[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2020 Decemberi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

@nocinoci: Üdv köztünk!
nokli
 
 


Na mire rájöttem miért nem jön elő a szöveges ablak...már azt hittem tíltva lettem.
Érdekes dolog ez a sikertelen teherbeeséssel.Az első gyerek után nem akart összejönni a második.A ciklusom rendszertelen volt,volt hogy 2-3havonta volt csak.Kivizsgáltak.Kórosan alacsony ösztrogén és progeszteron szintem volt.Azt mondták,nem nagyon fogok tudni teherbe esni csak gyógyszeres segítséggel.Mire meg lett a diagnózis,már nem is akartam gyereket.Január végén kellett volna kontrollra menni egy negatív teszttel,de úgy döntöttünk hogy elválnak útjaink,így nem mentem már vissza.Áprilisban egy ájulást követően kiderült,hogy 17hetes terhes vagyok.Na akkor kiszaladt a talaj a talpam alól rendesen.A lányom 1éves koráig húztuk még együtt.Aztán két évvel később megismertem a mostani férjem.3évig próbálkoztunk,de hiába.Őt is kivizsgálták,engem is és hormon lelettel mentem már orvoshoz,hogy vlmi bogyót ír majd,hogy teherbe tudjak esni.Cisztás volt mindkét petefészkem.A hormon értékem két helyen is 0 volt.Ezzel nem tudtunk mit kezdeni.Azért meg akarta nézni megint a petefészkem és láss csodát!Ott volt egy petezsák és egy kis szikhólyag.Aztán úgy másfél éve utoljára is beadtam a derekam,hogy akkor legyen még egy utolsó porontyom,de nem történt semmi,viszont a biológiai órám meg ketyeg.Ciklusom meg egyre gyatrább.Megint oda jutottunk,hogy endokrinológia,aztán meglátjuk.Decemberben volt egy terhességem,de elment.Persze az időpontot a vírus miatt törölték.Azt elém állt a zuram és közölte,hogy akkor minden nap csináljuk,az a biztos.Hátha így összejön.Áprilisban késett,de állandóan fájt a hasam.Teszt negatív.Enyhe vérzés is volt.Aztán két hétre rá kezdtem rosszul is lenni.Mondom csinálok még egy tesztet.Az már pozitív lett.Rögtön mentünk a kórházba,mert állandóan fájt a hasam és barnáztam.Akkor egy polipot találtak meg egy petezsáknak imponáló képletet.Hát most már 8 hetes a kis huncut.Mindig az utolsó pillanatban jött össze.Bocsánat,hogy ilyen hosszú lett.
deiss
 
 


Eddig tartott a boldogságom.Reggeli pisi után véres volt a papír és egy kis friss vérzés is van.Fáj a hasam is.Tegnap még mondtam is a férjemnek,hogy túl jól vagyok az elmúlt napokhoz képest,ez nem jó jel.Remeg a gyomrom.
deiss
 
 

 
 

@deiss:
Remélem szaladtok az orvoshoz! Utrogestan vagy hasonló, magnézium pihenés! Kitartás! Szorítok nagyon!

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@gina9:
Persze,rögtön mentünk.Hála Istennek nincs semmi baj!A vérzés a méhszáj miatt van,azt mondta az ügyeletes orvos.A progesteron helyett utrogestan hüvely kapszulát kell használnom 3*1-et meg több magnéziumot és pihenes.Méret alapján inkább 9hetesnek felel meg szerinte,de 8 hetesnek írta.Szívhang is rendben,méhszáj is zárt.Rá fognak menni az idegeim már látom.Viszont beteget kellett jelentenem,úgyhogy ma elmondom a főnökömnek.
deiss
 
 


@deiss: Ezek nagyon ijesztőek lehetnek.. Pihenj azért sokat inkább! Nekem semmi vérzés nem volt eddig ennél a terhességnél és nagyon nagyon megijednék. Nekem nagyon jót tett sztem az a tiszta progeszteron krém, amivel kenegettem pár hónapot korábban, teljesen rendbetette a ciklusom. Itt ugye nem adnak progeszteront szinte senkinek. Úgyhogy magam kellett kezelnem..Reméltem, hogy raktározott annyit a szervezetem, hogy legyen elég az első trimeszterben, de eddig szerencsére nem volt semmi gond.
Sok sikert a főnökkel!
nokli
 
 


@deiss:
Nem semmi a történeted.. Az élet furcsa dolgokat tud produkálni!
nokli
 
 


@deiss:
Uhhh ez nagyon jó hír!!!!!pihenj sokat!
szanimanika
 
 


Beszéltem a főnökömmel is.Olyan cuki volt,mintha vele közöltem volna,hogy apa lesz.Mondta hogy nagyon vigyázzak magamra és ha bármi van,fáj valamim,vagy csak nagyon fáradtnak érzem magam,egyből szóljak és nyugodtan maradjak otthon.Annyira jólesett.Emberségből nálam jelesre vizsgázott.Mondjuk mint vezetőmmel,eddig sem volt vele rossz tapasztalatom.Azért már így is nyugodtabb vagyok.Ma meg holnap nem dolgozom.Holnap reggel el is intézem a labort.A hasam még fájdogál,barnázás is van időnként,bár azt mondta az orvos,hogy normális a fájdalom is és a barnázásis ilyenkor,mert növekszik a méh,nyúlnak a szalagok.Nekem mindez azért furcsa,mert első két terhességemnél semmi ilyesmit nem tapasztaltam.A harmadiknál volt csak hasfájás néha és minimális barnázás.Lehet ez korral is jár?Első kettőnél 30alatt voltam,harmadiknál és most meg 30fölött.Ti többiel jól vagytok?Volt valaki vizsgálaton?
deiss
 
 


Nekem ma nagyon rossz napom van.
2 felé tartjuk a nyúlakat. A süldőket akik vágásra mennek egy külön ólban ami félig le van válaszva. Az "előtérben" vannak a tápok. Nos ezek a büdös disznók már másodjára rágták ki az ajtót és most az egész ólban randalíroznak.
Van 20 db majdnem 2 hetes kiscsibém,színtét zárt ólban, mert még lámpázunk nekik. Az ajtóhoz belülről férjem csinált térd magasságig deszkát nehogy kiszökjenek mikor bemegyünk ellátni őket. Ma épp léptem be mire az idióta kutyánk beugrott majdnem kinyírta a kiscsibéimet, leverte az infralámpát a körte kiégett (körte csak 3000ft)

Tegnap kiteregettem a törölközőket, 15 perc után szakadt az eső, időm se volt beszedni. Ma mire megszáradt volna.. Megint szakad..

Kertbe nem jutok gazolni..
És dög fáradt vagyok.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@deiss:
Mi is sokat vártunk a babára és mikor elengedtem picit, akkor jött Nem tudom ez miért van így! A vérzés huh...az szörnyű jelenség, még akkor is ha az ember lányának nem volt negatív tapasztalata etéren, hát még akkor ha volt én rendesen pánikba estem mikor ezt tapasztaltam! Örülök, hogy rendben vagytok! Kíméld azért magad
nocinoci
 
 


@gina9:
Nagyon sok a feladatod szerintem.Így babásan,az előzmények tükrében meg főleg!Nehezen fogadom el én is ezt a tehetelenséget,de az első trimeszterben muszáj lesz beletörődni.Ugye nem egyedül kell ellátnod az összes háztájit?Amúgy panaszaid nincsenek?Nem fáj semmit,minden rendben?
deiss
 
 


@deiss:
Férjem reggel 6ra megy és este 6 és 7 között ér haza. Mindent én csinálok. Persze van mikor szarul vagyok mnt pl az előző 2 napban, akkor neki kellett fejni és ellátni este az állatokat.
Hétvégén viszont álló nap kint dolgozik. Szerel, ő látja el az állatokat, ő takarítja,a kertet is megcsinálja.
Estére szoktam érezni akkor veszek be magnéziumot.
Leginkább az émelygés zavar meg a fáradtság. Nem is ülők le szivesen mert rögtön elálmosodom.
Holnap töltöm a 9.hetet. Mivel csak 12.héten lesz uh már kezdek becsavarodni, hogy minden rendben van e.. 2 nagy félelmem van. 1 elkezdek megint vérezni.
2.mire lesz az uh nincs szívhang.
Szerintem a dokim se hitte, hogy nem fogok s.o.s-ben csörögni,hogy baj van.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@gina9:
Úgy tűnik ezúttal nagyon jól bírod.Lehet tényleg lesz egy tankönyvi babavárásod.
Röstellem,de én annyira örülök,hogy a férjem itthon van a vírus miatt és megfőz meg sokmkident megcsinál!A munkaidőm alig bírom ki,olyan fáradt vagyok.Az émelygéstől a főzés közben is elkap az undor.Az ötévesem nyúz munka utántól a játszással.Sosem barbiztam,de a karantén alatt muszáj volt megbarátkoznom vele.Most meg jobb is,mert azt fekve is lehet csinálni.Elismerésem az akaratodhoz!Lehet a korom miatt is,de ez a terhesség engem most teljesen minimálra rakott.
Nemsokára megyek megcsináltatni a labort.Ilyenkor már rég meg szoktam reggelizni,úh most kezd rá hangosan korogni a gyomrom.Jó ciki lesz.Kellemetlen új tünet a tegnapi nap óta a hasmenés és hát nagyon sokat kell szellentenem is.Más is járt így,vagy csak én vagyok a szerencsés?
deiss
 
 


@deiss:
Szokott nekem is hasmenésem lenni, meg a szelek is... Elég gáz, de hát nem tudok mit csinálni.

Ez milyen labor lesz? Sima vérvétel? Mindent néznek? Ezt mindenkinek csinálják?

A kajaundor vajon elmúlik a hányingerrel? Vagy az marad végig?
nokli
 
 


@nokli:
Vizelet és vérvizsgálat.Teljes vérjép,tsh,ellenanyag szűrés.Most EKG-ra várok.Pont elkatam az utolsó munkanapot,mert jövő héttől nincs orvos.Szépen ülök,várom a sorom.Erre kiszólnak a bőrgyógyról,hogy ki vár covid tesztre.Egy fickó meg felpattant,aki velem szemben ült,hogy ő.Átküldték egy másik épületbe,de azóta le vagyok fagyva.Remélem vlmi önkéntes teszt és egyébként egészséges az illető.
A kajaundor sztm olyan formában megmarad,hogy nem mindent eszik meg szívesen a kismama,vagy nem marad meg benne,miután jóízűen megette.Nekem az émelygés enyhült pár napja,de nem tudok örülni neki,mert több elhalt terhességnél írták a kismamák tünetnek a terhes tünetek elmúlását.Szóval inkább szenvedek még 4 hétig.
Azt nem tudom,hogy munkahelyemen hogy fogok tudni megbírkózni a szelekkel.Ki hogy van ma?
deiss
 
 


@deiss: Ja az érdekes lesz.. Arrébb vonulsz kicsit..
De jó, hogy otthon van teljes vérkép.. Nem is értem itt miért nincs. Ha pl a TSHm magas, az is okozhat gondot.. Egyszerűen nem értem, itt miért nem csinálnak. Lesz vérvétel, de ott valamilyen betegségeket néznek csak (HIV, Hepatitis, thalassemia, Sickle-cell, utolsó kettőt, nem is tudom, mik) . Cukrot sem nézik, majd csak a harmadik trimeszterben, ha indokolt. Nem is kell éhgyomorral menni.

Nekem már pár napja szünetel a hányinger, csak az undor van. De az durván. Megkívántam a palóclevest tegnap, de ilyen undorral ételt még nem készítettem. De megenni jól esett. Egyre jobban kívánom a leveseket. Gondolom keveset iszok, vagy nem tudom.
nokli
 
 


@deiss: Ja ne aggódj a pasi miatt a váróban. Ha nem köhögött le, vagy ilyesmi. Azok is csináltatnak pl tesztet, akik külföldről rövid időre mennek haza és kell nekik a felmentés a karantén alól, hogy vissza tudjanak utazni. Lehet nagyon sokan már tünetek nélkül vagy enyhe tünetekkel átestünk tajta. Nekem volt egy megfázásom pár hete, amikor 2 napig semmilyen szagot nem éreztem. Azt olvastam, az is lehet tünet. Hamar meggyógyultam, ha az volt, nagyon enyhe volt.
nokli
 
 


Sziasztok lányok!Kivel mi újság?Nálam semmi extrém dolog!Tünetek az eddigiek(has és cici feszülés).Kedden megyek a dokihoz vizsgálatokra!
szanimanika
 
 


Én épp kuglófot sütök
Tegnap pizzát sütöttem, du pedig bográcsoztunk (nyúlpaprikás)
Holnap meg kenyeret sütök.
Amúgy változatlan a helyzet. Fáradt vagyok, puffadok alig tudok enni, pihegek, ahogy lejebb eresztek éhes vagyok. Vagy émelygek.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@nokli:
Mi februárban voltunk cefett betegek.
1.5 hónapig alig tudtunk kimászni belőle. 3x estem vissza. 2 napig szinte egyáltalán nem birtam felkelni csak pisilni. 3.nap már többet voltam ébren. Nonstop lázas voltam. A folyamatos köhögés mellett fájt a torkunk, a fejünk, se szaglás se ízérzék, gyomorfájdalom,nekem végül arcüregbe ment át. A nagylányomat 40 fokos lázzal vittük orvoshoz.
Mindegyikünknek ugyan az volt. Engem nagyon rég vert le így betegség. Nem is vagyok az a fajta aki csak úgy elheverész még betegen is.
Mi is többször elgondolkodtunk nem e a koronán estünk át mert igazából azt mondják már januárban itt lehetett a vírus nálunk is.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


Itt is megy a puffadás ezerrel Egyébként,én egész szetemcsésnek mondhatom magam,mert nem sok tünetem van..A hanyinger is mar nagyon ritka,egyedul a cicfajdalom van meg..A hasszurka is egyre ritkább,ami egy picit meg is ijeszt..
lispa1217
 
 


Én tegnap főztem húslevest meg sütöttem tönköly kockát.Próbálok lassan átálni diétás étkezésre.A puffadás nálam nem szűnik,de még csak a 9.hetet kezdem.Írtó rossz ez a sok szél,még jó hogy most nem járhatunk össze senkivel.Gyomorsavam is néha szórakozik velem,meg újabban időnként szédülök.Viszont a hasfájás van időnként.Közben a nagyobbik lányom és a fiam ballagását szervezgetjük.Kis családi kerti parti a terv.Szóval elvagyunk.
deiss
 
 


Nálam is a gyomorsav naponta előjön. Valamint visszatért a hányinger is az undor mellé. Hurrá. Nem olyan erősen, mint korábban, de azért érzem, főleg délután, este. Én is próbálok több egészségesebb kaját enni megint. Sajnos a hányinger /undor kombó miatt ez elmaradt pár hétig. Tegnap nagyon megkívántam a cseresznyét, be is kajáltam jól. Ma meg fincsi rakott karfiolt csináltam. (az pont nem túl egészséges)
Holnap lesz az első időpontom a szülésznőmmel. 23-ára kaptam időpontot a 12.heti ultrahangra meg kombinált genetikai tesztre. Kaptam egy leírást, ha véletlen magas kockázat lesz az eredménye, az itteni kórház ingyen felajánlja a NIPT tesztet (SAFE tesztnek hívják itt) ha nem akarom az amniocentézis. Izgulok a holnapi időpont miatt már, remélem nem leszek balfék.
nokli
 
 


Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, holnap töltöm a 12. hetet. Magamról annyit, hogy 33 éves vagyok, van két kislányunk (8,5 és 6 évesek), Győrben élünk. Mensi kimaradás után 2 nappal nagyon erős pozitív tesztem lett, így egyből mentem is az orvoshoz. Nagyon korán mentem, 5 hetes lehettem, viszont a doki közölte velem, hogy 2 petezsákot lát, másnap beküldött a kórházi uh-ra, merthogy ott jobb a gép. El is mentem, ott is 2 petezsákot láttak, de csak ez egyikben volt szikhólyag. Egy hét múlva visszahívtak, akkor már csak 1 "baba" volt, a másik felszívódott. Röviden ennyi a story, progesteront szedem, mivel az egyik baba eltűnt, bizots, ami biztos. Pénteken megyek a genetikai ultrahangra, már nagyon várom. Egy hete voltam a 0. ultrahangon, itt Győrben a kombinált teszt előtt mindenkit behívnak, hogy biztosan jó időpontban végezzék el a genetikai szűrést. Nagyon jó volt látni, hogy már nem csak egy "kis paca" van ott, tökéletes babaformája volt. :) Rosszullétek már kezdenek abbamaradni, hasfájdogálás azért van. Ti hogy vagytok? Nálatok is látszik már a poci? 
timcsi4
 
 


@timcsi4:
Szia! Üdv köztünk! Nekem az látszik csak, hogy szörnyen fel vagyok puffadva. (mi is Győrben éltünk pár évet, párom odavalósi, nagyon szerettem ott élni)
nokli
 
 


@timcsi4:
Szia Timcsi üdv a klubban!Nekem is már látszik a pocak,a köldököm kezd egyenlővé válni a hasammal.Én 14. Heten járok és két kisfiút várok.Első babak. 34 évesen
szanimanika
 
 


@timcsi4: szia,Üdv a klubban
Én tegnap töltöttem a 10.hetet..Nekem a pocakom.ugy nez ki mintha már legalabb felidős lennék
Én 32 eves vagyok,és első baba lesz
lispa1217
 
 


@timcsi4:
Üdv itt!

Szintén 33 vagyok, 2 kislányunk van (5 és 2 évesek) én a 9.hetet hagytam el.



Lányok Nektek megvannak már a nevek?

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@gina9:
Hát a fiú név igen..Igazából nekem nagyon kevés fiú név tetszik, kb 2
Ha fiú lesz,akkor valószínü Noel lesz,ha lány akkor meg van egy pár név amiböl válogathatunk: Zoé, Laura,Lara,Lili( a Lili nagyon tetszik,viszont az egyik kutyusunkat is így hivják,ugyhogy nem tudom,jó ötlet lenne e)
lispa1217
 
 


@lispa1217:
Nagylányom Lilien (Lilinek becézzük) és Noel lett volna ha fiú
Nem nevet! Én anno nagy Így jártam anyátokkal fan voltam, innen jött nekünk anno a Lili név. Tehát jóval a fogantatása előtt tudtuk, hogy Lili lesz ha lány.

Kisebbikem Lorina, Mirkó lett volna ha fiú.

Most megtaláltam a befutó lány nevet, de férjem nincs oda érte. Nagyon nehéz lesz közös nevezőre jutnunk.
Én abszolút utálom az ősmagyar, tucat snassz neveket.
Szóval a lány név ami nagyon tetszik az a Lióra ( héber) fiú nevem még nincs.

A vezetéknevünk L betűvel kezdődik szóval ezért ez az L mánia

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


Mi mindenképp nemzetközi (nem magyarosított) nevet választunk, mivel pl a párom is szenved azzal, hogy nem értik a nevét, nem tudják kiejteni, leírni. (Zsolt)
Nekem nagyon tetszik a lány nevek közül a Sophie az Emily, a Greta, az Alice. A Lilien is nagyon megtetszett most, ahogy láttam de nem nagyon megy a vezetéknévhez. Az Alice sem mondjuk. Kicsit nyelvtörős. A fiú nevek közül a Benjamin tetszett, de tesóm elhappolta. Tetszik az Ezra bár a párom soha nem egyezne bele. Más nagyon nem tetszik, de ha kiderül, hogy fiú, majd belemélyedek jobban. Én várni akarom, míg kiderül a neve és majd utána nézegetem még. Meg félek hogy nem fog illeni hozzá, amit választunk.
nokli
 
 


Neme*
nokli
 
 


@timcsi4:
Szia!Én is üdvözöllek köztünk!Már nagyon várom,hogy elérjem a 12hetet és megszűnjenek a rossz tünetek.Egyelőre még puffadok,émelygek,álomkóros vagyok és a hasfájás is adott,bár vlmiért úgy érzem,hogy ez utóbbi végig fog kísérni.
Kívánom,hoy innentől már csak a babavárás örömteli része jusdon neked!
deiss
 
 


@gina9:
Nekünk úgy tűnik a fiú név meg van.Roland lesz,ha addig nem változik.Bár tetszik a Kornél név is.Én pont nem szeretem a nagyon különleges neveket.Nem szeretnék senkit megsérteni a véleményemmel,ezt előre leszögezem,dem szeretném,hogy hogyishívják gyerek legyen.Szomszéd kislány is különleges nevű és sok idő volt,mire meg tudtuk jegyezni.Az én lányom meg mindig rosszul mondta,az anyukája meg nem vette jó neven.Tiána a kislány és az ismertebb Diána nevet mondta neki az enyém.Lány névvel komoly bajban vagyunk.Férjem nehezen fogad be neveket,amiket meg ő akarna,azt senki más nem szeretné.Nem töröm egyelőre össze maga ez ügyben.Megvárjuk míg kiderül a neme és majd akkor leboxoljuk,ha esetleg lány lenne.Bár a férjemen kívül mindenki kisfiút szeretne.
deiss
 
 


@deiss:
Nővérem Diána a fia pedig Bertram Joel..

Nekem ami tetszik fiú név az a Dorien, de idehaza csak Dorián van az meg a dokim középső fia.
Az egyetlen snassz átlagos fiú név a Dominik ami tetszik, de az meg férjem egyik legjobb barátjan és munkatársa. Szóval megint kiesett.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


Ahh mellesleg amilyen szerencsés vagyok tuti megint szinte majdnem a szülés előtt derül csak ki a neme.. Szóval én ezért fixálok már előre.
A nagy 31.héten a kicsi a 36.héten derült ki, hogy lány.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@gina9:
Az miért számít,hogy a dokid gyerekét,vagy ismerősödet úgy hívják?Nem családon belüli.A Roland pl.férjem előttem lévő exének a fia,de azért szeretnénk ezta nevet,mert a férjem nevének a betűiből áll.A két nagy gyerekemnél én is a vége felé tudtam meg a nemüket és a harmadiknál is a félidőnél.Nekem a két lánynál a méretei alapján is mondták hogy lány,mert a lányoknak azt hiszem keskenyebb a csípő.Tervez valaki babamozira is menni?
deiss
 
 


@deiss:
Mert nekem a dokim nagyon közeli család barát. Ebből kifolyólag nem szeretnék ugyan olyan nevet adni a gyerekemnek.
Nekem abszolút kritérium, hogy nem adok a környezetemben lévő közveismerősők közül nevet.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


Ehh megint elküldte.
Szóval közvetlen ismerőseim közül nevet nem adok.
2 sógornőm lánya Dorina. Ezt sem értettem családon bül miért adnak ugyan olyan nevet..

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@gina9:
Nálunk unokatesók vannak úgy,hogy az egyik Míra a másik meg Amira.Családon belül én sem adnék ugyan.olyan nevet.Mondjuk nekem ismerősi körből sincs nekem tetsző név.Na meg vannak olyan nevek,amik a vezetéknévhez nem passzolnak.Akkor most kereshetsz másik nevet.Mondjuk időnk még bőven van szerencsére.Férjednek nincsenek nevei,amiket szeretne?
deiss
 
 


A Dominik nekem nagyon tetszik. Nem is értem miért került ki a látókörömből.
nokli
 
 


@deiss:
Igazából nincs neki, na meg ha rajta múlna akkor a legegyszerűbb megoldást választaná és a saját nevét adná (István) - vagy valami hasonló nevet-, amitől a hideg is kiráz és ami a másik utálatom.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


Na megvolt az első időpontom a szülésznővel végre. Telefonos időpont volt ugye. Fel is hívott, gogy messze lakok e. Mondom 2 perc. Akkor nyugodtan menjem be, ő inkább személyesen csinálja. Úgyhogy gyors, rohanás. Kikérdezett. Alacsony kockázatú vagyok jelenleg. A korom sem akadály, ha nincs más gond mellé. Volt vérvétel is, és teljes vérképet is csinálnak, aminek nagyon megörültem. Igaz ettem előtte, de azt mondta, nem gond. Pisiteszt volt még, méricskélés. Július 20-án, a szülinapomon megyek legközelebb.
nokli
 
 


@nokli:
Nah akkor jó az első benyomás?!??

Nektek nem szokott légszomjatok lenni?Ma olyan feszült napom van,biztos a frontok miatt.
szanimanika
 
 


@szanimanika: Jó volt, kedves nő, alaposan kikérdezett. Én bénáztam csak, nem tudtam pisilni először. Ja és nem kiskönyvem lesz, hanem applikáció, ahol fenn lesz minden infó és eredmény. Engem ez meglepett. Bár lehet csak öregszem.
Nekem folyamatosan kevés a levegőm. Meg nagyon nagyon hamar elfáradok.
nokli
 
 


@szanimanika: gratulálok a 2 kis fiúcskához, olvastam korábbi hozzászólásodnál, hogy egypetéjűek :) szuper :) 

Csajok, természetesen mindenkinek gratulálok, és persze kitartás azoknak, akik még rosszul vannak. Név választással még mi sem állunk sehogy..... Érdekes, mert a kislányaink nevét olyan gyorsan megtaláltuk  igazából azt érzem, hogy a 3. is kislány  Pénteken megyek a genetikai ultrahangra, rá fogok kérdezni, hogy látszik-e már a neme. Nagyon sok ismerősömnek már meg tudták mondani 12. hetesen. Nektek van fogadott dokitok? Képzeljétek, akinél szültem mindkét lányomat sajnos már nem vállal szülést, csak terhesgondozást. Így is maradtam nála, járok hozzá végig és majd szülök az ügyeletes orvosnál. Kicsit para  Ti hogy vagytok ezzel? Hízással hogy álltok? Én +1 kg-nál tartok....... Mindent is összeeszek 
timcsi4
 
 


@nokli:


ez az applikáció nem is rossz ötlet 
timcsi4
 
 


@timcsi4:
Jó ötlet az app, csak nem tudok belépni. Holnap megint megpróbálom... Én nem híztam, fogytam egy kilót az első hetekben, de már visszajött, szóval ugyanannyi vagyok, mint a mennyivel kezdtem. 76. Van rajtam 15 kiló extra... Ígyis. Szoval jó jlenne, ha csak annyit hiznék amennyit nagyon muszáj.
Nálunk (Anglia) nincs fogadott orvos. Egy szülésznő kíséri végig a terhességet, és szülésnél is csak akkor jön orvos, ha gond van. Szülésznőkkel szülnek a nők, épp azzal aki ott van.
nokli
 
 


@nokli:
Aplikáció? De furi

Timcsi sajnos az én dokim sem vállal már szülést, de terhesgondozást igen,+ ő jelenleg nem kórházban csak eü központban dolgozik.
Én program császáros leszek. Az eddigi forgatókönyv szerint ráérek majd 36-38 héten jelentkezni a kórházban nst miatt és akkor majd ott lefixálják a program császár idejét, persze ha addig nincs komplikáltció és nem küld a dokim.

Amúgy én is úgy vélem ismét kislányunk lesz.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: