[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Első babára várva - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

@mutymurutty:
Reggeli hőd?? Izgulok...
nicika35
 
 


@nicika35:


Nem lesz korán 10. dpo-n tesztelni?

De kedves vagy, hogy így izgulsz és érdeklődsz. :)
Reggel a hőm 37. lett és csináltam tesztet. Először egy 25-ös x-epil csíkot. Majd rögtön utána egy 10-es cyclotest-et.
Hát, mindkettőn egyetlen egy csíkocska lett. Visszafeküdtem férjem mellé. Kérdezte, mizu? Mondom, semmi... Szomorúak voltunk.
Ja, törlésnél valami furcsa világosbarnás-narancssárgás nyákom volt. :O Soha ilyet nem láttam. Azóta nem, semmi.
Aztán mikor felkeltünk, viszem oda neki a teszteket. A cyclotest 10-es full nega. Ahogy az x-epilt nézzük, látom, hogy nyújtja előre a nyakát, hát van rajta egy nagyon halvány, de szemmel kifejezetten látható második csík. :O
Kérdés, hihetünk-e neki?
Amíg nem jön meg addig reménykedünk.

mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Aztaaaaaa. Szorítok!!!!!!
nicika35
 
 

 
 

@mutymurutty:


Fényképen látszik?
marika1212
 
 


@marika1212:


Ilyen:




@nicika35:


Kösziii. :)

mutymurutty
 
 


@mutymurutty:


De ez még soha sem biztos.


Volt már nekem kalandom a tesztekkel...
Majd pár nap múlva kiderül.
Vagy erősödik, vagy megjön.

mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Mindenesetre pozitívnak tűnik. És időn belül totál negatív volt??
nicika35
 
 


@mutymurutty:
Milyen kalandod volt tesztekkel?
nicika35
 
 


@nicika35:
Hát igen...időn belül nem látszott semmi. Nem tudom ez mikor jelent meg. Lehet 10 percen belül ott volt, nem tudom...fogalmam sincs.

Volt egy ciklusom, amikor a 18.napon elkezdtem vérezni, de csak pecsételés volt. Kb. 10 napig tartott. Akkor rengeteg tesztet csináltam... Vagy 10-et... 3-4 pozi volt, de ugyan olyan teszt is volt pozi is nega is. Doki megerősítette, hogy nincs terhesség.
mutymurutty
 
 


Mindenesetre a hőd fent van, mensi nincs. De van mindjárt megjön érzés? Cicik?
marika1212
 
 


@mutymurutty:
Izgulok am en is erted itt a hatterbol
Mara nem varod, ugye?
Lehet csak masnap repedt meg az a tuszo, es holnap mar nem kell szemet eroltetni a masodik csikhoz.
Varjuk a fejlemenyeket
aimi
 
 


Sziasztok! 

Mutymurutty, szerintem korán teszteltél, de én ezt amúgy pozitívnak látom. Terhességi teszteknél a halvány pozi is pozitív, úgyhogy ebből már holnap szép erős csíkos lehet. Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!

Nicika, Nektek is nagyon szorítok! Te mikor tesztelsz?

Nekem a ma reggeli hőm 36.8 lett, lassan de biztosan? emelkedik. Meglátjuk.....Ha valóban mostanság volt ovum és babás lettem, akkor valószínű, hogy kihugicája lesz Alízunknak. Apa azt mondja alig várja, hogy 2 lányos apuka legyen. Na, ki tud ebből kiigazodni??? Mindig is azt hittem, hogy a vágya egy tökös, most meg még fel sem említi. NevetésNevetésNevetés
maja33
 
 


@marika1212:
Nincs mindjárt megjön érzésem. Ciciket kicsit érzem de nem vészes. Nem olyan, mint mensi előtt, mert akkor érintésre fáj, be van duzzadva, most csak érzem, meg teltek.

@aimi:
Mára nem várom. Tuti, hogy nem csúszott az ovu, mert vasárnap kaptam a szurit, kedden éreztem a tüszőrepedést, szerdától számolom a dpo-kat. Ma van a 13.dpo.
12-en szokott megjönni, utolsó kettő a 13.-on jött meg.
De az is lehet, hogy az ovitrelle kitolja a luteális fázist és akkor nem is késik még...ki tudja...

@maja33:
Elvileg nem teszteltem korán nem várt napján.
Köszi a drukkot, remélem tényleg erősödni fog.
Szépen emelkedik a hőd.
Ez érdekes, én is úgy tudtam, hogy férjem fiút szeretne, de már nem vagyok benne biztos. Na majd kiderül.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Holnap is tesztelsz?
nicika35
 
 


Sziasztok!
Ki hogyan érzi magát? 
Huhhu lehet a héten látunk egy pozitesztet??

Nekem ma nagyon fáj a bal cicim. Olyan égető érzés, a jobb is fáj de az nem ennyire kellemetlen. Tapogattam viszont őket és eddig nem nagyon tapogattam a cicimet szóval nem tudom, hogy ez normális-e, de mintha 1-1 kisebb golyó (ilyen pattogos kis gumilabda méretű) dolgot éreznék. Pár napja a bimbóm is érzékenyebb volt bal oldalon. ma vagyok a 7. vagy a 8. dpo-ban. És ma kevés vizes folyásom is volt. Ma reggel a kávé utolsó kortyainál jött az undor, a gymrom kicsit görcsben. Tegnap a párom cigizett reggel, akkor is a hányinger kerülgetett. Pedig én cigis családban nőttem fel, szóval hozzávagyok szokva. ÉS ma iszonyatosan fájt az egész hátam, állva, ülve mindenhogy. Szerintem elaludtam, Volt/van kis gyomorégés, igaz most keltem 2 órája a 'délutáni' pihiből, szerintem amiatt.
Igazából már lemondtam, hogy ebben a hónapban sikerüljön, mert nem vagyok benne biztos, hogy volt ovu, mert középidőben száraz voltam. De berendeltem minden jót, ovutesztet, málnalevél teát, palástfű teát, még macát is apának. Sajnos a következő ovut kihagyjuk mert akkor megyek haza, és abban a 2 hétben fog lezajlni.  Remélem ezeket a tüneteket nem képzelembe, mert nemakarok még egy hónapot kihagyni, aztán az izgulás, meg milyen lassan mennek ilyenkor a napok... kész pokol.  
Amint megjött a terhességi tesztem egyből fogok tesztelni, nem baj, ha korai vagy negatív lesz csak már, tudjak valamit. Tudom korai tesztelés után is lesz reményem, de azt hiszem, jobban felfogom tudni dolgozni, ha a második is negatív lesz.  Na rólam ennyit

Kinek milyen tünetei vannak? Mikorra nem várjátok?


aminaaa
 
 


@aminaaa:


Ezek igen jó tüneteknek tűnnek! Mikor érkeznek meg a tesztek? Azonnal tesztelsz? Mindegy, ha korai és negatív lesz? Inkább várj a nem várthoz egy kicsit közelebbi időpontra. De ahogy érzed. :)



Hát nekem ma reggel ugyan úgy negatív lett az x-epil. És később is az maradt. Uh. a tegnapi nem tudom, mi volt már megint... Ja, a hőm pedig reggel leesett, 37-ről, 36,7 lett. Pf... viszont nem jött meg és a cicik sem jelzik, meg semmi. Uh, nem tudom mi van. Mert amúgy már késik. Remélem, ha meg akar jönni, akkor megjön minél előbb (ma, holnap), vagy akkor ne jöjjön meg most már!
mutymurutty
 
 


Sziasztok!

@mutymurutty
:


Azt is olvastam, hogy leesett hőnél is lehet valaki babás. Mikor is van a nem várt? Én még azért nagyon reménykedem, hogy pozi lesz a teszted. Drukkolok! 


@aminaaa:


Ha most vagy a 7.8. dpon. a tünetek koraiak még szerintem. Mostanság kezdődik majd a beágyazódás. Várj még a tesztekkel, mert ha korán tesztelsz bizti, hogy negatív lesz. Neked mikor van a nem várt? 

Nálam a dpo.-s napok vannak, behúzta a kalkulátor az ovut. Hőm ma reggel 36.8. Most várakozás van. 



maja33
 
 


@maja33:
Köszönöm.
Tegnap volt a nem várt.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Akkor téged is szivatnak a tesztek.
Nekem ma 10.dpo, 36.85 a hő, Predictor negatív. Két nap múlva tesztelek újra.
nicika35
 
 


@mutymurutty: Olvastam már sokszor én is, hogy valakinek lent volt a hő és mégis babás volt, de nem akarok én se beléd ültetni, de azt hiszem a hő sem mindig biztos, reméljük rosszul mérted, vagy csak elromlott a hőmérő. Nagyon drukkolok, hogy te legyél a kövi plusszos! 
Nem tudom mikor jön a teszt, elvileg a héten, jó lenne, ha szerda délután, mert a kazettásak csak ajándékba lőném el a páromnak, ha a tesztcsík pozitív. Este ha itt lettek volna azok a tesztcsíkok talán ma ellőttem volna egyet, de átgondoltam, csütörtökig várok, nem azért, ha negatív lenne, mert akkor azért szurkolnék, hogy jöjjön meg elöbb, hogy az ovuról ne maradjunk le apával.   De még sajna korai lenne. Na nem baj ma kedd, holnap szerda, hamar elmegy, csak akadnék le az internetről, mert egésznapomat ezzel töltöm, hogy baba,baba, pedig tanulnom kellene, de ilyenkor olyan nehéz nekiállni 

@maja33: Ne is mond  Tudom, azért gondolom, hogy csak mindent beakarok képzelni, de a hátfájás és a ciciket biztos nem, az undort még talán   a nem várt 16-án lesz, azt hiszem a csütörtöki tesztelés jó lesz egy 10-es érzékenységűvel, de ha nega, sebaj, csak jöjjön meg elöbb 
Akor megvolt az ovu? Hanyadik dpo-ban tartasz?


Lányok, ti hisztek ezekben a csodateákban? Málnalevél, palástfű, cickafark, stbstb...
Használjátok is ezeket?
Amiket én rendeltem sok olyat olvastam, hogy valakinek az első hónapos használatában sikerült összehozni a babát. Na én nagyon reménykedem, hogy ezzel sikerül összehozni. 




aminaaa
 
 


Jajj amúgy ne iizguljatok a tesztek miatt, rengeteg embernek csak a 6-7-8. héten mutatott pozit!!! Olvastam, hogy valakinél ikreknél csak a 8. hétben mutatott pluszt!! 
aminaaa
 
 


@aminaaa:
Nekem ha van baba akkor csak szombaton esélyes véleményem szerint a pozi. De azért lelkesen tesztelek addig is.
nicika35
 
 


@nicika35:


az lassan itt van, nem kell sokat várni, az utolsó ilyen napok őrjítőek, de azért a tesztelgetés kicsit lenyugtat ugye?  
Az előző hónapokban nem bújtam ennyire az internetet baba ügyben, most meg megszállott lettem, annyira lassan telnek a napok és annyi időm van, és megőrülök a várakozásban, szerintem most én is lőném a teszteket, ha itt lennének  
Soksok drukk, szombat előtt remélem meglátjuk a plusszosat!
aminaaa
 
 


@mutymurutty:
Sztem egy vervetel kimutatna a tutit, az biztos nem szivatna, mint vmi teszt.
Az sikertelen inszem utan nekem sem jott meg, amig szedtem a progit. Emlekszem, mondtad, hogy neked az mellett is megjott, de ki tudja, feleslegesen ne szedd. Nezessel egy HCG szintet sztem.
aimi
 
 


@aminaaa:
Neked ma a 7.dpo ugye? 9.dpo előtt nem érdemes ám tesztelni
nicika35
 
 


@mutymurutty:
Ilyenkor inszemkor nincs valami hivatalos teszt vagy hcg vérvétel?
nicika35
 
 


@nicika35:
En az elso utan a 14. dpo-n mentem vervetelre. Igy egybol abba is hagytam a progit es indult a pihis ciklus.
A masodik utan csak teszteltem, ugyanugy a 14. dpo-n, de nagyon eros pozitiv lett egybol.
aimi
 
 


Sziasztok, lehet még csatlakozni ehhez a helyes kis csapathoz? Olyan jó volt végigolvasni, ahogy egymást támogatjátok, és a "kívülállók" által nem értett-érzett dolgokat megbeszélitek...nagyon szorítok Nektek, akik a ciklus valamely napján várják ezt a varázslatot! És szívből gratula a pocaklakósoknak! 

@mutymurutty, én is nagyon izgatottan várom a híreket, és remélhetőleg a jóhíreket!

Én első babára várok, január óta, eleinte spontánabbul, nyár óta már LH tesztet használva, ebben a hónapban pempős méz és palástfű tea (páromnak maca). Vizsgálatok még nem voltak, jövő héten lesz labor. Épp 11. dpo-n. Erős vagyok, és nem tesztelek szombatig (bár naponta többször győzködöm magam)... 

managua
 
 


@managua:
Sziaaaa
Gyere-gyere, mindig orulunk az uj tagoknak Remelem minel elobb bebabasodsz
Erzel vmit esetleg? Bar en pl minden egyes sikertelen honapban teli voltam tunetekkel
Hormonokat neznek jovo heten?
aimi
 
 


Köszönöm @Aimi, remélem jól vagytok a kis pocaklakóval!! Olyan jó volt olvasni, amikor sikerült!
Ahhh pont ugyanez: minden hónapban éreztem (vagy érezni véltem?) olyan tüneteket, amiket előtte nem (vagy csak nem figyeltem), leginkább az émelygést. Most is van egy kicsi, de az előző hónapokban is volt, lényegében mióta projekt van... tuti nem pszichés  és mivel eddig nem fórumoztam, azt hittem, csak én vagyok ezzel így. Megnyugtat, hogy ez a "normális", ne haragudjatok emiatt!   (Én még a negatív teszt + gyenge vérzés esetében is reménykedtem pár napig, hátha én vagyok a kivétel, akinek picit megjön de már babás...)
A 3. napi hormonokat fogják nézni (persze csak ha megjön a nemvárt)... remélem egészségileg minden rendben.

managua
 
 


@nicika35:
Ma van a 8. Dpo a naptáram szerint. De eldöntöttem, hogy holnap reggel már tesztelek. Mert ma egy kis melegséget érzek a nyelőcsövemből, és az első terhességemnél is ezt éreztem és azthiszem ezután jött a hőhullám vagy a szédülés. Bizsereg a testem is de lehet, hogy csak az izgalomtól van mindez. De már muszáj tesztelnem, hogy ne kergessem magamat az őrületbe hétfőig.

Megvárod a szombatot, vagy tesztelgetsz te is holnap?
aminaaa
 
 


@managua:
Szia! Üdv köztünk!!
Csodálom az önuralmad, én a 8.dpo-ban vagyok, de nem fogom kibírni a 10-ig sem Sok-sok drukk neked is a szombatra!!
aminaaa
 
 


Nálam kis helyzetváltozás van. Elkezdett szúrni a bal oldalam, mondtam a páromnak azonnal akart egy tesztet, momdtam, hogy ha most van a beágyazódás minimum 2 nap és talán látszódni fog, de megcsináltam neki, hogy ne izguljon és engem se izgasson emiatt. De ha holnap megérkezik a teszt, holnap ellövünk egyet utána 2 naponta
aminaaa
 
 


@aimi:
De jó.
nicika35
 
 


@managua:
Üdv itt! Egy dpo-val vagyok mögötted és ha nem sikerült most sem nekem is megvan már a 3.napi hormonsorhoz a beutalóm. Én már tesztelgetek 9.dpo óta de eddig negatív.
nicika35
 
 


@aminaaa:
Várom a ma reggeli teszt eredményedet
nicika35
 
 


Itt egy szellemcsík csak hogy ilyet is lássatok. Tegnap esti One Step 10-es és ma reggelre lett ilyen a kis piszok.

nicika35
 
 


Ma reggeli negatív X-Epil

nicika35
 
 


Ma reggeli LH (mint jósteszt)

nicika35
 
 


@nicika35:
Huhhhuuu, de jó, de izgalmass, holnap reggel szerintem az x epil is mutat majd valamit. Amúgy olvastam, hogy valakinek az esti pisibol mindig halvany pozit mutatott, de a reggeli 2 napon keresztül negatívat Nem akarok ezzel célozni, de ha van sok teszted lehet egy próbát megér este is. Nálam ma reggel nem lesz semmi, várom a rendelésem, de még csak egy e-mail se érkezett, hogy mikor jönne, lehet délután veszünk, ha nem jön. De van egy olyan érzésem, hogy holnap reggeli talán halvány pozi lenne. Na de huhh de izgalmas, érezted, hogy valami elkezdődött? Én megvagyok győződve a tegnap esti dolgok után, hogy van bennem valaki kicsit a jobb oldalon is éreztem 1-2x a szurkát, de a baloldalon intenzíven és többször
aminaaa
 
 


Amúgy elötte is csináltál jóstesztet? Vagy csak ma?
aminaaa
 
 


@nicika35:


Halványan mintha látnám az X-Epilen is a csíkot. Nagyon drukkolok!!!! A jósteszt nemigen jelezne ilyen erősen ha nem lenne baba, szerintem. Izgi!!!


Mutymurutty: hogy vagy? Mi újság veled? 

Nekem ma 4.dpo, hőm 36.8. Türelmesen, vagy inkább türelmetlenül várok én is. 


Mielőbbi csíkosodást kívánok én is minden új tagnak!  

maja33
 
 


@nicika35: de izgi!!! Nagyon drukkolok! Igen én is azt kérdezném, jóstesztként ez az első?

@aminaaaa oda is megy a drukk!!

Én csak szombat reggel szeretnék.. ..önuralom gyakorlása, de most csinálom először ezt a "várakozós módszet" :) igyekszek erős lenni) :)
Nem könnyű ám :))))
managua
 
 


@aminaaa:
Eddig én is azt hittem lehet odabenn valaki de már elbizonytalanodtam...holnap Predictorral tesztelek. Az a legtutibb teszt jelenleg forgalomban.
nicika35
 
 


@aminaaa:
Előtte is 8.dpo óta reggeli pisiből. Mutatom mindjárt.
nicika35
 
 


8-9-10-11.dpo. Reggeli pisi. (Egyik teszt hibás volt)

nicika35
 
 


Nagyon nehéz így pár nappal mensi előtt...
nicika35
 
 


Mutymurutty jól eltűnt pedig úgy izgulok érte hogy mi lehet!
nicika35
 
 


@managua:
Koszonom szepen, kedves vagy, mi jol vagyunk nagyon

Mutymurutty, mi a helyzet???
aimi
 
 


Sziasztok! Ma dél körül megjött. Ma lett vna a 15.dpo, de így 1.cnap. Tegnap már csak egy szem progit szedtem be, ma még egyet sem és már nem is fogok. Nem baj. Ez így alakult. Majd a következő. Köszönöm mindenkinek a drukkot és hogy gondoltatok rám! Bocsika lányok, hogy eltűntem, csak új telóm lett tegnap. Egész nap oda voltam, este pedig nem tudtam róla még bejelentkezni. Nem tudom miért... lehet nem jó jelszót használok. :D

@aimi: Első inszem után van egy pihizős ciklus? :O

@managua: Üdvözöllek én is. :) Remélem, sikeresek voltatok. :)

@nicika35: Én is mint maja33, komolyan mintha látnék az x-epilen valamit, de nekem már rááll a szemem nagyon. Remélem pár nap múlva szép pozi lesz. :) Igen, pár nappal mensi előtt a legnehezebb. Kitartás!
mutymurutty
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: