Sziasztok lányok(akik még emlékeztek rám)
Nos külföldi utunkról hazatérve, gyorsan elmentem egy uh-ra, és az alábbiakat sikerült megtudnom:
53 mm-es babónk van, kb a 12. hétben járok(pont mint számoltuk) és egészségesnek látszik
Olyan édi volt, ugy fickándozott mint egy halacska a vízben, a szivét is hallottam, hát majdenem elbőgtem magam!
Szegény férjem meg tök irigykedett, és mondta hogy a következőn ott akar lenni!
Tehát mi jól vagyunk szerencsére, továbbra sincs semmi különleges tünetem, se hányinger se semmi!
Viszont az orvossal jó nagy gondban vagyok!
Wish!Sajnos mivel a dokink már nem vállal szülést, fájó szívvel átiratkoztam Dr Tiba Jánoshoz aki az Uzsokiból jár ki szerdánként magánrendelésre.
Nála voltam szerdán és csütörökön ő csinálta a 12. heti uh-t, és jövő héten ismét megyek mert a nyaki redő szűrést akkor csinálja meg!
A gondom az, hogy nem vagyok benne biztos hogy ő szimpi nekem...elég elvarázsolt figurának tűnik, leterhelt doki lehet, mivel vezető főorvos, és olvastam sajnos róla egy elég negatív véleményt is!
Már 2 napja böngészem a kórházas fórumokat meg mindent, jelenleg ott tartok, hogy az Istvánban szeretnék szülni dr. Siklósnál vagy Ruttner -nél!
Ha valaki tud bármi elérhetőséget, véleményt, tarifát, ha tudtok ajánlani bárkit ott, vagy ismerősötök szült már itt valakinék,vagy bárm infoja van, kérem írjon nekem, akár privátba is:
meggiesales@freemail.hu.
Előre is köszönöm neketek a segítséget!Nagyon hálás vagyok még egy sorért is, még egy ici-pici infoért is!
Nagyon szorít az idő, nem akarok pórul járni, hogy már nem akar velem szóba állni egy doki se, mert már "túl nagy" terhes vagyok!
Tegnap már jártam itt felétek, próbáltam olvasgatni kivel mi hír, sajnos a tábliban nemigen bővül a babások listája, ezt szomorúan konstatáltam

, viszont azért mindenki lassan de biztosan halad előre

Hajnika, rád is gondolok, tudod egy inszem nem inszem!
Wish, nagyon szorítok, szerintem közel a cél nektek is!
Stellát nem találtam még meg?
Tud róla valaki valamit, mi hír feléjük??
2. lombik????
Remélem nem haragszotok és nem utáltok, hogy itt ömlengtem nektek....
Csakhát sokszor gondolok rátok...olyan kedvesek voltatok hozzám...
Megann