) lehet, hogy ami eddig jó volt rossz lesz majd és fordítva. Kikocs, igen a csupasz falat bámulja mintha valami akció filmet látna ott. Lehet, hogy így kapják az üzeneteiket???

Mi mondtuk is neki, hogyha akarja leszedünk minden kis színes bigyót meg képet a babaszoba faláról. Ha egyszer így szereti. De mostanában kezd a konkrétumok felé fordulni és egyre inkább hanyagolja a falat. Katinka, most hogy írod rájöttem mit nézeget Hana pelenkázás közben. A zacsiból kilógó vattát. Pedig azt hittem, hogy a szép zsebes tárolót amit én varrtam neki
És alvással is hasonlóan állunk. Éjfélkor már nyugi volt tegnap is, de napok óta hosszú sírás előzi meg az elalvást és végül mindig ölben alszik el. Ez már úgy egy hete így van. Szerintem ne aggódj ki fogják nőni. Én mindig próbálkozom, aztán ölbe veszem.
És nem nem nem voltál durva a szoptatással. A gyereknek is ennie kell, nem? Nagyon sajnálatos, hogy Magyarországon ez ilyen ciki dolognak számít. Nem azt mondom, hogy tunkoljuk más orra alá a mellünket, de mért ne ehetne bárhol az a szegény gyerek, ahol a felnőttek is.
Én az ökölbe szorított kéz miatt nem aggódnék.
Nagyon szép az apás kép! Mint egy festmény.
Bagz, én minimum negyedórát fejek, de ha rendes adagot szeretnék, van hogy egy óra is beletelik. Ha már nem jön, megnyomkodom egy kicsit a cicit. Nem a bimbónál, hanem az egészet. Akkor megint spriccel 7 lyukból. A végén már minden szívás előtt nyomkodni kell. Nem kell durván, csak amúgy masszírozósan.
Most akkor leírom, hogy eddig Katy és a 4 hetes Dávid a rekorder tali ügyben, tehát hajrá: várjuk a 4 hetes babákat. Szóval aki januárban szült, az már mind jöhet!
hurrá! Én gyakran elfelejtem dicsérni a babákat, pedig olyan helyesek, ahogy emberesednek, formásodnak.
Simi nagyon fiús a cuccaiban. Benike egy sármőr. Máté pedig benevezhet a jóllakott napközis sorba
Márti, örülök a happy kaki sztorinak
Esztyx, ne parázz

Amíg Lili nem kér többet mint amennyi van, addig nincs gond. Lehet, hogy jó energiadús lett a tejed, azért elég neki a kevesebb. Amíg a heti gyarapodás megvan, addig nem lehet baj. Sőt én inkább a havi értékekre adnék. Brigi, cumiügyben én is pont így pont erre a következtetésre jutottam és működik.
Na lassan ismét szopi lesz, a mosogatás meg sehogy se áll, ráadásul elfelejtettem kaját rendelni.

Közben Dávid vissza aludt!A bitang, itt rémisztgeti az anyját,hogy nem tud aluni,azt tessék!

Megértelek, hogy nem zavar, ha kifolyik!