nagyon boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig. Remélem én is, hogy minden kívánságod teljesül. Hajnesz
nagyon szorítok, hogy a telefonba mást mondjanak, mint reggel láttál. VKHajni
Holnap NEM Kellene!
Matchi
nekem most 35,000 forintba kerültek a gyógyszerek, ebbe benne van a tegnap kiváltott Utro is. Még nem adtunk hálát tegnap, az eredményre tartogatom. Ti mennyit adtok? Mi 10 és 20 között gondoltuk, remélem pozitív lesz az eredmény és akkor 20-at is adok nyugodt szívvel. Tegnap volt a 2. házassági évfordulónk, mondtam is a dokinak. Azt mondta, akkor összehozunk egy babát ajándékként. Egyetértettem vele. Március 8-án lesz HCG vérvétel, két hét várakozás. Mára a görcsölés kezd elmúlni. Röviden ennyi. Tegnap a párom kiskatonáinak a száma 18 millió volt, azt mondták ez nagyon jó. Gondolom per egység, nem összesen. Ugye? Ági
bárcsak pozitív lenne a teszted! Barbi
milyen gyógyszert kapsz? Puregont? Nekem attól semmi baja nem volt a hasamnak. Remélem azért meg lesz az eredménye a szúrkáknak úgy 3 kg körül.
Hajrá, kitartást! Aztán a 2 hét várakozás lesz nagyon rossz, most még lefoglalod magad a szurikkal. Fel a fejjel! Jöjjenek azok a babák Mindenkinek!!! Pusz
Noémi