A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Kép

Zituska
2. cn.

Köszönöm a köszöntést Tündi, Saci, Zitus! Aranyosak vagytok!
Gratula a zebrásunknak, mindenkinek minden jót (babát) kívánok! Majd jövök. Mostanában nem vagyok írkálós kedvemben.

Sziasztok:
Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Én próbálom kitámasztani a szemem az éjszakai nemalvás után.
Ezek szerint pont álmatosnak kéne lennem? Érdekes, én amúgy olyan jókat szoktam aludni, szerencsére a kisfiam is hihetetlen alvókával rendelkezik már csecsemő kora óta, így nem panaszkodhatom. De most mégsem megy az alvás, és pont azóta, hogy elkezdtem a gyógyszereket.
Na, majd talán ma esteKép
Most még mindig negyedet szedek a bromóból és holnaptól emelem az adagot. A clostytól eddig még nincs különösebb bajom.

Hú, lányok, nem semmi pénzbe kerül a lombik. Én azt hittem, hogy a TB támogatja ez első 3 próbálkozást. Ha nem sikerül, akkor minden alkalommal ennyit kell fizetni?

Ági, nekem is 2x1-et kell szednem a clostyból. Talán hívd fel a dokidat, biztosan meg tudja mondani, hogy most mi van. És nem voltál nagyon rosszul????

Na, megyek dolgozni is kéneKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Agi Kép
Ne foglalkozz vele.. én a lombikkor 2 nappal tovabb szurtam magam egy szurival, emit csak az első 3 napban kellett volna használni.
Ha nem lettél tőle rosszul, akkor semmi gond. Egyébként 2*1 a dózis Kép

Saci Kép
értem, értem Kép
ez a "mossák, vasalják" nagyon tetszik Kép
DE! Ha Te a Kaálin kiakadtál, akkor a BMC nem fog menni. Mert a Kaáli ezerszer emberibb, mint a BMC. Nincs annyi ember, nem kell annyit várni... stb.
(nehogy kötekedésnek vedd, de a spremavizsgálat miatt egy meddőségi centrumban nem kell suttogni... oda minden pasi amiatt jár!!!)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pirus Kép
A TB az első 5-t támogatja, de a gyógszer árán csak 50%os a támogatás (így jött ki a 120e Ft).
Nekünk az első sikerült!

Egyébként az eljárás díja 350-450e Ft lenne, ha ki kellene fizetni! Na, ezt fizeti ki 5 alkalommal a TB.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép igazad van...mindenki sperma ugyben megy oda...
saci

ÁgiKép
Ugyanezt én is megcsináltam, először 1*2-t vettem be este, aztán bepánikoltam, hogy rosszul csináltam. Felhívtam a dokit és ő megnyugtatott, hogy mindegy, hogy szedjük. Ekkor tértem át a 2*1-re és az égvilágon semmi baj nem lett belőle, csak sok szép tüsző! Úgyhogy nyugi!Kép
Hajni
hajnesz

Nem lettem rosszul a dupla clostytól, sőt semmi bajom nem volt. Kép
Tegnap este a férjemnek 38 fokos láza volt. Coldrex+ algopirint adtam neki. Csináltam egy eukaliptuszolajos forró fürdőt neki, utána dunyha alá nyomtam. Szegény úgy leizzadt, hogy éjszaka lezuhanyzott még, utána vissza a paplan alá (ágyneműcsere az éjszaka közepén Kép) És reggelre semmi baja. Kép
Mondtam neki, hogy a jövőhéten inszem és meg kell, hogy gyógyuljon, hogy sikeresen belevághassunk a dologba. Kép

Kép

Kép
pkagi

Köszi lányok. Kép Megnyugodtam. Kép

Kép

Kép
pkagi

Jázmin
NAgyon sajnálom! Kép

Noémi
Mi kitartunk, ugye? Kell még zebrás Évi mellé ebben a hónapban! Kép Bár kezd a hitem elszállni...

Tündi
Vendég

jajjj, Jazmin!! Kép ne sirdogalj! nagyon sajnalom, de nezd meg, most elkezdodott a zebrasodas,,es MI jovunk!!
Tundi! meggyogyultal? jo, hogy visszatertel...

saci
saci

Pirus Kép
Én bromot szedek és álmosabb vagyok tőle általában, de én is rosszul aludtam ma. Szerintem a holdtól van. Legalábbis én már máskor is észrevettem, hogy hatással van rám.

Jázmin Kép
Sajnálom Kép. Ne legyél szomorú, szorítunk Neked továbbra is Kép

Ági Kép
Nem ijesztgetni akarlak, de a magas láz tönkreteheti a spermiumokat és 72 nap alatt regenerálódnak. Nekünk is a rossz spermaképre először azt mondták, hogy a miatt van, hogy lázas volt a párom (38.5), mert az akár teljesen kiölheti a spermiumokat.

Saci Kép
Szerintem ne gondolj arra, hogy lombik esetleg kell (nem fog) Inkább koncentrálj az inszemekre. Az is sikerülhet (sikerülni is fog, mondjuk a következő Kép). Aztán ha mégis kell (bár, mint mondtam nem fog kelleni), majd kitaláljuk mi a legjobb megoldás.

Orsi Kép
Nálatok hogy volt, egyszerre kellett kiváltani minden gyógyszert? Nem tudom mennyi pénzt vegyek ki a bankból.

Tündi Kép
Higgy! Lesz zebrád Neked is.
Én az enyémet megrendeltem március végére és amikor érdeklődtem, azt mondták, már a tiéd is útban van. Nem is értették mért nem ért még ide, szerintük már a múltkor meg kellet volna érkezzen. Kép
Stellának küldöm rajtad keresztül a drukkokat Kép

Megvan a rákszűréses papíromra a pecsét. Most már csak az andrológus van hátra délután, aztán csendben várom a mensit Kép
Remélem nem fog problémázni és megírja. Izgul-izgul Kép

wish

Wish Kép

Remélem, hogy nálunk nem tette tönkre. Olyan szupi volt a férjem spermaképe, hogy remélem még így is lesz bőven mozgó kisfickó. Kép

Egy este alatt elmúlt neki, úgyhogy reménykedem.
Mindenféleképpen megnézik úgyis ugye mielőtt csinálják az inszemet?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Lányok!
Én sem tudtam aludni az éjszaka, és arra az elhatározásra jutottam, hogy nem húzom az időt a tétlenségemmel, lehet, hogy már így is többet vártam a kelleténél, úgyhogy reggel kértem konzultációs időpontot a BMC-ben. Valaki azt írta, hogy min. 1 hónap a várakozási idő, nos már márc.17-én mehetünk is a férjemmel. Nagy reményekkel állok a dolog elébe, remélem nem fogok pofára esni.

Kép
Kép
szilva069

Azért egy kicsit parázok Wish. Kép
De optimistán kell hozzá állni a dolgokhoz.
Bízom, bízom, bízom............ Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilva gratula ez már egy nagy lépés. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish, koszi!!! edes vagy, es igazad van.
en is a marcius vegere alltam ra,,mindenki akkor lesz terhes? jajj de jo! akkor csapunk egy bulit! - repakoktellal pl.
es orulok, hogy megvan az a pecset..
es izgulok erted/tek.

Szilva,,hat senki sem aludt? (en igen, mondjuk,,de azert mert ejszakaztam,,es a bor segitett...Kép )
nagy dontest hoztal, de akkor elindultatok az uton! CSak igy tovabb
saci

Lányok. Kép
Venni akarok vitaminokat a páromnak és magamnak. Nehogy véletlenül a kelleténél jobban beleessünk a betegségekbe.
Ajáljatok nekem mit vegyek.
Lehet az gyógytea, vitamin stb...

Köszi Kép

Egyébként a nem alvósaknak: Melegfront jön és ez sok emberre hatással van. Pl. nem alvás, fejfájás.

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép
Úgy tudom, mindenhol így van. A Kaáliban az első 6 napi gyógyszert írják fel (mert a 6. napon van UH és az alpján döntik el, hogy mennyi kell a folytatáshoz). Nekem az első kör az olyan 60e Ft körül volt, de szerintem a dokid biztosan tudja a pontos árakat.
Aztán a folytatá úgy ment, hogy mindig a következő UHig kaptam meg a gyógyszereket.
Tudod, mindenki másképp reagál, így van, akinél csökkenteni/növelni kell a normál adagot.

Ági Kép
Sima vitamint akarsz? vagy direkt a párodnak valamit?
Én centrumot szedek, de az Elevit is jó.
A párommal meg régebben E vitamint etettem, hogy javuljon valamit a kisfickók állapota - de nekünk nem sokat használt.

Csajszik Kép
Tudom, ne panaszkodjak... de nekem nincsenek alvási gondjaim... örülnék, ha aludhatnék.
Úgy nézenk ki az éjjelek, hogy olyan 11 körül lefekszem majd kelek: 0.30 1.40 3.30 5.20 7.00 ... ezek az utolsó éjszakánk adatai votlak Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi de jó hogy itt vagy. Kép

Konkrétan most ezt az influenzát akarom kivédeni úgy, hogy turbózzuk magunkat vitaminokkal.

Néha belegondolok, hogy ugye nekünk azért sokkal nagyobb az esélyünk, hogy ikreink legyenek, mint másnak aki spontán esik teherbe. Kép
Milyen ikrekkel? Nagyon nehéz?

Kép

Kép
pkagi

Remélem a régi nőgyogyim nem fog megharagudni, hogy kicsit megkerültem őt, mert a Closty-kúra előtt azt beszéltük meg, hogy végigcsinálom a 3 hónapot, aztán visszamegyek hozzá, csinál UH-ot, aztán ha nincs eredmény akkor megyünk tovább a BMC-be. De ha még tovább várok az még + 3 hónap... Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ági,
Kicsit lemaradtam, csak ma sikerült visszaolvasni a hozzászólásokat. Nekem az inszem előtt kedden 9-kor adták be a choragont, és csütörtökön 1/2 11-kor csinálták az inszeminációt. Mikor mész a dokihoz? Nekünk előtte 3-5 nap önmegtartóztatást írt elő.
Én is úgy tudom, hogy a dokink a Jánosban csinál lombikot. Csak azt nem tudom, hogy a stimulációs időszakban is oda kell-e járni, vagy a Schöpfibe. Te hallottál erről valamit?

Barbi,
Ment hétfőn tőlem is a drukk, csak nem tudtam belépni a társalgóba, mivel karbantartás volt. Jól vagy?

Wish,
Nagyon jó, hogy végre tudjátok, merre tovább. Olyan sok embernek sikerült már itt a lombik, ha lehetne választanom, én sem próbálkoznék sokáig az inszeminációval.

Hajnesz,
Mi van Veled? Egyenlőre még csak fogigátlót szedsz?

Matchi
matchi

SzilviKép

Ez a beszéd, örülök, hogy ilyen elhatározásra jutottál, ne is teljen az idő a szomorkodássalKép
Majd drukkolok, hogy 17-én minden rendben menjenKép
Szerintem nem fog megsértődni a nőgyogyid, ez természetes, hogy nem akarsz várni még 3 hónapot!

JázminKép
Sajnálom Én is hogy nem sikerült, de kitartás, majd a következő hónapba már jössz utánamKép

Üdv
Évi
evike1975

Szilva
Minden elvesztegetett hónappal csak egyre keserűbb leszel. Ha van módod és lehetőséged előbb lépni, akkor meg kell tenned, magad miatt! Jól döntöttél szerintem.

Wish
Köszönöm szépen!
Már megint a posta..... Kép Kép

Tündi
Vendég

Ági Kép
hogy állsz a homeopátiával?
Abból van direkt influenza elleni gyogyó is. Ez megelőzésre is jó.
A neve: oscillococcinum
adagolás - hetente egy tubus, ha megelőzésre szeditek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Matchi!
Igen, még nyomom a fogigátlót. Nekem ez az egyik legnehezebb része a lombiknak, olyan lassan fogyogatnak azok a bogyók...Viszont már megvan minden receptem, alig várom, hogy kiválthassam a nagy zsák szurit!!!Kép Az a jó, hogy maradt néhány gyógyi múltkorról, így nem is lesz annyira drága!Kép
Nálatok mikor lehet tudni valamit?
Hajni
hajnesz

Hajnesz,
7-én, bár mint korábban is írtam, szerintem ez a hónap csak arra volt jó, hogy ne várjuk feleslegesen az idő múlását.

Szilva,
Szerintem is jól döntöttél, én is azt csináltam volna a helyedben.

Orsi,
Én új vagyok itt, azért nem ismerem az előzményeidet. Elősztör is gratulálok Neked a babákhoz, gondolom dupla energiákat kötnek le.
Olyan rendes vagy, hogy visszajársz a fórumra, és segítesz. Hihetetlen, hogy milyen sok mindent tudsz ezzel kapcsolatban. Te is az egyik olyan sikertörténet vagy itt, aki sokaknak reményt adsz arra, hogy ne adják fel.

Noémi,
Neked mikor lesz eredményed?

Bogi,
Sikerült megtudnod, csinálnak-e inszeminációt a 4 napos ünnep alatt? Bár ha jól reagálsz a gyógyszerekre, talán hamarabb csináljátok.

Matchi
matchi

Matchi, azért drukkolok Neked! Reménykedni mindig lehet! Kép
hajnesz

Hajnesz,
Ez igaz, és köszönöm. Olyan kár, hogy én nem láttalak, ha egyszer újra összefutunk a folyosón, remélem odajösz hozzám.

Matchi
matchi

Drága Tündi Kép hát hogyne tartanánk ki! Be kéne már csukni ezt a fránya topikot KépKépKépKép

Szilvi Kép Nagyon ügyesek vagytok! Ez a beszéd! A konzultációs időpontra vigyél magaddal leletet, ha van. Nagyon szorítok!!! Barbinak Kép aznap lesz inszem eredménye Kép Dupla drukk!!!

Hajnesz Kép) Tripla drukk Kép !!!!

Matchi Kép jövő héten kedden! Nőnapon! Kép Izgulok ám rendesen.

Orsi Kép én meg álomkorral kűzdök Kép ez is nagyon rossz. Kép
Vendég

NoémiKép
Tripla? Hú, köszi!!! Annyi vidámság és energia sugárzik mindig az üzijeidből, olyan jó olvasni Téged! (még ha van is bennük néha 1-2 lila fejecske...) Jön a tavasz és a tavaszi fáradtság, biztos azt érzed! Kép
hajnesz

Matchi Kép
Én úgy tudom, hogy a lombikra a stimut megcsinálja a doki a Sömpfiben.
Viszont mi már ugye nem jutunk el odáig. Kép
Elég lesz nekünk az inszem. Kép Bízni. Kép

Orsi Kép
Nem szívesen használnék most homeopátiás szereket, mert a pm gyógyszert és ugye a closty-t is szedem és ehez már orvos tanácsát kellene kikérni (én legalább is így tudom). Csak immunrendszerünknek szeretnék egy kis pluszt adni.

Evike Kép
Megismételted a tesztet?

Jázmin Kép
Kitartás, látod elkezdődött a zebrás időszak. Kép

Noémi. Kép
Már jövőhéten eredmény. Kép Hogy telik az idő. Kép Nagyon szurkolok ám. Kép

Lányok Kép
Mindenkinek megy a drukk. Kép Olyan sokmindenkiért lehet most izgulni. Kép
Előre a zebrákkal. Kép

Kép

Kép
pkagi

Hajni neked ez a 2. lombik?
Lehet, hogy csak félreolvasok a szavak közt? Kép

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Nem olvastad félre, igen, a másodikat kezdtük. Rohan az idő, ami egyfelől rossz is, de rövidtávon azért jó, mert hipp-hopp, már itt is a köv. - remélhetőleg utolsó - lombik Kép
hajnesz

Hajni neked aztán megy a maratoni drukkhalmaz. Kép
Mikorra várható a lombik?

Kép

Kép
pkagi

Noémi Kép
Ne akarjuk bezárni a topikot, hiszen mindig lesznek akik babára várnak és kell nekik segítség Kép Nekünk is jól jött Kép Csak szimplán babásodjunk, oké? Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép úgy gondoltam KépKépKépKépKépKép

Hajnesz Kép biztos az utolsó lesz! Kép
Vendég

Szia PkagiKép

Nem ismételtem meg, majd csak péntek reggel, utána hozom a híreketKép

Üdv
Évi
evike1975

Ági Kép
Ne izgulj, ha eleve strammok voltak a kiskatonák, akkor reméljük a visszaverték a láz támadását Kép
Mi FLP-s vitaminokat szedünk. Szerintem akármelyik természetes vitamint forgalamazó cég vitaminjai jók lehetnek. Ha viszont gyógyszertári, akkor én a magyar gyártmányúakat prefereálom. Szerintem az talán jobban a "magyar szervezet" igényére van igazítva. Vagy ez hülyeség? Egyébként Neked az Elvit is jó lenne, a baba miatt. Szerintem Kép

Szilva Kép
Szerintem is jól döntöttél. Ha újra kezdhetném, én is elöbb fordulnák szakemberhez Kép

Orsi Kép
Köszi, készítjük a pénztárcánkat Kép

Noémi Kép
Álomkór? Az nem olyan rossz tünet Kép

Hajni Kép
Olyan jó, hogy jó kedvű vagy Kép Meglátod hamar elfogynak a fogigátlók és sor kerül a sikeres lombikra Kép

Egyébként szerintem nálam az idő a 22-es csapdája. Annyi melóm van, hogy villámgyorsan elröppenek a napok ha dolgozom, viszont egy csomoszór nem tudok a munkára koncentrálni a hülye kis gondolataim miatt. De kezdek lehiggadni, bár nagyon kínkeservesnek tűnt kivárni az időt egyik vizsgálattól a másikig, utólag úgy látom, hogy november óta, amikor elkezdtük a kivizsgálást, elröppent az idő.

Most éppen tűkön ülök. Várom, hogy hazaérjen a kedves az andrológustól.

wish

Hajnesz Kép nem fejeztem be a mondatot: Az utolsó lombik KépKépKépKép és tényleg vidám vagyok. Legalább is most.
Aztán jövő hét kedden meg legfeljebb összeszedtek kiskanállal és folytatjuk tovább. De remélem nem lesz rá szükség KépKép Ugye összekanalaztok?

Ági Kép ez a tavasz remélem tényleg sok zebrát küld ide hozzánk, végül is már meleg van, azt jobban szeretik Kép
Vendég

Wish Kép nem hülye kis gondolatok azok, hanem úgy 3 kilósak! Kép szóval csak ábrándozz! Szerinted én ennyi hozzászólással mennyivel kevesebbet dolgozom a 8 órából? KépKépKépKépKépKépKépKép

Nagy igazság meg közhely: Az életet előre éljük. De csak utólag értük meg. Ezért röppennek el olyan gyorsan a hónapok meg évek, ha visszagondolunk. Orsi Kép remélem egyet értesz KépKépKép
Vendég

Noémi Kép
"3 kilós gondolatok" KépKépKép
De végül is számítógépes munkát végzőknek jár egy csomó pihenés. Mondjuk, hogy mi azt töltjük a Babanettel (a számítógép elött persze Kép)

Egyébként nem tudom miért kellene téged összekanalazni. Annyira szétesel majd, ha meglátod a második csíkot? Kép

wish

Igazad legyen! Kép de biztosan szétesek két és fél év után KépKépKépKépKépKép el se hiszem majd!

Ráadásul vérvétel, úgyhogy nem is látok majd csíkot csak ha már tudom, hogy látni fogok. Na ezt jól megaszondtam Kép
Vendég

Wish Kép
Az ELEVITRE gondoltál? Vettem. Nézegedtem mindenféle multivitamin készítményt és mindegyikre rá volt írva, hogy terhesség esetén csak akkor szedhető, ha konzultált orvosával. Gondoltam vitamint akarok és nem olyat, amit ha esetleg terhes leszek izguljak, vajon ártottam e vele a babának vagy sem. Így maradt az Elevit, mert ugye az vitamin és a terhesek is szedik.

Rá volt írva, hogy a tervezett terhesség előtt kezdje el az ember 1 hónappal szedni. Én tervezem. Kép
(belegondoltam, hogy ha tényleg elkezdtem volna ezt szedni, akkor már mióta szedném Kép)

Kép

Kép
pkagi

Matchi!
Ma voltam a dokinál, sokkal okosabb nem lettem. Kiszámoltuk együtt is, hogy akármit csinálunk, a négynapos hétvégére esnek a következő inszemek. Azt mondta, holnap megkérdezi az andrológiát, hogy ők hogy dolgoznak ezen a hétvégén,így rajtuk múlik a dolog. Holnap délelőtt kell felhívnom, hogy mit intézett. Őszintén szólva a munkahelyem miatt is jól jönne, ha megcsinálnák.

Azért én nagyon szorítok Neked 7-én.

Noémi!
Neked pontosan mikor derül ki? Tudom, hogy a jövő héten, csak a pontos napot nem.

Saci!
A cickafark és palástfű teát iszom én is, a 3. és 14. nap között. Igaz, hogy nem zsályával, meg nem is együtt, hanem mindkettőből egy-egy csészével. A palástfű nem is olyan rossz.

Wish!
Mi volt az andrológusnál?

Nina!
Hogy vagy? Ugye már jobban?

Zita!
Kívülről már láttam az éttermet! Nagyon szupi!Amikor mentünk a dokihoz, arra kanyarodtunk. Hamarosan leteszteljük az étlapot is!

Bogi
bogi1975

Megvan a papírunk Kép

wish

Sziasztok!Kép

Egész nap nem engedett a gép a BnetreKépKépKép

Bogi!Kép

De jó!!Kép gyertek minnél hamarabb!!!Kép

Jázmin!Kép

Ne szomorkodj!!!KépKép
Csak optimistán!Kép - bár nagyon jól tudom, hogy ez milyen nehéz!!

Ma megkaptam az első Gynevac-ot!
A szuri egy ici-picit sem fájt!Kép Most érzem egy picit a balféltekemKép, de egyáltalán nem vészes!Kép

Idemásolom annak a cseppnek a leírását, amit szedek! Ez egy homeos cucc, elég ígéretesnek tűnik!
Hátha segítek vele valakinek!Kép

Gynex

Bioinformációkat tartalmazó, széles körben alkalmazható, regeneráló készítmény, amely gyógynövényekből, illóolajakból és ásványokból áll. A hormonrendszert, azaz a belsőelválasztású mirigyek működését segítheti, nőknél és férfiaknál egyaránt.
Ezáltal jótékny hatást fejt ki azokra a problémákra amelyek ezen szervek elégtelen működéséből erednek.

Összetétele:
fehér akác, libapimpó, közönséges mesterlapu, nehézszagú gólyaorr, kecskeruta, közönséges kömény, tejoltó galaj, hólyagmoszat, igazi édesgyökér, körömvirág, lóhere, fehér árvacsalán, közönséges palástfű, fekete áfonya, őszi vérfű, malachit, damourit, fluorit, pyrop cseh gránát.

a készítmény használata kiegészítő szerként az alábbi problémák esetén segíthet:
- gyulladásos vagy hormonális jellegű ginekológiai problémák esetében - menstruáció előtti tenziók, menstruációs ciklus-zavarok, hormonális problémák, petefészek- méhgyulladás, folyások, gombás megbetegedések.
- csomók a mellben - mindíg szükséges orvosi kivizsgálás!
- anyatej termelődésének elősegítésére
- klimaxos időszakban tapasztalható panaszok, hőhullámok kezelésére
- csontritkulás során
- pajzsmirigy megbetegedéskor
- a gyomor gyulladásos megbetegedései esetében
- elégtelen hasnyálmirigyműködés során
javítja a szervezet energetikai állapotát és lassítja az öregedést

Szerintem érdemes kipróbálni, ártani biztos nem árt!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Wish: Kép Hurra! akkor haladtok elore

latom sokat irtatok,,mar hulla vagyok, majd holnap mindent elolvasok- mar az agyban lap top -ozok,,ahogy a Wish szokta mondani..a technika,,meg XXI. szd. Egy ideje hazahozhatom a gepet....csak ekezetek kellenenek

jo ejszakat,,remelem ma mindenki jol alszik! Kép
szep almokat
saci
saci

Saci Kép
Én is ágyból Kép

wish

Jó reggelt lányok!

Saci!
A palástfű+zsálya+cickaf. teát már 3 hónapja iszom, és nagyon szépen lerövidítette a ciklusom, a 2 vagy 3 naptól iszom a 14.ig. Itt írta egy lány, hogy az ilyen gyógyteák csak akkor hatnak igazán, ha minden nélkül isszuk, azóta én csak natúr iszom. Igaz, hogy borzalmas az íze, de már megszoktam. Viszont a másik tea a progi szintet állítaná be.

Szilvi!
Én úgy iszom a teát, ahogy leírtad. Mivel ha már egyszer megjött, akkor tuti nincs babó, viszont a progis teáról azt halottam, ha sikerül a babó akkor tovább kell inni, mert ha leesik a progi szint, akkor elvetélhet a kismamai.

Orsi!
Köszi a segítséget, de nem igazán találtam azt a linket. A cickafarkról, meg a palásfűről találtam csak cikket.

Jázmin!
Nagyon sajnálom, de ne aggódj, nem sokára megyek utánad, fogom a kezed.

Wish!
Nagyon ügyi vagy az intézkedéssel kapcs. Annyira izgi, hogy már itt jártok.

Szilva!
Engem is mindenki hülyének nézett a környezetemben, amikor már a harmadik hónapban elmentem a dokihoz, de nekem lett igazam, ha várok, még most se tudnám, hogy gond van. Szóval szerintem jól döntöttél.

Bogi!
Köszike, aranyos vagy. Picit jobb, de most mindenképpen be akarom állítani magamnak a progit, ha már a doki nem tesziKép Tudom házilag nem biztos, hogy olyan jó ötlet, de hátha sikerül. Drukkolok, hogy összejöjjön az inszem a jövő hétvégére.

Zitus!
Ezt a gynexet hol vetted, mennyibe került? De jó, hogy nem fájt annyira a szuri.

Pusz
Nina
nina79

Nina, koszi az info-t..
a Gynevac ot korzeti orvossal is fol lehet iratni,,es gyogyszertarban kivaltod az injekciokat. 5 db bol all, es majdnem 5000 Ft! Aztan azzal mehetsz vissza a korzetihez,,hogy beadja,,- ha nincs mas.

saci
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: