@eszter1893:
Szerintem ez változó, a kismama alkatától függ. Van olyan is, akinél még az 5. hónap is alig látszik.
Az egyik barátnőmnek (vékony alkatú), amikor az első gyerekével volt várandós a 14. héten találkoztam vele, akkor már szépen látszott.
Most ismét babát vár. Februárban volt 10 hetes. Ha akkor nem mondja, hogy ismét babát vár nem vettem volna észre rajta, talán, ha nagyon nagyon nézem.

Egy másik barátnőmnél, ő teltebb volt, csak az utoldó pár hétben látszott ruhán keresztül, hogy az terhes pocak. Korábban nagyon hasonlóan nézett ki, mint a terhessége előtt. Csak akkor látszódott a hasa, hogy az terhes pocak, amikor felhúzta a fölsőjét és megmutatta nekem.
Szerintem a 6. hét korai még, hogy látszódjon.

Hiszen kb 1-2 cm a baba. De véletlenül felvehetsz olyan testartást, ösztönösen, hogy látványosabb legyen. Egyébként ugye 12. hétig nem szoktunk semmit sem mondani a tágabb környezetnek, kb addig nem látszik annyira, bár az éles szeműek már érzékelhetik szerintem. (Jó, hogy én válaszolok, aki még meg se tapasztalta, de ezek a megfigyeléseim.

)