[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Első babára várva - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! 

@nicika35
: a hőm ma reggel 36.6, azt hiszem ez jó jel. Szerinted? Megtettünk mindent a baba érdekében, mostmár várok. Este 8 körül is csináltam tesztet, az is halványabb már. De a délutáni tesztsorozatomban van erős csíkos is. Még jó, hogy volt itthon annyi tesztem, igaz egy kalap sz@rt sem ért. Épp ezért nem sajnáltam elhasználni. Legközelebb azt veszem amit ajánlottál.
Te mikorra nem várod? 


@moni25: csodálatos érzés ugye látni a Picit és hallani a szívhangját. De szuper! Örülök, hogy minden rendben volt. Vigyázz Magatokra!


@marika1212: tesóm is elkövette azt a hibát, hogy 4D előtt elment pisilni. Hát mondanom sem kell, hogy alig tudták megnézni a Picit. Szerencsére a szonográfus iszonyat rendes és türelmes volt. Hogy állsz a tesztekkel? Hődet is mérted? Mostanában vannak Neked is a termékeny napok, ugye?


@aminaaa
: mikor tesztelsz? Fejfájás jobb már? Amúgy igen, Panadolt lehet szedni várandósan is. Tesóm rettenetesen meg volt fázva az elején és fájt a feje és neki is azt ajánlották. 


@mexinda: ne aggódj ez a fájdalom "természetes" és jól mondja a dokid. Nekem is volt anno de elmúlt. Mozogj sokat ha tudsz és meglásd könnyebb lesz a szülés is. 



Mutymurutty: hogy vagy? Közeledik lassan a nem várt napja. Mikor csinálsz majd tesztet?










maja33
 
 


@nicika35:


Később akarok, igazából semmi tünetem sincs, amíg nem jön elő a mellfeszülés addig nem akarok, de már úgy megcsinálnám, de tudom, hogy még messze vagyok a naptól Igen az a mártogatos a szalagos bocsi, hogy  így írtam, de a magyar nevét nem tudtam, spanyolról meg így tudom lefordítani 

aminaaa
 
 


@mexinda:


Szia! Köszönöm, gratulálok! Annyira jó, hogy már itt tartasz! Lassan vége és a kezedben foghatod 

A fejfájás nem enyhűl, de nem is annyira fáj, migrénes vagyok az időjárás változásnál, de ez semmi ahhoz képest, szóval hálistennek nincs szükségem rá most. Próbálok nem rágörcsölni, de olyan nehéz, bánom, hogy nem figyeltem jobban a testem változását és most minden pici dologra rávagyok kattanva.
És olyan hisztis vagyok, vagyis nem hisztis csak feszült, az első babánál is feszültebb voltam, meg néha elérzékenyülök és akkor is elérzékenyültem minden olyan dolgon ami soha nem érdekelt elötte. Lehet csak beképzelem az utolsót

Maja: akkor tegnap volt az ovud? A tegnapi vérzésből gondolom, hogy igen. amúgy nyák is volt?  ti mióta próbálkoztok? Szorítok, hogy ez a csoport meghozza mindenki szerencséjét!! 
aminaaa
 
 

 
 

Sziasztok!

Amina: ez a 3. próbálkozós hónapunk. Fogalmam sincs mi lehett tegnap, de igen, nyákkal együtt volt. Köszi, én is drukkolok Nektek! 

Nicika: nemrég csináltam egy tesztet és ez mondható pozinak. A teszt vonal sokkal erősebb, mint a másik. A képet valamiért nem engedi felrakni. Megpróbálom majd még.
A hőm viszont fent van a múltkori csökkenés óta. A fene se érti........most már tanácstalan vagyok. Lehet még most lesz az ovum? Mi a véleményed? Ha még most lesz ovum akkor miért volt az a hőcsökkenés és miért kezdett emelkedni? Nem úgy van, hogy az ovu után a progi elkezd termelődni és ez megemeli a hőt? Meg hogy a megrepedt tüszőből kiáramló folyadék miatt csökken le a hő? Hát akkor nekem hogy van? Eddig nekem ezek mind ovura utalnak, de az LH teszt egyáltalán nem. Melyiknek hihetek?
maja33
 
 


@maja33:
Tudom nem nekem irtad, de nem lehet, hogy 2x volt ovud? Olvastam olyat, hogy ovu utan 24oraval vagy talan 24oran belul lehet megegy ovulacio. Altalaban ilyenkor lesznek 2 peteju ikrek. Nem ertek a homerozeshez, ilyenkor nem tudom, hogy hogyan kellene alakulnia a hődnek.
20171006181915
 
 


@mexinda: Teljesen normális amit érzel. Tágul a medencecsont. Készül a szülésre.
nicika35
 
 


@maja33:
Szerintem volt ovud. Én 15-ére nem várom.Remélem nem is jön
nicika35
 
 


@maja33:
Akkor mégsem volt ovud. Az LH tesztnek higgy! Akkor holnap lesz ovu. Ma kell szexelni.
nicika35
 
 


@azaphrodite:


Nem, nem hiszem, hogy 2x volt ovum. Majd kiderül, passz.


@nicika35:


Nem értem az egészet. Az LH tesztet a kukába dobom, de a hőmérőt is tapossam el????
Te hőmérőzöl már rég óta ugye, de akkor mi volt az a hőcsökkenés? Kell valami magyarázat, hogy értsem ezt az egészet, mert legközelebb akkor miből fogok kiindulni? 
Remélem, hogy babás leszel és nem jön a nem várt. 

maja33
 
 


@maja33:
Mindjárt kielemzem az utolsó két görbédet.
nicika35
 
 


nicika35
 
 


Szépen összevág a két hőgörbe. Ez alapján tegnapra tenném az ovudat. De nem értem a mai pozi LH tesztet mert ellentmondásos a kettő. :(
nicika35
 
 


marika1212
 
 


Ez a legfrissebb.

Hozzá a hőgörbe. :D
marika1212
 
 


@nicika35:


Köszi szépen a segítséget, az elemzést. Ugye az előzőnél is úgy volt, hogy lecsökkent, majd visszament. Na a visszamenőnél volt a múltkorinál először nega az LH-m és ovu előtt nekem lecsökken, utána fokozatosan emelkedik. A mai LH-m viszont olyan, mint Marikának a tesztsorozat végéről a 3. Szóval nem értem. De ha Te sem érted, akkor én hogy is érteném?


@marika1212:


Megvolt az ovud. Alulról a 2. tesztnél szerintem. Az ma van? Hőgörbét nem csatoltál. Tedd fel légyszi hátha okosabb leszek a tiedtől. 



maja33
 
 


Nem értem miért nem tudok feltölteni egyetlen képet sem???? Ti jártatok már így????
maja33
 
 


Nem értem miért nem tudok feltölteni egyetlen képet sem???? Ti jártatok már így????
maja33
 
 


Nem értem miért nem tudok feltölteni egyetlen képet sem???? Ti jártatok már így????
maja33
 
 


Alulról a 2. ma volt délután.
marika1212
 
 


marika1212
 
 


marika1212
 
 


Sziasztok!

Nicika, mai hőm is 36.6. Fertility görbénél mára Dpo.3-at mutat,tehát az ovut 4-re tette,a csökkenés utáni 1.megemelkedésre. A másik kalkulátor még nem húzott be semmit. Szerinted hihetek a Fertisnek? Ha jól láttam te is azt használod,mennyire pontos megbizható?

Marika,a Fertilitys görbéd nem jött át. A ciklusos nekem meg homályos mármint nem igazán értem. Volt csökkenés de nem akkora tette az ovud és most ahogy a teszt szerint volt csak lassan emelkedik a hő. Nicika majd kielemzi én nem értem már ezt még annyira sem amennyire ggondoltam hogy értem.
maja33
 
 


Ciklus.hu is behúzta,de az 3-ra,vagyis a lecsökkenésre.
maja33
 
 


@maja33:
A ciklus.hu vonal hülyeség. Nem volt ovu akkor. Csak az első hőmérséklet csökkenés után behúzta. De ennek ellenére 6-ra jósolta az ovut és akkor is volt. Ellentmondásos a program.
marika1212
 
 


Fertility-n nem zúzott be vonalatmég
marika1212
 
 


@maja33:
Mindenképp írd be a pozitív ovu teszteket! Az ovu teszt a tuti. A hő másodlagos!
nicika35
 
 


@maja33:


Ah, már nagyon itt vna a nemvárt. Holnap vagy holnap után van a napja elvileg.
Nem tudom meddig bírom teszteléssel. Majd meglátom, ha holnap fent lesz a hőm, akkor lehet csinálok. Ha csökkenne, akkor nem pazarolom el semmiképp.


@marika1212:


Ez igen, ez egy szép sorozat. Gyönyörűen látszik rajta minden. :) Akkor most már Te is várakozol. Remélem, sikeresek voltatok.
Igen a ciklus.hu nem a legjobb. Abszolút nem oda húzza a vonalakat ahova kellne. Kicsit zavaró.

mutymurutty
 
 


@mutymurutty Merre vagy? Hogy vagy?
nicika35
 
 


@nicika35:
Itt vok. Az imént írtam.
Nem akarok elkiabálni semmit, de van egy kis furi. A melleim nem úgy fájnak, mint korábban. Nekem pl.mensi előtt van ébredési erős cicifájásom, amikor nem tudok ráfeküdni hason, meg a karjaim is alig férnek el, annyira duzzadtak. Na most tudok rajtuk feküdni... Nem is ez annyira furi. Hanem, hogy nagyon szokott fájni, elég hozzáérni éppencsak. Be vannak duzzadva a nyirokcsomók. Most meg lehet nyomkodni, gyömöszölni, nem fájnak. Hanem úgy érzem, hogy a mellbimbóim fájnak. Érintésre nem, csak olyan égő érzést érzek. És mintha a bimbó körül kicsit piros lenne.
Tényleg nem akarok semmit bemagyarázni, simán lehet, hogy az ovitrelle injekció mellék hatása (bár azt 2 hete kaptam /tüszőrepesztő injekció/, elvileg már ki kellett ürülnie.)
ÍGy van egy kis reménysugaram. Pár nap és kiderül.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
De jó lenne!!!! Szorítok! Hétfőn tesztelsz?
nicika35
 
 


@mutymurutty:
Hú ha holnap tesztelsz gyere ám a hírekkel!!! Hogy áll a hőd az inszem óta?
nicika35
 
 


@nicika35:
Nem mértem mindig.
Ma 36,9.
Előtte 6 napig 37 vagy 37,05 volt.
Tehát ez az elmúlt hét.
Előtte nem mértem.
Alapjában magas a hőm, uh. ezek nem olyan hú, de magas értékek, szokott lenni nekem a ciklus második felében 37,2 is ritkán, persze 36,8 is. Szóval csak annyi, míg korábban elég cakkos volt, most mindig 37 körüli lett.
Szerintem a holnapi sok mindent elárul. Ha magasabb lesz, mint 36.9, az jó. Ha alacsonyabb, az sajnos nem. Akkor akár holnap meg is jöhet.
Na majd látjuk. Ettől is függ, hogy holnap tesztelek e.
Mindenképpen jelentkezem majd! ;)

mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Jaj nagyon izgulok érted. Írj reggel mindenképp!
nicika35
 
 


@nicika35:
Most úgy vagyok vele holnap nem tesztelek még, uh.azt nem, de a hőmet mindenképp megírom, meg bármit ami lesz. Jelentkezek majd! Köszi a drukkot.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Várom! Jóéjt!
nicika35
 
 


@nicika35:
36,95 a reggeli hőm.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Jajjj de jó. Ilyenkor már csökkenni szokott?
marika1212
 
 


@mutymurutty:
Hurrá! Holnap tesztelsz?
nicika35
 
 


Ma reggeli hő 36.75. (Lila)

nicika35
 
 


@marika1212:
Hát...elvileg igen. De most ugye fél tizeddel magasabb lett, meg amúgy is fixen 37 körül mozog 8 napja.
Ma vagy holnap van a nem várt. Elvileg holnap még csökkenhet. Nálam már egy tized csökkenésnél is megjöhet. Uh.sok minden függ még a holnapon.

@nicika35:
Lehet, hogy még nem tesztelek holnap. Majd csak kedden, akkor már tuti késni fog. Remélem...nem jön meg... És 2 hét telik el az ovu óta. (mondjuk 2hete hétfőn volt az inszem).
Most valahogy úgy vagyok vele, hogy nagyon bízom. Ha meg megjön, úgy is megjön. Ha nem, akkor kedden lehet tesztelek.

@nicika35:
Elég jónak tűnik a görbéd.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:


Juj, de jó! Az jó, ha fent van a hő és nem esik le! Nagyon drukkolok! 

Nicika, ma reggeli hőm 36.7. Tegnap volt az LH teszt negatív. Szerinted akkor tegnap lehetett az ovuláció? Tegnap esti együttlét is jó  lehet? 


maja33
 
 


@maja33:


Köszi a drukkot! :)

Jó lenne látni egy görbét. Ha tegnap volt nega az LH, akkor igen, tegnap lehetett ovu és a tegnap esti együttlét is szuper. Jól gondolom, hogy emelkedett a hőd, tegnap óta?
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:

Na végre, sikerült feltöltenem. Itt a görbém és a 6-i LH tesztem. Egyértelműen LH csúcs, a tegnapi ettől halványabb, szóval a tényleges ovu. Akkor ez a görbe meg sz@r. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből.....

Nicika, bíztató a hőd! Csak így tovább. 








maja33
 
 


Bocsi Lányok, de a tesztest csak így tudtam feltölteni. Érdekes, hogy a kazettás tesztnél a Control vonal erősebb mint a Teszt vonal. A zöldnél pedig a Teszt vonal erősebb. Kicsit megtévesztő. De a zöldnek hiszek.
maja33
 
 


A zöld volt nekem is a jó.
marika1212
 
 


@maja33:
Szerintem jó lesz ez.
6.-án pozi ovu teszt, 7-én ovu.
Nem baj az, hogy a görbén korábban van hőleesés. Látszik, hogy ma ovu után szépen elindult a hőd felfelé.
Én ezért mondom, hogy a teszt a tuti az ovut illetően. Mert a hőnél nem biztos, hogy olyan tankönyvin látványosan látszik az ovu.
Majd látod, hogy most már szépen fent marad a hőd és remélhetőleg a vége felé jól meg is emelkedik.
Szerintem minden ok. Nyugi.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Reménykedem én is. Kedden tesztelek (10.dpo) mert ha baba vab a Barátcserjét abba kell hagyni.
Megy a drukk holnapra!

@maja33
Igen, akkor tuti tegnap volt az ovud.
nicika35
 
 


@maja33:
A képek alapján tuti a tegnap elötti LH csúcs ěs a tegnap ovu. Szerintem jó volt az időzítés! Ma 1.dpo!
nicika35
 
 


@nicika35:
Kedden lesz 10.dpo-d vagy ma van?
Jaj, remélem sikerült.
mutymurutty
 
 


@mutymurutty:
Ma 9.dpo. holnap a 10.
nicika35
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: