A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Dancsi, a dokinénit én is ki akartam hívni, de nekem sem jött. Pedig Edi most tényleg beteg, 4 napja lázas.Ma elmentem a betegrendelésére, 20-an voltak előttünk. Időpontot nem adnak. Ekkor kicsit kikeltem magamból, hogy hogy várjak egy csuma lázas 11 hós gyerekkel 3 órát??? Akkor azt mondta jöjjek vissza 2 óra múlva és menjek be a fertőzősöknél. Hát én úgy is tettem, így sikerült megvizsgáltatnom. Jó ez a doki, csak iszonyat lassú és sok a betege...

Gabici
gabici

Gabici,
Eszter is kapott ilyet 2 ünnep között (épp elmúlt akkor 1 éves). Neki sajna nagyon hasmenése volt tőle (mellékhatása) - olyannyira, hogy sztem ki is jött belőle.
Rá 1 hétre másik antibiotikum kúrát kellett elkezdeni (Klacyd baby), ami jó volt. Csak sajna addigra tüszős mandulagyula lett a torokgyuéából Kép.
Kiütése is lett Eszternek az Augm.-től. Legalábbis a drnő szerint attól.

Azért szurkolok, hogy NEktek jó legyen!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gabici,
én nagyon meg vagyok elégedve a dokival, eddig ilyet nem csinált. Biztos sok a betege és ilyen csipp csupp fogzás miatt nem akar kijönni. Valahol megértem, de nekem kellett volna a megerosítás, hogy a foga jön, azért hisztérika.

Most nyomatom Jozsónak a homeos bogyókat. És képzeljétek, mát tátja neki a kis száját, és dugja ki a nyelvét. Féletem, hogy kihányja, mert ugye darabos, de elszopogatja.

Fél óránkánt kap 5 bogyót, este meg kap Panadolt.
Vendég

Gabici! ma azt hittem Edit látom a plázában meg is kérdeztem, nem ti voltatokKép

Angi! Nagyon jok képek, milyen torta volt, nagyon jól néz ki!! Bogi hogy megnött, nagyon szép baba még mindig!

Gabi,Enikö! Nagyon jok ezek a beszólásokKép

Nina! A doktornö nagyon szimpi volt, csak ezen kiakadtam hogy mig barátnöimnek más orvos azt mondja a szemüvegük miatt (-1es) évente kell visszamenni a gyerekkel, addig nekem 3 évesen kell Orsit kontrollra vinnem. De ezt már csak akkor tudtam meg hogy másokat visszarendeltek 2 évesen is amikor meséltem nekik. Ott rákérdeztem volna különben.

Tudja valaki, hogy lehet OTP automatába pénzt befizetni? nincs idöm bemenni csak estefele. Láttam van ilyen menüpont,meg hallottam valami boritékba kell tenni, de akkor hogyan számolja meg a gép és saját OTP-s boritékot kellett volna kérnem? Valaki használta már ezt a funkciót?

Kriszti! És melyik szemész mondta ezt nektek?
nálunk a -6 szerintem is sok azért ehhez, hogy nem rendelt vissza. Milyen labor, mi nem mentünk.

Ja és Orsi ma sokat evett!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi! én vizben oldva adom a bogyokat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika!

Nagyon aranyos vagy,hogy kielemezted a bolygókat.Köszi.Kép

Gabici!

Jobbulást az Edinek!

Dancsi!

Megy a drukk az éjszakához!!!

Kármen!

Örülök,hogy jól evett az Orsi.Kép
Én még nem tettem be pénzt az automatába,nem tudom,hogy kell.

Ildi
tfildiko

Karmen,
mi dr Lajos Juditnál voltunk.
Eszter most evett egy csomót. Körözöttet készítettem, nyomta, mint az őrület (lilahagymásat, őrölt köménnyel Kép).

Dancsi,
Eszter is imádja a bogyókat, remeg értük Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Nem is mondtam még, Eszter rákattant a rajzolásra. Filctollal.
Gondolhatjátok, hogy néz ki a keze Kép!

Basszus, nézitek az RTL Klub-ot?
Nagyon durva! Kép(((

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Csak gyorsan, mindjart altatunk.

Angi, szuper lehetett az unnepseg, meg egyszer gratula a gyonyoru gyerekekhez!

Gabici, Kristof is Augmentin Duot kapott, allergias is lett ra rendesen, ejszaka rohantunk be vele az ugyeletre.

Szemeszet: nem ertem en ezt a 100%-os oroklodest, hogy lehet az, hogy valaki orokli, a testvere meg nem?

Karmen, Nalatok is igy van ugye? (Pl az en Tesom sem szemuveges.)

Hajni, lehet, hogy igazad van, bar nem problemazom tul a dolgot. Szerintem inkabb a locspocs kedveert borogatja ki.

Kristofnak kibujt az egyik ragoja, (csak az egyik csucske), ehhez kepest nem is rosszak az ejszakaink. (Vagy meg a mult heten bujt ki, amikor sokszor kelt.)

Valaki tud valamit Lottirol?

Agi
agi77

Karmen,
csak olyan ATM-nél tudsz befizetni, ami OTP bankfióknál van. (a Takaréktár u. sarkán tuti lehet)

1/bedugod a kártyát - PIN kód
2/ kiválasztod a befiztés menüponot, erre kiad egy borítékot
3/ beleteszed a pénzt, és leragasztod a borítékot
4/ visszadugod a borítékot a nyílásba, erre a gép vizzahúzza.

Csak a következo banki munkanapon lesz a pénz a számládon, mert ezt a banki alkalmazottak manuálisan ellenorzik. Tök egyszeru, követni kell csak a gép utasításait. Én régen fizettem be, de akkor így kellett.

Jozsó elaludt, nyomattam neki a homeos cuccot, egyesével adtam, szépen elszopogatta. 3-szor kapott, meg lefekvés elott Panadolt is. Kíváncsi vagyok.... Amúgy totál ráillik Jozsóra az, amit a homeos füzet írt: amúgy nyugis, jól alvó babából egy törpeterrorista lesz, aki csak ringatásra, vagy babakocsiban alszik el. Ha a mama ingerült, a baba még rosszabb állapotba kerül. Hasmenés, egyik oldalon meleg arc, ami piros, popsikipirosodás.

ami viszont tök érdekes, hogy baromi jól eszik, ilyen jól talán még sosem evett. Mindent, válogatás nélkül, még a fozeléket is. Igaz, most bébikaját kap, egyszeruen nincs lelkierom fozni neki.
Vendég

Nekünk is mondták a szemészeten, hogy évente menjünk, mert én és felmenőim - osok. DE, csak a hajlam öröklődik, nem a betegség.

Nóri
norcee

Anita, harapd meg nyugodtan, de aztán vállald a következményeit:-))) nem hagyja ám magát!!

Kriszti, jó, hogy felhívtad a figyelmemet, mert márciusban még van József névnap is (a családban pontosan 3), aztán az enyém is. Ez nagyon gáz!! Amikor ez az időszak végetér, mindig elfelejtem, hogy jövőre jön a következő aztán március elején mindig kiakadok. Megfogadom, hogy takarékoskodni fogok, persze kevés sikerrel.

Angi, szuperek a képek! Virág csúcs a torta-kóstoló akcióval:-)))

Meliről annyit, hogy még valszeg nem érkezett meg a trónörökös, mert nem kaptam sms-t. Ígéretet igen, hogy majd kapok sms-t, ha....:-)))

A családomban beütött egy új vírus, még jó, hogy mostanság nem voltunk nagymamázni, viszont így még jó ideig nem is fogunk. Fosós-hányós, you know:-))

Kriszti, most jutott eszembe Angi képeiről, hogy a coraban lehet kapni már most kis műanyag széket asztalkával, akciózzák. Lucinak itthon is van, meg most vettünk, hogy legyen a nagyanyónál is. Lassan szerintem eljön az idő, hogy Eszter is próbálkozik majd az egyedül evéssel, akkor pedig isteni áldás egy kis asztalka. De rajzolni is jó rajta, meg gyurmázni, meg olvasni, meg macitornyot építeni, meg..... túrórudit enni:-)))

Ági, nem baj, ügyes Kristóf, amíg nagyobb kárt nem csinál, addig nincs gond. Tanulás a tudás... valakije:-))))

Megyek vissza a matekomhoz.:-((
Szebb éjszakát mindenkinek, mint ami nekem lesz.
H
babamama

Angi: Hát az ötlet nem rossz az éjjeli szopival kapcsolatban, csak az a baj, hogy én fekve nem tudok szoptatni, csak ülve.Kép Annyira fáj a hátam, hogy egyszerüen nem megyKép Ülve is fáj, de azért lényegesen jobb, mint fekve. És 5 különbözö méretü párnát használok a szoptatáshoz, és kb 10 percig tart míg sikerül úgy elhelyeznem öket, meg rá a babát, hogy kényelmes legyen és nem fájjon nagyon (a hátam). Kb 35-45 percet szopik, és utána nagyon nehezen jön a büfi. Felrakom a vállamra és simizem, ütögetem a hátát, de van, hogy 30 perc is eltelik ebben a pózban és semmi Kép Ha viszont nem büfiztetem meg akkor bukik, és rájöttem, hogy akkor hasfájós ha nincs alaposan megbüfiztetve. Szóval van, hogy 1 órát is eltart a büfiztetés, de addig nem merem letenni a picit, míg nem büfizik. Nem merek bealudni úgy, hogy a kezembe van, félek, hogy lecsúszik és ráfekszem..Kép
Egyébként a kiságy itt van közvetlenül a franciaágyunk mellet. Meg a Bogi is it alszik mellettünk a kanapén. Szóval egy rakáson vagyunk mindannyian. A páromat nem akarom felébreszteni, mert hajnal fél 6kor kel és este 7-8 körül ér haza, szegény fáradt ö is és pihenni szeretne. Megszoptatni úgy se tudja, akkor meg minek legyen kialvatlan ö is?!
Ja és muszáj kislámpát kapcsolni vagy a tévét bekapcsolni ha szopizunk, mert egyszerüen nem látok.
És az a csúcs, hogy rendszerint Bogi is felébred minden egyes alkalommal amikor Viola felsír vagy nyöszörög éjjelnte!Kép Szegény tiszta karikásak a szemei.Kb úgy néz ki , mint én Kép Na ez nem vicc, nagyon sajnálom szegényt, ö sem tudja magát kipihenni. De hát nem akar a saját szobájában aludni.
Szóval így telik egy éjszakánk.

Kisbetegeknek jobbulást!

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eniko,

az hogy nem lacc ejszaka, csak par percig tart. Utana mindent lacc . En mar csak tudom, en nagy ejszakai maszkalo Kép vagyok mar vagy 3 eve es a szemem is rossz nagyon pedig.
Szegeny Bogi. Kar, hogy Viola bukik, ha nem bufizteted. En egyiket sem bufiztttem ejszaka, igaz Simont mar nappal sem. Mondjuk hason aludt mind2. Tudod, hogy bukasra jo, ha a kisagyat kicsit megemeled?
En is csak ulve tudtam szoptatni, de en siman aludtam mindig kozben.(nem is vagy te meg olyan faradt Kép)

g.
gabomamo

Sziasztok

Tomikának és Virágnak nagyon boldog szülinapot kívánunk. Kép

Gigi
gigi1

Eniko, nekem ugy sikerult bufiztetni, hogy nem a vallamra tettem a gyereket, hanem lecsusztattam a hasamhoz, igy fuggoleges volt velem, es elore-hatra doltem. Erre kb 6 hetes koraban jottunk ra, addig semmi sem jott be. Meglatod lesznek jobb ejszakak!

Hajni, hat tenyleg jo sok unnep osszejott. Nalunk kb minden honapra jut 1.

Kriszti, mi volt a fokuszban?

Nori, nekunk konkretan megmondta a dokino, hogy szemuveges lesz a gyerek, csak ido kerdese.

Ugy nez ki, hogy allergias vagyok a gyapju szonyegunkre. Kép Mondjuk most alapbol is kohogok kicsit, de a nappaliban majd meg fulladok.

Agi
agi77

Lányok! Asszem január 1től _köteles_ a háziorvos időpontot adni, ha betelefonálsz. A mi gyerekorvosunk pedig nem is fogad időpont nélkül. Nem is vártunk még soha pár percnél többet.

GAbici! Sajnálom, h gyógyszer kellKép. HA szirup lesz, akkor az valészeg gyerekeknek való, de az augmentin elég erős, ha jól tudomKép

Dancsi! Virág is imádja a homeobogyót, úgy kell dugdosnom előle, meg a multivitamint is:D. Mondja, h kucor, kucor, addig, ameddig oda nem adom NEkiKép)

Kriszti! Néztem sajnaKép((((((

Ági! Grat a kis fogasnakKép)

Enikő! Uhh, hát, nem lehet könnyű, ha ennyire nehezen büfizik szegénykémKép. Akkor kitartás, tudod, egyszer vége lesz... PErsze, ha párod sokáig dolgozik, akkor hagyd!
Holnap lehet, h arra megyek a mérleggel.

MEgmértük a 2évews Virgát, és pontyosan 10kiló a drágaKép

Győzikét nézitek? BorzalmasakKép

.:Angi:.
angiszeged

Ági! Láttalak Benneteket a Lechner téren, mentem a bioboltba, csak sietttem, mert fél 6kor bezárKép. Kristófot apája cipelte:D

Allergiás vagy?? Uhh, az gázKép

Enikő! Büfi Nekünk sokszor úgy sikeredett, h a hasát a bordái alatt oldalt egy ujjal felfelé nyomtam enyhén mindkét oldalon.

angiszeged

KArmen! A torta a receptes topicban le van írva, Én olyan tejszynnel készítem, ami növényi eredetű (hullala), az mehet Orsinak is.

angiszeged

Angi,

Virag mindjart lehagyja Jazmin sulyugyileg. 15 honappal oregebb, de nemtom van-e 11 kilo? Csak merj panaszkodni Kép Na most utananeztem, Jazmin 2 evesen 8,7 kb es 80 cm volt. Bocsi, hogy ezzel untatlak, de sosem ertem, hogy miert ilyen kis pottom. (vagyis ertem, mert alig eszik)
Lanyok, ha nem eszik a bebi kitartas. Meg kell szokni, hogy ilyen es kesz. Persze eleinte nekek is nagyon nehez volt ezt elfogadnom, de most mar nem csinalok ugyet belole. Persze mostmar azert legalabb meg lehet vele beszelni, hogy minden etkezesnel legalabb 2 teaskanal!!! falatot meg kell enni.
g.
gabomamo

Jó reggelt!

Dancsi!

Éjszaka???

Enikő!

Sajnálom az éjszakáitokat.

Ildi
tfildiko

gabo:
Akkor Vandi "kövér"KépKép
Szűk 10kgKép
Voltunk pénteken gasztron, majd ha összefutunk mesélek.
NIna
nina74

Sziasztok!!!!!!

Jozsó végigaludta az éjszkát!!!!!!! Fél 8 körül aludt el, és reggel 3/4 7-ig aludt. Egyszer felkelt, még fél 10-kor, de mire beértem hozzá (pisi, kézmosás után, kb. 3 perc), már aludt.

A foga még nem bújt ki. Most ez vagy azért van, mert kapja a bogyókat (a fájdalomcsillapítótól ugyanúgy balhézott) vagy mert már 1 hete csak napi 8 órákat alszik és ki volt merülve teljesen.

Amúgy betoltuk az ágyunkat a falhoz (a szoba elég gázosan néz így ki), hogy ha éjjel mellettem köt ki, ne essen le. Ugyanis apa átcuccolt a másik szobába.

Mindenesetre az ágy így marad, mert szerintem ez egy véltetlenül átdurmolt éjszaka volt.
Vendég

Dancsi!

Örülök!Kép
Mi még soha nem aludtunk ennyit.

Ildi
tfildiko

Dancsi,
ez jó hír végre, remélem, azért Te is pihentél (nem keltél negyedóránként, h mi van a gyerekkel Kép!

Ildi,
dokinéni mikor megy?

Gabomamo,
rosszul esznek a gyerekeid?

Ági,
elég durva volt, majd szóban elmondom, mi volt a Fókuszban (vagy Angélát kérdezd, ha beszéltek).
Allergia: Kép. Nézesd meg mindenképp.

Nekünk iszonyú volt az este, a Lány teljesen fel volt pörögve, nem akart alunni. Este 10-kor bevittük mellém, ott aztán elaldut (nem tom, mikor, mert én hamarabb elaludtam). Aztán gyakran felkelt szopákolni... Már kicsit a terhemre van ez az éjszakai szopa - megmondom őszintén Kép.
Ági,
majd lehet, h tanácsot kérek Tőled.

Bár az is lehet, h azért van, mert szépen indulgat egyedül és ha új dolgot tanul, akkor ilyen "alhatatlan" a gyerek. Állítólag.

Enikő,
amit Gabomamo írt, az tényleg jó. A matrac alá párnát tenni, így az egyik oldalon meg lesz emelve. Szegénykém, nem irigyellek a szopi miatt. Jó sokáig tart - mire végzel, kezdheted újra.

Hajni,
kössz a tippet, nekünk olyan etetőszékünk van, amit szét lehet szedni kisszékké és asztallá Kép. Így rajzolt a Csajom tennap. 2 ruhadarabja filctollas már. És mindig babát kell rajzolni.

Szépen süt a Nap, amióta magasabban van végre besüt a lakásba (persze dögmeleg van). Feltölti az embert.

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Jelentem megint jól ettünkKép

Angi! köszi, nem szokott idöm jutni azt is olvasni de meg fogom keresni a receptedet.

Dancsi! Köszi, ezt a boriték dolgot nem tudtam hogy megy, de akkor ezek szerint ad a gép

Lányok, nem tudom érdekel-e valakit, holnap kezdik hivatalosan árulni a Szabadtérire a jegyeket, de interneten már lehet venni, én vásároltam most a Rómaóra. Ha valakit még érdekel sürgösen keresse fel, mert láttam hogy azóta már többet is eladtak, kapkodni fogják.
Itt a cim. http://www.interticket.hu/cgi-bin/it/search.cgi?searchyearmonth=200508&searchday =2&daterange=

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági! igen tesom sose volt szemüveges, sasszeme van még mindig. Több ilyen példát is tudok igy irtam régebben nem hiszek abban hogy 100% öröklödik

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok,
nem tudtok 1 jó varrónőt Szegeden? Aki nem 2 hónap alatt varr meg 1 nacit.

Köszi

Kép

Kép
eszteranyu

Csajok!

Én nagyon szeretném megnézni a Rómeó és Júliát.Nem megyünk el együtt csajok?Az apák pedig lennének a babákkal.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

Most volt itt a doki néni.Nincs semmi baja a lánynak.

Kármen!

Mi is jól ettünk.Kép

Ildi
tfildiko

Dancsi, de jó! Kép

Karmen, köszi a linket!

Kriszti, én még mindig Baján varratok, a lánykori varrónőmnél. Elhiszem, hogy eleged van az éjjeli szopikból.

Lányok, itt egy link a védikus babamasszázsról, akit érdekel.
http://www.tminfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=119

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Képzeljétek, Jozsó olyan volt ma, mint régen. Kivittem sétálni és már 1,5 órája alszik a kocsiban. Rohadt hideg van, hiába süt a nap, ezért ráadtam 2 overallt. A felso 5 számmal nagyobb. Kép

Még fél óra és felébresztem, szeretném ha visszaállna a régi bioritmusa. De ebben most nekem kell segíteni Jozsónak.

Az egy heti cicin lógásnak meglett a következménye. Basszus, fél litereket fejek megint le. pedig rohadt kialvatlan vagyok, meg alig ettem, ittam, úgy kivoltam bukva. Szóval a legjobb tejszaporító csak a baba. Kép
Vendég

Sziasztok!
Jót hírt is hozok, meg nem is. A CTG szerint még messze a szülés, viszont a cx. 1. 3. 3. 3. ! Csütörtökre előjegyeztek felvételre, habár a dokim bízik benne, hogy nem marad bent addig, szerinte meg fog indulni magától. Most ahogy megvizsgált jól fáj is a hasam.
Megyek eldőlök.
PUSZI
Meli
39+6
meli27

Meli!

Drukkolok!Remélem,hogy nem kell befeküdnöd,és addig megszületik a baba.

Dancsi!

Örülök,hogy visszakaptad a régi Jozsókát.

Ildi
tfildiko

Köszönöm a drukkot. Még egy kérdés. Ráírták a felvételi papíromra, hogy OPT vizsgálat lesz. Az micsoda?
meli27

Ildi! mi is igy megyünk csak lányok, apák maradnak otthon a babákkalKép

Meli! Kitartás!! nemsokára tényleg megölelheted a babátokat!!

kaptatok jegyek még a szabadtérire?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hhaó!
Dancsi, ez igazán jó hír! Használd ki és pihenj!

Ági, azért a havi 1 ünnepet elcserélném, könnyebb beosztani:-))

Nagyon jó a Rómeó és Júlia. Nekem a francia változat van meg, de még Luci és énekel mellette:-)) Lehet, hogy majd rászánjuk magunkat.

Meli, nekem az fájt nagyon, amikor a szülőszobán a felvételkor megvizsgáltak. Legszívesebben leugrottam volna az asztalról.

Lányok, olyan isteni bablevest főztem füstölt oldalassal, hogy Luci egy felnőtt adagot bepakolt. Arra rajöttem, hogy a husiból csak icipicit szabad adni és a tarkababot inkább nem, csak fehéret.
Na megyek, "hív a vasút, vár a MÁV":-))
H
babamama

Meli: az OPT az Oxitocin Provokácós Teszt! Lemész a szülöszobára, rákötnek a ctg-re és bekötnek infúziót, majd fokozatosan növelik az oxitocin adagot. Megnézik, hogyan reagál a méhed, meg a babád az oxitocinra.
EST nem volt a papírra írva????
Drukk hegyek mennek! Kép

Mindenkinek puszka

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

KÖSZI AZ INFOT ENIKŐ!
Nem volt EST írva, csak ezek: CTG, flow, meg OPT. És akkor jó, ha beindul a szülés, ugye? (bocs, hogyha tiszta hülyéket kérdezek)
Na,ezek után mostmár rimánkodom a fiamnak, hogy bújjon ki mihamarabb...
Meli
meli27

Gabo! Ígérem, nem fogok panaszkodniKép).

Nina! Engem is érdekelne a gasztros dolog, ha nem titok.

Meli! BHiztos picit rásegített a méhszájra. Bújjatok össze az emberrel, bár ez Nekünk sem jött be, pedig...Kép
CTG nem jelent semmit sztem.
Biztosan befekszel? TUdod, h saját felelősségre hazamehetsz, és naponta bejár6sz? BÁr végüis nincs otthon másik gyerek, ha nem esik nehezedre, akkor OK, csak jó, ha ezt az ember tudja. (Én nem feküdtem be)

Hajni! Az a vizsgálat Nekem is brutál voltKép((. Meg az amnioszkóp GRRRR

Kriszti! Mióta elmentetek, tüsszögök, folyik az orrom, kapar a torkom, tök fáradt vagyok, remélem nem ragasztottam Rátok semmitKép. Reggel még kutya bajom sem volt...

Képzeljétek, tegnap letettem Bogi ágyát az alsó szintre, mert Virág be tudott mászni. Egész nap azon szenvedett, h nem tud belemenni. De csak sikerült Neki, azóta símán beugrik (fejest) újra... Ebédeltünk, épp Béla is itthon volt, BOgit letettem aludni. Virág 1 pillanatra tűnt el, nem beugerott Bogi mellé??? BAsszus, isteni szerencse, h nem rá! Kész vagyok a csajtól teljesen.

Szép napot!

angiszeged

Angi, én azóta ha meglátom azt az orvost, esküszöm, szinte átélem mégegyszer:-))
Miből gondoltad, hogy Virág nem mászik bele Bogi ágyába, ha lejjebb rakod??:-))) Aki az ablakba meg az asztalra felmászik, annak 20 centi változás meg sem kottyan:-) "Szerintem":-)

Mi az az amnioszkóp?

Részvétem a kór miatt, használj szájkendőt, nekem bejött.
H
babamama

Nem tudom, hogy írtam-e már, de hetek óta próbálunk apával rájönni, hogy mit jelent Luci szótárában a "cimani"

Na, a hétvégén megoldódott a rejtély. Kis drágám így ejti a C vitamint, amit apával szokott inni.
Haláli
H
babamama

Meli:Gratu,hgoy nemsoká meglátod a kisfiad! D eminek sürgetni? Hiszen még alig töltötted be a 40. hetet!

Angi: Tök jók a képek, a tortakóstolós Virág nagyon édi!

Ági:lehet,hogy igazad van a bölével kapcsolatban, nem hiányzik valami vírus.

Dancsi: Lehet, hgoy a homeós gyogyó hatott! Örülök,hogy jobban van már Jozsó! Ugye, hogy a baba a legjobb tejszaporító, nem kell hozzá semmit sem inni-enni.

Karmen: Sztem elhagyhatod a vízben feloldást. Jobban hat, ha elszopogatja a szájában,mint hogy lenyeli. Orsi meg simán elszopogatja, Bátornak is így adom.

Einkő: Flóra is felébredt éjjel, mikor Bátort szoptattam. Pedig a másik szobában aludt, és nem is sírt. Én is oltottam kislámpát, főleg ha kipisilt. Fiúknál könnyen előfodrul. Azért tök sötétben azt nem vállalnám. Kép

Valmelyik nap nézegettük az első videó felvételeket, mikor Flóra hazajött a kórházból Hát én olyan jókat nevettem magamon. Az esti öltöztetés vagy negyedórába tellett. flóra meg olyan nyugodtan tűrte, hogy pepecselek. Bátort meg seperc alatt piszamába dugom. Nem is lenne idő gondolkodni mit is kell csinálni, mert elmászik rögtön.

Ma meg ezek a kis büdösök mit csináltak. Flóra beleült a dömperbe és tolatta magát Bátorral. ő meg mint a nagy öcsike szorgosan togogatta faltól-falig. Pár napja még veszekedés ment a dömperért.

Gabi3
inecsg

Gabo! Ígérem, nem fogok panaszkodniKép).

Nina! Engem is érdekelne a gasztros dolog, ha nem titok.

Meli! BHiztos picit rásegített a méhszájra. Bújjatok össze az emberrel, bár ez Nekünk sem jött be, pedig...Kép
CTG nem jelent semmit sztem.
Biztosan befekszel? TUdod, h saját felelősségre hazamehetsz, és naponta bejár6sz? BÁr végüis nincs otthon másik gyerek, ha nem esik nehezedre, akkor OK, csak jó, ha ezt az ember tudja. (Én nem feküdtem be)

Hajni! Az a vizsgálat Nekem is brutál voltKép((. Meg az amnioszkóp GRRRR

Kriszti! Mióta elmentetek, tüsszögök, folyik az orrom, kapar a torkom, tök fáradt vagyok, remélem nem ragasztottam Rátok semmitKép. Reggel még kutya bajom sem volt...

Képzeljétek, tegnap letettem Bogi ágyát az alsó szintre, mert Virág be tudott mászni. Egész nap azon szenvedett, h nem tud belemenni. De csak sikerült Neki, azóta símán beugrik (fejest) újra... Ebédeltünk, épp Béla is itthon volt, BOgit letettem aludni. Virág 1 pillanatra tűnt el, nem beugerott Bogi mellé??? BAsszus, isteni szerencse, h nem rá! Kész vagyok a csajtól teljesen.

Szép napot!

angiszeged

Kármen!

Akartam rendelni jegyet a Rómeóra.Ki is akadtam.Miért kérnek 1000Forint kezelési költséget?

Ildi
tfildiko

AZért erre a csak szoptatni kell és lesz tej dologra Én erősen rácáfolokKép). Gyakice 2óránként szoptatok, és kínlódunk... Bár nem adtam krumplit (kiköpte) , ha kell, kap sinlacot, de inkább azt sem adom még. Most megindult a súlya is, megint megpróbáljuk a csak szopit, össz 2szer kapott esti pótlást.

Gabi! Irtó édesek lehetnek, ahogy együtt játszanak! KÉP???

Bocs, az előzőt véletlen még1szer elküldtemKép

hajni! Cvitamin:DDD
Amnioszkóppal nézik meg a magzatvíz színét. Kézzel áttúr a méhszájon (GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR), és egy cső végén lévő tükörrel megkuksizza burkon keresztül a vvizet. Elmondani is borzasztó voltKép

angiszeged

Angi: Kép nem készült, kamerával vettem fel. A mozgó kép jobb. Élőben még jobb. De azért teszek fel egyet-egyet.

Fló cipótányérja:

Kép

Gabi3
inecsg

Bátor virágot nyújt:

Kép
inecsg

Angi,
mondjuk Jozsó képes órák hosszat cicizni. Ha nem jön semmi, akkor is. Neki ez szerintem olyan,mint más babának a cumi vagy az ujjszopás-

Volt itt a védonom, az új. Tök ari volt, azt mondta baromira meg van duzzadva Jozsó ínye.

Most is kint alszik a teraszon, de sajna oda nem süt most a nap. Mindegy, lényeg, hogy jót alszik.

Gabi,
nagyon aranyos a kanalazó Flóci. Kép
Vendég

Angi!
Nekem egy csöppet sem fájt, se amnió..., se a burokrepesztés, sőt a tágítós vizsgálatok is csak picit.

Gabi!
Tényleg jó lenne újra egyszerre terhesnek lenni! (Akkor talizunk, és együtt elintézzük neked a max gyedet. Jó?)
Helyes Fló!

Képzeljétek, tegnap voltunk Lénával+babakocsival az APEH-nél. Úgy emlékeztem, hogy van rámpa Kép, aztán a gépkocsibejáró portását kérdeztem meg, hogy szerinte, hogy tudok bejutni babakocsival. Mondta, hogy telefonál a biztonsági őr kollégájának, és ő majd segít becipelni a babakocsit. Így is lett, tök jó fej volt a fickó. Kép

Nina!
Engem is érdekel a gasztró!

Gabomama!
2 teáskanál kaja??? Hát nem tudom mi lesz velem, ha a következő gyerekem rossz evő lesz, Léna ugyanis, amint közeledik az evésidő odamegy az asztalhoz, és elkezdi kántálni, hogy "kaja-kaja", aztán meg nyomatja rendesen, nagyon ehhez vagyok szokva.

Tudom, hogy kajatémában sincs jó tanács, ahogy alvástémában sem, de azért leírom, hogy nálunk ebéd előtt Léna kint alszik egy órát a levegőn, meg még kb. egyet kint vagyunk, étlen szomjan Kép. Hát, amikor beérünk, csak győzzem melegíteni...

Melinda!
Hogy vagytok? Furcsa dolog ez a GYÁP, hogy kórházi ellátás alatt nem jár. Ráadásul a gykórház szeret játszani a napokkal, mi keddtől csütörtökig voltunk bent, de akkor csak eltávot kaptunk, és csak szerdán szüntették meg Léna férőhelyét. (Gondolom, így több pénzt tudnak kihozni belelőle, amit persze nem irigyelek tőlük, nekem csak az volt a fontos, hogy minél hamarabb hazajőjjünk.)

Kriszti!
Hogy vagytok? Néha én is úgy érzem, hogy unom már az éjszakai szopikat, de ha nem szoptatom meg, és úgy alszik vissza, akkor nehez alszom vissza, még szopi után azonnal durmolok, tudnám mihez hasonlítani az érzést...

Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: