ő akkor evett addig amikor akart.
Holnap folytatom, most mennem kell.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok, sziasztok!!!

Lelépünk Andrissal másfél hétre, de utána TALI, és locsifecsi, babagyönyörködés meg ilyesmi!

Mariann, Barbi, annyit gondoltam rátok, nemhiába, ismét itt!

Vera, üdv nálunk, nem semmi történetek a babókkal! Magyar egészségügyKép

Ed, ha visszajöttünk, tali hamahama. Kincsi hogy viselte az oltást? Hősnő volt?

Orsi, Barbi, szuperek a képek!

Szilvus, gyógyulgass gyorsan!!!

Andris fél 4 óta alszik. Komolyan aggódok, mert nagy sírás volt ma, nyűgösség. Istenem, remélem az influenza elkerüli!!!!!! Bárcsak kialudná magából!

Lépek, pussz mindenkinek, előre, hogy nehogy lemaradjunk, Tomikának boldog névnapot, Barbi Bencéjének, Bálintnak és Andi Lilijének előre is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Edina, Humi, jó pocaknövesztést - még leírni is olyan jóóóKép!

Móki és Andrismazsi, aki jól meg fogja ríkatni a nagyszülőket a lépteivel(titkoltukKép)

Kép
móki
 
 


sziasztok!
Ja, tegnap voltunk tanácsadáson, Kincső 9600g (1 hónapja 9800 g volt), 76cm. Minden ok vele. Az oltást és a vizsgálatot végig ordította. Megkaptuk a papírokat, legközelebb már az itteni dokihoz kell mennünk.
Az oltástól kutya bajaKép

Móki, beugrottam a pöttyös utcai turkába, vettem oldalzsebes, kantáros farmert 600ért, kék ruhát 700értKép
jó utat!
egyedül vagyunk, apa este sörözni ment a haverjaival.

Lépek, mert rosszalkodik az ölemben
ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Vera! Az előbb lemaradt, hogy üdv közöttünk! 4 pasi!!!!Kép Gratulálok hozzájuk. Ha tudsz rakjál fel képet a babákról!
Nem semmi, amit leírtál, szörnyű, hogy miken mentetek keresztül. Mára mind2 fiú túljutott a betegségen?

Most látom, hogy nem is olyan hatalmas a Márk, mármint a nagy átlaghoz képest!!Kép Bocsi, hogy a múltkor úgy el voltam ájulva a súlyától, de nekem nagy újdonság volt a Nóri után, aki 1 évesen 8,5 kg volt.Kép Kép

Na, ennyi nyugi adatott
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Orsi! tényleg nagyon klasszak a képek, Domi is milyen nagyfiú.

Barbi! én csak húzom Orsit, nem merek vele lecsúszni. Én magam régen orraestem egyszer azóta én is félek a lejtön. Ügyes vagy.

Ági! én valamelyik Babapatikában olvastam hogy nem javasolt még 1 évesen tehéntej, inkább babatejet adjunk. Én ezt is betartom majd, muszáj mert férjem sem engedi. Amugy Orsi érdekes. Ciciböl imádja a tejet, de ugyanazt (akkor is ha nem fagyasztott) pohárból nem issza meg. Bezzeg a vizet, azt nyeli.

Vera! nem baj ha igy hivlak?Kép rövidebb. Orsi szerencsére ugy tünik kinötte, neki 9 hósan mertük az ágyát leengedni, én is féltem mütét lesz a vége. Vácot nagyon szeretem, rengeteget voltam ott nyaranta, ott is laktatok? Albumotok van, ahol meg lehetne lesni a fiúkat?

Móki! Mi is titkoljuk mert nem megyünk egy darabig ha meg tudnák itt sirnának a telefonba. Anyosom igy is mindenkinek elpanaszolja ö még meg sem puszilhatta Orsit (egyébként meg sem foghatta, mert Orsi egyiket sem engedi)

Ed! milyen oltást kaptatok, bocs lehet irtad már.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Humi gratulálok a pocaklakóhoz!
Tomikának boldog 1. szülinapot!
Minden beteg babának jobbulást!
Szilvus neked jó munkát!Jobbulást4
Vera üdv itt!
Ed Lilikém is pont ilyen paraméterekkel rendelkezik!
Móki gratulálok a lépegetős Andriskának!
Orsi Domi nagyon édes kis szőke hercegKép
F Kata+ Lili (11 hónap+14 napos)
Kép
f_katalin
 
 


Jó reggelt/hétvégét!

Zsu!
Hogyan sikerült az állásinterjú!? Pepének nem volt gond később a tejcsivel? Matyinak kevesebb a széklete tőle, és keményebb is. Vörösödik a feje mikor nyomja szegénykém!KépKép

Kata!
Lilinek micsoda haja van! Hihetetlen! Van még a családban vöröshajú emberke? Nagon jó a kép!Kép

Móki!
Jó pihenést, a szülőket megrígatni milyen munka ez?! Majd Andris 20 év múlva Veled is ezt fogja tenni hasonló szép dolgokkal!KépKépKép

Felébredt!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: