A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kriszti!

Jobbulást az Eszternek!

Dancsi!

Remélem,hogy gyorsan kinőnek a fogak.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Hát ennyitt a nyugis hétvégéről!
De nem panaszkodhatom Dancsihoz képest, Én csak nem értem rá. Mondjuk tegnap olvastalak benneteket így a La hale-ba is elszaladtam.
Nekem az eladók azt mondták március egyik vannak hivatalosan tehát keddig,de még nem mondták nekik hogy ne jöjjenek kedden.

Dancsi sajnálom hogy szenvedsz és igazán tanácsot senki sem tud adni..Kép de gondolj arra hogy azok a dolgot amiktől mindig félünk azok MINDIG bekövetkeznek. Próbálj egy kicsit lazulni

Ja és boldog szülinapot.

Nekünk ma van a 12-ik házassági évfordulónk és ekünk is kb úgy jutott eszünkbe mint Dancsinak... még jó hogy nem vagyunk ajándékfüggők,már kinőltünk belőle lettek fontosabb dolgok is.

Képzeljétek mostanában sötétedés után nem lehet menni Katával sehová. Végigordítja az utat.végül is ha bírjuk lelkileg a sírást hallgatni akkor tudunk menni is vele.

Olyan aranyos volt a hétvégén kint voltunk a jégpályán mert Tamás fiamnak jégkorong bajnoksága volt, és szurkoltunk neki. Kata csak nézte a sok ordítozó,szurkoló felnőtett mindha egy állatkertbe lett volna pont olyan képet vágott. Nagyon aranyos volt.

Voltunk a gombába babaúszáson is a hétvégén. Első alkalomhoz képest egész jó volt. Majdnem fél órát bírta. nagyon szeret a vízben. ha nem lesz dög hideg megyünk megint.
20180827120929

Nóri!

nekem is van olyan ismerősöm aki terhesség alatt szoptatott,sőt a kórházban szültem is együtt egy nővel aki 2,5 évig szoptatta az előzőt és amikor megszült gond nélkül a picit kezdte el szoptatni.

Amúgy sokszor jutsz ám eszembe,hogy hogy a fenébe fértek el egy kollégiumi szobában? És a fürdés meg minden egy szobában zajlik?
Azt tudom hogy közös konyhán főzöl de hol esztek?

Bocsi biztos a többiek már tudják csak most úgy eszembe jutott

Bea
20180827120929

nem tom mi van velem de már harmadszor jön meg a mensesem úgy hogy alig egy hét szünetem volt.
nem merem a dokit felhívni mert már mondta egy pár hete hogy ha kezel akkor a szopizást abba kell hagynom.
De félek is hogy nehogy valami gubanc legyen velem. Meg hát a párkapcsolatnak se igazás jó ez a sok kihagyás.
Azért holnap telefonálok, mert megint rámtörtekKép
Úgy látszik az nem volt elég hogy reméltem hogy normalizálódik
Bea
20180827120929

Karmen! A GYÁP=gyermekápolási táppénz (kiírnak a gyerek mellé, ha beteg). Meghatározott napig lehet igénybe venni, a gyerek 3 éves koráig évi 84 nap.

Dancsi! Boldog szülinapot! Magdi jobban van?

Gabi3! Bátornak boldog névnapot!

Kriszti! Lottika holnap hajnal 4-től nem ehet-ihat semmit. Hétfőn nem is ehet semmit,így valszeg én akkor fogom megkóstolni a fini kaját, ha alszik, egyébként nem fogom a nyálát csurgattatni.Kép

Szeretnék 1 nappal idősebb lenni.

Kösz a drukkokat.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
ne izgulj nem lesz semmi baj.Az én lányom is átesett ilyen műtéten,de majd ha túlleszel rajta elmesélem.
ne izgulj csak a lányodra koncentrálj és ne hagyd magad a kórházban. Ha valamit úgy érzel hogy nektek így lenne jó akkor harcolj érte.Maguktól úgy se adják oda

Bea
20180827120929

TÜnde! Ne kérj elnézést, jó volt olvasni végre Téged isKép. Még 1szer boldog szülinapot Nektek!

Dancsi! Ez nagyon szeparációs félelemnek tűnik.. Ez annyit jelent, h a baba elér abba a korba (kb 9hós kortól másfél éves korig jellemző), h ha nem látja az anyját, akkor fél. És attól fél, ha eltűnik a szeme elől, akkor sosem látja viszont. Sztem borzasztó lehet, én biztos nem bírnám sírni hagyni. NEkem megdöbbentő, h elmegy a hangja a gyereknek annyit sír, bocs, de sztem ez kegyetlenségKép
Miért nem viszitek be a kiságyát a hálóba? NEm lehet lebontani az egyik oldalát? Mert akkor odatolhatnátok az ágyatok mellé, együótt lennétek, mégis külön.

A barátnőd véleményéhez meg annyit, h nanáhogy csökken a sírás mennyisége, betörik szegény gyerekKép. Feladja, mert már bőgni sincs értelme.

NEm most voltunk a babaházban, és nem is jövőhéten leszünkKép. Enikő! Én láttam, és fel is ismertem a csajszikatKép

Nóri! Én ezt a folyamatos szoptatást nem tartom jónak. Sztem nagyon leszívja az anya szervezetét. De tény, h pl az LLL is ezt nyomja, TŐlem távol áll...

TÜnde! Nagyon jót írtál Dancsinak, abszolút 1et értek.

Bea! Boldog évfordulót! Kép

Melinda! drukkolunk Lottibabusnak nagyonKépű

szülinap jól sikerült, majd este tersdzek fel képeket!
Gabici! ÉdesKép))

DAncsi! Boldog szülinapotKép)). éS AKKOR MÁRIS REVIDIÁLOM A FNETEBB ÍRTAKAT, ez tuti "csak" fogKép. Állj rá egy túlélő üzemmódra, kijönnke a fogacskák, és jobb lesz. De képzeld, akkor Neki milyen rossz lehet..

.:Angi:.
angiszeged

Bea!

Gratulálok Nektek!
Nekem a szülés óta 10 napig tart a mensesem.Most voltam a dokinál,de nincs gond.Azt mondta,hogy nem tartozom a szerencsések közé.Van,akinek csak 4 napig tart szülés után.Hát,megjártam vele.Még jó,hogy nem 28 napra jön,hanem 35-re.

Angi!

Én sem tudom sírni hagyni a Noémit.

Ildi
tfildiko

Melinda,
igen, holnap mennek haza. Kép

Bea,
boldog házassági évfordulót!

ANgi,
kiságy nem fér be a hálóba. De tök mindegy, az nem elég neki, hogy mellette vagyok. Próbáltam, nem nyugodott meg. csak ha karban volt, testközelben. Tuti fog lesz, mert ma hasmenéses volt és mindig a szájában hátul piszkál a kezével. Amikor az elso fogai jöttek, akkor azokat piszkálta.

Amúgy ma nem hagytam bogni semmit, meg tegnap sem, kivéve amíg megfürodtem, mert apa nem volt itthon. És még mindig rekedt.

Imádkozzatok értünk, 15 perc múlva fürdetés, tisztára sz@rul vagyok, már görcsbe rándul a gyomrom a gondolatától is, hogy hogy fogom elaltatni Jozsót.

Ma Panadolt kap estére, eddig Nurofent kapott, most kipróbáljuk ezt,
Vendég

Eszter délután is hányt. NEm sokkal utána hőemelkedése volt és úgy döntöttünk, h elvisszük az ügyeletre. Ott majdnem hülyének nézett a drnő, h minek visszük. Eszter persze sírt, elég rossz állapotban volt szegénykém, erre meg azt mondta a dokinő, hogy ejejej. maznázunk, ez sírásnak kevés, hisztinek sok.
Legszívesebben felképeltem volna. Azt hiszi jó dolgomban mentünk?
Szal: diéta, sok folyadék - nem talált semmit. Azt mondta, ilyen vírus ütötte fel most a fejét.
Nem hiszem el Kép. 1 hete hagytuk abba a gyogyót.
Most alszik a kis Szentem lassan 2 órája.

Angéla,
örülök, h jól sikerült a buli. Jöhetnek a képek Kép!

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,
nyugodj meg. Mosolyogj Rá, énekelj Neki.
Nyugi. Megy az erő++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!

Remélem,hogy jó lesz az éjszakátok.(És a miénk is.)A Noémi egész héten hisztis volt.5 perceket volt el magában.A többi időben végig foglalkozni kellett vele.Én is hulla vagyok.

Ildi
tfildiko

Kriszti!
Jobbulást a lánynak! Tényleg van most ilyen vírus, hányós-hasmenős.

Nóri
norcee

Köszi Nóri Kép.

Szerintetek létezhet az, hogy a tejemben van valmi gázos dolog? És mondjuk azzal csapja el a gyomrát?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
jobbulást Eszterkének! Szerintem a tejeddel nem csaphatta el a gyomrát, inkább vírus. Kép De az lehet, hogy túlzabálta magát. Mondjuk Jozsó olyankor vagy kihányja, vagy zöldet kakil.

Ildi,
nem jöttök el valamelyik nap? Legalább jól kisírjuk magunkat egymás vállán. Vagy jót nevetünk egymás keseruségén... Kép

Na, itt vagyok, ugye, akkor ez mit is jelent? IGEN! Elaludt, a régi módon, cici szájba,hajszárító bekapcsol (ez lenyugtatja, ha nagyon hisztis), 5 perc és durmolás!!!!!!!!! Kíváncsi vagyok meddig húzza, eléggé pesszimista vagyok e téren.
Vendég

Dancsi:
HajszárítóKép

Melinda:
Remélem még vagy erre, megpróbálok küldeni mailbe valamit.

Kriszti:
Gyógyuljatok!!!
Nina
nina74

Dancsi, a hajszarito nekem is tetszett. Kép

Kriszta, szerintem sem lehet a tejben levo dolgoktol, de ha kicsit is igy gondolod, akkor keruld a gyanus dolgokat.

Melinda, gondolok Ratok holnap, ez a nem-eves is szornyu.

Gabici, annyira aranyos Edi, kis zabalnivalo pofija van. A gombat hasznaljatok?

Agi
agi77

dANCSI! Jajj, nagyon örülök, h sikerültKép. Ha meg sírni KELL hagyni, akkor kell, pl WCre menni muszáj. EMiatt ne érezd rosszul magad, de nevelési célzattal pár percnél tovább Én nem hagynám... De jól csináljátok, kibújnak a kis nyüvesek, és minden rendben leszKép. Virággal mi is megszenvedtük a rágókat, aztán a metszőket mégjobban, most a leghátsók készülődnek, egyelőre nincs gáz...

angiszeged

Dancsi képzeld az Én Katám meg a porszívó vagy szárítógép hangjára alszik el. Mondjuk este még nem próbáltam csak napközben de még az is eljöhet amilyen úton haladunk.
Ma társasoztunk a nagyokkal és tiszta hiszti volt hogy nem vele foglalkozunk,aludni se akart sírt egy darabig amikor meg felvettem meg voltsértődve és még a cici se kellett.
Szóval jön meg kutyára dér és sajnos azt hiszem Én leszek a kutya és nem Ő.
jó éjt
Bea
20180827120929

Kriszti! Jobbulást a kis drágánakKép(. Mónikáék élpp itt voltak, amikor hívtad, szal már tudtam.

Lucival, Kristóffal együtt j
játszottunkKép

Kép

Kép

ÉS itt van BoglicsekKép

Kép

angiszeged

Sziasztok!
Dancsi, jó, hogy megoldódni látszik a probléma.

Kriszti, Eszternek jobbulást, meg sem tudom számolni, mennyi vírus van már ebben a városban. Nem megyünk ki az utcára tavaszig:-))

Angi, nagyon jó képek! Bogi barátném csudaszép!

Ági, próbálkoztatok az ivással?

Vacak idő van,nagyon fázom. Mindjárt bebújok az ágyikóba.
H
babamama

Sziasztok!

Mrá két napja olvaslak Benneteket, alig győzöm olvasni!

Köszi Bátor nevében is a köszöntést! Csak szűk családi körben ünnepeltük,mert a nagyiék lebetegettek. De meg volt a játékcsere. Bár sztem Flónak nem fogunk legközelebb ajándékot venni.

BEa: Nálunk teliholdkor alszik Bátor a legjobban, én mindig várom.

Nóri: Én sem mértem sosem a szopikat, csak Flórával a kórházban.
Én is gondolkodom a kistesón, persze nem most, egy év múlva talán! megint együtt leszünk babások?!

Angi: Akkor megnyugodtam, én is kihagytam most a Babaházat. boldog szülinapot Virágnak!

Tünde: Már vettem durumtésztát.

Dancsi: Remélem javul a dolog Jozsóval. Jó éjszakát Nektek! Boldog szülinapot!

Kriszti: Pénteken éppen nem voltunk boltban, mert pénteken van fizetős nap a kajaszállítóknál.
Jobbulást Esztinek, sztem vírus lehet, remélem gyorsan kigyógyul belőle. Egész télen beteg volt szegényke.

Gabici: Jobbulást Edinek! Nagyon jóképű kisfickó!

Melinda: Ügyesek legyetek holnap!!!

Minden kis betegnek jobbulást, a fogmanóknak meg hess!

Flóra újabb aranyköpése: Este lefekvéskor: Szeretlek Mama, szeretem Papát, szeretem Bátort és szeretem Magam is. Meg kell ilyenkor zabálni!

Gabi3
inecsg

éjjeli balhé kezdete: fél 12. Én meg elnéztem az órát és azt hittem a 23:30 helyett, hogy 3:30 van. Csak csodálkoztam,miért vagyok baromi álmos. 1,5 órát bogött, nem tudtam megnyugtatni semmivel, 1-kor elaludt, majd fél 3-kor újra kezdte, akkor magam mellé vettem és aludt fél 6-ig. Ez megint kevés alvás neki. Csupán 8 óra. Kép

Angi,
ez a Bogi baba tisztára rád hasonlít.

Bea,
a porszívó nálunk is jó volt, amíg nem kellett orrot szívni vele. Azóta fél tole, akkor is, ha nincs is bekapcsolva.
Vendég

Jó reggelt!Kép

Dancsi!

Sajnálom az éjszakátok.Kép
A Noémi negyed 10h-tól aludt fél 6h-ig.Közben 4-szer keltem,ez nem is sok.Most már letettem aludni,és nemsokára el is alszik.Az altatással már nincs gondom.Néha kicsit nyikorog,de egy kicsit ringatom,és már alszik is.Mindig abban az időben teszem le aludni,és már megszokta.De az éjszakai ébredések!Kép
Köszi a meghívást,aranyos vagy.KépDe én nem vezetek,és busszal nem tudok vele elmenni.Nem jöttök el ti?Te szoktál vezetni?

Kriszti!

Milyen volt az éjszakátok?
Jobbulást a lánykádnak.

Angi!

Nagyon jók a képek.Gyönyörűek a gyerekek.

Gabi!

Jó a szövege a lánykádnak.
Bátornak én is boldog névnapot kívánok.Bocs,hogy késtem vele.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Angi, Viragnak nagyon sok boldogsagot kivanunk ezen a gyonyoru napon!

Hajni, 1-2 napja csak poharbol iszik (mar ha erre gondoltalKép, persze EGYEDUL, aminek altalaban az a vege, hogy a foldre onti, vagy a talcara, esetleg magara. (Ja es direkt.KépKép)

Felebredt Kristof, majd delutan jovok.
Agi
agi77

Sziasztok!

Dancsi, nagyon sajnálom, hogy szenvedtek. A soraid közül kiérzik a tehetetlenség. Próbálj meg nyugodt maradni, amennyire csak lehet. Persze ez nem könnyű...

Ági, igen a goba nálunk nagyon jól érzi magát, nagyon szeretjük, és egy csomót már osztogattam is.

Bátort utólag én is pusziltatom a névnapján, tegnap sajna nem tudtam netezni.

Edi baba tegnap már jobban volt, úgy tűnt. Elég volt 2x Panadol szirup és lement a láz, már nem is volt több 38-nál. Ma reggel viszont ismét lázasan ébredt, hasmenéseset kaikilt, görcsöl és sír egyfolytában. Irány a doki délben...

Üdv. Mindenkinek! Főleg a beteg babóknak.
Gabici
gabici

Angéla,
jók a képek! Illetve a skacok édesek Kép.

Tegnap megjöttünk az ügyeletről, Eszter elaludt. Negyed 9-kor felsírt, gyors megszoptattam, majd aludt tovább reggel fél hétig (azért párszor szopákolt az éjjel). Köztünk aludt. Mellettem kiskifliben, majd Gergő hátába fúrta a buksit és úgy durmolt.
Reggel fenn volt, kacarászott: semmi baja. Úgy néz ki, nyilván gyomorrontás volt. Dokinéni mondta, hogy ha megen előjön, akkor menjünk. Lehet, h ilyen gyorsan végig is ment a vírus Kép.
Örülök neki, inkább legyen hisztis csaj, mint ilyen beteg.
Köszi a drukkokat, biztos ezért gyógyult meg Kép.

Majd jövök még Kép.

Ildi,
az este mél ment!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Örülök,hogy jól van az Eszter.
Írtam választ.

Gabici!

Edinek jobbulást!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Most csak egy picit jövök!

Angi!
Virágnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!Kép

Még nem olvastam vissza, de jövök nemsokára.
Nálunk jól sikerült a szülinap, Tomika egész nap pörgött (aludt 1-szer 1,5 órát), de este alig bírt lenyugodni. Aztán fél 9-kor beájult. De előtte még csukott szemmel is fölkelt, és hütyűzött.
Nagyon tetszett neki a torta + a tűzijáték (a két elrontott tortából sikerült egy jót összehozni).Utána nézegette az ajándékait, és lépett 5-öt egyedül!!!!
Nagyon jól érezte magát, megkóstolta a tortát is, evett belőle néhány falatot.
Szóval minden klassz volt.
Ma voltunk a szemészeten, a drnéni azt mondta, hogy már csak Szegeden van egy éves kötelező szemészeti szűrés. Meg azt, hogy 18-24 éves koráig évente mindenképpen vigyük el vizsgálatra, mert a rövidlátásra való hajlam 100%-osan öröklődik.
Most minden rendben van.
Most ennyit. Képek majd lesznek, csak el kell hoznunk apuéktól.Majd teszek föl.
További szép napot!

Tünde+Tomika (egy éves egy napos).
ptünde

Tündi! Nekünk azt mondta 3 évesen menjünk vissza, közben a férjem -6osat hord nekem meg -4.
Gondolom nem a Koczka doktornöné voltatok akkor. Én akkor is elviszem jövöre mindegy mit irt a papirra.
Képek hol vannak a szülinaposról?

Betegeknek jobbulást!!

lekopogom de Orsi étvágya kis mértékben de javult.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi!

Virágnak én is boldog szülinapot kívánok!

Kármen!

Én is lekopogom,de a Noémi is jobban evett a hétvégén.(Bár továbbra is válogat.)

Tünde!

Örülök,hogy jól sikerült a szülinap.És gratulálok az első lépésekhez!

Ildi
tfildiko

Karmen!
Koczka dr-nőről vélemény? Jöhet mailba is. Pont most szeretném felhívni. Köszi
Nina
nina74

Tomikának, és Virágnak boldog szülinapot!!!

Angi: Nem tudod véletlenül mennyibe kerül anyukádéknál egy törpe?
Nina
nina74

Sziasztok!
Képzeljétek Viola tegnap este 8-tól 12-ig aludt.Kép Esténként-éjjelente- gyakrabban szokott ébredni. Ez volt eddig a csúcs! Igaz, hogy utána 2 óránként ébredt, de olyan jó volt, hogy ennyit aludt egyhuzamban. Na nem mintha mi aludtunk volna veleKép. Bogi fél 10-kor dölt ki, én meg még csak utána mentem zuhanyozni. De úgy döntöttünk, hogy átrakjuk a babafürösztést 8 óra körülre, hogy csak utána szopizzon és akkor hátha még tovább alszik! Nem bírom a gyakori ébredést éjjelente. Tiszta zombi vagyok és idegbetegKép És nem szeretném ha Bogi inná meg levét, úgy, hogy türelmetlen vagyok vele a kialvatlanságtól...Kép Na mindegy nem tart örökké ez az állapot, legalább is nagyon remélem!

Tünde,Angi: gratula a gyerekeknek szülinapjuk alkalmából! Kép

Angi: Azt a mérleg dolgot megbeszélhetnénk. Éppen érdekel, hogy mennyiket szopik. Köszi a felajánlást! Csak az a baj, hogy nem tudom, hogyan tudnánk elmenni érte, mert nincs autónk, a párom is este elég sokáig dolgozik -és most nem lesz egy darabig szabadnapja semKép-. Milyen mérleg egyébként? Nagyon nehéz???

Porszívóztam a Viola orrocskáját,hogy tudjon szopizni,mert szörcsögött. Bogi meglátta, és sírvafakadt, majd mondta, hogy "aja ne bántsad a tesót, miért bántod, sír látod, biztosan fáj neki"
Mondtam neki, hogy ez nem fáj a Violának, csak furcsa érzés, de nem fájdalmas. És megkérdeztem Töle, hogy az övét is kiporszívózzam-e. Erre sértödötten mondta, hogy "na de anyuci, hát én már nagylány vagyok, ki tudom fújni egyedül!"Kép
Olyan édes volt!

na megyek fözni!
Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabi! Flóra szövege nagyion édes, elhiszem, h olvadozolKép

Gabici! HAsmenés, tartós láz lehet fogtól is. De tényleg ezer féle vírus vanKép(

Dancsi! Sajnálom az éjszakátKép. Majdcsak kibújnak azok a nyüves fogacskákKép. Dentinoxot nem használsz? Ja, és mikor Virág fogzott én is adtam a panadolt lelkiismeretfurdalás nélkül. Ha a gyerek kimerült, hamar beteg lesz, szal a pihenés legalább olyan fontos. NEkünk a dentinox jó szokott lenni, mindkét csajszinál. (Én még az oltás köré is kentem, mikor BOginak nagyon fájt)

Köszönjük a szülinapi köszöntéseketKép))

Ági, Hajni! Virág is egyedül akar pohárból inni, szombaton 3szor kellett át öltöztetni, Ő is a nyakába önti:DD. Amúgy nem sok kell, h egyedül menjen a dolog. És lehet, h a szülinapja miatt, de belehúzott a csaj, szinte bármit kimond utánunk, hamar megjegyzi a szavakat, fejből már össze sem tudnám írni, mennyi mindent mond. Pedig 3hete kb 20szó volt az össz szókincs, nagyon gyorsan fejlődikKép. Annyira élvezem, h tudunk kommunikálni, én mindig erre vágytamKép

Nina! Milyen törpe? Megkérdezem szívesen, csak nem vagyok képben sajnaKép.

Szép napot csajszik, teszek fel majd képet a szülinapról.

angiszeged

Enikő! Bogi nagyon édesKép).
Ma megmérem a kis vackot, aztán valahogy átdobjuk Ok? A pontos címeteket add meg, és előtte megcsörgetlek, otthon vagytok e. 3napon belül viszem, így jó?

Nem tudod Violát magad mellé venni? Akár ágyastól. SZóval az van, h egy darabig Én is csináltam a mászkálást (Bogi éjjel_még_most is 2óránként szopik). Nagyon kimerültem, főleg, h akkortájt VIrág is sokszor ébredt éjjelente. Most az van, h mindenki elalszik a saját ágyában 8körül, és az első szopi (11körül) után nem viszem vissza, hanem mellettem marad. ÍGy éjjel csak rácuppan, Én meg közben tudok pihenni. Nem kell felkelni sem.
Ha magad mellé nem akarod venni, akkor lehet úgy, h lebontod a kiságy egyik oldalát (ha lehet) és szorosan az ágyatok mellé teszed. Éjjel kiemeled, majd vissza.
Egy ilyen picit nem lehet elrontani, mondjuk 3hónap múlva már be is viheted a másik szobába, ha nem kel ennyire gyakran.
De éjjel mászkálni, és ülve szoptatni nagyon fárasztó, érdemes ezt megspórolni sztem.

angiszeged

Angi,
most már oda jutottam,hogy nincs nekem sem lelkiismeret furdalásom a Panadol nyomatása miatt. Próbáltam a Dentinoxot, de sz@rt sem ért.

És hasmenéses Jozsó, mint a múltkor, innen gondolom, hogy ez tuti fog lesz. Amúgy hajnali fél 6 óta cirkuszol, pontosabban elvan játszadozik, de ahogy le akarom tenni aludni, sír. Tiszta fárdt, látszik a szemein.
Vendég

Dancsi!

A Dentinox nálunk sem ér semmit.

Angi!

Nagyon ügyes a Virág.

Enikő!

Örülök,hogy jól aludt a Viola.Nagyon édes a Bogi.Mikor jött haza?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Mindenkinek nagy pusszancs, aki valamit ünnepelt/ünnepel. örülök, hogy jól sikerültek az ünnepségek.

Nálunk most kezdődik a rázós időszak: apa márc. 15, én: márc. 23., Luc marc. 28., egyik nagyanyó ápr. 3, nagyapó ápr. 9, húgom ápr. 20., másik nagyanyó ápr. 21. Tiszta deficit.
Hármónkét együtt fogjuk tartani, így megússzuk 2 tortával és 1 ebéddel.

Angi, Ági, szuper, ahogy próbálkoznak a gyerkőcök az ivással. Nem tart sokáig a tanulási folyamat.
Ági, nem lehet, hogy azért önti ki Kristóf szándékosan a vizet, mert érzi, hogy neked nem tetszik? Én mind a mai napig nem csinálok ügyet ezekből (pedig előfordul néha), hanem fogom és feltörlöm. Kövön nem probléma, szobában meg egyébként sem folytatunk ilyen tevékenységet.

Enikő, eszméletlen dumája van a lányodnak! Én is nagyon várom már, hogy Luci itt tartson. Ahogy Angi is írta, mindent mond, gyakorlatilag már nem lehet összegyűjteni sem a szavakat, mint korábban. Néha-néha egy-egy ép mondat is előkerül.

Melinda, gondoltam Lottira, remélem, szerencsésen túl vagytok már a műtéten.

Meli, hogy állsz? Egyben vagy még?

Ildi, nálunk is volt ma válogatás, de meguntam, hogy nem eszi a főzeléket és szépen eltanácsoltam az asztaltól. Ha éhes lesz, úgyis megeszi, megvárja a főzelék:-)))

Gabici, mi a helyzet? Mit mondott a doki?
H
babamama

Angi,Ági:Játszóbölébe jöttkök majd? Jövő héten talán lesz,még csak most kezdték el festeni!Eddig nem tudom mit csináltak. No, ha jöttök, legkésőbb hétfőn telcsizni kell fél kilencig, hogy tudjanak rendelni kaját, mert már nem ott főznek.

Nálunk is úgy megy az éjjeli szoptatás, mint Angiéknál. Bátor első ébredése után már nem teszem vissza, ill. azt sem tudom mikor alszik bele, mert én rögtön elalszom. Ha újra ébred megfordulunk és szopizunk újra. Az ágyat a sarokba tettük, így nem esik le. úgy terveztem egy éves kora után átszoktatom az ágyába, mert mostanában egyszer ébred csak. Viszont míg kicsi volt nem mertem fekve szoptatni, mert egy kevés tejcsi mindig kifolyt az orrán. De kényelmesen elhelyezkedtem a fotelban a fejemet és a karomat úgy támasztottam, hogy míg ő szopik, addig én alszok. Volt hogy másfél óra múlva ébredtem. Kép meg akkor még Flóra is átjött közénk az éjszaka kellős közepén.

Dancsi: Remélem gyorsan túl lesztek a fognövésen! Ez nagyon kimerítő! Főleg hogy nincs segítséged!

Gabi3
inecsg

http://www.kissvirag.hu/blog/

itt vannak a szülinapi képeink, nem teszem be ide őket, nem tudnék választani uiKép

angiszeged

Sziasztok!

Sok Boldogságot, Egészséget Minden Szülinaposnak és Névnaposnak!!

Dancsi, szegénykém, remélem lassan megoldódnak az alvásgondjaitok. Én csak azért írtam le a történetemet, hogy lásd mennyire ki lehet bukni és meg lehet ijedni. Máris jön Jozsó rágója? Szegénykém, nagyon gyors az iram neki. Nekünk is a panadol jött be fogzásra, meg Pipsz kúpot is kapott, mert neki magas láza volt fogzáskor. Germicid -c kapott, mert abban van nyugtató is, de ezt beszéld meg dokiddal.

Kriszti, remélem jól van már teljesen Eszter, vészesen hasonlított a hányós-fosós vírusra amiket leírtál. De ha már nevetgél, akkor semmi baj.

Nagyon jók a képek, Luci nagyon tündérke, megharaphatom az arcát Hajni?:-)))) Bogi is milyen nagylány már, gyönyörű a képen, csupa vidámság, élet.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

HAjni! Az télleg jó sok ünnep:D

Gabi! Mi biztos nem megyünk bölcsibe, amíg vírusszezon van, sztem gondold meg még1szer...
És Bátorfiúnak boldog névnapotKépKépKép. Füle érjen bokáig.

angiszeged

Ma fél 3-kor aludt el,amikor már kínomban belevágtam a babakocsiba pedig szakad a hó. Most alszik az esovédo alatt a teraszon.

a doki meg letolt, hogy ne aggódjak, ez csak fog, az o fiának a fogai 3 hó alatt jöttek ki a rágók, éjjel ok is 2-3 órákat aludtak, nappal meg 70-80 beteget láttak el. AZt mondta, nem tudunk mit tenni. Engem csak az bosszant, hogy rá sem nézett a gyerekre, nem hajlandó kijönni. Remélem tényleg csak fog és nem valami más baja van.

Ildi,
sajna csak 1 autónk van, azt apa használja. Ti merre laktok?
Vendég

Hajni,
március nálunk is húzós:
12: Férjem, 13: Tesóm névnapja, 13: Keresztelő, Gergő húgának a lánya lesz a keresztlányunk, 23: házassági évfordulónk (a szülinapodon Kép), 28: Húsvét...
Visszanéztem a tavaly augusztusi hozzászólásokat, ott volt 2 kép Lucáról. Annyira édes volt ott is Kép!

Enikő,
Boginak jó a szövege Kép.

Karmen, Tünde,
nekünk is vissza kell menni évente, mert az öcsém (!) mínuszos szemüveget (kontaktlencsét) hord és ez öröklődik. Azt mondta a drnő, hogy nem küld majd senki, tartsam észben, h minden évben lássa orvos Esztert.

Karmen,
laboreredmény van-e már Orsinak?
Étvágy: Kép.
Eszter továbbra is kiköpi a husit.

Tünde,
várom a képeket én is a Nagyfiúról Kép.
Hol dolgozol?

Ági,
Kristóf ügyes, tuti élvezi, hogy tudja irányítani a dolgokat Kép.

Gabi,
Fló tündér mint mindig Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Melinda,
remélem, jól vagytok!
Szorítottam nagyon: Lottinak a műtét miatt, Neked meg, hogy kibírd sírás nélkül Kép.

Gira, Meli,
léci bejelentkezni!

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!

Lényeg,hogy most alszik a legény.Remélem,hogy jobb lesz a mai éjszakátok.
Érdekes az orvos.
Itt lakom a Mars térhez közel,a Cserzyben.

Angi!

Nagyon jók a képek.És nagyon édes az ünnepelt.

Ildi
tfildiko

Angi, Virágot Isten éltesse sokáig! De jó, hogy már ilyen sokat beszél, szépen fejlődik. Kép

Dancsi, kitartás, biztos nem könnyű most nektek, reméljük mielőbb túl lesztek rajta.

Kriszti, Gabici, jobbulást a gyerekeknek!

Kriszti, Zsombón laknak anyósomék, őhozzájuk mentünk ki a hétvégén.
A versenyre az ment, aki akart, de nyilván a jobb matekosok jelentkeztek. Egyébként ma megdicsérte Petit a tanító néni, hogy milyen jól sikerült neki a verseny... hát, lehet, hogy akkor másoknak se sikerült sokkal jobban.

Ildi, Mars gyenge, ez azt jelenti, hogy azok a területek, amiket a Mars képvisel (pl bátorság, logika, főzés stb), nehezebben bontakoznak ki a szülöttnél. De lehet, hogy ezt valami más képlet mérsékli. Az már egyéni. A Vénusz erős, az meg azt jelenti, hogy azok a területek, amiket ő képvisel ( pl szépség, művészet,kreativitás) erőteljesen meg tudnak nyilvánulni. A Vénusz jóindulatú bolygó, ezért külön jó, ha az erős, a Mars rosszindulatú, gyengén még kedvezőtlenebb. De mondom, sokat számít az egyéni horoszkóp.

Enikő, örülök, hogy Viola jól aludt, Te is próbálj meg hamarabb ágyba bújniKépBogi nagyon aranyos lehetettKép

Gabi, Bátornak boldog névnapot utólag is!Kép

Benedeknek vettem kecskesajtot, orvosi ajánlásra(is), úgy örülnék, ha ettől nem lenne semmi baja. Kicsit könnyebb lenne az étkeztetése.

Ezt még délután akartam elküldeni, csak nem működött rendesen a babanet. Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Angi, nagyon jók a képekKépKép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Angi, nagyon jók a képek! Boldog szülinapot Virágnak!

Edvárdnak torokgyulladása van. Sajna antibiotikumot kell szednünk. Ma már negyedik napja lázas szegénykém, nem múlik. Na majd most.

A kapott Augmentin Doutól parázok kicsit. Nem vagyok benne biztos, hogy jót adtak, mert sehol nem írja rajta, hogy gyerekeknek való. A mienk por alakban volt, vízet kellett adni hozzá és szirup lett így belőle. Aughmentil Duo 457 mg/ml, összetétele: 400 mg amoxycillinum és 57 mg acidum clavulanicum. Napi 2x 2,5 ml kell belőle.
Aki kapott már ilyet gyereknek, szóljon már, hogy ne parázzak.

Köszi.

Gabici
gabici

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: