[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2020 Decemberi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

@kismano20:
Nem grill csirke a kis babar

Nemsokára neked is lesz baba formájú pocaklakód
szanimanika
 
 


“Grillpipi”

szanimanika
 
 


Szerintetek 8 hetesen már mocorog?Pénteke n leszek 9
lispa1217
 
 

 
 

@lispa1217:
Szerintem igen!!!!
szanimanika
 
 


@lispa1217:
Tutira, nekem pont 8 hetesen volt egy hüvelyi uh, 3 fotó készült egymás után és nem egyforma!!
kismano20
 
 


Hogy vagytok csajok? Nekem egész nap fájt a fejem..Azt leszámitva egész jó volt a mai nap..Bevágtam egy jo nagy hamburgert,ugy ettem mint aki ki van éhezve,utána meg alig bírtam mozdulni
Kepzeljetek,felhivott a fonokom,es kozolte hogy juni 15én nyit a hotel,de mivel kevesebb szemelyzet kell, én csak juli 10én kezdhetek..Hát mondom köszike..
Nem tudom oruljek e neki vagy sem..
Pénzugyileg nem igazán jött ez jól, viszont pihenhetek,ami most jól jön
Legalabb itthon meg tudom csinaltatni a 12 hetes genetikai uh-ot..Viszont ha visszamegyek juliusban,akkor.már elég valoszinu,hogy látszodni fog rajtam az áldott allapotMivel még nincs munkaszerzodesem,csak egy visszahivo papirom,ami elvileg biztositja hogy visszavesznek,így félő,ha meglatnak,nem vesznek vissza..Egyebkent a munkaszerzodest azt munkakezdes utan 2 hettel szoktak odaadni..
Közeledik a péntek..mindenfele erzes kavarog bennem..félelem,izgatottság,öröm..várom is,de közben bennem van,hogy mivan ha...tudom nem jó felfogasom van,de nem tudom hogyan tudnám ezeket a negativ gondokatokat elhessegetni..
Főleg hogy nekem eddig mimden nap fajdogalt a hasam,nyomattam a magneziumot..Most 2 napja nem vettem be,és nem igazán van már ilyen "fájdalmam"..Pici szurkálodasok voltak ma is,de ez a mindjárt megjon erzes nem..Vagy arra is gondolok,hogy nekem a muktheten maradt ki masodjara a mensim,lehet azert volt sokszor mindjart megjon erzesem?
lispa1217
 
 


@lispa1217:
Nekem is volt mensis hasfájásom mostanában és nekem is valahogy mostanság lenne aktuális.Én holnap megyek dokihoz.Félek,az az igazság.Félek,hogy csak betegséget talál.
A másik problémám,hogy most már minden nap borzalmasan érzem magam.Fel vagyok fújódva,mint egy disznó és egész nap émelygek,hányingerem van.Ettől nagyon lehangolt vagyok.Nehéz így dolgozni,koncentrálni.Legkisebbem meg alig várja,hogy végezzek és vele játszak,én meg alig várom,hogy vízszintesen szenvedhessek magamnak.Mindig játszom vele 1órácskát fekve és úgy örül neki.Én meg szaranyának érzem magam,hogy nem tudok megfelelő minőségben vele foglalkozni.
Az étvágyammal sajnos nincs gond.Sőt!Inkább az a gond,hogy állandóan éhes vagyok.Szomorú,de már elhagytam azt a súlyt,amivel az utolsó gyerek szültem.
Többiekkel mizu?
deiss
 
 


Sziasztok! Végre az eddigi szünet nélküli undorom néha percekre, talán fél órákra is eltűnik, most este a legerősebb, de már ez is haladás. Ma bepróbálkoztam, hátha tudok újra jóízűen enni, hát nem jött össze.... Gyomorrontásszerű fájdalmam volt, de szerencsére nagyjából megemésztettem már. Egyre ritkábban van hasszurka is és menstruációs fájdalmam sincs napok óta, azért így lényegesen könnyebb. De én nem gondolok rosszra, szerintem csak szépen fejlődik ~s egyre
kismano20
 
 


egyre erősebb.
kismano20
 
 


Sziasztok. Nekem ma jobb napom volt, mint a tegnapi. Reggel azzal indítottam, hogy betömtem egy szendvicset, hátha úgy nem lesz róka megint, gondoltam. Gyorsan kellett megcsinálnom, mert a hozzávalók látványa és szaga nem tetszett. De amint rátettem a zsemle tetejét már nem volt gond, mert nem láttam. Szóval nem is volt róka és egész normális napom volt(a tegnapihoz képest) úgyhogy holnap is megpróbálom ugyanezt. A hasam felpuffadva, de nagyon durván. Néha fáj. Már 3 napja nem ittam kávét, gondolom, az sem segít. Nekem elmúltak a menziszerű görcsök, de nekem alapból is csak picit voltak. Cserébe nyilallások vannak, elég durván. Mindent összevetve, elviselhető volt a napom, jó lenne, ha így maradna.
nokli
 
 


5 óra van és már ébren vagyok.Pedig az utóbbi időben az éjszaka a kedvenc napszakom,mert akkor legalább nem érzek semmit.Ma megyek orvoshoz.Görcsbe van a gyomrom,bár ez lehet még a tegnap esti rosszullét maradványa.A zuram olyan hagymás májat rittyentett össze vacsira,hogy mindjárt be is lapátoltam belőle egy tekintélyes adagot zöldségekkel,friss kiflivel.Aztán fél óra múlva már nem voltam olyan elégedett.Elkezdett erős gyomirfájdalmam és hányingerem lenni.Nem sokkal később alul-fölül ki is jött minden.Kár volt belém.Ugyhogy gyorsan inkább elaludtam,ahogy jobban lettem.Ahogy reggel kinyitom a szemem,onnantól felugrik a gyomrom a torkomba és úgy érzem magam,mint egy másnapos matróz a tengeren.Még öt óra és fény derül mindenre!A kávé nekem sem megy napok óta.Sok tejjel iszom pici kávét,mert különben meg fáj abfejem.
deiss
 
 


5 óra van és már ébren vagyok.Pedig az utóbbi időben az éjszaka a kedvenc napszakom,mert akkor legalább nem érzek semmit.Ma megyek orvoshoz.Görcsbe van a gyomrom,bár ez lehet még a tegnap esti rosszullét maradványa.A zuram olyan hagymás májat rittyentett össze vacsira,hogy mindjárt be is lapátoltam belőle egy tekintélyes adagot zöldségekkel,friss kiflivel.Aztán fél óra múlva már nem voltam olyan elégedett.Elkezdett erős gyomirfájdalmam és hányingerem lenni.Nem sokkal később alul-fölül ki is jött minden.Kár volt belém.Ugyhogy gyorsan inkább elaludtam,ahogy jobban lettem.Ahogy reggel kinyitom a szemem,onnantól felugrik a gyomrom a torkomba és úgy érzem magam,mint egy másnapos matróz a tengeren.Még öt óra és fény derül mindenre!A kávé nekem sem megy napok óta.Sok tejjel iszom pici kávét,mert különben meg fáj a fejem.Alacsony a vérnyomásom.Megy még valaki ma vizsgálatra?
deiss
 
 


Bocsánat!Nem tudom miért küldte el kétszer...
deiss
 
 


Sziasztok lányok,
@kismano,nokli már ott a fény az alagút végén,folyamatosan mérséklődni fognak a rosszullétek( legalább is a nagy könyv szerint útban a 12. Héthez)
@deiss, majd mindenképp írj mi volt a dokinál!(kép is jöhet)De nyugi,minden rendben lesz, a tünetek megléte szerintem biztató előjel!
@lispa, kaptál egy kis hivatalos pihenőt, bő felsőkkel meg lehet aztán optikailag csalni kicsit később

Nekem tegnap szar volt a napom/felcseszett valami/ ,estére jött a “mindjárt megjön” érzés és para,aztán éjszaka 1 kor felkelés és pár óra forgolódás-nyugtalanság.Ma vagyok 12 hetes kereken,már izgatott meg minden vagyok a holnapi vizsgálattal kapcsolatban.
szanimanika
 
 


@szanimanika:
Én is latom a fényt az alagút végén, csak attól tartok a vonat lesz... Félig elfogyasztott reggelim ma úgy köszönt vissza, mint a huzat.

lispa1217: én is úgy voltam, hogy vegyes érzéseim voltak, mikor nem kellet visszamennem végül dolgozni, de mostmár örülök neki, ilyen hányósan. Nekem nagyon normálisan állt hozzá a főnököm, gratulált, meg mondta, hogy ne aggódjak semmin, majd ő aggódik a jövőn. Szépen csücsüljek csak otthon és relaxáljak(igaz itt fizet a kormány 80%-ot a corona miatt, ennyiben másabb, anyagilag nem olyan megterhelő) Nézd a jó oldalát, nem kell emelgess, meg rohanj egész nap. :)

Deiss:Izgulok érted!! (én sem tudtam aludni az ultrahang előtt )
nokli
 
 


Sziasztok!

Én téli álmot tudnék nappal aludni, éjjel meg alig tudok aludni. Ez a csajoknál is így volt. Ritkán tudok ledőlni pihenni, mert a 2 gyerek mellett (bár nem írtam) egy kisebb farmot tartunk.
Vannak napok mikor nagyon émelygek,ez nekem új mert bár a csajoknál hánytam egészen a 20.hétig de csak napi 1x. Rám tört hipp hopp és ennyi.
Ma megvilágosodtam. A reggeli kávé mellé nem szabad reggeliznem és nincs émelygés.
Amúgy émelygésre, gyomorsavra HIDEG KÓLA!
Ami még zavar az az, hogy nincs meg mi az amit isten igazából kívánok. Ez miatt vannak napok mikor falási rohamom van. De hiába pukkadok akkor sincs meg a jóleső jóllakottság érzése..
A csajoknál minden trimeszterben meghaltam valamiért, amiért képes lettem volna bárki kezét lerágni

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@deiss:
Mi újság? Végeztel mar a dokinál?
lispa1217
 
 


@deiss:
Mi újság? Végeztel mar a dokinál?
lispa1217
 
 


Határtalan boldogsáág!
Szerettem volna fotót feltenni,de nem sikerül.Méretek alapján 7w2d.Jó szívhangal!Minden rendben,zárt méhszáj.Magas kockázatú vagyok a korom és a terhességi diabétesz miatt.Mindent rendben talált,sportolhatok is.A polippal azt mondta ha nem lesz rossz a rákszűrésem,majd csak szülés után kell foglalkozni.Szednem kell terhes vitamint is.Mennem kell diabetológushoz is.Egyelőre az örömöm próbálja elnyomni a rossz közérzetem,több-kevesebb sikerrel.Az ebéddel még most is küzdök,hogy bent maradjon miközben írok. Január 4 a kalkulált időpont,de nem szeretnék a januári csoportba átmenni ha nem gond.Meg szerintem decemberi lesz.Már csak azt öt hetet kell valahogy kibírnom,amíg a rosszullétek megszűnnek,ha erre gondolok...de inkább nem gondolkodom...
deiss
 
 


@gina9:
Na várjál! Én tegnapelőtt reggel nem ettem semmit, epét hánytam. Tegnap reggel ettem, nem hánytam. Ma reggel ettem, felénél tartottam és kihánytam... Viszont pár napja már nem iszok kávét, mert nem kívánom. Lehet az a kulcs akkor!!! Inni kell kávét! Holnap reggel kávét iszok csak. Kíváncsi vagyok. Remélem nálam is beválik.
Hogy micsoda?? A 20. Hétig?? Jajj nagyon remélem, nálam nem így lesz. Nagyon szenvedős..
nokli
 
 


@deiss: jaaaaak de nagyon örülök ez szuper hír
lispa1217
 
 


@deiss:
Jujj de jó!!! Akkor mostmár nyugi!! Maradj a decemberi csopiban!
nokli
 
 


@deiss:


Nagyon örülök Nektek!!!!!! Ez nagyon jó hír!!!!! 
kismano20
 
 


@deiss:
Ez nagyon nagyon jó hír! Örülök neki nagyon!!!!
szanimanika
 
 


Köszönöm csajok!Olyan aranyosak vagytok,hogy így örültök!Bevallom (ha egyébként nem tűnt volna fel)hogy nagyon féltem,hogy rossz hírt kapok.Sokkal felszabadultabban érzem magam.
deiss
 
 


@nokli:
Mindkét gyereknél a terhes vitaminok miatt hánytam. A nagynál a gravidától a kicsinél a czeizeltől. Nem bírok semmilyen komplex vitamint. Most csak folsavat szedek, meg magnéziumot.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@gina9:
Gondoltam én is erre, de nem merem abbahagyni, mert nem akarok valamilyen kárt okozni. Meg ugye én ezt már hónapok óta szedem és az elején semmi bajom nem volt. Nemrég mondjuk kihagytam egy napot, hogy megnézzem, jobb-e, mivel gyanítottam, hogy esetleg az okozza. De másnapra csak rosszabb lett. Vajon ha kihagyok 2-3 napot, attól nőhet a kockázata mindenfélének, ami miatt ugye érdemes szedni?
nokli
 
 


@nokli:
A vitamin nem a babának van elsősorban, hanem Neked. A baba elvonja a szervezetből amire szüksége van..
Mellesleg gondolj csak bele, régen se szedtek vitaminokat.. Nem ezen múlt, hogy mennyire lesz egészséges a gyerek.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@deiss: Én is így erzek most,mint ahogy te tegnap..Én is.nagyon félek,főleg hogy mostanaban nem nagyon fáj a hasam..De remelem minden rendben lesz
lispa1217
 
 


@gina9: igen, így tiszta, csak pl attól félek, nehogy mondjuk kevés legyen a folsav emiatt a szervezeteben és azzal okozzak valamit. Na de megpróbálom, aztán kiderül, attól van-e ennyire durván hányingerem. Ebben a vitaminban amúgy igy mindenből jóval több van, mint a többiben. Esélyes, hogy túl sok nekem. Köszi!
nokli
 
 


@lispa1217:
Csatlakozom a klubhoz,én holnap megyek!Parom is mondta ma hamar megyünk aludni hogy minél hamarabb reggel legyen nekem
szanimanika
 
 


Én terhes vitamin nélkül vagyok pocsékul,úgyhogy fel sem fog tűnni,ha ront rajta.De kitaláltam,hogy azt is este fogom bevenni,hogy reggelre elmúljon a hatása.Doki mondta,hogy mindenképp szedjek.Én meg szót fogadok.
Gina9
Ez a farm komolyan értendő?Van kedved mesélni róla?Hogy bírod most ellátni
deiss
 
 


a feladataidat?Ez a nyavajás megint elküldte csak úgy
deiss
 
 


@deiss:


Egy pici faluban lakunk, tehát nem tanyán.
Van sok nyuszink, húsgalamb, pár baromfi kacsa, van 6 db kecském, ebből 3 gida 3 felnőtt akiket minden nap fejni kell.
Van 2 cicánk és még 4 aki idejár enni,meg egy kutyánk.

A kecskék idén érkeztek. Januárban egyszerűen bekattantam, hogy nagyon szeretnék megtanulni sajtot készíteni. Férjem egyik munkatársa kecskéket tart, így adott volt a lehetőség. Nos a kecskét vagy megszereti valaki azonnal vagy soha. Nekem szerelem volt első látársa. Iszonyat mókás állatok. Nagyon szerethető egyéniségek. Nem egyszerű velük, sok munka ez tény.
Szóval mindenkit napjában 3x el kell látni, legeltetni vagy fűvet szedni, este fejni. Takarítani férjem szokta mind.
Itt a háztartás + a 2 gyerek akik szerencsére nagyon jól letudják foglalni már egymást. A nagyobbikom február óta van itthon.. Pont betegek voltunk 1 hónapig karantén előtt..
Hatalmas telek van, így ebből a szempontból szerencsések vagyunk mert minden nap eltudnak lenni kint, imádják etetni az állatokat.

Bevallom még nem tudom mi lesz 3 gyerek mellett.. Mert addigra már a kicsi is ovis lesz, még szorosabb lesz a napirend, mert a nagy csak délig van oviban, nem alszik már 1.5 éve du. De bízom benne, hogy hamar feltudom állítani a napirendet ahogy a 2 nagyobbal is.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@gina9:
Akkor te most kecske sajtot készítesz hobbi szinten?Minden nap a lefejt tejből neki kell állnod megcsinálni?A többletet meg gondolom megveszik a falubeliek.Azt gondolom,hogy haszonálattal foglalkozni ténylrg csak szerelemből lehet.Itt is van a környéken egy ház,ahol vannak kecskék.Az ovis csoportok is el szoktak oda sétálni simizni meg etetni.Elég szoros napirended lehet már most is.Viszont a gyerekek jóféle házi termékeken tudnak felnőni és jó levegőn!Nekünk csak egy kutya meg egy macskusz van.Biztos a továbbiakban is okyan ügyesen meg fogod tudni oldani a dolgaitokat,ahogyan eddig is!
deiss
 
 


Még annyira nem sikerült belemélyednem. Ez egy hosszú folyamat igazából. A kecskéim márciusban érkeztek. Első körben meg kellett szokniuk az új környezetet, minket. Összekellett szoknunk. A gidákat le kellett választanunk, hogy legyen tej.
3 kecskéből 2 idén ellett először ami azt jelenti nálam tanulták meg, hogy fejve vannak. Nekem is meg kellett tanulnom fejni, megtalálni a technikát.
Most jelen pillanatban 3 L tejet adnak, ez sok munka és fejés ára.
Sajtot jelenleg csak a leggyorsabb kiadást csinálom egyszerű joghurt kultúrával.
Egy igazi sajt nagyon idő igényes. Sok felszerelést igényel, pontos hőmérőzést hőfokot. Különböző baktérium kultúrákat oltóanyagokat. Eladni egyenlőre nem adok. Ahhoz őstermelői kell, különben nagyon megütheti az ember a bokáját. Elég 1 rossz akaró..

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@szanimanika:
Mikor mesz dokihoz?
lispa1217
 
 


Nekem nincs jó előérzetem Nem tudom,így semmit nem érzek,a hasam se fáj, a mellfajdalmon kivul semmi tunetem
lispa1217
 
 


@lispa1217:
Te hányra mész a dokihoz? Remélem minden rendben lesz.
nokli
 
 


Az jót jelent, hogy nem fáj a hasad..
nokli
 
 


@nokli: de eddig voltak szurkák,ugye ami azt jelenti h nő meh,nyulnak a szalagok...Es most alig szurkál,vagyis nem nőne a méhem?
lispa1217
 
 


@nokli:
En holnap megyek 9.45re
lispa1217
 
 


@lispa1217: szerintem ne vonj le ilyen következtéseket, mert csak stresszeled magad. Lehet az elején gyorsabban nőtt, most picit lassabban. Nekem nem szurkál egyáltalán. Nyilallni szokott, ha rosszul mozdulok. Meg nagyon nagyon ritkán tompán fájdogál. Érthetően izgulsz, én megértelek teljesen. Reméljük, minden rendben lesz!
Valamiért úgy emlékeztem, hogy csütörtökön mész...
nokli
 
 


@lispa1217:
Hamarosan eljön az a kellemesebb időszak,amikor nem fog fájni semmi,tudsz jóízűen enni és újra energikus leszel,szóval nem feltétlen jelent rosszat egy kellemesebb közérzetű nap.Speciel én ezt nem mondhatom el magamról.Hajnali 3/4 4 óta fent vagyok és 15 óráig dolgozom.Mindeközben olyan a gyomrom,mintha egy mosógép dobja lenne,ami folyamatosan forog.Sosem voltam ilyen rosszul napokon keresztül.Mondtam is,hogy ez már biztos a korom miatt van meg hogy elhasználódott már a szervezetem.Ez nem embernek való állapot gyerekek.Alig várom hogy végezzek és az ágyban fekve szenvedhessek magamnak.Előre rettegek a buszozástól.Meg alapból is sokszor felkavarta a gyomrom,nem hogy így.Veszek egy guriga uzsis zacsit az utazásokra asszem.
deiss
 
 


@gina9: Kipróbáltam, csak tejeskávét ittam reggel, meg két kekszet, és voila nem hánytam még ma!!! Nem vettem be a terhesvitamint sem még és egészen elfogadható napom van, egészen enyhe undor, étvágyam nem rossz. Össze sem lehet hasonlítani a mai napom az előzőekkel.
nokli
 
 


@nokli:
Szuper hír!
Én ma voltam védőnőnél.
Hazaérve gyors megfőztem. De ma egész nap kipukkadom, feszítő érzésem van. 3.gyereknél úgy érzem rohamosabban nő minden belül.
Ami jó hír. A védőnő felhívta a kórházat. Ugye írtam a dokim nem dolgozik már nagy kórházban, terhesgondozás vállal de szülést nem. Nos a kórházba elég 36-38.héten jelentkeznem ha nincs baj és a dokim nem küld előbb.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


@nokli:
Én már nem iszom reggel kávét.Szinte vajas pirítóson mg joghurton élek,de nem sokkal jobb.Vitamint csak tegnap kezdtem el szedni,úgyhogy nálam az oknak kilőve.De annak örülök,hogy nálad így megoldódni látszik valamelyest a rossz közérzet!
deiss
 
 


Sziasztok,

Egypeteju kisfiaim lesznek.Jol vannak:) mindenüket fejlett,csak az egyik kicsit kisebb mint a másik,de majd beérik egymást!
szanimanika
 
 


@lispa1217:
Minden rendben lesz!!!!!!!nekem két babóval egyszer szúr egyszer nem!Ezek a tünetek már csak ilyenek!
szanimanika
 
 


@szanimanika:
Wow!Akkor lesz két kis tojásod.Ilyen hamar hogyhogy meg tudták mondani a nemüket?Fiút szerettetek volna?Nevetek van már?
deiss
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: