Nagyon örülök,hogy rendben a cici.
Jó,hogy nem kellett várnotok.Remélem,hogy nem kapta el a vírust sem a Réka. A Noémi szépen uzsizott is.
Mindenkinek jó éjszakát!
Holnap gyertek! Ildi
2005.02.28 21:06
2005.03.01 08:37

Legalább bepótolta, amit este nem adott, mert esténként csak apának jár puszi
Persze, mert én viszem lefektetni!
Amúgy nem fáj semmim, csak nehezen tudok vele fogni. Azt se tudom, ezzel milyen dokihoz kéne menni
Akkor volt utoljára ilyen, amikor még pocakos voltam, és vizesedtem, de akkor mind a két kezem zsibbadt, most viszont a mályva kihajt belőlem minden vizet
Szerintetek???
), hogy pozitiv volt a kórházi élmény
És akkor most Réka nem ehet husit, vagy mit kell csinálni?? Ez azért elég szörnyű, hogy a dokinak is az a véleménye, hogy a husitól van
Akkor mi van a bébikajákkal??? Mi van a szigorú ellenőrzéssel???
Azért ha lehet választani, inkább vírus legyen, mint asztma, de leginkább egyik se !!
Mi volt Pesten??
Mi újság a mázsálással?

2005.03.01 09:06
2005.03.01 14:37
2005.03.01 15:01
Viszont a babakocsiban végig ült, nem volt hajlandó hátradőlni!
2005.03.01 15:02
2005.03.01 15:31
.

2005.03.01 16:30
Remélem jobban lesz Réka!
Úgyhogy csak egy kis szúnyókálásra futotta.
Pedig most nagyon jól tudott volna esni egy óra alvás, mert éjszaka nagyon sokszor kelt, 2 után szinte óránként.
Nem tudom mi lehetett, vagy fogacska, vagy front. Sose tudjuk meg.
2005.03.01 20:00
nem olyanok ők
az enyém is fel van dagadva most
2005.03.02 07:55
Mi újság Veletek??Remélem már több időt tud Veletek tölteni apa.
2005.03.02 08:20
A doki szerint havi 40 dekát 1 éves koráig illene híznia.(De ebben a hónapban ez nem lesz meg.)Azt is mondta,hogy nem baj,ha csak párféle kaját eszik.
2005.03.02 10:00
Gratula!
Akkor nem sokat pihensz.
2005.03.02 12:32
Nálatok mindig történik valami!!
2005.03.02 12:50
Tegnap Anyukám, akinek nagyon sokat adok a szavára, azt mondta, hogy el van kényeztetve a gyerek.
Én meg azóta teljesen magam alatt vagyok, mert én próbálkozom, csak ezt Ők nem látják, mert nincsenek itt állandóan, egész nap. És nem hiszik el, hogy Gergőt nem tudom otthagyni ha Ő nem akarja, mert akkor üvölt.
És most nem tudom, hogy mit csináljak, mert a gyereket sem akarom elrontani, de az sem megy, hogy állandóan sírjon.
Olyan rossz!
2005.03.02 13:01
2005.03.02 13:54
Szoval ahany gyerek annyifele tipus.
Nektek nehezebb lesz, mert Gergo pici kora ota sokat volt olben, vallon ( a nehez kezdet miatt es a pocifajasa miatt), ott is alszik el gyakran, igy o ezt megszokta, hogy "mindig" mellette legyel. Lehet, hogy elobb-utobb leszokik errol, de lehet, hogy nem, akkor lesz nehezebb. Meg en irom, akinek nincs is ebben igazi tapasztalata, csak velemenyt alkotok.
Nehol azt irod, hogy uvolt nehol azt irod, hogy sir. Lili is szokott uvolteni, meg sirni is. Ha uvolt altalaban (szerencsere ritkan) akkor nyafis vagy hisztis, pl. ha elveszek tole valamit ami nem az ove. Ilyenkor nem szoktam felvenni, hanem elmagyarazom neki, hogy megpedig ez igy es ugy van, es akkor adok neki valami mas jatekot. Ha tovabb hisztizik, akkor hisztizik. De azert beszelek hozza, bohockodok elotte vagy tancolok.
Igy ez mindig hat. Ha sir, szo szerint sir, konnyezik, akkor biztosan valami baja van. Kakis, ehes, szomjas vagy faradt. Ilyenkor megprobalom megoldani a problemat es rendbe jonnek a dolgok. Nekunk nagyon sokat segitett, hogy rendszert alakitottunk ki.
Azert neki is vannak rossz napjai, voltak olyan napjai amikor egesz nap csak olben volt. Senki se tokeletes.
2005.03.02 13:59
Ez mar mas tema.
Es jol csinalod, hogy ilyenkor ottvagy mellette. Talan annyit tehetsz, hogy ha Gergo a foldon jatszik, te nem vagy kozvetlenul mellette, hanem latotavolsagon belul egy asztalnal esetleg. Csak magambol indulok ki.
2005.03.02 14:48
2005.03.02 16:10
Én ugyanúgy voltam, mint Kika, segítségem nekem sem volt Eszterke 2,5 hónapos kora óta, de nekem annyiban szerencsém volt, hogy Eszterke nagyon nyugodt baba volt, és nagyon hamar átaludta az éjszakákat. Amikor mondjuk, a pocija fájt (mert ezzel elég sokat szenvedtünk mi is), vagy ,most, amikor beteg volt, persze ő is többet volt kézben, de csak akkor, ha tudtam, hogy szenved, és segíteni kell neki. De ez szerencsére már a múltté. Ő olyan baba, aki el tudja magát is szórakoztatni. Persze, hogy én is játszom, foglalkozom vele, de, ha dolgom van, elvan egy ideig egyedül is, persze úgy, hogy közben ő is lát, én is látom őt. Nekem annyiban "szerencsém" volt, van, hogy távol a család, így nincs, aki igazán elkényeztesse. Persze, amikor otthon voltunk, vagy most, hogy 2 hétig itt volt a nővérem, egy kicsit borult a rendünk, hiszen mindenki kézben tartotta folyamatosan (gondolom, ez nálatok is így van, ha jönnek a nagyszülők, vagy ti mentek), de szerencsére nagyjából visszaállt a régi rend
Tényleg nehéz tanácsot adni, mert valóban minden baba különböző. De talán, ha tényleg változtatni akarsz, még nem késő.
2005.03.02 16:56
2005.03.02 17:32
Na meg apa is hazaugrott, aztán ment is tovább
Ma este se lesz
Pedig olyan édes volt a kisasszony, mikor meglátta az apját, majdnem kiugrott kezemből örömében
Ne aggódj már!
(nem is tudtam, hogy Lujza nap van ma
)! Na akkor te sem unatkozol
Nem irigylem az injekciók miatt, meg a köhögés miatt sem (sajna tudom, milyen ijesztő tud lenni, rám is a frász jött, főleg hogy éjszaka kezdődött
)
Remélem, ezt a szurit is jól viselitek!
2005.03.02 18:00
). Sokszor jön velem a hordozóban vasalni, vagy teregetni, tehát azért olyan nagyon sokat kézben nincs. Nem is bírnám már. Csak ugye az elalvások, hogy nappal szinte nem akar aludni, csak ha sétálunk a babakocsiban. És ugye azért elfárad. Olyankor jön az, hogy semmi nem jó, csak én. Ezért volt a ringatás is, hogy akkor legalább úgy elaludt és nem volt kóma. De persze tudom, hogy az sem megoldás, csak éppen nem tudom, hogy mi lenne az.
Szóval én próbálok az anyai ösztöneimre hallgatni, de nagyon nehéz!
2005.03.02 18:36
2005.03.02 19:57
Vasárnap keresztelkedtünk, nagy röhögések közepette mert a keresztszülők elkéstek
Apa
Akkor az Annáknak kijár az égedelem jelző kollektíven
Örülj neki, addig jó míg rossz
Bár úgy látom azért égedelem, úgyhogy nagy baj bizti nincs
- akkor jó, de ha nem megy, akkor változtass. Te is ember vagy, figyelj oda magadra is! Gergő meg egy tündér, de hát férfi, rabszolgát követel
Bálint is ilyen...
Múlt héten felpakoltam a virágokat polcokra, szekrénytetőre - megakadályozva a kis kertész munkáját
Azóta ha felveszem és odaviszem a virágokhoz olyan huncutul vigyorog hogy az hihetetlen! Nyújtja a kezét a virág felé, de csak simizni meri, közben meg vigyorog mint a tejbetök. Lehet hogy tényleg kertész lesz? 2005.03.02 20:52
Szopi után Gergő még nem aludt el, de nem volt ringatás, csak a ki8ságyban kúszott-mászott én meg énekeltem Neki, meg meséltem is, aztán mikor már letette a fejét, akkor simi és puszi és elaludt! Annyira örülök neki, most rá fogok erősíteni, hogy nap közben is próbáljon meg így elaludni. 

2005.03.02 22:43
Nálunk más volt a helyzet, mert mi tápszereztünk, és így korán elkezdtük a hozzátáplálást. Nem akarok túl okos lenni, de Gergő hatalmas baba, szerintem amíg nem eszik mást, nem lehet elvárni tőle hogy kibírja az éjszakát evés nélkül. Nálunk is akkor változott nagyot a helyzet, amikor már tényleg evett főzeléket, tejpépet, azok sokkal lassabban emésztődnek. Más az, ha nem szopik "rendesen" csak cicizik. Bálint a cumisüveggel is csinálta, semmi nem fogyott belőle szinte, csak úgy elvolt vele, aztán 5 perc múlva elaludt. Én ezt untam meg. Először kapott teát. Aztán már nem vettem ki a kiságyból és úgy kapott inni. Aztán már csak simi. Azóta is hallom néha hogy felébred, dumál egy percet, aztán alszik tovább. De nem sír, nem kell felkelni hozzá. Persze mikor jön a foga, beteg, stb. az más. Volt olyan is, amikor azt gyanítottam hogy megfájdult a hasa. Na, olyankor semmi nem segít csak az idő
- de én tényleg nem bírtam. Az a gyerek aki nappal négy óránként eszik, az éjszaka nem lehet három óránként éhes. Szerintem. Kitartás! A ringatás nálunk is kellett, de Bálint is közel 10 kg már, és én azt is "meguntam". Felveszem az ölembe, éneklek, simizem de nem járkálok vele órákig azért, hogy utánna 20 percet aludjon. Na, most lehet hívni a gyámügyet a lelketlen anyához
Én ha egyszer felkelek, órákig nem tudok visszaaludni
Lehet hogy nem is a gyerekben van a hiba, hanem bennem?
2005.03.03 08:00
2005.03.03 08:15
Lehet el is patkoltam volna ha nem megyek.
Mi még fogatlan "banyák" vagyunk

2005.03.03 09:00
Gratula a keresztséghez!
Anna majd pünkösdkor lesz megkeresztelve, először most húsvétra gondoltunk, de még nagyon közeli édesapám halála és ebben a hónapban lenne a névnapja is ami nálunk mindig nagy családi ünnep között zajlott, így úgy gondoltuk nem zaklatjuk még jobban fel édesanyám lelkét. Hiszen apu nagyon hiányozni fog "első" kis unokájának megkeresztelésénél.
2005.03.03 15:00
Még az a szerencse, hogy reggel mindig a telefonon olvasom el a leveleket, így nem jutott el a gépre...
Meg vagyok róla győződve, hogy az porszívós orrszívó az oka. Ugyanis annyira kiszívja a kakit a nóziból, hogy azzal nagyobb termelésre serkenti azt
Eddig nem használtuk, és max 3-4 nap volt a nátha...
Most Tüncsié van megint begyulladva, most vitte a férjem a szemészetre
De már megismerik ott, hiszen ő az egyetlen apuka, aki teljesen egyedül elviszi a gyereket a rendelésre
3 kerület negyedikesei közül bekerült az első tízbe
Hogy pontosan hanyadik azt nem írták a neten... Az iskolában is nagyon örültek neki
Jövő héten hivatalos az eredményhirdetésre.
2005.03.03 15:44
Szóval egyelőre megeszi, de nagy lelkesedés nincs és erőltetni meg nem akarom.
Tudom én, hogy Anyukám nem akart bántani, azóta már meg is beszéltük, hogy mire értette. Persze én meg kicsit érzékenyebb vagyok mostanában, a fáradtság is teszi. 2005.03.03 16:54
2005.03.03 17:40
jobbulást.
2005.03.03 17:59
2005.03.03 18:56
Köszi!
2005.03.03 19:13
Az enyém is mászhatna már,és akkor talán ellene.(Most éppen az újságot tépi szét,és dugdosná a szájába.De az apja résen van.)