[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2004.tavaszi kisbabák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szia Móki!

Mi Tahitótfaluba szerettünk volna költözni,de az a ház már biztos nem jön össze.Mindenképpen Pest és Szentendre közelében maradnánk.Én egyébként simán kiköltöznék vidékre ,mert olyan kacsalábonforgó házakat lehet venni fillérekért,hogy csak na,de sajna munkalehetőség egyenlő a nullával.(párom szerint,persze nem nézett nagyon utánna)


Gif-eket,animációkat a www.animaltgif.lap.hu oldalon találtok dögivel.


Orsi
orsi21
 
 


Sziasztok!

Orsi
Az a kacsalábon forgó palota fillérekért minimum 100 km-re Bp-től van. Bp. vonzáskörzete kb. olyan áron megy mint Pest, a kb. 100-120 nm-es ház vagy ikerház 22-28 mio között van. Ehhez pedig nem jár kacsaláb, és barátok közt sem fillérekbe kerül.

Móki
Nekünk tökmindegy, szép legyen a környék, a ház értékálló, azaz jó befektetés legyen, lokális etnikumtól mentes övezet(elnézést...de ez van), legyen a közelben bevásárlóközpont (úgymint TESCO és tsai), óvoda, postahivatal, gyógyszertár. Tömegközlekedve is viszonylag időben be lehessen menni Bp-re, vészhelyzet esetén mert bár mindketten 4-kerekezünk, ez sem utolsó szempont. Szóval CsömörKép (Timi, tarts ki, megyünk...) 2 év múlva márciusban már ott szeretnénk kapálgatni a répa-retek-mogyorót a kertben.
4-kerekű: kérj egyet szülinapodra. Jó alkalomKép

Mai napunk a bölcsiben:
Zsivány gyermekem már az ujjai köré csavarta a gondozónéniket. Nem elég csak ölbevenni, járkálni kell vele, igy tud nézelődni. Ha csak ülnek vele, azonnal jelzi nemtetszését. Aludt is 1 órát ebéd után, miután jól belakmározott a sárgaborsó főzelékből (brrr) és a lekváros fánkbólKép Vigyorogva fogadott, hazajöttünk s 2 órát játszottak a bébiszitterrel. Észre sem vette mikor kiosontam az ajtón. De úgy tud örülni, ha hazaérkezemKép

Megyek fürdeni! kellemes estét és szép álmokat mindenkinek!

Szilvusék
szilvus
 
 


Szilvus!

Persze,ezzel én is tisztában vagyokKép
A ház amit kinéztünk 14m volt és 120 nm jó állapotban Pest környékén,ezért sajnálom,hogy nem jött össze.
orsi21
 
 

 
 

Sziasztok!
Bocsánat, de sehogy nem haladok a visszaolvasással, pedig igyekszem. De muszáj jelentkeznem, mert így is szégyellem magam, mert elmaradtam jókívánságokkal.

Kitty!
Rékának utólagosan is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Erika!
Daninak is nagyon sok szépet és jót kívánunk szülinapja alkalmából (bocs a késésért).

Ed! Ági!
Kincsőnek és Matyikának nagyon boldog szülinapot kívánunk, sok-sok ajándékot és finom tortákat!

Ági!
Matyikának névnapjára is nagy gratula!!!

Mely!
Edinának boldog névnapot kívánunk!

Mi jól vagyunk, de nagyon gyorsan telnek a napok. Padig még nem is dolgozom, csak hivatalosan. Valójában csak ápr. 25-én kezdek, és még így is marad szabim erre az évre.
Tomika tovább okosodik, már mutat magára (pl. ha meglátja a pulcsiját valahol), és egyedül is lépeget néhányat. Kézenfogva meg már egész jól megy.
Holnap már készülünk a szülinapra. Megsütjük a tortát vasárnapra. Igaz, nem lesz nagszámú rokonság (csak a szüleim), de azért nagy bulit csapunk.
És folytatom a visszaolvasást, és jelentkezem. Most tényleg nagyon elmaradtam.

Mindenkinek jó éjszakát és jó hétvégét kívánunk!
Tünde+Tomika

Ja, köszönjük a dicséretet Tomi nevében is.
ptünde
 
 


Orsi
Ó, de kár, hogy nem sikerültKép Valóban nagyon jó vétel lett volna.

Karmen, Ági
Ez a túrós zsemle nagyon jól hangzik, 1000 éve nem készitettem. Itt az ideje újitani a muffinok utánKép köszi az 5letet!

Szilvusék
szilvus
 
 


És egy aranyos GIF az én gyűjteményembőlKép

Kép
szilvus
 
 


Sziasztok!
Boldog szülinapot Kincsőnek és Matyikának!
Szilvus Peti nagyot nőtt!9710gr, nem semmi.
Karmen!Evéssel mi is küszködünk, bár mostanában kezd megjönni az étvágya.Végre hízott.Kb 9400gr lehet Lili és 76 cm.Neki csak 3 foga van még, úgy látszik a lányok lassabbak.KépLilike még nem jár egyedül, mind a két kezét fogni kell, így viszont egész nap eljárkálna.
Léna Sárának jobbulást!
F Kata és Lili
Így rámol az asztalról
Kép
Egy mosoly a fiúknak:
Kép
f_katalin
 
 


Sziasztok!

Kincsőnek és Matyikának Boldog 1. Szülinapot!!!

Kép

Minden Edinának boldog névnapot!

Ma megpróbáltam Apával elbeszélgetni... Hát megint egyből előkerült az én 8 órát dolgozok téma... Itt megálltam, asszem köztünk sose lesz egyetértés... Most kap egy kis szexmegvonást, aztán majd meglátjuk, hogy mire megyünk... (asszem semmire...)

Holnap megyek Anyuhoz, hátha ő tud nekem munkát szerezni... (Marad a takarítás... feketén...)

Szisztok
DepisZsu
bzsuzska
 
 


Halihó!

Először is a legfontosabb:

Kincső, Matyi, Tomika, BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!

Kép

Matyinak BOLDOG NÉVNAPOT!!! (így utólag, mert nem jelent meg itt, amit küldtemKép anno)

Kép

Ed, Edina, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

FKata, nem bírok betelni a vöröhajú lányoddal!!!
Gyere gyakran és írj, csatolj képeket!!!

A szülinaposoknak jó bulizást, kérünk képeket, a többieknek jó hétvégét!!!!

Pussz, talán még jövök,

Móki
móki
 
 


Kincsi, Mátyus, Tomika!
Boldog 1. szülinapot sok-sok ajánkékkal! Kóstoljátok ám meg a fincsi tortát!

Kép


Edina!
Boldog névnapot!

Kép

Küldjetek képet!
Moncsi és Levi

Szilvus,
úgy értettem, hogy az ikerfél telke kb. 500 nm, a teljes telek, amire az egész ikerház kerül, 1000 nm körül van. Mi a baj Újpesttel? Egyébként nem ragaszkodunk Újpesthez, csak itt találtunk még megfizthető árakat. Én ott nőttem fel, úgyhogy egész jól ismerem. Az összes egyéb paraméternek megfelel, amit írtál. Ez egy új rész, ami szerintem egészen jó, lakható, zöldövezeti környezet. Bp-ről nem ngyon akarunk kimenni, mert a házak ugyan olcsóbbak, de a munkahelyünk Bp-en van és a bejárás szörnyű, akármelyik utat nézzük is. Rengeteg idő és pénz. Nekem voltak osztálytársaim, akik a környékről jártak be és láttam, hogy mennyire nehéz nekik. Ezt szeretném elkerülni.
Klassz, hogy Peticica szereti a bölcsit! Olyan sokat fog tanulni a többiektől, hogy csak kapkodjuk a fejünket!

Zsu,
nem vagy könnyű helyzetben. Apa miért ennyire hajthatatlan? Csak remélni tudom, hogy sikerül megegyeznetek és nem hamarkodtok el semmit. Drukkolok!

Orsi,
fel a fejjel, talán hamarosan vége lesz a nehéz időszaknak. Azt hiszem Apák úgy érzik, hogy nem az elsők a rangsorban és ezt nehezen viselik. Rendeződjenek álatok is a dolgok!

Ági,
jó, ha beáll a napi egy alvás! De irigyellek érte és azért is, hogy Matyika ilyen sokat alszik egyfolytában! Talán majd egyszer Levi is így dönt.

Jó hétvégét, Moncsi
monyó
 
 


Jajajajajaj!

A nagy köszöntgetésben lemaradt..., hogy egyetlen kicsi fiam megtette első önálló lépéseit!!!!!!
Kép

Nagy az öröm itthon, jól megbőgetett bennünketKép Nagyszülőknek titok, majd a szülinapon kiderülKép

Pussz,

Móki
móki
 
 


Sziasztok!Kép

Boldog egyéves szülinapot Kincsőnek, Matyusnak és Tomikának!
Kép
Az Edináknak meg boldog névnapot!Kép
Kép

MókiKép, Andrisnk nagy gratula az első lépésekhez! Nagyon megható lehetett látni!

Szilvus, örülök, hogy Petike kezdi megszokni a bölcsit. Sokan mondják az ismerőseim közül, hogy a bölcsis gyerekek meg akik később napközibe járnak sokkal önállóbbak és könnyebben beilleszkednek bármilyen új közösségbe.Kép Na és neked is könnyebb lesz visszamenni dolgozni, nem kell attól tartanod, hogy közben Petike vörösre sírja a szemecskéit.

Zsu, nem akarom elítélni a férjedet, de azért nagyon nem szép tőle, amit veled művel. Elvárja, hogy inkább te menj munkába? Nekem valahogy az tűnik normálisnak, ha a férfi dolgozik, míg az anya otthon neveli a gyerkőcöt. Szerintem Petyának most inkább rád van szüksége. Na és miből gondolja, hogy ő majd jobban tudja neveleni a babót? Próbálj meg vele még elbeszélgetni, ne hagyd, hogy elmérgesedjen a helyzet. Amúgy sem könnyű gyereket nevekni meg háztartást is vezetni, és ha még dolgoznod is kell... Remélem, hogy minél hamarabb megoldódnak a gondjaitok.

Orsi, azt hiszem mindnyájunk párkapcsolata változott egy picit a babók születése óta. Nem rossz irányba, csak mégis mindent a babó után kell igazítani, most már ők dirigálnak.KépIsmerős anyukákkal beszélgetva rájöttem, hogy bizony mindannyian átéltek hasonló mélypontokat, de valahogy meg kell tanulnunk kikecmeregni belőlük. Bízom abban, hogy mindannyiunknak sikerülni fog.Kép

Ági, az egyszeri alvás nálnuk is bevált. Nagyon csodálkozom, hogy Edina 3-tól este 10-ig vígan játszadozik, semmi jelét nem adja az álmosságnak. Bevallom, nagyon meghatódtam, amikor feltetted Matyusról a képet, amelyiken egyedül lépeget. Aranyos lehet amint mutogat az úton.Kép

Kata, édes a kis vörös hajú Lili. Edinának is vöröses a haja, most mintha enyhén barnásabb, hátul meg(ahol elhullajtottaKép) szőkés. Isten tudja, milyen hajszíne lesz, mikor felnőKép

Magdi, szerintem se aggódj amiatt, hogy Márk a menéssel próbálkozik. Edina is nagy előszeretettel áll fel mindenütt, és fogózva körbejár a lakásban. Eleinte én is aggódtam, főleg hogy alig 6 hósan felállott az ujjamba kapaszkodva, folyton le akartam ültetni, ő pedig megfeszítette a testét és bömbölve tiltakozott. Olyan boldog és büszke volt, hogy állingál.Kép Aztán mondták nekem is, hogy nem gond, ha magától csinálja, így nem aggódom.

Karmen, Edina is mindig kikapja a kezemből az ideadott játékotKép,aztán megint ideadja. Mostanában ez a sláger, na meg az hogy egy bizonyos állatkát kérek tőle, ő meg keresgél a kosarában, és ideadja. Olyan jó érzés látni, hogy felismer közülük jó néhányat!

Léna, meggyógyult Sára? Szegényke, remélem nem lesz gond a fülecskéjével.Kép

Humi, Krizsó tényleg igazi kis hős!Kép A lábujjad meggyógyult már? Jó ötlet az új táblicsku az egyéves dadtokkal.Kép

Vágtatok főzni, míg felébredne a kisasszony.

Jó hétvégét: Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!

csak 1 gyors bekukk, Matyi alszik, remélem még vagy 2 órát. Kép


Kincsi!
Boldog első Szülinapot!!! Nagyon édes hogy Anya névnapján bújt ki!
Kép

Edináknak Boldog Névnapot!
Kép

Most csak ennyi majd jövök a szülinapos képekkel.
ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem a suliból, 2 számmal nagyobb a fejem. Szerencsére a múlt héten nem volt új tananyag, ismételtek a többiek, most vettük a várva várt első jövőidőt. Meg a múltat. Szóval semmiről nem maradtam le. Tanulnom kell-ma-holnap-hétfőn a jó eredményért, aztán kicsit a munkával-családdal foglalkozom, szeptembertől pedig ismét jöhet a tanulás (is). Igy mindenkire és mindenre jut időm.

Párkapcsolat.
Nagyon szomorúan olvasom, és nagyon sajnálom, hogy több családban előtérbe kerültek a viták, problémák.Kép Lányok, arra Nektek kell odafigyelni, hogy a családfő pontosan ugyanolyan figyelmet kapjon, mint a legifjabb családtag. Pontosan ugyananyi kényeztetést, mint mikor még ketten voltatok. És pontosan ugyanazt a NŐT, mint a bébi születése előtt. Ezért uszitok én itt Mindenkit, hogy a nap 48 órája ne a gyerekről szóljon, hanem tessék kikapcsolódni, barátnőzni, vásárolgatni, tanulni, stb., ezek mind-mind kis kényeztetések magunknak. És ez olyannyira feldob, hogy a munkából hazatérő Apa egy kivirult, bűbájos feleséget kap, akivel öröm együtt dajkálni a kicsit, megbeszélni a napi kavicstermést. A viták forrása ugyanis valahol ezek mögött található, az "Anyarabszolga" anyuk sajnos gyakran nagyot néznek a gyermeknevelési idő letelte utánKép Itt most nagyon nem értek egyet Veled Mely (ne haragudj meg érte), de nem szabad, hogy a baba dirigáljon, és nem tartom egészségesnek mindent Őhozzá igazitani. Éppen ellenkezőleg, a baba életmódját kell a Család életviteléhez igazitani, persze szem előtt tartva az Ő bioritmusát is. Őszintén kívánom, hogy - ahol a problémák felmerültek - mihamarabb oldjátok meg, beszéljétek át ezeket.

Ezt pedig a NÉVNAPOS Kicsi Edinánknak és mindkettő Mama Edinánknak küldjük, sok szeretettel:
Kép

Móki
Gratulálunk az első lépésekhez, tünemény ugye? Mi nem sirtunk, hanem galád módon nevettünk, mikor Peti elindult, annyira mókás voltKép

Na és máris beszámolok első háztartási balesetünkrőlKép
Köszönet a 2 lábon járásnak, ami Peti esetében inkább rohanás, merthogy nem megy, hanem fut, de ugyebár még azért Ő bizonytalanul teszi mindezt, ha van lehetőség kapaszkodni, akkor kihasználjaKép Nos, tegnap este az ágyunknál nem volt lehetőség, Ő kukucsot játszott velünk (leguggolt, felállt, közben mindkét keze teli mindenféle vacakkal), s az egyik leguggolásnál sikeresen lekoccolta a felső ajkát úgy, hogy a két kinőtt felső fogacskái között az iny megsérült. Meglepődött, de nem sirt, azonnal elkezdte szopizni a két középső ujját. Gondoltam, semmi baj. Egészen addig, mig ki nem vette ujjacskáit a szájából. Ömlött belőle a vér. Brr!!!Kép Gyorsan megnéztük, sóba mártott ujjammal összehúztam a sebet, fél perc múlva már vigyorogva rohant tova. És még hány ilyen lesz.....

Csodaszép idő van, ha ébrednek a Fiaim, megyünk sétálni, meghivom Őket a Cukrászdába sütizniKép

Kellemes napot!

Szilvus és Petike
szilvus
 
 


SzilvusKép

Dehogy haragszom meg! Mindig tiszteltem, ha valaki őszintén megmondja, mit gondol. Nos, el kell mondanom, nagyon bánom, hogy nem bukkantam rá hamarabb erre a topikra, bizony jól esett volna néhány jó tanács. Mert én főleg az elején igenis rabszolgának éreztem magam, úgy éreztem, vége a szabadságomnak, soha nem lesz időm magamra. Egész nap csak pelenkáztam(anyatejes lévén Edina akár 6-szor is produkált az első hónapokban), szoptattam, ringattam, aztán meg tiszta ideg voltam a törött válla miatt, alig mertem öltöztetni, az első hetekben meg fürdetni sem tudtam, nehogy elmozduljon a csont.És egyszerűen nem akartam elfogadni, hogy képtelen vagyok mindent úgy megcsinálni, mint azelőtt. Azóta már rengetegszer változott a napi programunk, és be kell vallanom, megtanultam rugalmasabb lenni. Most már sokkal könnyebb, sikerült az étkezéseinket, az éjjeli alvásunkat is összhangba hozni. Edina egyedül is elszórakozik ideig-óráig(pl. most isKép hagy netezni egy picit) Viszont a kezdeti sorozatos éjjeli és nappali sírásával nagyon kiborított, na meg alig 10 napos volt és nyakamban voltak a vizsgák. Szóval akkor tényleg ő dirigált.Kép Most meg már ott tartunk, hogy mászik, jár-kel, gügyög, röhincsél, huncutkodik. Megszoktuk az életet hármasban.Kép És élvezük az együtt töltött időt ezzel a kis haramiával.Kép

Puszi mindenkinekKép

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Szinte elfelejtem: Edina nevében is köszönjük a névnapi üdvözletet.KépAz aranyos Fülest meg elraktároztam a GIF-gyűjteményembe.

És reméljük, Peti kis eperszájacskája már meg is gyógyult.Kép

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


Sziasztok!
Felnőtt Edináknak is boldog névnapot kívánunk!

(Ez tegnap kimaradt, bocs).
Tünde+Tomika
ptünde
 
 


Sziasztok!

Szeretnék minden Edinának nagyon boldog névnapot kívánni!!

Sajnos én elég rosszul érzem magam, csütörtök éjjel egyik percről a másikra hírtelen megfájdult a fejem, a szívem iszonyatosan dobogott, meg sem tudtam mozdulni, majd amikor lefeküdtem az egész testem remegett. Azóta pedig nem vagyok jó semmire, a házból ki sem tudok mozdulni, mert alig kapok levegőt, a lépcsőn mire feljövök teljesen kifulladok. Szörnyű érzés, és nem tudom mi lehet az oka. Most tömön magamba az Aloe Verás termékeket, de félek, nem sok eredménnyel.

Be is fejezem, megpróbálok még jelentkezni.

puszi

Era
pera
 
 


Sziasztok!

Szilvus
Gyors szájgyógyulást ennek a nagyfiúnak!
Pepe is egyre biztosabb, egyre sűrűbben lépeget 5-6 lépést...

Párkapcsolat
Reggel kezdtünk egy kis veszekedéssel ismét (előkerült az "én 8 órát dolgozok" és most újdonságként a "mindent én fizetek" nóta...).
Egy teljes napos kölcsönös duzzogás után úgy néz ki sikerült megegyeznünk... Ki tudja meddig fog tartani ez az állapot...

Inkább befejezem most, nehogy megkapjam megint a "lusta disznó"-t...

Holnap megpróbálok benézni, ha nem menne, akkor
Tomikának Boldog 1. Szülinapot Kívánunk
Kép

Pussz
Zsuzska és Tityi-totyi Pepe
bzsuzska
 
 


Ági! Finom lett a zsemle, köszi

legközelebb már császármorzsát is megcsinálom!!

Edináéknak Boldog névnapot!
Matyinak, Kincsönek meg nagyon boldog szülinapot!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kincső,és Matyi!

Nagyon Boldog Első Születésnapot Kívánunk nektek!

KépKép

Orsi,és Dominik
orsi21
 
 


Sziasztok,

Kép

Matyuska, Kincső, Tomika Isten éltessen benneteket sokáig, életetek 1. szülinapján !

Edina, Ed, és Mely Edinájának pedig nagyon boldog névnapot kívánunk !

Puszi

Timi+Bence
kismaszat
 
 


Sziasztok!

Ma jó kis mászkálós napunk volt.Elösször IKEA,aztán Cora.Domi tolta az IKEA-ban a kis kocsit magaelött,olyan ari volt.A Cora-ban meg szereztünk olyan autós bevásárlókocsit.Beleültettem,és egyből vigyor,majd az egész bevásárlás alatt (kb.1,5 óra) játszott a kormánnyal,nyomogatta a dudát,stb...Jól elfáradt a nap végére.

FKata!

De aranyos a kis rámolós LiliKép Amúgy Dominak is van pont ilyen harisnyája,meg pulcsija Kép

Moncsi!

Köszi a bíztatást,jól esik.Bár most nem panaszkodom,kb. egy hete nem veszekedtünk a párommal.Kép

Móki!

Gratulálok az első lépésekhez!!!(Most ide képzelj el egy aranyos lépegetős babás gif.-et,mert nem tudom feltenni valamiért...ki érti ezt? Az elöbb sikerült...)

Mely!

Nagyon ügyes Edina,hogy már megismeri a játékait!


Era!

Ajaj,ez em hangzik túl jól,remélem kihívtad az orvost!(egyébként nem vagyok szakértő,de nekem ez úgy hangzik mintha pánikbetegség lenne)Remélem már jobban vagy!

Zsu!

Most ne haragudj,de ha az én férjem mondana ilyeneket,asszem már nem lenne az...Húha ez most rosszul hangzik így visszaolvasva...ne is hallgass rámKépNa szóval talán egy fokkal jobban hangzik így : A párod komolyan gondolja ezt a 8 órás beszólást???KépAz enyém éjszaka dolgozik 9 napot egyfolytában,és a legkevesebb munkaideje 9 óra,de általában 12,és néha 14!Egy rossz szava nincs,pedig kész hulla szegény...Na abbahagyom mielött megsértenélek(vagyis a párodat).

Orsi
orsi21
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés a mai szülinapról! Holnap jövök bővebben! Kép
Kép
Kép

Jó éjt!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

P.Era
SzegénykeKép Biztosan az influenza tepert le. Jobbulást, kúráld magad, nehogy a csemeték elkapják!

Lányok, akit a torokfájós-rekedthangos-szárazköhögéses ám láz nélküli influenza kapott el, ajánlom a Homeovox nevű homeobogyót. Óránként 2 bogyót szopogattam el, 2 nap alatt rendberakta a torkomat, a hangomat és a közérzetemet. Egy kis nátha még hátramaradt, de ez már semmiség ahhoz képest amilyen vacakul voltam. Szóval ezt is vegyük fel a jól bevált homeobogyóink listájáraKép

Ámde kérdeznék is, Claire elsősorban Tőled, mint homeo-doktorunktól:
Mit javasolnál (homeot, természetesen) általános immunerősítő kúrára? Szeretnék elkezdeni valamit, hátha segit, hogy ne hurcoljam haza a mh-ről a bacilusokat. Peti a Bérest szedi. Én szivesen kipróbálnék valami bogyót. Ajánlották még az Aloe Gélt is. Szóval lányok, Ti szedtek valamit? Mi lehet a legjobb? Kifejezetten nem a multivitaminokra gondolok.

Melyike
Erre magam is az első hetekben jöttem rá, mikor Apa hazaért és megkérdezte: na mi jót csináltál egész nap? A válaszom a következő volt: szoptattam-fejtem-pelust cseréltem-Petit ringattam majd az egész kezdődött előlről. Amolyan "feladat" volt ez, amit meg kell oldani. Ámde mivel élvezni akartam a babázás minden percét, elkezdtem figyelni Peti ritmusát és alakitottam egymáshoz az Övét és a miénket. Ez kb. 6 hetes korára kialakult, onnantól kezdve van HavajKép
benneteket, akik mindemellett még vizsgáztatok is, őszintén tisztellek, mert az bizony bébi nélkül sem könnyű feladat!Kép

Mentem-tüntem, ma ágybanteázós-gyertyafénykeringős-illóolajos estét csapunkKép

Puszi,

Szilvus és persze Petipötty, aki ma igazi kávéházi Úr volt, mig a Zannya kávézott Ő házi meggyes pitét eszegetettKép
szilvus
 
 


Ezt még le kell írnom:

Ági
Valami zseniális a kép!!! Na és persze a kis modell is.Kép

Puszi,
Szilvus
szilvus
 
 


sziasztok!

csak gyors gratuláció, Sárától sajnos többre nincs időmKép

Matyi, Kincső, Boldog első szülinapot
Kép

Edinák, boldog névanpotKép

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Bocsi, ez lemaradt!

Kicsi Edinának nagyon boldog névnapot!!!!!!!
Kép

Móki, Andris
móki
 
 


Sziasztok!

Először is NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT kívánunk Kincsinek, Matyikának és Tomikának és sok puszikát küldünk!!!! KépKépKép
Kép

Ed, Edina és Edina babaKép
Sok-sok boldog névnapot nektek!KépKépKép
Kép

Peticica, Andris, Pepe, Márk, Orsi és persze Matyika és akit kihagytam Kép
Nagy-nagy gratula az önálló járkáláshoz!!!! KépKépKép
Kép

Ági!
Szupi a kép Matyikáról!Kép Mit eszik, csirkecombot? Mesélj majd milyen volt a szülinap!

Tünde!
Várjuk tőletek is az élménybeszámolót. Kép

Ha jól emlékszem Ed és Kincsi elutazott. Ugye? Pedig az ő szülinapi élményeire is nagyon kíváncsiak vagyunk ám!Kép

Era!
Elég ijesztően hangzik amit írsz. Szerintem minél előbb mutasd meg magad egy orvosnak!!! Gyors javulást neked!!!

Léna,
Hogy van Sára? Írj mi van vele!!!! Addig is sok gyógypuszi neki!

Az én lábujjam rendben van már. Cipőben ugyan még érzem, de nem vészes. Sőt talán végre a betegségeken is túl leszünk, bár ma Krizsinek hőemelkedése volt. Remélem nem jelenti semmi rossznak a kezdetét.

Most jött el az ideje, hogy megosszam veletek a mi kis - mostmár nem - titkunkat. Róla van szó.:-)))
Kép
Ő 10 hetes és szeptember 25-én várható, hogy kibújik a nagyvilágra.:-)))) Kérünk szépen sok-sok drukkot, hogy ez valóban így legyen és addig minden rendben legyen.

Puszi:
Humi
humi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi jókivánságokat, aranyosak vagytok!

Humi,
Kép

Kincsinek, Matyikának, Tomikának nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk!

Kép




Ed, Mely kicsi Edinája,
Boldog Névnapot!

Kép


Ne haragudjatok, de most csak ennyit tudtam írni, holnap jövök bővebben!

Puszi
Edina és Bálint

nedinabp
 
 


Humi!

Hatalmas gratula!!!! Biztos minden rendben lesz, nagyon drukkolok!Ilyen szépen,de még szebben fog növekedni a picúrka!Kép
Kép
orsi21
 
 


Jó reggelt!

Humi!
Hát ez csodálatos!!!! Komolyan mondom kirázott a hideg tetőtől-talpig! Öszintén gratulálok, és vigyázz magatokra nagyon! Terveztétek vagy így alakult. Milyen kis hamis vagy!KépKépKép

Szilvus!
Maximálisan egyetértek a párkapcsolatban írottakhoz Veled! Szerencsére mi is rendeződünk Apával, sokat beszélgetünk. Nekem elvem hogy soha nem szabad haraggal lefeküdni, mindig meg kell beszélni még aznap a prolémákat, legalább annyira hogy az a bizonyos szorítás elmúljon. Mindenkinek szorítok aki fasírtban van!Kép
Biztos, hogy változik az élet a baba után, de neki kell (szerintem is) alkalmazkodnia olyan 70%-ban a családhoz, nem pedig fordítva. Ha ez így van akkor a szülöknek is könnyebb kiegyensúlyozottabb életük van. No nem idefigyelni rám! Csapongnak a gondolataim, mert néha nekünk is nehéz, de én ragaszkodok a békéhez!Kép

Nos szülinap!Kép
Sajna csak 4-en jöttek a többi 5 ember lebetegedett. Kép De ezt leszámítva nagyon jól sikerült. Matyi aludt délben 3,5 órát és 4-re jöttek a vendégek, majd jött a fini töltött kacsa, amit a képen Matyi büszkén szopogat. Volt hogy 3 csont volt egyszerre a kezében (képet is csatolok rólaKép) Pörgött egész estig, mikor is fürdés után letettük, ő még mutogatott volna meg stb, de hát kijöttünk tőle és szép csendesen elszunnyadt az első szülinapján este. Kép Evett a tortából is, teszett a krém neki morzsolgatta a tenyerében. Kapott 2 zenélő kütyüt, meg az építőkockákat, pénzt könyvekre. Kép Azthittem felébred éjjel, féltem hogy megfekszi a gyomrát a kacsa, de még most is horpaszt. Kép
No jöjjenek a képek!

Delelés után hancur a fellógatott lufikkal:
Kép

Zenélő gitár birtokbavétele a Mamával:
Kép

Akkor az említett 3 csont!Kép Szerencsére csak szopogatta, nem igazán ette. No majd jövőre!:
Kép

A torta megkezdése (szép kis lila foltal a szemöldököm alatt!):
Kép

Ezt is én kaptam? (Sajnos ezen nincs kikapcs gomb és jóóó hangos):
Kép

Esti idillKép Segítek már Apának nehogy elrontsa!
Kép

Még egy kis hacur fürcsi előtt
Kép

Bocsi, hogy ennyi a kép, de így is nehéz volt kiválasztani őket a töménytelen mennyiségből!

Szép napot!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

HUMI, GRATULA!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Ági, szuperek a képek! Nagyon jó parti lehetett! Már én is nagyon várom a szülinapi bulit!

Pussz,

Móki
móki
 
 


Sziasztok!

MATYIKÁNAK boldog születésnapot kívánunk. Ági! Ez a torta nagyon guszta, édes a kis szülinapos. És utólak boldog névnapot is kívánunk!!!! Szuperek a képek.

KINCSŐ! Boldog születésnapot! Kérjük majd a fotókat!!!

TOMIKA! Nagyon boldog első születésnapot!!

EDINÁKNAK, kicsinek, nagyoknak egyaránt boldog névnapot!!

HUMI!!!!!! Kép Kép Kép KépÓRIÁSI GRATULA!!!!!! De jó ilyen szuper hírt olvasni, nagyon örülök a kis pocaklakónak!!!!!! Hogy vagy?

Era! Ez elég rosszul hangzik, Jobbulást!!!

Zsu! Remélem apának megjön az esze, kívánom, hogy minden jól alakuljon nálatok. Én biztos nem hagynám apára a gyereknevelést.

Párkapcsolat: Én azon szerencsések közé tartozom, akinek a férje maximálisan megérti, hogy a gyereknevelés 24 órából álló felelősségteljes munka, ami igen fárasztó tud lenni.
Recept kételkedő férjekhez: Egészen kicsi gyerekkel, vagy 2 gyerekkel otthon kell hagyni apát egy fél napra. Az enyim férj Messiásként várt haza, amikor suliban voltam.Kép

Köszönöm a megnyugtató szavakat Márk sétálásával kapcsolatban, hiába, meg kell szoknom, hogy ő is nagy gyerek már. (BRÜHÜHÜ)

Most csak ennyi voltam
Szép vasárnapot Mindenkinek (jön újra a hideg. MIKOR lesz már tavasz????)
Tegnap olyan szép idő volt, játszóztunk egy nagyot, Márk is hintázott!!
Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna
 
 


Sziasztok!

Először is, Humi, hatalmas gratula, biztos, hogy minden rendben lesz.Másképp nem is lehetKép


Ági, édesek a képek.És milyen ügyesen mászkál már egyedül.Gratu neketek is.


Rólunk annyit, hogy Sára talán már kezd kilábalni a betegségből, szerda óta nem volt láza-A fülét még mindig piszkálja, de talán már nem annyit.
Viszont szinte semmit nem eszik már 4 napja.Van amikor a tápszert sem fogadja el.Kép
Pénteken egész nap csak egy Kinder Pingui volt benne.(ezt persze bőszen titkolom doki néni előttKép )
Kezdek emiatt komolyan aggódni, de remélem ha meggyógyul minden visszatér a régi kerékvágásba.
Hálistennek az éjszakák viszont továbbra is zavartalanok.
Kopp-kopp.

Na, megyek, hogy csináljak is vmit, amig húzza a lóbőrt.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Humi, gratulálok! Micsoda meglepetést szereztél nekünk!KépBevallom, én is elérzékenyültem, amikor megláttam a képet.

Ági, csudajók lettek a képek! Látom nagyon élvezte a bulit Matyus.Cuki lehet a zenélő masinája! Na és a torta nyam-nyam, nagyon kívántatja magát.Kép

Magdi, itt is pocsék idő lett, olyan rosszul esik a napsütéses, tavaszias napok után.KépRemélem, már nem tart sokáig a tél.

További szép napot:

Mely

Mely
KépKép
mely
 
 


TOMIKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk.Kép
Végre alszik a család, van egy kis időm.Kép

Köszünjük szépen a jókivánságokat, hasonlókat kivánunk mi is!

Humi, röviden: gratula! Mit szólnak a srácok?

Szóval Kincsi szülinapja jól telt. Reggel összapakoltunk, beültünk az autóba és röpke 10 órát kocsikáztunk. Na jó, Grazban megálltunk nézelődni egy shoppingcityben.

Az üdülés jó volt, de sajna minden reggel fájt a szivem, amikor a fiúk elindultak mászni.
De nem panaszkodhatok, mert 2* sikerült nekem is kijutni a jéghez. Nagyon élveztem a mászást! Talán kapok majd fotót, nekünk nincs.
Néhány kép:
Indul a csapat a canyonba jeget mászni. Forgatás lesz, Apa a főszereplő jégmászó.
Kép

Ezt az utat fogja Apa mászni, a rendező magyaráz a fal alatt:
Kép

Ilyen lépcső visz le a canyonba. Izgi volt, öregedtem néhány évetKép
Kép

Kép

A canyonban:
Kép

Kép

Kilátás az ablakból, szemben van a nagyjég.
Kép

Utolsó nap Cortinaba mentünk nézelődni.
Kép

Találtam egy 5 évvel ezelőtti fotót magamról:
Kép

Sajna az egyik fogam megfájdult, dokihoz kell mennem. Emiatt tesóprojekt halasztvaKép Apa azt mondta, ha rendben lesznek a fogaim, jöhet a bébi.

Torta még mindig nincsKép A bolt bezárt, mire após leért, most meg mindenki alszik.
Ha felébrednek, remélem veszünk valami tortát. Apa csokitortát akar enni, csodálkozom is rajta. (szegénykém lefogyott az 1 hét alatt, bezzeg énKép)

Megyek kiteregetni a 4. adag ruhát. És még mindig van ugyanennyi mosnivaló. Brrr...

Szóval nagyon jó volt ez az egy hét kikapcsolódásKép Ha minden igaz, 2 hét múlva irány a horvát tengerpart - Paklenica.Kép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Humi, ez csodálatos!! Tényleg nagyon örülök neki! Biztos minden rendben lesz. Egyébként nálunk is pont ennyi korkülönbség van a gyerekek közt. Dorka szeptemberi( 25.-re volt kiírva, de egy kicsit sietett), Levi pedig áprilisi. Vigyázz nagyon magadra!! Remélem, jobban vagytok és Krizsi is meggyógyult!

Szilvus, a repertoár nálunk is nagyon bevált. Köszi a tippet! A pelenkázás egy rémálom volt, de a bohóckodásom most nagyon tetszik a Fiatalúrnak.
Az Aloe Gélt most kezdtem el én is inni. Tapasztalatom még nincs, bízom benne, hogy használni fog. Lehet adni babáknak is, szerintem érdemes kipróbálni.

Ági, nagyon jók a képek!! A torta pedig ínycsiklandó.
Nem írtad, hogy vannak a gyerkőcök (Marci és Irénke)?

Sajnos nálam a helyzet változatlan. Nagyon gyenge vagyok és a szívem is vacakol. Influenzának semmi nyoma, irány holnap a doki.

Era
pera
 
 


Tomika!

Boldog Születésnapot!
KépKép
orsi21
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok!!Kép

Humi!
Nagy-nagy gratula!!!! Nőjön szép nagyra a kis pocaklakó!!!

Orsi
Nem sértesz meg... Igazából csak azért tűrök, mert nem tudok hova menni... Anyuéknál nincs hely, albérletet nem tudok fizetni a gyesből...

Szilvus
Ez a bogyó (Homeovox) akkor is jó, ha csak a köhögés maradt meg a betegségből? Egyszerűen nem akar nálam múlni...

Ági
Nagyon cuki Matyika a 3 csonttal Kép

Egy-két kép nektek:
Dobozlakó:
Kép

Járó baba:
Kép

Vigyori nyálaska:
Kép

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek a gratulációkat. Tervezett babóca lakik a pocakomban. Olyannyira, hogy a 2. próbálkozós hónapban már össze is jött. Tudjátok....Szilveszterkor unatkoztunk.. KépKépKép
Az esti hányingerektől és RókaRudiktól eltekintve egyész jól elvagyok. Lassan kezdek túl lenni a "hulla fáradt vagyok és semmire nincs energiám" időszakon. Elég húzós volt az eleje a folyamatos émelygéssel, a lábujjtöréssel és a vírusos fertőzésekkel együtt. A lényeg nem ez, hanem, hogy minden rendben legyen. Kabalából nem tettem közhírré eddig. Néhányszor már megtettem és nem született meg a babó, így most nem mertem megkockáztatni. Remélem most nem lesz semmi baj.

Ági,
Nagyon édi Matyika a szülinapi képeken. Olyan nagyon huncutka.Kép

Léna,
De jó, hogy kezd Sára meggyógyulni.Kép Lassan csak visszatér az étvágya is.

Zsu,
Mi lenne ha komolyan ráhajtanál az álláskeresésre? Ha már Apa úgyis otthon lesz Pepével ezt sokkal könnyebben megteheted. Ha van biztos "normális" jövedelmed, akkor könnyebben döntesz a sorsotokról. Újabb babócát vállalni ilyen helyzetben egy kicsit korai lenne. Pepe nagyon kis kópés.Kép

Era,
Írj majd mi van veled!!!!

Ma mi is szülinapoztunk. Lacus 18. éves lett. Itt vannak képek róla:

A fiaimKép
Kép
Krizsó is kapott Lacus szülinapi tortájábólKép
Kép

Puszi,
Humi
humi
 
 


Humi!
Gratula fiadnak! Krizsó meg nagyon jól jár mert hol van még a szülinapja és már dőzsöl!Kép
Gondolom jó lenne ha a kicsi kislány lenne, igaz? Esetleg neveken gondolkoztatok már? Még mindig nem tértem teljesen magamhoz, és nagyon örülök Nektek!
A rókákat meg tessék elhajtani! Kitarttás!Kép

Ed!
Csuda jó helyeken jártatok!!! Meg is mutattam Apának nagyon tetszett Neki! Kincsi hogy viselte? Éjszakák jól teltek? Mesélj! Fogadnak meg jobbulást!

Léna!
Ne aggódj, ha Sára teljesen meggyógyul, biztosan az étvágya is helyrejön! Kitartás!!

Pera!
Köszi szépen, Annáék már jobban vannak, de a szülinapra nem jöttek, nehogy még fertőzzenek. Talán a hét másik felében már tudunk is találkozni, vagy a jövőhéten, már nagyon hiányoznak. Sajnos nem lakunk túl közel egymáshoz. Busszal olyan 40 perc, kocsival szintén.Kép Marcika 2-ig elég jól alszik, de utána át kell vinni Annáékhoz, és onnan nagyon éber sokat felébred. Elég nehéz Annának, de majd csak változik már a helyzet. Viszont nappal szinte együtt alszanak amikor is van némi szusszanásni idő! Irénke 3-4 órát alszik delelésnél (mint MatyiKép) Sajnálom, hogy Dorka leszokott a nappali alvásról, ez elég nehéz lehet így neked!!!
majd mesélj mi volt a dokinál!!! Remélem semmi komoly! Ilyenkor valaki vigyáz a gyerekekre, vagy viszed őket is a dokihoz?

Felébredt, mennem kell.
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi
 
 


Sziasztok!

Apa az utsó munkanapján délelőttös...
Pepe egy kicsit nyűgösen aludt, gondolom a foga miatt, mert nagyon piros a popsija is....

Humi
Ennél hogy lehet komolyabban ráfeküdni az állás-keresésre? Az összes álláshirdetésre elküldöm az önéletrajzom, még az olyanokra is, amikre esélyes se vagyok...
Mondjuk még itt az önkormányzathoz nem mentem le...
Lacusnak Boldog Szülinapot!!!

Zsu
bzsuzska
 
 


Sziasztok,

Humi, nagy nagy gratula, ezek szerint a babatalin nálunk amikor kérdeztem, akartok-e kistesót Krizsónak, már meg is volt a tesó ? Kép
Tudtad már ?

Minden kis és nagy betegnek mielőbbi gyógyulást !

Zsu, azért ez kicsit faramuci így, az oké ha már Apa hajthatatlan hogy ő akar otthon lenni, de legalább megvárhatta volna amíg találsz munkát, így a bizonytalanra, hát nem tudom okos dolog volt-e.
Remélem megoldódnak a dolgok mielőbb. Neki mi a végzettsége, nem lehet hogy ha ő találna jobb állást akkor másképp gondolkodna ?

Puszi

Timi
kismaszat
 
 


Sziasztok!

Ed, de jó, hogy megint itt! Szuperek a képek! Azért nagyon bátor apa, hogy nekiindult Kincsivel! Gyönyörű helyen voltatok! Apa is csak kamillázottKép
Tegnap kiruccantunk Szigetszentmiklósra, és apa borkóstolózott, így én vezettem haza!!! Hatalmas sikerélmény - na jó, apa parkolt be, nem akartam maradandó nyomokat hagyni a járgányon: ja, és az is igaz, hogy nem sok kocsival találkoztunk éjfél magasságában, de akkor is én tekergettem a kormányt!KépKépKép


Humi, édik a képek! Klassz fiaid vannak! Kíváncsi vagyok, odabenn v.ki kukacot növeszt-eKép. Szoptatsz még? Krizsó elfogadja?
A kisebbikKép fiúcska nem cicázott a tortávalKép nem bízta a véletlenre, hogy megkóstolhassaKép



Andrisról egy picit: egyre többet próbálkozik az egyedül menéssel, már nemcsak ha v. mi nagyon érdekli, csak úgy, nekiindulKép Újabban a leporellók foglalják el a sztárjáték helyetKép aminek mellesleg nagyon örülök. Néha odaülök, és magyarázok, mesélek, de van, hogy egyszerűen akkor abbahagyja a nézegetést, és mással játszik. Néha igényli a dumimat, odahozza a könyvet, máskor egyedül elgagyarászik...Kép Az elmaradhatatlan cucc a szájából kilógó kis fülhallgató hosszú zsinórral. Imádja rágcsálniKép

Szép napot, és öltözzetek fel, mert nagggyon hideg van!!!

Pussz,

Móki
móki
 
 


Humi! Én is gratulálok és megértem hogy nem merted hamarabb elmondani. Lacusnak meg nagyon boldog szülinapot!! Ö is most tudta meg v. még nem is sejti?? Bár gondolom a rosszullétet nehéz titkolni.

Nagyon szuper képeket tettetek fel!!
A többi szülinaposé hol van??

Ed! nem tudtam jeget is másztok, azt hittem csak nyáron van sziklamászás. Nem semmi sport.
Gyönyörü helyen voltatok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Elkezdek visszaolvasni, amíg Tomika alszik, de előtte egy rövid helyzetjelentés:

Nálunk jól sikerült a szülinap, Tomika egész nap pörgött (aludt 1-szer 1,5 órát), de este alig bírt lenyugodni. Aztán fél 9-kor beájult. De előtte még csukott szemmel is fölkelt, és hütyűzött.
Nagyon tetszett neki a torta + a tűzijáték (a két elrontott tortából sikerült egy jót összehozni).Utána nézegette az ajándékait, és lépett 5-öt egyedül!!!!
Nagyon jól érezte magát, megkóstolta a tortát is, evett belőle néhány falatot.
Szóval minden klassz volt.
Ma voltunk a szemészeten, a drnéni azt mondta, hogy már csak Szegeden van egy éves kötelező szemészeti szűrés. Meg azt, hogy 18-24 éves koráig évente mindenképpen vigyük el vizsgálatra, mert a rövidlátásra való hajlam 100%-osan öröklődik.
Most minden rendben van.
Most ennyit. Képek majd lesznek, csak el kell hoznunk apuéktól.Majd teszek föl.
További szép napot!

Tünde+Tomika (egy éves egy napos).
ptünde
 
 


Szilvus! Orsi echinacia 5CH-t szed ( ha nem kapsz ilyet jo a 4D-s is) ez általános immunerösitö. Dec. eleje óta szedi nem volt beteg akkor sem amikor a szegedi tali után a legtöbb baba kidölt. Én és a férjem Oscillococcinum-ot szedünk, heti 1x fél ampullát, ez influenza ellen van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Olyan sok minden történt itt egy nap alatt, hogy csak győzök álmélkodni!

HUUMIIIIII!
Úgy örülök nektek! De jó, hogy újabb pocaklakó van! Megértelek, hogy nem mondtad el rögtön, én is csak a 12. hét után újságoltam el a családnak is Levit. Babona. Így még inkább megértelek, hogy aggódtál a betegségek miatt. Lassan jönnek a szép hónapok, se émelygés, se gyengeség! Jaj, de jó! Lacusnak boldog szülinapot! Hogy fogadta a hírt? Látom, a gyönyörű szemű Krizsi jól érzi magát Lacusnál. Hogy rá fog majd cuppanni a saját tortájára: Hmm, ezt már ismerem, ez nagyon fincsi!

Ed,
De jó, hogy itt vagytok! Szupik a képek, nem semmi, hogy merre jártatok! Úgy látom Kincsi is nagyon élvezte, igen érdeklődő ott Apa hátán! Nemsokára együtt másznak majd!

Era,
ez nem hangzik biztatóan? Doki mit mond? Biztos nagyon fáradt is lehetsz, az is belejátszhat.

Móki,
gratula az első önálló lépésekhez! Levi még nem akar menni egyedül. Ha fogom a kezét és vezetgetni akarom, rögtön leül a földre. Viszont bármi mellett oldalazik. Vajon mikor indul el?Bátor vagy, hogy vezettél, hajrá-hajrá! Még több sikerélményt begyűjteni! Azért Apa nem nagyon kóstolgathatott, ha be tudott parkolni!

Zsu,
ne haragudj meg Zsu, de még mindig azon gondolkodom, hogy tudja-e Apa, hogy mit vállaltok? Elgondolkodott azon, hogy milyen lesz majd a nyügi napokon a gyerkőccel és majd éjjel is felkel hozzá, merthogy ugye te dolgozol majd! Mondjuk nálunk az a helyzet, hogy Apa imádja a gyerkőcöt és viszont, de hosszabb ideig nem tud mit kezdeni vele és menekülőre fogja a dolgot. Tegnap Levi kicsit nyöszisebb volt és azt mondta, hogy "Hát Anya, nem irigyellek, mennyivel jobb dolgozni!" Azt hiszem a férfiak nem a gyereknevelésre lettek teremtve - tisztelet a kivételnek. A gyerekkel járó foglalatosság és készenlét 24 órás. És hogy neked mekkora strapa lesz, mert a munka után csak szeretnél a gyerkőccel foglalkozni. És hogy gondolta, hogy a háztartási munkát ki csinálja meg? Aggódok értetek. Talán majd az idő megmutatja az utat. Pepe milyen édes!

Ági,
milyen édes Mátyus, a csontzsönglőr! Meg a többi képen is aranyos!

Majd még jövök, Levi hintázni vágyik.

Moncsi

Nem ment el amit írtam, viszont Levi ebéd helyett elaludt, úgyhogy folytatom.

Léna,
azért az jó hír, hogy Sára mindjárt meggyógyul, akkor biztos rendesen fog enni is!

rólunk: Apa tiszta nátha, tegnap nyomta az ágyat, nem tudom milyen állapotban jön ma haza. Én sem vagyok százas, de anya nem lehet beteg. Levinek még mindig szivattyúzom a nóziját, szerencsére nincs láza. Utálja, mindig megy a közelharc, de sajna kénytelen vagyok a további gondok megelőzése végett. Nem tudom írtam-e már, hogy kijött a 8. fogacska, de már gyömöszöli hátra az ujjacskáit. Lehet, hogy ilyen hamar indulnak az őrlők is? Jaj nekünk.

Mariann, Pumukli, merre vagytok?

Na most már lépek, ebédelek én is.

Moncsi
monyó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: