[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2020 Decemberi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

@nutita:
Nagyon drágák sajnos a vizsgálatok. Néholaa pofátlanság határát súrolja. Itt a privát megfizethetetlen, szóval nekem marad az állami ellátás. Privát ultrahangra megyek csak, egyszer vagy kétszer, az átszámolva 32 ezer ft/alkalom.
Netflixen és Amazon prime-on nézek. Amiket mostanában néztem és tetszettek:The Catastrophe (évek óta a legjobb sorozat, amot láttam, nagyon vicces és jó a történet), You, Bosch, Goliath, Carnival Row, Society, The alienist, Lizzy Borden chronicles, Good Girls(ez is szuper), Dead to me, Fall (baromi jó), Shameless. Most ennyi jutott eszembe hirtelen..
nokli
 
 


Csajok, az mennyire normális, ha úgy érzem, be van gyulladva a méhem? Olyan fura érzés, mint mikor felfázok, és fájdogál. Elég enyhén, olyan, mintha,
nokli
 
 


Szóval olyan mintha be lenne lobbanva.
nokli
 
 

 
 

Hát ez eleg furin van megfogalmazva hogy a vizitdíj 20.000ft/alkalom időtöl.függetlenul..Es ha en csak konzultációra megyek,vagy egy vérvetelre? Akkor is fizessek 20.000ftot?
lispa1217
 
 


@nokli:
Szerintem most minden normalis amit a méhednél érzel Dolgozik a pici babó,csinálja a kis kuckóját..Én az elején a 4.heten szurkálásokat éreztem,ami inkabb csak az egyik okdalon volt,meg is ijedtem h méhen kívüli.
Aztan ez a szurkalás abbamaradt,most mar annyira nem fajdogal,bar lehet a magnezium miatt nem erzem ugy..
Pl most marhara fel vagyok puffadva,és az alhasamba is okyan furát érzek,mintha húzná valami ide-oda.Elég erdekes
lispa1217
 
 


@lispa1217:
Okés, köszi! Én is nagyon fel vagyok puffadva. Nem tudom már mit egyek, hogy jobb legyen. Mindenesetre akkor megnyugodtam. Kicsit aggasztott a dolog.
nokli
 
 


@lispa1217:
Na igen, pont ez az ami engem is aggaszt. Ha beköszönök is 20.000/alkalom. :D Akihez még mennék, annak nincs külön magán rendelése. Nemtudom, a kórházban kérhetek e hozzá időpontot. Azt hiszem, ez lesz a hétfői programom. :) Ha nem lesz más, elmegyek az eredeti időpontra kedden... :(

Reni
nutita
 
 


@nokli:
Ilyet én is éreztem, de aztán elmúlt. Ami még nekem fura, hogy elég sokszor kimegyek az udvarra és guggolok egy kicsit a lépcsőn, friss levegő stb... Amikor állok fel beszúr az alhasam, de az az érdekes, hogy mindig csak egy oldalon. Hol az egyik, hol a mások oldalon. Ti éreztetek ilyet?

Reni
nutita
 
 


@nutita:
Nekem a beszúrás leginkább tüsszentéskor jelentkezik, de pl ma délután csak úgy magától percekig, kicsit megijedtem, de elmúlt magától. Nekem mára megszűnt a puffadás, nem tudom mitől vagy miért, de jobb érzés így. :-D
kismano20
 
 


Akkor mostmár tényleg megnyugodtam. Nyilalló érzésem is van néha, igen. Köhögök az allergiám miatt. Akkor eléggé fájdogál.
nokli
 
 


Sziasztok,
Először is gratula mindenkinek a babához!
Én 34 éves vagyok,15 hónapnyi sikertelen próbálkozás után lombik eljárással 2 babócát kaptam vissza és úgy néz ki 2-en albérletet vettek ki nálam (5. És 7 heti Uh-k szerint) jelenleg 8+4 napos vagyokA tünetek nagyrészének erőssége hullámzó nálam(extra mell feszülése hányinger,Pisi-mánia), ami állandó az a fáradtság,a rohadt mély alvás (alapjáraton nagyon rossz alvó vagyok) és a gyakori kifulladás (egy egyszerű beágyazás olyan megterhelő mintha a 10-re másztam volna fel).
szanimanika
 
 


Szia!! :)
nokli
 
 


@szanimanika:
Szia! Én is Gratulálok a picurokhoz. :) Milyen érzés, hogy ikreid lesznek? Nem félsz? Nálunk is vannak a családban ikrek, én egy kicsit félek az első vizsgálattól, hogy ketten lesznek. :D Nyilván nem lenne baj, vagy ilyesmi, csak hát azért na, biztos nehezebb

Reni
nutita
 
 


@szanimanika:
Igen, nagyon nagy gratula!!! Van már gyermeked, vagy ők az elsők?
nokli
 
 


@nutita:
Mivel lombik volt nem ért minket váratlanul,meg szeretnénk ikreket.Az elején nagyon nehéz de utána kéznél van állandó játszópajtás a gyerekeknek.

@nokli,
Első gyerekek lesznek.Mivel első várandósság és nem tudok laza lenni én is fent ülök az érzelmi hullámvasúton.Uh. után egy hétig minden rózsaszín (vagy kék) felhő,biztos vagyok benne hogy jól vannak aztán jön a kétségbeesés, nem érzek semmit,már biztos nincsenek velem .....és ezen az sem segít,hogy home office ban dolgozom(szintén autóipar) 1 hónapja(+2 hétig táppénz volt a beültetés után) és a gondolataim nincsenek lekötve igazán úgyhogy mindig ennél a témánál kötők ki.Holnap megyek orvoshoz,hát remélem a legjobbakat.

Sok külföldön élő vagy külföldi embertől hallottam,hogy akármilyen sz@r itthon az egészségügy a várandóssággal itthon nagyobb hagsúlyt és kontroll raknak,ott tényleg nagyon laza a felügyelet illetve 4 hónap után mennek vissza dolgozni az anyukák. Viszont én idő és energia takarékosság miatt és hogy kevesebb ideg érjen magán helyekre járok(vérvétel,nődoki)csak dühítő,hogy a befizetett TB így megy a kukába,bár az állami lombik programmal kapcsolatban egy szavam sincsen,kivéve hogy a vírus helyzet miatt beültetés óta senki nem látott ott csak telon egyeztettünk a gyógyszeres kezelés változtatásáról.
szanimanika
 
 


@szanimanika:
Szia! Veled együtt már 5-en vagyunk, nagyon örülök. :-) gratulálok az ikrekhez, jól hangzik, régebben nagyon szerettem volna, ha nekem is ikreim lennének és most is gyakran megfordul a fejemben. :oops:

Ki hogy van ezzel a hányinger/undor érzéssel? Nekem vannak olyan étel illatok ( pl házi készítésű péksütemény, kenyér) ami mellett tényleg nem tudok meglenni, pedig korábban imádtam az illatát is. A hús is nagyon taszít, bár annak nem az illata, hanem a tény, hogy hús, nem szívesen eszem meg. Csak a gyümölcsöket és a zöldségeket tudom jóízűen megenni, teljes fordulat nálam. Na és a csoki, az volt a mindenem, most meg nagyon nehezen csúszik le :roll:
kismano20
 
 


@szanimanika:
Üdv köztünk,és Gratula a 2 babóhoz
lispa1217
 
 


@kismano20:

Nekem kifejezett undorom nincs kajától..Van hogy hirtelen jön rám a hányinger,leginkabb akkor amikor ures a gyom rom vagy éhes vagyok..Csak ilyenkir meg enni nrm nagyon tudok mert
lispa1217
 
 


Mert hanyingerem vanBocsi véletlen elküldtem.Ki mikor megy dokihoz? Biztos írtátok mar, de mostanaban elég feledekeny vagyok
lispa1217
 
 


Csütörtökön megyek fél 5re. Már nagyon izgulok. Nem ismerem a dokit, de a környéken egyedül neki van most magánrendelése.
kismano20
 
 


@kismano20:

Jujjj gondolok rádÉn penteken megyek 10.15re.Én is nagyon izgulok.Egyszer ugy erzem mjnden rendben,egyszer pedig elbizonytalanodom
lispa1217
 
 


@lispa1217:
Én teljesen úgy érzem, hogy minden rendben, remélem, hogy jól érzem. De nincs összehasonlítási alapom. Miért bizonytalanodsz el?
kismano20
 
 


Lányok nekem nagyon-nagyon rossz napom van ma (nem akarok hangulatromboló lenni, bocsi érte) Egész délelőtt sírtam. Nekem még nagyok korai tudjátok, még csak csütörtökön maradt ki. Olyan jól indult minden, már ovuláció után a 10.napon pozitív tesztem lett. Csütörtökön, mikor kimaradt csináltam még egy tesztet, nagyon erős pozitív volt. Annyira jó érzés volt, hogy végre nekem is van ilyenem ennyi idő, meg a vetélés után. Ma csináltam reggeli első pisiből egyet, hogy lássam minden változatlan-e. Hát fele olyan erős a csík.... Tudom, nem érdemes tesztelgetni, de nekem ez kell, hogy tudjam, foglalhatok e időpontot. Mert nem akartam, hogy utána le kelljen mondanom esetleg. Az ultrahang meg ugye privát és a felét előre be kell fizetni foglalónak. Nem is a pénz, de azért úgy voltam vele, hogy a biztonság kedvéért csinálok egy tesztet, hogy tuti ne feleslegesen dobjam ki a pénzt.. Hát szíven ütött a látvány kicsit. Persze tudom azt is, hogy ez akár a teszt hibája is lehet, de azért most kicsit elbizonytalanodtam. Nem szeretnék itt negatívoskodni, ne haragudjatok ezért.
lispa1217: Te jobban vagy egyébként? Remélem jobban érzed magad!
nokli
 
 


Úgyhogy én egyelőre nem foglalok időpontot. A 7.hétre terveztem egyébként május 23-án vagy 24-én.
nokli
 
 


@kismano20:
Azért mert már volt sajnos egy vetélésem,és rettegek attól,hogy megint megtörténik.Aggaszt az is h barnázgattam,vérezgettem.Hogy emiatt megmarad e a baba,továbbdejlodik e..Egy petezsákot már láttam mulkor, es most nagyon izgulok,hogy lesz e benne valaki
lispa1217
 
 


@lispa1217:
Megértem, hogy aggódsz, de biztos jót jelent, hogy azóta már jobban vagy. :-)
kismano20
 
 


@nokli:
Nekem is mondta multkor tesom ,amikor elkezdtem vérezgetni,hogy csináljak még tesztet.Én nem szerettem volna,mert azzal csak stresszeltem volna magam ha esetpeg halvanyabb valamiert..Biztosat csak a doki tud mondani.
Érzed még a tüneteket? Ha a hcg hormon csökken a szervezetedbe,akkor a tünetek is csökkennek..És ilyenkor szokott lenni verezgetés barnázás is..
2 napja lekopogom nem volt barnázásom,lehet most kezdett el hatni a gyógyszer,de azért aggódom,hogy minden rendben van e bent,hogy fejlődik e a terhesség.Kettős érzéseim vannak..
lispa1217
 
 


@nokli:
Én csak 1 tesztet csináltam, 1 hét késés után, de igazából akkor már tüneteim is voltak, így nem foglalkoztam vele, hogy halvány a csík. Nem is fogok többet csinálni, most vagyok elvileg 7 hetes, majd a doki megnézni, nem tesz jót a stressz, én csak bízok benne, hogy minden rendben lesz.
kismano20
 
 


@nokli:
Szia,a csík erőssége sok mindenen múlik.Mennyit ittál,mikor teszteltél,épp a hormon hullám ami a napot végig kíséri hol áll..nekem volt olyan,hogy már a véremben is 480 volt a hcg de a teszt amit két nap kihagyással csináltam a második halványabb lett (ugyan az a márka..) én ezen pörgettem magam kb 4-5 napig aztán mondtak nem is egy baba van hanem 2...szóval amit eltettem magamnak:ha nem akarok megőrülni akkor nem tesztelek tőbbet.
Minden rendben lesz! Én azt javaslom,ha nem jön meg még egy hétig csinálj még tesztet és ha pozitív a magad megnyugtatására foglalj időpontot.
szanimanika
 
 


@kismano20:
Az utóbbi pár napban jött csak elő nálam hányinger.Amelyik nap van akkor állandóan fel van fordulva a gyomrom.Szerencsére mindent meg tudok enni,csak a közérzet re nyomja rá a bélyeget.

Annyi kérdésem lenne a dokihoz,de miután mindig várnom kell és már kb.mire rám kerül a sor full stresszben vagyok,mindig elfelejtem feltenni azokat.
Kiváncsi vagyok mit lehet mozogni,sexelni lehet úgy mint előtte vagy inkább figyeljünk oda....nektek van infótok ezekben a témákban?
szanimanika
 
 


@lispa1217: Örülök, hogy elmúlt nálad! Biztosan minden rendben van!
Én ennek úgy indultam neki, mikor az első tesztet megláttam, hogy most nem örülök előre, csak óvatosan. Teljesen nyugodtan csináltam a tesztet ma. Még csak nem is azért, mert bármi gond lett volna, csak hogy tudjam, minden rendben halad. Nincs egyébként se pecsételés se semmi, ami jó jel. Kicsit elkenődtem reggel, de már valamennyire helyre tettem magam. Érzem a tüneteket egyébként, de enyhén. (lehet csak a teszt miatt tűnik most úgy, hogy enyhébbek, mert bebeszéltem).
nokli
 
 


@szanimanika:
Köszi, igen, közben olvasgattam, hogy nem egyenesen megy felfelé az érték, hanem, ingadozik. Nem ittam semennyit, reggeli pisinél első dolgom volt a teszt(ugyanaz a márka). Egyet csinálok még hétvégén, mert hétfőn kezdek dolgozni megint és fel akarom készíteni magam lelkileg, ha esetleg vmi nem úgy alakul, mire megyek. Nem terveztem egyébként sem többet tesztelni ennél, mert nem akartam túl aggódni. Hát ez nem jött teljesen össze ma.. Mindegy már megbeszéltem magammal, hogy ez senkinek nem jó.
nokli
 
 


@kismano20: lehet jobb lett volna így tennem nekem is. :)
nokli
 
 


tettem volna*
nokli
 
 


Sziasztok Csajok! Kicsit lemaradtam a -beszélgetésekről, de most pótoltam. :) A tesztekről: Én egyet csináltam 10 nappal a menzesz kimaradás után. Azóta nem. Hogy őszinte legyek, pont ezek miatt, amiket leírtatok. Nem akarok rágörcsölni. Ha egy teszt pozitív, az 99%-os, azt mondják, ha negatív, attól még lehetsz terhes, de ha pozitív, az nem múlik el. :)

szanimanika: A mozgásrol én azt olvastam, hogy ha eddig nem mozogtál rendszeresen, akkor most nem szabad még elkezdeni, majd csak a második trimeszterben. Én is várom már, mert most annyi szabad időm lenne rá, hogy ihaj. :) a szex dologról, nálunk úgy volt, hogy 14-én pozitívat teszteltem, majd 19-én együtt voltunk és (bocsánat, de) kurvára megijedtem, mert rendesen véreztem utána. Totál pánik, sírogörcs... Miattunk ment el a baba stb... Aztán egy fél óra múlva semmi nem volt. Utánaolvastam a neten és azt írják, hogy a megnövekedett vérbőség miatt ez teljesen normális. Megnyugodtam. Utána pár napra, kicsit félve, de voltunk együtt és nem volt vérzés. :) Én úgy tudom, a szexszel nem árthatsz a babának. :)

Jó hír: Sikerült magán dokihoz időpontot kérnem! Úgy örülök. :) Csütörtökön fél 9-re kell mennem. :) Már nagyon várom!

Veletek mizu? Hogy telt a hétvége?

Reni
nutita
 
 


@nutita:


Én is csütörtökön megyek, csak délután fél 5kor :) :) :)  Olyan jó Neked, hogy délelőtt túl leszel rajta. A mozgással kapcsolatban én is olvastam, hogy most inkább séta, könnyebb gyakorlatok, és a második trimeszterben szabad már megerőltetőbb mozgásokat is. A szex pedig nálunk ugyanúgy megy azóta is, nem hiszem, hogy ártana a babának, olvasgattam is utána, mindenhol ez volt. Nálam nem okozott semmi "tünetet". Az emésztésetekkel mi a helyzet? Azt olvastam, hogy gyakori a székrekedés, de nekem inkább az ellenkezője, majdnemhogy hasmenésem van napok óta.
kismano20
 
 


Sziasztok! Mozgás ügyben nézegettem videókat, második trimesztertől tervezem és nagyon óvatosan, mert nem nagyon mozogtam régóta, valamint az előző vetélés miatt nem ajánlott.
Szex. Mi ugyanúgy összebújunk, mint előtte, igaz óvatosabban. Én féltem, nehogy legyen valami. Semmi gond nem volt eddig lekopogom. Igaz ez sem ajánlott vetéléses előzménnyel, viszont én úgy gondolom, kipróbáltuk, nem volt gond.A jövőt még meglátjuk, mit mond majd a védőnő.
Emésztés. Nekem most mindentől fáj a hasam. Minden megüli. Váltakozik, vagy nem jön, vagy az ellenkezője. Tegnap visszaköszönt az ebéd. Óvatosabbnak kell lennem ezentúl a mennyiséggel szerintem.
nokli
 
 


A szex-et mi most "hanyagoljuk" mivel verezgettem ,barnáztam..Most a gyógyszertől ugy tunik elmult,de most még egyenlőre nem kockaztatunk.
Hát nekem is inkább lagyabb a székletem..
A kaja kérdéssel ugy allok hogy összevissza...van hogy ramjön a falási roham, van hogy semmit nem kívánok..
Csajok akkor ti hamarabb túllesztek rajta,en penteken megyek negyed 11re
lispa1217
 
 


Sziasztok csajok, ma fél 6 ra megyek dokihoz! Már nem bírok a gondolataimmal!!

Nekem a sok progeszteron befogja a székletem,emellé társul a puffadás,hát mit mondjak...nem ez életem legkonfortosabb időszaka.Tegnap délelőtt hányingerem volt mint állat,ma semmi..ki érti ezt?!?!
Mozogni mozogtam előtte is,el is kezdtem egy személyi edző tanfolyamot alternatívaként,,hát most tényleg csak erőltetett menetben sétálok meg 1,5 kg a súlyokkal hadonászok.

Ti hogy bírjatok a várakozást a dokiig?
szanimanika
 
 


@szanimanika: irj mindenképp,hogy mi volt
Hát én nagyon várom már a pénteket.Félek egy picit,hogy mit fog mondani a doki..Ha nem vérezgettem volna,nem izgulnék ennyire...
lispa1217
 
 


Örülök, hogy mindenki jól van! :)

Az emésztésem, hát mit mondjak... Nekem sosem volt normális a terhesség előtt csak szűztea kapszulával tudtam Wcre menni. Ha nem szedtem, akkor 4-5 napig nem mentem. Nagyon féltem abbahagyni, de hogy lekopogjam (kop-kop), egyelőre nincs gond és nagy meglepetésemre mindennapossá Vált. :)

Én már nem is tudok másra gondolni, csak hogy azt fogja mondani a doki, hogy minden rendben. :) Pont az előbb számolgattam, hogy addig még hármat kell aludni. :D Mint a gyerekek. :D :D :D Rettentően várom már.

Annak ellenére, hogy úgy beszéltük meg, nem mondjuk egyelőre senkinek, megvárjuk a 12. hetet, folyamatosan kikotyogom. :D Úgy világgá kürtölném. :D

Csak én vagyok így? A párom szülei még nem tudják, az a terv, hogy anyáknapján mondja el nekik! :) Nálatok ez hogy van? Titkoljátok még?

Amúgy nagyon sokan tudták, hogy babaproject van és aki rákérdez, annak nem tudok hazudni. :D
Ezért is NEM LEHET SEMMI BAJ, mert akkor nagyon rosszul érezném magam. :D

Reni
nutita
 
 


@szanimanika:
Mindenképp írd meg mit mondott a doki, nagyon izgalmas 8-)
Nagyon közeli időpontokban megyünk orvoshoz :-D
Nutita, mi még nem mondtuk el senkinek, csak ketten tudjuk, de én is légyszívesebben kikiabálnám, hogy mindenki hallja. Szülőknek akarom elmondani legkorábban, talán hétvégén ha minden rendben lesz csütörtökön. Meg a barátnőket sem hagyhatom ki, kicsit szégyellem, hogy titkolózom, de félek még elmondani.
kismano20
 
 


Nálunk csak a testvérem tudja, aki mellesleg mindenórás épp. :) Szülőknek a 12.hét után mondjuk el, lehet kicsit később. Nagyon oda kell figyelnem nekem is, hogy ne kotyogjam ki.
nokli
 
 


Nálunk a szüleim tudják,tesóm,meg a legjobb baratnom
Viszont kb tudja mindenki,hogy már próbálkozunk..Nehez visszafogni magam
lispa1217
 
 


Sziasztok,A magzat=19mm,B=18 mindkettőnek szépen dobogott a szíve:)
A doki mondta a koruknak megfelelőek:) két külön burokban laknak de nagyon közel vannak egymáshoz:) az egyik már mocorogott is!!!

Mivel mi lombikoztunk ezért nem tudtuk titokban tartani az “eredmènyt” a 12.hetig.Főnököm tudja mert sokat kéredzkedtem el és nem akartam hazudozni,család tudja..:) száj tartás probléma megoldva!

Sok szerencsét csajok a soronkövetkezőknek!!!!!
szanimanika
 
 


Ó de jó!!!! Örülök nagyon!!!
nokli
 
 


@szanimanika:
Annyira szuper! Édes kicsikék :-)
kismano20
 
 


Köszi,aranyosak vagytok!
Nemsokára mindenki visszatér ide hasonló hírekkel!:)

És a párok,hogy viselik a varandóssagot?
szanimanika
 
 


@szanimanika:
Tök jó, hogy mindkettő babád rendben van! :) Örülök. :)

Az én párom, mint már írtam korábban, halál nyugodt és nagyon optimista. Már a babával álmodik. :) Olyan cuki! :)

Reni
nutita
 
 


Mi nem nagyon beszélünk róla :roll: nem vagyok benne biztos, hogy én félek jobban, hogy minden rendben lesz - e. :roll: ha már csütörtökön valami kiderül, biztos könnyebb lesz.
kismano20
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: