[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

HUMIIIIKép Kép Kép Kép
Én úgy, de úgy, de úúgy örülök, most már itt is nylvánosanKép De hisz tudodKép Minden rendben van és lesz, tudod, think positive.

Vajh ki lesz a következő újrapocakosunk?

Léna
Milyen antibiot kapott Sára? petinek az Augmentin pár nap alatt helyrepofozta ezt a középfülgyuszis virusos nyavajáját, csütörtöntől szedük 7 napig, következő szerdán már mehetett ismét bölcsibe. Gyógyegerek helyett gyógypusszancsokat küldünk Sárának. Az étvágya miatt ne aggódj, petike is alig evett, volt olyan este, hogy 20 ml (!!!) táppal a gyomrában feküdt le aludni, s aludt reggelig, de akkor sem a szokásos mennyiséget fogyasztotta el. Miután meggyógyult, abbahagytuk a gyigyiszedést, mára már újra elképesztő mennyiség tűnik el feneketlen bendőjében.

1 éves kontroll
Nálunk is semmi extra. Március 24-én megyünk a szokásos lesz: doktornéni meghallgatja, megnézi a torkát, megnyomkodja a pocakját, súly-, és hosszmérés, valamint konzultáció arról, mit eszik és mit csinál a baba. Semmi több. Remélem.

Zsu
Nagyon jók a képek Pepéről, igazán fotogén a FiatalemberKép
Timi is ugyanazt vetette fel mint én korábban: nem lenne az Pepebarátabb megoldás ha a párod keresne egy normálisan fizető állást? Számomra hihetetlen - bár magam régen voltam álláskeresőben -, hogy egy mérlegképes könyvelő, mint Te, nem talál állást. Gonosz egy világot élünkKép
A Homeovox kifejezetten a torokpanaszokra való, de nem a hurutus köhögésre. A hang eltompulását okozó fájdalom és száraz köhögésre.

Móki
Ajjajj, majd jelezd merrefelé jársz, s elkerülöm azt az utatKép Kép Kép Ez vicc volt, kéretik nem megharaxaniKép !!!!!

Épp ma panaszkodtam Huminak, hogy vissza kell szoknom a mindennapi csúcsidőben történő araszolgatásra, mert elképesztő milyen vezetők vannak. Komolyan, én kötelezővé tenném a PÁV-ot, még az úrvezetőknek is. Nem vagyok ideges típus, de egyik hüvelykujjam szinte folyamatosan a dudán volt (mig a másik a magasba lendültKép ). Szörnyű az amúgy is forgalmas utakon kerülgetni, előzgetni a bizonytalan és tétova sofőröket. A "kedvenceimről" most inkább nem beszélnékKép
Elnézést a kifakadásért és senki ne vegye magára, de sajnos ez a tapasztalatom, s az ezidáig történt 3 jelentősebb káromat is hasonló autóstársaim okozták.

Nna, uzsonnaidő van, igaz, Peti a bölcsiben már benyomott egy szelet vajaskenyeret párizsival, de megkinálom még valamivel. és magam is éhes vagyok márKép

Szilvus és Peti
szilvus
 
 


Sziasztok!

Kincsonek, Matyinak, Tomikanak, Annanak boldog szulinapot kivanunk!
Az Edinaknak meg boldog nevnapot! Kép

Mi megvagyunk. Lilinek kibujt az 5. fogacskaja. Enni csak a mi kajankat hajlando. Igy mar probalkoztunk gulyas-, paradicsom-, gomba-, hus-, alma-, baracklevessel, fasirttal, rantott hussal. Tegnap egy csomoszor probalkozott a tamaszkodas nelkuli jarassal. Eddig 3 lepes a rekord. Kép

2 nap lemaradasom van a visszaolvasasban, ezert csak Zsura reagalok. Hogy alakultak a dolgok a ferjeddel? Remelem ugy alakulnak a dolgok, hogy mindannyitoknak jo legyen!

Tudja vki, hogy mikor lesz a Vervoros nyar 9. resze? Penteken elmaradt es nem hallottam hogy bemondtak volna az idopontot.

SzamoaKép
szamoa
 
 


Sziasztok!

Szilvus, Sára Ceclorettát szed, már a 2. üveggel.
Köszi a gyógypuszikat, átadom.

Moncsi, de jó, hogy leírtad apa hogy áll Levihez.Eddig nem mertem bevallani, de nálunk is ugyanez a helyzet.Azt hittem csak én nyertem ilyen férjetKépKép

Mariann, merre jár?tudtok róla vmit?

Pusz, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 

 
 

Sziasztok!Kép

ED, micsoda helyen mászkál apa!!! Hű! Na és te hogy hol mászkáltál! Kirázott a hideg. Én is valami barátságos sziklácskákra gondoltam, amikor megtudtam, hogy hegymászók -is- vagytok. Jesszusom, hogy tudtál azon a meredek jégen felmászni?Kép

Moncsi, Levinek gratula a sok fogacskához és mielőbb gyógyuljon meg!Kép

MókiKép, Edina is rágcsálja az ilyen fityegőket, pl. a telefontöltő a kedvence. Egyik vége a szájában, a másik a kezében és vágja földhöz.Kép Képes akár negyedórát is elszórakozni vele. Gratulálok Andrisnak az egyedül járáshoz.

Tünde, Tomikának is nagy gratula! KépÉrezte biztos, hogy ez az ő napja, és bemutatta a tudományát.

Humi, micsoda két szép fiad van! És Krizsónak azok a naaaagy kééék szemei!Olyan szép a maszatos képen.KépLacusnak boldog 18 éves szülinapot. Neked meg nagyra nőjön a babó a pocidban. Meglátod, minden rendben lesz!

EraKépsajnálom, hogy gyengélkedsz. Gyógyulást! Hogy vannak a gyerkőcök?

Lányok, Edina nem akarja megenni a pépes kajcsikat, amiket eddig szeretett. Egyre inkább azt enné, amit mi. A banánt pl.a kezébe adom, ő meg harapja, nagy kedvvel csámcsog rajta. És a kenyeret is szereti májkrémmel, sajttal stb. Lehet már adni ugye ilyesmit is? Még egy kérdés: tojássárgát adtok a babóknak? És ha igen, mennyit hetente?

Megyek, Edina nyűgös...

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

Sajna, ha jobb állást találna se hagyná magát Kép
Mindenképp ő akart itthon maradni... Eddig volt "kedve" várni... Kép
Nem értitek a problémát... Joci azért marad itthon, mert én sokat kiabáltm Pepével és nem takarítok...


Monyó
Én úgy hallottam, hogy nagyjából 4 hónap az eldő felkapaszkodástól számítva... Csinálj róla közvélemény kutatást... Nálunk nagyjából bejött.
Eddig amikor kettesben hagytam őket, bejött a dolog... Hosszab távon nem tudom hogy lesz... Főzésen, mosogatáson kívül mindent meg tud csinálni. Majd meglátjuk...
Félek, hogy az első 1-2 hónap nem lesz fényes...

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Móki!
Nagyon édes lehet Andris a szájából kilógó fülhallgatóvalKépDomi ismegkóstolta egyszer,aztán kaparászhattam ki a szájából a szivacsot.Kép

Zsu!
...hát nem irigyellek.Én azért kíváncsi leszek meddig bírja a párod kiabálás nélkül a gyerekkel.Pl.én ma megkértem a Gábort vigyázzon a Domira,hogy aludhassak egy kicsit.Oké,eltellik 10 perc,gyerek ordít.Gondoltam majd megnyugtatja az apja,aludtam tovább.10 perc múlva megint ordít,de már a párom is a vele,hogy legyen már csendben.Mondanom sem kell,hogy ez nem használ,annál idegesebb lett a gyerkőc.Ennyit az alvásról,kimentem és játszottam a gyerekkel,egyből mosolygott.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy az apukák általában nem értenek úgy a gyerekekhez,mint egy anyuka.De majd rájön a párod is.(már megint nem tudom tartani a számat...ne haragudj,nem akarlak megbántani)

Moncsi!

Gratulálok a 8.fogacskához,és gyógyulgassatok!!!

Lányok! Lenne egy-két kérdésem.
Lehet adni a gyerkőcnek gombát,tojást,tejet?És a tejet lehet forralás nélkül? Már adtam forralt tejet,de nem ízlett neki.
Még valami.Tudtok arról valamit,hogy az EU-ban vehetnek fel a Magyarok hitelt az EU területén lévő lakásokra?


Orsi
orsi21
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok! Kép Nem győzöm olvasni, van mit bepótolnom. Kép

Ed,
Nagyon jók a képek, szép helyen voltatok. Le a kalappal, hogy ti milyen ügyesek, bátrak vagytok. Kép
Jól teszed, hogy megcsináltatod a fogaidat a baba előtt. Nekem sem ártott volna, pont akkor kezdtük el, amikor kiderült, hogy pocaklakónk van. Így most várhatok még egy kicsit, mert az javasolták, hogy a második harmadban inkább, mint az elsőben.

Zsu,
Remélem, hamarosan rendeződik nálatok minden. Én osztom Ági véleményét, mely szerin mi sem alszunk el úgy, hogy a harag még dúl bennünk, nekünk ez bejött nagyon!

Ma voltun a 12.heti uh-n.
A baba 69mm, már igazi óriás Kép
a nyakiredő is ok volt, az 1,5mm
Olyan furi, hogy tavaly ilyenkor a ctg-re mentünk minden másnap, és akkor nem gondoltam, hogy 1 év múlva ismét ott ülök a váróban.

Remek meglepi is ért minket, nem volt épp kellemes. Apa rossz helyen parkolt, belógott egy kicsit a taxi megállóba az autó orra. Kaptunk egy csodás, piros kerékbilincset, amit 15eft befizetése után leszereltek.

Most ígyekszem olvasni, és holnap jövök majd bővebben.

Jó éjt!
Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Orsi,
Neeeee, ne adj tejet még Dominak!!! Az egy dolog ha megkínálod ilyen-olyan tejtermékkel attól valószínűleg semmi baja nem lesz, de töményen a tejet még ne add neki! Régen feles tejet adtak, azaz fele víz, fele tej. Ma már inkább tápszert kapnak a babók, de ha mindenképpen meg akarod próbálni a tejet, legalább felesként add (fele forralt víz, fele forralt tej). Tojásból a sárgája adható (de csak az), gombát csak egy éves kor után ajánlják.

Zsu,
Sejtettem, hogy ez van a férjed hozzáállása mögött. Nem lenne jobb ha ezt háztartásvezetés + gyereknevelés vitát inkább megbeszélnétek és kölcsönösen változtatnátok rajta úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen? Bocs a belekotyogásért!

Lányok, Köszi a sok gratulációt. Nagyon-nagyon jól esett.Kép

Timi,
Igen, mikor nálatok voltunk már tudtam Pocibébiről. Abban az időszakban nagyon szétszórt voltam, szerintem ezért is zártam be a kocsiba a kulcsot.Kép

Moncsi,
Gratula a kis krokodilusnak és jobbulást az egész családnak!!! Megy a sok gyógypuszi.Kép

Karmen,
Lacus már az első orvosi vizsgálat (5. hét) óta tud PociBébiről. Egyenlőre közömbös iránta, de Krizsivel is ilyen volt amíg meg nem született. Most meg imádja.

Móki,
Igen reggel + este szoptatok még, bár majdnem elválasztottam Krizsót, mert a nőgyógyász minden alkalommal ezt tanácsolja. Ezzel ellentétben Krizsi nefrológus doki nénije kifejezetten kérte, hogy az újabb fertőzések elkerülésésre szoptassam amíg lehet. Most legyek okos ha tudok?!Kép Úgy döntöttünk, hogy amíg nem érzek szopi alatt méhösszehúzódást és Krizsi igényli a szopit addig napi 2* szopi van. Jó lenne min. 2 hónapig, azaz legalább 1 éves koráig kihúzni. Szerintetek????

Mely,
Mindkét fiacskámnak ilyen szeme van.Kép Hihetetlenül hasonlít Krizsi, Lacus kiskori képeire. Szerintem nem lesz semmi baja Edinának, ha már nem csak pépes dolgokat eszik, végülis lassan egy éves lesz.Kép Soha nem tudok betelni a gyönyörű vörös hajával!!!Kép

Ed,
Mi van a fogaddal? Fáj még?Kép
Csodálatos helyeken jártatok. Kincsinek biztos rengeteg új élményben volt része. Sikerült tortát venni neki? Mit szólt hozzá?

Maszat,
Bár ezer éve nem jelentkeztél, de azért ha olvasod: Anna babának - akinek 29-i lévén idén nincs is szülinapjaKép - nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!KépKépKépKépKép
Kép

Puszi:
Humi
humi
 
 


Sziasztok!
Mindent visszaolvastam, és jó sokat írtam. Bocs.

Köszönjük mindenkinek a szülinapi üdvözletet!
Kaja: mi pár hete szép fokozatosan adunk neki egyre többféle kaját. Bolti fölvágottat én sem adtam, mert mi sem nagyon eszünk. Ettek viszont apával finom házi kolbászt. Imádja a sajtot, a túró rudit (csoki nélkül kapja egyelőre), ízlett neki a joghurt.Ja, és imádja a házilag készített csemege ubit. Ha meglátja, nem kell semmi más. És persze a kenyér és kifli minden mennyiségben. Egyre többször eszik a mi kajánkból, tegnap pl. tejfölös csirkepaprikást galuskával (mellehusit kapott). Tejet még nem kapott, mert ugye szopik, addig nem kell neki.
Azért kezdtük 1 éves kora előtt pár héttel, hogy ehessen a tortájából (tojás miatt).

Porszívó: Tomika nagyon fél tőle, pedig nem is azzal szívjuk az ormányát. Én csak úgy tudok porszívózni, ha apa elbújik vele a hálószobába.

Képzeljétek, ha Tomika cicit akar, mutat a cicire, és mondja, hogy cici, és utána mutat magára. Kép

Alvás: nálunk napi egy vagy 2 van. Ha nem túl korán alszik el délelőtt, akkor kibírja egy 1,5-2 órás szunyával estig, és akkor hamar elalszik. De ha korábban (mint pl. ma 10-kor), akkor délután muszáj még aludni, mert különben csak esik-kel.

Sajnálom, hogy több helyen is vannak családi problémák. Drukkolok, hogy rendeződjönek nálatok a dolgok. Nálunk szerencsére minden rendben, bár apát a vizsgaidőszakban kicsit nehéz volt elviselni. De megtanultuk azt is kezelni, és tartani benne a lelket. Nálunk azért van ő GYED-en, mert a fizetése kb. annyi, mint a GYED, az enyém meg sokkal több.+így megúszunk néhány félév tandíjat. Szerencsére Tomika jól elvan apával, ha nem vagyok itthon, nem hiányol. Persze ha lát, mindig rajtam lóg. Persze így a legjobb, hogy mindenki itthon van.

Mely!
Nagyon édes Edina! Jó étvágya lehet, ha a kanál is kellene neki! Kép Nagyon ügyesen rendezkedik a lakásban! Én kb. egy hónapja adtam Tomikának tojássárgáját, de azóta már kapott tojásos kaját is. Tomika sem nagyon kéri már a bébikaját, ő is a miénket kéri.

Sly!
Nagyon ügyi Bia! Én hagyományos hőmérőt használok, és a hónaljában szoktam mérni. Addig ált. a szájába nyomom a cicit. Én digitális lázmérőz vettem, de az is sokszor kevesebbet mutat. Aztán vettem egy homlokcsíkot, ami megmutatja, hogy van-e láz. Ha gyanús, akkor lázmérés.

Sly, Léna!
A Pampers pelusból Tomika is állandóan kirottyintott. Mindig nyakig kaka volt. Volt, amikor a füle is. Kép
Mi mostanában az olcsóbbik Lidlis pelust használjuk. Sosem folyt még ki belőle semmi és tök jó minőség.

Zsú!
Nagyon aranyos Pepe! Igazi kis vagány a fotókon! Remélem, rendeződnek dolgaitok!

Szilvus!
Nagyon örülök, hogy tetszik Petinek a bölcsi. Biztos sokat fog fejlődni. Jó, hogy sikerült bébiszittert találni!
Nagyon ügyi Peti, ahogy segít. Tomika még a rombolásnál tart. Jó súlya van Petinek!
Egyetértek azzal, amit a kapcsolatról írtál, de azért nem túlzottan könnyű megvalósítani. Szerintem igenis a férjnek is meg kell értenie a megváltozott helyzetet. Persze nálunk is voltak súrlódások, idegeskedések, de mostanra rendeződtek. Úgy tűnik beletanultunk a szülői szerepbe. Most már nekem kell lassan visszatalálnom a csinos nő szerephez, de ehhez jelentős súlyfeleslegtől kell megszabadulnom. Holnaptól tervezek némi étkezési reformot (elfogyott a szülinapi torta Kép), és egy közeli edzőterem meglátogatását. Aztán majd látom, mi lesz belőle...Szegény Peti! Nekünk már jó sok ilyen jellegű balesetünk volt. Olyan ijesztő!

Timi!
Tomika is szeret harapni, meg a szemüvegemet lerángatni. Én is rászólok, ő is hisztizik. De legalább már nem röhög (általában). Szerintem ezt csak kibekkelni lehet, és reménykedni, hogy hamarosan megérti, hogy nem szabad. Én remélem, hogy a szemüvegem is kibírja addig.Kép
Nálunk sem könnyű az öltözés, és a tisztába tevés. Ma pl. csupasz kukival négykézlábra állt a pelenkázón. Ált. adok valami a kezébe, vagy beindul a családi dalárda, és arra figyel. Esetleg fölgyújtjuk a villanyt, mert azt imádja.
Nálunk mostanában a fürdés után állva kell törülközni, mert akkor nem ordít.
Nagyon vagány kissrác Bence! Látom, ő is segít a pakolásban!
A kutya nem morog rá? Mert bizony a mi Bellánk (spániel) ,amikor elkezdett mászni Tomika, féltékeny lett, és morgott rá. Tomika egyelőre nem mehet az előszobába.
Nagyon jók a képek Bencéről. A hintában alvóson jó nevettünk. Látom, a kanállal evés még nem tökéletesen megy Kép

Humi!
Először is hatalmas gratula Nektek!!! KépKépKépKépKépÉs Krizsónak is, hogy ilyen szépen fejlődik.
Igen, szeretjük a hangos játékokat, de mi elvetemült kegyetlen szülők a karácsonyi játékházikóból bizony kivettük az elemet: 4 percig zenélte ugyanazt jó hangosan, ha véletlenül benyomta a gombot. És ugye benyomta... De azért van állat-autóhangos játéka, kis szintetizátora és éneklő mozdonya. Szóval van így is hangzavar. Szülinapra fürdőjátékot kapott tőlünk, anyuéktól egy műanyag szétszedhető mozdonyt (azt már tudja, hogy kell szétkapni) és keménylapú könyveket. Meg némi anyagi segítséget a leendő szekrényéhez.
Ja, és tőlünk kisasztalt és széket is kapott, de azt még nem tudja, mert a barátnőmék vették meg az Ikeában. Majd el kell menni érte.
Gratula Krizsónak az új fogakhoz!
Tomika egy éves méreteit szerdán tudom megmondani. Akkor megyünk tanácsadásra.
Nagyon jók a szülinapi képek!

Edina!
Gartula Bálintnak az első lépésekhez!

Moncsi!
A hinta nálunk is csodaszer. Bár mostanában már nem annyira élvezi, de azért jó ideig elvan benne. Én is csak ajánlani tudom.

Ági!
Látom, jól sikerült a szülinapi buli nálatok! Szuperek a képek! Mi is Zymafluort szedünk.
Szuperek a szülinapos képek!

Rita!
Jó, hogy jelentkeztél! Nem semmi Julcsi! Gratula a járáshoz! Nagyon aranyos a kis tengerész! Gyere sűrűbben, ha tudsz! Nagyon-nagyon szuper férjed van!

Móki!
Szörnyű, hogy mi van a kórházakban. Amikor a húgom szült, egy fél percre felejtette a mosdóban a gyűrűit, és mire visszafordult (még a folyosóról), már valaki elvitte.
Nagyon aranyos lehet Andris, ahogy pakolászik. Tomika még csak kipakol mindent, és lerángatja a földre.
Bizony, néha én is alszom Tomikával. Nem mindig, mostanában elég jól birom. De megigértük magunknak, hogy márc.1-től fél 11-kor lefekszünk. Hogy szokjuk a korai kelést. Mi lesz...
Nagy-nagy gratula Andrisnak az első lépésekhez!

Orsi!
Sajnos néha fölöttünk is buliznak. Már egyszer kétszer szólni kellett. Ez a panel átka...

Magdi!
Biztos nem lesz semmi baja Márknak! HA egyedül elindult, akkor elég erős a lába!

Kata!
Aranyhajú Lilike nagyon aranyos! És ügyesen pakol!

Pera!
Jobbulást Neked!

Léna!
További jobbulást Sárának!

Ed!
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás. Ti aztán nem lazsáltok, mindjárt jön a következő túra. Jók a képek! Részvétem a fogad miatt!

Szamoa!
Gratula Lilinek az újabb fogacskához! És a lépésekhez is!

Maszat!
Annának boldog első szülinapot kívánunk!

Na, végre nem vagyok elmaradva! Mindenkinek szép bacilus és vírusmentes hetet kívánunk!
Tünde+Tomika
ptünde
 
 


Sziasztok!

Csak 1 gyors reggeli ébresztés!Kép

Mely!
Már Matyi is csak azt hajlandó megenni amit mi eszünk, mondjuk egy kicsit még pépesítem neki a dolgokat villával, mert amíg nincs örlő foga addig nem nagyon tudja rágni a kaját. Tegnap az uzsi 2 túrógombóc volt (tejföllel, cukorral), nagyon tetszett neki. Ma kelképoszta főzi lesz fasírttal. Kép Nekünk a doki aztmondta, hogy gombát még nem ehet 1 év után sem!? De a tojásfehérje mehet csak nagyon meg kell főzni! Fogalmam sincs milyen sűrűn lehet adni, én amikor eszembe jut akkor kap. Kép(Elég sűrűn eszembe jutKép)

Tegnap Matyika igazán meglepett minket! Szabályosan leesett az állam.Kép Nappaliban tisztábattem a szivacson (mostanában semmi harc nem kell ehhez a művelethez, csak öltözésnél indul el, de az már nem gond) szal, levettük a pelust még csupasz popóval feállt, megfogta a használt pelust és KIVITTE A KUKÁBA!!! Azthittem nem jól látok! Még meg is paskolta a kuka fedelét!Kép Reggel pedig segített beágyazni, hozta utánam a kispárnákat!KépKépKép

Ma ha felébred elkezdjük a feles tejet inni a tápszer helyett, 1 hétig így lesz, és ha megissza akkor este is azt kapja majd. Aztmondta a védőnő, hogy mivel eddig nem volt gond a tejtermékekkel + elmúlt 1 éves, 1 hét után adhatom neki hígítás nélkül a tejet. No kíváncsi vagyok megissza-e majd!?Kép

Pera!
Voltál dokinál??? Mi újság???

PUMUKLI!!!
Hol vagytok!? Tessék jelentkezni!

Megyek lassan ébred a család!Kép
ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Lányok, tudna valaki segíteni:túrógombócot szeretnék főzni, és szükségem lenne egy jól bevált receptre. Kép
Előre is köszi
Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Humika, figyelj, megy még a Nestlé játék?Mert most horgásztam elő a vonalkódokat, hogy melyik mennyit ér, azt nem tudom, mert elkevertem a papiromat.
De itt figyel nektek 2 ételes, 1 italos, 2 BEBA2 800 grmos tápszeres, és 1 BEBA2 800+400 grmos tápszeres kód.
Kellenek még egyáltalán?Ja, a tápisok meg gyűlnek folyamatosan.

Puszka, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Sikerült tortát venni, tescogazdaságos stefániát. A fiúknak nagyon izlettKép Kincsi csak szétkente az asztalon, egy falatot sem evett.
Tegnap itt voltak Anyámék, túrós és gesztenyés tortát csináltam. Kincsi abból sem evett. De a husi a levesből lecsúszott! A hús anyatejjel kisasszonyKép
Kép

Kép

Tegnap tesóm gépével fotóztunk, valahogy majd megszerzem a fotóit, mert szerintem azok jobbak lettek.
Tegnap este sikerült Apám feleségével összekapnom, hogy kimikorhol ünnepelje meg a gyerek szülinapját. Én ragaszkodom, hogy a nagyanyó is jöjjön át, különben mi megyünk. Ő ezt zokon vette, hogy miazhogy mi megyünk.
A mai randit a fogorvos miatt lemondtam, úgy néz ki, holnap lesz a randi. Kiváncsi leszek.Kép

Kincső a telelést jól bírta, nappal aludt, játszott, fárasztotta a társaságot. Az éjszakák szokásosak, gyakran felsírt. Vajon meddig tart még???
A jégmászás szerintem veszélytelenebb, mint a síelés (bár én nem tudok síelni), ésszel kell csinálni. Fel kell mérni a jég állapotát, nehézségét és úgy elindulni. Függőleges jeget ritkán mászunk, én pl kihagytam egy 3 méteres szakaszt, mert nehéznek tünt.
Kedvenc sportom, bárcsak gyakrabban lehetne menni!

Zsu, én nem gondolkodnék a 2. bébin egy olyan pasas mellett, aki inkább gyeden van, mint dolgozna.

Móki, hajrá! Néha jól jön, ha az apák szeretik a sörborpálinkát.Kép Régebben én is vezettem, főleg éjszaka.

Szilvus, beszótá!, így üljek én kocsiba ezután??? KépKép

Ági, hú de ügyes a fiad!
A pelusozással nálunk sincs gond, felemeli a lábát, hogy gyorsan bepeusozzam.

Kimosta bözsi (a mosógép) a 8. adag ruhát.Kép Lépek teregetni.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Edina, én ezt szoktam csinálni - nagyanyó receptje:
1/2 kg túró
2 tojás
4 ek gríz
2 ek liszt
pici só
-------------
összegyúrni, állni hagyni, kifőzni
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok!

Sikerult egy kicsit visszaolvasnom. Kép

Humi Kép gratulalok a pocaklakohoz! KépKépKépKépKépKépLacusnak utolag is boldog szulinapot kivanok!

AgiKép aranyos Matyi a csontokkal. Kép Tortareceptet tudsz esetleg irni?

EdKép gyonyoru helyeken voltatok! Kincso hogy birta az utazast? Nem zavarta meg a kornyezetvaltozas?

EraKép jobban vagy mar? Voltal dokinal?

ZsuKép kohogesre jo a Stodal szirup (homeopatias).

Lilivel mult heten voltunk tanacsadason. 11 hosan 7,7 kg es 68 cm.KépKép
szamoa
 
 


Ed,
köszi Kép
még egy kérdés a 2 tojás az egész? ha igen, akkor a fehérjét egyszerre a sárgájával?
Kincsinek szoktál adni belőlle?
(a kérdéseimből gondolom kiderült, hogy mennire kezdő konyhatündér vagyok Kép )

nedinabp
 
 


Nem tudom miert lett ilyen homalyos a kep. Kép Kicsinyites elott meg eles volt. Ezert rakok fol meg egyet.

Kép

Sz.
szamoa
 
 


Edina, én 2 egész tojást rakok bele, nem szórakozok vele. Biztos van jobb recept is, de nekem ez egyszerű és a fiúk nagyon szeretik (1 nagydoboz tejföl+ kb.1/2 kg porcukor is elfogy, persze ez 1 kg túróhozKép). Kincsőnek próbáltam adni belőle, de nem kellett neki, mert nem husi volt.Kép

Szamoa, Lili igazi KislányKép csatt, fülbevaló...
Fiúk, lehet udvarolni!
Aránylag jól birta Kincsi az utat, ha nagyon élénk volt, megáltunk pihenni, sétáltattuk, játszottunk vele. Utána nyugi volt egy darabig.

e

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok!

Ma megcsináltattam a taj-kártyámat...
Most lázas munkakeresésben vagyok...

Tegnap du Apóson jól kiakadtam. . . Jött a hülye dumájával, hogy hogy lehettem olyan hülye, hogy munkám se volt és bevállaltam a gyereket Kép((( Meg, hogy lehet, hogy az ő fia marad itthon gyeden?. . . . No, úgy felhúztam magam rajta, hogy mondtam Jocinak, hoy eztán az Apjával annyit fogok beszélgetni, hogy szia, és ha megpróbál belémkötni, akkor gyerekestül lelépek, bárhol is vagyunk. . .
Ja és mondta, hogy miért nem megyek el kétkezi munkára????? Mondtam neki, hogy nézze meg a fia arcát, ha én kétkezi munkára szeretnék elmenni. . . Meg amúgy se vagyok wc pucoló, hanem könyvelő!!!!!

Szilvus
Elég nehéz munkát találni, főleg, hogy nincs gyakorlatom. Tulképp így tök mind1, hogy milyen végzettségem van, úgyis a gyakorlatot nézik... Így viszont esélyem sincs elhelyezkedni... Sehol... KépKép

Zsu
bzsuzska
 
 


ZSU !

E-mail címük: geshkft@vnet.hu

Közgazdaság, pénzügy, számvitel (állást kínál)
feladás dátuma:
2005-02-26



leírás:

XI. kerületi könyvelőiroda közdasági szakközépiskolai végzettséggel 4 vagy 8 órás munkaerőt keres könyvelői/adminisztrációs munkakörbe. Szakmai gyakorlat nem feltétel, de előny. Nyugodt légkör, önálló munkavégzés. Fényképes önéletrajzokat várunk fizetési igény megjelölésével.



munkavégzés helye:
Budapest




hirdető neve: telefonszám: email cím:
G & H KFT email küldése


Puszi

Timi
kismaszat
 
 


Sziasztok!

Ed,
hogy ez a Kincsi lány milyen édes! Megértem Kincsőt, a husi az nálam is jöhet minden mennyiségben.

Szamoa,
gyönyörű a kislányod! Nem győzöd majd elhajtani az udvarlókat!

Zsuzska,
talán apósodnak inkább a fiával kellene beszélni! Vagy segíteni! Drukkolok nagyon állásügyben!!!!

Nuska,
én nem kárhoztatom Apát azért, hogy kicsit türelmetlen a gyerkőccel. Tulképpen természetes is, mert nem tölti vele a napjait. Ha annyit lenne vele mint én, akkor jobban egymáshoz idomulnának, rögtön tudná, hogy mit szeretne vagy hogyan kell megnyugtatni. Hiányzik a rutin, de hát valakinek melózni is kell. Ebből meg rendesen kiveszi a részét. Imádja a gyerkőcöt és ezt Levi is nagyon tudja.

Ági,
de ügyi Matyika! Nálunk még csak a kipakolás megy. Hogy ízlett a tejcsi?

Era,
hogy vagy?

Mely,
mehet a tojássárga főzve, először egy negyed, aztán fél és így tovább. Hetente 2-3X.

Humi,
nekünk a védő néni mondta, hogy friss gombát már adhatok jól megfőzve pl. pörköltnek. Szerintem a szopit jól csinálod. Ha nem érzel összehúzódásokat, minden OK.

Edina,
minden rendben a kisbabóval, nem is lehet másképp!

Túrógombóc: fél kg túró, 2 dl búzadara, pici só, 2 tojás. (csinálhatod több tojással is, akár néggyel is. Én még egy kis tejfölt is szoktam beletenni, ha 2 tojással csinálom és a túró száraz.)

Összekevered, állni hagyod jó sokáig, lehet egy de-t is (így nem fő szét, mert jól megduzzad a gríz) Vizes kézzel gombócokat formálsz és kifőzöd sós vízben. Kb. 5-10 perc és kész.Vagy pirítos zsemlemorzsába forgatod, rá tejfölt és porcukrot teszel, vagy kopaszon hagyod és eperöntettel locsolod, vagy cukros mákba forgatod. Lehet cifrázni.
Ha gondolod, szerezz be egy Horváth Ilona féle szakácskönyvet, a legalapabb receptek egyszerűen vannak benne. Indulásnak jó.

Pusssz, Moncsi
monyó
 
 


Megint én,

Edina,
persze hogy pirított zsemlemorzsa, csak már megint kapkodok.

Moncsi
monyó
 
 


Sziasztok!

Zsu,
Itt egy pár állástipp ahol nem kérnek gyakorlatot:
http://www.jobmonitor.hu/link.php?id=71794
http://www.jobmonitor.hu/link.php?id=68755
http://www.jobmonitor.hu/link.php?id=71334

Edina,
Gratula pocaklakó méreteihez! Nem látták még a nemét?

Ed, Moncsi,
Ezeket a túrógombóc recepteket én is kipróbálom, mert amit én tudok az olyan pepecses (külön felverni a tojás fehérjét, stb...) és mikor uroljára csináltam akkor szétfőttek a gombócok a vízben és egy nagy kukában landoló kulimájsz lett belőle.

Léna,
Tart még a Nestlé aksön jún.30-ig. Köszi szépen előre is a pontokat. Megvan a beküldő lapja azon rajta van, hogy mi hány pont majd megnézem. Egyenlőre még az itthoni pontok is ömlesztve vannak egy zacsiban. Nem számoltam, de szerintem még jó sok hiányzik. Pár Pampers pontot adok majd én is (igaz, csak 1 pontosak, mert Sensitív de az is valami). Lesz majd még. Mire gyűjtötök? Hány Pampers pont hiányzik még?

Szamoa,
Gyönyörű kislány Lili!Kép

Szilvus,
Hogy telt az első munkanap?

Tünde,
Klassz játékokat kapott szülinapjára Tomika. Hogy fogadta őket? Mi a sláger most nálatok?

Megyek, mert be kell pakolnom Güzüt (a mosogatógép) és Krizsó is felébredt közben.

Puszi,
Humi
humi
 
 


Köszi Humi a fáradozásaidat KépKép Ebből sajna csak az egyik használható számomra...
Több gondom is van... 1 csak emelt szintű végzettségem van (nincs főiskolai papírom...), 2 nincs nyelvtudásom... KépKépKép

Ed
Írtam neked nemrég egy e-mailt, nem kaptad meg?

Ha lenne vkinek fölösleges Pampers-es füzetkéje, szívesen venném... Szeretném gyűjtögetni, de úgy hallottam, a Dono-tól nezéz szerezni...

Zsu
bzsuzska
 
 


Zsu,
Hátha pont az az egy jön be?!KépKépKép
Sajna Pampers füzetkém nincs, de én füzetke nélkül egy boritékban küldtem be és mellé tettem egy papiruszt az adataimmal. Simán megkaptuk az ajándékot, hogy mennyi idő múlva az más kérdés.

Humi
humi
 
 


Sziasztok!

Szamoa, irum-burgum! )lyen csodaszép a lánykád, és ilye ritkán kapunk képeket róla?????!!!!! Remélem gyakrabban sikerül jönnöd. annyira kislány!!!

Humi, hja kérem, Güzüvel csak könnyebbKép Én bezzeg várhatok, gizikére, Marikára, csak én mosogatok el - ha apa meg nem szánKép

Szilvus, első nap a munkahelyen? Reméelm gatyába ráztad a bandát!Kép

Ed, mi mazsolák megkaptuk, noKép Hogy ne 2 kocsi veszélyezetesse az utakat, pattanjunk 1 járgányba, s vak vezet világtalantKép

Edina, de jóóóó, lenni nagy pocaklakó! Nekem is kell, hamahamaKépPocakod már nődögél?
Én is nagy konyhatündér vagyok ámKép Ma életem első FINI grízestésztáját csináltam meg. (tulképp egyszer már csináltam, de akkor nem öntöttem vizet a pirított darára, és enyhén roszogott a fogunk alattKép)

Hú, Zsú, nagyon forrnak az indulatok otthon!Kép

Képzeljétek, Andrismazsi kezdi kinőni az overallját. Ugye nem lesz májusig ilyen dög fagy???? (akkor csórikámnak lefagyna kicsilábaKép)

Lányok, túrógombocot én is mentettemKép

Ja, és a hiperszuper 3-as vilire(ahol mindenhol van korlát, tehát egyedül nem nagyon lehet feltenni a kocsit) nem segítettek felemelni. Mikor felszenvedtem, felállt egy fickó, hogy üljek csak le - no, köszönhetően a jó neveltetésemnek nem küldtem el Kubába, csak halkan, és mosolyogva megjegyeztem, hogy ha voltam olyan ügyes, hogy a keskeny lépcsőn felszenvedtem, akkor talán kibírom a kocsi mellett állva. Bele tudtam volna rúgni az egész bandába. Bocs, hogy így kifakadtam. Pedig már az is végigfutott a fejemen, hogy megvárom a következő vilit, de odafagytunk volnaKép


No lépek, szép napot(gyönyörűen süt a nap, de didididergek, ha kimegyek. )

Pussz,

Móki
móki
 
 


Nestle pontgyüjtést légyszi irja már meg valaki v. a pontos cimet a weboldalnak 20 perce probáom megnézni és irto lassu nálam az oldaluk. A bébijoghurt, kompot is játszik? Azt szoktam én is venni, sajna eddig kidobtam a csomagolást.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, tudtommal játszik az is 2 pontért darabja...
Mindjárt megnézem neked...
bzsuzska
 
 


Nálam is írtó lassú... De inkább rakosgasd, ha mégse játszik, akkor majd kidobod egyszerre... De én mintha úgy emlékeznék, hogy játszik...
bzsuzska
 
 


Karmen,
Baby Yogo, Baby Dessert 2 pontos.

Dono Kft. Pampers - Fisher Price program
1463 Budapest, Pf. 909.

Humi
humi
 
 


Humi! vonalkodot kell eltenni v. ki kell vágni a Nestle feliratot? Remélem valamelyik nap megy rendesen a weboldaluk mert érdekelne hány pont kell valami normális dologért és mit lehet kapni.
Elteszem addig kár hamarabb nem tudtam erröl.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Humi! ezt is a Dono kft-nek kell beküldeni most összezavarodtam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Lányok!

Most csak röviden annyit, hpgy ma voltam vérvételen, péntekre kaptam időpontot a kardiológiára, akkor már én is okosabb leszek. Különben jobban érzem magam, hála a sok-sok immunerősítőnek, vitaminnak. Persze még távol áll a tökéletestől, pulzusom is nagyon magas és hát a gyerkőcök sem kímélnek...

Zsu, szerintem regisztráltasd magad a jobmonitor oldalán, és a képzetségednek megfelelő állásokat küldik emailben minden nap. Rengeteg állásajánlatuk van.

Ági, örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök! Üdvözlöm őket!

Humi, túrógombóc-történetet ismerem. Ugyanez volt a helyzet minden egyes próbálkozásomnál. Pepecs munka, gombócok szétfőttek, majd landoltak a kukában.

Szamoa, kislányod tündéri! Holnap meg is mutatom Levinek.

Most már tényleg megyek, Dorka kiöntötte az egész tusfürdőmet a kádba. A ház illatozik, én még nem tudom, mivel fogok fürdeni. Majd az ő fürdetőjével...

puszi

Era
pera
 
 


Karmen,

Nem, dehogy a Nestlét nem a Dono-nak kell elküldeni. Félreértettelek, bocsi. Amit írtam az a Pampers beküldési címe.
A Nestlét ide kell küldeni:
"Pont,pont...és ajándék!"
1390 Budapest, Pf.163.
Ehhez van egy pontgyűjtő kártya és a vonalkódokat kell mindenről beküldeni.

Puszi,
Humi
humi
 
 


Karmen,
Beszkennelem neked a Nestlé pontgyűjtő lapot az ajándékokról és arról mi hány pont. Küldöm majd mailben.
Humi
humi
 
 


Humi! köszi, mindjárt meg is nézem. A weboldaluk azota is vacakol.

Szamoa! Lili gyönyörü kislány!! Én is ezt imádom amikor már lehet majd tenni csatot, masnit a hajába.

Moncsi! de megkivántam én is ezt a túrógombocot, megint vetetek majd apával túrót.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Igaz ugyan, hogy már nagyon régen írtam ide és már a táblázatból is kiestem, deolvaslak benneteket továbbra is, MOST VISZONT LENNE EGY NAGYON FONTOS KÉRDÉSEM, KÉREM, HOGY SEGÍTSETEK!!!
KISLÁNYOS ANYUKÁKHOZ FORDULNÉK: ma este fürdetés előtt a pelenkát levettem Liliről és véres volt, nem sok, de nem is pöttyök, sőt még a hüvelybemenetből is kitöröltem alvadtabb vért.

Nagyon megijedtünk, mert ilyen nem fordult még elő,ma többször pelenkáztam, ennél az utolsónál volt csak ez. Hámsérülés nincs, de az nem is okozna ennyi vérzést.Lili most lesz egy éves,már 4 hónapos kora óta nem szopik,tehát erre sem vezethető vissza... Az egész olyan, mintha egy kis menstruációja lett volna.

Felhívtuk az orvost, nem tudott mit mondani,hormonális dologra gondol, eltettük a pelust, ha holnap is megismétlődik, elmegyünk hozzá. Próbáltam utánaolvasni is, de csak kifejezetten újszülött babáknál írtak hüvelyi vérzést, születés után, nagyobbaknál nem.

Volt már valakinél ehhez hasonló, hallott már valaki közületek ilyenről?

KÉRLEK BENNETEKET,ÍRJÁTOK MEG, HA VAN ILYEN TAPASZTALATOTOK!!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM
Andi
bagandre
 
 


Sziasztok!

Minden jelenlévő szabályosan közlekedő kicsi Mazsolától ismét elnézést kérekszépen!!Kép Szóltam vala azon mazsolákról, akik mazsolaságukat nem elismerve "vérprofiként" próbálnak közlekedni, de amint konfliktushelyzet adódik vala akkor részükről BUMM és CSATT, részemről pedig a szerviz, á: 650e HUF, 100e HUF és 250eHUF hogy 3 uccsó esetemet számszerűsítsem. Mentegetőzésként a "nem láttam" "nem vettem észre" és "jajj megcsúszottalábam" stb, zárójelben megjegyzem akkoriban egy kikericssárga eléggé feltűnő járgánnyal jártam.
Na mazsolázást ezennel LEZÁRTAM, de érthető módon érzékeny vagyok eme témáraKép

Végiglapozom mindjárt a fotókat, jó régen nem irtam, s igy nem láttam a frisseketKép irigykedem a csodaszép szülinapos nagy babákraKép Hamarosan (3 hét) és mi is szülinapozunk!

Első munkanapom remekül és nagyon gyorsan telt. Fogadtatás vegyes, új kollégák részéről némi orrhúzás, a régi öreg motorosok részéről hallelujja hegyek (ez nagyon jól esett) egész nap az irodámba járultak, egyás kezébe adva a kilincset, hogy üdvözöljenek. Főnök a héten szabin, munka rengeteg, igyekszem addig belerázódni, hogy zökkenőmentes legyen a munkamenet.Kép Peti jó fiú volt a bölcsiben, sokat evett, játszott. Szerencsére korán hazaértem, igy tudtunk játszani is. Le sem szállt a nyakamról, az ölemben ülve lapozgattuk a mesekönyvet, rakosgattuk a kockákat. Estére nagyon elfáradt, már 3/4 7-kor takarodót fújtunk számára, mert nem birt magával a kis csibész.Kép

Zsu
Ne bántódj meg de érdekes a hozzáállás mindannyiótok részéről. A bébi érdekeit nézi valaki? A kétkezi munkáról csak annyit, hogy a pénznek nincs szaga (ezt persze nem én mondom, hanem egy bölcs ember, ki anno megadóztatta a nyilvános wc-ket, de ezt úgyis tudjátok), szóval teljesen mindegy, hogy esetleg az ember vészhelyzet esetén mivel teremti meg a megélhetésre valót. Csak az válogathat, aki dúskál az ajánlatok között. Az ember belső értékrendjét nem az adja, hogy ő adott esetben takaritó, konyhalány vagy wc-pucoló, avagy menedzser vagy igazgató vagy bankár. Szólottam vala a kétkezi és fizikai munkát végzők nevében, akikkel elképzelhető, hogy szivesen cserélnél pénztárcát és még mi is sokan.

Kellemes éjt mindenkinek,

A Dolgozó Lány és a Bölcsis
szilvus
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat kajaügyben.KépAzt hiszem a tippeken felbátrodva most már lassan változatossabbá fogom tenni Edina étrendjét.KépSzerencsére nyitott az új ízekre.Kép

Szilvus, örülök, hogyjól telt az első munkanapod. Szerintem rövidke időn belül az új kollégák is hallelujával fogadnak majd.

Konyhatündérkék, a receptet én is mentettem, nyamm. Sajnos az én tündérkedésemet korlátozza apa finnyássága, hiába főzök olyasmit, amit gyanakodva méreget. Hátha Edina nem lesz válogatós.

Egyébként apának ma volt az első napja az új munkahelyen, izgultam is eleget. A jelek szerint apa meg van elégedve, kb. ugyanaz a feladata, mint a régi munkahelyén. Különbség annyi, hogy egy órával hamarabb kelünk, és apának nincs ebédszünet...Ezután egyedül fogok ebédelni.Kép No de nem baj, csak beváljon apának az új hely.Kép

A napokban fejest ugrottam a vizsgadolgozatom megírásába(Lázár Ervin meséi), huh, mikor lesz ebből kész alkotás! Majd szép lassan remélem összeáll a kép, és időben be is tudom fejezni.

No megyek, a család már alszik, én meg itt meresztem a szemeim a képernyőre.

Jó éjt:

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

Itt vannak fotók a szülinapról:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=9907

A babaneten most nem lehet új albumot csinálni.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde+Tomika
ptünde
 
 


Sziasztok!

Tünde!

Megnéztem,nagyon édesek a képek!
A tortát te csináltad?Olyan fincsinek néz ki,legszívesebben beleharapnékKép

Humi!

Köszi a kaja tanácsokat,betartom!Kép

Andi!

Nekem fiam van,de én is olvastam erről,sajnos ugyanazt amit te.Csak az újszülöttekről volt a könyvben szó.Az orvos biztos megmondja majd mi volt ez a dolog.Ha meg ennyire nem törődik vele,én a helyedben megnézetném egy másikkal is.Bízom benne,hogy nincs nagy baj!!!

Rólunk: Ma hatalmasat sétáltunk.12-től 17-ig.Ebben benne volt egy kisebb vásárlás is.Domi minden kavicsot megvizsgált a földön.Egy lépés,egy lehajolás kavicsért...Le is fényképeztem amikor egyedül lépeget,és pont azt a pillanatot kaptam el amikor megbotlott és elborult.KépKépFelteszem majd ha előhivattuk.Pelenkázás: Nálunk kész harc.Semmi sem köti le a figyelmét csak a villanykapcsoló,amihez ugye fel kell állni.Cuppoghatok,magyarázhatok én neki,adhatok bármilyen ismeretlen tárgyat a kezébe...nem,neki csak a kapcsoló kell.

Kép


Na megyek én is szunyálni,jó éjt!

Orsi
orsi21
 
 


Sziasztok!

Szilvus
Nézzük mi az ő érdekeit, csak két különböző szemszögből... Én nagyon szívesen itthonmaradtam volna vele, de Apa a kiabálás és a lustaságom miatt úgy döntött ő akar itthon lenni vele... Így nekem mindenképp kell munkát találnom, hogy legyen miből élnünk...

Egyébként a kétkezi munkán, én az igazán férfias munkákat értem... lásd cementes zsákok pakolászása, kőműveskedés, ilyesmik... A Wc pucolás az lehet be fog jönni (anyu takarítói munkát tud nekem szerezni...), de nem akármilyen wc pucolása... Az aránylag tisztából még lehet tisztát varázsolni, de az olyanból, amit évek óta nem takarítanak, olyanból nem kérnék...

Legújabb gondolatom, hogy kiváltom a vállalkozóit és magamnak fizetem a járulékokat (120 után... nem lesz kevés...) és akkor jöhet jövőre a kistesó. Csak még azon kell gondolkodnom, milyen munkákra váltsam ki...


Tegnap regisztráltattam egy állásközvetítő oldalon rá 10 percre hívtak, hogy menjek be egy beszélgetésre, ma 11re megyek...

Pussz
Zsu
No, megyek Pepét méretni...
bzsuzska
 
 


Próba - Léna kedvéértKépNem tudja megnyitni a társalgótKép
móki
 
 


Móki, kösziiiiiiiiiiii, nekem is sikerült, végre mostKép
Ez a babanet mostanában....

Zsu, tulajdonképpen, és is most hozzád jöttem, bár látom, hogy Szilvus már nagyjából elmondta, amit én is akartam.
Csak azt szeretném mondani, hogy mindenki ember.A kőművestől a gyárigazgatóig.
Szóval arra szeretnélek kérni, hogy gondold át mit írsz, mert megbánthatsz vele másokat.
Mint pl. az eladó-pénztárosként dolgozó Lénát.
Biztos nem ez volt a szándékod, ne mis ragozom tovább, csak arra akérlek gondold át mit mondasz, mielőtt mondod.
Mesélj, mit modtak a a beszélgetésen?Sikerült?

Tünde, húhúúúúúúúú, ez volt aztán a szülinapKép
A járgányt is most kapta?a tortából evett?

Jaj lányok, pénteken megyek sulibaKéptök vicces, már 2 napja erről álmodok, úgy izgulok, mint egy kislányKépKép
Várom már nagyon, csak azt nem tudom, hogy amig én ott leszek, addig mi lesz itthonKép

NA, megyek, gyorsasn ebédelni, amig Sára alszik.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Reggel óta hiába próbáltam megnyitni....
Lányok,köszi a recepteket, mentettem.
Tegnap elmaradt a túrógombóc, mert Bálint összetörte mind a 15 tojást amíg elmentem pisilni. Direkt felraktam a pultra, és addig nyújtózkodott, hogy lerántotta az egészet, és mind összetört, ami az esést túlélte, azzal egy kicsit gondolom labdázott.

Humi,
Sajna nem tudjuk még a nemét, de én bízom benne, hogy kislány lesz. Szerintem a 16.hét után látszik majd. Legközelebb az AFP-re megyünk,de akkor ha nem kéri az orvos, nem csináltatok uh-t, mert olyan sokat kell ott várni, kb 1,5-2óra,és a 18.héten úgyis esedékes a genetikai uh. Emlékszem, Bálint akkor pont nem oda fordult és nem láttuk mit rejt a lába között. Kép
Te hogy vagy? Hányinger van még? Engem szerencsére továbbra is elkerül. Viszont olyan fáradt vagyok, vagy lusta is? Néha alig tudom rávenni magam, hogy csináljak valamit. Mi lesz szeptembertől???????????

Móki,
A pocak még nem nő, vagyis szerintem nem. De ez olyan nehéz dolog, mert sokat vagyok felfújódva, na meg őszintén megvallva nem is volt még igazán lapos a hasam. Kép

Szilvus,
Örülök, hogy jó telt az első munkanap! Egyébként ha most nem lenne pocaklakó valószínű én is elkezdenék dolgozni,mert így Apa csinálja annak a jórészét amit én csináltam anno, és így sokat van bent nagyon, de ez így tolódik. Én nem tudom egy hét elég lenne-e nekem a visszaszokásra Kép

Zsu,
Remélem hamar sikerül munkát találnod. Egyébként én úgy kezdtem el dolgozni az előző mh-en, hogy nem vettek fel a vevőszolgálatra asszisztensnek, de felvettek adatrögzítőnek, és ezáltal tudtam szépen előre haladni, majd 1,5-2év után már a vevőszolgálatot vezettem. Ezt csak azért írtam, hogy érdemes lentebb is kezdeni. Amit már meg akartam kérdezni, multkor nem azt írtad, hogy jelentkeztél főiskolába, mert most a gyes miatt ingyenes? Azóta, hogy változhatott ennyit a dolog?

Tünde,
Nagyon helyesek a fotók!

Mikor lesz tali???

Megyek, felébredt az ördögfiókaKép

Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!!

Isten őrizz, hogy megbántsak bárkit is!!! Akit sikerült, attól elnézést kérek... Csak nagyon ideges voltam Após miatt... Én is szívesen pénztároskodnék pl., csak nincs pénztárgép kezelői végzettségem, anélkül meg nem kellek ide az auchanba...
Az adatrögzítés is jó lenne, de legtöbb helyen már ahhoz is gyakorlatot kérnek Kép
Egyébként munkalehetőségként marad a lakás-takarítás (fekete munka, bár jó pénz van benne...) /Így asszem Pepe is egyke marad, mert nem lesz lehetőségem a gyedre és így Apa nem enged több gyerkőt.../

Fősulira jelentkeztem, majd kiderül, hogy van-e elég pontom, hogy felvegyenek... Minden esetre tuti halasztással kezdek, mert nem lesz rá pénzem... Aztán meg lehet, megköszönöm a fősulinak a lehetőséget és végleg búcsút intek neki...

Megyek Anyuhoz, este még benézek
Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Tényleg jó lenne valami TALI.
Ötlet? Jöhetne már a tavasz, mert akkor mehetnénk a szigetre.

Kincső majdnem megnyomta a reset gombot.Kép

Ezt Kincső üzeni a barátainak:
mm,f bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbfgvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv asf

megyünk sétálni.
üdv
ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Sziasztok,

Zsu, én csak annyit teszek hozzá az előzőekhez, hogy például pont a takarítással, itt nálunk (Csömörön) 1500 Ft/óra pénzt keresnek emberek. Csak én ismerek 3 olyan családot akik ennyit fizetnek óránként valakinek hogy tartsa rendben a házat vagy vasaljon. Ha utána számolsz, hogy ha minden napra (heti 5 napot véve alapul, napi 5 ! órát) akkor 150.000 forintod van zsebben hó végén ? Igaz, kétkezi munkával. De ez azért nem olyan rossz.

Remélem mielőbb megoldódnak a dolgaitok.

Puszi

Timi

Ja, figyeljetek, szerintetek normális az hogy Bence újabban rengeteget bukik, pedig alig eszik valamit? Folyton ilyen rossz savanyú hányásszagút bukik, naponta többször is. Tanácsot tud valaki adni ?

sziasztok
kismaszat
 
 


Andi! én is csak arról hallottam hogy újszülötteknél lehet ilyen, fogalmam sincs. De ha kiderül mitöl volt légyszi ird meg nekem is hogy ha egyszer elöfordul tudjam. Remélem tényleg normális ez.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Timi!
Jó hogy írod ezt a bukós dolgot, mert Matyinál is észrevettem. Van hogy kaja után 1-2 órával nem sok de ahhoz éppen elég jó kis hányás szaga legyen. Remélem semmi komoly, de én sem tudom rá a választ. Valaki?

Andi!
Jó hogy jelentkeztél!
Nem tudom mi lehet a leányzóval! Esetleg felhívhatnád a nnőgyógyászodat, hátha tud valami okosat mondani. Újszülötteknél valóban gyakori a jelenség. Azóta előfordult már?

Zsu!
Sok sikert a keresgéléshez!Kép

Ha jön a ajóidő akkor nálunk is lehet ám tali!!! Bár tőlem már most is jöhettek hely van!Kép

Megyek mert"hív" a főnök!Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: