A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Nóri: megkaptad a levelemet? Elküldtem benne a pénzeket amiket kaptam. Nem akarlak sürgetni, csak ha kiszámoltad, lécci írd meg visszaigényelhetem-e az adőakármit! Az Apeh-nél tényleg rendesek! Nekem is kinyitották a nagy ajtót. Csak odáig el is kellett jutnunk.

Gabi3
inecsg

Gabi!
Milyen címre küldted? Nem arra, ami itt van? ocsenka@freemail.hu
Nem kaptam semmilyen levelet.

Nóri
norcee

Gabi! Irtó édesekKép))

Nóri! Hát, Nekem már nagyon szülnöm kellett volna, szal gondolom nem kímélt a doki.
A friss levegő biztos jót tesz az étvágynak, ezt Én is észrevettem. Ellenben Én minusz 5fok alatt akkor se vagyok hajlandó negyed órárt 1órát le és felöltöztetni. A gangra szoktam Virgát kivinni motorozni, míg Bogi alszik.

Dancsi! Igen, az úgy más. BOgi csak eszik belőleKép.

.:Angi:.
angiszeged

Gabi!

Nagyon szépek a gyerekeid.

Angi!

Jobbulást!

Nóri!

Nagyon jó nektek,hogy nem finnyás a Léna.Remélem,hogy a Noémi sem lesz az majd később.Most nagyon az.

Ildi
tfildiko

Túl vagyunk rajta!KépKép

Megpróbálom összefoglalni a történteket:
Hétfőn reggel 7után pár perccel jelentkeztünk felvételre a fül-orr-gége osztályon. Kapott Lotti pizsamát, név-karperecet,és vártunk, még kb10-12 másik gyerekkel, szülővel.
Később jött az anesztes dokinő, megvizsgálta a gyerekeket,volt akit haza is küldtek, hogy nem műthető (nem irigylem anyukát). Lottival minden okés volt,így vártunk tovább. A 8.40-es műtét lett volna Lottié,de picit csúsztak. 9-kor bementünk egy kórterembe, ott kapott altatóinjekciót, kb 1/2perc múlva be is ájult tőle,elég riasztó volt,zokogtam...
9.05-kor vitték be a műtőbe, 9.30-ig tartott. Műtét után a doki elmagyarázta mi volt, diagnózis: orr és garatmandulák együttes túltengése.9.35-kor hozták ki, intenzív megfigyelőbe került,oda picit bemehettem. Oxigénmaszkvolt rajta, ment bele az infúzió. Vérzett a szívem érte.
1/2 1-re visszamehettem, akkor átkerültünk a "saját" kórtermünkbe. 4-ig csak aludt, meg folyt a száján ki a véres trutyi. Utána nagyon zavart volt, kb. 1/2 6-ig sírt folyamatosan.
6 után meg mintha elvágták volna,felült,hogy "rajzolni akarok". Innentől próbálkoztunk az ivással. 7 után kivették az infúziót. Kapott fájdalomcsillapítót. Majdközölte, hogy "anyukám éhes vagyok,kimegyek nézek valamit hűtőbe". Enni persze nem lehetett,ma is csak pépeset ehet.
1/2 9 körül elaludt. Sokat forgolódott, dobálta magát, ráadásul borzalmas meleg volt a szobában.
Reggel 8kor megnézte a doki, 1hét múlva kontroll.
Utána végre hazajöttünk, és hatalmasat aludtunk!!

Nina! Édi csajszi vagy, bár a sztorit ma olvastam.

Nóri! Szerintem is rendes biztonsági őreink vannak!Kép

Angi! Sok boldog szülinapot Virágocskának!!!!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ildi! A kezelési ktg. jegyenként 90 ft, ennyi a banki költség ugyanis. Szerintem ez fejenként nem olyan sok.

Melinda! de jo hogy Lotti ilyen ügyes, és jol viseli!!

Gabi! Megprobálom akkor beletenni a szájába, de Orsinál ez elég ritka hogy megkostoljon bármit is amit akarok. Szépek a gyerekek nagyon!

Nóri! Ma akartam én is menni aztán eszembe jutott nincs rámpa, igy kihagytam. Viszont az SZTK-ba már be lehet menni babakocsival hátul, ott voltam ma.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Friss kép a mai durmolás utánKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
könnyezve olvastam a történeteteket, örülök, hogy minden rendben van!

Gabi3,
skacok tündérek Kép.

Angéla,
sajna nem volt csak 1 Chamomilla...
A képeket küldd már el lécc mélben. Köszke.
Nekünk nincs semmi bajunk. Egyed a C-vitamint!!!

HAJNI,
Luci drága. Jó a szövege Kép.

Ildi,
örülök, hogy Noémivel minden rendben. Súlya?

Kriszti

Meli,
izgulunk Értetek!!!!

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda:
Örülök, hogy minden ok.
Egyszerűen nem volt időm hamarabb küldeni.

Kriszti:
Lehet kapni vízbázisú filcet. Az nagyon könnyen lejön a gyrkőcről, meg mindenhonnan.
Vandi is imád rajzolni
Kép
Nina
nina74

Melinda, nagyon szorítottam, örülök, hogy ilyen kis ügyi volt Lotti.

Nóri, az evés előtti pihiről: nem mondasz bolondságot. Egyébként szerintem ez felnőtt korban is így van, friss levegőn hamarabb megéhezik az ember.
Mi gyakran délelőtt ebéd előtt elsétálunk a boltba vagy a zöldségeshez. 1 óra séta és jobban alszik délután (mostanság majdnem 3 órát!!!) fél 1-től fél 4-ig. És az evés is jobban megy. A levesből úgy pakolja a zöldségeket befelé, ahogy én panaszkodtam korábban az étvágyára!!!:-)))

Gabi, ebbe a cipóba készítenek a Zorbában ragulevest. Isteni! Hol lehet kapni? Én még nem láttam a Kerek Perecben.

Nina, nagyon jó kép! Nenkünk is hasonló asztalunk-székünk van:-)) Erről mindent le lehet mosni. Falat még nem dolgozta meg a jó lány? Nálunk már volt műremek golyóstoll által.

Angi, talán nem is szerettem volna tudni, hogy mi az az izé.... Hogy bírtad ki?
H
babamama

Angi,
mit adsz pótlásként? Tápit? És cumiból? Elfogadja?

Miért nem akarsz még hozzátápit? Bogi baba már 6 hónapos, nem?

Gabi,
jó fej a virágot nyújtó Bátor baba!

Jozsót ma második ptóbálkozásra sikerült letennem. Kép Aludt ma 2*1,5 órát a teraszon. Talán kezd visszaállni a kis bioritmusa. ha pár napig okés lesz a teraszon való elalvás, majd próbálom újból bent altatni. Mert olyan jó volt eddig, hogy délután én is le tudtam dolni. Mondjuk ha bejön a tavasz, akkor én is alhatok majd vele nyugágyon a teraszon. Kép
Vendég

Nóri:Akkor azért nemkaptad meg, majd elküldöm.

Hajni:Ilyen cipót nem kapsz sehol, esetleg Izbékiné pékségében. A cipót is én csináltam! Kép

Köszi mindenkinek a gratulákat!

Melinda: Örülök,hogy rendben minden. Borzalmas lehetett neked. Nem tudom és hogy bírnám ki.

Gabi3
inecsg

Nina: Milyen ügyi kis alkotó Vandi!

g3
inecsg

Melinda! Lotticicusnak jobbulást, hősként helyt állt a kis drágaKép. MOstmár Te is szusszan6sz, túl vagytok rajta...

Gabi! Hát hallod, Te nem semmi vagyKép. Én_is_akarok sütni ilyen ciopót, ide a titkos recepttelKép! FIzetek is, ha kell;)
Anyum szerint gyönyörűek a gyerkőceidKép

Nina! Vandi nagyon ügyes;)

Dancsi! Nem, 5hós múlt Bogi. Sinlacot adtam csak, meg bepróbáltuk a krumplit, de nem kell Neki. Innentől nem kap semmit 6hós koráig, most megindult a súlya, nem hiszem, h az esti 50mili sinlactól, aggódás offKép

angiszeged

Sziasztok!

Itt vannak fotók a szülinapról:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=9907

A babaneten most nem lehet új albumot csinálni.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde+Tomika
ptünde

Jozsó éjjel sajna mellettem kötött ki. Fél 4-ig aludt, amikoris szopott, majd nem tudtam letenni, mert sírt. odavettem magam mellé és 6-ig aludtunk. Akkor egy alapos hajtépéssel keltett. Kép

Fetrengteünk az ágyban, Jozsó odajött, felhúzta a pizsimet, és elkezdett ülve, elorehajolva szopizni. Totál meglepodött eloször, hogy jé, így is lehet.

Angi,
Jozsónak is volt 5-6 hós kora körül, hogy szinte semmit, de semmit nem hízott, 2 hónap alatt kb. 100 grammot. Pedig evett rendesen. Én letagadtam a doki elott. Különben sem malacot nevelünk, hanem gyereket. Ha nem hízik, akkor nem hízik. Ha eszik, jó kedvu és nem beteg, szerintem felesleges aggódni.

Pont tegnap mondtam a sógornomnek, hogy ne sokkolja magát a baba mérésével (1 hetes), mert tápit úgysem ad neki, enni pedig nem fog attól többet, csak bepöccenti a gyereket a méréssel. Ráadásul a mérleg (nálunk is az volt eredetileg) szerintem nem muködik túl jól, nekünk volt, hogy a fullos mellbol való szopi után kevesebbet mutatott, mint szopi elott. Na, én addig mértem...
Vendég

Tündi! Nagyon jok a képek, a torta klasszul nézett ki!! Tomika olyan nagyfiunak tünik, de ezt máskor is mondtam. Látom a könyveket ö is szereti.

Dancsi! én is bánom már mértem Orsit, de akinek elsö gyereke arra jol rá tudnak ijesztgetni az orvosok. Nekem potolnom kellett mert bealudt a cicibe, a plusz tej sem kellett neki, ált. kiböfizte vissza mindig. Egy idö után ugy döntött nem is hajlando cumibol inni (néha pohárbol is kapott) azota csak cici van vagy viz és pohárból iszik csak. Aztán csak "meghiztunk"

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta!

Már 4 napja eszünk rendesen.(Csak el ne kiabáljam.)7900g.

Kármen!

Én 1000Ft költséget láttam.Rosszat néztem?A London szektorban szerettem volna jegyet a 4.sorban.De így nem foglaltam le.

Nina!

Nagyon szép a lányod.Kép

Melinda!

Örülök,hogy túl vagytok a műtéten.KépRemélem,hogy gyorsan felépül a Lottika.

Tünde!

Nagyon jók a képek.Édes a Tomika.Kép

Dancsi!

Mi most jól aludtunk.KépEgyhuzamban 9 órát.(Egyszer kellett cumit adnom.)Ilyen még csak egyszer volt.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Ismét pocsék éjszakánt volt. Aludtam vagy 2 órát. 4 részletben. Viola egész éjjel ébren volt. Nem szólt Ö semmit, hangja nem volt, csak hangosan szuszogott, matatott vagy a jó fene tudja mit csinált a kiságyban,de éppen elég volt ahhoz, hogy ne tudjak aludni. Mától a gyerekszobában alszok és apa szól, ha felébred (az éhségtöl) a pici. A páromat nem zavarja a hangos szuszogás, szörcsögés...stb de engem nagyon, olyannyira, hogy bár hulla fáradt vagyok, azért ne tudjak aludni! Nagyon rossz alvó vagyok sajna Kép Ha nincs meg minden körülmény, (csönd, nyugalom és sötétség) akkor egyszerüen nem tudok aludni. Amikor Bogi volt picibaba akkor is ez volt. Már bögtem a fáradtságtól,álmosságtól annyira ki voltam, de nem tudtam elaludni!Kép Tegnap délután megpróbáltam aludni. Fél 3kor kidölt a Bogi, meg a pici is durmolt, erre a felettünk lakó törpeterrorista rohangált a lakásban.De egész nap rohangál mondjuk, már rettenetesen idegesít. Nem értem az anyja miért nem viszi le gyakrabban és hosszabb idöre, játszóra vagy sétálni. Mozgáshiánya van a gyereknek! Na szóval feltelefonáltam, hogy csináljon valamit a gyerekével, mert megörülök és szeretnék egy kicsit pihenni. És annyira ki voltam már készülve, hogy elsírtam magam!Szegény felsö szomszédom, most nagyon utálhat, de igazán tekintettel lehetne ránk, hiszen tudja, hogy kisbaba van.Egyszerüen megörülök, hogy egész nap a nagy lódobogást hallgatom, meg, hogy ugrál a gyerek az ágyon, kalapácsol.....stbKép Nekem is van gyerekem, elég mozgékony, de mégsem rohangál a lakásban reggeltöl estig! Naponta legalább 2x viszem le a Bogit és nagyokat szoktunk sétálni, motorozni, futkározni kint. Így lemozogja a fölösleges energiáit. Ezért ha feljövünk kezelhetö a lányom!
Na a lényeg a lényeg, hogy állati fáradt vagyok.Remélem ma délután tudok egy kicsit aludni! Viola napközben nagyon jókat alszik, ilyenkor kéne nekem is...!

Ja most Viola a Bogi ölében alszik, és közbe Bogi nézi a BBC Prime-ot!KépKép Nagyon édesek együttKép

Gabi3: Édesek a gyerköceidKép Ti terveztek 3. babát??? Ha igen, mikor, nagyjából? Ha nem titok!

Tünde: Nagyon tündéri Tomika a szülinapi képeken. Micsoda torta Kép Rakétás? Kép Nem félt töle Tomika??? Mégeccer gratula a szülinap alkalmából!

Angi: Hihi, jó fej Virág, hogy bemászik Bogihoz! Szereti ezek szerint...Kép Csak Te meg frászt kapszKép

Na megyek reggelizni!
Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Sajnálom,hogy nem tudsz aludni.És mit mondott a felettetek lakó?Igazad van,hogy szóltál.Délután próbálj meg pihenni!

Ildi
tfildiko

Ildi: Nem tudom mit mondott, mert kinyomtam a telefontKép Tudom, bunkó voltam, de már nagyon a bögyömbe voltKép és bögnöm kellett Kép
Viszont örülök, hogy nektem meg jó éjszakátok volt.Kép Nagyon rendes volt Noémi, hogy hagyott benneteket pihenni.Kép PusszantomKép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ildi! Minden elöadásra amire árulnak jegyet összegtöl függetlenül 90 ft (Áfával) jegyenként a kezelési ktg. Irják is, de nekem igy is számolt. Ha irsz nekik levelet elég gyorsan válaszolnak amugy, ha gondod lenne mégis.

Enikö! Én is éber alvó vagyok, ezért sem tudnék Orsival egy szobában aludni. Nyaraláskor kellett, folyton felébresztett azzal is ha megmoccant. Megértelek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri! Irtam neked 1-2 hete, nem kaptad meg?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

Átadom a puszit.(Most alszik.)Próbálj meg pihenni!

Kármen!

Ti mikor mentek?Melyik szektorban fogtok ülni?

Ildi
tfildiko

Ildi! igazad van mert most ezt olvasom: A szolgáltatás díja jegyenként 10 % + 50 Ft, mely az ÁFÁ-t tartalmazza
Én 5000ft-is jegyeket vettem, arra 90! ft volt a kezelési ktg./jegy. Annyit is vontak le a számlámról.
Most probáltam foglalni jegyet ugyanott, valoban 550Ft kezelési kötséget számol, tényleg nagyon sok! Tegnap reggel még tuti 90 ft-ot irt, akkor utána emelhették meg hogy én vettem jegyet!
Bocs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Hol lehet Szegeden jegyet venni a szabadtérire?Én már 4 éve voltam utoljára.Akkor úgy kaptuk a jegyet.

Ildi
tfildiko

Ildi! aug. 19 Turku szektor 4. sor, pont a 7000 ft-os jegyek mellett, legelöl azért is örültem hogy itt csak 5e a másik oldal 7e.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! A jegyiroda irtam nekem, hogy a jegyeket ma 10 órától kezdik árulni az Áttrium üzletházban (Kárász u) levö jegyárusitóhelyen (nem tudom ez bodé v. üzlet)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

A szektorok elhelyezkedését meg lehet valahol nézni?Én nem találom.Bocs,a sok kérdésért.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Gabi, ez igen! Nagy szakácsnő lehetsz, irigyellek, én pocsék vagyok:-)

Tündi, klasszak a képek. Ha nem mondtad volna, el se hinném, hogy s.k. torta!!! Volt nagy buli, Tomi is élvezte, látszik rajta.

Ildi, mi tavaly 4-szer is voltunk a szabadtérin, ebből 1 előadás borzasztó volt. Úgy emlékszem, a London középen elöl van, mellette jobbról a Róma és talán balról a Párizs. Szerintem a London mögötti a legideálisabb. Valahol van egy papírom erről, ha megtalálom elküldöm.

Milyen előadások lesznek?
H
babamama

Dancsi! Teljesen 1et értek, nem is a nem hízás miatt, inkább az evések utáni éhesnek tűnő sírás miatt adtam sinlacot. Tegnap csak 30ml anyatejet adtam pohárból, és 1ig aludt 8tól, szal biztos nem éhesen aludt el. Innentől kitartok fél éves koráig, meg is bántam, h bekavartam...

Enikő! Sajnálom, h nem könnyű! Figy, most beteg vagyok, azért nem vittem a mérleget, remélem a hét második felére jobban leszek, akkor elugrom vele, ok?

TÜnde! Irtó jók a képekKép. TOmika nagyon szép. A Te szemed hogy csillog a boldogságtól, nagyon jól nézel kiKép

angiszeged

Sziasztok!

A kajás topikban leírom a recit!

Angi:Éppen akartam írni, hogy milyen kedves volt Anyukád! Jól be is vásároltunk, még tudtam volna vásárolni, de annyi játékunk van, mint a szemét. És Fló még csak 3 éves! Négy összecsukhatós rekesszel!

Tünde: Tomika nagyon aranyos! A torta tényleg nagyon jó lett, bizti finom is volt!

Enikő: Igen szeretnénk harmadik gyerkőcöt. Nekem mindig ez volt az álmom, és Zoli is szeretné. Monsjuk nem lesz könnyű, de valahogy megoldjuk. Persze függ attól is hogy Zolinak hogy lesz munkahelye. Tudod fizetni kell a hitelt is még 20 évig. Már írtam mikor szeretnénk. Ha Bátor betölti a kettőt utána, hogy következő májusra szülessen, ha lehet, bár ez nem biztos, hgoy bejön. Zolinak egy kérése van, hogy lány legyen. Hát nem tudom ezt hogy teljesítem. Kép
Én is ilyen voltam az első néhány hétben. Bátor minden szusszanására felébredtem, két percenként kapcsoltam a villanyt, kibüfizett-e vagy mi van. Borzalmas volt.

Gabi3
inecsg

Ja, és az elmaradt dömperezős kép! ma is gyakorolták, így fényképeztem most. És készen van a falvédő eleje!

Kép

Kép
inecsg

Sziasztok!

Tündi, nagyon jók a képek, tényleg jó néz ki a torta, Pipinek is volt "tüzijáték" rajta. Tényleg látszik, h mindannyian szerelmesek vagytok Tomikába:-)))

Enikő, húúh szegénykém, aludj délután legalább, bár tudom, amennyire ismerlek, benne van a sajtkukac a hátsódba, azért is nem alszol. Szomszédilag megértelek, nálunk is állandóan rohangál a felső szomszéd csemete, meg állandóan porszívóznak, ajtót csapkodnak, stb. Persze amikor Pipit altatom. Én nemes egyszerűsséggel elkezdem verni a radiátor csövet, az kitűnően vezeti a hangokat:-) Szerencsére veszik az adást és kicsit lenyugszanak.

Lottinak és Melindának gratula a "túléléshez". Nem lehetett egyszerű a maszkkal, meg infúzióval fekvő gyereket, nekem is a szívem szakadt volna meg.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Gabi, gyönyörűségesek a gyerekeid:-) Azt hiszem ebbe tuti egyet értünk:-)))

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ildi! Hajni! http://www.szegediszabadteri.hu/main/index_main.php?hova=1&nyelv=0
itt van a nézötér és az elöadások is
http://www.szegediszabadteri.hu/main/index_main.php?hova=2&nyelv=0

Gabi! te varrtad? nagyon tetszik. Meg a gyerekek is, de ezt már ugyis tudtadKép Flóci mikor kezdi az ovit?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi! Atyaég, mennyit nőttek megint. Flóra kész nagylány, sokat okosodott a tekinteteKép
Mondta anyu, h jött vmi fűzö9s facucc, össz 2darab, az egyiket eltette Nekünk, a másikat Ti vittétek el. Milyen? Elfelejtette ma elküldeniKép
Ez a falvádő gyönyörű! Te ilyeneket tudsz? Darabokból varrtad össze? És mi az, h a teteje? Ez így még nincs kész? Bocs, de minden kézimunkához lámer vagyokKép.

angiszeged

Karmen: Igen, a falvédőt én varrom, de még nincs kész, pedig már 3 hete csinálom.
Fló szeptemberben kezdi az ovit, itt Algyőn. Nem is tudnám bevinni minden reggel Szegedre. Kíváncsi leszek hogy viseli. Azt hiszem áprilisban lesz a beíratkozás.

Angi: Igen, darabokból van, de még tényleg nincs készen. Most jön a java, mert a bélést és a hátulját, meg a fülecskéket is rá kell varrnom, amivel felakasztom. Utána már csak arra kell várnom, hogy Zoli felrakaja a falra. Kép És hatalmas. 2méterx1méter.
Nagyon jó a gyöngy, még nem kapta meg Flóra, majd valamilyen alkalomra. Pl. Bátor szülinapjára. Igényes nagyon. Már van gyöngyünk,de az pocsék műanyag, ráadásul hupiszínekben.
Annó Flónak sok ruhát varrtam, míg pocakban volt. De nagyon amatőr vagyok.
Egyébként elrontottam a mintáját,mert a bordó és a kék négyzetek v alakban jöttek volna, de már az utolsó csíkot varrtam össze,mikor észrevettem.

Nagyon kedvesek vagytok, hogy így dícséritek a kölykeimet, de azért néha Flóra borzalmas tud lenni az öccsével együtt. Bátor ma állandóan a virágföldet bányászta. Flóra meg néha úgy csinál, mintha értelmi fogyatékos lenne. Pedig nem az! Kép

Anita: Igen, egyetértünk! Kép

Hajni:Azért volt, hogy 3x egymás utáni vasárnap lángost kellett enni a családnak, mert nem sikerült, csak 3-adjára. A múlkori fánk...abból még én sem ettem,olyan lett. Kép Csak próbálkozom.

Gabi3
inecsg

Gabi! Én tudok olyan lángost amit tuti nem tudsz elrontani, ha érdekel. Én nagyon finom. A maradékot hütöbe teszem ott is tovább kel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! Tudtál venni jegyet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! Tudtál venni jegyet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Már annyiszor akartam kérdezni volt már aki vett narancslekvárt? Sajna vettem, jó drága volt, keresü nagyon, irtó vacak az ize. CSak palacsintában tudjuk megenni tejszinnel. Néztem az üveget rajta van hogy cukor nélkül, lehet hogy a többiben van? Azok nem keserüek, van akinek van bevált fajta?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Megköszönném a lángos receptet, a szegedi kajás topikban Angi írt egy egyszerű narilekvárt.

GAbi3
inecsg

inecsg

Karmen,
beleszóltam kicsit, elküldtem a fenti topicba a lángos receptjét - ahogy én ismerem.

Lányok,
influenza járvány van!!!
Sok-sok folyadék és C-vitamint javasolnak ellene.

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi,
ez a falvédő fantasztikusan jól néz ki! Meghajlok Előtted Kép!
Gyermekeid gyönyörűek még mindig.
Szép a házatok is - amennyi látszik belőle.

Tünde,
megnéztem az albumotokat, látom mostmár kinek a szemét örökölte ez a Férfiú Kép!
Szépek vagytok nagyon!

Angéla,
benga-tünetek? Hogy vagy?

Szomszédok: nem tudom, ki az a bunkó, aki rendszeresen este mos, de tele van vele a hócipőm. A mosógépje tegnap este fél tízkor centrifugázott (10 percenként, nem tom milyen mosógép ez), tegnapelőtt pedig este 9-kor Kép. Nagyon mérges vagyok.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kármen!

Köszi minden infót,még nem rendeltem jegyet.

Hajni!

Köszi.

Kriszti!

Ne legyél mérges,fő a nyugalom.Kép(Én is az lennék.)

Gabi!

Nagyon szépek a gyerekeid.

Ildi
tfildiko

Kriszti! Én is este mosokKép SZinte mindig, a szomszéd is ide is lehallatszik de szerintem este 10-fél 11ig ez normális. Hamarabb sose jutok oda, vagy lejár a gép és nem tudok kiteregetni mert Orsit ha egyedül hagyom üvölt.
Centrifuga program szerintem fél óra mindösszesen.

Hajni! Neked akartam már mesélni hogy Molli is amig nem volt másfél éves sirt ha elmentünk itthonrol, szomszédok mesélték. Szerencsére nálunk mindenki megértö volt, senki nem jelentett fel. Nagyon szeretik a kutyusunkat, azota meg már nincs sirás. Nyilván meg kellett tanulnia ha elmegyünk akkor sincs elhagyva, de ehhez kellett egy türelni idö. Remélem a szomszédotok kutyusa is megtanulja idövel, szerintem meg a lakóknak is belátobbnak kellene lenni. Igaz nálunk éjjel nem volt sirás, inkább nem mentünk el hogy ne hagyjuk itt, az valoban gázosabb lett volna.

Kriszti! miért lenne baj, én is megirom majd a mi receptünket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Gabi, szuper a falvedo, es a gyerekek is tunemenyesek! A cipot majd kiprobalom. A Ti gyongyotok is gyumolcsos? En is vettem hasonlot, csak nagyobbak a golyok.

Tunde, hatalmas Tomika, es most latom mennyi foga van. Kép

Hajni, ezek szerint Ti is szeretitek a Zorbat? Mi csak a cipos raguleves miatt jarunk oda.

Melinda, sokat gondoltam Ratok, jo, hogy tul vagytok a muteten!

Eniko, szerintem mindenkinek ilyen az elso nehany het. En sem tudtam a gyerekkel egy szobaban aludni, minden moccanasra felebredtem. Aztan az ember egyszer csak lehiggad.

Ma szuper napunk volt, Krsitof annyira aranyos, egesz nap csak puszilgattam volna. Pedig jon a masik foga is, mar erzem a hegyet.

Agi
agi77

Ági: Igen, gyümis a gyöngy. Van benne körte, dinnye,meg alma vagy bari.

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: