[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Első babára várva - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is lent van a hő. Az jó. Ha megtörtént az ovu,csak akkor kell, hogy felmenjen. :)
marika1212
 
 


@marika1212:
Igen tudom,de ovu előtt közvetlen lecsökken. Én azt hittem ez a csökkenec
maja33
 
 


€n
maja33
 
 

 
 

Én azt hittem h ez a csökkenés nekem már az ovus. De teszt szerint nem az,és még érzem is a nyilallást.
maja33
 
 


Én is érzek már valamit, de még nem az. Várok... :)
marika1212
 
 


nicika35:
Köszönöm, hogy ennyire szorítasz. :)
Nem érzek semmi különöset. Annyi, hogy ma van a 7.dpo és ahogy az lenni szokott menszi előtt, ma már elkezdtek duzzadni a melleim. :/
Ami érdekes, hogy ma reggel megszédültem. Pedig egyáltalán nem vagyok szédelgős.
Így hát kettős érzéseim vannak. Cicik miatt úgy érzem, nem lesz sikeres, a szédülés miatt meg talán van egy kis reménysugár, de hát az meg annyira korai lenne, hogy azért...

maja33:
Uh. jól leesett a hőd.
Nekem is volt már hasonló, amikor pl. két nap volt pozi az ovu teszt, akkor az első pozi napon nagyot zuhant, aztán jött egy másik pozi nap, akkor feljebb ment, a következő negatív napon meg mégfeljebb...
Én még mindig azt mondom, hogy én az ovu tesztnek hiszek. A hő az sok mindentől függhet. Persze, véletlen az ovu teszttel is kifoghatsz egy olyat, hogy pont nem kapod el a csúcsot, de szerintem az ritkább. A hőből pedig úgyis látni fogod, hogy végül is volt-e ovu, mert a luteális fázisban, ha szépen fent van a hő, akkor minden ok.
Szépen erősödik a teszed, meglátod minden rendben lesz. ;)

Hajrá lányok. Drukkolok nektek!
Marika neked is. :)

mutymurutty
 
 


@mutymurutty:

Ne aggódj, a cici duzzadást okozhatja terhesség is s nem csak a menzit jelezheti. Nagyon egyformák a kettő tünetei. Én mindenesetre nagyon-nagyon szorítok Nektek! Nemsokára szép pozit tesztelsz majd!
Köszönöm a drukkot,remélem tényleg úgy lesz és lesz ovum! A hő leesés nekem is furi.

Marika, drukkolok én is Neked.
maja33
 
 


A hőleesès mindig az ovu jöttét jelzi tehát közvetlenül ovu elött tapasztalhatod.
nicika35
 
 


maja33
 
 


még nem volt LH csúcsom sem.
maja33
 
 


Sziasztok!

@nicika35:
A mostani hőgörbédnél honnan lehet biztosra tudni hogy a 2. hőleesésnél van ovud? Az LH tesztből? Bocsi a hülye kérdésért, csak azért szeretném tudni mert most nekem felment a hőm 36.4-re, de a teszt viszont tegnap még nega volt.
A múlthavi görbémnél csak 1x volt csökkenés és akkor volt ovu és az LH is kimutatta. De most nem, emiatt vagyok bizonytalan meg ugye kezdő a hőmérőzésben.
Köszi!
maja33
 
 


Délutáni tesztem erősebbnek mondható a tegnapinál viszont most estére már sokkal-sokkal halványabb. A hőm felment 36.4-re ma reggelre. Hő szerint ma van ovum, teszt szerint meg nem is volt. Ebből menjen ki az ember lánya.
maja33
 
 


LH tesztet használok. Nekem pozi LH teszt elött mindig leesik a hő. Utána nap pozi LH, utána nap ovu. Ha felugrik a hő akkor kb 24 órával korábban volt az ovu. Mert ugye az LH pozitív nem egyenlő az ovuláció idejével.
nicika35
 
 


@maja33:
36.4 kevés ovuhoz. Bizti jó az a teszt amit használsz? Eddigis ez vált be? Muti a görbédet.
nicika35
 
 


@nicika35:
Tegnap a hőm 36.2 volt, ma pedig 36.4. Tehát megvolt a csökkenés és az emelkedés is. Ha ma volt ovum akkor a hőm elvileg holnap magasabb lesz. Eddig ez bevált, de a mostani nem igazán működik jól. Nem egyenletesen erős a csík, hol halványabb hol erősebb és ezt a Teszt vonalra értem. Már én is kételkedem a teszt működő
maja33
 
 


@nicika35:
Tegnap a hőm 36.2 volt, ma pedig 36.4. Tehát megvolt a csökkenés és az emelkedés is. Ha ma volt ovum akkor a hőm elvileg holnap magasabb lesz. Eddig ez bevált, de a mostani nem igazán működik jól. Nem egyenletesen erős a csík, hol halványabb hol erősebb és ezt a Teszt vonalra értem. Már én is kételkedem a teszt működőképességében.
maja33
 
 


maja33
 
 


Ez pedig a múlt havi görbém.





Nicika, szerinted lehetett ovum a hőmből ítélve? Az LH tesztnek már egyáltalán nem tudok hinni.

maja33
 
 


@maja33:
Ma reggeli hőd? Eddig azt mondanám még nem volt ovud. Mi Marcival a One Step zöld 20-as ovutesztet használjuk. Az a tuti!
nicika35
 
 


@nicika35:
36.6 a ma reggeli. Az előző görbémnél az 1.emelkedésnél volt nega a tesztem,ebből gondolom h tegnap lehetett. Nekem az LH csúcskor lecsökken a diagramon látott legalacsonyabbra.Utána nap negatív a teszt először és akkor emelkedik meg minimálisan majd másnap jobban.

Így szerinted? A mostani görbém is ilyen csak nincs LH tesztem beszámítható.
maja33
 
 


Sziasztok! 

Teszek fel képet a tesztjeimről. Az utolsó 2 tesztet figyeljétek, kicsivel több, mint 1 óra elteltével készült és már annyival halványabb. Nem értem én már ezt. Még azért később biztos, hogy csinálok és estére is. Egyik ma készült teszt előtt sem ittam, sőt ma még egyáltalán nem. 
Nem hiszem el amúgy, hogy pont most amikor már szerenénk élesben próbálkozni nem működik az LH teszt, vagy nem tudom értelmezni. Direkt ezért kezdtem el hónapokkal hamarabb, hogy kitapasztaljam a működését erre meg..............ugyanezt a tesztet használtam mindvégig, meg volt még olyan amelyet mondtál Nicika (csak az enyém 30-as érzékenységű volt, amostani meg 25-ös), de nekem is elég volt max.6 egy ciklusban. 


maja33
 
 


Képet nem enged, viszont ma 11 utáni tesztem a legerősebb. Utána halványabb. Volt olyan is tegnap h 2 egy időben készült sem egyforma. Azt hiszem ezt a tesztet elfelejtem. Dühös vagyok mert azt sem tudom mi van akkor most.
maja33
 
 


Szerintem tegnap lehetett akkor az ovud. Ez a teszt meg szar. Maradj a One Stepnél. A 25-ös kék szar. A 20-as zöld a jo.
nicika35
 
 


Én ma hőrekordot döntöttem. Dolgozik a progi.

nicika35
 
 


@nicika35:
Most én id ezt tartom legvalószínűbbnek,aztán majd kiderül ha holnap is magasan marad a hőm meg utána is, meg utána...
Nagyon köszönöm a segítségedet, a válaszaidat, mindent!
maja33
 
 


@nicika35:
Nagyon szuper! Csak így tovább! Drukkolok Nektek!
maja33
 
 


Nekem ma lett az lh tesztem pozitív. Két teszttel is csináltam. A zöld one steppel lett igazi, a kékkel majdnem. Ha engedi teszek fel képet.

marika1212
 
 


Sziasztok! Eléggé új vagyok itt, most regisztráltam, de már 3 napja olvasom ezt aa topikot és végre a végére kerültem. Láttam majdnem mindenkinek sikerült a teherbeesés. Nagyon gratulálok nektek, sokörömöt és boldogságot kívánok nektek. Sajnálom akinek hosszúideje óta nem sikerült, de sok olyat olvastam, hogy pont akkor jött össze a baba mikor már nem akarták görcsösen és elengedték. Szóval mindenkinek van remény. 
Ha nem baj én is elmesélném az én történetemet, nem sokan tudják, hogy most babát tervezünk, sajnos tavasszal volt egy vetélésem, de nem tudtam, hogy terhes vagyok. Inkább kezdem az elejétől. Egyiknap nagyon furcsán éreztem magam, fájt a jobb petefészkem, szédültem, gyomorégésem volt, hőhullámaim voltak, fájtak a cicieim de még mennyire. Terhességre nem is gondoltam, azt hittem valami új virus kapott el, mert egész télen beteg voltam. Meg a párommal védekeztünk volt, hogy 72 vgy 5 napos eseményutánit vettem be, ha nem volt gumi vagy a megszakítós módszert alkalmaztuk. Egyik mámoros esténken történt. Nem figyeltem mikor van ovum, de a mensimet mindig írtam az applikációba. De a mai napig nem tudom mikor történt pontosan, na szóval mivel ez eszembe se jutott én hülye fejjel bevettem egy gyógyszert. Nem tudom mi volt az, külföldön élek, else olvastam a betegtájékoztatót csak már szerettem volna, ha a betegség elő se jön. Na utána pár napra elvetéltem. Elkezdtem nagyon görcsölni, azthittem, hogy jön a mensim, de iszonyatosan fájt ezért rohantunk az orvoshoz, mondta, hogy most vetélekel, 3 hetes volt a babám. Utána védekeztünk mert nagyon mélyen érintett ez az egész. Dühös voltam magamra. De most a 3. ciklusban vagyok, az első 2 ciklusnál figyeltem a naptári ovut, de nem tudtam, hogy milyen előjelei vannak a peteérésnek, szóval valószínűleg mindig lekéstük. De majdnem mindennap szeretkezünk, szóval lehet csak nem volt ovu, vagy nem tudom. A 1. ciklusnál előjöttek az első terhességi tüneteim, de nem az összes, szédülés, fájó cicik, fáradtság, éhség, enyhe testi fájdalmak. Azthittem, hogy sikerült, de sajnos egy nap késés után megjött.  A 2. ciklusnál nagyon beteg lettem, orrsprayztem, arról sem tudtam, hogy nem szabad, szóval a 2. ciklus kuka. Szóval most a 3. ciklusnál tartunk a 18. napon. Átlagosan 28-31 naposak a ciklusaim. Nem hőmérőzök, sajnos nincs olyanom se lh teszt. De ha most nem sikerül akkor lh tesztet midenképp veszek.  Viszont ebben a hónapban én nem tudom, de pont mikor peteérés volt/lett volna olyan száraz voltam mint a szahara. Pedig nekem mindig van valamennyi folyásom. Menstruáció után volt nagyobb folyásom. De ovumkor, kis nedvességet éreztem a bugyimon, de ennyi, semmi más. se nyák, se semmi csak az a kis nedvesség. Most jelenleg izomláz szerű feszülést érzek a hasamban, izomláz nélkül. És nagyon reménykedem ez a hónap sikerüljön  de még korai lenne, ha az ovum tényleg 15-én volt. De akkor is éreztem egy kis szurkát a bal petefészkemben, másnap holt a jobban hol a balban, de annyira enyhe volt, hogy gondoltam csak annyira akarom, hogy beképzelem.


Neharagudjatok nagyon hosszúra sikerült, de senkinek sem tudtam kiönteni a lelkemet, nem akarom elmondani senkinek, hogy tervezzük, amíg nincs biztos pozi teszt addig senkinek semmit. 

Remélem én is hamarosan a szerencsésekhez tartozhatok, és külön plussz pont számomra, hogy itt majdnem mindenkinek sikerült amint ide került.  1 szó mint száz remélem én is kapok a szerencsétekből.

aminaaa
 
 


Még annyit hozzáfűznék, hogy május óta vega vagyok. Lehetséges emiatt nem sikerült eddig, egyszerűen nem kívánom a húst, elötte mindig mindent hússal ettem, de egyiknap már annyira hányingerem lett a gondolatától, hogy azóta se kívánom és ha arra gondolok, hogy én azt most a számbaveszem már attól émelygek. Lehet az a sok hormonnal kezelt hús hiányzik a szervezetemnek. De nem vagyok képes újra enni  Remélem ettől függetlenül sikerül, és egészségesebb lesz. Persze ha terhes leszek fogok enni húst, kivétel sertést, de csak ha megkívánom. Most a naptári ovumnapján elkezdtem szedni c-vitamint mert olvastam, hogy meghosszabbítja a luteális fázist és több ideje van beágyazódni. Ti mivel pótoljátok a szükséges fehérjét, vasat, satöbbit? Már ha szükségetek van rá. 

Jah és egy hete fáj a fejem, de olyan fejfájás mintha pl. másnapos lennék, de nem olyan durván. Gyógyszert erre nem veszekbe, tanulok az előzőből, maximum vitamint semmi más szintetikust nem fogok bevenni. Maximum, ha muszáj valamit pótolni.
aminaaa
 
 


@aminaaa:
Szia. Üdv köztünk. Nem biztos hogy a gyógyszer okozta a vetélést. Ezer más oka is lehetett. Én a mai napig nem tudom biztosan hogy két hónapja mi volt az oka hogy 5 hetesen elvetéltem.
Elvileg akkor a 3.dpo-n vagy. Akkor lassan te is eljutsz a nemvártig.
nicika35
 
 


@maja33:
Ma is csináltál lh tesztet? Holnap írd meg a reggeli hőd
nicika35
 
 


@nicika35:


Szia! Igen lehetséges, sajnos soha nem tudom meg. Az orvost nemigazán értettem, a párom meg nem ért ehhez amikor kérdeztem na mit mondott. Amúgy spanyolországban élek és annyira még nem beszélem jól a nyelvet, hogy azt az orvosi hadarást értsem  De nem keseredek el, mert van bőven időm, de nyári babát akarok szóval mostanában kellene megfogannia. 

Sajnálom, akkor neked sem könnyű ezek után próbálkozni, főleg, hogy azt sem tudod miért. 
Reméljük ez a hónap szerencsés lesz. Neked már sikerült ez a hónap, vagy hol tartasz? Utolsó Emlékeim szerint progit kaptál. ( Bocsi de szelektív a memoriám ) Mikorra nem várod?

Hát igen, de van egy olyan érzésem, hogy ovum se volt szóval a hónapban csak reményeket táplálok, hátha valami csodafolytán volt és sikerült.
aminaaa
 
 


@aminaaa:
Ma vagyok az 5.dpo-n. 15-ére nem várom. Még nem tudok róla hogy babát várnék Plusz progit nem szedek. Barátcserjét szedek és progeszteron krémet használok.
nicika35
 
 


@aminaaa:
Ja és LH tesztet használok és hőmérőzök. Ajánlom neked is.
nicika35
 
 


@nicika35:


Igen, csináltam tesztet azóta is. Szinte majdnem olyan erős mindkét vonal. De a mai tesztsorozatomban már volt ettől halványabb is, úgyhogy nem tudom. A hőmből indulok ki most mindenesetre. Remélem holnap feljebb megy. Mindenképpen megírom holnap, hogy hogy alakul. Estére lehet elkapom Apát! Kacsintás Mondjuk így elég necces meghatározni az ovu napját. Csak a hőmérő van, arról igaz azt olvastam, hogy megbízható elég jól, ha mindig ugynúgy csinálunk mindent ahogy kell. Most ugrik be, hogy a nap folyamán pisilés után a wc papíron rózsaszínes maszatot láttam. Sosem volt ilyenem, csak beágyazódáskor valami hasonló. Neked volt ilyen Nicika? Mi lehet ez? Létezik, hogy ovus "vérzés"?
maja33
 
 


@aminaaa:


Szia! Remélem a legjobbakat és kívánom, hogy minél hamarabb babás légy! Nem szabad feladni, csak pozitívan! Jönni fog a várva várt babátok Nektek is! Kacsintás
maja33
 
 


@nicika35: ahha. Ertem, akkor rosszul emlekeztem
Remeljuk, ha ezt mind hasznalod akkor ebben a honapban mar sikerul!!
Homerot elektromosat vagy higanyosat hasznalsz? Melyik a jobb? Ha, nem jon ossze akkor menzesz alatt mindent beszerzek
20171006181915
 
 


@maja33:
Szia!! Nagyon koszonom, en is neked mielobbi babazast kivanok!! Es nem keseredekel mivel latom tenyleg lassan mindenkinek osszejott a baba, ahogy ide a csopiba irt ez a remeny megmaradt ebben a honapban.

Ha kozepidoben vagy akkor a pecsetelo verzes jo!!!! Azthiszem ekkor repedtmeg a tuszod! Szedd ossze apat es irany az agy!!!

Nekem sajnos vagy csak meg soha nem vettem eszre, de kozepidoben nekem nincs verzes. De ha lett is volna biztos, hogy emlekeznek ra, mert furcsaltam volna kozepidoben...
Barcsak nekem is lenne kozepidos verzes, tudnam, hogy volt e ovum
20171006181915
 
 


@maja33:
Jó volna látni a tesztedet. Holnap is csinálj mindenképp. És várom a reggeli hőt. Létezik olyan hogy ovus vérzés de tapasztalatom nincs vele kapcsolatban.
nicika35
 
 


@azaphrodite:
A digitálisat nem ajánlom. Sajnos nem elég pontos. Higanyos már nem létezik. Helyette galliumos analóg hőmérő van forgalomban.
nicika35
 
 


@maja33:
Ja és a hőmérőzés önmagában nem elég a babaprojecthez. Az oka az hogy amikor ovu után felmegy a hő akkor már késő mert elötte 24 órával reped meg kb a tüsző. A legmegbízhatóbb a hőmérőzés plusz ovuteszt együttes használata.
nicika35
 
 


Sziasztok!
Udv az újaknak, sikeres "akciózást" nektek is. :-D
Ne haragudjatok, de az ovu teszthez és a homerozeshez nem értek, így én ehhez nem is tudok hozzászólni , de drukkolok nektek nagyon. :-)
Tegnap voltam dokinal. 6+4 napos már a picikenk, 5 mm, és szepen vert a szíve. Leírhatatlan érzés volt látni . :-)
Kívánom mindenkinek, hogy mielőbb átélje ezt a csodát.
Egyébként hasi ultrahang volt, és így is látszódott jól. Igaz gyorsan megírtam 1 liter vizet. :-D
moni25
Eger
 
 


Előtte inni kell?
marika1212
 
 


Ha tele a hólyag jobban vizsgàlható a kismedence.
nicika35
 
 


Azt hittem csak urológiai vizsgálaton kell teli hólyaggal menni. :D
marika1212
 
 


Jajj bocsi lányok, csak muszáj volt új névvel beregisztrálnom mert el felejtettem a jelszót és hiába vártam nem rég érkezett meg az e-mailemre. De sikerült, felírtam a jelszót, tényleg szelektív mostanában a memóriám
Na de ezen a néven leszek továbbra is, mert ha sikerül a baba és lány lesz, ez lesz a neve. 

Moni gratulálok a babához, irigykedem, hogy ti már itt tartotok. Szerintem ilyenkor a szívverését hallani sokkal jobb mint a poziteszt vagy akármi más ami a tehesség alatt van. Egészséges babát kívánok neked!!

Nah nem is tudtam, hogy nem létezik higanyos nekünk még maradt 3 db, de az Mo-n van. Köszönöm a tippet!

Ma elküldtem a páromat, hogy vegyen teszteket de azt a szalagosat, de sajnos annyira nem ért hozzá, hogy kazettással jött haza, ráadásul itt olyan horror áron adják, hogy otthon ebből a pénzből minimum 30db szalagosat rendelek online  Már nagyon várom a napot, hogy tesztelhessek
aminaaa
 
 


@aminaaa:
Mikor tervezel tesztelni?
nicika35
 
 


@aminaaa:
Mi az hogy szalagos teszt? A sima bemártós papír?
nicika35
 
 


@aminaaa:
Szia, üdv itt köztünk :)
Ismerős ez az 1hetes fejfájás, bár nálam azt hiszem a 10.héten jelentkezett, kb 1,5hétig. Amikor már nem hatott a hideg vizes borogatás, akkor vettem be egy szem panadolt, s mintha elvágták volna, azóta hála nemigen jelentkezett :) igaz mi már lassan 23hetesek leszünk, de tényleg én is azt tudom mondani hogy ne görcsölj rá, ne ez legyen a fejedben mikor együtt vagy pároddal, s sokkal könnyebben fog menni :)
mexinda
Hódmezővásárhely
 
 


@nicika35:
Azért kérdezem tőled mert már volt részed átélni ezt a csodát :) .... Hogy... A szemérem csontom vagy micsodám vagyis hát na konkrétan a lábam között annyira fáj néha :S főleg amikor zoknit, cipőt húzok fel, meg van mikor akkor is amikor felkelek a székről vagy az ágyról. Dokinak is mondtam, s annyit mondott hogy sétálgassak amennyit csak bírok, mert készül felfelé a szervezetem a szülésre, s hogy húzódik ott lent a nem is tudom már micsoda. Létezhet ez? Méhszájam szerencsére teljesen zárt :)
mexinda
Hódmezővásárhely
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: